sziasztok!
Gyorsan írok, a fiam uis nagyon jól elvan kivételese a járókában. Aztán megyek dolgozni, feltéve, ha hagy.
Szuper hétvégénk volt, szombat du-án kimentünk megnézni a szokásos sétánkon a rendõrnap elõkészületeit, hát Danit teljesen megbabonázták a körhinták, úgy bámulta õket
Persze a babakocsiban állandóan felállt, néha már cipõvizsgálat közben majdnem bukfenc is volt, fejen állt a gyerek a kocsiban.
Szerencsére van kikötõ heveder, így nem tud kiperecelni, de szerintem ennek ellenére, akik láttak minket, azok szívszélhûdést kaphattak. Persze Dani nagyon élvezte. Aztán elfáradt és csak ücsörgött nézelõdött és kiflit majszolt
Vasárnap anyósomék egész nap vigyáztak a Danaira, mi meg elmentünk a Hûvösvölgy körüli hegyekbe teljesítménytúrázni a barátainkkal. Most az egész fenekemben izomlázam van + a vádlimban, de nagyon jó érzés. Dani közben itthon nagyon jól érezte magát, még aludt is cici nélkül. Persze örömmámorban tört ki, amikor éppen ébredezett és ott látott minket apával.
Közben jön a bal felsõ fogunk, már látható jelei vannak, az íny lentebb van egy kicsit. emiatt pénteken nagyon sokszor felébredt, keservesen sírt, de még mindig nem törte át az ínyt a fogacska. Lefektetés után 1 órával ébredt kb. 10 percenként, cicit nem kérte, mert nem volt éhes, így néztük az ablakból az autókat, megmaszíroztam és úgy visszaaludt, de nagyon sokszor ébredt. Tegnap és ma éjjel viszont nyugodtan aludt.
Közben kiütésünk is van vmilyen kajától, valszeg a kecskeméti paradicsompürés krumplitól.
Tüni
Dentinox-ot simán lehet venni a patikában, de én elõtte megkérdeztem a dokit, mit mond róla.
Fogak:
Ti adtok vmi fluor készítményt v. mást a fogakra?
Úszás:
Mi is a Huggies úszópelust használjuk.
Rit
Ok, akkor szerdán találkozunk úszáson.
A férjem is informatikus és most rendszergazdai állást pályázik egy multinál, mellesleg az én melóhelyem mellett van egy udvarban.
Djeszter
Én is uígy vagyok a jogsival, kb. 8 éve nem vezettem, most kezdetm újra, ráadásul jó nagy kocsival ford focus combival
+ pesti õrült forgalomban. szerencsére a tájékozódóképességem nagyon jó, de én is szétizgultam magam az elején. Az viszont elkeserítõ, hogy legtöbbször pofátlannak kell lenni, mert senki nem akar beengedni egy-egy sávba, vagy máshonnan.
Orsoly
Az biztos, hogy egész más elhagyatott helyen egyedül vezetni, mint forgalomban, ugye ott jobban kell figyelni. Én elõször a Hungária krt-on fostam, pedig a férjem ott ült mellettem, de nem szólt bele mit csinálok, és egész jól ment. a lényeg, hogy minden alkalmat ki kell használni a vezetésre, mert úgy jön bele ismét az ember.
Most ennyi, szép napot nektek!
gumicukor és dani