Új privát üzeneted érkezett!

Minyu!
Sajna nem értek hozzá... De volt itt korábban néhány EÜ-s emberke... talán majd ők...
Mi a hónap utolsó hetében megyünk egsasolni a bölcsit és szept. első hetében megyünk beszoktatni. Úgyhogy remélem megosztod velünk a tapasztalataidat, mert engem is nagyon izgat a téma. :)

Rita!!!!!!!!!! ???????
szilbee
 
 


Ja és mennyire hiányolt az elején???? vagy fel se tűnt neki, hogy nem vagy ott?? Biztos jól érezte magát Nándi, ha ilyen jól ment az első időszak. 8)
szilbee
 
 


Szilbee :)
Ha jól hallottam, volt egy kis nyüszi és talán sirás is, és cumival jött ki tegnap és ma is, de amikor láttam (mert azért 2-szer csal nem birtam tűrtőztetni magam, és kukkoltam, akkor egész jól eljátszott, bár leginkább egyedül (ezen nem is lepődök meg, mert bár sokat mászkálunk, ennyire nincs társasághoz szokva) Szerintem még nem oldódott fel, és azt hiszem, jó sok időnek el kell majd telnie, hogy olyan vigyorogva menjen bölibe, mint a többiek. De eddig mindig mosolyogva jöttünk el (naná, még jó, mikor anyát meglátja :P ), és tegnap is még birta volna, de a bölcsisnénink azt mondta, inkább behozta hamarabb, hogy jókedvűen menjen haza, ne sirva.
Ahogy beszélgettem egy apukával (együtt várakoztunk a folyosón :mrgreen: ), nagyon gyerekfüggő, hogy milyen és mennyi ideig tarta a beszokatás. Ugyanaz a bölcsisnénink van, és az ő kislánya 2 hónappal idősebb, tehát korban nincs olyan nagy különbség, és a kislány 1 hétig nagyon sokat sirt, alig volt egy picit a bölcsiben, most ha jól értettem, 2 hete járnak és tegnap próbáltak először ott aludni , de nem akart, igy eljöttek.

De majd én is folyamatosan tudósítok :), ill ha van kérdés... :P

pusza

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 

 
 

Sziasztok!


Lenne egy kérdésem, van valaki aki érdekelt a gyógypedagógiában? Pontosabban az érdekelne lehetséges-e a beszédhiba(dadogás) örökletesége.
Sajnos én 2,5 koromtól 16 éves koromig dadogtam és az anyukám is beszédhibás volt. Egyre többször jut eszembe, hogy Anna is esetleg ilyen lesz.

Ma megyek hasi UH-ra, mert képzeljétek péntek óta alul-felül jön belőlem. Bármit eszek kijön belőlel alulról. Mellette még hányok is.
A háziorvosom szerint valami bélgyulladásom lehet. Már csak ez hiányzott!

Majd jelentkezem.

Csucsu

Kép
csucsu74
 
 


Sziasztok!

Megjöttem az UH-ról, találtak egy 4mm-es epekövet a csatornába.
Ez nagyon érdekes, mivel 2004-ben már volt egy epeműtétem és akkor mivettek egy 35mm-es követ a hólyaggal együtt. Most meg a csatornába találtak. Már más nem is hiányzott!



Csucsu

Kép
csucsu74
 
 


Csucsu :)
Oh :( Sajnálom, hogy nem érzed jól magad. Meg a követ is :(

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Csucsu!
Hallottál már a Kőtörő fűrűl? A Flavin cég gyártja. Merem ajánlani, mert nagyon hatásos, és gyors. Férjem tapasztalta a kezeltjein, hogy szuper termék. Szerencsére nekem ilyen gondom nincs, mert Ő meg tudja oldani más módszerrel is. :wink: (Mondjuk még csak vesehomokom volt.)

Minyu!
Szerintem nem lesz gond a beszoktatással, gyorsan meg fogja szokni. Mikor mész vissza dolgozni?

Kép
patrisa
 
 


Patrisa: Ez direkt az epekőre van? Mármint segít elhajtani?


Csucsu

Kép
csucsu74
 
 


Csucsu!
Hát ez tényleg nem hiányzott most nektek... :( De hogy lehet epekő, epe nélkül? :shock: Én ehhez nagyon zöld vagyok... :oops:

Ritáról lehet tudni valamit??
:shock:
szilbee
 
 


Csucsu! Epe,- és vesekőre is jó. Gyógynövényboltban, vagy Flavinos emberkénél beszerezhető.

