Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Andi, én szociálisan érzékeny vagyok és rátok meg különösen! Nem tűnt még fel? :wink: :lol: Naná, h mindenkinek megy a drukk! Sőt!

Kép
ermoni

Szerintem máskor vigyél papírt, meg biztos ami biztos nyomtatót is! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Gratulálok én is Ritának és a kis Larának, sok sok boldogságot és egészséget!!!! :lol: :lol: :lol:

Timi, milyen gondolataid vannak??? Csak nem te is Brad Pitt??? :wink:

Móni, látod, tudtuk mi, hogy nem lesz gond! Baci a vizeletben meg gyakran előfordul, az nem hiszem, hogy nagy gond lenne! De irigylem a vérnyomásod!
És tényleg vigyél papirt legközelebb!

Jolka, na végre! Hiányoztál már! És nagyon jó a kép!
Na már ha előkerültél, van is egy kérdésem. Tegnap a védőnő azt mondta, hogy nem is a szülés szar, hanem utána a "betapintás". Hogy kézzel benyúlnak a végén. Ez igaz??? :roll: Ez nekem horror. Nincs elég baja az embernek? Te érezted, hogy ilyet csinálnak?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Andi, ez kinzás cukros kismanmával recepteket fordittatni, legalább kérjél dupla gázsit :lol:

És Jolka, hogy milyen parasztok ott nálatok a suliban, hogy igy vissza akartak minősiteni! Ügyes vagy, hogy a sarkadra álltál!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Móni,Zsu
khm milyen gondolatok?hogy án ügy enm egy leányálomba élek 2005. május óta,most annyira kis cukimuki Maja önllósodik,lehet vele beszélgetni eltudja mondani mi a baj,sok mindent megért,csupaszív,olyan jó vele összebújni és úgy aludni meg csak úgy szeretgetni egymást.És néha úgy érzem,hogy lesz a picivel?Minden megváltozik,kezdődik a nagy sokkal ,hogy ellépek szüni még apa se lesz,atán apa lesz kitudja hány napig.Hogy fogja viselni?mit fog majd gondolni?aztán amikor bejönnek hogy fog viselkedni?rám akaszkodik és nem akar elmenni vagy haragszik majd rám?vagy úgy viselkedik mint az álom?és ha haza jövünk mi lesz?ha állandóan ciciztetnem kell meg minden ,hogy fog viselkedni?mennyire érti meg?
tudom,hogy már mindegy :-) de sokszor megfordul a fejembe ,hogy kellett ez nekem?megint kelhetek 2 óránként,tejcsárda leszek,zombi leszek,fáradt leszek,türelmetlen leszek,idegbeteg lesezk.Most is sokszor az vagyok mi lesz ha még itt lesz egy kisbaba is.Azaz igazság,hogy a terhességet is már a h...l f...ára kívánom,elegem van belőle.A tüdőm öklömnyi alig kapok levegőt,állandóan szúr,bök,nem bírok hajolni a fejem totál zombi,nincs kedvem már lassan élni se és még mennyi vissza van..........
Majánál nem éreztem így,gondolom nem tudtam mi vár rám :-)

na Móni kellett ez neked?megint nyiffegtem :-)

jah meghát férj ,jah állandóan sexelni akar ,nekem meg hánynom kell tőle,megis mondtam neki,hogy nekem már nem jó (már régóta nem jó) és hagyjon békén,olyan khm hogy is mondjam milyen érzésem van,mondjuk úgy ilyenkor kisebbnek érzem a férjem,amiért nem érti meg hogy egy két kilós állandóan mozgó,csukló gyerekkel a hasamba nem akarok sexelni.Még mindig bánt hogy alig tezsi a hasamra kezét,szarik a kiságyra is,lehet hétvégén összerakom Majával :-) azon kivül,hogy ő jár boltba mindenért semmit se segít,,felkéne porszívózni kiccit rámolni,de nem vagyok rá képes.

