Új privát üzeneted érkezett!

Csajok, nekem mostanában annyit mocorog a gyerök... úgy félek, hogy nehogy a nyakára tekerje a madzagot... :(

Babakocsi: a két retust néztem én is, az olcsóbat be is vizsgáltuk, de a kerekei nagyon gagyinak tűnnek - én vidéken fogom toligálni...
De mi lehet, hogy csak jövőre vesszük meg, hátha lesz valami februári akció. De aztán ki tudja, hogy mennyire kapkodom el a dolgokat. Ami igazán a vágyam lenne az egy benetton zöld kocsi, de az 100... :( Mi nem szállunk buszra vele és nem is lakunk sokadikon... mi csak a mamához és boltba fogunk menni - bár apa szerint sétálni is :)

A babahordozó nekem is fonti, azt megfogom kikapom, bedobom... egy "kaska gyerök". :) Az 15 kilós koráig jó, hozni, vinni, kocsiba... Néztem, hogy az nagy bevásárlókban is csak bedobják a kocsiba aztán tolják.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Jaj, Vörösbegy, gratula! Ne aggódj, itt mindenki rendben van!

Valaki mondja meg nekem, hogy a sok mozgás nem gáz? nem tekeri a nyakára a zsinórt?

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri!
ne aggódj én úgy tudom, hogy most még nagyon hosszú a köldökzsinór a babához képest...az a rossz, mikor a terhesség vége felé forog fejvégűből farosba és vissza...
örülj neki, hogy ilyen eleven babókád van! :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 

 
 

Konkri: tényleg ne aggódj! Állítólag ez a normális, mármint,hogy egyre többet mozog, és egyre jobban érezzük majd. Nekem van úgy, hogy szinte pár óra megszakítással, de szinte egész nap érzem a mocorgását!:) De van olyan is, hogy egész nap szinte alig, csak néha-néha megjelenik, halványan. Tudjátok, szokás szerint általában a fürdőkádban jön rá a 'düböröghetnék'. :)

Vörösbegy: mostmár értem az uh-s képet, köszi! :!: A méhlepény miatt meg ne aggódj! Furi egyébként, hogy mindig van valami kis 'para', ami miatt jár az agyunk, de ezek hála az égnek csak kis dolgok, nem igazi 'nagy bajok', remélhetőleg.
Főként meg már most,hogy tudjuk Blongyi jó eredményeit is!

KépKép
Kép
sagi1
 
 


SAGI!!!!!!!!! HATALMAS GRATULÁCIÓ!!!!!!!! LÁTOM PONT MA TÖLTÖTTED BE A FÉLIDŐT!!!!!!!!!!!!!!! ÉLJEN :!: LASSAN MAJD MIND KÖVETÜNK...rohan az idő ugye csajok? az első 12 hét volt nagyon lassú...a vonalzóinkon is szépek vagyunk, a közepén :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Köszi Vörösbegy, igen, ma van a hivatalos félidőm! :D
El sem hiszem...!

A nagymamám szerint mindig a gyerek első, érezhető mozgását kell figyelembevenni, mert az a mérvadó! Nekem az hivatalosan augusztus 1. Szerintetek igaza van?
Mert akkor tuti, hogy hamarabb jön BogiMarci, mint ahogy az orvos és mi is gondoljuk!

KépKép
Kép
sagi1
 
 


Sagi:
Aranyos vagy,hogy hiányoltál :D Mindenhol festettünk,azért nem voltam pár napig,de azért olvasgattam :)

Gyerekek,én olyan fáradt vagyok álandóan,minden délután aludnom kell 1-2 órát.
Apropó alvás:esténként nem találom a helyem,nem jó sehogy sem feküdni.Hajnalban meg felébredek,utána nem bírok visszaaludni :(

Vöröabegy:
Hipp-hopp itt a Karácsony meg a Szilveszter,és szép sorban születnek majd a gyönyörű babák! :D Kíváncsi vagyok,hogy ki kezdi majd :D

mazsolasyl
 
 


Sagi:
Valahol olvastam,hogy ha félidő előtt érzed az első mozgásokat,akkor 22 hetet kell hozzáadni,és megkapod a mozgás szerinti szülést :)
Háááát,nem tom,majd meglátjuk,mert akkor én még Karácsony előtt megszülök :)

mazsolasyl
 
 


VÖRÖSBEGY így a jó :D Bocsika!

mazsolasyl
 
 


[quote="sagi1"]K írta:sagi1öszi Vörösbegy, igen, ma van a hivatalos félidőm! :D
El sem hiszem...!

