Új privát üzeneted érkezett!

Rit
Köszi az együttérzést. Kép
Igen, minden bizonnyal nemsokára mászás lesz. Gratula Dodonak.

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok!
Hát utólag is nagyon boldog húsvétot kívánok mindenkinek! Mi voltunk hétvégén a Balatonon és megoldódott a kiságy probléma mert volt a szállodába, így az alvással nem volt semmi. Egy másik párosnak 10 hónapos a kisfia és õk is jöttek. Nagyon aranyosak voltak együtt. Este együtt fürödtek meg sokat játszottak. A szállodának volt úszodája is és levittük a Petrát. Volt gyerekmedence 32 fokos volt a víz és nem volt benne senki így be is vittem. Nagyon élvezte.
A Petrának kibújt a 4 foga. Olyan szépen eszik már. Már egyszerre majdnem megeszik egy üveg kaját persze szopizik is. Úgy örülök neki. Olyan jó így etetni, hogy nyitja a száját.
Én már három tantárgyon túlvagyok. Remélem… az egyik elég szarul sikerült majd meglátjuk mi lesz.
Megpróbálok visszaolvasni de reménytelen mert már egy hete nem voltam. Majd szép lassan.

Ildikó
Nagyon sajnálom a kutyusotokat. Nekem a kedvencem a bernipásztor meg az újfullandi.

Beszti, Panda, Zita
Köszi az infokat. Közben megjött 40 napra. Különben a Petra is még napi 5-6 szor szopizik.

Sasha
Akkor ugyanabba a cipõbe járunk. Ne keseredjél el majd a következõ hónapba biztos összejön.

Cory
Nagyon köszi, hogy válaszoltál.

Djeszter
Nem tudom, majd addig megpróbálok én is egyet szerezni. Kézben cipelni azért elég nehéz.

Kataa
Nagyon sajnálom a nagypapit.

Gumicukor
Te jársz szoliba? Most lehet szoptatás alatt vagy sem?

Ilke
Milyen volt a felvételi? Hát ez elég rossz, hogy csak júniusba tudod meg. Nem lehet betelefonálni?
Nem lehet, hogy azért ébred fel Lili éjjel mert éhes. Én most már adok neki vacsira a tejen kívül mást is és így csak 7-kor kell (este 20-kor fekszik)
Ügyes Lili, hogy már térdelni is tud.

Gömb
Sajnos jó tanácsokat nem tudok írni mert már most agybajt kapok a sulitól. Mégegyszer biztos nem kezdeném el. Általában akkor kezdek el tanulni mikor a Petra már alszik. Csak mire megcsinálom a többi dolgomat már 22-23 óra van. Sajnos elég könnyen eltudok aludni a könyv felett.

Dec8
Sajnos nem emlékszem, hogy ki késett el az úszásról. Holnap megyünk de csak délután mert a párom dolgozik.

Forti, Nyuszi, Pszi, Kryss
Gartula a fogacskákhoz!

Viki
Gratulálok a fütyis Annácskához! Az a lényeg, hogy minden rendbe legyen teljesen mindegy, hogy kisfiú vagy kislány. Mirõl írod a szakdolgozatodat? Hát nem irigyellek, jõvõre rám is ez vár.

Manó
Az anyósomék is ilyenek. Állandóan a kajával idegesitenek. Múltkor azt mondták, hogy a háborúba babot adtak a gyerekeknek enni. Én alig tudom megállni, hogy ne szóljak nekik. Ja és a csokit is próbálták, hogy sok benne a Kálcium adjak neki. Mondtam, hogy NEM. Nem is írok többet mert újból ideges leszek ha rágondolok, hogy olyan okosak.

Csics
Irigyellek a Párizs miatt csak én nem merném itthon hagyni a Petrát. Én már az esküvõi meghíváson is parázok pedig az csak egy este lesz.

Ági és Petra
petra2
 
 

 
 

Csipkebogyó?

Mi újság felétek? Hogy vagytok? Luca-baba??? Lassan fél évesKép Olyan régen jelentkeztélKép

Pusz
sasha

Kép
sasha
 
 


Helló-belló!

Közkívánatra Kép egy kép az álló Solymiról:

Kép

Remélem, sikerül...

Zita
parazita
 


Helló-belló!

Közkívánatra Kép egy kép az álló Solymiról:

Kép

Remélem, sikerül...

Zita
parazita
 


Sziasztok

Panda

Részvétem a nemalvás miatt és mielõbbi gyógyulást a csemetéknek!Kép

Zulu

Édes lehetett a fiad, igazi kis herceg!Kép Már úgy várom, hogy Emília is ilyen édeseket mondjon....Kép

Zsuzsa

251 napos....Kép jól kiszámoltad...Kép

Ági

Ügyes vagy a vizsgákkal, kitartás! És Petra is nagyon ügyes hogy így eszik, látod, hogy megjött az étvágya?! Ti most hol tartotok súlyban? Én nem tudom pontosan, de valahol 7,5 és 8 kg közt lehet Emília. Két hét múlva kell visszamenni súlykontrollra.
Gratulálok a 4. foghoz! Jöttök a talira?

Kataa

Te írtad, hogy Alex is eszik Sinlacot? Te hogy készíted el? Simán vízzel, vagy fõzelékkel? Én 4 kanállal teszek 100ml vízhez, az elég? Nekem olyan hígnak tûnik. De inkább fõzihez szoktam tenni. AZ biztos, hogy mióta naponta legalább egyszer eszik Sinlacot, farkasétvágya van.Kép


Még jövök
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Na, azért másodikra bejött... Kép
parazita
 


Sziasztok

[url=http://www.babaszoba.hu/forums" TARGET="_top]http://www.babaszoba.hu/forums[/url] csere-bere rovat itt egy csomó dolgot találhattok babáitoknak és meg is válhattok a feleslegessé vált játékoktól, ruháktól, érdemes végignézni.

