Tontica, Maminti!
Ilyen volt egy napunk az elején (1 hónaposak voltak az ikrek)
Hajnali 4 körül etetés egymás után, ha a másik még nek kelt fel, akkor is fel ébresztettem, ez van...
Utána vissza aludni (5 körül)
8-kor kelt Ági, reggeli neki
utána etetés a kcsiknek, majd fent lét mindenki össznépi játék
10 körül kicsik alvás
12 körül kicsik ismét evés, után Áginak ebéd, majd mindeki aludni
Ági 12-15-ig alszik kb, kicsik 13-15-ig aludtak kb.
15-kor újabb etetés a kcsiknek, majd Áginak uzsi,
fürdetésig játszás mindekinek,
18 körül tápi a kcsiknek
fürdetés 19 körül Ági majd a kcsik 20 után, ha Ági lefeküdt
esti kaja 21 körül a kicsiknek és utána alvás 21 körül
Ági már 20 tól aludt
Most ilyen egy napunk:
Kelés 6:30 kor mindenki
Ági kap joghurtot előreggelinek ezzel jól elvan, amíg én megfürdök, addig a kcsik a járókában eljátszanak,
7:00 kicsiknek tápi
7:30 reggeli Ágival
8:00 játék
8:30-9:30 között megyünk lesétálni,ha olyan az idő
10:00 Ági tízórai, kicsik mennek aludni
11:00 kicsik ebéd (főzelék hússal)
12:00 Ági ebéd, Ági megy aludni
13:30 kicsik tápi, utána mennek aludni
13:30-15:30 házimunka
15:30 mindenki kel
, uzsonna, kicsiknek gyümipüré
1/2 adag
18:00 vacsi Ági+én (és a párom, ha már hazaért)
18:30 fürdetés először a kicsik, utána tápi nekik, majd nyomás aludni
19:30 Ági fürdik, majd megy aludni 20:00-kor
utána pedig szabadfoglalkozás keretében rendberakom a konyhát, főzök, ha du nem tettem meg...+ házimunka
22:00 körül végzek hurrá!
Kipróbáltam sok mindent, igény szerint, hátha akkor jobban alszanak, Áginál bejött, már 2 hetesen végigaludta az éjszakát, de ikreknél nem lehet, mert senki sem bírja, hogy lefekszel, alszol fél órát majd kel a másik, hogy zaba...
Ja és beköltöztem az ikrekhez az első pár hétre, beraktunk egy ágyat a szobájukba, hogy ne kelljen mindig átjárni. Ha nagyon ki voltam, akkor a párom bevállalta az éjszakát, de tartósan nem lehet rájuk számítani, mert a munka mellett nagyon húzós éjszakázni.
Az a baj, hogyha nappal alsznak, akkor pedig ott a házimunka, amit ha akkor végzek amikor fent vannak, akkor szinte nem is foglalkozom velük.
Ágit már jól be lehet vonni, így csak az az idő esik ki, amíg a kicsik fent vannak, akkor nem szoktam takarítani, kivéve a porszívózást
Valaki anno kérdezte a textilpelusok számát, nekünk 100 db van, és éppen kitartott az elején, heti 1* mosom, mert nincs hova tergetni, így is úgy nézünk ki, mint egy mosoda, (4 szárogatónkvan)
Szóval nacifelkötés indul, nehéz nagyon nehéz az elején, de muszáj a poroszosabb módszerrel napirendet kialakítani, mert különben azon kapjától magatokat, hogy du. 3-kor még hálóingben glasszáltok átázott melltartóbetéttel, tejben fürödve.
A Blanka sajna nem szopott, így neki fejtem eleinte, na az már néha sok volt, mert mire mindeki megkajált, Réka szpott+ táp, Blanka táp+ lefejt tej, és után még 15-20 perc fejés...főleg hajnalban kb. 1,5 óra volt
Jó hosszúra sikeredett