Új privát üzeneted érkezett!

Kis* egyetétek Veled... El kell tölteni valahogy az időt... Ezek nagyon jók amiket írtál!!! :lol:
Azt hittem az utro befolyásol.... Valamit anno mondtak, de most nem tudnám alátámasztani semmivel.. Neked van igazad :shock: :? :)

Vikimi! a valóság a TAPINTÁS :wink:
Ezt én is tapasztalom...mintah napról napra nőne Páromnál is... Reggel kissebb (még.:)..) este meg "kvázi óriási"...a reggelihez képest..:)
Tegnap este a lépcsőn érzett egy kis valamit...mintha egy kis víz loccsant volna a pociba (mintha egy műanyag palackaban a víz lötyizne...:)
Akkor meglesz a hétvégi program..Nem fogsz unatkozni!!!! :lol: :lol: ... Jó lesz utána az a 2 nap pihi az Párod előtt:) mert utána megint nem lesz pihi..... :lol: :lol: :lol:
Egyébként Páromnál csak olyan utros sárga volt az a valami...nem igazán sárga...Viszont, ahogy írtam, holnap megyünk kombinált szűrűsre...Tartunk tőle...De ez természetes...Szinte a Kaálival szemben van az Istenhegyi úton...
üdv.
Apacs
apacs
 
 


Pandácska

Ritka kivétel volt, mikor nem csinált a Dr. UH-ot, talán még a kezdetek kezdetén, mikor 3. napos vérvételre mentem, húú de régen volt..
Azóta minden alkalommal volt UH, így már belejöttem, hogy hoppá fel, lábakat szét :lol: :lol: :lol:
Ilyenkor azért is jó az UH, mert a NYH vastagsága alapján már lehet esetleg következtetni valamire - a legutóbbi inszemnél ezért is tudtam, hogy nem sikerült, mert az inszem utáni 12. napra visszaesett 5mm-re..
Most bíztatom a NYH-t nagyon, hogy hízzon csak okosan :wink: :wink: legyen mibe kényelmesen belesüppedjen/ek/ a Pöttöm(kék) :roll: :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Hát sziasztok!
Túl vagyok a punkción, 4-et sikerült leszívni.. Hát, mivel ICSI-zve lesznek, remélem a biológusnéninek sikerül elkapni a legrátermettebbek farkincáit. Sorry, ezt muszály volt :)

Én nagyon jól viseltem.. Csak kicsit megszeppentem, amikor 15 másodpercalatt megkopaszítottak ott lent. Aki még nincs túl ajánlom otthon előkészíteni a terepet . : ) Nem volt semmi komplikáció, az ébredés is inkább vicces volt. Ilyenkor én nem is tudtam, hogy mindenfélét összezagyvál az ember. Szerencsére nem sértettema meg senkit:) a szakmámról zagyváltam, hogy én nyelvtanár vagyok, és hogy én szoktam aludni délutánonként. Hát igen, az is szeretnék ismét lenni full time. Most nem csak azt csinálom, a babaprojekt érdekében.

Holnap betelefonálunk, és akkor eldől, hány embrió lett..

Apacs, bárcsalk lehetne előjegyzést kérni rókakomától.. Tőletek már végérvényesen elment, ugye?

Remélem az nem baj, ha egy kicsit még minimális vérzésvan, pocim kicsit érzem, nem fáj,csak kellemetlen, és iszonyúan melegem van, igaz iszom,mint a "gödény". Láz, hőemelkedés egy szál se.... Ez még normális szerintetek?


Drukkolok ám mindenkinek... Jó éjt,

:oops:
Vendég
 

 
 

Brumm,
Ügyi voltál jó randit nekik :wink: Nekem is volt egy pici vérezgetés az nem baj. A fájdalom meg... na az nálam több volt mint elég :? pihenjél és igyál sokat egyél finomat mindjárt kismama leszel :lol:
Vendég
 


Brumm: grat a 4 sejtecskéhez :wink:
Nekünk is ICSI volt és mind a 6 megtermékenyült :wink:
Tessék bizony nagyon sokat inni és sok-sok fehérje.
Sokat tessék nagyon pihenni.
Nekem pénteken volt a punkció és vasárnapig jött belőlem kissé a cucc odalentről, úgyhogy ez még belefér, el fog majd múlni, de tudod, átböktek ottan mindent a hátsó boltozaton keresztül. :roll:

Mennek a sejtecskéknek a hatalmas drukkok!! ++++++
Mikor lesz a transzfer?

