Új privát üzeneted érkezett!

Mazsi
Sós-édes detto...
Most fejeztem be a jégkrém evést(nugátos,csoki,vanilia..),de már pick téliszalámi hever előttem...NEM LESZ JÓVÉGE... :roll:
Vendég
 


Lego:
Sajna a téliszalámit nem tom megenni,pedig néha olyan jó lenne,de iszonyúan ég a gyomrom tőle.Emőkével ugyanígy voltam :)
Én most rendeltem extra sajtos pizzát :D utána jöhet a fagyi :D

mazsolasyl
 
 


Én úgy szeretem a túrógombócot húslevessel együtt... :) Ez egy ismerős étteremben szoktam így kérni.
Tegnap ebédre zellerkrémlevest ettem gyümilevessel... :)
Nem néztek hülyének. Egy ebből, egy abból.

De most a költözéstől iszonyúan fája a hasam :(

Azt hiszem, hogy ma már nagyon nem sürgölődök. Kikészültem.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 

 
 

Konkri:
TESSÉK PIHENNI!!HAGYD ABBA A KÖLTÖZKÖDÉST,HOLNAP IS NAP LESZ!

Na,most fogok ám hízni :) Itt ülök,és közben eszek :)

A túrógombóc aaaaaz jóóóóóó! :)

mazsolasyl
 
 


Csajok!

A tesz-veszen is vannak jó dolgok!Nézzetek be!

www.teszvesz.hu

Itt is találtam csak vázat,amire lehet csatlakoztatni babahordozót!
http://www.teszvesz.hu/item225987123_be ... _vaz_.html

mazsolasyl
 
 


Kicsit gyorsan felnéztem, hogy mi újság Veletek, de látom mindenki jól van ma is:)

Konkri, tessék pihenni ha fáradsz! Minden megvár, nem mászik el semmi!

Vörösbeggyel vajon mi lehet? Remélem hamarosan jön a jó hírekkel!

Lányok, közületek senkinek sincs allergiája? Eddig elvoltam a kálciummal, de most már a napi 3kalcium sandoz sem segít és azt mondják, hogy abból sem szabad túl sokat,mert lerakódhat. Bár szerintem most úgyis kell a babának is. Iszonyatosan vagyok és szinte csak a házban tudok meglenni. Holnap megyünk Balcsira de félek nagyon, hogy hogyan bírom majd,mert taknyom-nyálam egybefolyik :(

bingii
 
 


Csajok, nekem olyan édi apukám van!!!!!!Ő doki, állatdoki, de már nyugdíjás. Felhívtam, megvan-e még a sztetoszkópja........hát nem találta, erre vett egyet 4000 -ért.........és moat anyukámat felküldte Pestre vele vonattal.........olyan édesek, nem???

Vörösbegy, na mi volt?
Vendég
 


na megkaptam, hallgattuk, de hogy őszinte legyek bugyborékoláson kívül nem hallok egyebet................. :cry:
Vendég
 


Lafead:
De aranyosak!! :D Csak fülelj szorgalmasan!Azt hiszem én is beszerzek egyet :D Én is hallani akarom! :D

mazsolasyl
 
 


Na ja, csak nem hallok semmit..............tök szemétség..........csak a belem hallom de azt intezívem............unom, hogy nem mozog, és nem is hallom! :cry:
Vendég
 


lafead!
ne légy lenke! (türelmetlenke), nyugi nemsokára érezni fogod!:)
Vendég
 


Lafi!
Te is holnap leszel félidős! Újjé, ünnep!
Na ezért főként jár a sztetoszkóp.
Lafi, én érzem, hogy holnap meg fog mozdulni a babád. Bár szerintem most is mozog csak Te nem veszed észre. Figyeld meg Lafi, alamuszi nyuszi nagyot ugrik!

Nekem nagyon fáj a hasam a pakolástól. Tök úgy érzem, hogy lassan kiesik a gyerek.