Kép
patrisa
 
 


Köszönöm, hogy így aggódtatok és szorítottatok nekünk, igazán nagyon jól esik. Majdnem picsogok itt az internet kávézóban...
Sajnos rossz hírem van. Nincs babánk, valószínűleg volt, vagy voltak :cry: Még konkrétan nem beszéltem meg a dokimmal, mert csak telefonon beszéltünk, de az uh-n 2 üres petezsákot is találtak, nem tudom, hogy volt-e bennük valaha is baba, szerintem a nagyobban biztos... Megtréfál a természet, mert nem elég ez a trauma, de vérzésem sincs, csak nagyon kicsi barnázás, és keddig kaptam haladékot, hátha elkerülhetném a kaparást. A szervezetem úgy viselkedik, mintha terhes lennék. Iszonyú.
Ráadásul nővérem a 34. héten van, és egyujjnyira nyitva... Jól ránkjár a rúd... (Arról nem is beszélve, hogy tegnap megszült az unokatesóm felesége 7 hónapra, 1430 grammos a kisfiú :?
Mielőtt teljesen demoralizálom a topicot, inkább elköszönök. Ígérem, hogy jövögetek, és ősszel visszaköttetem a netet, mostmár biztos. Nagyon jólesett, hogy így figyeltetek rám. Köszi :D

puszi mindenkinek!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Drága Rita!
Nagyon szoritok, hogy keddig minden rendeződjön!!!
Nagy-nagy ölelés!!!

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Rita! Kép
Sajnálom.... :cry: Én is üldök ölelést!! Kép
szilbee
 
 


Rita
:cry:
34. héten 1 ujjnyira nyitva... az nem olyan vészes... csak pihenjen minél többet...

Minyu
Ilyen szövettanhoz kevés az én tudásom...

Csucsu
Epekő... :cry:
Dadogás... bizonyos esetekben öröklődhet...

Mi jól vagyunk... Lucas eszik, alszik... Sasa eszik, keveset alszik, hisztizik :evil: , szövegel... és időnként egy kicsit szopizik...
Vendég
 


Sziasztok!
Egy hétig anyukámnál voltunk!
LÁtom mennyi minden történt!!!
Mindenkinek sok gyógypuszi és fel a fejjel! Tudom, hogy mondani könnyű!!!

El vagyok maradva a köszöntésekkel! Nagyon sok boldog szülinapot a lurkóknak!!!

Most egy hétig anyósoméknál leszünk, így nem tudok írni! :(

Kép
kajla
 
 


Kedves Topicozók,
Augusztus 15-én született egy gyönyörű kislány, Mirjam Nefelejcs. A kis szíve olyan beteg, hogy az orvosok nem tudnak segíteni. De Mirka hihetetlen erővel élni akar, önállóan lélegzik, mosolyog, ez már maga egy csoda. És mi is dolgozunk egy nagy csodán! Ki-ki vallása és világnézete szerint segítsen imával, fohásszal, kéréssel, pránával, bíztató gondolattal, és szóljatok másoknak is, szülőknek, gyerekeknek, barátoknak, mestereknek. Arra kérlek benneteket, hogy mától minden nap reggel és este 10-kor csatlakozzatok hozzánk gondolatban,lélekben egy csodáért fohászkodva, gondoljunk Mirkára és az ő szívére, mely máris annyi szeretetet hozott a világunkba.

Köszönöm, hogy szántok egy kis időt egy igen aranyos babára, akinek nagyon nagy szüksége van minden pozitív energiára.

Johanna1975 (akinek 2005.nyári babája van)

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Sziasztok!

Minyu!
Már átjavíthatsz a tábliban mert tegnaptól 33 vagyok!!
Remélem Nándi gond nélkül beszokik a bölibe!

Mi jól vagyunk majd szept.3-án megyünk az ortopédiára utána pedig a 2éves vizsgálatra.Biztosan megint a magasságával lesz elfoglalva a doktornő.Most kb.92centi lehet Mirtill.A 18hós vizsgálaton azt mondta,hogy a legfelső határ a 93centi akkor 97 a percentilise ami még épp nem kóros.Hát annyi lesz vszínű!

Csucsu!
Jobbulást!

Sziasztok!

Kép
ildikó74
 
 


JOhi :)
Szoritunk!