Pussz mindenkinek: Erika

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Jajj de buta vagyok!

Most nézem a vonalzódat! :wink: :wink:
Minden fontos infó rajta van :wink:

És igaza van Pandának :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Sziasztok,
Aszonypajti most végzett, úgyhogy én most fértem a nethez.. :?
Brumm... normális utána egy pici vérzés.
Rókakoma pedig nálunk nem akar egyből elmenni..Amikor nem várjuk akkor "bekacsint" :? :shock: Párom édesanyja is ilyen volt..Sőt rosszabb...Ez lehet, hogy örökletes.
Nagyon drukkolunk!
Azon gondolkozom, hogy elkészítem az előjegyzést Rókakománál.
Mondjuk Kezdjen Kis*-nál...(neki se legyen jobb mint Páromnak.. :lol: ...) Utána átpasszoljuk Brumm-hoz.. utána meg Dezsinához és Hannához... Ugye elfogadható mindeki számára?!
Várom a feliratkozókat... Tudjátok minnél több helyre hívják a Rókakomát annál gyorsabban elmegy tőlünk...a sok teendő miatt.. :shock: :lol:
Szóval jó éjt Mindenkinek!
Drukkoljatok, mert holnap megyünk a kombinált tesztre.. kezdünk izgulni...(12.hét+5.nap) Istenhegyi klinika...
délután megírom, hogy mi az eredmény... :shock:
üdv.
Apacs
apacs
 
 


Apacs: megadrukkhegyek +++++++ a holnapi tesztre.
Rókakoma pedig jöhet, kinyitottam neki az ajtót és az őröket is eltávolítottam, bejöhet nyugodtan bármikor :wink: :wink:

Jó éjt :) :D

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Szia,
Értettem.... Beszélek vele, de szerintem a pénteki napot megvárja Ő is... :shock: :D
És mi is drukkolunk a pénteki teszthez!!!!
jó éjt...
Apacs...
apacs
 
 


Apacs
Rókakomát ide is küldheted :D ...úgyis híján vagyok a tüneteknek...csak a melleim érzékenyek ..de az mindent jelenthet. :?
Most vagyok a 36. vagy 27. napon, 27-en akkor ha a műtét utáni vérzést menzinek veszem. A hőm 37 volt reggel de hétfőn full negát teszteltem egy 25-ös érzékenységűvel.
Pénteken újra teszetelek ha addig nem látogat meg Piri, de ha az is nega akkor kérek egy uh-t, hogy nem-e egy ciszta szórakozik velem.
Meglátjuk...péntekig még bármi lehet.

Megy a drukk nektek holnapra!!! :D

Csillag
Másodikcsíkerőasítőket küldök neked ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tünet?

Brummadzag
Kívánom, hogy minél több kicsi induljon fejlődésnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az altatás után én vagy 5x megkérdeztem a férjem, hogy:
"Mennyi az idő?
Meddig voltam bent?
Ettél már? :lol: "
De az első reakcióm amikor kitoltak a műtőből és megláttam a párom az volt, hogy elsírtam magam. (Ezekre nem is emlékszem tisztán csak mesélte a párom és vmi halványan dereng.) :lol:

Na szép jó éjt!!! :D
vizkriszisback
 
 


Szia Krisz rég láttalak idefent!
Felírtalak a listára... :D
Nyugi a teszt miatt. a Hőmérsékleted okés.... ez jó lehet.
Mikor kéne vérvételre menned? vagy mikor kéne hivatalosan tesztelned?
üdv.
Apacs..
apacs
 
 


Szép jó reggelt! :D
28. vagy 37.cn.
Reggel 5-kor (két órával korábban mint tegnap)hő 37,0. :D