Ja ma nagyon szar itthon. Faszom tele van az emberrel. Ő 4 napot dolgozik 4et pihen. Na a 4 pihenősből 3at jól ellógott. Szart hazajönni időben. most kérte hogy kenjem be a hátát, mert leégett a peca közben, hát persze, meg a segged ne nyaljam ki. mondtam neki, hogy vasalja ki szépen a holnapi ruháját, mert én biztos nem fogom. Erre azt mondja: megígérem, hogy jövő héten a pihenős napjaimon csinálni fogok itthon - nem tudom hogy fejezte be. Ja és hogy miért nem beszélem meg vele rendesen hogy mi van. Hát már idejét se tudom, hogy mióta mondom neki, hogy nem tetszik amit csinál, vagyis hogy semmit se csinál. Azt a kibasztott polcot így ma se rakta fel. A szemetet is két napja ígéri hogy elviszi, na holnap kénytelen lesz. Tudjátok az egészben az bosszant, hogy attól hogy velem él, nekem több munkát csinál... Nagyon mérges vagyok Rá! És nem érdekel, hogy a pasik ilyenek. Ha Vörösbegynek is jutott egy Isten lába, akkor nekem miért nem? Hát hány lábú ez az Isten? Én már voltam egy tróger felesége, többet nem akarok. És mint kiderült Ákos se homokos... Akkor mégis medőlt a teóriám, hogy csak a buzik figyelmesek, meg talpra esettek. Tudom, hogy most hisztis is vagyok, de ez mindig zavart, ha ezt láttam tőle, hogy ő csak eszik, alszik, szórakozik... Ma se alszok vele az biztos.
Ha nem lennék ma szarul, mérgemben tuti lenyírtam volna a füvet. A 4. héten a derékig érő gazt vágtam olyan motoros kaszával, aztán meg átmeszeltem a nappalit (ami nem volt kevés, mert az alapterület 35nm), úgy hogy megcsinálok bármit, hát betont is kevertem, de hogy még most se egy áldás az biztos... Áh, ezek nem látnak az orrukon tovább, ezeknek se tér, se idő nem létezik... Ja, mérgemben töröltem a pókerprogramot a gépről... és a jelszavat is megváltoztattam (baba :) ) Na mindegy! Gonosz vagyok, de visszakap mindent! Na már hallom kezdi a vasalást, nekem meg mindjárt leesik a hasam. Nem emeltem túl nehezet, de szerintem elbasztam, hogy nyújtózkodtam és hajoltam. Jaj baba, maradj ott ahol vagy, bújj el jól a kis vackodba. Nagyon szeretlek és várlak már, de még növögessél jól odabent, ígrem jó leszek, többet nem költözök. Ja azt hittem estére elfárad a nagy pakolésban, de még egy órája nagyon mozgott. Hát nem az apjára ütött.
Na jól kisírtam, kipanaszkodtam magam... megyek fürdeni. Cső csajok! Azért ne haragudjatok, ha rátok szórom a hisztimet, de jó kidühöngeni.

A holnapi 20 heteseknek előre is szép napot!!! Megmiegymás! (a gratula még elmarad!

Jó éjt csajok!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


bingii!
próbáld ki az ezüst kolloidot! nagyon hatásos allergiára!
Vendég
 


Sziasztok Januári Kismamik!
Csak benéztem ide-bár én január 1-ei vagyok, a decemberieknél maradtam :lol:

Lafead!Olyan szép a vonalzód!Honnan van?De komolyan!Szerintem a bugyborékolás jó jel! Először én is azt éreztem, mintha hatalmas buborékok ütődnének a hasfalamhoz. Most már határozott rugdosásai vannak a kisfiamnak.

Üdv
Lina

Kép

Kép
linus
 
 


Ma én is sokat dolgoztam, azt hittem sose végzek.

Ami szurkálást éreztek, nem lehet hogy ártalmatlan méhösszehúzódás, edzi magát...

