Új privát üzeneted érkezett!

Viki, nem múlt siratás. Csak egy megjegyzés, hogy a pálinkázós csajok ma már korán ágyba gurulnak, mert megváltozott a testi igényünk... én csak azt sajnálom, hogy nem tudunk apuval mulatni.

A babusról néha megfeletkezem, mármint nem csinálok semmi károsat csak elfelejtem, de aztán eszembe jut, hogy hoppá, hát nekem most tök jó. :) De egy barátnőm megnyugtatott, hogy ő a szülés után is elfelejtette néha, hogy van még egy gyerek a másik szobában... De hát erre való a 9 hónap, hogy hozzászokjunk.
Amúgy sztem aki első gyereket vár, annak tök normális lehet, hogy nehezen fogja fel. Számomra tök félelmetes még kimondani, hogy anya leszek.
Fú csajok, emlékeztek még Kalitkára? Mi lehet vele?

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Jajj Csajok!!!!!!!!!! Félre ne értsetek!!!!!!! Én is elmerengek néha ezen/ilyeneken. No nem vagyok egy pájinkás alkat, de a sört meg a bort én sem vetettem meg... Egyszer ittam (tavaly) Becherovkát Szlovákiában, és estére Axl Rose-zá változtam, na azóta is emlegetik... :oops: :lol: De ezeket az emlékeket meg kell őrizni (és csak az emlegésükkel lehet), mert valaki később nagyon kíváncsi lesz Anya "csíntevéseire"! :D Na és persze Apáéra is, még ha infantilisek is... Mi párommal, volt hogy gyorsasági versenyt rendeztünk a mozgólépcsőn... kb 10szer mentünk le-fel... :oops:

Lego, örülök, hogy jelentkeztél. Remélem is, hogy jelentkezni fogsz sűrűbben!!!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Konkri! nem Kacikára gondolsz? sajnos elvetélt, de már újra kismami, a 2007. márciusban szülünk topicba írogat...2 nap múlva megy szívhangleső UH-ra...drukk neki, valóságos csoda, hogy ilyen gyorsan megint kismami :lol:

mindjárt visszaolvasok :)

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 

 
 

Ja és azt nem is írom, hogy fél órája ment el tőlünk a védőnő... Betoppant meglátogatni! :shock: Még jó, hogy nagyjából rend volt... No azért nem csilli-villi minden, de látszott rajta, hogy nem ezért jött... :) Dumcsiztunk, fél órát sem volt itt... jó fej nőci. De legközelebb szólhatna... :roll:

Kép
Kép
sleepin
 
 


szia Lego, de jó itt látni végre!!!!!!örültem neked!!!!
Vendég
 


Vörösbegy: nem Kacika, hanem volt egy csaj, aki kibékült a férjével szülői nyomásra, azt az első "békülésnél" terhes is lett, de mintha a babát se akarta volna. Azért volt Kalicka v. Kalitka a neve mert hogy bezárva érezte magát.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Cső Legó!

Észre se vettelek, úgy átgurultam erre az oldalra :oops: , bocs!

Az osztriai babakocsi engem is érdekel! Hol találtál kint kocsit? Mit ajánlasz, hol nézze meg az ember?

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Szerintem sincs semmi baj azzal, hogy valakinek van előélete.
Tuti mindenki életében volt egy ilyen bulizós, mindentbele időszak, aminek most - ha csak egy kis időre is - de vége. Nagy pocakunkkal majd jó lesz rá visszagondolni, hogy hát ezek is mi voltunk :D Főként a gyereknek mesélni, hogy: Anya és apa részegeskedtek :D

Én emlékszem Kalitkára :!: Nagyon megrendítő sztori volt, aztán soha többé nem jelentkezett! Furi :(

Sleepin: hozzánk is jött már a védőnő váratlanul, engem keresett, a párom volt otthon. Mondta, hogy nem vagyok, mert dolgozom, és a védőnéni így nem akart bemenni. Én sem tudtam mire vélni a látogatást, mert hát tudja, hogy dolgozom napközben.

Az, hogy a terhességünk még szokatlan nekünk is, az bizti normális, nem? Még néha én is rácsodálkozom reggelente, hogy mi ez a hasam helyén?! :lol:

Konkri: Jót nevettem, hogy bebuktattad a párodat! :lol: Egyszer már én is jártam így, de nem gyűrűvel, hanem karácsonyi ajándékkal!

