Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ja, és igy is guszta a sajtos, benyomnám úgy ahogy van :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

eztet olvasta valaki? A méhek titkos élete
Vendég

magzatvíz: a doki azt mondta, h lehet, h csak kiszúrják picit a burkot és észre sem veszik. akkor ugye szivároghat... és akkor is lehet várni, de max 48-72 órát, addig adnak tüdőérlelő cuccot, és utána mindenképp szülés. az összevarrást meg úgy képzelem az alapján, amit a doki mondott, mintha egy zsák száját bekötik. de maga a műtét megemelt fenékkel történik, utána fekvés, és akkor derül csak ki, h a gyerekek feje nyom-e ki esetleg magzatvizet.
ez így világos?

megyek mindjárt fényképezni, na...

Zsu, még a textilekhez: most nézem a kenguru goldos katalógust, és azt írják, h 4 új mintával van új 2007es kollekció, több mint 15 féle termékkel egyenként: a képen van függöny, baldachin, rácsvédő, hálózsák, paplan... és elég jópofák.. nem láttad ezeket múltkor? dunakeszin a nagy boltban sztem eléggé esélyesek. vagy vettetek már vmit?

Timi, a sajtos így is nyálbeindító. a levesből, köszi, nem kérek. azt megeheted...
jajjjjjj.... 8) :D :roll: sajtooooooss

Kép
an°°di

Sziasztok!

No nálam vasalás, és ablakmosás (takarítónő, de mondjuk függyönyt én mosok) a program! Ezért nem voltam még itt...

Andi és ha összevarnak, akkor is szigorú pihi kell utána? Nyugi, nekem egy ismerőst 2x is vartak és mindegyik gyereke a 36. hét után született 3 kg felett!! De neki ez a 2. ill. 3 terhessége volt, tehát a nagy / nagyok miatt a fekvést csak módjával tudta előadni!

Mostmár és a 34. hét után megyek dokihoz (1 hét múlva) tehát bármi is lesz a méhszájammal utána már 2 hetet kell csak egyben kihúzni és az menni fog, már tutira érzem... sőt a terveim között már olyanok vannak, hogy a 37. héttől iszom a málnalevél teát! Olyan nyugis és optimista vagyok vagy 2 hete, hogy nem is hiszem!

Ja és kérünk képet a kocsiról!!

Hajni, kedves párod sokat utazik még? Lassan már maradhatna ő is a seggén, mert a végén lemarad a nagy eseményről... jó nem a héten, de 2-3 hét múlva mondjuk...

Zsu, én hívtam már az őrbottyánit, aki azt mondta, hogy attól függ, mennyire lesz leterhelt, amikor éppen megszültem... :?
Hát reménykedem...
És az erdőkertesit hogy hívják, mit tudni róla?
Az új védőnői rendelőben kb én lehettm az első, de még nem volt kész... és a mérleg szerintem 1 kg-mal kevesebbet mutat mint a régi... :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Zsu
azt hittem nekem szánod ,én nagyon cifrán tudok ám beszélni :-) még így is visszafogott vagyok :-) visszafogott,kapkodó és rossz ez a hülye billenytűzet is egy csomót kihagy,meg rossz helyre rakja a dolgokat,meg én is kalimpálok összevissza :-) ez vagyok én,a másik fórumon azt írta egy topiktárs,hogy olyanok az írásaim mint a rejtvények :-) de ő szereti :-) én is szeretem őt,na ezt minek írtam ide, kitudja :-)

nagyon fincsi a sajtos :-) a gyümileves meg épp hül és nem a legszebb abba a fazékba,de ellehet képzelni :-) eper,málna,meggy,erdeigyümi mix,puncspudi,ebéd adag már bent figyel a hűtőbe :wink: ma hízókúrázom.

éjjel Maja óránként kelt,de nem csak úgy ahogy szok ,hanem ordítva.Már egykor itt volt mellettem de ütött ,vágott,dobált,hisztizett,először csak redőnyt húztam fel majd bekapcsoltam a ventut,így végre aludt ,fél 10ig
Vendég

Timi, a virágokon és méheken, sztem itt már mindenki túl van :oops: :oops: :lol: :lol:
én nem is beszélek csúnyán. ill. nagyon próbálok figyelni, h ne... 8) :twisted: :roll:

Kép
an°°di

Andi:
drukkkkkkkkkkk
De most tényleg kell ez?? lassan betöltöd a 31. hetet. Én egyébként úgy tudtam, h 24. hét után már nem is varrnak. Én nem engedném, de persze Te tudod. Drukkolokkkk...

