Sziasztok!
Örülök az újabb önreklámnak, Áfi!
Én is remélem, hogy be is tartják ezeket a dolgokat, az én tapasztalatom az volt, hogy igen - bár minden felsorolt eseményhez persze nem volt "szerencsém", vagyhogymondjam... A poharas itatás pölö tuti, mert Hanna születésekor a szobatársamat is tanították, hogyan itassa meg pohárból vízzel a babáját (akkor még nem volt teje a szobatársamnak, aztán asszem nem lett később se...)
TUTTAM ÁFIII, HOGY RÁKÉRDEZEL A KAKADOLOGRA!!!
Bár én már az előző felkészítőn vártam, hogy megteszed...
Nagyon jól tetted! Így legalább tudjuk a magyarázatot is. Talán így könnyebb elfogadni...
Dadomi, peteéréses dolog...
Annyira ismerős! Hanna nekünk így sikeredett... nem volt semmi. Egyik nap a doki jött az Uh-bizgerájjal, másik nap meg Feriapu...
Mi is mentünk 2naponként, volt, hogy szombat délelőtt... Neked elsőre összejöttek így a gyerkőcök, vagy sokadik peteérést kellett ekképpen figyelemmel kísértetned? (Jabocs, most olvasom, soxor voltál... és így mennyi idő alatt sikerült? És miért kellett? Nekem PCO-m volt.)
Petra, annyira hasonlóak a problémáink a gyerkőcökkel... Hasonló korúak is. Hanna most kapott egy bevásárlókocsit, ami kerreg, mint a rosseb, nem tudom, ki volt az a szülőbosszantó idióta, aki feltalálta... rendre ezzel ébreszti fel Ármint. Úgyhogy megelégeltem, és Feriapuval kioperáltattam a kerregőjét... Ti hogy bírtok a kisfiaddal? Mer a lányom szabályosan megőrült és az összes nevelési elvünk csődöt mondott... Mostmár azért konszolidálódott kicsit. Úgyhogy, ha hasonló vérmérsékletű bármely gyermek itt a leendő 2gyerekeseknél, hát semmi jóval nem bíztatom őket...
Ja, nem ügyfelezek online...
(Röhögök, mert elképzeltem némely hajléktalanomat a gép előtt...) Újságo(kat) próbálok gyártogatni, csekély sikerrel, mert Ármin a csakvelemfoglalkozz korszakát éli éppen.
Mostmár alszik, alszanak, azért van itt szómenésem megint.... De húzok is dógomra.
Ja, tök jó, hogy Áfi, Cseriani meg Timesz összehozta ezt a kórházi talit!
Cseriani: vettem kefírt! Holnap fánk lesz!