Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Itt vagyok egy gyors reggeli bejelentkezésre! Az az igazság, hogy (remélem senki nem fog kiakadni rajat!) kb. 10 perce keltem fel... :oops:

Móni!
Köszönöm a könyveket és az újságokat, nagyon hasznos lesz olvasgatni őket! Mikor hazaért a férjem meglepődött, hogy hirtelen mennyi szakirodalom lett itthon a babavárás és nevelés témaköréből! Az egyik könyvbe belelapozott, és láttam, hogy néha kerekedik a szeme! :lol:
Ricsi nagyon tündéri hapsi, jobb lesz, ha vigyáztok rá, mert biztos sok csaja lesz már az óvodában is! :lol:

Enikő!
Igen, Móni látta a pocakomat, mert tegnap délután elugrott hozzánk, és hozott nekem olvasnivalót!
A mi babáink kétpetéjűek, ezért bízok benne, hogy egy lány és egy fiú az elosztás! :roll: A családban az egyik nagypapám biztos, hogy ikertestvérrel született, a másik nem biztos, de mintha apukám emlékezne rá, hogy korán meghalt az apja testvére. Szóval az egyik nagypapámnak tuti, hogy volt ikertesója, így benne volt a pakliban. Az öröklés melett az is besegíthetett, hogy én sokáig szedtem fogamzásgátlót, és szinte teljesen leállt a peteérésem, így kaptam gyógyszert a beindításra, mikor terhes szerettem volna lenni. Ennek a dobozán is rajtavolt, hogy megnövelheti az ikerterhesség valószínűségét! Be is jött, mert következő hónapban két petesejt ért meg és szabadult ki! :? Tehát, nem igazán tudom, hogy a természetnek, vagy agyógyszernek köszönhetjük a dupla babát! :wink:
Képet pedig majd teszek fel megigérem! :D
rnecsi
 
 


encu-nem valaszoltal... :roll:

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok Lányok!

Csilla, akkor így már érthető, hogy honnan a dupla öröm :) Várjuk a képeket, és ha van kedves egy-egy sétához, szólj :)

Timci, mire válaszoljak? ;)

Most nagyonnagyon le vagyok törve...meghalt egy jó barátnőm...kicsit sokkolt a hír...egy évvel fiatalabb volt, mint én! Nem tudták mi baja volt... :cry:

Kép
Kép
encu
 
 

 
 

Sziasztok!


Timci!

Örülök hogy adhattam neked valami újjat :lol:
Mekkora Atticy súlya, hossza?
Jól látom, hogy kecskeméti vagy? Hogyhogy pont oda költöztél, munka vagy csak megtetszett a város??
Tök jó hogy ebbe az országba jöttetek, én meg pont mennék el :lol: mondjuk nyugatabbra, de szerintem már ebből nem lesz semmi :cry:

Honvágy: nagy erőtök van az bizti Encuval, főleg ha nagyon bejött a hely ahonnal jöttetek, én ha egy hétre elmegyünk nyaralni már meghalok akkora honvágyam van, nem ha hónapokra sőt évekre eljönnék.. :shock:


Tudtátok hogy a Dr.Farkas házidokinak is van romániai ismeretséges? Azt hiszem ők is onnan valók és úgy jöttek ők is Mo-ra. Hihetetlen mennyi külföldi van itt akik teljesen beleolvadtak ebbe az országba és meg sem mondaná róluk senki hogy mi van. Ez olyan jó dolog.... :lol: Én mikor pesten éltem rengeteg külföldinél takarítottam lakást és annyira aranyosak voltak, volt holland, angol, amerikai, spanyol is. Mikor elkezdtem náluk dolgozni, tele volt a lakásuk a maguk kis csecsebecséjével amit otthonról hoztak meg a szokásaik is. Aztán egy év alatt annyira felvették az itteni mentalitást hogy teljesen átalakult az amit ettek, amiket vettek a lakásukban a stílus. Csak annyira kedvesek voltak, hogy lerítt róluk hogy nem bunkó magyarok. Mert ugye a legtöbb magyar "bunkó" a szó legtágabb értelmében. Na jó, befejezem az eszmefuttatásom, csak most belegondoltam milyen jó volna ha én is egy másik országban élnék más kultúrában. Na vége az álmodozásnak :roll:


Közben a Ricsi is felkelt és nem tudtam mindenkihez szólni 8) Bocsi még jövök majd ha bealszik délután :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Encu!