Anett
Anett
 


Sziasztok!

Vírusos torokgyulája van a fiamnak. Úgyhogy nem megfázott, hanem elkapta valakitõlKépFelírt egy csomó gyógyit a doki, valami szirup, meg kalcium. Azt mondta, hogy Gergõ már kinõtte a germicid kúpot, másik lázcsillapítót írt. Ja, és azt is mondta, ne szívjam az orrát, mert az irritálja és csak több trutyi termelõdik.
5 hónapos oltás halasztva.
Szerintetek baj, hogy nem hajlandó enni? A doki szerint ez normális, mert fáj a torka, a lényeg a folyadék. Csakhogy itt kezdõdik a gond, mert se tea, se víz, se tápi nem kell, sõt üvölt a cumisüvegtõl. Tegnap még hányt is tõle. Reszelt alma leve dettó. csak azért aggaszt, mert nekem elég kevés tejem van, amikor egészséges a Gergõ, még eszik hozzá 1-2-3 dl tápot is. Ez most nem kell neki, még szoptanítból se. Hát remélem nem lesz baja, pisilni pisil eleget, meg éjszaka is beiktatott 2 extra szopit. Probáljak valami másik folyadékot? Én sose adtam neki eddig, lehet, hogy ez most megbosszulja magát. Mit szeretnek a babák?
Egyébként most, hogy már nem lázas, csak a torka fáj, tök pocsékul érzi magát, ha fenn van csak bömbizik, kivéve ha sétálgatok vele. Pont, mint oltás után. Hát most lefektettem (nem volt egyszerû), szegénykét délelõtt fel kellett kelteni a doki végett.

Na közbe a védõnõ is itt volt, õ meg azt mondja porszívozzam, ha már sûrûbb a trutyi.

pusz, Judy
Judy (fodroczy)
 


Sziasztok!

Tegnap este óta nem volt lázunk, de még így sem tudunk menni úszni, nehogy vmi baja legyen mégis, inkább kivárok néhány napot.

Most nagyon izgulok, mert apa új állásért interjúzik egy multinál, ez a harmadik fordulója, elég ígéretes a dolog eddig, de így is minden ujjam x-ben van.

Nyuszi
Mi a gond a képekkel? Lassan tölt le a linkrõl? Mennyit tudsz fogadni Mbyte-ban a hotmail-eden?

Zulu
Lehet igazad van a gumicsizmát illetõen, de hát akit gumicukornak hívnak a kisfia pedig egy gumimacika, annak jár ám a gumicsizma! Láttam vmi jó kis lábvédõket csizm afölé vízhatlant, ,elég idiótán néz ki, de talán véd vmit. De egyelõre tanuljunk meg járni elõször, ugyebár Kép

Beszti
Én szoktam volt mondani Danira, hogy Duracell nyuszika, gratula a tiédhez is! Kép Én nem veszem észre, hogy napközben eszik reggel szopi,gyümit délelõtt, délben fõzi, délután vmilyen gyümölcsös-joghurtos kása, este fõzi és még így is 2x felkel szopizini éjjel, egész nap mozog, ,szóval valszeg eléggé elfárad. szerintem nem ettõl függ, hogy hogyan alszik éjjel, ahogy vki írta.

A darabosat én is úgy adtam, ,hogy amíg nem voltak fogacskái (most is csak alul van 2), hozzáérintettem a kaját az ínyéhez és õ automatice leharapott belõle egy pici darabot. A kiflit is szépen eszi, a ligetbe mindig viszünk, a maradékot pedig a galamboknak adjuk, ahogy ma is tettük. Hát Dani teljes extázissal nézte, ahogy leszállnak a hamiért. Amiko rmondtam neki, hogy csipegetnek a galambok, akkor kacagott Kép

judy
Amikor Dani beteg, akkor õ is jobban a szopit kívánja, többször is adom neki a cicit, mert tudom, hogy az a legjobb ilyenkor. Amikor vírusos torokgyulája volt, szerencsére csak enyhe, ,láz nélkül, akkor a dokinéni is azt mondta, hogy a szoptatás a legjobb ilyenkor neki. Úgyhogy csak add neki a cicit, amennyiszer kéri!

Zsuzsa
Próbáld meg az almát kis körtével keverni, Dani is így sokkal jobban szerette, mert õ sem nagyon volt oda kezdetben a sima almáért.

Esküvõ
Mi is, akárcsak Zsuzsa Ti 20-an voltunk a miénken. Anyuék, férjem szülei a tesók és párjaik, nagyszülõk és mi + a keresztszüleim. Vacsi volt, zenebona és tánci tánci! A többi uncsitesót és pereputtyot nem hívtuk, mert mondtuk, hogy mi így akarjuk. Mindketten szívesen emlékszünk erre vissza. A barátainknk pedig volt egy külön buli otthon a kertünkben, nagy pocakkal.

rit
Jövõhéten szerdán 6-ra megyünk úszáspótlásra, akár talizhatunk is! Legalábbis remélem nem lesz lázas ismét Dani.
Dani is csinált ilyen hátrafelé tolatósat, csak én mire visszamentem a szobába, nem láttam sehol a gyereket, uis betolatott a parkettán a kanapé alá. egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy biztos elindult és a másikszobában van, de eztán elvetettem a gondolatot, mert akkor még csak 5 hónapos volt Kép

Ági
Nekünk a berni pásztor és az ujfullandi keveréke van Kép Hovawart, van benne persze még más vérvonal is, ,malamut és retriver. Õ fekete és zsemle rajzos, de az anyukája tiszta zsemle volt, tisztára, mint egy golden retriver.

Most jött haza a férjem, telefonon vizsgáztatták szóban angolul, azt mondta jónak érzi, mindenre tudott válaszolni és értett is mindent, de majd csak jövõ héten szólnak mi van. Most az egész 7végét végigizgulhatjuk!

