Új privát üzeneted érkezett!

Lányok,
köszi mindenkinek a gyógypuszikat. :) Helyzet változatlan, bár talán mindnekin nyűgösebb, nehezen bírom én magam is ezt a kórházasdit. :(
Jó hír, vénája, amit csüt. szúrtak még tartja magát.

Itt egy kép a kis betegemről, babapiskótával nyomul, jól rászokott. :?
Dincuska, neked külön még drukk. :)

puszi

Kép
Vendég
 


Hajrá, Dóri, már a felén túl vagytok! Kitartás!!! Babapiskóta miatt meg ne szomorkodj, fő, hogy eszik!

Manóci, szerintem tedd le így máskor is. Én is elcsodálkoztam, amikor próbáltam elaltatni, már legalább egy órája simogattam a hátát, beszéltem hozzá, énekeltem, és nem aludt. Aztán ki kellett mennem vmiért, és mire visszaléptem, már mélyen aludt. :lol: Csak az volt a baja szegénykémnek, hogy nem hagytam békén. És azóta ezt rendszeresítettük...

Nelli, én szeretek két lábon járó cumi lenni. :twisted: Szeretem, ahogy odabújik hozzám, beszívom az illatát, simizem, olllyan jó!!!
Mostanában rászokott, hogy hümmög is nekem, én meg visszahümmögök, ekkor vigyorog, haláli.

Petra, sajnálom a kiütéseket...

Jelentem, nálunk a lányok saját ágyba szoktatása (kopp-kopp) jól megy. Dorka pár napja az apjával alszik el, Lillától külön, a régi szobájában. Így nekem csak Lillát ell altatni, aki szintén a saját kiságyában egyre jobbakat alszik. Most éjjel este 10től reggel 6ig aludt, de akkor is egy nyekkenésre kivettem, mert szét akart folyni a mellem, és nem volt kedvem lemenni fejni. :twisted: Már éppen ideje volt a beszoktatásnak, mert a 150 széles szivacsról, amire leraktam aludni, rendszeresen lekoppant, de úgy, hogy átlósan végigmászott az egészen, és ott. :shock: Most a kiságyban is elkúszik álmában az ellenkező sarokig (ez fél óra alatt megvan, )majd megfordul, és vissza. :twisted:
Na jó, ez a nyügisebb alvásainál van, éjjel csak befészkeli magát a sarokba, és alszik...

Szóval, hurrá!!! :)

Kép
Kép
szilvih
 
 


Mérvanaz, hogy megint elszállt minden?!!!!!!!!!!!!
Kezdem elölről... Azéris... :evil:
Dincus, akkor majd ma!! Csak kitartást...
Dóri, szegény kicsi Viki... De jó, hogy viszonylag jól viseli, és mellette tudtok lenni. Biztosan csak rossz emlék lesz majd az egész hamarosan... Gyógyuljatok meg minél hamarabb, ezt kívánom.. Meg nektek is kitartást.
Szilvi, nem semmi Lilla! :lol: És én is szeretek 2lábon járó cumi lenni! :lol:
Petra, az én gyerekeim is ekcémásak...Bár gondolom, ez téged nem vigasztal... Hannánál már elmúlott - gondolom, ez csak ideiglenes -, Árminnál viszont nemrég kezdődött. Elocom krémet kapott rá, és pár nap alatt elmúltak a pöttyök. Aztán persze kijöttek máshol... :evil: De viszonylag jól viseli. Mi Feriapuval mindketten allergiások vagyunk (nekem asztmám is van, neki viszont ekcémája, brrrr), és kimutatták, ha mind2 szülő allergiás, a gyerekeiknek 70 % (asszem, vagy 90???) esélyük van arra, hogy valamilyen formában ők is allergiásak lesznek. Hát, tessék... Nade ilyen hamar?
Hát, ez van.
Na, megyek, mielőtt ez is elszáll...
Szép napot nektek!
Vendég
 

 
 

Ja, Manócinak!
Szilvih-t én se találtam meg, viszont ő megtalált engem... :lol: Örültem is!
Jovikára meg úgy bukkantam, hogy megnéztem, mi lapul a "www" alatt, és ott megvan a vezetéknevük... Aztán összetett keresés, Budapest és nő, és akkor kidobott pár személyt. És mivel Jovika tett fel képet is magáról, megtaláltam...
Hát, így. Kész James Bond leszek 8)
Vendég
 


Szilvi :)
Persze egészen addig jó a dolog, amig szépen szopik, esetleg egy kicsit cumizik, de mikor órákig ez megy, és még sem alszik el. megy a kínlódás, majd végül a cicin elalvás, az már nekem nem élvezetes. Mást nem is tudok csinálni, mert a nap az ő altatásából áll. Neked Lilla azért elalszik egyedül is, nem?
Irigy vagyok az éjszaka átalvásáért :lol:

Dóri :)
Kitartás! Ne aggódj a babapiskóta miatt!
h.nelli
 
 


Sziasztok:)

iwiw-tippem: nekem pl. dincuska megvolt, emmamami megtalált és az ő kettőjük közös ismerőseit néztem meg (keresés menü alatt van ilyen lehetőség).


dóri: nagyon jó hírekkel jöttél (én legalábbis annak veszem) :) Remélem, a branül tartja még magát az uccsó szuriig! Nem csodálom, hogy ki vagy, engem az is kimerít, ha egyedül vagyok 1-1 napot a fiúkkal, nemhogy kórházba rohangásszak :?

dincus: mivammáááá??? :D

emmamami: Dzsémszbond :lol: Berci ekcémájára a fürdetőkrém+Halicar, ill. Linola krém tök jól bejött. Persze nem volt durva, nemtom, ha nagyon redvás (bocs) lett volna, elég lenne-é?

Mi is átaludnánk az éjszakát...ha nem lenne az a tetü Sziget. Nem tudom, hol végeznek hangerő mérést, de nálunk (XV. és IV. ker. határán!) pl. az LGT-t teljesen jól lehetett hallani :shock:
Berci pl. ma éjjel fél2-kor bőgve ébredt, hogy "buu-buu-nee" (vagyis nem akar bumm-bummot). Dübörgött a basszus. Ha meg becsukom az ablakot, meg lehet fulladni a melegtől (ugye a jó kis panel tartja még a hőt pár hétig :evil: ).
Marcika viszont este 9-től 3-ig aludt. Adtam neki homeósbigyót, mert hasfájós volt napok óta. Úgy tűnik, használt.

nelli: nekem Berci volt a cicinalvós (16 hós koráig :roll: )
Isten éltessen!

Na, Berci repülőt akar (ha ideülök a géhez, rögtön repülőket szeretne nézegetni...milyen jó, hogy az okos nővérei ilyeneket mutatnak neki :? ).

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika
 
 


Sziasztok!

Leírtam végre a születés sztorinkat, de elég hosszú lenne ide bemásolni, így aki szeretné olvasni az küldjön egy privit, és elküldöm mailen! Jó részletes! :)

Dóri, remélem ti egyre jobban vagytok! Repülnek a gyógyító angyalkák felétek!!!

Cicinalvós babák maáinak kitartás! Láttaok már egyetemistákat az anyjuk cicjén lógni? :twisted: :wink:

na jó, az én Jázminomra panaszom sem lehet tündér jó kislány, de ennyi járt már nekem a két rosszcsontom mellé! :) Ő szépen elalszik egyedül az ágyában, nem nagyon kell ringatgatni. Szerencsére a pocija sem fáj! Az összes júliusi topcbaba hasfájós, szinte csak mi úsztuk meg!

Jovika nálatok mi a helyzet e téren? Sziget miatt nem irigyellek!

Dincus???????

Ébredés van! Pusszantás!

KépKépKép
dikó1
 
 


timóca!

Tudnál nekem mesélni arról, hogy a szülés után milyen volt a kórházban? Gondolok itt a kismamákhoz való hozzáállásra, az ellátásra, meg pédául arra, hogy mi volt az, amit a kórház biztosított, illetve neked kellett vinned akár a te bentlétedre, akár a kicsiére. A Doki mennyire figyelt rád szülés után?
Előre is köszi szépen!

:wink:

l
l
Eger
 
 


Dincuuus! Mizújs veletek? Valaki? Valamit? ...
Vendég
 


Dincusról egyelőre semmi hír. De szerintem már az is jelent valamit, hogy nem írt ma semmit :wink: . Szerintem hamarosan jön az SMS :lol:

Ildi: az egyetemista fiúk is cici lógnak, csak nem az anyjukén :wink: :lol:

l: írok privit, nem akarom a többieket fárasztani a tapasztalataimmal :wink: :lol:

Kép
Kép
timóca
 
 


Manóci, nem tudom, mi van a Csalogányban, én gyógypedagógusként igazából soha nem dolgoztam. Viszont nekem is van középfokú jelnyelvtolmács végzettségem!!! :wink:
Még valamikor 93 környékén szereztem. :lol:

Ildi, szerintem ne kímélj minket, jó lesz neked annyi privit szétküldeni???? Szerintem mindenki szívesen olvas szüléstörténeteket.

