Sziasztok
Ma éjjelünk mintha nem is lenne kisbabánk...este 20kor szopi utána 9kor alvás és reggel 5-kor keltettem fel mert eláztattam ágyikónkat.Szopi majd alvás 8.30-ig én meg közben sikeresen lefejtem 80-at
Utána viszont nem volt alvás csak amikor sebészetre mentem pici hédert bevágott anyumnál.Majd 10.45 kor cici ,de nem sokat ehetett , mert megint nem aludt el....és cumit bánom hogy beadtam...kisesik akkor sírás van....ő meg nem tud cumizni kis bénácska...így sokszor kiesik:-)
Most 13 kor cici,kivi voltam megint megmértem 110gr és most nehezen elaludt.De komfortozott volna még vagy egy órát sztem.
Túró a fülébe ,ebédelni akartam.
Voltam sebészeten...szóval...nem bírja szervezetem több mint valószínű a belső varratot.Helyre fog jönni csak hosszú folyamat lesz.
hát ez van...ez a doki is vmivel benyúlt piszkavárézott kitakarította ,fertőtlenítette majd keddre visszarendelt.
Okosabbak nem lettünk....szte sem kell gyógyszer mert lokalizált a seb...
Mikegirl...
Nem próbáltad meg fejés helyett inkább bimbivédőt és akkor nem kéne dupla melót csinálnod,csak néha fejnél ha nagyon bedurran.??
Nem irigyellek éjszakáért...pihenj ilyenkor vagy amikor babszika alszik.Szép súllyal gyarapodtatok
Mona
Ti is szépen gyarapodtok babám
Én meg azt hittem csak enyim zabagép ,de eszerint még nem is híztunk annyit mint ti.Akkor meg ne parázzatok mindent jól csináltok ,jó a tejcsi szépen eszik,csak még össze kell rázódni.
Mondjuk nekem kifejezetten azt mondta szopis tanácsadó,hogy ne engedjem elaludni cicin keltegesem fel,lábvakarás ,nyakcsípés,arccsípkedés...mert hozzászokik az egy órás evéshez.No nekünk is most kitolódik evés eddig 12-14 perc volt most meg ha sima cicit kap 30 perc is ,de bimbivédővel is volt már 25 perc sőt félóra is.,,de tovább nem engedem ...illetve kicsi komfortozás belefér.De utána nem hajlandó elaludni,csak ha cici lóg szájában,ezt meg nem akarom.Így bevetettem cumit,ez se jobb de most végre kiesett és nem kel fel.Sztem nálad is ez a komfort a bibi..prószáld meg cuclit,elveimellen van de nálam is előkerül néha.