Sziasztok!
Megjöttünk
Már vasárnap éjszaka, csak tegnap egész nap nagyilátogatás volt a program, este későn értünk csak haza.
Fiúk már anyunál vannak, majd csak csütörtök este kapom őket vissza, szóval a talira is egyedül megyek, remélem nem baj
Szuper jól éreztük magunkat, nagyon jó helyen voltunk, kimondottan gyerekeseknek való, de voltunk rengeteget kirándulni is, nemzeti parkban, stb.
Sok a látnivaló a környéken.
Képeket majd estére válogatok, mert rengeteget csináltunk.......
Reagálni csak erre az oldalra tudok, nagyon vissza se olvastam.
Zsuzsa!
Leont is így megcsípik a szunyogok, most is tele a kis pofija rengeteg csípéssel
Azóta már múlnak?
Ayse!
Liliszoba nagyon szép lett, a színe kimondottan tetszik, meg a bútorok is, annyira Lilihez illenek szerintem.
Ancsi!
A Ti szobátokra is emlékszem, az is nagyon jó lett, az ágy meg ötletes. Molli is abban fog aludni rögtön az elejétől?
Örülök, hogy az UH-on minden oké volt, hú mindjárt itt a finish.
Juci!
Sajnálom a rosszulléteket
Ábrisnak és anyukájának én is örülnék
Megann!
Ne izgulj, az én fiaim is tapadósak lettek ebben a 2 hétben, remélem ez hamar elmúlik. Leon Gabit pécézte ki magának, Noel engem.........
Pl. Leont szinte soha nem emelhette fel seniki, nem foghatta a kezét más, nem tolhatta a babakocsiját, mint Gabi...
Pl. Nikit (Gabi 17 éves húga, ekit vittün magunkkal) szabályosan ellökte magától és elkezdett visiítani, ha fel akarta emelni. A bevásárlókocsiban meg csapdosott a kezére, hogy nem tolhatja, olyan undok volt.
Noel kicsit lazábban, de ugyanezt csinálta. Gondolhatod, én is izgulok, mi lesz szeptembertől, 1 hónap alatt kell a kettőt beszoktatnom.....
Na ezért is passzoltam le őket gyorsan egy kicsit, hogy szokják megint, hogy nem csak a szülők vannak.
Márti!
Képeket én is meglestem odaát, szuperek, főleg a BW mosoly tetszik
Benianyu!
Hú, még a Ti lakásotokról is rémlenek a képek, nagggyon tetszik, a konyha különösen.
A vidámparkos képek meg édesek, Benis egyforma képek
Na most ennyire tellett, de próbálok visszakapcsolódni...