Zsu
bár nem tőlem kérdezted nekem nem tűnt fel,hogy betapintottak.a varrás az szar volt ja bocs rossz ,de nagyon,aztán ahogy húzkodtam a valagam mondta a doki,hogy csak foglalkozzak a gyönyörű kislányommal :-) ásnak már akkor gyönyörű volt :shock:
Vendég

Timi, szerintem teljesen normális gondolatok és aggodalmak ezek, de meglátod, ha meglesz Bibi, akkor majd jön minden magától és minden aggodalmad eloszlik! Ez mindenkiben benne van.
Én úgy tudtam, hogy az utolsó 6 hétben már nem ajánlott egészséges terheseknek se a szex, nem? Ha meg már kaparja az urad a falat, akkor másképp is lehet könnyiteni rajta, nem? :oops: :oops:
Szóval akkor a varrás a legszarabb???

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
nekem az volt a legrosszabb a varrás,de végülis 3-4 bökést éreztem,az fáájt,meg aza rész amikor átment fájésból nyomásba az inger az nagyon cudar volt.

Tudod én vagyok akinek könnyen kiakad az állkapcsa :-) neki :-( de az állandó hányingeremmel,savammal és állkapocsparámmal csak szülés után vagyok hajlandó bevállalni egy ilyet vagy inkább szétteszem a lábam.

köszi különben biztos mindenkiben felmerülnek ezek a kérdések,gondok,csak már eljutottam magamba odáig,hogy kellett ez nekem??? azért ez durva :(
Vendég

És a beigért csikos polos képek, csak erős idegzetűeknek :lol: Kép Előről még minden ok Kép Na most már értitek???

Egyébként a kép szerencsére kisebbnek mutatja, élőben még ennél is nagyobb :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi, lenne még ötletem ezen kivül is, mert ugye két szép mancsa is van az ember lányának, de mostmár abbahagyom, nem akarok szexuális leckéket adni :oops: :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
nagyon szép a pocid :-) én mindig ilyenre vágytam :-) vékony minden,ilyen nadrág anyám,utoljára 12 éves koromba.

na ja ,hát az nem a legizgibb :-) de találékonynak kell lenni :-)
Vendég

Zsu!
Nem hiszem, h nagyobb élőben! És hát látom, Te sem szedtél fel máshová! Jól nézel ki!
Timi!
Most de genya leszek, de ez az állandó szexelés azért is lehet, mert még olyan fiatalok vagytok! Huszonéves koromban mi mint a nyulak, és bárhol... :oops: (na többet erről nem árulok el, de nyugodtan gondoljatok, amit akartok). Ma már csak úgy átlagos mennyiségben! (Hát mostanság más "eszközökkel", lassan már anélkül se...)
Az a baj, h a faszik olyan hüjjék (tisztelet a kivételnek), h nem értik meg, ha Te nem akarsz, tudsz ilyesmi! Komolyan, én ilyenkor jeges vízzel önteném le őket, mint a kutyákat! Hogy csak a farkuk irányitsa az életüket! Ha meg ezt mondod neki, megsértődik! Meg nekik ez a dolgok, meg fajfenntartás, meg hormonok, meg ösztönök. Vegyél neki egy guminőt, és mondd meg neki, h csak egy primitív bika nem érti meg, h veled mi van és mit szeretnél! Az ember azért különbözik a tenyészbikától, akinek kisebb az agya, mint egy kutyának! Na, bocs! De ez most kiszaladt! Felháborodtam! NA!
A másik, Bibi! Ez annyira természetes, h már most lelkiismeretfurdalásod van! És még lesz is! Csak legyél észnél (de annál leszel, mert nem vagy hülye!), h ne menjen el ez végletekig!
És igen, kényelmesebb életed lenne, ha egy gyereked lenne! De Bibi legalább olyan tündér lesz, mint a nővérkéje! Majd akkor gondolkodj el, azon h kellett-e ez Neked, ha ketten visítva tépik egymás haját, a tiéd meg majd hullik tőlük! :lol: (Meg egyébként is, még egy tündérkirálynő, örülj már neki! Én, ha belefér és egészségileg is okés, akkor szerintem nem fogok tétovázni! Két édes kiscsaj! Tökéletes, szerintem! Nem kell más és ez így tökéletes! Bocs fiús anyukák, de én annyira kiscsaj-párti vagyok, hogy...)