Vörösbegy! hol lehet látni az "édeskéidet" és van már új táblázat , le vagyok maradva.

nálunk az a helyzet,h 17 hetesen UH-n azt mondták, hogy egyelőre kislánynak tűnik, de ne vegyük kézpénznek, pénteken megyek újra. állítólag, ha akkor sincs kukija, akkor már tuti nem lesz. Aki már tudja, h kislánya van, annak hány hetesen mondták, h nem lesz már változás?

Nekem is ritka keresztnevem van és csak pár éve van bent a naptárban. sose volt gondom ezzel, sőt nagyon szerettem, h mindenki emlékezett rám, az osztályban is csak 1 volt "belőlem "...
én ezért nem mondanék le a Mayáról, sőt ! én is egyedi nevet szeretnék a gyermekemnek, csak ne legyen erőltetett, nehéz ügy.

kezdek erősen cellulitiszes lenni, nem tudtok vmi csodaszert ? Én minden hétvégén strandon vagyok és a következő nyarat is így tervezem, hiszen akkor már fél éves gyerekünk lesz!!!!!!!!!!!!!!!de ez a fránya cellulitisz már most baromira zavar, mit csináljak vele ? a masszázs l'oreal krémmel nem segített.

Kép
boci1234
 
 


Konkri tessék többet pihenni, mert ennek nem lesz jó vége! Ha a kedvesed sz@rik a melóra, te is megteheted. Előbb utóbb ő is neki fog állni. Ami az isten lábát illeti, kettő biztos van neki. Az én férjem is ilyen, mondjuk nagyon sokat melózik, van 3 munkahelye, alig van itthon, de amit tud segít. Most pl. elromlott a mosógépem, de nem tudok venni, csak 2-3 hét múlva. Elhoztuk apósomtól a régi forgótárcsás mosógépét, meg a centrifugát. A kádban kell öblíteni a ruhákat, úgyhogy nem engedi, hogy én csináljam, azt mondta, ne hajolgassak, meg emelgessek. Olyan aranyos, amikor itthon van szabin, sokszor még meg is főz, amire én hazajövök a munkából. Egyedül mosogatni nem szeret, az mindíg rám marad. Szóval nem panaszkodom. Amikor a második fiam stületett, 3 hétig alig kellett felkelnem az ágyból, mindent megcsinált. Akkor tanult meg igazán főzni, mindíg mondtam neki, mit hogy csináljon, ő meg csinálta. Nagyon szeretem.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


CSajok, tudom, hogy igazatok van mozgás terén, de azért idegesít....és ma sem moccant meg :cry:

Linus, üdv, én sem bizti, hogy januári leszek, bár 4-re vagyok kiírva, de hát ugye........nem lehessen azt kérem tudni!
www.tickerfactory.com oldalon van, direkt ezt választottam, sztem pont megfelelő az akkori időjárás miatt.
Vendég
 


Jóóóóó reggelt Vitenám!

Csibe, pont Te jutottál eszembe a vonaton reggel! És köszi a vígaszt! Nagyon szarul aludtam, éjszaka még meg is fogtam a babát, és tuti, hogy neki se tetszett valami, mert a jobb oldalon tanyázott. Amúgy mi a francot csinálsz te reggel 6kor???????

Üdv Linus! Én úúgy szeretném, ha kislányom lenne és Lina/Linus lehetne a neve! :)

Boci! A Te kis feszes tested csíkosodik? na ne má! Szerintem kenegesd, ne add fel, de sztem ha Loreal nem használ akkor az avon vagy az ori se fog. Nem tom. Szerintem hajlam. Anyukád milyen volt? Jó Csopakolást - ja én már péntek feelingben vagyok.

Bingii nekem fém allergiám van - de hát ez nem ugyan az, mondjuk ami nekem a legnagyobb gáz, hogy a fém melltartókapcsok szétcsesztetik a bögyöm.

