Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Javaslom, hogy Máltán legyen a nagy meccs....de akkor még mostanában kellene indulni :lol:

marek

http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... ecept=9838

Itten van Andi! No az a lényege, hogy a folyékony édesítő is bomlik sütés közben, tehát sütés után max fele olyan édes a cucc.. ennek megfelelően nagyon édesre kell csinálni, amikor nyers!

Móni, igazad van... tehát eleven... Számolni úgy kell, hogy evés után lefekszel, megnézed az időt, számolsz 10 magzatmozgást és feljegyzed az eltelt időt, aminek 1 óránál kevesebbnek kell lennie.
Ha a gyerek egyáltalán nem mocorog éppen, akkor fél óra -óra múlva próbáld újra, mert a gyerek 40-50 perceket alszik általában (álítólag)... ilyenkor meg ugye nem mozog, de a nagykönyv szerint a kajára felkel.

Na ehhez rögtön hozzáteszem, hogy a kórházban egy védőnő így mondta, az én védőnő meg azt, hogy figyeljem a 34. héttől... azt nem mondta, hogy hogyan, meg mit - de ez a módszer az egyetlen amit hallottam részletesen kifejtve, ezért így számolom... ha máshogy tetszik neki, akkor majd áttérek a módszerére, de csak ezért nem megyek el hozzá.

Jutta

KépKép
jutta

Hát a minimálgyerekeknek nincsenek játékaik az biztos...illetve van egy szoba, ahova elrejtik őket, de ezeket a szobákat soha nem rakják bele a Lakáskultúrába...csalás...de vajon miért?

marek

Én még mindig azt szeretném tudni, hogy Andi hogy számolja....ez Huba bal lába, ez Petra jobb keze.....???? Vagy azt is leírja, hogy Petra egyet hüvelybe, Huba egyet gyomorba, mer az mégis férfiasabb ugye....

marek

Andi, én egy esküvőn ugráltam pont a méhszáj végkonyodás előtt :oops:
konkrétan úgy mint egy bakkecske... :oops: :oops:
fotókat nem mutatnék... az első sorban nyomom a bulit... terhesen, nagy hassal, mert én annyira frankón vagyok!

ha emiatt van, akkor :cry: de már tök mindegy, azóta nagyon figyelek és megteszek mindent, amit lehet...

ezen már tényleg felesleges agyalni... így történt, de megoldjuk!

Jutta

KépKép
jutta

én egybeszámolom a mozgásokat, aztán elosztom kettővel. :wink: 8) mondjuk egy befelé fordult Petrát kíváncsi lennék, h lehet ugyanúgy érezni, mint Hubát, aki szabad szemmel is jól látható.... ??? :roll:

köszi a receptet, Jutta! darált zabpehly helyett lehet zabkorpa?

hű én lassan lépek, mert a oldaltfekvés már nagyon kényelmetlen :? :( :evil:

Kép
an°°di

jaaa, azért mondaném, hogy ne vegyétek az előbbi számolgatósdit szentírásnak, olyat is hallottam, hogy naponta kell a 10...
tehát ez az újabb kérdés... igen szubjektív ez a terhesgondozás no!

Zabkorpa, gondolom igen... miért ne...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta! Hát köszi! Ma is okosodtam!
Hogy miért? Komolyan gondoljátok, h van rá válasz? Konkrét!?
Na, ne! Ez van, ebből kell kijönni a legjobban!
Andi! Tőlem már holnap is mehetünk Máltára! (Valahogy kibírom a vizsgálatok nélkül....)

Kép
ermoni

Mi volt itt? Eltűnök néhány órára, és a hátam mögött lezsirozzátok a meccsemet? Természetesen rögzitjük és felnyomjuk a netre, de csakis fizetős oldalra...valami bevétel a szülés után is kell!

A sz@r szó nem olyan csúnya, engedélyt adok a használatára :lol:

Egyébként a légkondis volt itt végre, azóta romokban heverünk olyan árat mondott. :roll:

Méé, Mónival nem lehetünk 2 petéjű ikrek??? :wink:

Megyek dinnyét enni Panna kedvéért, pedig olyan szar már, tök kásás, de hátha segit :wink:

Marek, mi lenne, ha felirnád valahova a gép mellé hogy Ctrl+C és Ctrl+V :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

jó. akkor holnap!
most lépek, mert kezdek nyűgös lenni: fáj a vállam.
szevasztoook
:arrow:

Kép
an°°di

Aludjatok jól Andi, és a lurkók!
Lassan én is el, mert holnapra még össze kell vakarnom magam!
A hátam közepére sem kívánom a holnapi napomat! (Na jó, az a része, amikor barátosnéval találkozom, biztos jó lesz!)
Ha van rá időtök, gondoljatok rám!
Na, jóccaka!