Kép
Kép
h@jni

megkeverhettem volna :-)
Vendég

Andi, köszi, jövő héten megnézem. Venni nem vettünk még, 1 komplett szett ágyneműt kaptunk az unokatesómtól, de kell még 1-2 szett.

Jutta, kertesiről csak annyit tudunk, hogy veresről sokan járnak hozzá is, és meg vannak elégedve vele. Hasonló korú, mint az őrbottyáni, talán nem olyan tündi-bündi, de kedves. Ha kell a neve és a száma priviben elküldöm.

Timi, tényleg olyan, mint egy rejtvény...néha 2x kell elolvasni, hogy megértsem, de nekem is tetszenek az irásaid...csak igy tovább :wink:

Méhek: még júniusban befészkelt egy méh a postaládánkba, szép kis fészket csinált és született 2 kis méh. A párom ki akarta őket dobni, hogy majd megcsipnek, de mint leendő anya fellázadtam, sorstársamnak tekintettem a méhecske anyukát :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

et violá:
Kép Kép Kép
barátnő turkálta ugye. aranykeze van, hiába no... :D

Hajni, miért nem engednéd? bár ln is azt olvastam, h a 24ik hét után nem szokták... :roll:

Kép
an°°di

Andi:
mert 31 hetes vagy, a gyerekek kb 2 kg-ak. Ha most megszületnek 1-2 hét inkubátor és kész. Mehetnek haza.
Most összevarrnak, lehet kibökik a burkot és megszületnek, nem varrnak össze lehet megszülsz 1 hét múlva lehet nem. 50-50 %.
De 2111 nem rossz sztem, főleg ha pihensz, azzal még húzhatod 5-6 hétig is. Én sokkal rosszabbal húztam ki 10 hetet. Pedig a végén már tényleg mindent csináltam, h szüljek... :evil: :evil:
Én is 31. hetesen nyíltam amugy, de senki nem akart összevarrni. 8)
Szval 20 hetesen persze varrjanak, de 31 hetesen, mikor már életképesek a gyerekek. :roll: Megnőni meg megtudnak kint is. :wink:
De mondom, ez csak az én véleményem. :?

Kép
Kép
h@jni

Andi
jajj de nagyon dögösek :D :D :D a naci meg a szonya állati édes :-) kár hogy nálunk nincsenek jó turik :-( marad a net ill. most leálltam :-) vajon miért?

szerintem nem tudsz mit csinálni,teszed amit az orvosod jónak lát,mindenképp jó ha maradnak még a gyerekek legalább egy-két hetet és ha ehhez az kell ,hogy összevarrjanak megpróbáljátok.

Zsu
köszi :-)

na szépek vagytok,ez egy komoly könyv nem?bár ezek szerint nem olvastátok,meg kinek mi a komoly :-) egy kislányról szól aki véletlenül lelőtte az anyukáját...
Vendég

azé nem mindegy hogy 32 vagy 34-35 hétre születnek az ikrek,mindenesetre már baj nem lehet és ez jó :-)
Vendég

hát, Hajni a gyerekek még nincsenek 2 kilósak. és az oké, h Te kihúztad még 10 hétig, de nem 2 gyerekkel az ikreseknél, aki eddig írta, h nyílt, az mind szült is egy héten belül.. sztem egy próbát megér..
az egyik ikres csajszi is megszült a 31. hétre, de olyan kis gyámoltalanok és gyengék voltak a kisfiúk (pedig mindketten 2 kiló körüli súllyal születtek), h nem tudtak szopizni. az inkubátort meg... nemtom..inkább nem vállalnám be..
nem tudom. én eddig bíztam ebben a dokiban, és amúgy sem parázza túl, de azért a 36ik hetet szívesen megvárnám egy darabban :wink:
és köszi, h leírtad, mit gondolsz. remélem, nem írkálok ide a 41. héten is :? :wink:

Kép
an°°di

Timi, nem vmi vidám könyvet akartál? ezzel azért kissé mellényúltál, valljuk be :? 8)

Kép
an°°di

Andi
nem fogsz írkálni a a 41ik héten ide az tuti,majd én a 42iken :-)
Teljesen jól gonolod próba szerencse,inkább próbálják meg húzni,hadd fejlődjenek,súlyra,tüdőre mindenre .Még egy 2-3 hét nagyon jó lenne nektek.Én is egy hétig húztam ezzel a méhszájjal és bizony nekem nem két gyerek nyomta jó súllyal a méhszájamat hanem csak egy mini.szóval drukk,drukk,nagyon ,tényleg

ezt a munkát figyeljétek,készül katica,kisojoszlán stb. Kép Kép
Vendég

Andi
hát nekem vagy kemény téma vagy nagyon light,ezt találtam a teszveszen meg még két könyvet az egyik valami boszorkány szerelme a másik meg a ribanc a házba :-)ezzel a hárommal már elleszek :-)
Vendég

Isteniek a babarucik!!

Zsu, persze, hogy kell a száma!

Andi, nem lesz gond, hidd el... tudod én utána olvastam a témának és van egy ilyen fórum is - éppen nem aktív, de történeteket vissza lehet olvasni... volt olyan csaj, aki a tiédnél húzósabb méhszájjal kihúzta kb. a 24. héttől a 36-37.-ig. nem emlékszem pontosan, a lényeg: 1-2 nem happy endes mellett volt vagy 10 happy end ÉS a 31. hét után már CSAK happy end lehet, ha szülsz hamarabb, ha nem! Mint a Marek féle rádiós műsorból is tudjuk! :wink:
De még akkor is a legnagyobb esélye annak van, hogy a 36-37. hét körül szülsz, ha tényleg kíméled magad - ami meg már tök okés!!! (főleg ikreknél,a hol ha jóltudom a 38. hét az átlagos - ezt talán te írtad régebben)

Szedjél magnéziumot, jó sokat! Bár szerintem nekem attól megy a hasam... de kit érdekel... (vagy nekem is vmi fertőzésem lenne?, erre még nem gondoltam - no mindegy 1 hét múlva az is kiderül...)

És szerintem a bor (már vagy 1 hete nem ittam, jut eszembe) is jó, de neked az nem jött be... azért próbálkozz, hátha!

Jutta

KépKép
jutta

na, jóra biztatsz, Jutta :lol: :lol: kaptam újfajta lazítót: cordaflex retard. jót röhögtünk rajta Apukával... :D

ha Maja ennyire dolgozik, nekem is illene vmit csinálnom (eddig csak üléshuzatot kerestem a neten.. öööö .. nem vmi hasznos, valljuk be).
mondjuk, ebédelek...
szieszta után jövök.
csá
:arrow:

Kép
an°°di

Andi:
igen, tudom, h Times 32. hétre szült. :) Ismerem, jóban vagyunk, a fiuk szoktak együtt játszani :wink:
Igazad van, bízz a dokidban. Drukkkk Nektek.

Na, meló azt megyek a kocsiért és haza. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Én is itt!

Reggel nem engedett be a babanet( Zsura való tekintettel nem azt írtam, hogy ez a sz@r :lol: ), aztán reggeli után meg bealudtam kicsit.
Mára én is csak vasalást, mosást terveztem, de csak lightosan a tegnapi akcióm után. Kis pihi után, télleg rendbe jöttem, de a hasam egész este keményedett még. Sebaj, mostmár Ádámnak, a maradék cuccokat is beszereztem. Mire apuka fölocsúdhatott volna, megoldottuk barátnővel a matrac, és társai hazacipelését(nyugii, nem messziről és én csak könnyű dolgokat hoztam).
Ma mért haskörfogat: 113cm. Látom , hogy rohamosan nő, meg lejjebb is ment talán, de megnyugodtam, mert Ádám mozog szépen.
És én is akarook takarítónőt. De helyette, szegény anyóst kértem meg, hogy segítsen a nagytakarításban. Holnaptól ki lesz nyalva a seggem asszem.ha itt van, még főzni sem enged, sőt örülhetek ha talán megmozdulhatok :lol: Csakhát, egy idő után ez elég uncsivá válik.
Andi, megy a drukk neked és a gyerkőcöknek. +++++++++++++

Kép
Kép
gabcii

Andi, nem értek hozzá, ezért nem mondok semmit. De az tuti, hogy én is elfogadnám azt, amit a dokim javasol. Ha ő ezt látja jónak, akkor ezt kell tenni. Különben minek választ az ember orvost, nem?

És a rucik...csodaszépek! Igy képen tiszta újnak látszanak! Lassan Petra ruhatára is összeáll :wink:

Timi, te pedig ne merészelj több ruhát venni, igy is tele a szekrény :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Köszi Gabci, bár ha úgy érzitek, adjátok inkább ki magatokból, még ha csúnyán is :wink:
Kicsit irigyellek ám, megvan minden cucc, és nemsokára mész szülni...én is úúúúgy mennék már!

Nekem has még mindig csak 95cm, mint egy hete...szóval a szomszéd csaj valamit nagyon félrenézett :evil:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hali!

Zsu, nálad a 95 is rengeteg, mivel optikailag a te magasságodhoz ill. csípő méretedhez viszonyítva nagy! De sebaj, ezen aztán tényleg felesleges aggódni, az a jó ha nagy! Nagy pociban jól elfér a gyerkőc és tuti ő is nő... Tényleg nem értem Ti ezen miért vagytok ennyire kiakadva! Ha nekem mondják, hogy milyen jó nagy, hát akkor vigyorgok! Mekkora lenne egy lassan 2 kg feletti gyereket hurcibálok benne!

Gabcii, az anyós is jó segítség! Nekem sajna minden szülő vidéken, ha meg dolgozunk, akkor párom is - én is egyéb programokkal együtt 7 körül értünk haza, hétvégén szülők ill. egyéb programok... tehát így maradt a takarítónő, szerintem ha gyerekkel itthon leszek, akkor majd újfent én takarítok! Nem esik le az aranygyűrű...

Jutta

KépKép
jutta

Timi: :twisted: :twisted: Semmi gyümi nincs itthon, amiből levest főzhetnék. nagyon guszta abban a fazékban is. Nyitom az ablakot, küldhetnél belőle.
Maja édes az unokatesókkal, ahogy eljátszik. Ebből a szempontból azért jó, hogy együtt laktok.
Andi: jó, hogy ennyire optimistán állsz a dolgokhoz. Valszeg, sokan döntenénk így a helyedben. Anyós, mindkét gyerekét méhszáj összevarrás mellett szülte 38 hétre. Annyi előnye még származott is belőle, hogy nem vajúdott tizenórákat, hamar megvoltak :lol:
Zsu: akkor veled viszonylag okés a helyzet ha jól értem?!
Timi: 2111, hány hétre volt a méhszájad Majával? Tudom, hogy erre
nincs recept, hogy ki meddig bírja, és hogy én már akár szülhetnék is, de minimum az egy hét amit még azért megvárnék.

Ez a mai meleg, kiakasztó. kb a 20 hét óta nem volt hányingerem, de most aztán tudnék rókázni, meg a savam is a fülemen akar kijönni... ÁÁÁÁ

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!!!
Most értem haza, hét óta a kórházban vagyok és kedden be is kell feküdnöm, mert megint magas lett ez a sz*r cukor.... :cry: Csak azért nem holnap, mert ma már megelőzött egy kismama, és én már nem fértem...van ez a korlátozás ugye :shock: ...egészségügy... Aztán majd jövő héten eldöntik, hogy küldenek e tovább, vagy mi lesz...de most már nagyon fenyegetnek inzulinnal, de azt mondják ennyit megtesz egy kismama a gyerekéért...ha tudnák, hogy mennyi mindent megtesz...mint tudjuk anyuka le van szarva....40 fokban egyig a kórházban ülni, aztán meg a hülye buszon hazajönni ... Szóval sok mindent megtesz az anyuka, de az egészségügy egy kicsit megkönnyíthetné a dolgunkat ... esetleg...

De már úgy érzem, hogy én mindig panaszkodni jövök, pedig én vidám kismama akartam lenni... De majd igyekszem....

Visszaolvasok, aztán megebédelek....

marek

Látom ma mindenkinek "jó" napja van (a randa szót kihagytam...) :?

Andi
Együtt vonulunk kórházba? Remek... A tied azért egy kicsit komolyabb...már nem is sajnálom magam annyira, inkább téged. De nem lesz baj és addig is vigyázz magatokra nagyon!!! Ugye mennyi mindent megtesz az ember lánya a kisbabájáért? :wink: Milyen igaza volt a doktornőnek... :roll:

Zsu
Akkor ez most jó vagy nem...vagy majd meglátjuk???

Na megyek ebédelni, mert leesett a cukrom, nemtom ha inzulint kapok, akkor milyen sűrűn fog leesni, ha inzulin nélkül ma már másodszor akarok elájulni.... :shock:

De legalább a buszsofőr mondta, hogy ha akarom, akkor nem kell elvinnie a megállóig, szóljak, hogy hol jó nekem és megáll.... :lol: Sajnos nekem a megálló volt legközelebb, úgyhogy ezt bebuktam.... :lol: De milyen rendes volt.... :lol: Csakhogy valami jó is történjen....

marek

Marek, neked is megy a drukk ezerrel ++++++++++++( csakhogy érezd, nem vagy leszarva :wink: )
Nem tart már sokáig és terhesség után meg megszűnnek ezek a nyűgök.
Na, nem rontom tovább a levegőt itt, megyek vasalni. (elirigyeltem tegnap Marcus vasalódeszkáját úgyis. Hát, helyettesítem az enyémmel :lol: )

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Naaa Marek, már neked is kórház? És meddig kell bent lenned?

Azért, van egy jó hírem is!!!

Rita írt: holnap délelőtt indítják nála a szülést!

Jutta

KépKép
jutta

Végre egy jó hír... :lol: :lol: :lol: Oda is megy a drukk...

Nekem 3 v. 4 napig kell bennmaradnom...alig várom, főleg, hogy a dokim hónap végéig szabadságon van, ma is csak azért jött be, mert felhívtam, hogy van egy kis gáz...

marek

Marek, 3-4 nap nem a világ... azt a pár hetet ami még hátra van, csak kibrjuk ha fejen állva is!!! Mi az nekünk, ha a gyerkünkről van szó!

Jutta

KépKép
jutta

Hát ez egy sz@r nap akkor! Előbb Andi, aztán Marek.
De ez már azt jelenti, hogy nagyon a végén járunk, várhatóak ezek a dolgok mindenkinél.
Kitartás csajok, az a pár hét akár itthon, akár kórházban most már hamar elmegy...azért inkább itton :wink:

Dokim tegnap engem is fenyegetett, hogy ha ez a vizesedés súlyosbodik, vagy valami még társul hozzá (magas vérnyomás), akkor engem is befektet. Most néztem a tükörbe, már a szám is dagad :( Ez van. Mérem a vérnyomásom oszt majd meglátjuk. :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ritának is megy a drukk++++++++++
Hogy felpörögtek az események.
A mi topikunk vhogy nagyon nyűgösre sikerült. Észre vettétek?
Zsu: tudom, hogy gyenge vígasz leszek, de a barátnőm aki márciusba szült, ő is marhára vizesedett. Keze. lába, arca, a szája meg úgy nézett ki, mint ha elszúrták volna a feltöltést. A vérnyomása, időnként kiugrott, de a pisi rendben volt. Kibírta a végéig, kórházba sem kellett vonulni, mert nem lett toxémiás.
Sót minimálisat fogyassz, fűszereset sem és a folyadékot is csökkentsd, bár nem tudom mennyit iszol egyébként. fehérjedús ételek viszont mehetnek dögivel. A rizs nagyon jól fogja az odémát, meg a túró.
Móni merre fele kószál?

Kép
Kép
gabcii

Aludtam egy nagyot...ilyenkor bezzeg tudok...