A nagymamám szerint mindig a gyerek első, érezhető mozgását kell figyelembevenni, mert az a mérvadó! Nekem az hivatalosan augusztus 1. Szerintetek igaza van?
Mert akkor tuti, hogy hamarabb jön BogiMarci, mint ahogy az orvos és mi is gondoljuk!


Én nagyon korán éreztem az első mozgást, a 14. héten. Szerintem nem ez a mérvadó, de a nagymamád idejében még nem volt UH meg ilyenek, azért figyelték a mozgást, mert abból számolták ki a szülés körülbelüli várható időpontját. A mestruáció sem biztos, hogy pontos, hiszen van a ki a terhesség első hónapjaiban még esetleg vérezget. Amikor anyukám velem volt terhes, akkor sem volt Uh, neki azt mondták a mozgás alapján, hogy majd karácsony utánra várjon, és dec. 2-án születtem. Tulajdinképpen mindenki látja, hogy a baba már a 12 hetes UH-on is mocorog, ( az enyém pl. boxolt), csak akkor még nem érezni.

Babakocsi: Mi 3 éve vettünk Bencének egy Graco tipusú sport kocsit. Bizományiban vettük, de nem volt használva, alig volt 2 hónapos, de a kismama, aki bevitte, közben kapott ajándékba egy jobbat. 18 ezerért vettem, de teljesen meg vagyok vele elégedve. Van hozzá lábzsák is, teljesen ledönthető, viszont ülni is kényelmes benn. A mai napig, ha hosszabb útra megyünk, abban tolom Bencét, jókat tudott benne aludni is. Az egyetlen "hátránya", hogy nem fordítható mega tolás iránya, de én ezt nem éreztem, hogy baj lenne. Ha nagyon erős nap sütött benne, akkor feltűztem rá egy textil pelenkát, ennyi. A súlya is könnyű, buszrais fel lehet tenni, és lapra csukható. Mi most nem veszünk újat, ez kicsolgálja majd a kicsit is. VAn egy esernyőre csukható kicsi babakocsink is, olan ülő, azt is jól ki tudjuk használni, akciósan vettem a bababoltban, 8000 Ft-ért. Az gyerekülésünket elajándékoztuk, azt most venni kell, de nézegettem a biziben, 5-6 ezerért van jó állapotú, ami újonan 20 ezertől kezdődik.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Sziasztok!

Engem szétvet az öröm lányok!
Úgy néz ki a mai uh alapján, hogy kislányunk lesz!!!!! Hazajöttünk és megnéztem a dvd-t, amit felirattunk és folytak a könnyeim örömömben:):) Jajj, úgy örülök:)

Babakocsi: nem tudom, de nekem van olyan sejtésem, hogy vmelyik rokontól, ismerőstől tutira kapunk majd kölcsön, így én nem is nézegetem. Amit viszont nagyon szeretnék ez egy kenguru. Szerintem az olyan meghitt ahogy ott nyugszik anya vagy apa testén a baba.

bingii
 
 


Bingii, gratula!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


HATALMAS GRATULA ITT IS :lol: MEGVAN AZ ELSŐ PUNCIS :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


a topic sok-sok kukisa szét fogja szedni a kislányodat :lol: márha az apuka hagyni fogja :lol: jaj de jó, olyan izgatott lettem én is :lol:
hűűűűűűűűű de boldogok lehettek most!
képet majd mutatsz?

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Sziasztok !

1 hét alatt akkorát nőtt a hasam, h nem hiszem el, egy kirakat visszatükröződésébem azt láttam, h előttem megy egy nagy pocak ! én is pont 3 kilónál tartok, igaz most 1 hét alatt híztam 1 kg-ot .