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Csajok! Mirka elment .... :( :( :(
szilbee
 
 


Én is most olvastam :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Hello csajok!
Jaj, micsoda rossz hírek! Rita, én is nagyon sajnálom. :( Meg ezt a pici lányt is... :(
Megjöttünk a Balatonról, minden szuper volt! Most, hogy hazajöttünk elkapott engem valami szörnyű vírus, én ilyen beteg már rég voltam/vagyok...
Na megyek is, nem foglalom a helyet, hátha valaki valami vidámabbat ír!
Köszönjük szépen a köszöntéseket és Isten éltesse a többi 2 éves gyerkőt is!

KépKép
KépKép
jdora
 
 


Képzeljétekl, ma már ottaludt a bölcsiben Nándorom. De ebédelni még mindig nem volt hajlandó :cry:
Na, szóval ebédkor még mindig vártam ugye a folyosón, kijött a Zsuzsa néni, hogy egyszerűen nem birja rávenni az evésre, mi legyen, mondtam neki, hogy hagyja, ha van kedve, még maradjon, ha van kedve, aludjon, hátha szundi után éhes lesz. Az ebédet akkor sem ette meg, de pogácsát evett utána.
Kicsit aggódok, hogymi lesz az elkövetkezendő másfél hétben, fog-e ebédelni, ott merjem-e hagyni úgy, hogy egész nap nem eszik...
Na, mindegy, majd meglátjuk.
Majd este teszek fel képet, csináltam ma tök jókat a játszin.

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Kedves mamák, babák és persze papák!
...mindenkit szeretettel várok Aug 30.-án 16 órakor nyíló kiállításomra a Fise galériába, Ahol a szeptemberben megjelenő Kaláka Ukulele verseskönyv illusztrációi mellett, egyéb grafikai munkáim is bemutatásra kerülnek.
A kiállítóteret babzsák foteleimmel igyekszem a gyerkőcök számára is hangulatossá tenni.

FISE GALÉRIA
1054 Budapest, Kálmán Imre utca 16. Telefon: 311-3051
http://www.fise.hu/


Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Minyu!
Hát ez tök jó!! Nagyon ügyes fiad van. Az ebédelés is majd helyreáll. :) Másnak az ott alvást kell szoknia, Nándinak meg az ott ebédelést. Biztos nem lesz gond... pláne, ha egy kis pogit azért bepakolt a pocakba.
Várjuk a képeket!!!! :D
szilbee
 
 


jaaaj, majd elfelejtettem a képeket. Na, csak gyorsan egyet, ezen a legaranyosabb :)
Kép

Jóéjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Minyu
irigyellek, hogy ilyen könnyen vette Nándi a bölcsit! Én nagyon tartok tőle, hogy Anna mit fog szólni hozzá. Most nagyon akar menni, minden nap emlegeti, de sztem ő nem fogja fel, hogy én nem leszek ott vele.

Rita :cry: , jobbulást!!

Sógornőm most 25 hetes terhes, neki is ujjnyira nyitva van a méhszája. Képzeljétek, vmi asztma gyógyszert kapott rá?!

Október végi börzére megy vki? Esetleg talizhatnánk...

Jó éjt mindenkinek!

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Fárasztó dolog ez a játék
Kép

Csini az új pizsim?
Kép

Most már tényleg jó éjt!!

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Sziasztok!

Minyu!
Nagyon aranyos ez a kép!

Roberta!
Nekem 22hetesen nyílt ki a külső méhszájam,30hetesen a belső is és a nyakcsatornám már csak 1centi volt.Én is az asztmagyógyszert kaptam.Van a Pipolphen és a kicsit keményebb Bricanyl.Attól folymatosan remegett a kezem és 130volt a pulzusom.A Pipolphentől csak aludni lehet.Nem a legkellemesebb gyogyik de Mirtill végül 40hétre született.Kaptam pár tüdőérlelő szurit is és végigfeküdtem a terhességem(szinte végig a kórházban)de a lényeg,hogy Mirtillnek nem lett semmi baja.
Annáról is jók a képek!

Sziasztok!

Kép
ildikó74
 
 


Sziasztok!

Minyu: Gratulálok, hogy ilyen könnyen ment, remélem később sem lesz semmi probléma.

Most egy darabig nem jövök, mert komolyabb ez az epekő mint gondoltam, nagyon kész vagyok tőle. Már intézem a kórházi papírokat, pénteken megyek be és eldöntik, hogy még aznap bentfognak vagy ki tudom bekkelni itthon a hétvégét és csak hétfőn műtenek. De majd utánna jelentkezem!