Mennem kell, még nem vacsiztam. :shock:

Kép
Kép
szilvih
 
 


Csak gyorsan: Jovika, köszi a tippet az ekcémára! Tök jó, van fürdetőkrém meg Linola is itthon, lehet megpróbálom (hogyeznekemnemjutotteszembe), mert az Elocomot csak egyszer szabad naponta és fogalmam sincs, mi van benne, mert a gyszertárban kutyulták össze... Szóval, köszi!
Hááát, ma odáig jutottam, hogy bánnámisén, ha cicinalvós lenne a fiam, csak ALUDNA MÁR VALAHOGY, mert egész nap kukorékolt, és szórakoztatni kellett :lol: Kezdi felfedezni a világot.
Timóca: ezaz, én is erre gondoltam, hogy Dincus azért nem jelentkezik, mert nem tud... :D bízom az SMS-ben... Egyetemista fiúk? jadejót röhögtem... :lol: Detényleg.
Vendég
 


Meg tudná vki írni az Anyasági segély összegét? Egyszerre utaltak a számlámra mindenféle elmaradást, és mindegyikhez csak az van írva, hogy MÁK. :x

Kép
Kép
szilvih
 
 


Sziasztok!

Timóca, ez jobb poén volt!!! :lol: :wink:

Szilvih, megpróbálom a sztorit csatolni, tegnap nem engedte! 1187063329.83.doc

A z anyasági összege: 61043 ft. Én is kapok mimndenféle töredékeket, fogalmam sincs mi micsoda...

Kitta????

Ne remélem reggelre babahírre jövök.

KépKépKép
dikó1
 
 


Ildi, feje tetején áll az egész ház, pedig mindjárt itt vannak a vendégeim, én meg itt a te szüléstörténetedet olvasom, mert naggyon szép, nyugodt, és teljes!!! Jobb szót nem találtam, köszi, hogy megosztottad velünk!! (Jó korán keltél! :roll: ) Köszi az anyaságit, ilyet tényleg kaptam.

Dincus, szegénykém, hogy eddig várat magára Emma baba, de hidd el, ki fog bújni, csak még nem látta elérkezettnek az időt!! Ő tudja, mikor kell kibújnia!

Kép
Kép
szilvih
 
 


Tegnap este írtam, és most látom csak, hogy valahova elszállt az éterben :twisted: :twisted:
Ugyhogy csak tőmondatokban,

Dóri,nagyon drága Viki baba :) és én is jóhírnek vettem amit írtál.Drukkolok nagyon nektek!

Kitta, Dincus,
mi lesz máááár?!Várjuk az új baby-ket :wink:

Szilvi,jaaa, én azt hittem "űzöd" a szakmát!Én is felhagytam vele egy pár évre, mert annyira a béka se....e alatt voltak a tanári fizuk, hogy muszáj voltam más után nézni!De az nem az én világom rá kellett jönnöm, így én viszont nagyon szeretnék visszamenni gyerekek közé! :) A Csalogányban, középsúlyos ért. fogy. iskola, és diákotthon van!
Most néztem meg a diplomám, én 1993. febr. 24.-én kaptam meg a jeltolmácsot!
Lehet csoprttársak voltunk????Na neee, ilyen kicsi lenne a világ?Nézd már meg, hogy a tieden mikori dátum van? :) tök jó


Iwiw-es segítségeket köszi, már rátaláltam páratokra :wink:
Most mennem kell, Hannus ébred
manóci
 
 


Most kaptam az SMS-t: :lol:

"Megszületett Emma lányunk, 06:15-kor, gyönyörű szép, 3560 g, 51 cm, sok-sok haja van! Anyukája is rendben van, természetes úton sikerült a szülés."

Kép
Kép
timóca
 
 


Edina!
Végre végre, nagyon örülök, hogy Emma végre elérkezettnek látta az időt és előbújt. Sok sok puszit küldünk! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Hatalmas gratula Dincuskának!
Pont annyi a súlya, mint Brigi babának volt! Csak ő 54 cm volt.

Egyetemista cicin lógós fiúk poénja nagyon tetszett :lol:
Azért jó lenne, ha előbb leszokna erről a csajom :lol:
h.nelli
 
 


GRATULÁLUNK EMMÁCSKÁHOZ!!!!!!!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


Gratulálok Dincuskának, Isten hozott Emma baba! Sok tejcsit, és jó egészséget kívánunk!!!!!

Kitta te merre vagy, csak nem? :wink:

Szilvih, köszi, hogy ezt mondod! remélem azért a lakás is rendben lett mire jöttek a vendégek! :)

Nelli, le fog szokni! :wink:

Puusz, majd jövök!