Kép
ermoni

ÁÁÁÁÁÁÁÁ összevesztünk....ebbe a napba még pont belefért.... :cry: Mer ugyanis én mindig a számítógép előtt ülök..... megyek is....de mit csináljak, ha nincs kedvem megnézni a Sátántangót....
Akkor most megyek olvasni, mert azt szabad....Ja, eddig ő is a számítógép előtt ült, csak amikor kimondta, akkor gyors ki is kapcsolta, hogy ne mondhassam azt, hogy ő is ott ül...hiába... a férfiak nem hülyék....
Akkor most mindenki másnak nyugodalmas....én meg le vagyok sz*rva (Zsu...köszi az engedélyt :wink: )

marek

Móni, ne aggódj, minden ok lesz! De hogy te milyen szadista vagy,hogy a férjedet szurkálod és nézed a cukrát :lol:

Jutta, csalántea? Beszerzek egy keveset, de félek, hogy nagyon szar az ize :roll:
És hogy ti mennyit vasaltok! Eddig nem mertem bevallani, de én életemben nem vasaltam még...illetve gyerekkoromban néhány konyharuhát, mert akkor még jó poénnak tűnt, de azóta nem. Most tényleg ki kell vasalni az összes gyerekruhát? Azt a 40 body-t és 30 rugit mégsem adhatom oda a takaritónőnek. Tök ciki, majd veszek anyukámtól vasalás leckéket :wink:

Na megyek én is mert Brad vár...bár ha választani lehetne, akkor én is inkább Nicolas Cage-hez mennék az USA-ba, de ő eddig nem akart feleségül venni. :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

na én is el! mindnekinek szép álmokat, kevés pisijáratot és csípőzsibbadás nélküli reggeli ébredést!

Móni, holnap gondolunk rád!

akkor megyünk Máltára?

Jutta

KépKép
jutta

Aztaaaa...
elmentem Marcival játszótérre, majd dvd-t szereltem, dr. houset néztem, erre teleírnak 3 oldalt. :roll: :? :lol: :lol:

Móni:
apa nem külföldön dolgozik, illetve izéé, de...
Szval nem is tudom.... A lényeg: megújuló energiaforrásokkal foglalkozik ( nap, szél, víz).
2 éve telepít Németországban, így van egy német cége, de amugy itthon van, szval a projekt alatt jár csak ki.
Idén kezdett el Spanyolországban és most kezd Bulgáriában, itt most projekteket keres, vesz, telepít, elad... Napelem parkokat.
Meg Romániában szélerőműveket.
Ezért utazgat ennyit. De amugy itthon dolgozik, ugye most a gyerekszoba közepén. :roll: :?

Pitt:
nekem nem jön be. :wink:

Na,mára lépek, mert elfáradtam. Nem való már nekem ez a játszótér dolog. :?

jóéjt :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Jó reggelt! Ki, hogy aludt? Én nagyjából jól, bár a csipőzsibbadás nem maradhatott ki, de nem volt olyan katasztrófa!

Hajni, és apás szülést terveztek? Kicsit legalább kevesebbet utazik már a párod a vége felé?

Jutta

KépKép
jutta

Pálinkás (alkoholmentes) jóreggelt!!!