Addig rakok fel pár képet a kisasszonyról!
Apuci szeme fénye:
Kép

A kisasszony:
Kép


Csucsu

Kép
csucsu74
 
 


Hát, azért én még nem kiabálnám el, ezt a sikeres beszoktatást, mindenesetre eddig jól haladunk.

Roberta :)
Nem hiszem, hogy megyünk börzézni, apáját nem lehet rávennni ilyemire, egyedül meg... :( Tök aranyos pizsije van Annának. Nekem egyébként is Malacka a kedvencem :mrgreen:

Csucsu :)
Sajnálom, de nagyon szoritunk majd a műtéthez!!!
Milyen hosszú haja van Annának!

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Nagyon jók a képek!!!!! Kép

A börzére mi is valszeg megyünk szeptember elején, ha Ádámnak nem kell hétvégén melóznia és persze, ha anyósomék tudnak egy napig Leventére vigyázni.
szilbee
 
 


Dobok táblit, mert régen volt, igy el is felejtettük Ritago Leonie babáját felköszönteni :oops: Isten éltessen sokáig nagylány!!! Kép

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Minyu,
Nándi már igazi nagyfiú, nagyon huncut mosolya van! :)

Roberta, Csucsu
a csajok sem semmik! :) De hát mi már inkább a pasikat nézzük, ugye! :)

Minyu,
a tábliban javíts légy szíves: 32, lakhely Szentendre, tesó Dóra 2007. Köszike!

Visszatérnék még a home-fitness témához, ha nem bánjátok. Nekem Rubint Réka sorozatom van, a terhes miatt vettem meg. A szövege elég gáz, de gondolom a többi sem sokkal jobb. Viszont ami nem tetszik, hogy alig van benne nyújtás, lazítás. Mondjuk a Réka tök merev, nyilván ezért. Nekem annak idején minden spárga ment, most meg már úgy hajolok le valamiért, mint egy nénike. Szóval olyan DVD-t szeretnék, ahol sok nyújtás is van benne. Addig sem kell ugra-bugrálni, ha-ha. Tudtok ilyet?

Leonie, boldog szülinapot! :)

KépKép
KépKép
jdora
 
 


Minyu!
Majd engem is kijavíthatsz 33-ra!

Mirtill tegnap esett egy jó nagyot a motorral fel van dagadva a szemöldöke,kék és véraláfutásos!Remélem a szülinapjára elmúlik!

Minden szülinaposnak Boldog Születésnapot!

Sziasztok!

Kép
ildikó74
 
 


Ildiko :)
Boldog szülinapot, igy utólag. Most vettem csak észre, hgy irtad korábban is!!!
Szegény Mirtill :( Jobbulást.

Jdóra :)
Hát nem tudom, nekem meg csak 1 Béres Alexandra van. azon sincs sok nyujtás, csak közben 1-1, meg a legvégén, de ez a torna nem ugrálós.

Menek. jóccakát :)

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Beszéd:
Az 50 szót már 1,5 éveseb túlteljesítettük. Tényleg nagyok az egyéni különbségek, de pár hónap/év alatt ez is eltűnik sztem. Ez is olyasmi, hogy ki forog vagy mászik először, vagy a születési súly. Mostanra már semmi nem látszik a kezdeti előnyből.

Patrisa,
Nagyon tetszett a video! Teljesen kedvet kaptam, hogy én is csináljak valami ilyesmit. Már csak az időt kéne megtalálni rá...

Flocika,
Elég kevés dolgot kérek Natitól, mivel általába nem csinálja, amit mondok neki. Reménykedek benne, hogy ha csak pár dolgot kérek, akkor azokat megcsinálja, és majd hozzászokik, hogy mindig azt kell csinálni, amit anya mond. :lol: A tiltás az jól megy. Ha valamit nagyon szeretnék, hogy megcsináljon, akkor azt meg kell csinálni. Lehet, hogy 5x annyi idő, mintha én csinálnám, de azért megy. Ha nem csinálja elsőre (haha, naná, hogy nem), akkor addig szólok, amig a szemembe nem néz, jó közelről és nem csinál mást, és akkor mondom neki. Így többnyire működik. Morogni, duzzogni nem szokott, simán nem csinálja a dolgokat. Kérlelni nem szoktam, inkább elég határozottan utasítani.

