Hello lányok!
De jó, hogy hiányoztam!
Andi! Ne sz*rj be (bocs Zsu!), nem lesz gáz, maradnak még a kölkök egy kicsit! Ugye Zsuval mi is átéltünk már egy hasbadöfést! (Akkor szerencsére még nektek semmi bajotok nem volt!) És túléltük mind szerencsésen! Tudom, h ez más, de menni fog! És ha eddig bíztál a dokidban továbbra is bízz! És ha inkubátor? Túl lesztek azon is és csókolom! (De nem lesz, mert Te egy masszív csaj vagy és a gyerekeid is azok! Kész, passz!)
Marek! Én holnap megyek a cukros dokinénihez, meg nődokihoz (Hajni, én is besz*rtam most a holnapi vizsgálattól... Drukkoljatok, h ne rossz hírrel jöjjek én is!
). Sztem fogd fel úgy, h 1. nem kell otthon parázni a rézf*szútól, 2. nem egyből inzulin, hanem adnak esélyt, h kiderüljön, h mi is a helyzet! Kiegészítő vérvizsgálatot nem csináltak Neked? Olyat, amiből kiderül az összes cukrod átlaga, ingadozása az elmúlt 3 hónapra nézvést? Most meséltek nekem egy csajról, akinek kellett az inzulin, de ő is a baba is szuperül vannak, és szülés utén néhány héttel már nem kellett neki sem az inzulin, minden helyre állt!
Zsu! Csak ismételni tudnám mit egyél, igyál, mit ne! És a pisiig ne pánikolj!
Jutta, Gabcii, Timi! Legalább Ti jól vagytok!
Gabcii! Hű, én már rettenetesen be leszek sz*rva abban az időben, amiben Te vagy most! Annyira jó lesz, amikor bejelentkezel már Ádival!
Na, magamról: most még néhány barát mindenféleképpen meg akar látogatni szülés előtt: ma filmrendező barátné lopta nálunk a napot! Spagetti carbonara volt a kaja, (vacsi tökfőzelék!), nemrég ment el!
Mondanom sem kell: mind elájulnak a hasamtól (a haverunk, a srác, akit írtam... látnotok kellett volna az arcát!
), de azért nyugtatnak, h amúgy igen jól nézek ki! Én meg bólogatok, mint aki ezt el is hiszi!
És a szuper telkes szomszédok (nem a genyák!) unokát várnak! És hoztak nekem paradicsomot! Kinn volt a fiúk (náluk lesz a baba!)is. Néhány hónapja, na jó tavasszal még panaszkodtak, h évek óta nem jön össze a baba! Még én vigasztaltam őket! Mondtam, összejön és tessék már 3 hónapos terhes! (Tapsolós szmájli!)
És okt. 9-én jönnek a barátok Dániából (ez már tuti, reméljük), mert elsők között akarják látni Jankát!
Ja, és a tesókám kiküldte a szakirodalmat: Dr. Spock, Suttogó... Na kíváncsi vagyok!
Végére értem a kisregénynek!
És most vagyok!
Holnap ugye nem!