Ági
Nem járok szoliba, ,mert felesleges pénzkidobás, ,én uis ott sem barnulok Kép De lehet szopi alatt is én úgy tudom, innen a netrõl is sokan járnak. Én szaunázni szoktam.

Solymi nagyon cuki, huncutka!

gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor
 
 


Sziasztok!

Most csak egy gyors kérdésem lenne: Dentinoxot fel kell iratni a dokival, vagy recept nélkül is lehet kapni? Gergõ mostanában nagyon nyûglõdik, álmából iszonyatos sírással ébred, és állandóan elrángatja a fejét, ha meg akarom nézni az ínyét. Lehet, hogy a foga jön?

Üdv
Tüni és Gergõ
tüni
 
 


Ilke!
Köszi a segítséget babapopsi ügyben. Sajnos nem volt ennyire egyszerû a dolog, mert valami fránya gomba volt, de a doki kencéjétõl 2 nap alatt elmúlt.
Mi is megyünk a talira, ha valami fránya vírus nem szól bele Kép .

Zita!
Solymi már egyedül feláll?
Nem semmi az õ korában. Nagyon ügyi.

Csajok,
Balu még mindig csak pedzegeti a 10 kilót, azaz 9,9 kg, így 8 hónaposan, ami elég meglepõ ahhoz képest, hogy 5 hónaposan 9,15 kg volt.
Kajcsi ügyileg mi sem állunk túl jól, mivel amióta kétszer kap egy nap enni, azóta fõzelékbõl nem eszik túl sokat, inkább a joghurtra "tartalékol". Sajnos nálunk is általános lett a két éjszakai kelés, már kezdem megszokni.
Raktam fel Baluról álló képet Kép , de jól látszik a sebes nózija is.

Pszi és Balu (252 napos (köszi Zsuzsa!))
pszi
 
 


Tüni,

a dentinoxot vény nélkül is lehet kapni, jó drága. lehet, hogy receptre olcsóbb, de nem hiszem...

pszi,
azért az a 9,9 kg nem semmi Kép a növekedés idõvel lassul, fõleg ha már többet mozognak.
popsiügyben: ha nincsgond, ne kenj rá semmit. ha kicsit piros, levegõztesd, pl. adj rá pucéran egy hálózsákot

gumicukor,
drukk a párodnak!!!!

zita, aki küzd az ölében rikoltozó solymival, ezért nincsenek nagybetük
parazita
 


Sziasztok!

Bocsánat rengeteget írtatokKép, így nem is tudok mindenre reagálni, annyi minden volt téma.

Judy!

Én biztos szívnám az orrát ha tele van, mert pillanatok alatt felmegy a trutyi a fülébe, arcüregbe. Persze én nem vagyok orvos.Kép

Esküvõ: Nálunk 100 fõ-s vidéki, mulatós, menyasszonytáncos, menyecsketáncos, menyasszonyrablós lagzi volt, én nagyon élveztem. 12 hetes terhes voltam, de Emma jól kapszkodott.Kép

Emma továbbra is sztrájko kanalas kajcsi ügyben, csak tápot hajlandó Enni két napja. Most úgy döntöttem nem eröltetem, meglátjuk visszajön e a kedve.

Tali: Nekünk jó a szerda és a csütörtök is.

Kataa: Emma is beveszi már a lábát a szájába, eleinte csak a bal lábát, de most már a jobbat is. Olyan cuki ilyenkor.

Darabos: Emma simán megeszi (kivéve az elmúlt 2 nap) a darabosabb kajcsit, pl reszelt almát, sõt, ha a narancsról lehúzzuka hártyát akkor elfalatozik 1-2 girizdet, olyan édes. Sõt, fõtt répát is evett már így, hogy õ harapta a két fogával.Kép

Ági! Szuper hogy Petra így belejött az evésbe!

Úszás: Mi a Huggies úszópelust használjuk.


Manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


gunicukor
ok, eddig nagyon úgy fest, hogy mi is ott leszünk szerdán Kép
Milyen állást pályázik a férjed??

Tüni
Megy recept nélkül is!

pszi
lesznek ennél még nagyobb sérülései is: addig is ezjó szexepilnekKép

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7
 
 


Zita!
Sojmi nagyon jó fej. Látom büszke a tudományára.

Ági
Hanna már megint beteg, úgyhogy most sem megyünk úszni. nem jön ez be nekünk nagyon.

Lányok iszonyúan fáj a fogam. Egy hónapja már 3x voltam a fogorvosnál, megcsinálta egy csomó fogam, aztán elment szülni Kép erre tuti, hogy nekem egy újabb kezdett fájni Kép
Itt állok egy fogfájással, egy beteg Mancikával, meg a beteg apjával (hálisten õk már alszanak). Tessék mi rosszabb??!! Ja és holnap egyetemre is kell mennem. Hát nem vagyok egy egyszerû eset. Nekem a dolgok mindig így egyszerre vannak Kép( brüh-hü.

üdv
dec8
dec8
 
 


Judy
jobbulást Gergõnek! Szerintem nem baj ha nem eszik annyit mint eddig, betegen nem kívánja senki a kaját.
Az orrporszívózásról nem tudom mit gondoljak, én porszívóznám, mert a babáknál általában felgyülemlik a trutyi vagy az arcüregben, vagy a fülnél. Az én dokik azt mondta hogy KELL és nálunk rengeteg jött ki, nem a porszívózástól lett több, inkább egyre kevesebb ahogy ürült.

Gumicukor
Drukk a párodnak!

Zita
Nagyon ügyes Solymi, gratula neki!

Mi ma voltunk méreckedni, Levi így a 9. hónap határán 9120 gramm és 74 cm. Más extra nincs ha csak a napi borulásokat nem tekintem annak. Kép Kép Kép Szegény gyerek egész eddigi életében nem sírt annyit mint most 1 hét alatt.