Ja és tudjátok, miért kell befeküdnöm....? Mert amíg ezt nem csinálják meg, addig nem küdhetnek tovább Szegedre vagy Kecskemétre, ahol végül eldöntik, hogy kell e inzulin...Szóval most pihenek a kórházban, ahonnan, ha ott is magas a cukrom (miért ne lenne az) majd elküdenek valahova, ahol eldönthetik, hogy kapjak e inzulint ... de akkor ott is befektetnek, hogy megtanítsák nekem az inzulin használatát.... Ti értitek? :? Tehát ha minden ilyen szuperül alakul, akkor én már szülésig különböző kórházakban fogom lóbálni a lábam....így viszont már nem mondhatom olyan jólfelkészültnek magam, mert pár dolgot azért még kellene vennem... Remek...

marek

Marek:
:cry: :cry: De pár napoat tényleg kilehet bírni.

Zsu:
Drukkolok, h ne toxémia legyen. De amíg nincs fehérje addig nagy baj sincs. Amugy érdekes, Marcival iszonyat vizesedtem, most nem, most izzadok, de nagyon, főleg a kezem. Olyan ciki. :oops:
Erről jut eszembe, ugye a vérnyomim miatt nekem is izéltek, h toxémiás leszek majd. Akkor nekem a dokim petrezselymet mondott, h az jó vízhajtó, meg a dinnye. Próbáld ki. :wink:

Rita:
drukkk honapra, hajrá Lala. :wink:

Áááá csajok, én pénteken elsem megyek az uh-ra. Mindnekinek rosszakat mondanak. Nem aaakkkkaaaarok rossz hírt. :shock: :?

Kép
Kép
h@jni

navégre!
már mióta próbálom behozni ezt az oldalt. már elálmosodtam közben... és ma csaltam :? :( elmentem sétálni a kenguru goldba: vettem a barátnőim gyerekeinek pólókat leárazottan. azóta a retard gyógyszerrel és az uzsonnával (zabpehely...imáádom) a hasamban pihenek. és fáj a fejem picit. de nyűgös nem vagyok. sőt!
és ti se legyetek! még ha kórházasdit is nyomunk pár napig... úgysem tartanak benn feleslegesen :wink:

Marek, akkor jövő keddtől nyugi lesz kicsit itt, mi? :wink: :lol:

Kép
an°°di

Ja...fellélegezhet a banda...visszajöhetnek az elveszett lelkek is :lol: Mindennek van jó oldala... :lol:
Te meg ne sétálgassál fölöslegesen, nehogy előbb kelljen menned...de komolyan... :evil:

marek

Na, én ezt nem értem! Ha csak akkor döntik el, hogy kell-e inzulin vagy sem, ha tovább küldenek, akkor most mit fogsz te csinálni a kórházban? Mert az világos, hogy mérni fogják a cukrodat, de azt a védőnő, vagy háziorvos is meg tudná tenni nem?!! Ehez én kevés vagyok és le is merültem mára valszeg. Fáj a fejem, alig tudok koncentrálni és mire végeztem a teregetéssel és a fürdőszobasikálással, megfájdult a hasam is. Vasalni, meg még csak most állok neki :oops: .A mai napom olyan egyet előre, kettőt hátra jegyében telik.

Kép
Kép
gabcii

Gabci, ez jó, remélem az egész arcom feldagad. Szombaton anyukáméknál lesz egy családi összejövetel, kb 20 ember, már mondtam anyukámnak, hogy micimackós jelmezben fogok megjelenni, az a pofámat is takarja, legalább a kisgyerekeket majd elszórakoztatom és a hasamon se lesz kiakadva senki :lol:

És a védőnő pont ezeket mondta, amit Gabci és Hajni. Kevés só, petrezselyem, dinnye, sok fehérje, főleg túró. Szóval köszi, ezeket kipróbálom.

Marek, nekem ez a sztori bonyolult...de biztos igy van jól :roll: Azt a pár dolgot meg anyukád vagy a férjed is be tudja szerezni, ne aggódj emiatt!