KépKépKép
dikó1
 
 


Dincuska Gratulálok Emma babához!!!!! sok boldogságot és tejcit kívánok

Kép
cintia2
 
 


Na vééééégre! :lol: :lol: :lol: Meglett a csajom! Gratulálok az anyukájának, és sok boldogságot kívánok

Milán
Vendég
 


Na, ezért jöttem!

Dincuska, Emma-királylány: sok-sok boldogságot Nektek (na, meg persze Sándor-apunak is)!

MA már nem, de remélem holnap lesz időm jönni és mesélni kicsit (Állatkerteztünk ma).

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika
 
 


JAj, de örülök, Dincus!!!
Sok boldogságot a kicsilányhoz!!!

Kép
Kép
szilvih
 
 


Dincus, nagy gratula EMMÁCSKÁHOZ!!!!!!

Kép
manóci
 
 


Dincuuus!
Vééégre! Végrevégrevégreeee.... Tudtam, hogy ma délután már lesz itt egy ilyen üzenet!
Remélem, nem szenvedtetek sokat ilyen hosszú idő alatt...
és persze:
GRATULÁLOK EMMA BABÁHOZ, LEGYETEK NAGYON-NAGYON BOLDOGOK!
Jó egészséget kívánok nektek, és várunk ide vissza... Bár Emma mellett nehéz lesz biztos. :lol: Mekkora nagy baba! Ügyes voltál, minden elismerésem!
:wink:
Millió puszi nektek!
Vendég
 


Sziasztok!!!

Dincuska:
Gratulálok Emma Babához, kívánok mégtöbb mosolyt az arcodra /arcotokra(feltéve, ha létezik annál több, mint amit eddig kaptunk :lol:)
és Emmának sok tejcsit!!


I: Sziu, mi még nem csacsogtunk :D , mi is barossba járunk. Ki a dokid? Mikor mész legközelebb? Asszem, ha jól emlékszem, csak pár nap van közöttünk :lol: Lehet, együtt szülünk??


Ildi: ari vagy, látom, hiányoltál... de még nem azééé nem jöttem :(

Sajna a gép megadta magát, szerelőnél van, így napok óta nem tudtam jönni, most meg nővéreméktől jelentkezem...
Igyekszem mindent visszaolvasni majd, most csak írok
Voltunk ma ctg-n, minden ok, bár, a doki nem volt rám kíváncsi, üzent az asszisztenssel, hogy jöjjek a hét végén, csüt. vagy pénteken :shock: :?
Kicsit furinak tartottam, fel is voltam háborodva, ok, hogy nem az ő páciense vok, de azé fogadhatott volna....
Amúgy, még jól vagyunk, kezd fájdogálni a derekam, de még 1ben...
A múlt 7 vége kriminális volt, a front kicsinált minket... :oops:
Dobok friss képeket: Kép

Kitta
kitta
 
 


Kép

Kitta
kitta
 
 


Kitta: nagyon csini kismami vagy :lol: . Azt hiszem, Neked is megvan a számom, várom az SMS-t, ha történik valami :wink: . Most már bármikor lehet bármi Nálad is :lol:

Mindenkinek nagyon szép lakása van, a miénkről inkább nem is teszek fel képet, mert nagy a kupi mindenhol :roll:

Kép
Kép
timóca
 
 


Dincus!
Gratulálok és sok egészséget, boldogságot és tejet kívánok!!!

rozmaring
Kép

Kép
rozmaring
 
 


Timi: köszii, igen, megvan a számod, meg még Szylvié is megvan, így lesz kit/kiket értesítenem :lol:
Hogy áll a táblázat? Már csak mi vagyunk hátra I-vel??
Ill. még van Karinca is, nem??
Hogy van a hátsód?? Begyógyult már?
Már várom én is, hogy küldhessem az sms-t...

Kitta
kitta
 
 


Rozmaring: Minimaci 1 hó, 1 hét, 1 nap :lol: szép kis vonalzó :lol: :lol:

Kitta
kitta
 
 


Kitta: Az én táblázatomban csak Te vagy, ill. Karinca is, de ő már rég jelentkezett. l-t még nem írtam be, de lehet, hogy erre a kis időre már fölösleges is, majd a babásba :lol:

Teszek fel most aktuális táblázatot, aki nincs benne, vagy nem jók az adatai, azok írják meg, javítom :lol:

Kép

Kép

Amúgy köszönöm, popikám jobban van, de továbbra is járok a sebészetre :cry: . Még mindig teszik be a csíkot a sebbe, hogy ne tudjon begyógyulni, mert még mindig nem tisztult ki teljesen. Remélem, holnapra már jó lesz, és nem tesznek bele olyan bigyót. Most vettem be az utolsó AB-ot, remélem, már abból se írnak fel többet :roll: Olyan rossz, heti 3× járkálni a sebészetre, főleg, hogy sokan vannak. Hétfőn pl. fél 8-ra értünk oda, és már 11-en voltak előttem, pedig 8-tól van rendelés. Egyébként az asszisztens csajszi rendes, tudja, hogy 2 picim van, és ha látja, hogy ott vagyok, akkor behív hamar. Az utolsó 2 alkalommal Livike is bejött velem, nagyon élvezi, most ő is doktornő :lol: . Kapott is kis orvosi táskát, azóta folyton vizsgálgat, szurit ad, hogy meggyógyuljak :lol: . Sőt, felvágja mindenki popiját, "mint anyuciét" :lol:

Kép
Kép
timóca
 
 


Szia, kitta!

Kicsi a világ (vagy az I.-es forgalmas ennyire :wink: ) Rigó Dokihoz játok, csütörtökön megyek legközelebb CTG-re és ultrahangra.
Szeptember 1-re vagyok kiírva, de majd szól a gyerek, hogy mit akar. Úgyhogy, nincs kizárva, hogy tényleg találxunk, és együtt küzdünk majd.

:lol: :lol: :lol:
l
Eger
 
 


Asszem sikerült mindent visszaolvasni... ma este bepótolom a pár nap kimaradásomat :oops:

Cintia: 1 fog :lol:

I: Olvastam, Rigó doki. Meg fogom nézni a fotóját a neten.. Mi lesz a babátok neve? Nem dobnál fel magadról képet?

Szylvi: kisnagylányod felnőtt..lassan készítheted a pasiűző puskát :lol: bizti, csini lett a melírral!!
Asszem, ma volt az, hogy az eddig szimpi doki már kicsit sem szimpi... :evil:

CScsi: Fürdőtök eccerűen KIRÁLY!!!! Naon tetszik! Én is rágom apa fülijét, ha 1× megépíti a saját házat, a fürdő legyen terméskőből. Annyira hangulatos!!!Ő mondjuk annyira nincs oda érte, mint én, de meg fogom fűzni És persze a lakásotok többi része is tetszik. :lol:
Nyaralás :? aszittem, jobban fogod élvezni a "pihit"...


Lányok, egy kérdés mindenkihez:
A dokijaitok a kiskönyvetekbe pecsételt lelkesen, vagy szülés után kaptatok igazolást, hogy hozzá jártatok gondozásra? Az 1×-i anyasági miatt kérdezem, úgy tudom, dokitól is, védőnőtől is kell 4-4 plecsni... Viszont, a dokim nem pecsizett, állítólag igazolást kapok :shock: Ugye azt is elfogadják???

Kitta
kitta
 
 


Kitta,

bocs,h belekontárkodok,Manó barátnőjeként néha olvaslak Titeket...
Én kettőt szültem itt az I.Nőin,meg egyik barátnőm itt szülésznő.Igen,adnak lepecsételt papírt a szülés után,amire rá van írva,hogy x alkalommal megjelentél a dokinál.(Nekem még többet is írt rá,mint ahányszor igazán voltam nála...)
Nagyon jó helyen lesztek a babáddal! :wink:


Dóri
angelheart
 
 


Kitta!

Igaza van Timinek, tényleg nagyon csini kismami vagy, nagyon jól áll neked ez az áldott állapot :lol: Szép az arcod is, egyáltalán nem vagy felpuffadva, na jó nem dicsérlek tovább, de komolyan így gondolom. :lol:
Várjuk az sms-t!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi!
Nagyon jó volt olvasni soraidat, én nem tudtam ilyen szépen leírni, de tényleg nagyon hasonló volt a szülésünk, még abban is, hogy a nagylányom szintén indított szülés volt, villám gyors ugyan, de mégis más, mint amikor magától indul az egész.
A doki akinél Adrit szültem, még Jázminnal bent voltunk egy ügyelet alatt 3-4 indított szülése volt :evil: , gondolom ez nem csak nekem tűnt fel, úgy fel voltam háborodva és vagyok is, utálom az ilyen dokikat!!! Ráadásul rengeteg kismamija van :roll: Úgy felvilágosítanék mindenkit, hogy milyen is ez az orvos :!: :!: :!: :!: :!:

Szilvi!
Melírozás közös megbeszélés után lett engedélyezve! :lol: Majd teszek fel Adriról képet! De képzeld az osztálytársai közül már többek pasiznak, bulikba járnak, orrpiercing, stb..., nekem furi, mondjuk lehet, hogy én vagyok egy kicsit maradi.