Apacs
Én sem tudom mikor kellene tesztelnem. Sose volt 28-nál hosszabb ciklusom...de ebben a ciklusban a 10. napon volt egy laparom, ami bekavarhat. (Bár a tavalyi lapar után is véreztem 4-5 napot és mégis megjött a 28. nap körül.) Most a 27-28. nap körül volt vmi görcsölés, kis vér (nagyon kicsi) de abba is maradt.Utána a méhem szúrkált pár napig(sose éreztem ilyet),a cicfájás azóta is megvan...de sajna a teszt nega volt hétfőn...azért gondoltam, hogy pénteken tesztelek újra mert ha csak a 28. napon vagyok ma, akkor is mutatnia kellene vmit holnap.
vizkriszisback
 
 


Apacs,
Nem biztos hogy elöbb elmegy én a rókámat már több embernek megígértém és mégis nálam van :wink: önálló akaratú egy állat :lol:

Kis*,
van új teszted?
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Kis-Csillag!
Már tűkön ülök, a holnap miatt! Meglásd minden rendben lesz! Már nem lehet másként :D

Brumi!
Megdícsérlek a klassz vonalzódért :P
Nagyon ügyi voltál! Biztos, hogy jól randiznak a srácokkal! Mennek a drukkok! :) :) Pihenj sokat, és koncentrálj a holnapra! :)

Vizkriszi!
Nagyon eltüntél! Mikor esedékes a teszt egy ilyen fantasztikus 37,0 hő után???
dezsina
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Teszteltem ma is, igen :roll: ma kivételesen Clearblue-val sikerült egy halvány második csíkot összehoznom, de erről nincs képem :wink:
Már én is izgatottan várom a holnapot, aggódom is és kiváncsi is vagyok, hogy milyen híreket kapok holnap a Dr.-tól :oops: :oops:
Igyekszem a lehető legpozitívabban hozzáállni a dologhoz. :wink:

Brumm: nemsokára kiderül, de szerintem jó híreket fogsz kapni, úgy érzem +++++++

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Dezsina
Holnap talán.

Apacs
Engem megkerült ma rókakoma. :D Épp kiszolgáltam a kisboltunkban, amikor úgy rámjött a hányinger, hogy azt hittem azon nyomban kitaccsolok.Szóltam is a páromnak, hogy vegye át mert rosszul vagyok.Gyorsan kimentem a hűvös levegőre, mélyeket lélegeztem és végülis nem hánytam.De elég rémisztő ugyanakkor reménykeltő volt. :shock: Jegyzem meg sose volt még ilyen. Remélem elkap még ez az érzés (mondom most :lol: )mert akkor az már vmi jót jelentene.
vizkriszisback
 
 


Sziasztok
Már legalább 1 órája próbálok fellépni, de sajna nem hozta be a lapott....a gép lekacsolása előtt, gondoltam megpróbálom...Sikerült...
SZÓVAL.....NAGYON RENDBEN VAN MINDEN A VIZSGÁLATOK ALAPJÁN!!!.
Megnézték a kicsiket...PERSZE MI IS "sasoltunk" és megmérték őket... :lol: 1,4 -1,5 a tarkóredő és 6,3 mm-es ek a babák tized miniméter eltérés van csak közöttük.. :lol:
Fantasztikus volt látni őket, de minközben a doki mért olyan csend volt, hogy a szívem a torkomba volt.... a jóhírek után is kellett 1 óra mire megnyugottam...
Azt írták a papírra, hogy jólakottak...!! :lol: Meg is dicsértem Páromat.... :lol:
Szóval van kis orcsontjuk is... láttuk a gerincet, meg kezet lábat...
Anyuk meg bement utána dolgozni, pedig ma elengedték... Szóval itt is látszik, hogy a munkának él.....kis sztahanovista!.
Mérges is voltam rendesen.
Papír Páromnál van, de a DVD nálammmmm :lol: :lol: :lol: Mert, hogy 28.000 Ft.-ért az is jár.... :twisted: tegnap a vitaminok voltak 6.000 Ft... De hát ezt Ti is tudjátok... szóval rendben volt a vizsgálat...Most délután megyek vásárolni, de este még fent leszek a neten.
Jut eszembe a dvd alapján 2,5 perc alatt lemérték a kis nyugodtabbik Babócát, de a másik úgy ficákolt, csúzdázott, hogy 5,5 perc kellett...Már a videoból is látszik... Már látom lelki szemeimmel, hogy 2 külön egyéniség lesz\lehet....De ezt majd meglátjuk..
Most már megvan az amiben gyönyörködhetünk...Minden este megnézhetjük és "ál"orvos szemmel a részletekig kiértékelhetjük...:)
Ja a doki is érdekes volt rátette a Párom pocijára (ez volt az első "külső" UH) a UH- készüléket "oszt" mondja hányan vannak itt???? :lol: ari volt... :lol:

Kis* nagyon várjuk a holnapi erdeményt!
Krisz,
Reménykedjünk!!!
Pandácska, Rókakoma nagyon ragaszkodó, akihez egyszer befészkeli magát...... :?
üdv.Mindenkinek!
Apacs.
apacs
 
 


Sziasztok!