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Lányok én nem is tudom. Csak nálunk megszokott a 3-4x-i kelés? Néha csak 2x kel... Olvasom mostanában, hogy mindenki babája "rosszul" alszik, de nekem ha 3x kel azt mondom jól aludt a Gabi. Igaz, én már több mint 28 hete egy északát sem aludtam át, na jó ha a 6 órát éjszakának vesszük akkor talán 2-öt. Én rontottam el valamit?

puszi
sasha és a 28 hetes G.

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!
Regen irtam, de ha ilyen jo idök vannak, akkor meg kevesbe jutok gep ele, mint ha szakad az esö.Bar ez nalam ugy is gyerekfüggö, mert elvböl nem kapcsolom be akkor a gepet, ha ebren vannak...

Ahogy az anyak beleszolasarol olvasok:
Nagy szerencsem vanKép, ha esetleg anyu bele is akarna szolni, csak negyszemközt es nem a gyerekek elött teszi es amugy is nem szol bele. Nincs ra szükseg, mert szinte mindenben egyetertünk. Ö ovonö is volt es harmunkat is felnevelt es neha ugy irigylem, hogy mifele jatek-ötletei vannak... Szoval nagyon nagy szerencsem van vele!
Es anyos is pedagogus es lehet, hogy van ami nem tetszik neki, de nem mondja. Bar szinte nem hiszemKép. Mindig ovatosan kerdezi, hogy most hogyan szokas ezt vagy azt csinalni.
Szoval vele is nagy szerencsem van!!!

Macsek,
SajnalomKépKépKép, hogy ugy van, ahogy van nalatok. Remelem, sikerül valami hasznalhato közeputat talalni. DE ötletem pillanatnyilag nincs.
Szoritok!KépKép

Ilke,
En mar ezt irtam, de talan erdemes lenne megprobalni nalatok is, hogy parolt alma, cukkini, karfiol stb. darabkakat ele tenni, hogy ha akarja vehesse a szajaba. Hiszen olyat is vesz a szajaba, ami nem ennivalo, es attol nem öklendezik. Taan, ha maga csinalja, jobb lesz…

Forti,
en is neha gondolom, hogy remelem, nem lesz semmi baja a sok koppanastol. De azert ugy vannnak a gyerekek megcsinalva, hogy kibirjanak egyet s mast!
Itt azt szoktak mondani, hogy minden csecsemö zsenikent jön vilagra, csak annyiszor esik fejre, hogy mire felnött lesz, mar normalissa valik.Kép

Örület, hogy mennyit irtatok, felaldom, csak atfutottam az egeszet.

Tegnap voltunk dokineninel: Rebi 8700gr es 71cm.
ES eddig meg egy oltasnal sem sirt. Tegnap sem.
Olyan edes, felall mindenütt, ahol csak tud. Es ha nagyon faradt, akkor allva megvarja az agyikajaban, hogy bemenjek hozza, es akkor mondom, hogy feküdjön le es leteszi azt az edes kis kobakjat.Vagy szinte varja, hogy en fektessem le. Es akkor lehet simogatni a hatat.
Ma kapott egy nyolcad nyers almat es az egyetlen fogacskajaval tök jo reszeltalmat csinalt belöle. Persze az nem csak a szajaba került.Kép
HAt ennyit gyözök, kellemes hetveget!
Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss
 
 


Sziasztok!

Pirospopsi már a múlté, csak 2napig volt, de mitõl?! Fogacskánk még nincs. Forgás az nagyon megy, de még csak az egyik oldalra, 2-õt lépek és Zsófi már hasravágja magát a járókában. Csörgeti a csörgõt, és majdhogynem sikongat csupaszon.

Próbállak majd olvasni benneteket!

Tettem fel képeket Zsófiról az albumba is, és a profilomba is, április elején készült, amikor 4 hónapos.

Jövõhéten, v. utána lesz tali? Jó lenne menni.

Zita,
Solymi nagyon ügyi. Hogy tetted fel a képet?

Anyák/nagymamák
Még a szüleimnél lakunk, és nem egyszerû az élet, sok segítséget kapunk, de soxor idegesítõek nagyon, fõleg mikor kikapkodják Zsófit a járókából, de hiába mondok neki vagy a dédinek bármit mintha falnak mondanám.

Holnap utazunk anyósékhoz, mióta megszületett Zsófi nem voltunk, 2óra kocsival, remélem jól bírja majd, amúgy szeret utazni, és babakocsizni is.

pusza nektek

Brokkoli
brokkoli
 
 


Sziasztok!

Lábalunk kifelé a náthából, holnap már talán írni is fogok tudni, most csak annyit, hogy

Zita Solymija hihetetlenül ügyes kis csibész! Tök jó, hogy feltetted a képet!

Mona@Máté
monamáté
 
 


Sziasztok!

Zita,
nagyon ügyes Solymi!Kép És édes, ahogy büszkén vigyorogKépKépKép.

Gumicukor,
drukkdrukk a párodnak, biztos sikerülni fog!!!!!!++++++++++

Judy,
szegény Gergõbaba, remélem hamar kiheveri ezt a ronda vírust. Nem akarok felülbírálni egy gyerekdokit, de nekem a BGYK-ban a lelkemre kötötték, hogy rengeteget szívjam az orrát Annának, mert a piciknél nagyon közel vannak egymáshoz az érzékeny területek, és igen gyorsan tüdõgyusz vagy arcüreg, esetleg középfülgyulladás lehet a dologbólKép
Napi kétszer kapott BabyNasivint, hogy a nyálkahártya is regenerálódjon a nózijában.

Dec8,
szegénykém, kevés rosszabb dolog van a fogfájásnálKép. Jobbulást az egész családnak!