Lafead: az a baj, hogy én ezt a napi sokszor keveset evést nem tudom megszokni. Mindig elfelejtem, de tényleg! A gyümölcsöket mennyire lehet enni? Mert én most állandóan azt ennék, de állítólag a sok gyümicukor sem túl jó! :?

KépKép
Kép
sagi1
 
 


Sagi, gyümik:
szóval kb 3-4 felé már leht enni, pl. 2-3 db barack, egy nagyobb szelet gdinnye, sdinnye (bár én ma ebből egy jóval nagyobb szeletett ettem.... :oops: ), kevés cseri, kevés meggy stb.

szóval kb ilyen mértékben lehet enni őket
ami tilos: szőlő, banán


amiből több ehető:alma, körte

amúgy meg lehet szokni a naoi 5x kaját, hidd el, én is azt hittem, hogy nem lehet, de ha az ember épp hogy eszik valamit, akkor már alig várja hogy leteljen a 3 óra és egyen!mint én most!
most ettem és már alig várom hogy egyek 6kor!

tudom, hogy unjátok már, de mikor érzem már a babót????????
Vendég
 


Lafi: szu-szá-szu-szá... koncentrál!
Menj le alfába, vagy valami. Beszélj hozzá, hátha hallgat rád, végül is te vagy az anyja!
De az is lehet, hogy nem tudod, hogy ő az...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


LEGO!!!! ANNYIRA JÓ, HOGY MEGINT ITT VAGY, MOSTMÁR NE HANYAGOLJ EL MINKET! :lol: Hogy van az a gyönyörű kislányod? És Bambival mi van?

Konkri! ja bocsi, igen, emlékszem, csak egyszer írt, máshova sem...nem tudom hogy döntött szegény...de sejthető azt hiszem...

Sleepin! védőnő derült égből :? ennél majd csak akkor lesz jobb, mikor a baba éppen elalszik egy borzasztó éjszaka után, te is aludnál és akkor csengetnek és felébreszti a manócskát megvizsgálni, hogy minden rendben van-e...én már ilyenkor kikapcsoltam a csengőt :lol:

Lafi!!!!!!!! szőlő tilos??????????, két hete szinte csak azon élek...meg tegnap vettem banánt, mert már ráuntam a nektarinra :? írj még légyszi ilyen táplálkozási tanácsokat, ebben te vagy a topic hőse! grat! egyébként szerintem is már rég érzed, csak nem tudod, hogy az...első terhességnél nagyon nehéz elkülöníteni a bélmozgástól!

Csajok! én ma vettem egy fonendoszkópot! és amit hallottam odabent, az felülmúlta a képzeletemet...minden mozgáshoz egy csobbanás, nagy nehezen meglett a szívhang is, gyors és erős...a háttérben az én halk szívhangom, és a bélhangjaim :? de Barnabás pontosan ezt hallja...este Ákos is kihallgatja a pocakomat :P

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Amúgy Lafi, ha az uh-n láttad hogy mozog, akkor nyugi. Nem biztos hogy jó lesz ha megérzed, hogy mozog, mert aztán ott az ellenpólus, hogy Úr Isten, most meg miért nem mozog??? Már x órája nem mozog... hú ha, most mi van? Prüntyi is ma nagyon lusta! Mérges is vagyok rá, mit ijesztegeti szegény megfáradt édesanyját! Lafi a mi életünk már tiszta aggodalomban fog telni, amin már a mézespálesz se fog feledtetni... :lol:
Gondolj csak bele, egy kirándulásba, egy discoba... Amit bánok, hogy már nem fogunk apával részegen tántorogni az utcán, hogy aztán jól kinézzenek majd a szülőértekezleten... :oops: Oda a gondtalan, felelőtlen éveinknek! Mi már egy életre elköteleztük magunkat. De cserébe kapunk anyáknapi műsort az oviban, szép rajzokat, mindennél többet jelentő ölelést, mosolyt... Most kezdem csak érteni, hogy egy anya mennyivel több egy nőnél. És sokkal inkább tisztelem anyut, a mamákat, az anyósom.

Sagi: igen ő a Kalitka. inkább nem is gondolok bele mi lehet vele.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Igen Lafead, várjuk a többi gyakorlatiag táplálkozási tanácsot.
A babócád mozgását hamarosan megérzed, ne aggódj!

Az egyik barátnőm 26. hetes kismama és eddig csak 4 kg-ot hízott, most viszont magas lett a terheléses cukra (7 helyett 7,3):(, valószínűleg a sok gyümitől, legalábbis a dokija szerint!
Így azt javasolta, hogy terheléses cuki előtt lehetőleg mellőzük sok gyümölcsöt!

