Sziasztok!
Köszi az aggódást...
Azért én tényleg szoktam szorítani...Hál'Istennek jó lett a cukrom és az egyéb laboros leleteim is,csak kicsit vérszegény vagyok,napi 2 vastabi.
Dóri,
Ha tudnám kinyomtatnám amit írtál,de akkor az egész oldalt kéne és az tényleg sok...
Nagyon köszi a sok hasznos infót!
Benszi,
De jó,hogy írtad!!!Így most mégjobban megnyugiztam!
De akkor miért babaolaj?Arra gondolnék,hogy akkor ez egy antiallergén cucc,nem?Amúgy elég gyomisavas is vagyok és akkor is azt gondoltam,hogy a babainnivalók bizti jók lesznek,nem bánthatják a gyomrot.A nagy fütyit,nagyon gáz...Legjobb a mild juice sztem.
Nem tom,hogy hogy,de nekem is bejött a pihisebb életmód és a kevesebb folyadék!Gondolom,ha nincs leterhelve a test,nem kezd raktározni,aztán a tudományos magyit nem tom.
Andi,
Tarts ki!!!És nagyon drukkolok,hogy ne kelljen elöbb szülni meg kórházba fetrengeni!Az astra az jóóó,tök jóóó,gratu!Merthiszen:OPEL,SOSEM KOP EL!!!
Tontica,
Annak tényleg örülök,hogy a papámtól kaptam szép kreol bőrt,viszont képzeld csak el a barna alapon fehér csíkos cuccot!!
Jó hogy jött a festő,és az is megnyugtat valahol,hogy nem csak a magyar építőiparban sikk a linkség!
Hú,Zsanett
De közel vagy már!!!Ez nagyon izgi!
Drukk-drukk!
Ja,azt mondta a dokim,nem szabad simizni a hasat,mert méhgörcsöket okoz6.Azt mondta,tegyem csak rá a kezem,de ne simizzem(se más!:-))Tegnap mikor ott voltam a dokimnál,7-re utánam szült és kilencre amikor vissza kellet mennem már megvolt a Babó,tök izgi...
)Míg én cukroztam,Ő világra segített egy Gyerkőcöt.
El is ment fél órára sétizni mert azt mondta,bírkóznia kellett!
Megyek gyártani marhapörit abba sok a vas!
Szép napot mindenkinek!!