Vörösbegy ! tök jó a fotód és már milyen nagy muki lakik nálad !

A hajfestésről én is sok mindenkit megkérdeztem. minél sötétebb a hajfesték, annál ártalmasabb, a fejbőrön át is felszívódik. szellőztetni kell , amikor festenek, mert az orron keresztül beszívott erős vegyszert, a kisbaba nem bírja. az én fodrászom nem engedte,h barnára festessem a hajam hagyományos festékkel, ezért egy kevésbé tartóssal festettük, egy olasz termékkel, kímélő festékkel, amelyben a kamilla megszívja a hajad színét, és a lenmagolaj megfesti. nekem ez nagyon bevált, a fodrász állítja, h csak ebben az egyben nincsenek vegyszerek és tényleg a szagán is érződik, tök kellemes.na tovább nem reklámozom! pénteken megyek újra festetni, azért írok erről ilyen lelkesen.

A névvel én is nagy gondban vagyok, még nem vettem utónévkönyvet.a kislány nevek közül nekem az Alíz tetszene,mert nem ismerek eddig egy Alízt sem, csak az Óz, a nagy varázslóból, ő meg olyan kis bájos ! nagyobb baj az , h a vezetékneve Thoma, Thoma Alíz, a... A nem túl szerencsés, nem ? külföldiül megfordítva a neveket még jó lenne. de más egyelőre nem tetszik...

Kép
boci1234
 
 


ja, és mi lesz , ha péntekig kinő a kukija ? (akkor megyek UH-ra)

Kép
boci1234
 
 


Kösziii!:)
Apa szerintem bottal kergeti majd el az udvarlókat. Már most is úgy félti az ő csöppségét. Ahova csak tud elvisz autóval, nehogy bajom essen. Simizi a pocim, beszélget hozzá és sokszor rácuppan a fülével a hasamra, hátha meghallja :D

Na meg közölte, hogy ha a gyerek is olyan "anyás" lesz mint a kiskutyánk (csivava) akkor osztozkodunk. Övé a gyerek, enyém a kutya :lol:

Képet teszek majd fel, csak le kell szedni a dvd-ről,mert ott sokkal jobban látni mint azon az egy szem képen amit kinyomtatva kaptunk:)

Szép az élet, sáláláláláláááááááááááááááááááááááááá:)

bingii
 
 


Sziasztok! :)

Most leletem rá erre a topikra, én is januárban szülök, ha minden igaz, 29-re vagyok kiírva! :D
Szívesen csatlakoznék, ha nem bánjátok! :D
Bár megúnni nem fogtok, mert nagyon sűrűn nem tudok jönni a 21 hónapos örökmozgóm mellett! :lol:

Látom, már többen érzitek a babó mocorgását.
Én sajnos még nem, pedig nagyon várom, mert a fiamat ilyen idősen már éreztem néha. És azt állítják az okosok, hogy a második babót - elvileg - hamarabb érzi az ember lánya... hát én kivétel vagyok. :roll:


Üdv!
Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Bingi :) Óriási gratula!!!!!!!!!!!!!!!! Van még kislányunk, de nem pletykálok, jöjjön az illetékes mesélni (öhöm öhöm!!!)...

Zita! :) Örülök, hogy idetaláltál, üdv. itt! Gratulálok és boldog babavárást! :) Ha táblába szeretnél bekerülni, Lafead-nak küldd el priviban az adataidat! :) Meg mesélj magadról! :)

Fú, Boci, megnyugtattál! NŐ A POCID! :) Már teljesen kétsége voltam esve, hogy én csak hízok hasra... :lol:

Lafi, mi lenne, ha "átszíneznénk" a táblát. Aki már "tutira" tudja a nemét, aszerint rózsaszín vagy kék csík lenne, akik még nem tudják, egyenlőre semleges színűek?! Persze, csak ha nem gond! :D Nem akarok munkát osztani... :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Boci! :lol: nem vagy egyedül, szerintem most kezdünk beindulni a majdnem kipukkadunk állapotig :lol:

Bingii! hogy aludtatok csajok? :lol: nevetek van?

Zituska! üdvözöllek közöttünk, azért amennyire Botond engedi, gyere sűrűn! ha kihagysz 1-2 napot majd nem győzöd visszaolvasni :lol: néha nagyon be tudunk indulni! :lol: hamarosan biztosan te is megérzed a mocorgást!

Sleepin! remélem jelentkezik a második kiscsajos anyuka, a sok fiús anyuka izgatottan várja :lol: a Lafihoz szánt kérés tök jó!

Lafi, ha nem lesz nem szerinti szín én azért szeretném kérni, hogy ne legyek rózsaszín lécci, mert alig látszik, még jó, hogy tudom az adataimat :lol: de nagyon jó lenne nemek szerinti a színezés, akik meg még nem tudják, azok egy harmadik színnel lennének addig, amíg nem derül ki :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Jó, megcsinálom. blongyi, te benne sem vagy a tábliban...... :cry:

holnap felrakom.

Bingi, Boci-lány

én-fiú

Panda-lány

Vörösbegy-fiú

Kit hagytam ki???

Blongyi---fiú, de ő nincs benne....

Aki akar módosítást, az most jelezze, mert holnap rakom fel és utána 2 hétig semmi.........nem leszek.....

És kérek mindenkit, hogy abban a 2 hétben priviben írjon bármilyen változást, mert nem biztos, hogy el tudom olvasni az akkor írtakat........és hogy őszinte legyek kicsit fárasztó megjegyezni a dolgokat, ha a topikba írjátok bele........
Vendég
 


Sziasztok!
na, nekilátok dolgozni, és forr a fórum???? :D
Bingiiiiiiiiiii: nagyon gratulálok a hercegnőhöz!!! Hurrá! Na, kedves fiús társaim most lehet versenyezni.. :lol:

Most szaladok vissza dolgozni.

Zita: Üdv. csapatban! :D Biztosan jól érzed majd magad itt!
Vendég
 


Sziasztok! :D

Sleepin:
Rám gondoltál? :) Nálunk sincs kukira utaló jel :D

Vörösbegy:
Találtam olyan babakocsit,amit mondtál :) Az augusztusi Kismamában láttam!Ha gondolod lefényképezem Neked,és felrakom,hogy arra gondoltál-e!Amúgy szerintem nem minden babakocsira lehet úgy felrakni.

Zituska:
ÜDV.

Bingi:
GRATULA :D

Lafead:
Nyaralni mész?Jajj,de irigyellek! :)

mazsolasyl
 
 


Nyaralni megyek, Parádra üttörőtáborba megyünk, olyan üttörőtáboros fíling lesz, kicsit nomád.......de végre pihizünk, mert idén nem voltam sehol!!!!!!!!!!Az összes szabim a tanulásra ment rá és már alig várom!!!!!

Képzeljétek, megdícsért az endokrinológusom, tökéletes a cukrom (bár megjegyzem, megijedtem, mert nekem kevésnek tűnt a terheléses cukor -------4.02 lett) , tökéletes a diétám, tökéletes a pajzsmirigy eredményem meg minden, szóval tök jó!!!!
Eddig egy kiló jött rám, de az is lemegy, ha el tudok menni nagydolgom intézni, mert sajna mostanában csak kétnaponta járok, na sebaj.
Vendég
 


Cső Csajok!

Most írhatom újra az irományom, mert nyomtam egy frissítést... :(

Bingii: gratula! Ééééén isz kiszlánt szeretnék! Bár most megint a mindegy állásponton vagyok. Mondtam az uramnak, hogy én adig szülök míg lány nem lesz, mint az arabok, csak ők fiúban... :) De én előbb szeretném a lányt mint a fiút, nem akarom, hogy elkényeztetett kiskirálylány legyen, mondjuk 5 fiú után, csak egy picit kényeztetném, most! Azonnal! :) Az az érdekes, hogy most nem is tudom eldönteni magamban se, hogy mi lehet, de úgy érzem, hogy ez így van jól. És úgy szeretem, ha mozog. Így már igazi kapcsot érzek kettőnk közt, és néha mikor előbújik meg os tudom mutatni másoknak is. Az szeretem, ha meg tudom simogatni. És tudom hogy ő is szeret, mert nem megy el ha simogatom. De ez a gyerek nagyon balos. Mindig ott matat. Tegnap vásárlás után ki voltam készülve, úgy fájt a bal oldalam, hogy még a lábamba is kisugárzott. :( De Apa megpróbálta kézrátételellel gyógyítani.