Részvétem, sajnálom nagyon.....


Tudod az élet ad és egyben el is vesz. Szokták mondani ha megszületik egy baba meg is hal valaki. Ne szomorkodj, a babád érzi a rossz kedved, de ha nagyon nem megy a derű akkor beszéld meg Karcsikával hogy miért vagy szomorú és ő ne szomorkodjon stb. Állítólag meg kell velük beszélni mert különben akkor ők is szomorkodnak anyuval .... Én ezt csináltam.... Hogy volt e hatása .... passzz de ki tudja :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Móni: köszönöm! Megmondtam a kicsi fiamnak, hogy anyu szomorú, de neki nem szabad, és esküszöm, azóta "mer" mocorogni... :oops: De tényleg ki vagyok akadva! :(

MAjd még jövök, remélem találunk valami vidámabb témát.. :roll:

Kép
Kép
encu
 
 


Sziasztok!

Timi nagyon aranyos a kicsi fiad :).

Móni!
A dokink Benedek L. a védőnőnk Fekete F.-né.
Most hízott Nonóka 100-at, beszéltünk a dokival, azt mondta hogy mivel eddig sokat hízott így nem gond, ez a hét, de ha még két hétig így lesz akkor szólni kell. Hát majd meglátjuk.
Most 5820g volt tegnap, ma meg még nem mértem.

Encu!
Nincs 4d-s képet a babóról? Kíváncsi lennék rá! :)

Ordíííííííííít Nonó , majd még jövök... :roll:

Kép
niki+baba
 
 


Lányok rakhatnátok fel pocis képeket is!

Barbi!
Te meddig szoptattad Szilárdot?

Timi!
Neked mennyivel született atticy, és most mennyi a súlya?

Móni!
Hogy szoktatod Ricsikét a barackhoz? Napközbe adsz neki tejcsi helyett, és reggel meg este tejcsit?
Hú Móni neked egy hét nyaralás után már honvágyad van?? Én pont az ellenkezője vagyok akkor. Én ha tehetném én inkább kint maradnék külföldön, igazából csak a szüleim azok akik miatt nem mennék, na meg persze most már itt van Nonó is. :lol:

Na megyek, mert megint hiszti van :?

Kép
niki+baba
 
 


Atticy 3150-el jott a vilagra es 51 cm-vel.Mult heten volt 4456 es ket hete 58 cm.
Es a te babad Niki?

momcsi-azert pont Kecso,mert itteni a parom.De egy ho mulva koltozunk Nagykorosre,mert ott vettunk egy csodaszep hazat.Majd idovel,ha szar lesz a megelhetes,lehet kikoltozunk Hollandiaba,mire a pici min.1 eves lesz.Meglatjuk.Minden a penz korul forog...

Encunak valamivel konnyebb a honvagyat lekuzdeni,mert O meg kisscsajszika volt,mikor kikoltoztek.En meg megcsxak 1 eve. :oops: :cry:

Ecu-hat arra,h.gyusz ide is latogatni,meg az uj hazba is vagy csak az ujba?


KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


teszek fol 2 kepet a picurrol,ha nem baj...mult hetvegen keszultek.

Kép Kép Kép
KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert nem hajlandó még aludnia Ricsi és játszanom kell vele :lol:

Timcike!

Nagyon szépek vagytok!!!!!! Milyen kis kopi Atticy :lol:

Niki!