Még mindenki alszik??? Ejnye...munkára fel...elő a vasalódeszkákkal!!! :lol:
Remélem mindenki jól van....Móni is jól van, csak még nem tudja... :lol: Nem kell besz*rni, itt én vagyok a cukorbeteg, ti apukával ketten nem produkáltok olyan értékeket mint én....
Mai program...beszerzem a Tena betéteket, meg a többi ilyen finomságot...Hogy nyugodtan vonulhassak kórházba :? Délelőtt még leszek, délután indul csak a beszerzés...aztán meg befejezik a fiókák ill. fiúkák a gyerekszobát...
De valamikor még házassági anyakönyvi kivonatot is kellene intézni...adnak olyat anyukámnak is...? Mindig ő intézi helyettem (meg a férjem helyett is :oops: ) a hivatalt, mert ő mindenkit ismer és őt tárt ajtókkal fogadják... :lol:
Még egy kérdés...tudom volt már róla szó....szülés előtt kell még intézni valami papírt??? Vagy minen mást utána kell??? Tök hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz...

marek

Jutta! Megint beelőztél...hiába nem kéne ennyit f*sni a szót.... bezzeg a talin ugye.... :oops:
Én jól aludtam, csak a szokásos öt pisijárat...semmi különös...meg a férjem hétkor ébresztett, hogy milyen pólót húzzon... :twisted: Pedig akkor még tudtam volna aludni... :roll:

marek

Szia Marek!

Hogy milyen pólót vegyen? Hát a legfelsőt és lábujjhegyen osonva... szerintem mond meg neki, hogy ez az állandó válaszod, tehát ne is kérdezze meg máskor...

Házassági anyakönyvit odaadják anyukádnak is, de kérdezd meg a kórházat, hogy mikorit fogadnak el... lehe, hogy az otthonlévő is megteszi...

(állítólag ez is kórházanként változik, nálunk az 5 éves papír is jó, máshol max 1 éves... - nem akarom újent leírni, de ki érti ezt...)

Rita most írt SMS-t, megrepesztették nála a burkot és kapja az infúziót!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Hogy egyesek még ilyenkor is tudnak sms-t írni... :shock:

Jutta

KépKép
jutta

Úgy látom Ritának nincs jobb dolga csak az üzenetek küldözgetése :lol: :lol: :lol: Nem hiszem el....lehet, hogy még a szülőszobán is falat bont???? :?
Hajrá Rita.....!!!! :lol: :lol: :lol:

marek

Sziasztok!

Vagyok....

Andi És Marek! Kitartás minden ok lesz.

Móni!
Megy a drukk mára.

Apa két hete szabin van, már alig várja, hogy visszamenjen a munkahelyre pihizni. :D Nem mintha itthon lenne is valami dolga. :) A fiuk még alszanak, így gyorsan gép elé ültem.

Ma én is megyek dokihoz, uh, egy kis turkálás szülés előtt. :? Ezután már csak a kórházban talizunk, magánrendelésre nem kell menni többet, már csak nst-k lesznek. Tehát már tényleg itt a vég. Holnap védőnő...ezt is túlélem valahogy.

Marek!
Nálam anyósom fogja intézni a házasságit, Manónál is, Ő kérte ki, hisz neki van helybe. Tehát anyukádnak is, oda fogják adni.
Mit lehet még elintézni? Pl. mivel tanár vagy a MÁK-nál kérhetsz tgyes igénylő lapot. Így már, apának csak kitöltve kell bevinni a gyerkőc születési.a. kivonatával együtt. (gondolom az állami suliban nem vállalkozóként dolgoztál. )

A festők jövő7-en jönnek, még meg kellene venni az anyagot is hozzá.
Tesónak még mindig nincs semmije sem. Remélem lesz még időm összeállítani. :D

Tegnap meló helyen voltam, a kinevezésemet akarták módosítani, amibe nem mentem bele, szerencsére nem kötelezhetnek.

Tv!
Manót mostanában kezdte érdekelni, addig csak szólt mellette. Az tuti, hogy újszülöttként, nagyon érdekelte a mozgás és hang, de nem "engedtem nézni". Mi minimaxot nézzünk, persze csak este 8-ig, mert utána már nem neki való mesék vannak. A többivel pedig nincs semmi gond. Mind tanulságos, aranyos mese. Van olyan, mint a mi időkben, sőt...ezek inkább kíméletesebbek a gyerek lelkének. Nekünk is meg van a régi klasszikus mesék dvd-n, sőt dián is. De egyelőre nem érdekli Manót.
Zsu! Nyugodtan szerez be diavetítőt, mi is nagyon szeretjük, mi az Apáét használjuk, az én régi diáim is meg vannak még. Elég drágák most már. 700-1000Ft-ig van egy-egy.
Könyv, Manó szereti őket, ha este kikapcsolom a tv-t, hozz egy rakással, hogy mesét akar. 2-3 könyvel, nem úszom meg. :) De már írtam, hogy még egészen kicsi volt, mikor már olvastam neki. Tehát tényleg szokatás kérdése, na és türelem.

