Dejó hogy megértitek
Már kezdtem magamagt ufónak érezni,hogy nem értem meg miért nem érti meg a férfi,hogy most mi nem arra vagyunk kitalálva.
Móni
édes vagy,szerintem nem volt sok
az azért túlzás,hogy mindig akarná ,bár ha rajta múlana,de arról már azért lemondott ,hogy minden nap hajkurásszon
Mi is úgy voltunk az elején,hogy agyba főbe sexeltünk,akkor valahogy az volt természetes,aztán a terhesség alatt Majával szintén így éreztem,sőt nekem a szülés után legalább fél év kellett mire újra orgazmusom lett,addig csak kényszer volt.Hát én ilyen vagyok ez van.Utána már megint sokszor nagyon zabos voltam meg kreatív meg minden,de én terhesen meg újszülöttel nem bírom,nem élvezem ,nem kell.
És szabályosan csak gúnyosanmosolygok amikor sex van,mert nem értem,hogy ő hogy élvezheti.Rákelett már jönnöm,hogy a férfi már csak ilyen,ő már csak akkor apa ,ha megszületik a baba,addig ugyanolyan férfi.Lehet bekéne nekik fecskendezni nekik egy kis terhességi hormont
hideg víz jó ötlet
guminőt nem merem,hátha rászokik aztán mi lesz velem ?
Annyira nem hagyom elhaalmasodni a parát,nagyon szeretem én Bibit is,csak nem tudok úgy érezni iránta mint Maja után.Nem szeretetre gondolok,mert azzal biztos nem lesz gond,csak már most amiatt ia lelkiismeretfurdalásom van,hogy őt nem tudom majd úgy ellátni mint anno Maját.Neki meg most szeretnék megadni magamból mindent,de nem tudok,csak ülök és nézek ki a fejemből,nincs kedvem hintáztatni meg sétálni ilyesmi,semmi.
Mi lesz ha itt lesz a baba???
Rátezs egy lapáttal,hogy a rokoknságba most született egy kislány és egész nap azt hallgattam,hogy mert az is egész nap sír,mert mért nem ad neki az anyja teát?mert attól jobb lenne,meg csak az anyja tehet róla meg ilyenek.meg a mja is féltéken ylesz,nehogy bántsa majd a babát.Mondtam hogy nem fogja bántani és túlfugjuk élni,más is túlélte.
Lesz ahogy lesz.
Örülök én Bibinek,én akartom testvért Majának,mert nekem nem volt,remélem egészséges lesz és akkor nem lesz semmi baj.
Tündérkirálynőm (első számú) ma elfeküdt felemelte a póloját és knyomta ahasát majd mozgatta le-föl,hogy ott a baba
azt mondja szereti a babát és jöjjön ,aztán majd meglátjuk élőbe mit szól hozzá
Zsu
nagyon ügyes vagy
Majának is valószínű azért nem jött be ez a fürdetű ,mert félt benne,még a kezembe is üvöltött két hónapig kb nem ám abba,utána meg már ült és akkor meg vettünk neki ilyen békát,mindjárt megmutatom.