Reggelire tojásos zsömit és sir morton teát kívántam. A teás jartól úgy megkívánom a teát mindig :)

Na szép napot csajok!!!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri, ez jó beköszönönés!!!Én hi, Brian-nel szoktam beköszönni a melóhelyre!
Vendég
 


Hellóóó!!!Jó reggelt.Jó munkát a dolgozóknak.:)

Január 1 re gyúrtok???(Lafi,Linus)??? :lol:
Én Dorkámmal január 2-re voltam kiírva...december 26án született.Nem bírtam volna tovább várni. :lol:

Boci
Én is nehezen hiszem el,hogy a szuper alakod,bőröd cellulitiszes lenne. :roll: Hisz a fotón úgy nézel ki,mintha egy profi készítette magazinból léptél volna elő.DE tényleg,állati jó kép.Olyan vidám vagy rajta.Nem gondoltál még kismamis fotózásra????

Linus
Üdv:) Gyere gyakrabban (mondom én,aki eltűnt mint a kámfor... :lol: )

Konkri
Igenis tessék visszavenni!Nem gondoltál táppénzre???Én anno,augusztustól táppénzen voltam Dorkával egészen a szülésig...

Csibe
Nem semmi párod van.:) Az én férjem elvinné a mosnivalót anyósomhoz,mint nekiállna a kád fölött "görnyedni". :lol: :lol: Na de szerencsémre mosogép működik,vészmegoldásként meg anyukám alattunk lakik. :D

Félidősöknek tényleg GRAT!Már kezdődhet a visszaszámlálás!

Megyek,összeszedem a lakást.
Pápá
Vendég
 


Jajj amit nagyon akartam....

Vörösbegy!!!!HOL JÁRSZ????Minden rendben volt tegnap????
Vendég
 


Lego, az a lényeg, hogy itt vagy már ismét velünk!!!

Na igen, Vörösbegy, te eltűntél a dokid után rendesen. Mi újság?
Vendég
 


Sziasztok!

este fél 10-re értem haza a dokitól, mert szült :? minden rendben, a méhszájam, mint egy 17 évesé :lol: a mélyen fekvő lepény, mivel császáros leszek nem számít, de mivel a melllső falon tapad, neki lesz nehezebb azon keresztül kiszedni Barnabást :lol:

Lafead! Hunor nagyon szerencsés, a csodás szülei mellé még fantasztikus nagyszülőket is kap, olyat, amiről minden unoka álmodik! A fonendoszkópot enyhén bele kell nyomni a hasba, és a szívhangot elég nehéz megtalálni, csak ha pontosan tudod, hogy fekszik Hunor...de egyre erősebb lesz majd a hangja...a bélkorgástól a csobbanást meg tudod különböztetni és a csobbanást Hunor okozza a mozgásával :lol:
Gratulálok a 20. héthez!!!!!!!
Egy hónap és majd azon "kesergünk" hogy egy-két rúgás milyen fájdalmas lesz :lol:

Konkri! ne hajtsd túl magad, a keményedés egy üzenet, hogy hé anya kellene egy kis pihenő! Sajnálom, talán majd a párod kicsit összekapja magát, ahogy közeledik a nagy nap! az exuram pont ilyen volt, de én is hülye voltam, mert megszokta, hogy mindent megcsinálok helyette...de Te most magatokkal törödj és ne gürizzél!

Boci! a "kicsikéim " még az előző oldalon vannak ... a csíkosodás és cellulitis tényleg hajlam, de azért keményen kenjed magad és valami érdes dologgal edzed a bőrődet...én műanyag mosogatószivacsot használok...

Csibe! gratula a párodhoz !

Lego! gyere mindennap! jó, hogy megint itt vagy!

Tóthzsu ????????????????????????

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Vörösbegy, örülök,hogy minden rendben van!!!