És mi lesz ha nem hozza Nonó a papírszerintit akkor majd táppal kell etetned???????????????????????? Ez gáz hozzáállás nagyon a dokidtól, ha nem kér többet a tejcsinél a Nonó nehogy elkezd a kiegészítést!!!!!!! Amíg hízik nincs gond csak akkor ha fogy! És ha szemmel láthatóan tuttodra adja hogy nem elég neki amit szopik! Én nem adnék neki, szép súlyban vagytok és van hogy kevesebbet esznek, meleg stb.

Na még gyorsan mert már hív a Ricsi, barackot csak délben kap, már megeszik egy egész szemet, ma nagyon harcolt érte mert előbb kiteregettem és csak utána kapott enni de már elmúlt a szokott idő :lol: Amúgy minden szopi megvan! Holnap almát fog kapni, kivi leszek a képére :lol:

Na megyek mert nagyon hív a hajcsárom.... :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Na még annyit, hogy van olyan hogy nem elég a tápértéke a tejnek de akkor éhes marad a gyerek és jelzi!!!!
Igény szerint szoptatsz Niki vagy 3-4 óránként???

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Persze nem azt mondom hogy ne adj neki tápszert, hisz nem lesz tőle semmi baja, csak én fölöslegesnek tartom addig amíg van elég tejcsid és nem igényel többet Nonó és hízik, én úgy tudom hogy ha a havi 600 grammot meghízza egy baba akkor nincs gáz. De hát persze ebben csak te dönthetsz ahogy a legjobbnak tartod mindkettőtök számára :wink:


Csilla!

Örülök hogy már a párod is belelesett :lol: Az én párom az istenért nem volt hajlandó olvasni semmit sem, így én a spektrum tv-n ment az ikrekről egy sorozat és abban mutattak szüléseket, és azt bekapcsoltam és leültettem nézni hogy barátkozzon a gondolattal mert én nélküle nem vagyok hajlandó szülni :lol: Hát ő is vágott pofát mikor meglátta de aztán egész megbarátkozott a helyzettel és most már büszkén meséli hogy végignézte a császárom persze semmit sem látott mert a dokik takartak meg csak egy üvegen keresztül kukucskálhatott de ott volt :lol: és semmi undor meg ilyesmi nem lett utána :lol:

Remélem nem te cipelted be a szobába a zacsit :shock: :wink:

Pihikézz és olvass sokat :wink:

Mikor mész genetikai uh-ra? Addigra általában már meg szokták tudni mondani a nemét a babóknak (bár nekem csak a 7. hónapban látták egyszer utána mint előtte is dugdosta a Ricsi )





utálom ezt a hozzátápit, mindent mosni kell, össze barackozott már mindent a Ricsi. Végre sikerült úgy megetetnem hogy nem lett olyan a konyha és még ő sem lett olyan. Aztán míg mosogattam utána összebukta magát, így a ruha barackos lett. Most meg az ágyát kente össze barackkal :? Persze nem lenne ennyi bukás ha nem kérne ilyen hamar tejcsit utána -gondolom ez a baj- de hát nagyon teper érte, nincs szivem nem adni neki 8)


Na megyek mert még mindig nem alszik és kiszúrta hogy leléptem mellőle :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok!

Niki, tennék én fel pocis képet is, meg 4D-set is, ha engedné..de az istennek nem tudom összehozni, pedig nem vagyok egy számítógépes analfabéta...De azért próbálkozom, hátha egyszer megadja magát :)

Timci, még nem tudom, hogy hogy tudok menni, de ezt már mondtam. Lehet, hogy Ti előbb jártok erre, és én majd csak az új házban leplek meg ;)

Jaj, olyan fülledt levegő van, folyamatosan az az érzésem, mintha lenne rajtam egy meleg, nedves törölköző.... :shock: :D

Kép
Kép
encu
 
 


Én sem akarok neki tápszert adni, van egy csomó tejcsim, ma is fejtem le 180ml-t, tettem is be a fagyasztóba a többihez.
Meg ahogy látom elég zsíros is a tejcsim, szóval nincs vele semmi gond.
Ha meg tényleg csak egy hónapba 600grammnak kell meglenni, akkor nincs miért aggódnom, mert az megvan neki bőven :lol: .
Igény szerint szoptatok :D .
Azért köszi Móni, most legalább megnyugtattál, szóval akkor nincs miért aggódnom. :)
Etetőszékbe eteted Ricsikéd?