Én is sokat próbáltam, de nekem is csak most jött össze, hogy behozzam a lapot.

Türelmesen várom már a holnapot..
Képzeljétek.. Valami szokatlan történt ma.. :?
Volt egy minimális (tényleg az!!) barnázásom dél körül minden előjel nélkül :? :shock: kicsit megijedtem, majd bízni kezdtem abban, hogy épp beköltöznek a Pöttömkék :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Kis-Csillag!
A barnának nem örülök :evil: Nagyon vigyázz magatokra :!:
dezsina
 
 


Sziasztok!
Szerver hiba volt, már azt hittem nem tudom ma elújságolni, hogy
4-ből 4 embriónk lett! :P Holnap koradélután beülti! Ajánlom nekik, hogy jól tűrjék "odakint"! 2-t elteszünk későbbre, ha esetleg.. de erre nem is akarok gondolni egyelőre...

11-kor lehet őket megnézni... kicsi párom nem tud ott lenni, úgyhogy a biológus nénivel én fogok választani.. általában szerencsés vagyok, pl. amikor játékruletteztünk gyerekkoromban, volt egy db legértékesebb zsetonom, és feltettem egy számra, és kijött :) Azóta a szerencseszámom az...

Olyan ez az egész, mint egy naygon magas hegy, amit meg kell mászni, és mondjuk minden 500 méternél megállhatsz, és nagyon örülhetsz, hogy nini, ide is eljutottunk! Mindenkinek szívből kívánom, hogy érje el a következő 500 métert! Ha már beültetés előtti és utáni érzésekről beszélünk, olyan furcsa érzés, hogy ott "várakoznak" azok a csodálatos kezdemények, már most el kezdtem aggódni értük, hogy ugye biztos jó helyen vannak,és vigyáznak rájuk addig, amíg nem kerülnek a megérdemelt helyükre :wink:

Egyre szentimentálisabb vagyok, sorry, ha túl hosszúra sikerült..

Apacs! Gratulálok az Istenhegyis jó eredményhez! Ügyesek vagytok! Az ismerősömnek 3-as ikrek születtek, úgyhogy készülj föl :) abszolút meg van rá az esély, hogy gyönyörű ikerpár legyenek! Megjegyzem, az ismerősöm 5. hónapig dolgozott, pedig egy hatalmas üzlet vezetője. Én tuti ülnék a popómon, dehát ez mérlegelés kérdése.
Pandácska, csak így tovább!
Kiscsillag, nem a Budaiba jársz véletlenül? Ott mondják meg délben az eredményt.. Ha hazaértél írj ám, már agyoncsigáztál bennünket! (gratula a halványteszthez ismét! :)

Hajnóca, ha van friss kép Bogibabáról, én nagyon szivesen látnám ... vörös haja van, jól látom a képen?

Dezsina, drukkkkkkkkkkk!
Vendég
 


Apacs,
Örülök hogy minden rendben van nálatok is!

Brumm,
Gratula a 4 babához :lol: most akkor hány naposan kapod őket vissza?
Vendég
 


Pandácska!
Két naposan. Miért kérdezed? Te hány naposan kaptad vissza?
Vendég
 


Kiscsillag!
Emlékszem, te 3 napra kaptad vissza az ICSIS embriókat. nálatok milyen leven mérlegeltetek, vagy a doki ezt javasolta?
Vendég
 


Sziasztok!