Képzeljétek, mivel tiszta para vagyok, felhívtam a védőnőmet, na ő szabin van, de a helyettese mondta, menjek ma 13ig szívhangot nézetni hozzá, és akkor majd megynugszom.Na DE rohadt messzi van az én kerületem a melóhelytől és felhívtam a melóhely kerülete szerinti védőnői hálózatot és elmondtam mi a bajom és ma negyed 11re mehetek hozzájuk, megnézik a szívhangot!!!!Nagyon rendesek!És a mi bónusz, ugyanabban az utcában van, mint ahol dolgozom, szóval jövök-megyek és fel sem tűnik senkinek sem majd!!! (de azért elkéretszkedtem...)
Vendég
 


Basszus, most én vagyok beszarva... Megjött a papírom az Istenhegyiről... Nem vagyok feldobva... :?

AFP: 1,05 MoM
uEstriol3: 0,95 MoM
free b-hcg: 5,70 (ez volt múltkor is magas...)
Inhibin-A: 2,53 MoM

Down esély: 1:4000
Nyitott gerinc: 1:6600

Hát az 1:14000-hez képest ez nem valami hűdefényes... :roll: :(

Kép
Kép
sleepin
 
 


nyugi!!!!!!!!!!!!!!!!nem rosszak ezek!!!!
az afp tökéletes
uE3 tökéletes

ami kicsit magas:inhibin, free bhcg
de mivel a pappa akkor jó volt, íy összességében nézd az értékeket!!!!!!!!!!!!!!nekem a 4ből 3 volt rossz!!!!!!!!és mégsincs gond!
Vendég
 


Vörösbegy
Szuper,hogy minden oké.:) Nekem is mellső falon tapad a lepény.Egyedül az UH-nál jelent hátrányt(eltakarja a bébit-Dorkánál is ott tapadt). :wink:

Viki!
No para!!!De tényleg!
Bár én nem tudom még az eredményeket,megnéztem anno Dorkával milyen volt és nézd:
Velőcső zár.rendell: 1:3916
AFP:1:3533

Szóval nyugi!Dorka egészséges,semmi baj nem volt vele.Teljesen normális eredmények.És ha jól tudom 23 éves vagy (rem nem írok hüleséget),akkor én is annyi voltam.

Lafi
Várjuk a híreket!
Vendég
 


áááááááááááááááá tököm televan. Most ideges vagyok.......... Tudom, hogy negatív, de rossz látni az 1:4000-t. Te is, Lafi, ezért mentél négyesre, mert ez az eredmény jött ki... Nem vagyok feldobva...

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sziasztok!

Nagyon beindult ám a fórumozás!

Először is gratulálok minden félidősnek :!: :!:

Sleepin: gondolj Blongyira, nála is minden oké volt. Ez az érték magasnak számít, vagy 'csak' aggasztónak?? Lányok?? Nyugtassuk meg szegény Vikit! :!:

Lafi: várjuk az élménybeszámolót a szívhangról, de kérlek ne parázz! A szüleid tényleg tündériek, nekem ettől az érzéstől, hogy ennyire számíthatok rájuk, mindig bőghetnékem van! Hiába na, mostanában én is sírósabb lettem!:)

Vörösbegy: nem emlékszem, te miért is leszek biztosan császáros?

Boci: a csíkosodásra, narancsbőrre állítólag nagyon jó az Avonos cellulitisz elleni krém, olyan nagy, lilás tubusban van! Hogy áll a pocakméreted? Növöget már? Majd egyszer csak beindul, és akkor már mindenki kérdezgetni fogja, hogy "Te meg kismama vagy"??:)
És akkor jön a szokásos pirulás :oops: , igaz csajok?? :)

Konkri: neked már nagyon érik egy virtuális fenékberúgás! (már bocsi :oops: ) Miért hajtod ennyire magad? Attól úgyis csak megfájdul a hasad! Tessék szépen leállni, pihenni! Nem hiányzik neked sem, hogy idő előtt kinyíljon a méhszájad, aztán meg veszélyeztetett mami legyél, nem?
A párod miatt ne idegeld magad, bennük valahogy nem érik meg a fészekrakó ösztön, mint bennünk! Azért azon jót mosolyogtam,hogy milyen kis bosszúálló voltál! :D