Minyu,
Most látom, kortalan vagyok a táblin :) Nem mintha nem felelne meg :wink: 33 vagyok.

Akartam még írni, de már nincs energiám...
Gyerkőcök jól vannak, csak én nemigazán. Semmi komoly, csak nem vagyok a toppon, amit rögtön megéreznek, és akkor jön a nyüszi. Úgyhogy megyek is aludni, hogy legalább az alváshiányomat ne rontsam tovább.

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!

Sajnos még mindig ott tartok,hogy 1db képet sem,se a vonalzót nem sikerült még felraknom!
:oops: :( Valaki tudna nekem segíteni???
Vendég
 


Kép A Kislányom Gréta

Végre sikerült a kép!!!
Vendég
 


Móni :)
vonalzót úgy tudsz csinálni, hogy valamelyikünk vonalzójára rákattintasz, az elvisz arra az oldalra, ahol elékszitheted a saját vonalzódat. A végén kapott url kódot beirod a profilodba (a lap tetejérn: Segédletek/profil)

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Szia Móni!
Nagyon szép lányod van!! :)

Csucsu????
Mizu veletek??

Egy gyors helyzetjelentés rólunk:
Uh megvolt. Minden rendben van. Méhszáj zárva, fiam szépen növöget. Most kb. 1 kg lehet a méretei alapján.
Bpd:78mm (29 hetes méret)
Fem.:52mm (normál 27 hetes méret)
Belsőszervek nagyon klasszul működnek.
szilbee
 
 


Sziasztok!


Hát, képzeljétek voltam pénteken a kórházban. Teljesen kész vagyok. 2 hete voltam hasi UH-n itt nálunk Várpalotán és megállapították, hogy van egy 4mm-es epekő a csatornában. Erre pénteken Veszprémbe a leletem alapján közölte a doki, hogy ez nem utal epekövességre, hanem valami ételallergia( elvileg a tejtermékeket nem bírom, de nem fogysztom őket).Meg se vizsgált, csak megnézte az UH-ás leletemet és közölte, hogy hülye a palotai doki. Most itt állok két vélemény között, ugyanolyan szarul vagyok és nem tudom mit csináljak. Valószínű, hogy keresek Székesfehérváron egy harmadik dokit aztán majd meglátom. Ha ő is mond egy harmadik diagnózis, akkor megőrülök. Jó, mi?
Sajnos, így szüneteltetni kell a tesoprojektet ami nagyon aggaszt. De hát ezt ki kell deríteni, mert már 6kg lefogytam 3 hét alatt. Persze ez a jó oldala a dolognak(ha-ha-ha)!

Na, nem panaszkodom tovább, szép hétvégét mindenkinek!


Csucsu

Kép
csucsu74
 
 


[url]http://babafalva.hu]Kép[/url]
[/url]
Vendég
 


Csucsu!
Te jó ég.... :shock: Hát remélem a aharmadik doki, tényleg nem egy harmadik variációt mond... :? Hát így higyjen az ember az orvosoknak. Már én is kezdek egyre szkeptikusabb lenni, mikor egy orvos a diagnózisát ecseteli nekem...

Úristen... 6 kg 3 hét alatt??? :shock: :shock: Vigyázz azért magadra!!!!! :( :(
szilbee
 
 


Sziasztok lányok!
Kicsit eltüntem, mert tegnap végre elköltöztünk. Doboz doboz hátán, de végre itt vagyunk. A gyerekek tök lazán veszik a dolgokat. Bár igyekeztem és az ő szobájuk már tipp-topp kész. Fent a függöny, ruhák a szekrényben, játékok a polcon. Konyha még nincs csak keddtől, a saját ruháimat még részben találtam, de nagyon jó érzés már itt aludni. Kép

Rita!Remélem már jobban vagy testileg lelekileg. Kép
Egy kedves ismerősömnek ugyan ezek a tünetek és végkifejlete volt. A dokija üszög terhességnek nevezte.Az vmi olyan, hogy nincs is baba, csak a szervezeted tréfál meg és termeli a tüneteket.Talán itt a neten bővebben utánna tudsz nézni.

Móni!
Ez a csajszi gyönyörű!!! Ha lehet a fiaim részére levenném az első sorszámot és kb 16 év múlva jelentkezünk :D
Nem vitted még fotózásra. Ha gondolod adok egy-két címet ahol szívesen fogadnak.

Csucsu!
A hat kiló tényleg nagyon sok, vigyáz magadra. Ne gyengüljön le a szervezeted.