Gabccii!
Ezek a nyilallások nálam is vannak. Manónál nem emlékszem ilyesmire, jó akkor még kíméletes üzemmódban voltam. :) Nálam akkor jelentkezik, ha sokat állok, vagy sokat sétálok. Pihi a legjobb gyógymód. Törpe mellett már nehezebb, de meg lehet oldani.

Magzatmozgás számlálása, nekem napi tizet kell számolni. De már Manónál sem volt türelmem lefeküdni és várni. Hisz mozog egész nap, gond nem lehet. Tehát én hasra ütve írom be az adatokat... :oops: :oops: :oops:

Megyek, mert rengeteg meló van, nem ígérem magam mára.

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Megy Ritának a drukk. :)

burokrepesztés és az infúzió nem fáj még....utána még nyugodtan lehet tracspartizni a haverokkal a telefonon, én is ezt tettem .:) Mutim ki is akadt, hogy semmi bajom...Na majd később.

Remélem gyors, problémamentes Szülése lesz Ritának. De stramm csaj, nem lesz semmi gond, kondija meg van, hisz még nem rég falazott.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Még egy kép rólunk, jobbat nem találtam. :)

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Rita:
drukkkk
könnyű, gyors, problémamentes szülést Neked. :wink:

Jutta:
nem tervezünk apás szülést, én ebben régimódi vagyok. Sztem az nem való egy ffinak. :roll:
de ha itthon lesz ő fog bevinni és vajudás alatt velem lesz. Szval sétálni meg ilyenek ( bár ő csak miattam jön be, horrorként élte meg mikor Marcival vajúdtam, h szenvedek és nem tud mit tenni.szte neki rosszabb volt mint nekem. Kis naív. :wink: :lol: :lol: ), de mikor turka van, meg kibújik a gyerek akkor szigorúan a folyóson izgulhat csak. :wink:
Elvileg a szülés előtti héten nem fog utazni, meg addig míg nem bújik ki, de ugye ez kiszámíthatatlan....

Kép
Kép
h@jni

sziasztok!
egy borzalmas éjszaka után már itt is vagyok: aludtam kb f5ig, mert melegem volt, viszketett a hasam, pisilnem kellett, és nem tudtam visszaaludni. ill. vissza tudtam, de csak reggeli után, 8kor. azóta összenyálaztam egy kispárnát, kiszámláztam az elmaradt kifizetéseimet, :D :D és valószínűleg egy nagyobb kölcsönt is visszakapok ma. :wink: állat. szeretem, ha pénz áll a házhoz! főleg így, h el sem tudom költeni :? bár, ha rendelek dolgokoat neten... 8) 8) és délután találkozom egy csajjal, akinek szintén összevarrták a méhszáját. utána nem lesz előttem titok :? :) 8)

szia Jolka! végre :wink: minek akartak kinevezni? és milyen cukik vagytok Manóval a képen!!!!! :D

Rita meg azóta már tuti megszült :wink:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Most jöttem meg a kozmetikustól, ennyi jár...:D

Remélem Rita, túl van a szülésen, és minden ok.

Andi!
Én elaludni nem tudok mostanában. :(
Kinevezés? Inkább lefokozás. :D Számtech. tanárból, napközis nevelőnek akartak le tenni. Suliban én vagyok az egyetlen számtech. végzettségű, a helyettesemnek csak egy okj-s felsőfokúja van, de szerintem ezzel nem lehetne tanítania. (amúgy mat.-technika szakos) Persze az igazgató váltig állította, hogy utána néztek és lehet. Mindegy, én nem írtam alá a papírokat. Főleg, hogy, ha vissza akarok menni, már nem kell napközis, na meg én számtechet. akarok tanítani. De még a jövő zenéje mi lesz 2-3 év múlva, lehet, hogy nem tanár leszek. Ugyan 2 gyerkőc mellett ez lenne a legkényelmesebb, főleg egy nőnek.

Megyek, gyorsan ebédelek, egy kicsit késve, majd készülök a dokira, de előtte még felmosok.