KépKép
Kép
sagi1
 
 


Vörösbegy!
Hol vetted azt az izét? és nem sztetoszkóp a neve?

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Védőnő: engem is kikészített a sűrű randijaival, mondtam hogy októberig nem érek most rá... ő nem jött hivatlanul hál istennek.
Sógi szerint az amúgy se a védőnő volt, hanem a védőnő lánya. Kis fiatalka.
Ő azt mondta, hogy a terheléses cukor előtt pár héttel ne egyek sok édeset, mert aztán ha rossz eredmény jön ki akkor doki válogatja, hogy diétára vagy inzulinra ítél.
Lafi: szerinted igazat mondott? Benned jobban bízok.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Kössssssssszi Csajok,hüpphüpphüpp. :D Jajj de érzékeny a lelkem. :lol: De tényleg,örülök,hogy nem felejtettetek el. :wink:

Kalitkára én is emlékszem.Hááát...Szerintem (lehet megvettek-bár nem is biztos,hogy elvetette a bébit) jól döntött.Gondolom ezért nem írt többet.:( Sajnálom,nem lehetett egyszerű időszak neki...

Konkri
Au-ban...Konkrét boltot nem tudok még mondani,de Grazban szeretném megvenni.Hozzánk nincs túl messze,elég nagy város.Körbenézek még apróbb városokban is,ha nem sűrgős (szept-okt körül megyünk ki) szívesen adok infókat majd.

Babamozgásról egy sztori...nem túl happy... :roll: 33 hetes voltam Dorkával,1 teljes napig nem éreztem am ozgását.Persze futottam a dokihoz,aki azonali kórházi felvételt javasolt...1 hétig voltam bent,"feleslegesen",mert amint belefeküdtem a kh-i ágyba az én DRÁGÁM 2 órán át focizott,úgy mint még soha...Szóval senki ne aggódjon!Akkor és annyit mozog a babája amihez kedve van. :wink: (persze jobb félni....és nem mindig végződik így,de éljünk optimistán :wink: )

Vörösbegy
Köszike. :oops: Aranyos vagy.:)
Dorka jól van,nagyon eleven-csacsogós-eszetlen-pimasz-kelekótya-szeleburdi,de egy imádnivaló KISKIRÁLYLÁNY.Most épp alszik. :lol: Végre csend van. :lol:
Bambusz már nincs velünk,egy ismerős vitte el.Nála több "vad"állat van (szarvas,fácán,v.disznó...) és már párja is van a kis vadócnak.:)

Kép

:)szép estét:)
Vendég
 


Elméletileg a cukor 2-3 nap alatt eltűnik a szervezetből,de a vérvétel előtti napon fogyasztott cukros italok-gyümölcsök BIZTOSAN megemelik a vércukrot. :? Bár nálam ez nem fenyeget,szerencsémre (v nem...).Az első vérvétel előtt zsemle-tej helyett cukros kávét,kakaóscsigát ettem és így is csak 3,1-s lett a cukrom. :lol: Mi lett volna ha nem eszek???? :shock:

A szőlő nagyon sok cukrot tartalmaz,óvatosan vele.

Fonendoszkóp:én is én is beszerzek egyet!De ha jól emlékszem valahol van is,csak meg kell keresnem... :? Tényleg olyan jól hallani???Én mindig csak a saját szívverésem hallottam...bár az én hallásommal.... :? nem is csodálom...

Súlygyarapodás:1kg...eddig,de ez is változó.59-61 között mozgok május óta...mikor mennyit eszek vagy épp mikor mérem.Ma 61 voltam,ebéd után,de tegnap 59et mutatott a mérleg...hááát,szerintetek kidobjam????Mármint a mérleget? :lol:
Vendég
 


hát én sem voltam szent megboldogult fiatalkoromban :P sőőőt...azért csajok, ha majd a mostani kis édes még pocaklakóink csinálnak nagy "bulikat" akkor ne legyünk túl szigorúak, ha a hajunk is égnek majd a mutatványaiktól :twisted:

Lego! nem semmi ez a kiscsaj! micsoda szemek!
igen így van, onnantól,hogy érezzük hogy mozog, kaptunk egy újabb parázási lehetőséget :shock: :lol:

na befejeztem a szőlőevést :?