Pocok,
hát ez remekKép, jó hatással vannak egymásra a gyerekeinkKép. Én már úúúúgy várom a nyarat, mikor is ez a homokozós buli átcsap sarazósba....

Ági,
de jó, hogy ilyen szépen eszik Petra!Kép Fogacskához gratula.
Suli miatt ne izgulj, az anyukákkal biztos elnézõbbek a tanárok.

Rit,
gratula a kúszáshoz!Kép Már annyi jót írtatok a bébiúszásról, kezdek elgondolkodni rajta. Kiscsaj imád pancsolni, és a medence tuti nagyon bejönne neki.

Forti,
khmmm...izé.. Gömb hozta a tökmagos pogit, ha arra gondolszKép. De majd elkanyarodok reggel a DaubnerhezKép

Zsuzsa,
kár, hogy nem jöttök a taliraKép. Nem teszel fel olyan mocorgós képet Lõdirõl? Esküvõtök szuper lehetettKépKépKép!

Pszi,
nagyon jó a kép a profilodbanKép! Ügyes Balázskád van! Nózijára gyógypuszKépKépKép!!!!

na pusz, még megpróbálok késõbb bekukkantani
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!

Mi is megvagyunk csak minden volt dokinéni váltás stb...
Nekünk is jó a szerdai tali mi is mennénk.

A tápszer érdekel valakit amit tegnap kérdeztem.?
Ha valakit érdekel a talira eltudnám vinni.

Na most mennem kell
Sziasztok
Andy és Márk
andy78
 
 


Zulu
Igazad van, tényleg Gömb hozta, bocsi. Kép De megköszönöm ha elkanyarodsz arra és hozol nekem. Egy fél kilót vagy nem tudom hogy adják.

Lányok a fiam teljesen megzakkant. Már egy jó fél órája hogy felébredt arra hogy nem kap levegõt, megint orrszívás volt, azóta megy a hiszti a kiságyban, állandóan feláll, és csak akkor alszik amikor ott vagyok mellette. Ahogy eljövök már nyitja ki a szemét és áll fel. Lehet hogy éjjel is ezért ébred fel fél óránként mert nem talál az ágy mellett??? Akkor viszont s.o.s el kell kezdenem tanítani aludni mert így õ is és én is ki fogunk purcanni.

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Ma Lili önmagához képest rengeteget evettKép. Ebédre 120 gr, du pedig egy banán és egy fél körte. Olyan furi, mert van, hogy el sem fogadja az uzsit. Gondolom nálatok is van ilyen ugye? Mármint, hogy ennyire ingadozik a kajcsi mennyisége. Azért kíváncsi vagyok, hogy éjszaka fog-e ébredni.
Ma nem úsztam meg, kaptam egy vasalótKép. Így megvan a holnapi programom. Nagyon szuper, még az orrából is jön a gõz, ha vállfán akarnék vasalni, csak egy baja van, hogy nem fényes a talpa, így Lili nem látja majd magát benneKép. Eddig ez volt a kedvence, hogy mindig odamentünk a vasalóhoz és vigyorászott magára egy sort. Tegnap kiugrottunk a Tescoba és nagyon édes nyári vászonsapikat vettünk Lilinek, és csak 499ft volt darabja. Már alig várom, hogy ráadhassamKép.
Lili szorgalmasan gyakorolja a térdelést, persze kapaszkodni nem akar, ha odateszem a kezem, eltolja. Aztán zutty már esik is orra, de majd csak megtanulja, hogy is mûködik ez. Tettem fel a profilomba képet arról, hogy hogy próbálkozik.

Dió,
Én akkor szoktam belefújni Lili arcába, amikor elkezd üveghangon sikítaniKép.
A tali úgy néz ki, hogy 7-én lesz.

Esküvõ,
Mi kb. 50 fõvel tartottuk, mivel már majdnem 8 hónapos terhes voltam, nem akartunk nagyobb lagzit. Így pont jó volt, a legközelebbi rokonokat és a legjobb barátokat hívtuk meg. A hely (Hotel Normafa) is csodás volt, aznap éjszaka mi ott is aludtunk, ami nagyon jó volt több szempontból is (átöltözés miatt, hajnalban nem kellett hazakocsikázni...).

Kataa,
Nem is tudtam, hogy a Babylove-nak is van ilyen pelusa. Mi pont ma vettünk a Cora-ban pelust (Pampers), 50Ft-ra jött ki darabja, és kaptunk hozzá ajándék babakönyvet. Ilyen már van korábbról Lilinek és imádja.

Forti,
Hát én is remélem, hogy bírja a fejük a strapát, habár ha én is ekkorákat vágódnék, lehet, hogy hasonlóképpen nekikeserednék mint õk. Múltkor apával közvetlen Lili mellet csücsültünk a földön, aztán csak egy pillanat volt, hogy nem néztünk oda, és már csak a koppanást hallottunk, olyan sírás volt, hogy az elején még levegõt se vett szegénykém. Rájöttem, hogy képtelenség megóvni minden eséstõl.
Furi, hogy Levinek nem ízlik a meggy, Lili simán megeszi.

Djeszter,
Nekünk az elsõ házassági évfordulónk lesz nyáron, de már én is töröm a fejem az ajándékon. Valami nagyon kedves dolog kellene, de még fogalmam sincs, hogy mi lesz az.

Nyuszi,
Tök jó lehetett kétszer esküvõzniKép!
Aranyos vagy, hogy próbálsz könyvet szerezni, de szerintem lassan már kinõ ebbõl a korszakból.

Zulu,
Ha nem gond akkor lehet, hogy megint csatlakoznánk hozzátok. Köszi elõre is.
Gratula forgáshoz! Annyira édesek lehetnek együtt.

