Sziasztok!
Vagyok....
Andi És Marek! Kitartás minden ok lesz.
Móni!
Megy a drukk mára.
Apa két hete szabin van, már alig várja, hogy visszamenjen a munkahelyre pihizni.
Nem mintha itthon lenne is valami dolga.
A fiuk még alszanak, így gyorsan gép elé ültem.
Ma én is megyek dokihoz, uh, egy kis turkálás szülés előtt.
Ezután már csak a kórházban talizunk, magánrendelésre nem kell menni többet, már csak nst-k lesznek. Tehát már tényleg itt a vég. Holnap védőnő...ezt is túlélem valahogy.
Marek!
Nálam anyósom fogja intézni a házasságit, Manónál is, Ő kérte ki, hisz neki van helybe. Tehát anyukádnak is, oda fogják adni.
Mit lehet még elintézni? Pl. mivel tanár vagy a MÁK-nál kérhetsz tgyes igénylő lapot. Így már, apának csak kitöltve kell bevinni a gyerkőc születési.a. kivonatával együtt. (gondolom az állami suliban nem vállalkozóként dolgoztál. )
A festők jövő7-en jönnek, még meg kellene venni az anyagot is hozzá.
Tesónak még mindig nincs semmije sem. Remélem lesz még időm összeállítani.
Tegnap meló helyen voltam, a kinevezésemet akarták módosítani, amibe nem mentem bele, szerencsére nem kötelezhetnek.
Tv!
Manót mostanában kezdte érdekelni, addig csak szólt mellette. Az tuti, hogy újszülöttként, nagyon érdekelte a mozgás és hang, de nem "engedtem nézni". Mi minimaxot nézzünk, persze csak este 8-ig, mert utána már nem neki való mesék vannak. A többivel pedig nincs semmi gond. Mind tanulságos, aranyos mese. Van olyan, mint a mi időkben, sőt...ezek inkább kíméletesebbek a gyerek lelkének. Nekünk is meg van a régi klasszikus mesék dvd-n, sőt dián is. De egyelőre nem érdekli Manót.
Zsu! Nyugodtan szerez be diavetítőt, mi is nagyon szeretjük, mi az Apáét használjuk, az én régi diáim is meg vannak még. Elég drágák most már. 700-1000Ft-ig van egy-egy.
Könyv, Manó szereti őket, ha este kikapcsolom a tv-t, hozz egy rakással, hogy mesét akar. 2-3 könyvel, nem úszom meg.
De már írtam, hogy még egészen kicsi volt, mikor már olvastam neki. Tehát tényleg szokatás kérdése, na és türelem.
Gabccii!
Ezek a nyilallások nálam is vannak. Manónál nem emlékszem ilyesmire, jó akkor még kíméletes üzemmódban voltam.
Nálam akkor jelentkezik, ha sokat állok, vagy sokat sétálok. Pihi a legjobb gyógymód. Törpe mellett már nehezebb, de meg lehet oldani.
Magzatmozgás számlálása, nekem napi tizet kell számolni. De már Manónál sem volt türelmem lefeküdni és várni. Hisz mozog egész nap, gond nem lehet. Tehát én hasra ütve írom be az adatokat...
Megyek, mert rengeteg meló van, nem ígérem magam mára.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok