Lafi!
Te is holnap leszel félidős! Újjé, ünnep!
Na ezért főként jár a sztetoszkóp.
Lafi, én érzem, hogy holnap meg fog mozdulni a babád. Bár szerintem most is mozog csak Te nem veszed észre. Figyeld meg Lafi, alamuszi nyuszi nagyot ugrik!
Nekem nagyon fáj a hasam a pakolástól. Tök úgy érzem, hogy lassan kiesik a gyerek.
Ja ma nagyon szar itthon. Faszom tele van az emberrel. Ő 4 napot dolgozik 4et pihen. Na a 4 pihenősből 3at jól ellógott. Szart hazajönni időben. most kérte hogy kenjem be a hátát, mert leégett a peca közben, hát persze, meg a segged ne nyaljam ki. mondtam neki, hogy vasalja ki szépen a holnapi ruháját, mert én biztos nem fogom. Erre azt mondja: megígérem, hogy jövő héten a pihenős napjaimon csinálni fogok itthon - nem tudom hogy fejezte be. Ja és hogy miért nem beszélem meg vele rendesen hogy mi van. Hát már idejét se tudom, hogy mióta mondom neki, hogy nem tetszik amit csinál, vagyis hogy semmit se csinál. Azt a kibasztott polcot így ma se rakta fel. A szemetet is két napja ígéri hogy elviszi, na holnap kénytelen lesz. Tudjátok az egészben az bosszant, hogy attól hogy velem él, nekem több munkát csinál... Nagyon mérges vagyok Rá! És nem érdekel, hogy a pasik ilyenek. Ha Vörösbegynek is jutott egy Isten lába, akkor nekem miért nem? Hát hány lábú ez az Isten? Én már voltam egy tróger felesége, többet nem akarok. És mint kiderült Ákos se homokos... Akkor mégis medőlt a teóriám, hogy csak a buzik figyelmesek, meg talpra esettek. Tudom, hogy most hisztis is vagyok, de ez mindig zavart, ha ezt láttam tőle, hogy ő csak eszik, alszik, szórakozik... Ma se alszok vele az biztos.
Ha nem lennék ma szarul, mérgemben tuti lenyírtam volna a füvet. A 4. héten a derékig érő gazt vágtam olyan motoros kaszával, aztán meg átmeszeltem a nappalit (ami nem volt kevés, mert az alapterület 35nm), úgy hogy megcsinálok bármit, hát betont is kevertem, de hogy még most se egy áldás az biztos... Áh, ezek nem látnak az orrukon tovább, ezeknek se tér, se idő nem létezik... Ja, mérgemben töröltem a pókerprogramot a gépről... és a jelszavat is megváltoztattam (baba
) Na mindegy! Gonosz vagyok, de visszakap mindent! Na már hallom kezdi a vasalást, nekem meg mindjárt leesik a hasam. Nem emeltem túl nehezet, de szerintem elbasztam, hogy nyújtózkodtam és hajoltam. Jaj baba, maradj ott ahol vagy, bújj el jól a kis vackodba. Nagyon szeretlek és várlak már, de még növögessél jól odabent, ígrem jó leszek, többet nem költözök. Ja azt hittem estére elfárad a nagy pakolésban, de még egy órája nagyon mozgott. Hát nem az apjára ütött.
Na jól kisírtam, kipanaszkodtam magam... megyek fürdeni. Cső csajok! Azért ne haragudjatok, ha rátok szórom a hisztimet, de jó kidühöngeni.
A holnapi 20 heteseknek előre is szép napot!!! Megmiegymás! (a gratula még elmarad!
Jó éjt csajok!