Fú tegnap kaptam két nacit, olyan boldog vagyok, mert olyan kényelmesek! A Corába vettük, farmer 9000, csininaci, szövet 6500, a farmert is ennyiért megvehettük volna de abba volt egy plussz varrás és így nem tetszett annyira. Nagyon örültem neki. Drágák voltak, de ez már jó lesz talán végig is, ráadásul csinik is és nagyon kényelmesek. (talán vonalkód átragasztással olcsóbbá tehettem volna őket... :) ) A Brendonba 16 volt ami igazán tetszett. Sajna már a régi rucik átalakítása se jöhett szóba. Alig tudtam eldönteni, hogy ma mit vegyek fel. Aztán átálltam a francia bugyikra is már egy ideje. Ja és láttunk a corába kocsit 30ért, hordozóval, bár a kereke gyagyi volt. De arra gondoltam, hgy érdemes lesz a kocsit ilyen boltokban is megnézni... + a fórumok, + védőnőnél a gondozóba + kiállítási darabok leárazva + kuponos akciók...

Zita üdv!

Lafi: én is rózsaszín csíkot szeretnék magamnak, de hát ez még csak álom!!! :oops:

Boci: nagyon vagány a vonalzód! :) Ja amúgy Aliz nem volt az Ózban... ő csak csoda országban járt, Óznál "Doroti" járt... :)
Mi a Papp nevű haverunkat úgy csseztettük, hogy legyen a gyerek neve Lan (paplan :) ), mikor meg nekem volt Fehér nevű pasim, akkor azt mondták, h legyen a gyerek Lófia... :)
Aztán egy másik párnál már el volt döntve, h Kira lesz a gyerek neve (már úton is volt), mindenki tök nyugis volt, már így is becézték. Aztán egy ismerősük szólt, hogy hát az nem lesz jó. Vezeték névvel együtt nem gondolták át: Szarka Kira ... (szarkakira) :lol:

Nekem apa nagyon tiltakozik az Eszter Lina ellen. Én azért választottam ezeket, mert anyu Eszternek szeretett volna hívni, amúgy meg Linának becézett. (a Liza/becézve Lizi is tetszene, de arra azt mondták, hogy farkaskutya név :( ) Szóval ha kiderül, hogy Prüntyi lány, akkor lehet, hogy nem Linus lesz. :(

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Lafead:
Nagyon jó pihit Nektek!Vigyázz magatokra!
Örülök,hogy minden eredményed ilyen jó lett!Csak így tovább!!

mazsolasyl
 
 


Lafi, nagyon ügyi vagy a cukor miatt. (én téged egy tök kemény csajnak képzellek, ja és okosnak is, főleg hogy írtad, hogy a hajad is sötét ez még inkább azt sugározza, hogy egy erős egyéniség vagy. és ha jól tudom talán jogot tanulsz vagy hasonló)

Mi is voltunk Zánkán a régi iskola táborban. Jó kis retro volt. Most csináltak családi faházakat így megbeszéltük apával, hogy jövőre is megyünk, together Ferenczi family. :) Hát nem tom apa mikor kéri meg a kezem és mikor mászunk el az anyakönyvvezető elé, mert ha lekésünk, akkor lesheti, hogy mi lesz a gyerek neve (a volt férjemé). De hát ha ilyen feledékeny. Én nem fogom emiatt nyüstölni. Azt mondja h neki fontos az ő neve, akkor ne legyen ilyen szita agyú, plusz adja már meg a módját! Ésha állítólag nem csak a gyerek miatt vesz feleségül, akkor főleg. Kapja be! Most pecázni van... most jól felhúztam magam rajta megint :lol: nem tudom ti hogy vagytok vele de engem úgy bosszant, mikor a pasik ilyen nem törődömök, vagy inkább halogatósok, aztán nekünk kell intéznünk mindent... maguktól eszükbe jut valami? gondolnak ezek egy hétnél előbbre?