Lorca!
Köszönöm az ötleteket, majd megpróbálom alkalmazni.

Dóri!
Nekem egy ezer éves Jane Fonda kazim van, azon sok nyújtásos feladat van. Még abból a lábszármelegítős aerobik korszakból, de erre te talán még nem is emlékszel.

Minyu!
A tábli sajnos nálam jó. Másod rangidősként szabadna kérni, hogy nekem az évek folyamán inkább elvegyünk egy évet :wink: :lol:

Roberta!
Nagyon jók ezek az egybe pizsik. A 11 éves lányom is ilyenben alszik, Micimackósban csak 158-as méretben. :D Persze a kicsiknek is van.Sőt a 22 éves uncsitesónak is. Lehet, hogy nekem is kéne egy?
Kép

Kép
flocika
 
 


Ildikó,
nagyon hamar regenerálódnak, biztosan elmúlik addig!

Minyu,
és ezt a tornát letöltötted? Bár nem vagyok nagy netmágus, de én is megpróbálnám!

Móni,
nagyon édes Gréta és neki is milyen szép hosszú haja van. Nórinak rövidre vágatom, mint az enyémet, de ezt a rövidet is agyonkócolja fésülködés címén. Mi lehet Nálatok... :)

Szilbee,
örülök, hogy minden rendben! Csak így tovább! :)

Csucsu,
nem irigyellek! (Na jó, a fogyás miatt egy kicsit.) Most még egy helyre elmenni! De hát valahogy el kell dönteni, hogy mi legyen...

Képzeljétek, kipróbáltam Nórinak a bugyira szoktató pelenkát. Barátnőm kisfiát zavarta benne a pisi, próbálta kimenekíteni a kukacát belőle, amikor meg belekakilt egyből meg akart szabadulni tőle. Na nálunk semmi, mintha a régi bugyipelenka lenne rajta, ugyanúgy viselkedik. Ti próbáltátok? Úgy értem a gyerkőkre! :roll: Úgy látszik, nekünk nem ezen a vonalon kell majd indulni. Viszont napi 10x most képtelen vagyok WC-re hordani. Lehet, ez a nyár már nem elég nekünk... Sebaj.

Flocika,
megvan az a korszak. Nem vagyok egy nagy retrós, már nem tudnék azonosulni vele. :) Persze nem is kell, de azért megpróbálok mást keresni. Mi tavaly ilyenkor költöztünk, nagyon melós volt, már viszonylag nagy pocakkal, de azért én is imádtam. :) Nagyobb lakás, vagy kertes ház?

KépKép
KépKép
jdora
 
 


sziasztok!
Jdora:Már egyszer levolt vágatva a haja kleopátrára!Nagyon nől Neki!A fésülködéssel semmi baja...bár néha jó gubancossak a loknik...
Flocika:Köszönöm a dicséretet!Szinte minden nap megdicséri valaki a szemét,mert világítóskék...Nekem zöldesbarna,Apjának meg barna...Bár a nagyszülőké kék...Furcsa is a kis családi fotónk,met olyan kakukktojásnak néz ki...
de imádják,ha fotózzák...
Mi is januárban költöztünk be a kis kéglinkbe...se függöny,bútor...Majd szép lassan!
Gréta már 3 hónapja szobatiszta..Nagyon imádta a bilireszoktatós pelust,mert azt Ő is kitudta tépőzárazni!Volt,hogy egy nap vagy 20×szor rohangáltunk a bilire,mert annyira tetszett Neki,hogy:-Örül a bili a pisinek,mert zenél!!![/img]
Vendég
 


Kép Gréti
Vendég
 


Sziasztok!
Megkésve kívánok én is minden augusztusi kedves ünnepeltnek boldog szülinapot!

Kép

Moni!
Gréti nagyon gyönyörű kislány!!! Milyen szép haja van!!! :D

Minyu!
Talán tényleg nem kellene firtatni ezeket az éveket! :roll: :lol: Egyébként én is 33 vagyok már :evil:


Teszek fel pár képet, Debrecenben voltunk 20-án.
Kép

Kép

Kép

Kép
kajla
 
 


Minyu: Sajna én is 33!

Móni: Nagyon szép kislányod van!

Csucsu

Kép
csucsu74
 
 


Minyu: Én meg 27 leszek szeptemberben

Csucsu:Köszönöm!

Kajla:Gyönyörű lehetett .....
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?