Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok
vagyok-vagyogatok, de nem sokat és asszem, ritkábban, mivel szigorú fekvésre ítéltettem. szerdán ugyanis a doki megnézett, és be akart küldeni kórházba (kialkudtam kezdetnek egy hetet itthonra), mert nyílik a méhszáj (micsoda meglepetés, már múltkor is ezt mondta... :? ).... pedig nekem semmi bajom az égvilágon. a gyerekek is irtó jól vannak, és Petra utolérte Hubát: mindkettem kb másfél kilósak, fejvégűek és szép egyformán nagyok. :D egyetlen különbség van: Huba feje nagy :wink: de valószínűleg ő lesz az első, tehát nem is baj....

Times, a srácaid hány kilóval is születtek (csak, h mire készüljek legrosszabb esetben), és mennyi ideig voltak inkubátorban?

üdv az újonnan csatlakozó Zsuzskának. tábla majd jön, és benne leszel persze...

Gica, irigykedem picit a zárt méhszájra, jó?

Benszi, asszem tali elnapolva részemről, de nem adom még fel.. :wink:

Zsani, hát nem vmi kis cigánylány a lányod :lol:

Tontica, minden okés....dejóóóóóó :D tetszenek a képek. főleg az ölbenülős :wink:

Kép
an°°di
 
 


ja, és dicsekedni akartam, h megvan az autónk (majd lesz kép jövő héten) és h 13 kilónál tartok... :D sztem az nem rossz, nem?

Kép
an°°di
 
 


Sziasztok lányok!

Túl vagyok a tegnap esti doktorbácsi látogatáson!
Azt mondta, hogy a hüvelyiUH és az összebújás nem okozhat vérzést. Ennek örömére csinált egy UH-t, és azt mondta, hogy valószinűleg az egyik lepény ráér a méhszájra és ezért vérzek néha! Az volt a szakjavaslata, hogy ha két gyereket csináltunk :D, akkor pihenjek egész nap, szedjek a Magne B6 extrából 5x1-et, a kalciumból 1x1-et!
Sajnos addig amíg vannak vérzéseim felejtős a torna is és az úszás is! Szomorú vagyok miatta, mert nagyon szerettem volna csinálni valami "értelmeset", amit tegnap megvétózott a doktor bácsi!

ANDI!
A következő vizsgálat augusztus 27-én a védőnő.
rnecsi
 
 

 
 

Sziasztok!

Hű,ANDI,irigy-irigy amiért csak 13 kg...:-)Szerencsések vagytok!

TONTICA,de nagyon szép a pocid+a fiad,na és Te is... :lol:
Nekem az utóbbi napokban jól megnőtt a pocakom,és telis-tele van csíkokkal,pedig,oliva-baba olajjal szoktam kenni,vagy kókuszvajjal...Ezek szerint semmit nem ér,mert kirepedtem.Nem is kicsit... :roll: :( Neked nincs ilyen bajod?Na majd írd meg,ha működik a billentyűzet!! :lol:

BENSZI,én teljesen átérzem a problémádat,nálunk a legújabb szokás a gyomor préselés.Egyszer csak rákapnak és gyömosz-gyömösz,hogy a mami még véletlenül se tudjon enni,sem aludni,se semmit se csinálni,tul.képpen... :wink:

De az az érzés,ahogy elevenkednek a pocakomban...Fenomenális élmény!Nem is tudok rájuk haragudni,amikor rendesen fájdalmat okoznak,mert az ahogy hullámzik a hasam,egyáltalán érezni ahogy mozognak,álomszép! :D Néha ,ha túlzásba viszik a püfölést,beterelem Őket a játszótérre és hál'Istennek Ők is szót fogadnak...(még...!)

Hát,ZSANI,az vicces lett volna,ha elindulok ezzel a pihekönnyű 270 kg-os géppel... :lol: Én mondtam neki,hogy amik az újságba vannak bikinis lányok a motoron,azok nem pocakosak...legalábbis nem így... :roll: :lol: :lol:

Szép napocskát mindenkinek!

Kép
bogyótanya
 
 


Sziasztok!

Most eppen mukodik a bill. lehet hogy rossz elemeket raktam bele. :lol: Remelem hogy csak ez a baj mert kulonben vihetem megszereltetni.

Andi: tok jo hogy ilyen nagyok es egyformak a bebik, az nem jo hogy nyilsz de attol meg kihuzhatod jo par heten at meg csak pihizz sokat!!! Kuldesz valakinek sms-t ha bekerulsz a korhazba?
A 13 kg. szupi, en is kb. ott tartok. :D

Bogyotanya: en meg nem csikosodom csak a combomon van egy-ketto, ugy latszik nem olyan alkat vagyok pedig Anyum is es Hugom is csikosak. A pocihullamzast en is imadom, nincs is annal jobb! :D Igazabol nem is lenne semmi bajom mert most nem faj semmi csak alig kapok levegot es neha tok bepanikolok es ugy meg rosszabb, tegnap este is alig birtam elaludni olyan ideges voltam emiatt. :evil:

Rnecsi: hat, en ugy tudom hogy igenis okozhat a szex verzest de valoszinu a lepeny az oka, kesobb tuti elmaszik majd onnan es konnyebb lesz!!! Addig tenyleg nyugi!!!
Lanyok lattam egy filmet az osi Amerikarol, asszonyok eleterol es belegondoltam hogy par szaz evvel ezelott valoszinu belehaltunk volna egy ikerterhessegbe vagy egy mehszajra ralogo lepeny miatt. :roll: :shock: Durva!
Szerencsesek vagyunk hogy nem kell felnunk ez miatt!

Mindjart folyt. kov. csak meno mano fiam kovetelozik.

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Bogyó, én is csupa csík vagyok... na majd, csinálok olyan képet, amin látszik, mennyire... :? különösebben nem zavar, mert 1) nem látom, mert a hasam alsó feled reped :wink: 2) mert nem tudok ellene mit tenni (kenem magamra a dm intenzív masszázskrémét, de ez sem ér genetika ellen semmit) 8)
tényleg, telefonszám... valaki, aki jóval utánam van, küldjon már egy számot, lécci ... nem erőszak :wink:

Kép
an°°di
 
 


Na, benyomtam Neki a Vukkot, talan igy beken hagy egy kicsit! :wink:

Bogyotanya: tok szupi ez a motoros kep, nagyon meno!!! :D Milyen szep barna vagy, en meg mint a mentoauto! :lol: De en nem latok itt csikokat, eldugtad oket? :wink: Edik a babik!!! :wink:

Juci: hogy all a szoba? Kep? Nalunk zold lesz a fal a fiam szobajaba, O valasztotta es az a szin neve (de komolyan!!!!) hogy: magyar! :D Jo izlese van!!!

Lili: gratula a negativ AFP-hez, hogy mi mindig aggodunk valami miatt, akar negativ akar pozitiv! :lol:

Leda: jot nevettem Rjtad, szoval hianyzik a kiados dugas?! :lol: Szerintem itt mindenkinek!!! Es gondolj bele a szules utan is meg min. 6 hetet kell varni! :evil: :( (Amugy mi multkor megengedtunk magunknak egy ilyet es nem ett semmi baj! :oops: :lol: )

Numato: sajnalom a cukrot de talan tenyleg becsapos volt az eredmeny es kov. jobb lesz!!!

Times: olyan nagyon edesek ezek a kis kolkok!!! Gondolom hogy nagyon nehez ha egy gyerekkel az akkor 3-al ... :shock: :idea: :roll: :lol: :evil: :?: De en megis nagyon varom mert most igy sem tudok pihenni a nagy poci miatt akkor legalabb testileg rendben leszek! (kopp-kopp)

Maminti: Neked sulinapod van? :roll: Akkor NAGYON BOLDOG SZULINAPOT!!! :D :D :D Hanyadik?

Zsuzska: Isten hozott koztunk!!!!!!! :D Tarkoredo ertek tokeletes!!! Ne aggodj!

Mereg dolog: ugyanmar! Mindenben van! Nem lehet elkerulni! Ahogy El Bandi (nem tudom hogy kell irni) mondja: Minnel tobb szemetet eszunk annal ellanallobbak leszunk mint a csotanyok! :lol:

Gica: de szupi hogy zart a megszajad! Mekkora mazlista vagy! :D Amugy Te hogy birod? Ha en a 31 hetemmel ennyira sz@rul vagyok Te hogy erezheted Magad! :idea:

Zsani: Nagyon szep a kislanyod!!! :D Az en fiam is ilyen "csokibarna". Tok edi lehet ahogy varja a tesokat, kivancsi vagyok mi lesz majd amikor allandoan sirnak majd es nem lesz ido a nagytesora! :roll:

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Bocsi az elirasokert, Vukk ellenere sem hagy beken hogy keressek meg Neki ezt meg azt. :evil:

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Sziasztok!

Alvásproblémára nincs vmi gyógymódotok? Már rohadt fáradt vagyok.

snezsanett
 
 


Zsani: mi az ami miatt nem tudsz aludni? A babak mozgasa? Mert arra sajna nincs semmi :roll: :lol: de talan azt megtehetned hogy lepasszolod a kicsi lanyod egy kicsit es nappal is megprobalsz aludni. En mindig alszom du. egy kicsit.
Van egy csaj az ikreseknel aki azt mondta hogy az utolso 2 honapban ulve aludt a fotelban mert annyira zavarta a babak ficergese. :shock: :?

KépKép
KépKép
tontica
 
 


sziasztok!

köszi a fogadtatást és meg a megnyugtatást:)
tegnap voltam AFP-n majd kíváncis leszek az eredényre! nektek kb mennyi volt?

Tontica! mekkora pocid van!! bizti hogy csak kettő van benne?? :lol: :lol:

Nekem még alig látszik, na jó azért látszik.

az adatokat megírom:

26 év, első bébik. szhely, mi is kell még?

mivel otthon nincs net, hétfőn jelentkezem!

Tényleg Ti meddig dolgoztatok?

szép hétvégét Mindenkinek!

Zsuzska

zsuzska80
Szombathely
 
 


Sziasztok!

Andi
Gyerkőceim születési súlya:
Bálint: 1990 g
Kristóf: 2170 g

(Tegnapi súly:
Bálint: 3700 g
Kristóf: 3340 g)

Inkubátorban 6 napot töltöttek + 10 nap kiságyban!!!!

Puszi az újaknak és persze a régieknek is...

Kata
Te tudod szoptatni a babóidat?
Nálunk sajna még mindig nem megy, le kell fejnem a tejcit és cumisüvegből eszik meg...

Kép
Kép
times
 
 


Sziasztok Lányok,

csak kapkodom a fejem, hogy győzzem olvasni a hozzászólásokat!

Tontica
Nagyon szép a hasad és Te is! Tök vagány a kisfiad!

Zsanett,
én ha nem tudok aludni, iszom egy csésze meleg hársfa vagy kamillateát, de egy pohár tej is jót tehet ilyenkor.

Andi,
drukkolok és remélem, hogy minél tovább tudod tartani az otthoni ágynyugalmat. Nem hinném, hogy kórházban jobban lehetne pihenni, bár ott legalább állandó orvosi felügyelet alatt van az ember. (Szerintem, bár én még sosem feküdtem kórházban.) Nem tudom, hogyan döntenék, ha egy ilyen helyzet adódna, nem könnyű!
Ha nagyon szigorúan be tudod tartani a pihenést, akkor biztos, hogy jobb otthon.

Numato
drukkolok a cukor vizsgálathoz!

Rnecsi
nem semmi, hogy mennyi izgalmad volt! De ahogy növekszik a méhed, biztosan elmúlnak a kellemetlenségek!

Rólam csak annyit, hogy nálam is megvolt a cukorterhelés és szerencsére jó lett, (bár még az orvosomnak nem mutattam).
a 120 perces cukor 5.1.
Összesen 5X vettek vért, plusz egyszer még, amikor a nővérke nem tudott vért csapolni az eremből és újra kezdte.
Először készült egy komplett vérképes vérvétel, utána meg kellett innom a cukrot és még 4X vettek a 30. 60. 90. és 120. percekben. Nálatok is ilyen sokszor vettek vért?
Na mindegy.
Szerintem ez a cukros ital nem is annyira borzasztó, ha az ember belenyomja egy teljes citrom levét!

Amúgy én legszívesebben csak heverészem és álmodozom. Pedig korábban nagyon határozott és tevékeny ember voltam. Elképesztő, hogy mennyire megvátoztatja az embert a terhesség!

Sziasztok
Dorka
24.hét és 4 nap
szdorottya
 
 


ANDI,
Most nem a polódra gondolok!Tényleg reped a hasam...:-)
Amúgy nekem is alul,én sem látom,csak a jövőt...Hogy fogunk mi kinézni szülés után...3 héttel vagyok utánad,én szívesen,ha alkalmas vagyok rá!Visszatérve csík:az anyumnak egy megveszekedett csíkja sincs... :evil: És van egy csomó piros is...Na mindegy,gáz és kész!Pihenj sokat,tényleg,nehogymá idejekorán bújjanak ki!!! :wink: :lol:


TONTICA,
Köszi a sok szépet,s jót! :lol: Amúgy csak azé nem látszanak a csíkok,mert ahoz elég távoli! :lol:

Hú,mennem kell,Uram hazaért,végre!

I'LL be back... :lol: :lol:

Kép
bogyótanya
 
 


Sziasztok!

Végigolvastam, de nincs energiám reagálni...
Nagyon pörög a topik, ez viszont tök jó! :)

Mindenkinek köszi a gratulációt, egyébként 26. Tök durva belegondolni, hogy 26 évesen 3 gyerekes anyuka leszek! :shock:

Viszketés: Még mindig megvan, egész testemen. De remélem, már nem fogok rá felébredni éjszaka!!! Az ijesztő az egészben, hogy egyik pillanatról a másikra bedurrant a bokám, 1 nap alatt totál felkúszott az ödéma a combomra is, úgyhogy most alig bírok járni, annyira fáj mindkét lábam a vizesedéstől. A mérések 3 kg-os víztömeget mutatnak... :( És dokim persze most ment el nyaralni 2 hétre...Védőnéni ellenőrizte a pisimet és a vérnyomimat, szerencsére nincs toxémiára utaló jel. Remélem, babókkal sioncs semmi baj! Jövő héten megyek UHra, addig megpróbálok nem izgulni.

És legközrlerbb reagálok is, ígérem!!!
Jó éjt!
M

Kép
Kép
maminti81
 
 


Maminti,
Jobbulást Nektek!
De ne legyél ilyen szomi... Az azért jó,hogy a védőnéni megnyugtatott!!!Izgultam(sztem nem egyedül)a tüneteid miatt. :roll:
Remi minden rendben lesz veletek és a viszketés,meg minden egyéb kellemetlenség elmúlik végre!
Ja,én is 26,és néha pont azt sajnálom,hogy nem elöbb...De végül mindig rájövök, mindennek van előnye és hátránya. :roll: :lol: Az tök jó,hogy ilyen "fiatal"anyuka vagy!Így bizti lesz jó sok időtök a többi tervezett családtagra! :wink: :lol:
Minden józ és jó egészséget!

Kép
bogyótanya
 
 


Tontica,

Amúgy én is kaparom a falat,amikor Lédát olvastam,én is egyböl szolidáltam...Az a gondolat pedig,hogy utána mégjobb lesz annyira nem dob fel... :roll: :?
De szerintem nem is vagyok olyan nagyon izgató a visszeres nunival meg a repedezett hasammal... :shock: :? Legalábbis én elborzadok,amikor a tükör felém jön... :lol:
Barna meg nem attól a k*va sok nyaralástól vagyok,hanem ,mert csak félig vagyok magyar,azaz félvér... :lol: :lol: Amúgy anyukám fehérbőrü kékszemű kis szépség, simán letagadhatna engem és a bátyámat is... :lol: :lol:


Ja és Andi,
GRATULA AZ ÚJ TÜTÜHÖZ!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:


Mindenkinek szép napot,7végét!

Kép
bogyótanya
 
 


Maminti!

Sajnálom a vizesedést, tényleg ijesztő lehet, de két barátnőm is nagyon vizesedett, az egyikre 20 a máűsikra 15 kg víz ment fel az utolsó hetekben(szimpla terhesek voltak).

Egy apró tipp, az urológusom javasolta, mert lehet az is gond, hogy a veséid nem bírják a nagy terhelést, mivel a babók elnyomhatják a vesevezetéket. Szóval napi 20-30 percet négykézlábon térdelve kell eltölteni, a lényeg, hogy a babók "leszálljanak" a vesevezetékekről és ne nyomják a veséidet.

Bogyó, Andi!

És csíkos sorstársaim. A csíkok szülés után elhalványulnak, de teljesen nem tünnek el, lehet krémezni, de sz..rt sem ér.

Andi!

Nem filózni a koraszülésen, tessék pozítivan hozzáálni, ismerősömnek már a 24. héten kinyílt és a 37. hétig húzta(igaz egy gyerkőccel).
Nekem a 31. héten rövidült a méhnyak a 34. héten már bő egy ujjnyi voltam és 5 nap múlva szültem. Igaz hétfőn már azt mondta az orvosom, hogy innentől minden nap ajándék :roll:
Ja és így lett 2400 és 2100 g a két picúr 48 cm-el. :wink:

Sok pihi, és annyiból igazad van, hogy a kórházban sem csinálnának veled semmit. :?

Én szívesen jelentek, bizti nem szülök, írd meg priviben a számodat:wink: (Maminti ez rád is vonatkozik)

Gica, te mindjárt szülsz, hű de izgi....te kinek külessz sms-t, ha még nincs embered szívesen vállalom ám :lol: 8)



Dóri
Vendég
 


Judit!

A szobáról kérünk fotót ha kész lesz :?:
Persze csak az után, hogy újra itthon lesztek :wink:

Dóri
Vendég
 


Sziasztok!

Megjöttünk :lol: jó volt nagyon, sokat pihentünk!
Lányok jó aktívak voltak, sokat kommunikáltak apával :D

Hazafelé beugrottunk a Soroksári útra a Baby Outletbe, elköltöttem 90. 000 ft-ot :oops: mondjuk benne volt a két autós hordozó ( piros ) majd lefényképezem a kocsit vele, már feltettük a vázra.
Meg vettem rucikat, textilpelust, vízhőmérőt, körömvágó ollót, cumisüvegeket, játszócumit...nagyjából megvan mindenünk, már csak apróságok kellenek a lányoknak és nekem a kórházas cucc.

Szoba csodaszép lesz, majd azt is lefényképezem, de nem lett készen mire elmentünk én is csak ma láttam.

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki
 
 


Szép jó reggelt!

Hogy telt a hétvége?Én nagyjából átaludtam az egészet, iszonyatosan fáradt vagyok egész nap,és nem tudom, hogy ez mennyiben az idő, mennyiben a két baba, vagy mennyiben a cukor...
ma okosabb leszek, este megyek a dokihoz.Lányok, nektek volt valakinek, hogy csípett a pisi? nem nagyon, csak egy kicsit, az mitől lehet?Mindenesetre megemlítem majd ezt is az orovosnak.
Képzeljétek, egyik hajnalban arra keltem, hogy az egész karomon folyik az előtej :oops: :lol: nem korai ez még?

Puszi

Numa

Kép
numato
 
 


Numa!

Extra fáradság simán lehet a cukortól.
A csípő pisi viszont rosszat jelent, húgyuti fertőzésed van, amit kezelni kell, mert könnyen elkaphatják a babók is, ha mondjuk kinyílik a méhszáj, emiatt meggyengülthet a burok és elfolyhat a magzatvíz. (ez a legrosszab eset, ami nálad úgysem fordul elő...)

De ne aggódj, nekem mindkét gyerkőccel volt, kaptam rá antibiotikumot és semmi baj nem lett. :wink: A lényeg, hogy kitenyésszék és specikfikus bogyót kapj rá, ne pedig célbalövősdit játszanak, amit általában szoktak a háziorvosok :? (én az urológiára mentem, sajna már gyakorlatom van benne :? )

Előtej bármikortól lehet a terhesség alatt, de azért említsd meg a dokidnak.

Dóri
Vendég
 


Numa!

Most nézem,elég rémisztőre sikerült az előző hozzászólás,nem az volt a célom, bocsi :oops:
Azért ahhoz sokkal súlyosabb állapot szükséges, hogy továbbterjedjen a hüvelyre is fertőzés, heveny felfázásos tünetek, láz stb...

D.
Vendég
 


sziasztok!
nekünk jól telt a hétvége. pihentünk, filmet néztünk, Apuka főzött, összeszerelt egy kiságyat, fordítottam is keveset félig fekve, és hüjéket álmodom: ma etse pl. vérpöttyök voltak a lepedőn és hívtam is a mentőket, de nem szültem (nem tudok olyat megálmodni, amit nem tudok). mna már voltam vérvételen és gyógyszertárban gézlapot, alkoholt, phenylbutazont, magneB6ot, stb venni.

Judit, szia újra itt! képet várjuk.

Dóri, ezek nagyon jó eredmények. köszi a biztatást! 2 kiló fölött már én sem bánnék semmit. és mitől nyílok? gyenge az izom? nagyok a babák?
küldök akkor neked telefonszámot priviben, és majd Apukát hozzátok vmelyik nap, ha meglesz már az autónk a hálózsákok, ruhák ügyében... 8) ő mondjuk még nem tudja :wink:

Bogyó, köszi a gratulát! és én sem a pulcsi csíkjairól beszélek :twisted: van vagy kettő, ami néha fáj. z van. nem vészes. semmiképp nem olyan a szitu, mint Mamintinál....
Maminti, részvétem... baromi rossz lehet ez a viszketés. rám csak heti 5-6szor jön rám, de nem vészes. és az ödéma a tetejére...jajjj :cry:
nekem még a bokadagadás is elmúlt mióta kb 23 órát fekszem naponta...

Times, köszi az infót.

ja, és Dóri, mit mondtál, hol tudják ellátni a koraszülötteket? 2. sz. női klinika? vagy hol? :roll: nem emlékszem :oops:

Dorka, vérvétel: nekem csak éhgyomrit vettek és utána egyszer, kaja után másfél órával. mikor az rossz lett, akkor csinálták a cukros löttyöset, de az is csak egyszeri szuri volt.

Kép
an°°di
 
 


Sziasztok!

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy viszket a pocakom!!!
Vannak rajta apró kis pöttyök,kb.azóta amióta a babaolajjal kenem,szerintetek van összefüggés?
Hja,nekem nem egy-két csíkom van,az elmúlt 1 hétben igencsak megszaporodtak,kb 10-15 éktelenkedik a hasam alsó felén...Van sima,van piros,kicsit lilás,ilyesmi,a lényeg.hogy bombasztikusan nézek ki! :lol: :lol: :lol: :shock:

Az uram azt mondta,gondoljak a Bogyókra,a két szép Bogyóra...és akkor már nem fogom magam ilyen randának látni... :roll: Ezen felbuzdúlva megígértettem vele,hogy nem fogja a feszes hasú csajszikat nézni,öreg korunkban sem!!! :wink: :lol:

Kép
bogyótanya
 
 


Sziasztok!

Vegre itt a festo! El sem hiszem, nagyon nehez volt, allandoan igergetett hogy ekkor es ekkor jon aztan mindig lemondta. :evil: Zold lesz a nagyfiam szobaja, O valasztotta.

A hetvege nalunk is jol telt (azt leszamitva hogy szombaton megorjitett a fiam a hisztijevel :evil: :roll: ) de voltunk a parton es jot futkosott a homokban. Vasarnap meg pihi volt.

Zsuzska: mikor lesz meg az AFP eredmeny? Drukk, de ne aggodj emiatt!!! En a heleydben mar nem nagyon dolgoznak de max. a 20. heten tuti abbahagynam mert nagyon ki leszel!