Dezsi, ne feltétlenül "mensielőtti" barnázásra gondolj, annyi nem volt, épp csak megjelent valami, tul.képpen alig számottevő, de láttam. Lehet csak beágy.-i esemény volt, nem?!
Különben sosem szoktam barnázni.. Akkor történt meg utoljára, amikor baj volt a hormonjaimmal.. De azóta sosem :wink:
Ez azért bíztató, ui. progihiány biztos nincsen 2*3as Utroadag mellett :twisted: :twisted:

Brummika: Gratulka a sok-sok Picurkához! Meglepő hogy 2 napra rá visszaültetik, nálunk mindig vagy a 3. vagy az 5. (de ez ritka!) van az ET.
Gondolhatod hogy elvagyok már én is csigázva :lol: aludtam is rá egy jónagyot :lol: Mi Tapolcára járunk, mert zalaiak vagyunk :roll:
Nem értem a kérdésed: milyen elven.. Arra gondolsz, hogy milyen elven választották ki hogy Kik legyenek visszaültetve? Nálunk a 3 legszebbet választották ki. Érdemes megnézni, kihagyhatatlan, felejthetetlen élmény maradt számunkra, ha rá gondolok, most is itt látom magam előtt a Pöttömkéimet.

Bocs a hosszért - pussz mindenkinek

Erika

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Köszönöm a drukkokat!

Kis-csillag gratulálok!!!!!!!!!!!Tessék sokat simogatni őket, sokszor elmondani neki-k mennyire örültök, hogy ott vannak, és mennyire vájátok őt-őket. Hidd el sokat jelent ez! Tapasztalatból mondom!!!! Apát is tessék belevinni a játékba, ha tudod! Együtt a legjobb! :lol:

Buborék - Boga dr. még a 20-i héten is szabadságon lesz, utána jön vissza. Addigra én már izgulok itthon, hogy beágyazódik-e a babánk! Merthogy nekünk most szigorúan egyet ültetnek vissza! Bíztatnak minket, hiszen szeptemberben az első beültetésből sikerült kettőből kettő, talán.........persze semmi nem biztos......no de két ilyen kis őrangyallal.....................
julika79
 
 


Köszönöm a drukkokat!

Kis-csillag gratulálok!!!!!!!!!!!Tessék sokat simogatni őket, sokszor elmondani neki-k mennyire örültök, hogy ott vannak, és mennyire vájátok őt-őket. Hidd el sokat jelent ez! Tapasztalatból mondom!!!! Apát is tessék belevinni a játékba, ha tudod! Együtt a legjobb! :lol:

Buborék - Boga dr. még a 20-i héten is szabadságon lesz, utána jön vissza. Addigra én már izgulok itthon, hogy beágyazódik-e a babánk! Merthogy nekünk most szigorúan egyet ültetnek vissza! Bíztatnak minket, hiszen szeptemberben az első beültetésből sikerült kettőből kettő, talán.........persze semmi nem biztos......no de két ilyen kis őrangyallal.....................
julika79
 
 


Kiscsillag!
Úgy értem, hogy milyen elven lett három napra, és nem ötre a visszaültetés. Nálunk mondták, hogy a hétfő sem lenne kizárt, csak meg van a veszély, hogy nem bírja ki mindegyik. Sőt, lehet, hogy csak egy. Így pedig ha 2-t beültetnek, még 2-lehet fagyasztani. Igaz, a kiengedés is veszélyes, nem mindegyik bírja ki. Hát így legyen okos az ember. Lehet, hogy az is közre játszik, hogy pont hétvége lesz, gondolom az orvosok is olyan távol maradnak a kórháztól a hosszú hétvégén, amilyen távol csak lehet. És hát a statisztika sem mindegy nekik. Vajon az ISCI babócák nehezebben tűrik a kinti közeget, azért rizikós az 5 nap? Mondjuk nincs túl sok ahhoz, hogy ha épp csak 1 marad meg annyi időre, akkor bánhatom, hogy nem inkább 2 naposan kértem... csak így a megtapadás, vayg megszületési statisztikák szerint rosszabb.
Tudom, nem lehet senki okos ebben igazán, csak leírtam a dilemmát. És itt csak 2-t ültetnek vissza ebben a korban. Ha kérném, sem lehet többet.
Vendég
 


Brumm,
nem vörös hanem szőkésbarnás. Nem tudom, hogy kitől örökölte, mert Apának sötétbarna, Anyának pedig barna haja van. :? :wink:
Apumnak voltak gyerekkorában szőke lokniai és végül egyenes és sötétbarna haja volt. :D
Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen haja lesz.
Ma voltunk a szemészeten és mindent rendben találtak. 1 hónap múlva kontroll. Kedden csípőszűrésen voltunk. Ott is mindent rendben talált a doktorbácsi és 4 hónap múlva kell visszamennünk. Lesz majd audiológiai vizsgálat is valamikor.