Beszti,
Köszi az ötletet, csak azt sajnálom, hogy kenyérhéjat, sajtot én nem adhatok neki. De már kísérletezek a kenyérkével neki. Múlt héten már sütöttem egy próbát, elég jó lett, de még nem az igazi.
Talival kapcs. Ha nem lesz olyan igazi jó idõ akkor szerintem még a Mikkamakkába menjünk.

Panda,
Jobbulást a gyerkõcöknek!

Rzsuzsa,
Banánt már mi is adtunk Lilinek úgy, hogy letörtünk egy maszatnyi darabot és a szájába tettük, de csak egy finnyogás volt a válasz. Nem nagyon tetszett neki, persze azért próbálkozunk néha, de érdekes, hogyha össze van törve rendesen, akkor simán megeszi.
Nagyon jó esküvõtök lehetettKép.

Ági,
Gratula a 4. foghoz. A felvételin össze –vissza kérdezgettek minden félérõl (politika, történelem, szépirodalom..) rá kellett jöjjek, hogy egy csomót felejtettemKép. Telefonáltam nekik és ott mondták, hogy majd kiértesítenek. Közben úgy néz ki, hogy máshol kellene inkább tanulnom, úgyhogy ha felvesznek, akkor lehet, hogy rögtön halasztok is.
Tök jó, hogy Petra már ilyen jól eszik, Lili mindent megeszik, de nem túl sokat. Te mikor adod a vacsit Petrának? Lili még az uzsit sem fogadja el minden nap. Vacsival még nem is próbálkoztam.

Pocok,
Köszi a megnyugtatástKép. Rendes a párod.

Zita,
Édes Solymi a képen!

Gumicukor,
Drukk a párodnak!

Bocsi a regényértKép.
Jó éjt, megyek mert már az egész család alszik, csak én pötyögök!
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


dec8,
Tarts ki, ennél már csak jobb lehet!!!! Kép

Ilke,
Bátor vagy! Én asszem legfeljebb angolból mernék most felvételizni... Szerencsére azokon a szakokon, amikre én jelentkeztem, nincs felvételi, hanem a hozott pontok számítanak Kép

Brokkoli,
Most már nagyon menõ vagyok képfeltevésben.
1. Beírod, hogy: Kép
2. Az akármi helyére akármit írhatsz... Kép
3. Mikor el akarod küldeni, rákérdez, hogy milyen kép file-t akarsz ide tenni, és tallózással meg tudod adni az adott kép elérési útját.

Üdv:
Zita
parazita
 


dec8,
Tarts ki, ennél már csak jobb lehet!!!! Kép

Ilke,
Bátor vagy! Én asszem legfeljebb angolból mernék most felvételizni... Szerencsére azokon a szakokon, amikre én jelentkeztem, nincs felvételi, hanem a hozott pontok számítanak Kép

Brokkoli,
Most már nagyon menõ vagyok képfeltevésben.
1. Beírod, hogy:Kép
2. Az akármi helyére akármit írhatsz... Kép
3. Mikor el akarod küldeni, rákérdez, hogy milyen kép file-t akarsz ide tenni, és tallózással meg tudod adni az adott kép elérési útját.

Üdv:
Zita
parazita
 


Brokkoli,

az 1. pont mégegyszer,
szóval beírod, hogy

\image{akármi}

csak a két végérõl elhagysz egy-egy per-jelet (Tehát az elején egy lesz, a végén egy se. Csak azért kellett nekem odaírni, hogy ne konvertálja át egybõl "Your image here"-ré, és lásd, mit kell beírni.) A továbbiak változatlanok.

Zita
parazita
 


Brokkoli,

harmadszor... Szóval bármit is látsz a képernyõdön, a lényeg az, hogy az elején legyen 1 db per-jel, a végén pedig egy se...

Zita
parazita
 


image { tetszoleges nev }

szóközök nélkülKép
x
 


Sziasztok,

azt szeretnem kerdezni, hogy hol talalom meg az interneten a hordozokendo megkotesi modokat?

surgos lenne.

Elore is koszi a segitseget.

bozsi
bozsi13
 


Sziasztok!

Köszi a jókívánságokt és a jótanácsokat is.
Az éjszaka megint rémes volt, fent voltunk egytõl háromig, majd négytõl ötig, aztán héttõl. 1-kor megint felment Gergõ láza 38,8-ra, de az új kúp hamar levitte szerencsére. Megint ott "aludtam" vele, szörnyû volt hallgatni a szörcsögést. Szívom az orrát a porszívóssal, jön is a trutymó, jó sûrû, de 5 perc múlva megint szörcsög szegény.
Megy az orrcsepp, meg a gyógyik is, három félébõl kell kanalazni neki.
Vetünk babateát, de ez se kell neki, csak a szopacs. Hát, remélem elég folyadékhoz jut.
Tök sápadt szegényke, de ma már nevetett, úgy örültem neki. Persze, már elég, ha meglátja a cseppentõt, a porszívót, meg a kanalat a gyógyszerrel és üvölt.
És persze szobafogság vanKép
Ja és megtanulta dumálni, hogy ba-ba.
Aludni kéne, de én napközben nem tudokKép

Pusz, jó hétvégét,
Judy és takonypóc Geri
Judy (fodroczy)
 


Sziasztok!

Sasha!

Én is azon szoktam gondolkodni, hogy hol rontottam el, és hogy én rontottam e el egyáltalán, de hajlok arra hogy azért minden gyereknek van egy alaptermészete, és azon nehéz változtatni, bár nem lehetetlen. Emma éjjel alszik, már régóta, így nekem mindenki azt mondja hogy örüljek nagyon, õ egy jó baba. Na de nappal, a helyzet nem hogy javulna de egyre romlik. Ott atrtunk, hogy amint kinyitja reggel 8 körül a csipáját sikít, és attól kezdve este 9 óráig ha nem vele van foglalkozva hisztizik. ha közben lát, akkor elõfordul hogy csak szolidabban nyûglõdik, de van hogy olyankor is ordít. Ha nem lát, de elég hogy kiszaladjak a szobából sikít mint a sakál. Így kissé nehéz bármit is csinálni a lakásban. ugyanez a gyerek éjjel alszik mint a kisangyal. Sõt, még az elalvás se megy annyira nehezen, ha nagyon álmos belealszik az evésbe, ha nem annyira otthagyom és 10-15 perc nyöszörgés után elalszik magától. na most ha nappal elrontottam, akkor éjjel hogy nem? Egy szó mint száz, szerintem ez nem elrontás kérdése.

manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Manó!