Kép
ermoni

Andi! Bírod Elvis-t? Hát a riszája... mindig röhögnöm kell... Viva Las Vegas-ban meg ahogy a felsőtestét rázza, besz*rás... (Jaj, Zsu!)
És mennyire rossz színész...
Amúgy van egy-két jó zenéje...

Kép
ermoni

Móni, ezt a kirohanást öcccccsém :lol: :lol: :lol: De tök egyetértek, csak nem mertem igy leirni, nehogy kiakadjatok! Guminő, hihihi, Timi, rendelj egyet a teszveszen :lol:
Tényleg csak egy hétig kellene a pasiknak terhesnek lenniük, hogy megtudják, milyen is az, szerintem mindegyik megérdemelné.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jóvammá, most mindenki bocsánatot kér már egy szar miatt is, inkább visszavonom a megjegyzést. Tessék, lehet szarozni mindenkinek kedvére :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

És nem akarok senkit frusztrálni, de ma anyukámmal elmentünk a Brandonba, és röpke 3 óra alatt megvettünk mindent, ami még hiányzott, szóval a teljes lista kipipálva.
Marek, végül olyan kádba való betétet nem vettem, mert anyukám azt mondja, hogy az elején jobb Pankának, ha inkább én fogom, nagyobb biztonságérzetet ad neki.

És ma hivtak a bútorüzletből, hogy a bútor is megjött, lehet értejönni.
Igy már csak a fal szinét kell kiválasztani, elhivni a festőt és Panka szobája összeáll! :D :D :D

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jaj, bocs! Már komolyan, én annyira sajnálom Timit és most valahogy kijött! Bocs, ha valakinek sok volt!
Visszaolvastam... hát tényleg bocs, meg akinek nem inge...
Én is tervezek még egy Brendon-tourt, és lassan már szeretném elfelejteni ezt a gyűjtögetést... Engem most már valahogy fáraszt!
De irigyellek, Zsu! :roll:

Kép
ermoni

Na hol vagytok? Ennyire sokkoló voltam? Nem tértek magatokhoz? :lol:

Kép
ermoni

Dejó hogy megértitek :-)
Már kezdtem magamagt ufónak érezni,hogy nem értem meg miért nem érti meg a férfi,hogy most mi nem arra vagyunk kitalálva.

Móni
édes vagy,szerintem nem volt sok :-) az azért túlzás,hogy mindig akarná ,bár ha rajta múlana,de arról már azért lemondott ,hogy minden nap hajkurásszon :-) Mi is úgy voltunk az elején,hogy agyba főbe sexeltünk,akkor valahogy az volt természetes,aztán a terhesség alatt Majával szintén így éreztem,sőt nekem a szülés után legalább fél év kellett mire újra orgazmusom lett,addig csak kényszer volt.Hát én ilyen vagyok ez van.Utána már megint sokszor nagyon zabos voltam meg kreatív meg minden,de én terhesen meg újszülöttel nem bírom,nem élvezem ,nem kell.
És szabályosan csak gúnyosanmosolygok amikor sex van,mert nem értem,hogy ő hogy élvezheti.Rákelett már jönnöm,hogy a férfi már csak ilyen,ő már csak akkor apa ,ha megszületik a baba,addig ugyanolyan férfi.Lehet bekéne nekik fecskendezni nekik egy kis terhességi hormont :-)
hideg víz jó ötlet :-) guminőt nem merem,hátha rászokik aztán mi lesz velem ? :-)

Annyira nem hagyom elhaalmasodni a parát,nagyon szeretem én Bibit is,csak nem tudok úgy érezni iránta mint Maja után.Nem szeretetre gondolok,mert azzal biztos nem lesz gond,csak már most amiatt ia lelkiismeretfurdalásom van,hogy őt nem tudom majd úgy ellátni mint anno Maját.Neki meg most szeretnék megadni magamból mindent,de nem tudok,csak ülök és nézek ki a fejemből,nincs kedvem hintáztatni meg sétálni ilyesmi,semmi.
Mi lesz ha itt lesz a baba???
Rátezs egy lapáttal,hogy a rokoknságba most született egy kislány és egész nap azt hallgattam,hogy mert az is egész nap sír,mert mért nem ad neki az anyja teát?mert attól jobb lenne,meg csak az anyja tehet róla meg ilyenek.meg a mja is féltéken ylesz,nehogy bántsa majd a babát.Mondtam hogy nem fogja bántani és túlfugjuk élni,más is túlélte. :-) Lesz ahogy lesz.