Times: szep sulyuk van a babaknak!!! Szerintem ha cumisuvegbol adod Nekik nem is fogjak mar elfogadni a cicit mert abbol nehezebben jon. Szerintem el kellene hataroznod Magad hogy most csak cicibol es ha nagyon ehesek lesznek majd csak kiszivjak. De tudom konnyu mondani, en nagyon de nagyon megszenvedtem a szoptatassal es csak 3 honapig sikerult. :roll: Nem lehet semmi egesz nap fejni!!! Minden elismeresem!!!

Dorka: gratula a jo cukoreredmenyhez!!! En is rengeteget almodozok, elkepzelem milyenek lesznek, milyen szinu lesz a szemuk, hajuk es hogy milyen lesz az elet Veluk, nagy mazlistak vagyunk (meg akkor is ha az eleje nagyon kemeny lesz) mert nagyon keves embernek adatik meg hogy ikrei legyenek! :D

Maminti: ez tenyleg durva lehet! Most hogy vagy? Remelem minden ok!!! Folyamatosan ellenoriznek ugye?

Bogyotanya:mit izgulsz annyit a csikok miatt, az anyasaggal jar! :lol: Legy ra buszke!!! Amugy szerintem nem a ferfiakkal van a baj, Ok szeretnek bennunket es ugy fogadnak el ahogy vagyunk, a gond az ha Magunknak nem tetszunk es en most egy balnanak erzem magam es cseppet sem szexinek de tudom ez egy allapot es egy bizonyos ideig tart aztan meg kivanatosabbak leszunk mint elotte! Az anyasag megszepit, ja es a boldogsag! :wink: :D (Ha megsem akkor irany a plasztikai sebesz!) :lol: Ja, megegy gondolat, nekem a ket terhessegemtol pl. a melleim total tonkrementek, na, ez magatol mar nem lesz szep soha! :cry: :cry: :cry: Buszke lehetsz a borodre, szerencses vagy, en jol kifogtam, minden rosszat orokoltem, hullafeher, szaraz bor, szeplok, anyajegyek es meg a pikkelysomor is. :cry: Ja, es a csaladban eleg sok a borrak. :roll: :cry:

Dori: leirnal nekunk egy napotokat, en mar elegge be vagyok tojva hogy hogyan is lesz, mar mondtam Apanak hogy ejjel felvaltva kell majd etetnunk de nagyon fintorgott hogy akkor O hogy fog dolgozni menni kora reggel. :roll: Nagyon nehez lesz? :roll: :?

Juci: jo hogy ujra itt vagy!!! Meselj!!! Kepeket!!! Szupi lehet a szoba! En nagyon ugyes vagyok es nem koltok. :lol:
Most jut eszembe, kepzeljetek folajanlotta az Uram testvere hogy a babakocsit O veszi meg nekunk! Eljen, szupi! Az a legdragabb dolog amit venni kell. :D

Numato: tenyleg durva hogy igy folyik az elotej de majd az igazi tej hogy fog! :shock: En minden este elaztattam az agyat! :lol:
Csipo pisivel irany a doki es surgosen!!!

KépKép
KépKép
tontica
 
 


folyt. kov.

Andi: szep kis alom, latom Te is be vagy tojva! :lol: Nehez lehet egesz nap fekudni, nem faj a hatad? Most mar ne aggodj annyira hisz tul vagy a 30. heten es szep nagyok a babak! Minden rendben lesz!!!

Bogyotanya: ez valami allergia lesz, nem? Nekem a kezemen van ilyen es nagyon viszket. :roll:

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Sziasztok!

Dóri, köszönöm szépen, hogy reagáltál, remélem nem lesz baj, legalábbis diétával kezelhető.

Képzeljétek, ma feljön a védőnő, mit fog mondani? Ilyenkor mi a protokoll?Tudja valaki?Ja, ma kérek időpontot a kórházba a terhes diabétesz ambulanciára, a nődoki azt mondta tegnap, hogy lehet,hogy inzulin is kell, de REMÉLEM nem inkább falatról-falatra betartok mindent :oops: :oops: :cry:

Andi, várom a receptötleteidet :lol: és gratula az új autóhoz, és remélem bírod a fekvést :wink:

Kép
numato
 
 


Sziasztok!

Maminti sajnálom, hogy nem vagy jól, kitartás!

Andi, nem irigyellek a fekvés miatt, de lényeg, hogy a babók jól legyenek!
Ma én is pihenni fogok, mert azért a négy napban a pihi mellett mentünk is eleget, meg tegnap is rohangálós napunk volt.

Tontica, jó izlése van a fiadnak és nagyon édes, csini a pocid.

Ma vagy holnap teszek fel én is képeket ígérem, de ma jön meg az új gépünk, Ati rendelte, teljesen be van sózva most már a csajok miatt és ezzel jobb képeket lehet majd róluk csinálni, mint a régivel :lol: . Olyan édes, imádom, egyre többet beszélget velük.

Csíkok, nekem hála az égnek még nincsenek, vagy nagyon jó a Milupa terhességi krémje, vagy szerencsés alkat vagyok, bár azt mondják, hogy aki hajlamos rá, az kenheti akármivel :?

Vasárnap lagzi, remélem jól fogjuk bírni. Csajok a kismama-felsőm, amit varrattam, akkora, mint egy sátor :oops: :roll:

Holnap megyünk a dokihoz, nagyon remélem zárt vagyok még, és megússzuk a 32. heti befekvést.

Numa, remélem nálad is minden rendben lesz és nem kell az a fránya inzulin.

Tontica, jó, hogy megúsztátok a babakocsit, nálunk is nagypapa intézte az anyagi részét :oops: de így sem nagyon merem összeszámolni, hogy mennyit költöttünk már eddig :wink: és még magamnak nem vettem meg semmi kórházas cuccot.
Csajoknak kell még lázmérő, láttam tegnap olyat, hogy cumi és kijelzős, szerintetek ez mennyire lehet megbízható???
Aztán még a kissapik, pár rugi, textilpelus ( eddig csak 20 van), kiszokni, éjjeli fény, pelustáska, és a kozmetikai cuccok a fürcsihez, pelusozáshoz, vagyis szerintem egész jól állunk.

