Köszi Boti nevében a dicst!
Szerintem is jóképű a srác, és ha tudnátok hogy adja a puszikat!!! Tuti elolvadás, ráadásul nem is spórol vele!
Lafi
asszem kezet foghatunk, mert én is ezen a "nem mozog a gyerek" témán lovagolok...
Szőlő tilos??? Miért?
Mert minden este megeszek egy jó nagy fürttel...
Az első magzatmozgás után 22 héttel szülés nálunk megdőlt, mert Botit 16 hetesen már éreztem, de szépen kivárta az idejét, és 40. héten született!
Lego
Gyönyörű csajod van!!!
Nekünk már annak idején is az volt a fő szempont a babakocsinál, hogy jó széles legyen! Elnéztem anno a babakocsiban a gyerkőket, és 90 százaléka alig fért benne! Akkor kezdtem vadászni a széles kocsikat, végül PP Atlantico-ra esett a választás, mózeskosarat vettünk hozzá, ráadásul mázlink volt, mert pont kifutó termékként tudtuk megvenni, lényegesen az új ára alatt. De az asztiai vásár jó ötlet, ott tuti sokkal jobb áron kapsz, és a választék is jobb tudtommal!
Nagyon szeretem azóta is, Boti még mindíg kényelmesen elfér benne, pedig nem kicsi a srác, 13,5 kiló!
Így aludt benne nyaralás alatt
Vörösbegy
Már én is agyaltam ezen, hogy veszek ilyen sztetoszkópot vagy mit, de nem tudom, hallanék e vele valamit!
Vagy elmegyek a védőnőhöz, hogy hallgassa meg dopplerrel a szívverését...
A Te gyerkőceid is nagyon helyesek!:D És most látom, hogy csak 1 év 2 hónap vam köztük!!!:shock:
Hát anyám, le a kalappal előtted is!!:wink:
Most megyek - tuti kihagytam valakit -, de hazaért a rosszcsontom!