Ma Lili önmagához képest rengeteget evett
. Ebédre 120 gr, du pedig egy banán és egy fél körte. Olyan furi, mert van, hogy el sem fogadja az uzsit. Gondolom nálatok is van ilyen ugye? Mármint, hogy ennyire ingadozik a kajcsi mennyisége. Azért kíváncsi vagyok, hogy éjszaka fog-e ébredni.
Ma nem úsztam meg, kaptam egy vasalót
. Így megvan a holnapi programom. Nagyon szuper, még az orrából is jön a gõz, ha vállfán akarnék vasalni, csak egy baja van, hogy nem fényes a talpa, így Lili nem látja majd magát benne
. Eddig ez volt a kedvence, hogy mindig odamentünk a vasalóhoz és vigyorászott magára egy sort. Tegnap kiugrottunk a Tescoba és nagyon édes nyári vászonsapikat vettünk Lilinek, és csak 499ft volt darabja. Már alig várom, hogy ráadhassam
.
Lili szorgalmasan gyakorolja a térdelést, persze kapaszkodni nem akar, ha odateszem a kezem, eltolja. Aztán zutty már esik is orra, de majd csak megtanulja, hogy is mûködik ez. Tettem fel a profilomba képet arról, hogy hogy próbálkozik.
Dió,
Én akkor szoktam belefújni Lili arcába, amikor elkezd üveghangon sikítani
.
A tali úgy néz ki, hogy 7-én lesz.
Esküvõ,
Mi kb. 50 fõvel tartottuk, mivel már majdnem 8 hónapos terhes voltam, nem akartunk nagyobb lagzit. Így pont jó volt, a legközelebbi rokonokat és a legjobb barátokat hívtuk meg. A hely (Hotel Normafa) is csodás volt, aznap éjszaka mi ott is aludtunk, ami nagyon jó volt több szempontból is (átöltözés miatt, hajnalban nem kellett hazakocsikázni...).
Kataa,
Nem is tudtam, hogy a Babylove-nak is van ilyen pelusa. Mi pont ma vettünk a Cora-ban pelust (Pampers), 50Ft-ra jött ki darabja, és kaptunk hozzá ajándék babakönyvet. Ilyen már van korábbról Lilinek és imádja.
Forti,
Hát én is remélem, hogy bírja a fejük a strapát, habár ha én is ekkorákat vágódnék, lehet, hogy hasonlóképpen nekikeserednék mint õk. Múltkor apával közvetlen Lili mellet csücsültünk a földön, aztán csak egy pillanat volt, hogy nem néztünk oda, és már csak a koppanást hallottunk, olyan sírás volt, hogy az elején még levegõt se vett szegénykém. Rájöttem, hogy képtelenség megóvni minden eséstõl.
Furi, hogy Levinek nem ízlik a meggy, Lili simán megeszi.
Djeszter,
Nekünk az elsõ házassági évfordulónk lesz nyáron, de már én is töröm a fejem az ajándékon. Valami nagyon kedves dolog kellene, de még fogalmam sincs, hogy mi lesz az.
Nyuszi,
Tök jó lehetett kétszer esküvõzni
!
Aranyos vagy, hogy próbálsz könyvet szerezni, de szerintem lassan már kinõ ebbõl a korszakból.
Zulu,
Ha nem gond akkor lehet, hogy megint csatlakoznánk hozzátok. Köszi elõre is.
Gratula forgáshoz! Annyira édesek lehetnek együtt.
Beszti,
Köszi az ötletet, csak azt sajnálom, hogy kenyérhéjat, sajtot én nem adhatok neki. De már kísérletezek a kenyérkével neki. Múlt héten már sütöttem egy próbát, elég jó lett, de még nem az igazi.
Talival kapcs. Ha nem lesz olyan igazi jó idõ akkor szerintem még a Mikkamakkába menjünk.
Panda,
Jobbulást a gyerkõcöknek!
Rzsuzsa,
Banánt már mi is adtunk Lilinek úgy, hogy letörtünk egy maszatnyi darabot és a szájába tettük, de csak egy finnyogás volt a válasz. Nem nagyon tetszett neki, persze azért próbálkozunk néha, de érdekes, hogyha össze van törve rendesen, akkor simán megeszi.
Nagyon jó esküvõtök lehetett
.
Ági,
Gratula a 4. foghoz. A felvételin össze –vissza kérdezgettek minden félérõl (politika, történelem, szépirodalom..) rá kellett jöjjek, hogy egy csomót felejtettem
. Telefonáltam nekik és ott mondták, hogy majd kiértesítenek. Közben úgy néz ki, hogy máshol kellene inkább tanulnom, úgyhogy ha felvesznek, akkor lehet, hogy rögtön halasztok is.
Tök jó, hogy Petra már ilyen jól eszik, Lili mindent megeszik, de nem túl sokat. Te mikor adod a vacsit Petrának? Lili még az uzsit sem fogadja el minden nap. Vacsival még nem is próbálkoztam.
Pocok,
Köszi a megnyugtatást
. Rendes a párod.
Zita,
Édes Solymi a képen!
Gumicukor,
Drukk a párodnak!
Bocsi a regényért
.
Jó éjt, megyek mert már az egész család alszik, csak én pötyögök!
Ilke