Kép Bogi baba
Kép Bogi séta közben

Kép Ez voltam én, anno

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Sziasztok!

Brummadzag gratula!!! Holnapra nagy drukk!!!!!!

Kis Csillag! Holnapra neked is drukkolok!!!

Apacs! Gratula a jó hírhez!!! :lol:

Vizkriszi! :wink:

Hajnóca! Nagyon édes Bogi baba! :lol: :lol: :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Brumm,
Nekem is 3 naposan adták vissza a 2 napos az ritkább. ICSI-sek nincsenek hátrányban tehát ha már megtermékenyült olyan nekik a csészében mint egy sima IVF során. Nem mondták hogy hány sejtesek?

Hajnoca,
Nagyon szép baba :lol:
Vendég
 


Brumm: így már értem. Valahol azt olvastam, de javítsanak ki ha nem így van, hogy ha 5 naposan ültetik vissza, nem biztos, hogy alkalmas a beágyazódásra.. ÁÁ meg is van:
http://www2.hu-berlin.de/sexology/ECU2/ ... azodas.htm
Itt le vagyon minden írva :roll: szerintem emiatt nem várják meg általában az 5 napot, mert az rizikós..

Hajnóca: Bogi baba tüneményes, olyan kis édes, és látszik, hogy jó étvágya van :wink: :wink: Örülök a jó eredményeiteknek :roll: :) :D

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Kis*,
A blasztónak nagyobb az esélye a megtapadásra csak sajnos nem bizti hogy eljut addig a fejlődésben.
Vendég
 


Hanna: rám is fér nagyon! Kicsit el vagyok kenődve, hogy mi lesz holnap, de igyekezek a lehető legpozitívabban hozzáállni a vizsgálathoz, és elmondtam a babóknak, hogy ugyan két halvány teszttel valamit megmutattak ugyan magukból, de bízom benne, és drukkolok nekik, hogy holnap lebukjanak a vérvételen!! :lol: :lol: :lol:

Brumm: hányra mész ET-re? mennek már most a drukkok, holnaptól Te is kismama leszel ám :wink: :wink:
Mennek a megababaragacsok +++++

Pandácska, Apacs :roll: kicsit pirulós kérdésem van :oops:, Ti mit éreztetek amikor kiderült, hogy sikerült? :roll:

Nagy pusy mindenkinek!

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Kis-csillag!
Holnap nagyon várom a + eredményt! De úgyis az :D :D :D

Brumi!
Gratulálok! sok sikert holnapra! :D Hányat kértetek vissza?

hajnoca!
nagyon szép a kislány! :)
dezsina
 
 


Kis Csillag!
Nem elkenődni, mert minden oké!!!!!!!!

Holnap jó hírrel rohansz!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Kis*,
Hát nagyon vegyes dolgokat... ezt nem is lehet így leírni. De őszintén szólva nem csak öröm volt benne idő kellett míg feldolgoztam felfogtam stb. Meg ugye az első uh-ig hihetetlen aggódás na az borzasztó volt... Fura volt az elején hogy ok sikerült de nem is érzek semmit nincs is változás valahol azt hittem ha terhes leszek abban a pillanatban minden más lesz valamit furát fogok érezni. De ez folyamatosan alakult ki... talán ezért is várja az ember hogy nagy legyen a poci mozogjon a baba akkor fogja fel igazán hogy valaki növekszik benne... legalábbis én így látom.
Te mit érzel?
Kivi vagyok ki mit ír erre....
Vendég
 


Ha gondoljátok valakit értesíthetek közületek sms-ben az eredményről, mert szerintem egyhamar nem érünk haza :lol: :lol: Főleg ha sikerült, akkor szerintem eldödörgünk Keszthelyen egyet :twisted: :twisted: és nyaljuk a fagylaltot :lol: :lol:

De ha kibírjátok, akkor türelem :D 2-3 körül szerintem már hazaérünk :roll: :D

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Kis*,
Ja és nekem is kettő halvány tesztem volt és után a vérvétel szóval nyugi minden rendben lesz :wink:
Vendég
 


Pandus!

