Sziasztok lányok!
Itt vagyok egy gyors reggeli bejelentkezésre! Az az igazság, hogy (remélem senki nem fog kiakadni rajat!) kb. 10 perce keltem fel...
Móni!
Köszönöm a könyveket és az újságokat, nagyon hasznos lesz olvasgatni őket! Mikor hazaért a férjem meglepődött, hogy hirtelen mennyi szakirodalom lett itthon a babavárás és nevelés témaköréből! Az egyik könyvbe belelapozott, és láttam, hogy néha kerekedik a szeme!
Ricsi nagyon tündéri hapsi, jobb lesz, ha vigyáztok rá, mert biztos sok csaja lesz már az óvodában is!
Enikő!
Igen, Móni látta a pocakomat, mert tegnap délután elugrott hozzánk, és hozott nekem olvasnivalót!
A mi babáink kétpetéjűek, ezért bízok benne, hogy egy lány és egy fiú az elosztás!
A családban az egyik nagypapám biztos, hogy ikertestvérrel született, a másik nem biztos, de mintha apukám emlékezne rá, hogy korán meghalt az apja testvére. Szóval az egyik nagypapámnak tuti, hogy volt ikertesója, így benne volt a pakliban. Az öröklés melett az is besegíthetett, hogy én sokáig szedtem fogamzásgátlót, és szinte teljesen leállt a peteérésem, így kaptam gyógyszert a beindításra, mikor terhes szerettem volna lenni. Ennek a dobozán is rajtavolt, hogy megnövelheti az ikerterhesség valószínűségét! Be is jött, mert következő hónapban két petesejt ért meg és szabadult ki!
Tehát, nem igazán tudom, hogy a természetnek, vagy agyógyszernek köszönhetjük a dupla babát!
Képet pedig majd teszek fel megigérem!