Tegnap volt egy nagyon szép élményem. Este fél 12-kor a gyerek nagyon elkezdett mocorogni, de tényleg nagyon, akkor aludtunk volna el, de hát én így nem bírtam, mert tombolt odabenn!:) Mondom apukájának: na a bébi nem bír magával!
Erre ő gyorsan ráhajolt a hasamra a fülével, hogy meghallgatja és a babánk kétszer egymás után úgy fülönrúgta, hogy csak na! :D
Nagyon örült neki apu!

Ma megyünk uh-ra, este háromnegyed hatkor. Már várom a randit a kis babócámmal! Szorítsatok nekünk!

KépKép
Kép
sagi1
 
 


Köszönöm Lego! Ez jól esett! :) Igen, 23 vagyok.

Ja és bejelentkeztem Hajdú dr.nőhöz! Ezekután... Na befogtam!

Bocsánat, hogy nem válaszoltam senkinek! :oops:

Apjuk-szindróma... Hát Csajok sajnos ez a mi sorsunk... A férfiak NEM lennének meg nélkülünk, hiába mondanak bármi mást is. Egyszer kétszer nekünk is volt már ilyen betelt a pohár sztori, elmondtam, megértette (fél év múlva újból visszaestünk) majd újból fejmosás... Ez a mi sorsunk, de jobb, ha hozzászokunk mert a babáink egyszer kamaszok lesznek éshát..... ott lesz cifrább is... :) Egyszerű, vagy hagyd rá úgy ahogy van, főleg, ha fáradt vagy, vagy beszélj a fejével, hogy talán le kéne venni a válladról terhet, nem pedig pont, hogy idegesíteni... Különben bedühödünk és megtaláljuk! :lol:

Kép
Kép
sleepin
 
 


minden rendben van, olyan szívhangja volt, hogy csak na!!!!!!megnyugtatott,hogy majd lesz mozgás, csak kövér vagyok vagy bármi!
Vendég
 


SZUPER LAFI!!!!!! De úgy is tuti volt, hogy van szívhang... nem is tudom, hogy kételkedhettél ebben... :D

Kép
Kép
sleepin
 
 


én azért mentem négyesre mert 1:1163 lett az eredményem!

nyugi!!!!!
Vendég
 


Hupsz... bocsi... :oops: Memóriám amúgy sem volt jó, hátmég most...

Képzeljétek (sírhatnék témához kapcsolódva...) Most olvastam, hogy egyik volt osztálytársamnak picibabája született, ragynak a boldogságtól és majdnem elbőgtem magam amikor néztem a képeket, pedig abszolúte nem voltunk jóban...

Kép
Kép
sleepin
 
 


Örülök Nektek Lafi! Hála az égnek minden oké!

Én egyébként rendszersen sírok az alábbi weboldalon a D. Tóth Kriszta cikkein, amik egyébként viccesek. Rendszeren, szerdánként írogat a kétéves lányáról cikkeket, nagyon édesek és humorosat, nekem meghatóak is.
Olvassátok ti is a legújabbat:
http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=54&cid=27207

KépKép
Kép
sagi1
 
 


Helloka!

Sleepin: ne aggódj, az én vérből számított értékem 1:21 :!: volt,és semmi baj a babával :D
Az életkorom szerint 1:220 volt. Szóval, ne izgulj!

Nekem most mintha nem mozogna annyit :( Most meg a szpt.3-at várom,hogy lássam végre megint, és tudjam,hogy semmi baj.
Vendég
 


bocsi csajok, majd visszaolvasok, most Sleepinhez szólok:

az én béta HCG-m 15.85 volt
és 1:87

és a biopszia eredménye negatív, úgyhogy tényleg ne aggódj! semmi baj nincs! :lol:


Blongyi! nekem is mostanában lelustult Barnabás...de szerintem ezért még nem kell aggódnunk... :?