Én már a 18. héten tudtam, hogy kisfiam lesz :lol: .

Nálunk most nyugi van, alszik Nonóka :lol:

Kép
niki+baba
 
 


Kép Karcsika 16 hetesen

Kép
Kép
encu
 
 


Sikerült :) Ez a régi...az új 4D-s uh-on nem látszott túl jól, elbújt a kis drágám...pocakos képet kicsit később, most látom, hogy az még nekem sincs ;)

Kép
Kép
encu
 
 


A 600 grammban nem vagyon 100%-ig bizti de mintha ezt hallottam volna. Na meg ha számolsz, heti minimum a 150, nem ? Azt szorzod 4-el és kijön a 600. Többi anyuka, tessék segíteni!!! Nem akarok hülyességet mondani, de így tudom 8)

Nálunk is nyugi, kiskrapek bealudt :lol: Mindjárt leáll megint a maca és megyek teregetni aztán nemsoká hazaér melóból párom :lol:

Nem még nem etetőszékezünk, egyenlőre bekötözöm a babakocsiba és amíg reszelem a barackot addig vagy eljátszik egymagában vagy visít ezerrel :lol: Azért a kocsiba mert ott viszonylag elvan egymagában amúgy meg szórakoztatni kell :lol:
De már szokja hogy kaja előtt picit várni kell (ma mondjuk nem tudott várni de késtem is a kajcsival) és utána is míg mosogatok. Lassan etetőszékezni fogunk. :lol: remélem....

Jajj, ma olyan édi volt a Ricsi, mikor nyújtottam a szájához a kiskanalat a barival, ő akarta fogni és dugni a szájába :lol: Azt hittem megzabálom :lol:


Encu!

Miért nem megy? Mit ír ki mikor feltöltöd?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Már látom sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nagyon édi Karcsika! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Jajj, még akartam valamit:

Igazándiból nekem nem az otthon vagy a város hiányzik mikor nyaaralunk hanem az ágyam :lol: Szóval nekem nem honvágyam vagy hanem ágyamvágyam :lol:

Na lépek teregetni meg pakolni mert holnap jönnek anyumék babázni és hát......... multkor már segíteni akart anyum takarítan, ő nagy rendmániás, hiába takarítónő volt :lol: nem akarok megint beégni :lol: :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Kép Most [/img]

Kép
Kép
encu
 
 


Encu!

Csoda szép borítása van Karcsikának :lol: Csini vagy :wink:

Szép nagy pocid van, ezt kicsinyelted :shock: :shock: :shock: :lol:
Hord csak büszkén :wink:


Basszus felkeltettem a Ricsit :evil: befejezem a pötyögést hátha a csendben visszalszik

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


encu-szép szép,habár én láttam webkamerán is,de itt is megdicsérem.Annyira fiányozni a kis pocak,meglátod. :? Ok.rendben,akkor josz,es oda amikor es ahova akarsz.

Niki-nem válaszoltál.Neked hány cm és hány kg a kicsi tüdérkéd?