Örülök én Bibinek,én akartom testvért Majának,mert nekem nem volt,remélem egészséges lesz és akkor nem lesz semmi baj.

Tündérkirálynőm (első számú) ma elfeküdt felemelte a póloját és knyomta ahasát majd mozgatta le-föl,hogy ott a baba :-) azt mondja szereti a babát és jöjjön ,aztán majd meglátjuk élőbe mit szól hozzá :-)

Zsu
nagyon ügyes vagy :-)
Majának is valószínű azért nem jött be ez a fürdetű ,mert félt benne,még a kezembe is üvöltött két hónapig kb nem ám abba,utána meg már ült és akkor meg vettünk neki ilyen békát,mindjárt megmutatom. Kép
Vendég

22.20-kor M2-n lesz egy dokumentumfilm, Gólyamese a cime, örökbeadás-örökbefogadásról szól, de a bemutató alapján lesz benne sok idevágó téma is, szerintem jó lesz, már ha más programotok nincs.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi, jaj de édes :lol: :lol: :lol:

Én már közöltem a párommal, hogy ha a 6 hét lejár szülés után, akkor engem újra meg kell hóditania és el kell csábitania, mert akkor én már addigra 10 hónapja leszek szex nélkül, már nem is emlékszem majd hogy milyen az és hogy kell csinálni :lol:

Timi, ne parázz, te olyan odaadóan neveled Maját is, hogy a szeretetedet meg fogod tudni osztani kettőjük között. És igen, Maja majd kevesebbet kap belőled, de kárpótolja majd őt Bibi, mert tuti, hogy nagyon fogja szeretni. Biztos lesz rivalizálás, meg néha hiszti is Maja részéről, ha éppen Bibivel foglalkozol, de ezzel nincs gond. Nekem van egy nővérem, pont ma mondta anyu, hogy már igy felnőtt fejjel azon panaszkodott neki, hogy ő háttérbe szorult gyerekkorában miattam, és az ő fiának ezért nincs tesója. Úgy látszik ez igy van, akinek van tesója, az csak 1 gyereket akar, akinek nincs, az legalább kettőt. De már én is gondolkodom a másodikon, lehet, hogy a testvérpárból a kisebb jobban éli meg a testvérséget, nemtom.
Na ez most elég kusza lett és hosszú, de mindegy.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
a kis vigyori fej itt már szeretett fürdeni :-)

de vannak olyan nők is ám akik alig várják,hogy sexelhessenek,ismerek olyat is :-) hát én nem abba a kategóriába tartozom.

hm,már mindegy Maja kap kistesót aztán kész :-) majd igyekszem okos lenni és remélem szeretni fogja a hugicáját :-)

jajj olyan nyiminyomi vagyok elmegyek pisilni aztán vízszintes oldalt ,mert háton fél percig nem bírom

jó éjt
Vendég

Zsu!
Én nagytesó vagyok! Mi az, h jobban éli meg a testvérséget a kisebb? Kifejtenéd? Tényleg érdekel!
Én most is az m2-t nézem: elkezdtük ezt a jó kis depis olasz minisorozatot nézni!
Timi! Jeges víz! Ha már guminő nem! :wink: :lol: És nem akartam beleugatni senki életébe, csak már annyi ilyen panaszt hallottam... (a saját korosztályomból meg az ellenkezőjét is sűrűn!) Szal, bocs! :oops:

Kép
ermoni

Móni, arra gondolok, hogy ha megszületik a kisebb, akkor több figyelmet kap,mert hát ő a kicsi. És ez szerintem felnőtt koráig igy lesz. Ezt érzi a nagyobb, aki háttérbe szorul egy kicsit, mert azt látja, hogy a mama már nem csak vele foglalkozik. A kicsi viszont már ebbe a helyzetbe született, sose tudja meg, milyen egyedül lenni.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Mi van a többiekkel?
Marek, Andi, Jutta, Ciripke, Jolka, Hajni, Gabcii! Szóljatok már hozzá, nem hiszem el, h ennyire szerettek pl. engem olvasni! :lol: Vagy igen? :wink: Mer' akkor írónak szegődök... :lol:

Kép
ermoni

Na asszem vizszintesbe vágom magam, elfáradtam mára. Apuka még csak most jön haza, olyan sokat dolgozik :(
Holnap itthon leszek, többet jelentkezem, gondolom ezt mindenki nagyon várja :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Móni, talán arra várnak, hogy lefeküdjek, vagy csak sokkot kaptak a képeimtől :lol:
Na tényleg jóéjt!
:arrow:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Több figyelmet, mert ő a kicsi!? Egész életében?! Sztem nálunk meg pont, h kevesebb volt (egy idő után), mert látták, h a tesókám vígan gyalogol az általam kitaposott ösvényen! Sőt! Gyakran átpasszolták rám (tanulás, felügyelet, isibe hordás, ilyesmi!), mert dolguk volt és kényelmes volt! Nem nagyon tudok egyetérteni, csak részben! Azt viszont aláírom, h több mindent megengedtek neki, mint nekem! Sokkal könnyebb dolga volt, a már kitaposott ösvény miatt! Én harcoltam, neki szinte semmi dolga nem volt! És ez ma is így van! Gyámolítás, megerősítés kell neki! Egyedül semmit nem tud elintézni, meg ilyenek... Na, most jól kiadtam magunkat! Gyorsan megjegyezném, ha ebből azt szűrnétek le, h gond van köztünk: nagyon téves! Nagyon jó barátok és testvérek vagyunk, sztem!

Kép
ermoni

Na, akkor mára zárom magam, mert egyedül beszélgetni...
Jóccaka!

Kép
ermoni

sziasztok!
nem a sokk és nem a guminő :lol: és nem Zsu képei miatt nem voltam: pihentettem a vállamat, aztán megérkezett Apuka a fociedzésről, aztén elkezdte mosni a pelenkákat, aztán megjött a don pepe új light pizzája (durumliszt talán meg 30%al kevesebb zsír és szénhidrát), aztán egyből utána egy nagyon régi fiúhaverom... így aztán pizzázós-beszélgetős egy-két órácska lett az este egy részéből. jól belakmároztam, most pedig Apuka teregeti a rengeteg pelenkát, én meg csak emésztek :wink:

szex: hát, én már nem sokáig járok a húszas éveimben, de nagyon kívánós vagyok. majd meglátjuk, h egyeztethető ez össze az anyaszereppel...

guminő: nagyon röhögtem, Timi, h nehogy rákapjon!! :lol: :lol: bölcs meglátás!
és Maja a kádban is édes volt! cukiiiiiiiiiiiiiiiiii

testvérek: na majd meglátjuk, mit szólnak hozzá a kis szaros (köszi, Zsu :wink: ) ikrek.. ők sosem lesznek egyedül... bár ez egészen speciális eset..

Kép
an°°di

hát, akkor nem sok választásom maradt, mintsem h én is lelépjek. holnap leszek sokat a gépnél a receptek miatt. ja, és Zsu, nekünk is megvan már minden (vízhőmérő nincs még és szeretnék két plusz hálózsákot, de csak biztonsági tartaléknak..) bibibííííííííí.... :D melyik listát teljesítetted? Jolkáét vagy Juttáét?
na, tényleg el.
mindenkinek a lehető legjobb éjszakát!
remélem, Gabcii nem szülni lépett le. 8) :wink:
:arrow:

Kép
an°°di

Andi
irigyirigy vagyok
pizzaára,apuka pelust mos ,édesbogár :-)

Móni
nem azért nem akarom á ma guminőt mert prűd vagyok :-)
kinek a vibi kinek a guminő,de azok olyan csúnyák nem? végülis legalább megint szépnek lát majd :-)

testvérügyben majd nyilatkozom :-I idővel

Maja úgy döntött éhes ,mint aki nem evett egy hete,na babanet azt mondja mára elég a Maj képekből,nem engedi feltenni
Vendég

Andi
irigyirigy vagyok
pizzaára,apuka pelust mos ,édesbogár :-)