Jók legyetek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Na én kész vagyok, olyan mintha el lennék varázsolva...
Voltam boltban és úgy lézengtem mint egy hülye, aki azt se tudja, h mit is akar... nomeg nekimentem vminek, meg levertem vmit, meg beütöttem a hasam (nem volt gáz, csak épphogy..) és ahogy vezettem.... hát remélem "csak" a meleg miatt volt, mert ha a következő 6 hét ilyen lesz, akkor egyedül ki se megyek az utcára... lévén ön- és közveszélyes vagyok... :shock: :?

Rita még nem írt, ha lesz hír szólok!

Most iszok egy kávét, és reménykedek, hogy ez helyre tesz!
A szomszéd kiscsaj felébredt, amikor kocsival beálltak a garázsba... azóta hiperventillál, bőg és semmi nem jóóóó.. le van izzadva... :shock: :shock:
Szegénykém teljesen kész, de ez most reménnyel tölt el - ő is frontkor szokott érzékeny lenni, hát nálam is van még remény!

Jolka, jó a kép!!

Hajni, akkor azért a gyerkőc vára meg majd míg apukának letelik az utazgatós időszaka! :wink:

Andi, ezt a tanácskozást azért megnézném! És ő már túl van a szülésen?

Jutta

KépKép
jutta

Ma 12:15-kor megszületett Rita kislánya Lara! Nagy meló lehetett mivel 3800g-os és 56 cm-s az első topikos bébi!! Kellett anyának a kondi, dehát aki terhesen vakol... :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Rita!
Szívből gratulálok a kislányhoz, nagyon szép méretekkel született!!! Sok tejcsit és nyugodt napokat, heteket,...kívánok!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

gratula Ritának!!!!!!!!

3800 gramm :shock: :shock: :shock: nem rossz. veszek is be egy gravidát, hátha mégis ezektől a modern vitaminoktól nagyok a mai gyerekek :wink: :lol:

Jutta, nem, még nem szült meg. és őt is az istvánban varrta és ugyanaz az orvos.

most le is lépek, mert bár a szerver meggyógyult, nekem közben munkám jött. gépelnem kell... de azért be-benézek, hátha lesznek itt még hírek...
8)

Kép
an°°di

Andi, szerintem Te kettőt vegyél be! Mert különben hogy jut Hubának és Petrának is? :wink:

Több hírrel meg ha nem haragszol még nem szolgálnánk, a következő delikvens szerintem Gabcii és ő írta, hogy van még 1-2 tennivalója úgyhogy szavazunk meg neki még minimum 2 hetet! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Kép

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Rita:
gratulálok. Sok tejcsit, jó egészséget Nektek.

Kép
Kép
h@jni

Jaelnézést!

Betsyről ugyan rég hallottunk,de a kis Lucas volt az első! :-)

És ha jól látom akkor Ancsi és Gabcii a két soronkövetkező!

Jutta

KépKép
jutta

dejó
Gratula Ritának :-)

Jutta
én is tiszta kóma vagyok,annyira hogy le is dőltem a lyánnyal :-) egy fél órára.izz olyan átkozott meleg van :-( utálom.

de Majci végre lazító nélkül egy darab 5 perces visongás után kakilt,bimbibe,úgy örülök :-) és nincs pelusa,eddig se pisilt,kakilt bele de mindig kérte,most este óta megvan dumálva hogy majd apa hoz,remélem most elhagyjuk végre.
Vendég

Móni???mizu????????????

jajj lányok én hülye vagyok,furcsa gondolataim vannak :roll:
Vendég

ma 30 éve halt meg Elvis.... :cry: emlékezzünk meg a Királyról!
heartbreak hotel... jujjj.. jailhouse rock...hound dog...

oké, dolgozom tovább... :|

Kép
an°°di

Látom Jutta beelőzött, de sajnos nem voltam itthon, nem tudtam átadni a hírt!!!

Gratulálok Rita!!!!!!

marek

Hahó!!!

Rita!!!
Nagy-nagy gratula nektek!!!Sok boldogságot,egészséget,tejcsit ... kivánunk nektek!!! :P

Hűűűű,a tábla szerint tényleg én jövök!!!! :shock: :D

Ma az egyik szomszédlány azt mondta,szerinte kb.1 hetem van hátra!! :shock: :roll:
Egyébként reggel ahogy belenéztem a tükörbe,nekem sem tetszett az arcom.... :roll:
Na majd meglátjuk...