Köszi momcsi a dicséretet,hát nem tudom milyenek ezek a képek,de Atticy nem kopasz,van neki haja,iga egy fotó se adja vissza a kis hajacskáját,pedig van neki bőven. :lol: 8)
Én 3-4 óránként etetem,Ő ugy kéri,néha nagy ritkán ellőfordul,h.egy órára rá még kér,persze adok neki,nem kinzom. :lol:


KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


na ezt jol elirtam.... :lol: annyira gog hiányozni,azt akartam irni... :oops:

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


hát nem tom mi van az ujjaimmal,azon kivül,h.el vanna zsibbadva. :oops: :roll: :lol:

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


encu-moyst megnéztem az én pocakomat 27 hetes terhesen és a tied meg nagyobb,mint enyim vot,ugyhogy ne aggodjá,én is mindig kicsinek láttam,hisz a velem egykorú kismamáknak örökké nagyobbat láttam a sajátoménál.De én mondom neked jó nagy babocád lesz,nagyobb,mint Atticy. :wink: Pedig Ő se volt picike. :lol: 8)
KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Akkor jó :) Én az álló állapotban lévő pocakomat nem tartom picinek, de mikor hanyatt fekszem, akkor az az érzésem, mintha nem is lenne...:) Vagy csak ennyire hozzászoktam, és gondolom a gyerek is hajlamos el-elbújni valahova, nem ? ;)
Pussz

Kép
Kép
encu
 
 


Bocsi Timci.

Nekem Nonó 3630grammal született és 51cm-rel.
Most 5820 volt tegnap, de hogy hány cm... azt nem tom :?
Még az 56-os ruhák jók rá, de nem sokáig. Van amelyik már eléggé feszül rajta.

Encu!
Nagyon csini kismama vagy. Nekem is nagy pocakom volt, főleg a végén :), de én imádtam.
Hány kg-ot szedtél fel eddig?

Kép
niki+baba
 
 


Niki, kb 6-ot...kicsi jött a fenekemre, de nem vészes. A pocim, meg a cicim nőtt eddig még leginkább:) De azt sem bánnám, ha 30-at híznék, ha a baba állandóan enne :)

Kép
Kép
encu
 
 


Basszus, elfelejtettem megkérdezni, hogy ki mennyit hízott ? Már ha még emlékeztek :)

Kép
Kép
encu
 
 


En sokat fogytm az elejen,de ossz vissz csak 5kg-ot.

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Én 16 kg-ot szedtem fel, szülésnél lement 6 kg.
Itthon meg két hónap alatt lement 5. Szóval még egy 5 kg-tól megszeretnék szabadulni, de ha 7 még lemenne annak jobban örülnék :lol:

Kép
niki+baba
 
 


niki-te minden nap mered?Mert en csak egy heten egyszer.Nem szeretnem kinozni vele.1 honapig minden eves elott meg utan mertem,azan noverem mondta folosleges kinozni vele. :roll: :lol: Igyhat csak minden csutortokon locsi elot megmerem s kesz.Persze csoroporen. :lol:

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Ma rendeltem neki egy hintat,mert keptelenseg,h.annyit legyen az olemben,mint amennyit O szeretne,nekem kozben vegeznem kellene a hazimunkakat.Igy beleteszem a hintaba azt jol ellesz benne,remelem.Es oda viszem,ahol en vagyok persze.Teszek fol fotot rolla,aztan megirom,mennyire jott be nki,mert holnap vagy holnap utan mar,ha minden igaz hintazni fog benne.nagyon fejleszti a baba hallasat meg mindent,amit csak lehet.

KépKép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Niki, az teljesen jó...remélem én sem hízok annál többet ;)

Ki is lakik a Fogoly u. elején? Asszem láttam valamelyikőtöket, egy babóval, meg egy zöld kismotorral :)

Kép
Kép
encu
 
 


Sziasztok csajok!