Móni
nem azért nem akarom á ma guminőt mert prűd vagyok :-)
kinek a vibi kinek a guminő,de azok olyan csúnyák nem? végülis legalább megint szépnek lát majd :-)

testvérügyben majd nyilatkozom :-I idővel

Maja úgy döntött éhes ,mint aki nem evett egy hete,na babanet azt mondja mára elég a Maj képekből,nem engedi feltenni
Vendég

:D Kép
Vendég

Én most értem haza, így hozzászólni majd holnap fogok.
Jóéjt. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!!
A tegnap egy kicsit sűrűre sikerült, aztán egész éjszaka nem aludtam, reggel meg fel kellett kelnem, hogy a nagyfiam elindítsam a táborba...Most ment el, de szerintem lekési a buszt, mert állandóan tököl.... Már rég el kellene indulnia, erre áll a könyvespolc előtt és azon agyal, hogy milyen könyvet vigyen :shock: Van rá egy fogadásom, hogy öt perc múlva megjelenik, hogy vigyem át Halasra, mert elment a busz.... Én viszont mosott rongy vagyok, fáj a hasam, nem akarok most vezetni, különben is alig férek már be az autóba....Mennyi gond van ezekkel a gyerekekkel... :roll:

Viszont tegnap összerakták az összes bútort, már csak takarítás és kész a gyerekszoba.... :lol: Úgy örülök. És én is befejeztem a vásárlást tegnap, csak azok a dolgok nincsenek meg, amiket a gyógyszertárban kell megvenni..... :lol:
Ja, és vettem egyenkabátot meg vettem még egy édes pulcsit, meg is mutatom, hogy ti is tudjatok olyat venni.... :lol:

marek

Jó reggelit!
Jól kezdődik a nap: Németh Ágika beszél a tévében! :evil: 25 milliárdos megtakarítása van a tárcának! A mávban meg nincs papír... :twisted:
És férjhez megy! Szeretném látni ki veszi el!

Kép
ermoni

Jolka
Tök jó a kép rólatok!!!
Zsu
Nem is nagy a hasad....az emberek hülyék és kész...ez van
Móni
Tök jó, hogy ilyenek az eredményeid!!! Akkor most egy ideig megint nyugi van... :lol:

marek

Kép

Az új szerzeményeim....most le is állok egy időre :lol: Főleg, mert kórházban leszek... :cry:

Asszem most visszamegyek aludni, mert nem leszek ma jó semmire...úgy néz ki, hogy elérte a buszt a fiam.... :lol: Egy hétig egyedül leszek :cry: Megyek is anyukámékhoz aludni, utána meg megyek a wellness hotelbe....remélem jó lesz.... :lol:

Hé....most nézem....belelóg a hasam a képbe....pedig behúztam :lol:

marek

Németh? :shock: Vagy még korán van? :shock: Egyébként meg engem is elvettek, tehát senkinek nincs félnivalója :lol: :lol: :lol:

marek

Sziasztok!

Nohát milyen sok hozzászólás... Én is barátokkal vacsiztam, utána már alvás volt!

Sex, hát nálunk is tilalom van 7 hete... És én hol kívánom, hol nem... És őszintén én azért néha kényeztetem apukát..., főleg akkor amikor én is kívánnám, de ez egy nagy kib....szás, mert attól csak jobban kívánom... :?
De pont tegnap volt egy sz@r jelenetünk... Este ülök az ágyon, megfogja a cicimet én meg jól elhúzódtam... Pedig nem akartam megbántani, de éppen feszült egy kicsit a hasam és már az se esett jól hogy hozzám ér... :cry:

Mostanság amúgy nem is téma nálunk a dolog, de én sajnálom azért őt is, de az tuti rosszul esene, ha nem értene meg és állandóan próbálkozna... bár őszintén nekem a terhesség első 20-25 hetében nem jelentett ez problémát, és kb. olyan voltam mint előtte...

Na most jól kiadtam magunkat!