Csilla!
Lakásotok nagyon otthonos, de a fürdőtök nagyon egyedi, nálam is a fürdőtök lett a nyerő, férjnek is nagyon tetszik. :lol: Milán még mindig sakkban tartja a családot? :lol: Rég írtál róla?

Dóri!
További kitartást kívánok, míg haza nem mentek, de a lányodon tényleg nem látszik egyáltalán, hogy beteg lenne. Milyen szép, nagy szeme van!

Nelli!
Lehet, hogy már írtad, csak elkerülte a figyelmemet, a másik két lányoddal is ilyen nehéz volt az eleje? Ők is ilyen sokat fent voltak és nehezen aludtak el?

Szép estét mindenkinek!

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Kitta!

Én a védőnőtől kaptam mag a papírt mikor utoljára voltam terhesgondozáson!

Timi!
Örülök, hogy már jobban vagy, reméljük, hogy holnaptól már nem kell a csík!
Livike, mint doktor néni, nagyon tündéri lehet :lol: Gondolom az ő szurija nem is fájdalmas. :lol: :lol: :lol:
Marci mennyit hízott egy hónaposan?

Na tényleg léptem, mert holnap nem leszek semmire sem hasznlálható! :roll:

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


kitta!

Rigó Doki jó doktor bácsi, de nem azért szeretjük, mert olyan jól néz ki, vagy mert olyan nyájas.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Komolyra fordítva a szót. Biztos láttad már, egyfolytában sürög-forog, repked a folyosón, és nekem mindig olyan gondterheltnek tűnik. Látszik rajta, hogy ezermillió dolog van a fejében, mégis képes arra, hogy tényleg odafigyeljen rád. (Nem tudom, hogy csinálja, de jól csinálja... :lol: )

Neked ki a "választottad"?



Mi Leventét várunk, akinek az anyukájáról nem tudok feltenni képet, azon egyszerű okból kifolyólag, mert nem van... (Maximum annyit tudok magamról mondani, hogy nekem is hasonló formáju a hasam, mint Neked...)

:o

:wink: :wink: :wink:

l
l
Eger
 
 


Angelheart: köszi a " belekontárkodást" :lol: Huh, jó, hogy van, aki még a Barossban a második szülés után is dícséri a kórházat. Sajna hallok rosszat is róla, én azért bízom abban, hogy minden ok. lesz.
Köszi mégegyszer!!

Timóca: akkor belehúzok
:lol:
Édes lehet Livike, ahogy doktorosat és popófelvágósat játszik :D
Szszmiklós SZTK?? Húúú, de nem irigyellek!! Viszont az ilyen kedves asszisztenseket, akik soron kívül behívnak szeressük :D

Szylvi: köszönöm, de télleg ne fényezz tovább :oops: :lol:
Amúgy, az egyetlen dolog, ami kicsit elkeserít, az az, hogy a combom, popóm és picit a pocim is kirepedt.. :evil:
Várom a lányzód fotóját.

I: sajna a képet :( , így lehet, még ha látlak is Barossba, nem ismerlek fel :(
Az enyém a Krasznai doki, aki a legnagyobb elkeseredettségemre épp a szabiját tölti, és a finish-re lepasszolt a Bőze dokinak. Ő pedig nem vmi figyelmes...behívott mára még a múlt héten, de ma lepasszolt az asszisztensnek...
A Te dokid már selytem, ki lesz...

Kitta
kitta
 
 


Kitta :)
Nekem a dokim írt egy külön igazolást, hogy ott jártam 8 alkalommal. És azt hiszem, ez a szükséges formátum, a kiskönyvet nem is kérték.
Nagyon csini kismami vagy!

Szylvi :)
Dorka lányom nagyon hasfájós volt 4 hónapig. Utána is sokszor kelt éjszaka, de magától elaludt. Domcsi lányom nagyon jó kisbaba volt. Evett, aludt.

Azért reggel néha vannak javulások. Ma sokat cicizett, de nem aludt el mélyen. Leraktam, és hosszan, de álomba szenderült. Későbbi időpontban még nem működik, meg reggel sem mindig.
h.nelli
 
 


sziasztok,
ha minden jól megy holnap hazaengednek.. de még pisit kell nyernünk a lánytól.. :? még lesz reggel egy vérvétel.. és 2 hétig minimum kap még szájon át ab-ot. dél körül megyek be, csak előtte megetetem Macrikát, aki már 7 kiló. :)

Dincuska,
olvastam a nagy hírt, gratrulálok! :)