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


na Sleepin nézzük meg szép sorjában.

afp enyém: 0,81---tiéd 1,05 a tiéd tökéletes ref.é: 0,85től (tökéletes az 1)

uE3 enyém 1,53---tiéd 0,95 ref. é: 0,84től jó

bhcg enyém 2,09---tiéd 5,70 ref.é: 1,6 alatt kell lennie

inhibin enyém 1,4---tiéd 2,53 ref.é: 1,3 alatt kell lennie

pappa enyém 0,43 ---tiéd???? ref.é:0,6től jó

látod, nekem ami szar, az afp, bhcg, inhibin!
szóval ne aggódj!!!!!!

a Hajdu drnő tökéletes választás volt!!!mikor mész?
Vendég
 


Fúúúú Csajok!
Most kaptuk a melóhelyen az értesítést, hogy a nagy ellenőrzés, amit már olyan régen ígérgetnek, jövő7 csütörtökön lesz megejtve.
Dióhéjban annyit, hogy a cégnek 400e Ft-ja bánja, ha valamit nem találnak rendben :(
Nagyon izgulok!
Ráadásul jövőhéten én szabin lennék, de van egy csomó pótolnivaló, amit meg kell csinálni, így tuti, hogy hétvégén is melóznom kell:(
Annnnnyira gáz!

KépKép
Kép
sagi1
 
 


Sziasztok!

NARANCSBŐR
Nekem véletlenül feljődött vissza, de rendesen. Így volt: eleinte hormonos pilletablettát szedtem, még a házasság előtt jó pár évig. Na attól elkezdődött, de nem volt vészes. A két gyerekkel 20kg-val többre híztam, 6-7 kg maradt idén év elejére. De akkorra a cellulitisz már jól látható volt. Aztán nem emiatt, hanem másért szedtem egy-két hónapig a Dr. Lenkei féle vitamint. Hát jól meglepődtem, mert hamarosan olyan lett, mint még az esküvőnkkor volt. Csak akkor látszott, ha durván összenyomtam a bőrömet. Az is hozzá tartozik, hogy rendeteget ittam a vitamin mellé, napi 2-2,5 l vizet, egyéb folyadékokat nem beleszámítva. Hogy végülis mitől javult, fogalmam sincs, de érzésem szerint a vitamin lehetett a döntő. Gonolhatjátok , hogy örültem!!!!

Nekem egyébként már a 16. héttől halványan, a 17.től egyértelműen érezhetőek voltak a m.mozgások. Azt hiszem, mivel már a 3., azért.

Konkri, halálra röhögné magát az ember a kirohanásaidon, ha nem jönne át belőle, hogy mennyire gázos Neked az adott szitu. Nehéz úgy megmondani vmit. a Kedvesnek, hogy ne Morcos legyen belőle rögtön.... :?

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu
 
 


a vonalzómon dobtam egy hátast :lol: egyébként én megint álomkóros vagyok! :lol:

Zsu végre jelentkeztél, remélem sokszor jössz majd! nem csinálsz ott vonalzót, ahol én a gólyásat? arra minden gyerkőc neve felfér :lol: praktikus :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Köszönöm Csajok, nagyon nagyon aranyosak vagytok!!!!!!!!!!

Papp-A: ugye 13. héten 1,61 MoM volt...

Igen, Hajdú drnőt már egy ideje "kiszemeltem" magamnak... :) Akkor megyek amikor Pandácska, csak én du. jövőhét utáni csütörtökön 15:20-ra. Alig várom... köv. héten meg a kórházi genetikaira megyek.