Sztetoszkóp, vagy fonendoszkóp mindegy hogy kéred...én egy sima gyógyászati segédeszköz boltban vettem, 3600 ft volt...de olyan klassz... :lol: csak már fáj a fülem, mert amíg új még nagyon szorít :roll: de majd Ákos fején kitágul :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Kép

ők az én "nagy" drágáim...a történet annyi, hogy amióta kiderült, hogy öcsikéjük lesz, Dóri is elkezdett focizni, hogy nehogy kimaradjon majd a buliból és nehogy csak Donátot szeresse majd Barnabás :lol: olyan boldogság, hogy ennyire várják...

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Aztaaaa Csajok.... ezeket a gyönyörű gyerekeket!!!!!!!! Pár év múlva esélye sem lesz más országnak a világszépe választáson!!! :D :lol:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Egyetértek Sleepin-nel!
Micsoda szép gyerekek!
Csak remélni tudom, hogy majd egyszer az enyém is ilyen szép lesz!
Dorka is gyönyörű, azok a szemek... :!: :!: :!:
És Vörösbegy drágái:) is! Milyen nagyok már! :o

KépKép
Kép
sagi1
 
 


Köszi Boti nevében a dicst! :D :D
Szerintem is jóképű a srác, és ha tudnátok hogy adja a puszikat!!! Tuti elolvadás, ráadásul nem is spórol vele! :lol:

Lafi :)
asszem kezet foghatunk, mert én is ezen a "nem mozog a gyerek" témán lovagolok... :oops:

Szőlő tilos??? Miért?
Mert minden este megeszek egy jó nagy fürttel... :oops:

Az első magzatmozgás után 22 héttel szülés nálunk megdőlt, mert Botit 16 hetesen már éreztem, de szépen kivárta az idejét, és 40. héten született!

Lego :)
Gyönyörű csajod van!!!
Nekünk már annak idején is az volt a fő szempont a babakocsinál, hogy jó széles legyen! Elnéztem anno a babakocsiban a gyerkőket, és 90 százaléka alig fért benne! Akkor kezdtem vadászni a széles kocsikat, végül PP Atlantico-ra esett a választás, mózeskosarat vettünk hozzá, ráadásul mázlink volt, mert pont kifutó termékként tudtuk megvenni, lényegesen az új ára alatt. De az asztiai vásár jó ötlet, ott tuti sokkal jobb áron kapsz, és a választék is jobb tudtommal!
Nagyon szeretem azóta is, Boti még mindíg kényelmesen elfér benne, pedig nem kicsi a srác, 13,5 kiló!

Így aludt benne nyaralás alatt :D
Kép

Vörösbegy :)
Már én is agyaltam ezen, hogy veszek ilyen sztetoszkópot vagy mit, de nem tudom, hallanék e vele valamit!
Vagy elmegyek a védőnőhöz, hogy hallgassa meg dopplerrel a szívverését...

A Te gyerkőceid is nagyon helyesek!:D És most látom, hogy csak 1 év 2 hónap vam köztük!!!:shock:
Hát anyám, le a kalappal előtted is!!:wink:

Most megyek - tuti kihagytam valakit -, de hazaért a rosszcsontom!

Kép
Kép
zituska28
 
 


Micsoda szép gyerkőcök!!!!!!!!!!!!!!

Na azt sem tudom, hol kezdjem.

Szóval nem tom, majd mit mondok a gyereknek, ha túl sokat bulizik meg tsai mert aztat mán mégsem mondhatom, hogy anyád és apád szent volt............ciki lenne...........asszem szemet hunyok felette és visszagondolok, milyen jó is volt a gimi meg az egyetem, meg a bulizás..........!

szőlő: húúúúúúú teli van cukorrral, terheseknek még aki nem is cukros nagyon kell vele vigyázni!!!!!!!

terhelés:
terhelés előtt lehet csalni, no gyümi, no cukros lötty, de sajna, akinek magas a cukra, annak tök mindegy, hogyan csal...........akinek meg kevés, megint mindegy...........szóval ennyit ér a csalás,a határétékeseknél meg ismétlés van.
sztem jobb megtudni az igazat mint csalni..........mert azzal nagyobb baj is lehet.........a lényeg, terhelés előtt ne legyen annyi cola és tsai.
AZ INZULINT NEM KÖTELEZŐ ELFOGADNI
ha bírják a kismamik a diétát, azt kell előbb, mert az inzulinnak vannak hátulütői!nem is kevés!!!!!!!!!!!csak ezt nem mondják el.
Vendég
 


Sziasztok!