Mezőkövesd szuper volt, első este mentünk Egerbe, ahol a debreceni szteppesek utcatáncoltak, szép idő is volt még akkor.
Pénteken kezdődött a borfesztivál, akkor azért voltunk Egerben, kóstóltam egy fél deci nagyon finom félédes vörösbort.
Szombaton meg a búcsúbuli volt, kicsit megtáncoltattuk a csajokat, tetszett nekik :lol:
Szerencsénk volt az idővel is, mert bár minden éjjel esett napközben szép idő volt. Minden délután aludtunk egyett, legalább Ati is kipihente magát egy kicsit.

Zsuzska, üdv itt!

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki
 
 


Numa, a lényeg a finomliszt elkerülése. ja, és mindenfajta cukoré (nekem eddig sem ment az édesség, tehát ez nem megerőltető különösebben): rozskenyér, durumspagetti, zöldségek, hús, alma, őszibarack, dinnye, persze minden csak módjával. és 6szor kellene enned egy nap: tízórai/uzsonna/utóvacsora: mondjuk egy light joghurt, két Hamlet egy kefírrel, 3 dl tej, ilyesmik... és mindenen ellenőrizd a szénhidrát mennyiséget! és menj el a diabetikus tanácsadásra! engem is ijesztgettek az inzulinnal, de most, h jók az eredmények, persze tagadják... :evil:

Kép
an°°di
 
 


Andi!

Köszike, előre is. A lisztet magamtól kicseréltem durumlisztre, meg vettem édesítőport, és a tésztára is figyelek, hogy durum legyen.Nekem az édesség a gond.Nagyon édesszájú vagyok, de hétvégén olyan diabetikus gyümölcskenyeret sütöttem a fent felsorolt adalékokból, hogy csak na :wink: nagyon fincsi lett.

Judit, nagyon klassz kis kirándulás lehetett, bár nekem Eger a hátam közepére sem (tudod, a főiskola miatt:-), bár a boruk tényleg fantasztikus.Kiváncsi vagyok már a hasadra, biztosan megint egy jókorát nőtt :wink:

Kép
numato
 
 


Sziasztok!

Meghozták a gépet, hát a másik jóval egyszerűbb volt :shock: :oops: , ezen jó sok mindent lehet állítgatni :roll: délután gyakorlok, aztán Ati ha hazajön felvarázsolja a gépre és akkor felteszem az albumba.
Este pedig megyünk találkozunk a többiekkel és megpróbálom begyűjteni a Zsóry-s képeket.

Puszi!

Judit

jucicuki
 
 


Sziasztok,

csak gyors bejelentkezés, mielőtt vissza próbálok olvasni:

Pénteken voltunk dokinál, a méhszáj zárt, de megrövidült a méhnyak, így most 2000-es értéket kaptam. A babák szép nagyok, még mindig fejvégűek. Sajna képet csak 1-et adott, de azon se látszik semmi, és mivel még mindig nincs otthon netünk, nem tudnám felrakni.

Legközelebb aug. 21-én kell mennünk, most már sűrűsödik a találkozás.

Andi: szorítok, de ne izgulj, van példa:kinyílt méhszájjal 28. héttől 37-ig húzta ikrekkel a dokim egyik betege, igaz bent a kórházban, de akkor is ki lehet mé sokáig bírni!

Most próbálok visszaolvasni, hogy kivel mi történt. Sajnos kevés az időm, mindig csak egy fél órám van, ha éppen nethez jutok. De apa már intézi, hogy otthon is legyen, csak a szolgáltató rettentő körülményes.

Mindenkinek szép napot!!!!

L.
léda77
 
 


Sziasztok!

Juci!
A cumis lázmérő nekünk nem jött be, de a digitális sem, az igazi a hagyományos, higanyos, azt a babáknak a fenekébe kell dugni. Az a legmegbízhatóbb. Én is kipróbáltam a cumiosat, aztán amikor 35 körüli értéket mért új elemmel, akkor inkább hanyagoltuk...

Numa!
Remélem, nem kell inzulin! Totál megértelek, én is nagyon édesszájú vagyok, nem tudom, mit csinálnék, ha nem ehetnék édességet!

Andi!
Vigyázz magadra, pihizz sokat!

Ma voltunk UH-n. Megint nem mondták meg, mennyit nyomnak a babák. Azt mondta a dokinéni, hogy ha normál értékeken belül vannak, nem becsülnek súlyt. Ott vannak, úgyhogy valahol 1500 és 1800 g között vannak. Minden normális, ső! Mindkettő befordult fejvégűbe :D Hátha már nincs helyük megfordulni...Jó lenne!
Kaptam képeket is, az egyiken tök jól látszik A baba sérója :) Majd megpróbálom feltenni.
A kiütéseim szebbek, de a vizesedés nem múlik, jó, nem is fekszem, csak max napi 2-3 órát, de nem tudok a lányzó mellett, hiába van segítségem is...Dokinéni szerint ez szülésig nem is fog elmúlni :?

Bogyó!
Üdv a hasviszketősek között :D Az a Milupa krém tényleg jó, most azzal kezdtem el én is kenni a hasamat.

Kép
Kép
maminti81
 
 


Tontica!
Igen, sokszor megyek a védőnénihez, és semmi gond szerencsére. Sőt, tegnap 95/55 volt a vérnyomim... :shock:

Dóri!
Engem is érdekelne, hogy oldottátok/oldjátok meg a 3 gyerek-problémát :)
Ja, mindjárt írok privit!

Andi!
Én is gratulálok az autóhoz! :)

Kép
Kép
maminti81
 
 


Aki még kocsivétel előtt áll, annak nagyon tudom ajánlani az alábbi hirdetést. Nagyon jó babakocsi és tuti jó áron!!! Sajnos mi már túl vagyunk és sokkal drágábban sikerült ugyanezt beszerezni.