Azt se értem, hogy Ritának miért inditják a szülést. Lenne még hátra néhány napja a kiirt időpontig, nem? És csak fájásai voltak, de magzatviz még nem. Van, aki 2 héttel is túlhordja...ki érti ezt??? :roll:

Egyébként ma jókedvűen keltem, mert hajnalban azt álmodtam, hogy Brad Pitt el akart venni feleségül még igy terhesen is...úgy könyörgött, hogy menjek vele Amerikába :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

:lol: :lol: :lol: Brad Pitt :lol: :lol: :lol: Naná...bezzeg engem nem hív Amerikában :cry:

A helyzet a következő...ha én holnap elmegyek Kecskemétre a terhes diabetológiára (vagymi) akkor ott nem csinálnak velem semmit, hanem visszaküldenek, hogy ide feküdjek be pár napra...itt majd folyamatosan mérik a cukrom...gondolom minden étkezés után vért vesznek, úgy fogok kinézni mint egy jófajta drogos (remélem steril tűt nem nekem kell vinni) , de az ember lánya megteszi a gyerekéért ugye... Na és majd ezzel az eredménnyel menjek Kecskemétre, ahol ha kell inzulin beállítják nekem ... kórházban... Mit nem lehet ezen érteni...? Egyszerű mint a magyar egészségügy :lol:

Viszont a cukrosnéni azt mondta, hogy látja nem sokat híztam...mondtam, hogy 8 kilót, erre meg nagyot nézett, mert így is olyan vékonka vagyok :shock: És azt mondta, hogy könnyen le fogom adni...naná...főleg ha cukorbeteg maradok... :roll:

marek

Zsu, nem akarlak paráztatni, nem azért írtam a barátnős storyt, na. :oops:
A micimackós jelmez tuti ötlet, szombatig úgyis hül kicsit a levegő. Talán nem ájulsz ki belőle :wink:
Na, el a dolgomra, mert sosem végzek.

Kép
Kép
gabcii

dehát Brad Pitt Marek férje, nem? :wink: :lol: ha jól emlékszem, ugyebár

jólvanna, a héten már nem rosszalkodom. fekszem, mint egy szedált kisangyal.

sztem a szülés beindítása a dokitól és a gyerkőc állapotától is függ (magzatvíz, méhlepény, stb.)

elolvastam a suttogóban a fürdetős részt. totál nem értem, h kell megfogni a gyereket. :? :?

hol van Jolka, meg Ebinc és Móni? :roll:

Kép
an°°di

Ja...és nemhogy Amerikába, de még a föcitáborba se visz.... :cry: Lemondta az egyetlen tanárnő, aki ment volna velük, mondtam, hogy majd én elmegyek helyette....kedves tanárurak csak pislogtak, hogy én lehet, hogy nem bírnám a 25 kilóméteres túrát....nembaj, majd néha megállunk pihenni.... Szegények csak néztek, de egyik se merte kimondani, hogy lesz nekik elég bajuk, nem akarnak még szülést is levezetni a Zengőn... :lol: Úgyhogy a kedves uram pénteken eltávozik egy hétre...de én se fogok itthon félni, mert én meg bevonulok a kórházba....munkamegosztás na :lol:

marek

Hello lányok!
De jó, hogy hiányoztam! :lol:
Andi! Ne sz*rj be (bocs Zsu!), nem lesz gáz, maradnak még a kölkök egy kicsit! Ugye Zsuval mi is átéltünk már egy hasbadöfést! (Akkor szerencsére még nektek semmi bajotok nem volt!) És túléltük mind szerencsésen! Tudom, h ez más, de menni fog! És ha eddig bíztál a dokidban továbbra is bízz! És ha inkubátor? Túl lesztek azon is és csókolom! (De nem lesz, mert Te egy masszív csaj vagy és a gyerekeid is azok! Kész, passz!)
Marek! Én holnap megyek a cukros dokinénihez, meg nődokihoz (Hajni, én is besz*rtam most a holnapi vizsgálattól... Drukkoljatok, h ne rossz hírrel jöjjek én is! :roll: ). Sztem fogd fel úgy, h 1. nem kell otthon parázni a rézf*szútól, 2. nem egyből inzulin, hanem adnak esélyt, h kiderüljön, h mi is a helyzet! Kiegészítő vérvizsgálatot nem csináltak Neked? Olyat, amiből kiderül az összes cukrod átlaga, ingadozása az elmúlt 3 hónapra nézvést? Most meséltek nekem egy csajról, akinek kellett az inzulin, de ő is a baba is szuperül vannak, és szülés utén néhány héttel már nem kellett neki sem az inzulin, minden helyre állt!
Zsu! Csak ismételni tudnám mit egyél, igyál, mit ne! És a pisiig ne pánikolj!
Jutta, Gabcii, Timi! Legalább Ti jól vagytok!
Gabcii! Hű, én már rettenetesen be leszek sz*rva abban az időben, amiben Te vagy most! Annyira jó lesz, amikor bejelentkezel már Ádival!
Na, magamról: most még néhány barát mindenféleképpen meg akar látogatni szülés előtt: ma filmrendező barátné lopta nálunk a napot! Spagetti carbonara volt a kaja, (vacsi tökfőzelék!), nemrég ment el!
Mondanom sem kell: mind elájulnak a hasamtól (a haverunk, a srác, akit írtam... látnotok kellett volna az arcát! :lol: ), de azért nyugtatnak, h amúgy igen jól nézek ki! Én meg bólogatok, mint aki ezt el is hiszi! :lol: És a szuper telkes szomszédok (nem a genyák!) unokát várnak! És hoztak nekem paradicsomot! Kinn volt a fiúk (náluk lesz a baba!)is. Néhány hónapja, na jó tavasszal még panaszkodtak, h évek óta nem jön össze a baba! Még én vigasztaltam őket! Mondtam, összejön és tessék már 3 hónapos terhes! (Tapsolós szmájli!)
És okt. 9-én jönnek a barátok Dániából (ez már tuti, reméljük), mert elsők között akarják látni Jankát! :wink:
Ja, és a tesókám kiküldte a szakirodalmat: Dr. Spock, Suttogó... Na kíváncsi vagyok!
Végére értem a kisregénynek!
És most vagyok!
Holnap ugye nem! :evil:

Kép
ermoni

Marek! Zsu! Csak, h tudjátok: Brad Pitt Berlinbe költözik! (Nyaralás alatt olvastam valami női magazinban! Ugye-ugye a szakirodalom hiánya!) :lol: :lol: :lol:
Andi! Követelem a barátnő által látogatott turkálók címét is!
Ja, és nekem semmi tej, elő-elő tej nincs még! Az nagy gáz?

Kép
ermoni

Na most akkor én is parancsolok Andi nyomás feküdni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marek
sajnálom :-( de ez még csak ellenőrzés lesz,remélem nem kell inzulin.Az ismerősöknél is így volt,befektették 2 napra asszem és meghatározott kajára időre vesznek vért.5ször azt hiszem,legalábbis itt ez a gyakorlat.Mindegyik értéke jó lett így nem kellet inzulin,nálad is minden rendben lesz

Gabci
Maja túlságosan szereti az unokatesókat,azok sokszor menekülnek előle. :oops: van hogy még álmában is hívja őket

a 2111 május 7én lett beírva 13án született Maja,aznap reggel még csak szűk egy újjnyi voltam ,fél 8kor meg elvágták a köldökzsinórt :-)
Vendég

Hajni! Már annyit akartam kérdezni! Ugye jól értem, h a férjed (most jut eszembe, de jó, h Te is jól vagy, és menj el a 4d-re, mert én olyan kíváncsi vagyok!) kinn dolgozik? Áruld el mit? És meddig? És nem irigyellek se Téged, se őt, mert nyilván szívesebben lenne itthon veletek! De hát ugye néha így alakul!

Kép
ermoni

Móni
Nem csináltak ilyen kiegészítő vérvizsgálatot...és igazából azt se tudom, hogy a kórházban mit fognak csinálni....
Állítólag egész nap szúrnak és mérik...de nem hiszem, hogy a kórházi ebéd után az egekben lesz a cukrom :roll: szerintetek? Vagy a reggeli után, ami általában egy szelet kenyér meg egy mackósajt :roll: Szóval valószínűleg ott minden rendben lesz....de akkor mi értelme???? Fene tudja.. :?

marek

Móni
na végre:-)
nálunk is carbonara volt,elis fogyott,porból csinálod??????

jaja elvagyunk,bár Maja ma is elbliccelte volna az alvást,de azért rábírtam :-) nagyon melege van meg jön az utolsó két nagyfoga.

nekem se volt Majával előtejem,3 napos korába láttam először tejcit
Vendég

így van Marek,a csajszi is azt mondta hogy olyan szar és kevés volt a kórházi koszt hogy csoda lett volna ha magas lett volna az érték.
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?