Szépek a lakásfotók, végigfutottam őket, a miénnkről inkább nem tennék fel képet. :oops: :oops: :lol: :wink: majd Fótról, de ott még csak a falak állnak. :roll: :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Szylvi, kösz az érdeklődést, márs úgy érzem sikerült összecsiszolódnunk Milánnal :lol:
Épp ma reggel voltunk a 2 hós oltáson, a gyermek pont 5 kg (szül: 3200) és 57 (!cm) Úgy látszik mi hosszra gyúrunk :P .
Vendég
 


Kicsit nyügi most...
Szóval minden rendben, de újaban szopi-mizériánk szokott lenni. Eszik szépen, aztán elrántja a fejét, újra bekapja, megint elrántja... vagy sír, nyűglődik, és hiába kínálom nem kell neki. A tegnapi utolsó szopinál is az utóbbit adta elő, nem is eröltettem erre boldogan elaludt és reggel 7-kor ébredt. Ki érti ezt?
Na megint felsírt.
Vendég
 


kitta!

Annyira azért ne bánd a képet, hidd el nem vesztesz semmit...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Krasznaihoz még nem volt szerencsém fésztufész, de a Bőzéhez igen, méghozzá pont tegnap. Rigó Doki ugyanis pont ezen a héten van szabin, így (többek között) ő volt az, aki helyettesítette. Nekem szimpatikusnak tűnt, bár az is igaz, hogy max. negyed óráig voltam vele.
Szerintem, ne vonj le messzemenő következtetéseket a lepasszolásból. Nálam is előfordult már a Dokival, hogy felhívott előző este, hogy neki nem jó a másnap, tegyük át. Jó, áttettük. Erre, amikor megjelentem nála, és már vagy két órát vártam (időponttal!), akkor derült ki, hogy ja, elfelejtette beírni a naptárjába...
Nem mondom, hogy nem mérgelődtem, de őszintén szólva nem is csodálkozom rajta annyira, amilyen elfoglalt mindig... (Hab a tortán: most nevezték ki az új igazgatónak. Szerinted, most mennyi ideje van...?) De amúgy, tényleg nem lehet rá igazából egy rossz szavam sem, hál' Istennek!

:wink:

l
l
Eger
 
 


Most csak egy pill....

DINCUS: Vééééééégre!Neked is jár a jól megszokott nagy öleléééééééééés!!!!Gratula csajszik!

CSILLA: tegnap Eszter dettóra ugyanígy járt el a cickóval mint a te kisfiad!Kortyintott pár öblöset,aztán jött a bömbi.Ordítás hátrafeszítve,majd pedig a cicibe.Este én sem erőltettem a fél9-es kajánál, annyit evett hogy épp elég volt sztem mert reggel 3/47-kor kelt ő is...Én meg majd' szétdurr éjszaka....tejben fürcsi után többször is meg kellett kicsit pumpolnom magam :roll:

Puszi mindenkinek, a lakások TÉNYLEG csodaszépek!!!!

Kép
Kép
petra78
 
 


Sziasztok!

Általános körkérdés gyakorlott anyukákhoz:
1. Mi az amire MINDENKÉPPEN szüksége van a gyereknek, érdemes rááldozni? (Nem babakocsira és hasonló nagyobb volemenü dolgokra gondolok, hanem kisebb, mindennapos használati tárgyakra)
2. Mi az amire nem érdemes áldozni (vagy legalábbis nem túl sokat), mert inkább csak "mézesmadzag", de a gyerek számára/szempontjából valójában nem olyan fontos, inkább csak a szülők pénztárcáját karcsúsítja.
3. MELYIK PELENKA VÁLT BE nektek a rengeteg márkából, fajtából?

Előre is köszi mindenkinek a válaszokat!

:wink:

l
l
Eger
 
 


I: tyűűűűűűűűűű,most nem tudnék sztem kimerítő választ adni, de ami nekünk póló az elsőnél nagyon kellett és utólag szereztük be gyorsan az az orrszívó volt. A babahordozáshoz kengurunk volt, de most a kendővel próbálkoztam, és ez sokkal jobb.A ruhákból sem kell kismillió, nálunk a bodyk kopnak nagyon gyorsan a kisebb-nagyobb pelus balesetektől és a böffentések következtében...

Pelus...hát én maximálisan Libero párti vagyok, a pamperstől én nem estem hanyatt.Olcsóbb ketagóriaként még jól bevált nekünk a babylove és a tesco-s pelus (de ebből nem a kék-fehér csomagolású,mert annál rosszabb viszont nincs!)

Én biztos ami tuti alapon beszereztem egy cumisüveget is...hátha de szerencsére szopi van, és a csajszi még a vizet sem kéri ilyen formán.
A mellszívó egy nagyon fontos dolog, nem is gondoltam volna mennyire,mígnem néha éjszakánként szét nem készülök durranni mellileg:).