Bebe Confort Twin Club olcsón - mindenestül
Sürgősen eladó egy ikreknek és tesóknak is használható szuper praktikus, könnyű babakocsi 2 Elios hordozóval és 2 Opera sportüléssel. Háttal és szemből is állítható. http://www.bebeconfort.com/UK/prom_pous ... ilites.htm Ára: 85.000,-
Tel:30-6196747
Helység: Budapest Telefon / Fax: 30-619-6747
Név: Dorkuc E-mail: Dorkuc0625@freemail.hu


Folyt köv

snezsanett
 
 


Nekem is ilyen van, csak creatis hordozóval :lol:

Én is drágábban vettem :cry:

Megvannak a képek, csak a fényképezőgép telepítőlemeze szar és nem tudjuk feltenni a gépre :twisted:

Puszi!

Judit

jucicuki
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk dokinál,én hál'Istennek fogytam 3 kg-ot,Bogyók pedig nöttek kb.600 gr-ot fejenként a 3 hét alatt!Örül-örül!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Befordultak fejvégübe mindketten,jó lenne,ha így maradna.Cukor eredményem és vizelet,holnap lesz,azon azért még izgulok,de remi,hogy rendben lesz... :roll: :roll: :?
A hasam pöttyös és viszket,nagyon remi,hogy csak a babaolaj miatt...
Szóval most para kicsit...

Jó éjt mindenkinek!

Kép
bogyótanya
 
 


Sziasztok!

Az ígért képek:

Kép plafon

Kép fal

Kép fal bal oldal

Kép fal jobb oldal

Kép hazamenős cucc

Kép kocsikabát

Kép babakocsi

Kép hordozó közelebbről

Kép Pocak

jucicuki
 
 


Sziasztok!

Csak most jutottam ide, de sok hírem van.

Juci

Ez eszméletlenül szuper. Én is elfogadnám , akár magamnak is.

Ma voltam dokinál, mindkettő feje lefele áll, 1790 és 1750 a becsült súlyuk. A fiúnak nagyobb a feje, a lány hosszú combú és nagy pocija van. Zárt a méhszáj!!! Legközelebb szeptember 3án kell mennem, de addig is minden héten szerdán délben hívnom kell a profot. Jó volt látni a törpéket. A kiscsaj a pofiját nem mutatta, sőtt mindkét kezével takarta, de a bizonyítékot, hogy lány széttárt lábakkal megmutatta ismét. A kisfiút takarta a kiscsaj, de a doki szerint tuti fiú!

Most megyek vízszintes helyzetbe, bár az alvás még mindig nem erősségem, a meleg miatt izzadom, sőtt a bébik szétrúgják a bordáimat + egy kis légszomj!!! Még 42 nap.

Üdv mindenkinek!

snezsanett
 
 


Zsanett,Bogyó,Maminti!
Nagy gratula a fejvégűséghez mindegyikőtöknek!Hajrá császármentesség!
Bogyó!
Mitől fogytál?Én a Johnsson babaolajtól lettem kiütéses,mert terhesség alatt allergizál,sőt a kisbabáknak sem ajánlják!
Juci!
Szép poci,te,szoba és kocsi!Klassz pihitek volt!
Numa!
Mi volt a védőnővel?
Andi!
Reméljük nem kell befeküdnöd!
13kg az nagyon jó!Ügyes vagy!Mi lesz a traccspartival így??Szép nagy babók lesznek,ha végig juttok!Milyen autót vettetek?
Tontica!
Milyen hatalmas a pocakod!Szép vagy nagyon!

Én is voltam dokinál,zárt méhszáj,koruknak megfelelő méretűek és fejjel lefelé figyelnek!
Vendég
 


Nahát, hogy mindenkinek milyen rendes gyerekei vannak, remélem ma én is jó híreket kapok és kicsi angyalok befordultak, ahogy kell :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki
 
 


Juci!
Drukk a befordulásért!
Vendég
 


Tontica, Maminti!

Ilyen volt egy napunk az elején (1 hónaposak voltak az ikrek)

Hajnali 4 körül etetés egymás után, ha a másik még nek kelt fel, akkor is fel ébresztettem, ez van...
Utána vissza aludni (5 körül)

8-kor kelt Ági, reggeli neki
utána etetés a kcsiknek, majd fent lét mindenki össznépi játék

10 körül kicsik alvás

12 körül kicsik ismét evés, után Áginak ebéd, majd mindeki aludni

Ági 12-15-ig alszik kb, kicsik 13-15-ig aludtak kb.

15-kor újabb etetés a kcsiknek, majd Áginak uzsi,
fürdetésig játszás mindekinek,
18 körül tápi a kcsiknek

fürdetés 19 körül Ági majd a kcsik 20 után, ha Ági lefeküdt

esti kaja 21 körül a kicsiknek és utána alvás 21 körül
Ági már 20 tól aludt

Most ilyen egy napunk:

Kelés 6:30 kor mindenki :?
Ági kap joghurtot előreggelinek ezzel jól elvan, amíg én megfürdök, addig a kcsik a járókában eljátszanak,

7:00 kicsiknek tápi
7:30 reggeli Ágival

8:00 játék
8:30-9:30 között megyünk lesétálni,ha olyan az idő
10:00 Ági tízórai, kicsik mennek aludni

11:00 kicsik ebéd (főzelék hússal)
12:00 Ági ebéd, Ági megy aludni
13:30 kicsik tápi, utána mennek aludni

13:30-15:30 házimunka :? :twisted:

15:30 mindenki kel :lol: 8) , uzsonna, kicsiknek gyümipüré
1/2 adag

18:00 vacsi Ági+én (és a párom, ha már hazaért)
18:30 fürdetés először a kicsik, utána tápi nekik, majd nyomás aludni
19:30 Ági fürdik, majd megy aludni 20:00-kor

utána pedig szabadfoglalkozás keretében rendberakom a konyhát, főzök, ha du nem tettem meg...+ házimunka
22:00 körül végzek hurrá! :P


Kipróbáltam sok mindent, igény szerint, hátha akkor jobban alszanak, Áginál bejött, már 2 hetesen végigaludta az éjszakát, de ikreknél nem lehet, mert senki sem bírja, hogy lefekszel, alszol fél órát majd kel a másik, hogy zaba...
Ja és beköltöztem az ikrekhez az első pár hétre, beraktunk egy ágyat a szobájukba, hogy ne kelljen mindig átjárni. Ha nagyon ki voltam, akkor a párom bevállalta az éjszakát, de tartósan nem lehet rájuk számítani, mert a munka mellett nagyon húzós éjszakázni.