Vigyázzatok magatokra!!!

ancsi26

Ancsa, de jó neked! meg de félelmetes is!! :D :? :D :oops: :D :roll: :D :o már nagyon lenn van a pocak, mi?

képzeljétek, magyaros kaják receptjeit kell fordítanom.... :? 8) asszem, előtte jól beuzsonnázok! :lol: éljen a hamlet és a kefír :?

Kép
an°°di

Hello csajok!
Rita, Lara éljen, éljen! Fürödjetek tejben!

Kép
ermoni

mizújs Móni? mizújs Marek? :shock: :roll: 8)

Kép
an°°di

Hát velem/velünk az van, hogy
-cuki doki: 4,2 (ez az alsó határérték!) volt a cukrom (az én cukormérőm 5,0 mért ugyanakkor, vagyis én mindig többet mérek, mint ők...), nincs a vizeletemben se aceton, se cukor és amúgy meg jók az adatok amúgy
meg is dicsért, meg hogy nem lesz itt gond... :wink:
és hogy lazíthatok egy kicsit az eddigi diétán :lol:
jaj, pedig annyira megfogadtam, h Zsu miatt nem beszélek csúnyán, de BEKAPHATJÁK...
na, két hét múlva vissza, mindegy úgyis kell mennem ctg-re, meg majd megyek szülőszoba látogatásra, meg ilyenek...
-viszont: el kell mennem újra a laborba, mert valami fertőzésgyanús van a vizeletemben (na, majd azt is meglátjuk, az a helyzet, h én hétfőn nem vittem csak a gyűjtött pisit, így elsőnek a nagy nehezen kipréselt cuccot tudtam csak leadni! Viszek nekik rendeset, majd meglátjuk mi lesz!)
-Jankának esze ágában sincs megfordulni, így eygre sanszosabb a császár
-szívhang tökéletes
-a középső méhszáj egy újbegynyire kinyílt (állítólag ennek nincs jelentősége, mert a másik kettő zárt, és ugye nem is rövidült, vagyis nem kell vele foglalkozni!)
-a vérnyomásom épphogy 100/80

Kép
ermoni

No akkor ált. minden rendben, csak a pisit kell megismételni?
Akkor naccerűűű és lazíts a diétán! :lol: :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Móni
szuper
bakaphatják :-)
Vendég

igen, igen, vaduljunk és tomboljunk
kapjákbeeeeee :lol: :lol: :lol:
pisiben nekem is van kicsike e.coli... az is bekaphatjaaaaaaaaaaa :lol:
asszem, pihenek egy kicsit. megint szarakszik a vállam. de még jövök estefelé... Apuka úgyis elment focizni :wink:

Kép
an°°di

Na, mondjuk azt, h amennyire be voltam tojva, nem is lett rossz az eredmény!
Timi! Milyen gondolatok? Ne izélj már és ne titokzatoskodj!
Hajni! Megújuló energiaforrások! Ez nagyon jól hangzik!
Jolka! Annyira cukik vagytok a képen!
Jutta, én ma annyira nem éreztem volna biztonságban magam magam mellett a kocsiban, h kértem a férjem, vigyen be. És a drága ember bevitt. Sztem a q hidegfront előszelét érzem...
Ancsi! Te hol szülsz Miskolcon? Olyan rosszakat mondtak a rokonok a miskolci kórházhelyzetről is! Jaj, lassan beindulnak majd a valóban őszi babák! Hurrá!
Aki őszi baba, szülessen is ősszel! Nem?
Jaj, császár?
Ciripke, ugye Te szültél már így! Készíts fel, de ne ijessz meg nagyon lécci!

Kép
ermoni

Csajok, most meghatódtam, olyan rendesek vagytok, h szorítottatok nekem! :oops:

Kép
ermoni

nehogy bőgjél, mert ezért vagyunk itt, teeeeeee :wink:
ja,íés ugyanezt várjuk el tőled is... mindannyian. :wink:
tényleg itt se vagyok. a végén még én is meghatódnék, az meg kinek jó? 8) :oops:

Kép
an°°di

És képzeljétek: nem volt papír a mávban, h kinyomtassák a leletemet! :roll: Hát komolyan!!!! :evil:

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?