Írtam neked msn-en.

Én azt érzem, hogy szúr a pocim alja. :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok,
Elmentem bevásárolni, azán meg nem ismerek a topicra.... 3 órája írtam, aztán meg sem találom... :lol:

Kis* nem szertjük a baenázást, de a holnapi nap eldönti, hogy szeretni fogod,e... :shock: :o Ha tényleg olyan kicsit barna, akkor ezt meg Te figyeled jobban...és ezért tünt fel...
Brumm.. ez az anyai ösztön! Párom is azt mondta, hogy ha sikerül, akkor tuti, hogy azonnal táppénzre megy...aztán ez lett.
Hajnoca, Szerintem Bogi tisztára az anyja.... :lol: És hétről hétre milyen szépen cseperedik!!!
Nagyon sok programotok van.. :lol: minden napra\hétre jut valami??!! igazi elfoglalt Anyuka lettél :lol:
Pandácska, mikor írtad le a vizsgálat utáni eredményeidet? Mert ha jól emlékszem akkor leírtad nem??, Meg a rövidítésekről is írtatok....
üdv.
Apacs
apacs
 
 


Kicsit lemaradtam, mert mire végigolvastam írtam, már megint van mit írnom.. :lol:
Kis* örülök, hogy ezen gondolkozól és ennyi+++++ energia van benned! Nálunk elszakadta a cérna és erős sírásba kezdtünk mindketten... :oops: :oops: :? Ez van... Nagyon sokat vártunk....RÁJUK... :lol:
üdv.
Apacs
apacs
 
 


Kis*
Pandácska, mint VÁRANDÓS KISMAMA :lol: :lol: nagyon jól leírta, mert tényleg fura volt...a sírás után jobb a tanácstalanság...Addig ismertük az utat a szurikat, a gyógyszereket, mi lehet, mi nem... Utána meg egy nagy üres tér jött.. Mi lesz.. mit kell hogyan kell, mit lesz.. hova kell menni..AZ ISMERETLEN...
De ezt inkább majd holnap leírod TE MAGAD:... :lol: :lol: Mert már nagyon kiváncsivá tettél minket... :D
üdv.
Apacs
apacs
 
 


Isztenkém :oops:
Bárcsak ott tarthatnánk mi is hogy ezen tanakodunk :)

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Apacs, A kombináltál?
Vendég
 


Rövidítések:

LMP: utolsó menstruáció időpontja
GA (LMP): LMP szerint számolt hetek száma
EDD (LMP): LMP szerinti szülési időpont
EFW Hadlock: a bébi becsült súlya

Average US GA: az ultrahangos mérések szerint a hetek száma átlagolva
EDD (Average US GA): a mérések által meghatározott szülési időpont

CRL: ülőmagasság
BPD: fej átmérője keresztben
OFD: fej átmérője hosszában
HC: fej kerülete
APD: a gerinctől a hasfalig mért távolság
TAD: mellkas átmérője
AC: haskörfogat
FL: combcsont hossza
APAD: has hosszirányú átmérője
APTD: has keresztirányú átmérője

FL: combcsont
TIB: sípcsont
FIB: szárkapocscsont
HUM: felkarcsont
RAD: alkarcsont

YS: szikhólyag
Vendég
 


Pandácska! Ez az, amit nem tudok.. A blastonak nagyobb a megtapadási esélye, csak rizikós, hogy kibírja e kívül. Igen, de ha ICSI-nél már mindegy, ígyis- úgyis úgy fejlődik, mint belül, akkor inkább azokat kérném szépen, akik- vagy aki szabályosan fejlődik(nek), és kibírta(ták) a megpróbáltatásokat. csak az orvos mondta, hogy 4 ből lehet, hogy az összes, de lehet hogy csak 1 bírná ki az 5 napot. Végülis én arra hajlok, hogy kivárnám az 5 napot, mert ha a rosszabb statisztikát hozzuk, és 1 bírja ki 4 közül az 5 napot, akkor 1 blasto biztosabb, mint 2db 2 napos, nem igaz? Mert ha mondjuk 2-t beültetnek, és 2-t lefagyasztatunk, akkor a kiengedésnél még mindíg ott a rizikó, hogy nem bírják ki. Igazából a papír, amit aláírtunk az áll, hogy 3 tól szoktak fagyasztani...