A múltkor voltak babanézõben a férjem rokonai. Ápp a nagyszülõknél voltunk. Kérdezte a néni, hogy milyen baba Gergõ. Mondom, hááát....Erre õ, mit csinál éjjel? Alszik. Hát, akkor nagyon jó baba. Ha éjjel hagy aludni, akkor nappal akármit csinálhat, az jó babaKépÉs Gergõ elõadta magát, 4 órán keresztül meg se mukkant, pedig nem aludt elõtte, csak fél órát. Igaz végig kézbe volt. Aztán szólt a néni, hogy vigyem már el enni a gyereket, mert úgy látszik meg se nyikkan, ha éhes, akkor se. Nagy kópé a fiam, ha tudnák, amúgy miket hisztizik itthonKép
Hát, nem tudom el lehet-e rontani õket, enyém gyerek az elõtt elég jól el volt maga is, de az utazás alatt 2 hétig mindig szórakoztatták és kézben volt, azóta pedig ugye itthon beteg, ami más szitu. Remélem azért majd visszaállunk a régi kerékvágásba. Mert most én se léphetek ki a látókörébõl visítás nélkül. És ugye éjjel is fent vagyunk.
Azért csak javulni fog nálatok is a helyzet, ha már jobban eljátszik egyedül. Enyém is néha úúúgy tud unatkozni. Meg bosszantja is szerintem, hogy az agyával már csinálna dolgokat, de a teste még nem engedelmeskedikKép

Pusz, Judy
Judy (fodroczy)
 


Bozsi!

[url=http://www.nandu.hu/Magyar/Hasznos/Babakendo/babakendo.htm" TARGET="_top]http://www.nandu.hu/Magyar/Hasznos/Babakendo/babakendo.htm[/url]

sasha

Kép
sasha
 
 


Manó!

Hát, nem is tudom. Gábor éjjel 1-5x van fenn, de az átlag a 3x-i kelés. Ehhez hozzátenném, hogy hajnali 5 órától nem birom visszarakni az ágyába, mert észreveszi, de alszik, én viszont úgy nem tudok, ha ott van. Ha 6-kor akarom visszarakni akkor meg már reggekt jelent... Bár mostanában nincs okom erre panaszkodni, mert pár hete vissza tudom csempészni hajnalban.
Nappalunk úgy néz ki, hogy reggel 7 körül felkel, akkor elvan kicsit, kb 10 perc (ennyire rövidült a 20-25 percrõl ami pár hónapja volt), de csak ülve. Fekve már nem. Utána kb 11-ig vele kell foglalkozni, mert nem marad el egyedül, de nem elég, ha ott vagyok a közelében, játszani kell vele. Aztán alszik, mostanában 2-3 órát. Utána megint elvan kicsit egyedül, de az se több 20 percnél, de akkor már ott kell lenni a látószögében. Aztán vagy alszik még délután, vagy nem. Most felébredt fél 1-kor és rögvest elmentünk sétálni a Wekerlére, meg a kiserdõbe. Jött egy vándorcirkusz és ki volt kötve a "rétre" vagy 6 póni, azokat akartam neki megmutatni, de mire odaértünk bevitték õket. kb 3 órás túra volt és hazafelé már nagyon nyüglõdött. A kocsiban alvást meg mostanában elfelejtette, nem hajlandó elaludni benne, de amint hazaértünk elaludt a cicinKép Ez jóKép Remélem este nem kukorékol megint 10-igKép

Na pusi
sasha és Gabi aki 28 és fél hetes

Kép
sasha
 
 


Sasha,

koszi a segítseget.

bozsi
bozsi13
 


sziasztok
Dodesz éjjel alszik, nappal ha max. kartávolságon belül vagyok:tündér, ha messzebb merek menni, netántán a saját dolgomat csinálnám: nyûgös. bár jelenleg szoktatás alatt áll, és úgy tûnik javul a helyzet. tegnap pl. elmehettem hajat mosni, míg õ játszott!!!
ha vendégségben vagyunk, vagy nálunk van valaki, akkor egyszerûen mindenkit elbûvöl, milyen jól eljátszadozik egyedül, hagy dumcsizni és egy mukkja sincs. Így senki nem hiszi el, ha azt mondom, hisztis. Hát ilyen kis dög, de imádomKép

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7
 
 


Sziasztok!

Jo regen nem irtam, azt hiszemKép Azota kiprobaltam egy takinenit, de miutan 7 ora alatt sem vegzett a fenti 50 nm-rel, elkuldtem. Ez oraberben megfizethetetlenKép

Lacko ma nagyon tunder volt, ejszaka is rengeteget aludt (negyed 8-tol 8-ig, egy ebredessel), nappal is. Es mar most is huzza a lobortKép Cserebe a harmadik valtas ruhat viseli, miutan kettot sikeresen osszekakizottKép

Talira mi is mennenk, csak sajna megint jon a franya auto nelkulisegKép Lenne valaki esetleg, aki el tudna vinni?