Ma azért elég sokat írtatok :)

Timci, nagyon aranyos a kisfiad, gratulálok, szép baba.
Móni, a hozzátápival én is így voltam, ahogy emlékszem, hogy a gyerek nem bírta kivárni, majd meg úszott a konyha, és Szilárd is szopizott utána (ész nélkül :lol: ), aztán meg sokat bukott, nem tudta, hogy hol a határ. Aztán amikor már főzeléket kapott, akkor fokozatosan elhagytuk a szopit (a kajcsi utánit).
Így kb 9 hónaposan már csak reggel és este szopizott, meg ha nappal nyűgösebb volt, vagy alváshoz kellett neki esetleg...és az esti szopiról meg 14 hónapos korában szoktattuk le, de zökkenőmentes volt, nem kereste abszolút utána...mondjuk a mellem mikor állt le a termeléssel az más kérdés.
Encu, nagyon csini kismama vagy, és abszolút nem kicsi a pocid, majd megpróbálok én is felrakni képet, csak tényleg készíteni kéne előtte. Sajnálom, hogy nincs még kismamajóga, már úgy beleéltem magam :(

Kép

Kép
sbarbi
 
 


Encu, hát mi lakunk a Fogoly u. elején, és Szilárddal csavarogtunk éppen, de te hol voltál ????

Kép

Kép
sbarbi
 
 


Barbi...elszáguldottam mellettetek kocsival...de gondoltam nem dudálok, minek ijesztgesselek ;)
Köszi, örülök, hogy a kispocak-parám alaptalan, meg hogy sikerült csininek maradnom :D

Nagyon ari a kisfiad, viszont a pocódat nem láttam. Kismamajóga: sétáljunk :)!!

Kép
Kép
encu
 
 


Encu, sétálhatunk :), képzeld ma a Szilárddal elmentünk tőlünk az SZTK-ig majdnem (játszóig), aztán kitalálta, hogy mégsem arra a játszóra, akkor felmentünk a lakóra Irinyi fölé, ott laknak anyumék, felmentünk hozzájuk, majd ott kijátszotta magát, és akkor jöttünk hazáig...ma nem volt kilóméterhiányom :lol: , persze most kisfiam ezek után bealudt.

Kép

Kép
sbarbi
 
 


Barbi, akkor ezt napi szintem meg kell csinálni..ha Te nem bírod (meleg, pocak, stb..) , akkor venni kell egy futópadot a gyereknek ;)! A lüke amerikaiak így kondiztatják a kutyáikat, ahelyett, hogy elvinnék őket sétálni... 8)
Jaj, megyek halat pácolni, jönnek este éhes meberek :)
De minnyá jövök, addig írjon mindenki jó sokat! :)

Kép
Kép
encu
 
 


Sziasztok!

Visszajöttünk a sétából. Hát kilóméter hiányom az nekem sincs, már ma másodjára babakocsizzuk körbe füredet. :lol:

Kinéztem egy kis házat majdnem lent a dunánál, eladó. Kivi vagyok mennyiért felírtuk a számot majd párom felhívja. Állítólag a valami volt osztálytársa lakik ott.

Encu!

Nem udorodsz a haltol???? Én sem undorottam, annál inkább a hurka szagától, amitól még most is felfordul a gyomrom. Asszem egy életre megutáltam :lol:

Na megyek, mert lassan megyünk fürdeni a teraszra. Mostanában nem lubickol a Ricsi a vízben hanem a szivacsból szívja a vizet :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


amitól :lol: mekkora paraszt vagyok :lol: amitől

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Timci!

Az a hinta szupi ám!!!! Mi is vettünk csak a tesz-veszen, de már nem volt jó a Ricsinek, nem bírta el pedig el kellett volna, agyon volt használva de visszavittük. Majd a kistesó fog kapni :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Móni!

A haltól nem undorodom, a cigiszagtól annál inkább! A terhességem elején, amikor sokat hánytam, volt egy meleszendvics, amit a párom csinált egy ideig minden reggel...valami növényi alapú krém volt benne, meg paprika...Na, hát arra, meg az illatára visszagondolok, és felfordul a gyomrom..nem hinném, hogy valaha lecsúszna a torkomon még egyszer ez a párosítás :)
A Timci-féle hinta nekem is kell !!! ;)

Móni, házat akartok venni? Az jó projekt...én speciel imádok ázakat nézegetni.. :oops: :lol:

Kép
Kép
encu
 
 


Sziasztok!