Nem semmi mennyit írtatok ma:)

Csajok!!!! Hihetetlenül szépségesen, gyönyörűséges gyerkőcök!!!! Gondolom iszonyat büszkék vagytok rájuk és természetesen az apák is:)

Vörösbegy: név úgy tűnik, hogy Kárpáti Szonja-Maya lesz. Igazából a Maya a favorit, de azt nem hozza a naptár és nem akarom, hogy ne ünnepeljék majd meg az oviban vagy később. Hiába tudom én, hogy május 1. a Maya nap, nem körtülhetem evvel tele a világot :). A Szonja is nagyon tetszik és anyum nagyon szeretné, hogy Szonja legyen inkább így két neve lesz a manónak és az egyik majd úgyis ráragad. Bár be kell vallanom nekem a most látott uh után inkább Mayás:)

Vessetek meg de én nem akarom feladni a bulis időket. Persze, első lesz a baba és anyum már most közölte, hogy hát lányom, ez a baba tuti el lesz kényeztetve (mindezt abból következtette ki, hogy egy nap 2x megnézem az uh-os dvd-t :) ), de én nem akarok a 4fal között élni. Szeretnék ugyanúgy elmenni kikapcsolódni, haverokkal diszkóba, moziba, ha úgy esik jól akkor félrészegen hazajönni majd másnap a nagyihoz rohanni a gyerkőcért. :) Lehet, hogy ez így szívtelenül és önzőn hangzik, de én körülöttem csak azt látom, hogy az olyankok akik minden idejüket a gyerekkel töltötték és minden szabadidejüket feladták, előbb vagy utóbb besokaltak és olyat is tudok, ahol ez váláshoz vezetett. Én nem szeretnék soha-soha-soha elválni! Imádom a férjemet, a kiskutyánkat és a pocaklakómat. Ez így kerek és senki nem hiányozhat belőle x év múlva sem! Vhogy jó lenne meglelni majd az egészséges egyensúlyt.

Lego, üdv újra köztünk:) Remélem most már nem lógsz meg:)

Zitus, azt hiszem még nem volt alkalmam üdvözölni itt, így ezt most megteszem:) Isten hozott és neked is nagy gratula a kis csibész kisfiadhoz :D

bingii
 
 


Bingii, hidd el ezzel mi is így vagyunk!!!!!!!!Ezt nem tartom szívtelenségnek, hanem kapcsolatfenntartó vagy ilyesmi, szüleim is nagyon sokáig buliztak még, utoljára 10 éve, akkor voltak 50 évesek!!!!!!!!!!!!!!Addig bizony buli, haverok, és csak most ülnek otthon.........én is így akarom.
Vendég
 


Igen, én is így szeretném:))

Jó éjt mindenkinek!

bingii
 
 


Leafed !

csak így tovább ! elképesztő, h terhesen így tudsz uralkodni magadon ! vagy neked is épphogy jót tesz a terhesség?! nálam így van. nemcsak , h jobb a kedvem, de minden nyavajám is elmúlt, remekül érzem magam !

jaaaaj, és mindjárt hosszú hétvége ! irány csopak, de még előtte meg kell tudnom kisfiú v. kiscsaj lakik ott bennt. remélem a pénteki uh tuti lesz ! olyan furcsa , ha Rá gondolok, nem tudom így megszemélyesíteni, h nem tudom a nemét. különben is : "Rúgj már anyádba !"

Kép
boci1234
 
 


Boci, egyrészt nincs más választásom, pontosabban van: inzulin és lhízás még ennél is jobban.........mehetek 100 fölé, onnan ahonnan jöttem a terhesség előtt, amikor elkezdtem fogyni a gygyszerek miatt...........szóval neeeeeeeeeeeem, azt neeeeeeeeeeem!
amúgy igen, elmúlt egy csomó nyavlyám, a kedvem is más!meg olyan kisimult az arcom, no pattik!

és igen, rúgj már anyádba!!!!!!!!!!

ja és én is veszek olyan sztetoszkópot!!!!!!!!!
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Jó reggelt!

Én most tudtam csak elindítani az oldalt, szarakodott vmiért. minden ment, csak a babanet nem, úúúúgy kétségbe estem! Még az iwiw se döntött meg ennyire.