Dezsina!
Kettőt kapunk vissza, itt ez a politika. Nem tudom miért pontosan. 3-mat nem is lehet, az orvos mondta, hogy ő nem híve. plusz korfüggő is, 33 éves vagyok, és ebből ez a szám jött ki.

Olvastam, hogy volt köztünk olyan, akinek 1-et ültettek be, és minden szupi, és talán már meg is született. Ki volt az? Az ICSI baba, nem tudjátok?

Ó, tényleg, az utrogestan-t már kell a beülti előőtt dugdosni, mert ez az info kimaradt nálam..

Apacs! Irigykedem a párodra! az enyém lelkes vásárló, csak nem túl módszeres, nekem meg nincs lelkierőm hajolgatni a telázsiban,hogy mi van, mi nincs... Én terveztem egy nagybevásárlást, csak közbejött valami, így rá vagyok utalva..
Vendég
 


Brumm,
Írtam privit.
Vendég
 


Sziasztok,

Pandácska, nagyon szépen köszönöm! Igen kombinált. Ha hazaér Párom és megvacsorázunk utána mindegyiket megnézem...De a papír nála van...... :twisted:
Brumm...ez nálunk tényleg rám marad... Én mindenre figyelek, hogy mi van..mi nincs...Néha nagyon utálok ennyi ember közé menni.. De így kora délután egész jó volt...nem volt tömeg, meg sor... Ma szabin voltam a vizsgálat miatt.. Persze csak én.... Párom meg talán 7 után hazaér.... :twisted:
A beültetéssel kapcsolatosan pedig szerintem u.a. a recept, mint a beülti utáni 2 hétre... Mindenkinek más és más jön be...siker az egyéntől, meg mindentől függ. De az orvosokra kell hagyatkozni....
üdv.
Apacs
apacs
 
 


Brumm!:)
gratula szép kis sejtekhez nagyon ügyik voltak.Azon meg ne aggódj hanyadik napra kapod vissza őket, hiszen nekik a legjobb környezet az anyaméh!Ott vannak igazán otthon.Egyszer én egy olyan sejtecskét kaptam vissza,amit a beülti előtti nap szurtak meg és kezdett osztódni vagyis 4 sejtesen és az is szépen beindult...de sajnos megállt.Holnapra megamegadrukk!!!!Ügyi legyél!

Kis-csillag!:)
örülök a halvány csíkocskának!!!!holnap gyere gyorsan a hírrel!!! kezem lábam x-ben!!!!:)

Hajnoca!:)
ez akiscsaj egyre szebb és szebb,és annyira nyugodt boldog kispofija van,olyan szép!!! Hogy telik egy napotok???

Apacs!:)
gratula a remek eredményért,ezek a kismanók remek kisemberek lesznek az tuti!!! nagyon jól bírja a párod,hogy még dolgozik.:)

pandácska!:)
remekül leírtad mit érez az ember mikor megtudja,hogy sikerült.Én is így voltam, megtudtam örültem nagyon aztán mintha semmi nem lenne,mivel semmi tünetem nem volt,uH-ról UH-ra izgultam, vártam apetzsák megtekintését,vártam a szívhangot,vártam a nyakiredőt,vártam és aggódtam a magzatmozgásért...és szerintem ez így lesz amíg csak élünk,örök aggódás,és félelem és nagyon nagy szeretet!
hogy vagytok?pocak növöget?párod hogy kényesztett??? :)

Hanna!:)
hogy vagy?még szurkál a pocid???

Krisz!:)
ez nagyon gyanus....... olyan jó lenne.... :)

Dezsina!:)
hamarosan szuri indul!!!! :lol:
Vendég
 


Szia Viki Kismami!!!!

Hogy vagytok? Nemsokára itt a férjecskéd. :lol: :lol:

Igen, ma már egyre jobban érzem a szúrkálást.

Pandus szerint dilisek lesznek a petesejtjeim. :lol: :lol: :lol: :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?