Sziasztok
Már legalább 1 órája próbálok fellépni, de sajna nem hozta be a lapott....a gép lekacsolása előtt, gondoltam megpróbálom...Sikerült...
SZÓVAL.....NAGYON RENDBEN VAN MINDEN A VIZSGÁLATOK ALAPJÁN!!!.
Megnézték a kicsiket...PERSZE MI IS "sasoltunk" és megmérték őket...
1,4 -1,5 a tarkóredő és 6,3 mm-es ek a babák tized miniméter eltérés van csak közöttük..
Fantasztikus volt látni őket, de minközben a doki mért olyan csend volt, hogy a szívem a torkomba volt.... a jóhírek után is kellett 1 óra mire megnyugottam...
Azt írták a papírra, hogy jólakottak...!!
Meg is dicsértem Páromat....
Szóval van kis orcsontjuk is... láttuk a gerincet, meg kezet lábat...
Anyuk meg bement utána dolgozni, pedig ma elengedték... Szóval itt is látszik, hogy a munkának él.....kis sztahanovista!.
Mérges is voltam rendesen.
Papír Páromnál van, de a DVD nálammmmm
Mert, hogy 28.000 Ft.-ért az is jár....
tegnap a vitaminok voltak 6.000 Ft... De hát ezt Ti is tudjátok... szóval rendben volt a vizsgálat...Most délután megyek vásárolni, de este még fent leszek a neten.
Jut eszembe a dvd alapján 2,5 perc alatt lemérték a kis nyugodtabbik Babócát, de a másik úgy ficákolt, csúzdázott, hogy 5,5 perc kellett...Már a videoból is látszik... Már látom lelki szemeimmel, hogy 2 külön egyéniség lesz\lehet....De ezt majd meglátjuk..
Most már megvan az amiben gyönyörködhetünk...Minden este megnézhetjük és "ál"orvos szemmel a részletekig kiértékelhetjük...
Ja a doki is érdekes volt rátette a Párom pocijára (ez volt az első "külső" UH) a UH- készüléket "oszt" mondja hányan vannak itt????
ari volt...
Kis* nagyon várjuk a holnapi erdeményt!
Krisz,
Reménykedjünk!!!
Pandácska, Rókakoma nagyon ragaszkodó, akihez egyszer befészkeli magát......
üdv.Mindenkinek!
Apacs.