Lafi, Boci ne aggódjatok! Próbálkozzatok! Amit javasolok (én a nagy tapasztalt első gyerekes :) )
-beszéljetek hozzá, hát ha hallgat rá.
-figyeljetek, mert tényleg lehet hogy azt hiszitek, hogy az csak egy bélbuborék, de még se. Bélbuborékot éreztek? Amúgy sztem a bélbuborék is lehet ,hogy csak azért van, mert épp oda sózott valahova.
-tegyétek oda a kezeteket, van hogy a hasamon nem érzem, de a kezemmel érzem a rugást.
-feküdjetek háton, és úgy próbáljátok megkeresni, lehet hogy megérzitek a kis testét. :) az enyém 90%-ban bal oldalon tanyázik. Szerény tudományos magyarázatom alapján úgy gondolom, hogy a szívdobogásom vonza oda. Aztán ki tudja. (többször is rákérdeztem, de megnyugtattak, hogy nem méhen kívüli, hát akkor csak nem azért van ott)
Illetve ha éreztek csípés nagyságú szurkát, vagy tompa fájást, akkor is ott van. Próbáljátok ki a hosszú hétvégén, egy kicsit mozgalmasabb idő után lefeküdni háton és alaposan figyelni, tapogatni, simogatni, beszélni...
Ez az én javallatom.

Jaj, a mai napi örömöm: reggel tudtam igazit pisilni! Nem olyan vékony sugarút, kipréselőst, hanem olyan igazi odacsurgatóst! Fú de király volt! Már hetek óta erre vártam.

Ja és jó reggelt, szép napot mindeniknek! :)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


sziasztok!

köszi a bókokat, imádom őket és most el is bőgtem magam, mert annyira tudnak hiányozni...a héten az apjuknál vannak...a terhesség meg csak fokozta ezt a tyúkanyó ösztönömet, ilyenkor már szenvedek utánuk nagyon... :? hétfőn jönnek csak :?

Konkri! grat a pisiléshez, olyan jót kacagtam rajta :lol: én is általában háton fekve érzem jobban a rúgásokat, de ha odateszem a kezem rögtön abbahagyja, hiába beszélek, énekelek neki...kezdek aggódni, hogy Barnabás fél tőlem :?

Lafi! de szuper így a tábla, köszönjük szépen :lol: mikor bulizunk egyet csajok? még pocakosan, vagy jövő nyáron egy ereszd el a hajamat? :lol:

Zituska! beleszerettem Botond alvós képébe, igazi férfi! :P
hát sosem felejtem el azt a pillanatot, mikor ölemben fogva a 3 hónapos Donátot, kijött a laborból az orvosom és közölte, hogy pozitív a teszt...sokk :shock: de most már nagyon nagyon jó így...iszonyatosan közel állnak egymáshoz...

Bingi! nagyon szép nevet választottatok, nekem is a Maya lenne a favorit, az pedig engem biztos nem érdekelne, hogy a naptárban nincs benne...ti tudjátok! az óvónénikkel pedig mindent meg lehet beszélni, sőt még ők kérdezik meg, hogy mikor van a gyerekek szüli- és névnapja...szerintem csak ez ne tartson vissza! :lol:

Boci! remélem a pénteki UH-on megmutatja a fenekét, de a táblában már rózsaszín vagy :!: :?: ez mit jelent :?:

Ma du. megyünk dokihoz, méhszájellenőrzésre...remélem minden rendben, mostanában olyan sok szúrkálást, feszülést érzek ott lent...de biztos csak növekedünk :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Sziasztok!

Konkri:
Én ugyanúgy jártam,mint Te :) Sehogy sem akart az oldal betölteni!

Vörösbegy:
Akkor nem csak én érzem ezeket a szúrkálásokat meg feszüléseket?Már kezdtem aggódni!Bizti csak a növekedés miatt van,mert a dokim azt mondta,hogy a méhszáj teljesen zárt,nincs semmi gond! :)

mazsolasyl
 
 


Vörösbegy, azért raktam rózsaszínbe, mert volt már egy hsz asszem, ahol azt írta, hogy lánynak tűnik.....ha módosul, akkor módosítom.
Vendég
 


Hello Lányok!

Tegnap voltam védőnőnél. Helyettesítették. Elmondtam közel 2 hónap vizsgálatait, leleteit. A lány megkérdezte,hogy mit jelent az,hogy "NB" :shock: ,mondtam "orrcsont".
Naná,hogy a vérnyomásom itt is magas volt. Itthon olyan 120 körüli értékeket mérek.
Mindegy pénteken még a házidokinál is voltam a vérnyomás miatt. Megnézte a naplómat, látott benne kiugró értékeket, de azt mondta, hogy amúgy teljesen jók a mérések. Ha 2 héten keresztül tartósan 130 fölé menne a vérnyomásom kell szednem a Dopegytet. Mióta kiváltottam, azóta normális a vérnyomásom. :lol:

Egyébként mostanában én is érzem ott lennt a szúrkálásokat. :roll:

A Maya nekem is tetszik, még futnak a Hanna, Jázmin, Szabina..
Vendég
 


Blongyi, nekem a Jázmint leszavazták... :( sztem a pasik nem tudnak lány nevet választani! (de fiút se :lol: )

Szurka: szerintem a pici szurka normális. A méhszáj meg szerintem megállapítható könnyen, hogy zárt. De hát ugye most még mindenkinek zárt! Én most a koraszüléstől kezdtem el rettegni! Áh, de hát ez a gyerök tuti bent akar maradni! Ugye?!