Képzeljétek, olyan vicces volt, felhergeltem magam mert egy seggfej megint beállt a nagykapunkba, csak ezt most nem találtam meg. Ledőltem utána, mert meg akartam nyugodni, kapcsolgattam a tv-t, és a VH1-on Elvis top 10 volt. Hát ne tudjátok meg hogy élvezte valaki odabent! :) A Heartbreak hotel nagyon bejött neki. Amikor szünet volt a számok között, nyugi volt... :D Tök vicces volt... :) Megnyugtatott, hogy ne izguljak....

Mégegyszer köszönöm Csajok!!! Nagyon aranyosak vagytok!!! MINDENKINEK MAKK EGÉSZSÉGES A BABÁJA!!! (Mondom én...)

Pusz!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Vörösbegy! Néger a babád a vonalzódon! :shock: :lol:

Sagi! Minden rendben lesz bent! Relax... 8)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin! ezt nem hiszem el! én a kocsiban mindig az Elvis cd-t hallgatom és észrevettem, hogy Barnabás imádja, ma hoztam be és most is az szól :lol:

:? tényleg érdekes lett a kisfiam :shock: lehet, hogy azért mert Ákos éppen heggeszt és úgy néz ki, mint egy szenesember? :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Sziasztok! :)

segítséééég, lemaradtam!!!!! :shock:
Pedig csak egy kicsit házimunkáztam......

Visszaolvasgattam, de a szita kismama agyammal kb. felét tuti elfelejtettem! :?

Konkri :)
Csak a többieket tudom ismételni, tessék pihenni!!!!!

Sleepin :)
Ne aggódj!! tuti minden rendben van!
Hajdú dokinőhöz hova mész uh-ra?
Mi is megyünk majd szept végén a Praxisba, de mondjuk azt nem t'om, hogy a doktornőhöz, vagy a dokihoz...elfelejtettem megkérdezni :oops:

Lafi :)
Írigy-írigy!! :lol: Én is akarok szívhangot hallani!! Asszem fel is hívom a védőnőmet.... 8)

Nagyon néha érzek valmi kis (de nagyon icipici!!) buborékokat, nagyon remélem, hogy ez már Ő!! :D
Komolyan mondom, nem igazán emlékszem Boti első mocorgásaira, de talán mintha határozottabbak lettek volna...

A pasitémához már nagyon nem kell hozzáfűznöm semmit, csak annyit, hogy az én párom is nagy hohohoho :lol: , csak éppen mostanában a munka miatt nem tud menni!

Kép
Kép
zituska28
 
 


Hihi Vörödbegy, ha lányom lesz, elvisszük őket rock n roll táncot tanulni! :) Kis Elvis fan-ok! :lol: Kár, hogy Elvis koncertre már nem mehetnek... (Mondjuk arra én is mennék...)


Zituska :) Én Istenhegyire megyek Hajdú drnőhöz! Nagyon nagyon dícsérik, genetikai UH-ban szuper! :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Aki bírja...nézzétek meg:császármetszés

http://www.babycenter.com/videos/view/? ... ideoplayer
Vendég
 


lego :)
hát...izé...én megnéztem. :shock: Én ilyet nem akarok. :oops:
Ettől függetlenül megkönnyeztem a baba világra jövetelét, olyan csodálatos! :D
Annyira jó, hogy lesz megint egy ilyen icipici szuszogó tejszagú picikém! :D
Botit is még azért babás, főleg este, míg altatom olyan jó vele összebújni, olyan, mint a drog, nem tudom hogy fogok leszokni róla! :lol:

Kép
Kép
zituska28
 
 


Köszi a gratulációkat a páromhoz. Tényleg nagyon büszke vagyok rá.
Konkri, tudod, én mindíg ilyen korán kelek, ha más nem, Bence felkelt, de nem is baj. Ideülök egy kávéval, aztán eszek reggelit, lezuhanyzok, viszem a picit a bölcsibe, és 8-ra megyek dolgozni. Ami ugaz, sokszor este 9-kor alszom, főleg ha a kedvesem éjszakás :wink:

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Még azt elfelejtettm: Holanap megyek AFP-re.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?