Encu!

Te kérdezted, ugye? Én 12 kilót híztam, szülés után egy hónap mulva lement összesen 14 kiló aztán most visszajött 6 kiló. Így akkor úgy néz most ki hogy a szülés előtti állapothoz képest +3 kiló. Ami nem lenne sok a fennmaradó +30 kilóhoz képest :oops: :lol: Így ha szopi vége amit szeretnék kb. egy éves korra elérni akkor ezerrel fogyó hogy a kövi terhességnél ami remélem jövőre összejön ne alakuljon ki a toxémia, vagy legalábbis kisebb esélye legyen :roll: Tehát a terv, pár hónap alatt jó pár kiló, persze nem 30 csak kb. 10 :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:


A cigiszag engem is taszított és most meg kimondottam jól esik néha beleszagolni. A régi füstös diszkós éjszakák jutnak eszembe :lol: De amúgy én is írtózom tőle.

Én pont a húrkával vagyok így mint te azzal a melegszenyóval :lol:

Na megyek, hív a Ricsi.

Szép éjszakát..... a Ricsinek is ....... b@..ik aludni :lol:

Pusz

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Móni: én úgy vagyok a cigivel most, hogy undorodom tőle, még a páromat is kerülöm (ő cigizik, igaz, a házból kitiltottam ;) ), volt 2-3 alkalom, amikor viszont megkívántam...csak pár pillanatra, de rágyújtottam volna. Én január 1-től nem cigizek, ennyire tudatosan készültünk a babára... Össze is jött egyből...még hamarabb is, mint gondoltuk ;)

Te dohányoztál amúgy?
Ricsibabát is valami kemény fizikai munkára kellene fogni ;), akkor aludna... :lol: :wink:

Kép
Kép
encu
 
 


Gyorsan rádnéztem iwiw-n, Móni...egyáltalán nem tűnik ez nekem 30kg-nak! Komolyan mondod, hogy ennyi van, vagy csak képletesen értetted? Magas volt a vérnyomásod? Nekem -1 órával ezelőtt mértem- volt 80/50 és a pulzus 81...A szívem dolgozik, mint állat...régen feleennyit vert...Hiába, a gyerek dolgoztat :)
És Ricsibaba hihetetlenül tündéri!!!! :D

Kép
Kép
encu
 
 


Tényleg kevesen vagyok ;) :)

Kép
Kép
encu
 
 


barbi-koszi a bokot a kisfiamrol,hat igen O egy kis Tunder. :oops:

Encu-hat neked meg van addig,mig hasznalhatod,de ha gondolod megrendelheted,hiszen ujszulot kortol lehet mar ezt a fajtat hasznalni,csak szerintem akkor meg folosleges,majd 2 honapos koraba,mikor mar lat is valamit az egszbol,meg tud fogni stb.(a hintara ertem)


KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok,

Hízás témára még nem írtam, szóval Szilárddal én 13 kg-t híztam, amiből szülés után maradt 6, amit nagy zabálásom ellenére leevett rólam a fiam félév alatt, pedig szerettem volna ha marad belőle valami :oops: Most ugyanonnan indulva már feljött 10 kg, és még várhatóan 5 követi.

Móni most néztem, hogy Ricsi félévesen akkora, mint egy 1 éves baba, Szilárd legalábbis 9700 g és 74 cm volt 1 évesen, igaz csak 2300 -zal született, de szerintem ígysem volt már kicsi :)

A hinta nekem is tetszik nagyon, megpróbálok keresni a teszveszen, bár Móni befürdött vele :(

szép napot mindenkinek, jó meleg lesz ma is

Kép

Kép
sbarbi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?