Az a baj, hogyha nappal alsznak, akkor pedig ott a házimunka, amit ha akkor végzek amikor fent vannak, akkor szinte nem is foglalkozom velük. :( Ágit már jól be lehet vonni, így csak az az idő esik ki, amíg a kicsik fent vannak, akkor nem szoktam takarítani, kivéve a porszívózást :lol:

Valaki anno kérdezte a textilpelusok számát, nekünk 100 db van, és éppen kitartott az elején, heti 1* mosom, mert nincs hova tergetni, így is úgy nézünk ki, mint egy mosoda, (4 szárogatónkvan)

Szóval nacifelkötés indul, nehéz nagyon nehéz az elején, de muszáj a poroszosabb módszerrel napirendet kialakítani, mert különben azon kapjától magatokat, hogy du. 3-kor még hálóingben glasszáltok átázott melltartóbetéttel, tejben fürödve. :roll:

A Blanka sajna nem szopott, így neki fejtem eleinte, na az már néha sok volt, mert mire mindeki megkajált, Réka szpott+ táp, Blanka táp+ lefejt tej, és után még 15-20 perc fejés...főleg hajnalban kb. 1,5 óra volt

Jó hosszúra sikeredett :oops:
Vendég
 


Léda!

Még csak rövidült és nem nyílt ki, addig jó. :wink:

Judit, Maminti, Benszi, Bogyó, gratula a zárt máhszájohz, és Judit kivételével a fejvégű babákhoz.

Ez olyan jó, a statisztika szerint valaki csak szül természetes úton közületek, kíváncsi vagyok ki lesz az :lol:

Andi!

Még mindig pihi-pihi, jöjjön a párod nyugodtan :wink:
Jó hogy van új járgány.

Judit!

Lázmérő, nekünk sima digitális jött be, olyan ami néhány másodperc alatt mér,
amúgy van cumihőmérőnk, homlokhőmérőnk (ebből kettő, mert egy járt Ági bébiőrjéhez ajándékba), meg egy pár digitális hőmérőnk.
Higanyos nincs, de amúgy is betitlják hamarosan.

A fülhőmérővel az a baj, hogy nem mindegy hogyan tartod, így azt nem vettünk.


A homlokhőmérőt is ki kell tapasztalni, hová rakod.
Cumihőmérő, pedig nem ér semmit :(

Dóri
Vendég
 


most értem haza a dokitól:
hírek: 2 centinél kicsit rövidebb a méhszájam, és végig nyitott egy ujjnyira (sztem 2111es), így jövő kedden irány a kórház, ahol szerdán összevarrnak. 1-2 nap megfigyelés, h tuti nem szúrták ki a magzatburkot, aztán ha nem, irány haza, ha igen, irány a klinikák és szülünk. addig pedig kezeljük az e. coli bacit (ezért megy nekem kicsit a hasam), amit találtak a hüvelyben (honnan kerülhetett az oda???). szerencsére a dokinő most nem akart mindenáron kórházban látni... pfúúúúú. és 2 kiló vizet feküdtem ki magamból az elmúlt héten (=11 kilónál tartok most). nem is hülyeség ez a szigorú fekvés... hm. ki gondolta volna.
most pedig megkésett tízórai és visszaolvasom a tegnapi termést

Kép
an°°di
 
 


Zsanett!

Mi lesz 42 nap múlva?
Programozott csaszi? vagy addi gszeretnéd kihúzni?

Amúgy a járgányról csak annyit, hogy gyanúsan olcsó :?: Egy ilyen kombináció a boltban 200ezer Ft. Vagy agyonhasznált, vagy sérült. Szóval csak óvatosan.
A bébé comfortban pedig az a rossz, hogy az esővédős kupola 20e Ft/db, a nélkül pedig nem lehet a sport részt használni,mert még a napot sem tudod kitakarni. :?
Nekünk volt Ágival és nem győztem eladni, akkora csalódás volt a kocsi(tudom, páran ilyet vettek, de ez csak az én véleményem :wink: , van aki nagyon szereti)

D.
Vendég
 


Dóri, köszi a sok-sok hasznos infót. a napirend sztem is életmentő lehet. még "csak" 2 gyerekkel is :wink: és a mi kis szarosaink is fejvégűek... meglátjuk...

Judit, ez a szoba gyönyörű!!!! és a cuccok is és a hasad is.

viszketés: Bogyó és Maminti. nekem nem viszket, de reped kegyetlenül és fáj! próbáljam ki a milupás cuccot??

Zsani, h micsoda mázlista vagy, hallod? :shock: :shock: zárt méhszáj, dokihoz csak héba-hóba... csak így tovább!

Benszi, tali napolva. hátha varrottan mozoghatok kicsit, de budaörsöt sztem még úgy sem vállalnám be. majd később legfeljebb. veled amúgy minden okés? opel astrát vettünk végül. másfél éves, gyönyörű állapotban, szürkéskék :D

és köszi a drukkot Csajok :wink: 8) remélem, hatásos lesz!!!

Kép
an°°di
 
 


Dóri!
Nagyon köszi ezt a sok infót!Jól jön!

Andi!
Nem pite,összevarrás stb!Hogy tudod kifeküdni azt a vizet?Nem értem!Remélem jó sokáig húzzátok még,hogy minél kevesebb ideig kellejn az inkubátor!Ha nem lesz a Klinika,akkor hol szülsz majd?
Vendég
 


Andi!
minden okés velem csak már vannak néha méhösszehúzódás szerű dolgaim!Szerintem ne reménykedj,hogy varrottan grasszálhatsz!Klassz az Opel nagyon!Gratulálok hozzá!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?