Mi van még...igazából nem tudom milyen dolgokra gondoltál...babagondozási,vagy csak pity-puty kellékek amik kellhetnek?(nnna ezt megaszondtam) A többiek biztosan sokmindent tudnak még.

Nekünk mondjuk nincs babaörzőnk, légzésfigyelőnk, és második gyerkőcnél már mellőztem az állandó éjszakai fényt is, megtszi a szopi idején felkattintott halovány kislámpa is.

Gondolkodom...babakocsihoz nekünk anno nem volt tartozék ezért később szereztük be a kocsi esőkabátot (van valami más neve?) és a szúnyoghálót...ezek nagyon praktikusak!

egyenlőre ennyi....majd még ötletbörzézünk itt sztem a továbbiakban ezzel kapcsolatban....

Kép
Kép
petra78
 
 


Kitta: én szülés után, varratszedéskor kaptam meg a dokitól a papírt a terhesgondozásról (pedig nem is oda jártam terhesgondozásra, de azért hasból ráírt 10 alkalmat, hogy annyiszor biztos voltam ;)) ott a Barossban van erre formanyomtatvány, csak ráírják az alkalmat, aláírja a doki és lepecsételi...
Képzeld, először, mikor nagyon fájt már a popikám, Szigetszentmiklósra mentünk az SZTK-ba. De rengetegen voltak, nyomon se tudtam volna követni, ki után jövök, stb.. (egyébként is elég lepukkant hely), úgyhogy végül bementünk Csepelre - oda is mehetünk területileg. Ott nagyon szépen fel van újítva az épület, és nagyon mondern minden (külön be kell jelentkezni, és név szerint hívnak). Szerintem sokkal jobban jártam így.

Érdeklődőknek :wink: : ma már nem kellett a csík a sebeimbe, mondta a doki, hogy határozottan javul :lol: . Mondta, hogy csak 1 hét múlva kell menni, ha nincs gond vele. Napi kb. 1 órát kell kamillával borogatni, amúgy vissza kell kötözni, ne érje víz, stb... De már AB-ot se kell szedni :lol: Úgyhogy már látom a fényt az alagút végén :lol:

Csilla: nekünk is a fürdő tetszett a legjobban (rögtön mutattam is a férjemnek) - márcsak azért is irigykedek, mert a mi fürdőszobánk még mindig félig állapotban van :(

l: pelenka már többször volt téma. Azért újra a mi tapasztalataink: Pampersből minden kifolyik, a Libero és a Huggies most jónak tűnik.
Én nagyon hasznosnak találom a pelenkázó alátétet - ha esetleg pelenkázás közben bepisil a baba, akkor se folyik le szanaszét, hanem szépen beszívja magába.
Orrszívó mindenképp fontos (nekünk Pesztronka van, nem porszívós, hanem a konektorba kell bedugni, és én nagyon szeretem).
Lázmérőből mindenképp a digitális jobb szerintem, mert popsiban mérni egy 10 vagy 3 percessel elég macerás... sokszor még az 1 percet is nehéz végigvárni :roll: (és 1000 Ft alatt lehet már jobbakat is kapni). De én pl. Marcikáét meg se tudom popsiban mérni, mert akárhányszor próbáltam, mindig telibetrottyolt :oops: :lol: (még a pólóm is olyan lett) . Úgyhogy mondtam a férjemnek, hogy most már jobb lenne egy fül- vagy homloklázmérőt venni :roll:
Nálunk hasznos a mikros sterilizáló (igaz, mi használtan kaptuk még Livivel, így nem vettük azt sem).
Továbbá a feleslegesnek tűnő cuccok közül nálunk nagyon hasznos mindkét gyereknél a kiságyra szerelhető forgóka. Livike cipelős baba volt, ha mondjuk el akartam menni wc-re, csak akkor volt nyugton, ha felhúztam neki a forgókát :lol: . Marcika ugyan sokkal nyugosabb baba, de ő is szereti nézegetni, jókat vigyorog rá :lol:
Mérleg sokak szerint felesleges, de én azért szeretem, mert így nem kell mindig a védőnőhöz cipelni mérni, hanem elég, ha otthon mérem.
Nekünk nincsen se bébiőr, se légzésfigyelő. A lakásunk elég kicsi ahhoz, hogy bébiőr nélkül is meghallom, ha sír, a légzésfigyelő is inkább azoknak hasznos szerintem, akiknek valóban szükségük van rá - beteg baba.
Most más nem jut eszembe :lol:

Kép
Kép
timóca
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?