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri, jogot tanultam, aztán volt másoddiplomám Eu-jogból, ezt angolul tanultam, most meg szakvizsgára készülök........
Nem vagyok kemény, csak amit muszáj, azt muszáj. A doki mondta, hogy nem sokan bírják így a diétát, erre azt mondtam, hogy muszáj.....
sajna minden férfi ugyanolyan, az enyém nagyon tutyi-mutyi, én olyan pattogós vagyok, de hát ezért szeretjük őket, nem???
Vendég
 


Sziasztok! :)

Köszi a fogadtatást! :D
Bízom benne, hogy nem maradok le nagyon, mivel a Bnet függők táborát gyarapítom én is, ezért ha máskor nem is, esténként mindenképp géphez jutok!

Lafead :)
Szeretnék táblába kerülni én is, dobok egy privit! :wink:

Magunkról kicsit:
Az már nem titok, hogy van egy 20 hónapos "nagyfiam", Botond. :D
Rá majdnem két évet kellett várnunk, végül hormonszurik segítségével fogant meg.
Kistesó szerencsére nem váratott ilyen sokáig magára, miután Boti befejezte a szopit, és visszaállt a rendes ciklusom, a 3. ciklusban megfogant, nagy meglepetésünkre, és örömünkre! :lol:
Így kárpótolt az élet azért a sok várakozásért, ami Botond érkezését előzte meg!
Még nem tudjuk, hogy kislány vagy kisfiú, leghamarabb 3-4 hét múlva tudhatom meg, akkor lesz legközelebb Uh.
De igazából tök mindegy! :lol:
Most inkább a mozgolódását lesem, már nagyon várom, mert akkor lennék igazán nyugodt, ha mindennap érezném, hogy minden ok odabent!! :)

Ma voltam vérvételen, lecsapoltak szó szerint - 8 kémcső véremtől szabadítottak meg, ráadásul nem túl kímeletesen... :?
De a lényeg, hogy túl vagyok rajta, pár hétig békénhagynak!! :D

Kép
Kép
zituska28
 
 


Konkri:
Én már teljesen feladtam,hogy valaha is felvehetem a fehér menyasszonyi ruhát :( Mi majd megint megyünk apaságot elismerő papírkáért a Polgármesteri Hivatalba :( Nem hiszem,hogy eszébe jutna,hogy jó lenne,ha elvenne!Én szeretném,de pot úgy,mint Te,hát nehogy már én könyörögjek Neki!!Szombaton meg lakziba megyünk,majd írígykedhetek,meg sóhajtozgathatok.....talán észreveszi.....vagy nem.... :( Na,mindegy!
Már én is kivagyok a horgászataitól,nálam már mínuszba van tőle!Aztán,amikor szóvá teszem,megkérdezi mért nem mentem Vele,nekem sem ártana a friss levegő!
Húúúúú,ez most nagyon depis lett,megyek is egy kicsit takarítani!

mazsolasyl
 
 


Tudod Zituska, hasonló jókat képzelek el Boo-nak is.!
Boo: már mindjárt vége az augusztusnak, haladunk, haladunk!!!
Vendég
 


Zita, mi a fenét vettek le neked ennyi vért????
Kell név, thét, ha van már gyerek a neve, mikorra vagy kiírva, mi lesz a gyerek neve lány/fiú, hány éves vagy, hol laksz város, hol szülsz

Mazsola, annyira sajnálom........van egy barátnőm, hasonló helyzetben, és ott sem történik semmi..........és nem is tudok tanácsot adni, mert annyira makacs az a pali..........
Vendég
 


Zita megkaptam, köszi, holnap raklak!!!!!!!!
Vendég
 


Hali Csajok!