Beszurok en is ide egy kepet a manorol, nemregen keszult, apa oleben feszitKép

Kép

orsoly
orsoly
 
 


Ez nem ér! Most jön (ha sikerül) Hanna baba és új produkciója, aminek anyu nagyon örül. Az apja már elkezdte dobolni tanítani. (Nem lehet elég korán elkezdeni alapon)

Kép

dec8
dec8
 
 


Juj, de nagy lett. Bocsi
dec8
 
 


Judy, Manó,
Solymi dettó ugyanezt csinálja. Félórákat töltünk el úgy, hogy áll az ölemben és szopja az ujját, vagy az ölembõl játszik kifelé. Csak akkor hajlandó egy darabig egyedül ellenni, ha elõtte jó sokáig tartogatom, és talán már elunja. Különben visítás, hogy "hol az anya".
A konyhába még csak-csak ki lehet vinni, ha már egy kicsit elfáradt, akkor elücsörög a hordozóban egy ideig.
Én úgy gondolom, hogy ez csak egy múló idõszak, aminek egyszer vége lesz (remélem, nem 18 éves korukban) Kép

Orsoly, dec8,
Lackó és Hanna cukorkák!!! Kép

Zita
parazita
 


Sziasztok!

Olyan jó mindíg megnyugtattok, hogy a lányom nem egyedi ebben a nem maradok el egyedül dologban. Egyébként ha foglalkoznak vele õ is egy kisangyal, pl tegnap bent voltunka munkahelyemen, mindenkire mosolygott, tök jó kedvû volt, pedig kb 10-1-ig ott voltunk. Nekem se hiszik el milyen hisztis. Remélem én is hogy csak múló idõszak.Kép

A képek nagyon édik.KépKépKép

Manó+a már alvó Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok

Orsoly
Ez a pasi nem semmi. Teljesen levesz a lábamról! Kép Édes nagyon! Honnan is jönnél a talira?

dec8
Hanna édes a dobjával! Nagy zenész lesz ha apán múlik mi?

Ma voltunk egy eljegyzésen, 25 idegen ember között. Levi nagyon jól tûrte, mindenkire vigyorgott, járt kézrõl-kézre és megismerekedett a fûszálakkal is. Nagyon tetszett neki! A sok idegennek pedig Levi hogy milyen barátságot és nyugodt. Persze a "kajapróba" nem maradhatott ki, minden áron meg akarták kínálni Eszterházy tortával vagy rántott csirkecombbal. Kép De anya nem engedte!!
Képzeljétek ma már 2x egyedül aludt el Levi, igaz volt elõtte sírás, meg 25x kellett visszafektetni mert mindig felállt, de gyõzött a türel(m)em, kedves szavak, puszika. Most már nem adom fel, ha ma sikerült ez csak jobb lehet szerintem.

Jó éjszakát mindenkinek, babának és mamának egyaránt!

Forti és a ma Kép hónapos Levente

Kép
Kép
forti
 
 


Sziasztok!

Hát ma nincs az a kimondottan kiránduló idõKép Úgyhogy a mai napot a pihenésnek szenteljük.

Rit, ZitaKép
Köszi a Denitnoxos infot. De valószínûleg csak vak lárma volt, és csak egy nyûgösebb napját fogtam ki.

Orsoly, Zita, Dec8Kép
Nagyon édesek a babáitokKép

BesztiKép
Javítanád majd a koromat a táblázatban 27-re? Én sem leszek már fiatalabb.

Tegnap végre sikerült elszabadulnom fodrászhoz. A hugom vigyázott addig Gergõre, de már 3/4 óra múlva jött az SMS, hogy siessek haza, mert Gergõ sír és hányKép Mire hazaértem pont elaludt, és valószínûleg csak jól teleette magát, és az jött vissza nagyobb adagokban. Nem tudom, mi lesz így, ha még egy órát sem bír ki nélkülem. Nemsokára nekem is kezdõdik a vizsgaidõszak, és akkor kénytelen leszek itthagyni hosszabb idõreKép

Megyek, mert nagyon nyûglõdik a fiatalúr. További szép napot mindenkinekKép

Üdv
Tüni és Gergõ
tüni
 
 


Tüni
Kép Kép Kép

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Sziasztok! Sascha, ha erdekel leirom a Marco napi programjat, mivel a csemeteink szinte egykoruak, par nap különbseg. A Marco is fent van ejjel 3-szor , ezt leakartam redukalni, 2-re vagy 1-re de eddig nem sikerült. Reggel ebred 6 orakor, mindegy hogy vasarnap vagy ünnepnap. 9 orakor ujra elalszik, akkor alszik 11-ig. Akkor altalaban megeszi a körtejet, ami nagyon izlik neki. A delutan mar valtozo, de altalaban 2 körül elalszik es 4-ig alszik. Utana mar csak este 1/28-8 körül megy aludni. Remelem meg tudtalak vigasztalni. Jut eszembe mit eszik a Gabi baba?Köszi es sziasztok.
nyuli
 
 


Sziasztok

Jo rusnya ido van.... de nem baj, a jovo heten tiszta nyar lesz.

Tuni

Boldog szulinapot!Kép

Ilke

Ok, akkor hagyjuk a konyvet. En is gondoltam ra, hogy talan mar lassan kinovik.Kép

Lanyok

Tudja valaki hogy melyik taxivallalatnak van gyerekulese? Nem szeretnenk kivinni Angliaba a hordozot, a repteren meg hova tegyuk?


Forti

Boldog 9 honapossagot Levinek!


puszi
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Hahó,

Ma lent voltunk családilag Visegrádon - jó ronda idõ volt, de kivittük egy barátunkat maratont futni. Solymi angyal volt végig, és utána itthon is tök normálisan viselkedett.

Nyuszi,
Én is úgy elmennék megint Angliába... 16 éves koromban voltam 1 hónapig Londonban, de akkor még félénk kis csitriként, egyedül Kép Azóta is mindig vágyom vissza, de most egy ideig nem aktuális. Na majd ha Solymi Oxfordba jár majd, akkor meglátogatom Kép

Zita
parazita
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?