Sírás: tegnap látta valaki a 3. műszakot... a néger csajt hasba lőtték, és tök frankón megértettem amit mondott a doki. Uterus, meg ilyesmi... :) Ja de amúgy sírtam. egész film alatt fogtam a hasam. Szegény csajt úgy sajnáltam! Amúgy Vörösbegy én is sírós vagyok mostanában. mármint tök könnyű megbántani, meg ha valami rossz jut eszembe... A legérzékenyebb apu és a kishugom.

Ja ma igazi méreg napom van! Én tegnap átpakoltam a gardrobot munka után. több zsák ruha, szemét, tűre való... Az uram tegnap 4kor elment és 8ra jött haza - egész nap pecázni volt, ma dettó... Egy kibaszott polcot nem volt képes felcsavarozni és ráadásul apu parkettáz ma nekünk. Az én uram meg tök simán elmegy pecázni! Olyan rohadt mérges vagyok rá, hogy semmit nem képes magától megcsinálni. A hétfői napja dettó semmittevés volt. Holott kéne szobát festeni, füvet nyírni (azt minek, nem jön senki), kerítést csinálni, elromlott a ponyvatetőnk is, padló kéne a gyerekszobába, elpakolni az építkezős cuccokat... hasonló. Ezek azt hiszem nem női feladatok. Ő meg csak éldegél saját örömére. Kávézni a haverokkal, peca, furikka, császka-mászka, póker a számítógépen...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri:
Megértelek,nálunk ugyanez van,kivétel,hogy azért megcsinálja amit kell,de én azt várnám,ha már egyszer egész nap dolgozunk ezen a nyamvadt házon,akkor legalább utána beszégessünk már,meg legyen együtt a család.....de nem!Utána már ugyan hagy mehessen horgászni....vagy vadászni...ugyan mindegy.....neki!.....És az egészben az a ciki,hogy ráadásul külföldön dolgozik,és amúgy is ritkán,havonta 10 napot van itthon,kivéve ezt a hónapot,mert ezt "itthon tölti".Ajjjjajjjjjaaaajjjjj,na elég,mert ha most megint felbosszantom magam,abból csak takarítás lesz megint!Aztán meg jajj,itt is fáj,meg ott is fáj :)

Hááát,Konkrika az van,hogy szeretjük Őket,így elnézünk mindent!Na,de meddig? :)

mazsolasyl
 
 


Szép napot.:)

Ejj micsoda horgászapa társaság jött itt össze. :lol: :lol: :lol:
Olvasom az életünket a hozzászólásaitokból. :lol: Bár nem panaszkodom!!!Ezen a héten még nem volt.... :lol: Sok a meló,most amiatt van távol. :lol: :lol:

Érdekes,hogy csak nevetek rajta,de ezek a férfiak horgászaton kívül más szórakozást nem találnak?????Én úúútálok ott ülni,csendben,órákig.Baromira unalmas...
Vendég
 


Vörösbegy:
Ilyenre gondoltál?
Most találtam,akit érdekel kukucskáljon be!


http://www.kekpanda.hu/category.php?bid=OLM1809

mazsolasyl
 
 


Sziasztok!

Nálunk is előfrodul,hogy előbb a szórakozás, aztán a ház körüli munka. De azért mindig elkészülnek a teendők..

Amúgy én azt vettem észre,hogy a pasik amikor megtudják,hogy jön a baba, olyan nihil veszi őket körül. Szerintem ők legalább olyan rózsaszín-kék felhőkbe vannak burkolva mint mi.

Most nálunk is pattan a levegő. Kedves szeretett volna lemenni a Balatonra 3 napra, hozzáteszem, hogy már több napja tudja, hogy holnap egy nagy vidéki túra vár rá Anyummal. De mivel meleg van, szabin van, szeretett volna inkább most a Balatonra menni, aztán a vidéki útra,mondjuk jövő héten. Közben telefonáltak is, hogy beteg lett egy kolléga, be kell mennie. Most meg ő dohog, hogy bezzeg Anyum nem enged a 21-ből :roll:
Vendég
 


Mazsi, néztem a kocsikat, de ezek is fránya drágák, én nem tom mi kerül rajtuk ennyibe? De "a termék ezen az áron nem tartalmazza a mozeskosarat és a hordozót" - csak a váz???

