Hajrá, Dóri, már a felén túl vagytok! Kitartás!!! Babapiskóta miatt meg ne szomorkodj, fő, hogy eszik!
Manóci, szerintem tedd le így máskor is. Én is elcsodálkoztam, amikor próbáltam elaltatni, már legalább egy órája simogattam a hátát, beszéltem hozzá, énekeltem, és nem aludt. Aztán ki kellett mennem vmiért, és mire visszaléptem, már mélyen aludt.
Csak az volt a baja szegénykémnek, hogy nem hagytam békén. És azóta ezt rendszeresítettük...
Nelli, én szeretek két lábon járó cumi lenni.
Szeretem, ahogy odabújik hozzám, beszívom az illatát, simizem, olllyan jó!!!
Mostanában rászokott, hogy hümmög is nekem, én meg visszahümmögök, ekkor vigyorog, haláli.
Petra, sajnálom a kiütéseket...
Jelentem, nálunk a lányok saját ágyba szoktatása (kopp-kopp) jól megy. Dorka pár napja az apjával alszik el, Lillától külön, a régi szobájában. Így nekem csak Lillát ell altatni, aki szintén a saját kiságyában egyre jobbakat alszik. Most éjjel este 10től reggel 6ig aludt, de akkor is egy nyekkenésre kivettem, mert szét akart folyni a mellem, és nem volt kedvem lemenni fejni.
Már éppen ideje volt a beszoktatásnak, mert a 150 széles szivacsról, amire leraktam aludni, rendszeresen lekoppant, de úgy, hogy átlósan végigmászott az egészen, és ott.
Most a kiságyban is elkúszik álmában az ellenkező sarokig (ez fél óra alatt megvan, )majd megfordul, és vissza.
Na jó, ez a nyügisebb alvásainál van, éjjel csak befészkeli magát a sarokba, és alszik...
Szóval, hurrá!!!