Tesó kérdés, nálunk 7 év korkülönbség volt, és a nővérem nagyon várt, én voltam az élő babája... amikor azonban 4-5 évesen már nem voltam olyan babás, ő meg sutyorgott volna abarátnőivel később meg a barátjával, na akkor szerintem az idegeire mentem, amikor már én is kamaszodtam újból jóba lettünk, mindenhova vitt és én voltam az egyetemista fiúk szeme-fénye! :lol:
Szerintem mi is jó tesók vagyunk, félig olyan nekem ő mint egy második anyuka! De nála a csajok (2 év korkülömbség) is jól összenőttek már ( 8 il 6 évesek) ellenben az eleje nem volt könnyű, volt egy kicsi féltékenység - ez volt a kisebbik gond - de két kicsi mellett alig volt ideje pihenni és vagy 2 évig teljes zombi volt a tesóm... Ellenben szerinte megérte, úgyhogy hajrá Timi!!

Zsu, nagyon ügyes vagy!! Én jövőhéten megyek Anyuval bevásárolni, és én is úgy gondolom, hogy max. 2 nap alatt letudjuk!

Jutta

KépKép
jutta

Ja, és te (meg én meg mi) mint jó állampolgár nyugodtan vihetnél papírt, meg patront meg tűt, cérnát stb. a kórházba.... Ennyit megtehetünk az országunkér.... vagy nem így gondolod/gondoljátok? :lol: :lol: :lol:
És fizethetnénk dupla vizitdíjat, mert mi mindig ketten megyünk....Andiról meg ne is beszéljünk.... Vagy nem így tartjátok igazságosnak???

marek

Hali!

Jó reggelt Móni és Marek! Jók a szerzemények!!

Ja és Zsu: akinek ilyen vékony a lába terhesen... hát én :cry:
Te tipikusan az a csaj leszel, akin szülés után 6 héttel semmi nem látszik, max a giga cici! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Jaj, Marek! Reggel van! Horváth! Horváth Ágika! Értitek!?

Kép
ermoni

Most meg Mikola dumál! Lehet, h mazochista vagyok? :shock:

Kép
ermoni

Értettük, és megértjük...reggel van... :lol: :lol: :lol: Egyébként majdnem kijavítottam, hogy Molnár...én se vagyok már a régi :lol: :lol: :lol:

marek

Marek! Jók a cuccok! De én ebbe sajna nem szállok be, mert mi ugye rózsaszínben utazunk! :lol:
És mindenki az anyukájával jár vásárolni? Vajon az drága jó anyám mit csinálna egy bababoltban? Azon felül, h sápítozna az árakon?! A fele cuccról azt se tudná, h mire jó! De rendes nagyihoz illendően már hozzájárult a költségekhez egy szép összeggel! :wink:

Kép
ermoni

Móni!

Anyukám idegendszere jólfejlett (árak téma) hiszen gyakorló nagyi (amár említett 8 ill. 6 éves csajé)! És pont ezért a mostani babacuccokat is ismeri általában! Nála a sokk 8 éve volt, amikor kiderült, hogy body van és nem kising réklivel! Nem is merte ölöztetni pár hétig a gyereket... :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Ja, de tegnap vettem Jankának egy rend mackót (melegítő, szabadidőruha) a decathlonban! Cuki! És már kinéztem egy kapucni felsőt is! :lol:

Kép
ermoni

Jutta, akkor érted miről dumálok! A múltkor a hálózsák téma zavarta meg a rendszert! Hiába ő a pólya és dunyha nemzedék gyermeke. :lol: (Bár pólya ugye most is van!) Na nem baj, majd belejön! És abban meg már megegyeztünk, h ha egyszem unokájának szeretne venni valamit, akkor én megkapom a lóvét és megveszem, mielőtt ő marhaságot venne! (Ő mondta így! :lol: )

Kép
ermoni

Teljesen értem! És teáztatni is kell(ene) a gyereket, ugye? Abban azonban nekik is igazuk van, hogy csak fel nőttünk mi is, ebből is látszik, hogy sokfajta képpen etethető - öltöztethető a gyerek, így is - úgy is felnő és kész! :wink:

Amúgy azt ő is belátta idővel, hogy a body jobb, mert nem csúszik fel úgy mint a kising, ellenben a fején nem merte áthúzni még kipatentolt állapotban sem a gyereknek, merthát akkor mi van a kutacsával és a kisinget meg ki lehetett hátul gombolni... :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?