Ebéd: kínai leves+rizs, hogy ne csípjen annyira :)

Na látom a pasik mindenhol egyformák, kíváncsi lennék, hogy Vörösbegy Ákosa milyen? Vörösbegy! Ákos egy idős veled?
Azt hiszem továbbra is fentartom, hogy a figyelmes pasik homoszexuálisak... Az enyém nem a babavárástól változott meg, sosem volt valami igyekvő fajta. áh- ez katasztrófa. Olyan boldog lennék, ha egyszer arra mennék haza, hogy rámutat valamire és azt mondja: nézd ezt én csináltam. És nem én lennék a parancsolgatós hárpia aki osztja a feladatokat. :evil:
Mondjuk Blogyi Te még a somlóigaluskáiddal ne is panaszkodj! :) Bár könnyű hisz szakács - ugye? De az enyém benzinkutas, aztán télleg a tankoláson kívül...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri:
Úgy,ahogy mondod!Csak a váz!Kész rablás!Ilyen sem lesz nekünk!

Ebéd: aranygaluska csokimártással :D nyami-nyami :)

mazsolasyl
 
 


És mazsolával??? :lol:

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Uh Mazsi, holnap leszel félidős!!!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


:) az én Ákosom? egy "Isten lába"...tényleg...mindent megcsinál, igazi ezermester, és sokat segít...na azért van neki is "defektje" siklóernyőzik...hétvégén eltűnik ha jó az idő :lol: ha meg nem jó, akkor egész nap az eget figyeli :lol:
amúgy általánosban osztálytársak voltunk :lol: én már akkor is szerelmes voltam belé, ő meg másba...majd kb. 18 évig egyszer sem találkoztunk...és két éve nyáron éppen ügyeletes voltam, mikor ő az ernyővel rosszul ért földet és kiment a bokája és én röntgeneztem...így kezdődött :lol: érdekes, hogy attól az ügyeletemtől annyira meg akartam szabadulni, de senki sem tudta helyettem megcsinálni...hát persze, ott kellett lennem... :lol:

csajok: egy csodálatos oldal :lol:
http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Csak a váz?????????????????Ez rablás!De mondjuk nekem annyira nem is jöttek be...........

Néha elsírom magam miket esztek....nyami...na akkor leírom én mit ettem, asszem nagyon kívánós kaja..... :lol: finom nyers zöldség párolt hússal............na ugye milyen fini :oops: (jaj már úgy ennék valami normális kaját, na nem baj, márcsak néhány hónap!!!!és dőzsölök egyet!)
Vendég
 


Konkri:
Haladunk,haladunk.... :D Nem szeretem a mazsolát csak a tútós palacsintába :D De a tejet sem iszom meg,csak a kakaót,azt is a boltit! :) Furi.... :)

mazsolasyl
 
 


Vörösbegy, megnéztem, de ez a nyavajás klozett nem játsza le!
Ez az informatika szerintem megnövelte az emberiség agyvérzés hajlamát!
Elkezdtünk átköltözni, de most kissé fáj a hasam... most egy kis stoppot rendeltem el. De má megin a bal oldalam...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Mazsi én se szeretem a tejet, csak a kakaót... :)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Vörösbegy:
Mit mondott a doki bácsi?

Lafead:
Tényleg furi ilyenkor az izlésünk :) Ha édeset eszem,mindig sósat is kell egyek,rögtön utána :) Vagy épp fordítva :)

Konkri:
:) :)

mazsolasyl
 
 


Én bizony tejfüggő vagyok. :lol: Bár csak hidegen meg tejbegríznek és rízsnek.Utóbbi kettőbe nem is teszek kakaót... Mazsola jöhet. :lol: Sülve,főve,nyersen,aszalatlanul is. :lol: :lol: :lol:

Én úgy vettem ki a babakocsis oldalból,hogy hordozó meg mózes nélkül,de ülőrész van hozzá.Lehet tévedek...

Ami nálunk favorit babakocsiban:
Ez,de durva az ára: http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=1945
Vagy ez(szintén húzós): http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=1091

Ez már okésabb: http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=1017

Ezek példák...de még vagy ezerfélét megnéztem. :?
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?