Lafead: szerintem is nagyon ügyes vagy, bár én tudnék így odafigyelni a súlyomra! Jó pihenést nektek! Aztán ha visszajössz, majd nem győzöl utánaolvasni a fórumnak.:)

Bingii: gratulálok a kislányhoz! Én is kíváncsi leszek a csütörtöki uh eredményre, hátha nekünk is megmutatja végre, hogy mi lesz! Már nagyon izgulok miatta, de a párom még nálam is jobban!

Boci: végre nő a te hasad is!! Az enyém már most tényleg látható, de azért még mindig nem olyan hűde nagy. De lassan el kell kezdenem nekem is vásárolni a kismamis nadrágokat, ami nekem még kissé idegen, nem tudom miért.

Ma voltam a védőnőnél gondozáson, 4 kg hízásnál tartok, nem igazán örülök neki, jó lett volna félidőig megmaradni a súlyomnál (vagy min. 1 kg-nál) mert egyébként sem vagyok vékony :cry: Kicsit félek a következő időszak súlynövekedésétől, így innentől próbálok tudatosabban odafigyelni!

Mazsola: ha a mozgás hetéhez kell hozzáadni 22 hetet, akkor én pont arra az időre jövök ki, amikorra ki vagyok írva, tehát ez lehet, hogy pontos számítás!

Zita! üdv a csapatban :!: Botond nagyon édes a képeken, hogy bírod mellette a kismamiságot, ha olyan kis örökmozgó?

KépKép
Kép
sagi1
 
 


Lafi: ha te tudod, hogy muszáj és betartod, hát szerintem az kemény dolog. És ez a sok tanulás is - na szóval ennyi muszájt nehéz tartani. De ha elkapja az embert a gép... Az ellentétek vonzák egymást - ezért van együtt a sok tökös csaj, a tesze-tosza pasival... A talpraesett pasik meg talán ezért lesznek buzik? Hát igen bennük látszik a feminimség megnyilvánulása - figyelmesek, izlésesek, intézik a dolgukat... Azért hetero pasiba nem nagyon találni olyat, aki mindig kedves, figyelmes, talpraesett és még jó izlése is van. A kivételekért bocs! De én ezt tapasztaltam eddig.

Hát amíg itt válaszoltatok én gyors kidühöngtem magam apának... most ezt követjük, hogy nem tartjuk magunkban fortyogni a dolgokat... jól megmondtam neki, de persze úgy viccesen, és jobb lett, aztán kiderült, hogy a gyűrűk már úton vannak, csak még Zsákos Frodó eltévedt vele egy picit. :) Hát hajlamos vagyok elbaszarintani a meglepiket :). De ez a kidühöngi jó volt. Nem is tudtam volna dolgozni, ha bent tartom. Mondjuk most meg nem akarok.
Ja irodaköltözésbe a fejlemény: megyünk a barinőmmel együtt egy kétszemélyes szobába! Királyság! Igaz sok macera lesz, de jó. Kár hogy csak erre a pár hónapra, jó lett volna ha így kezdjük 7 éve is a pályafutásunkat. De hát ez is megjárja. Nem elégedetlenkedek. Most boldog időszakomat élem. Lekopogtam.
Dont't Worry be happy tu-tutu-tuturutu-tututu... :lol:

Boo! Bo-Bo! mi van veled?

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri, az jó volt!Szegénykém, meglepik ezerrel, erre jön a hülye nő és elbasz mindent.....annyira ismerős ez a dolog, szegény férjem, nagyon enyhén romantikus, na jó, inkább nem romantikus...na de amikor romantikus akar lenni, elbaszom........rendszeresen.
Örülök, hogy a melóhelyed is jól alakul!!!!

De érdekes, amit írtál. Igen, kicsit vagány vagyok, mindig az is voltam, meg olyan bulizzunk egy jót, pláne egyetem alatt, meg olyan most vagy soha típus......a férjem meg........hm.........szóval ó ejh ráérünk arra még-típus............de valahogy jól kiegészítjük egymást, ő visszafog engem soxor, de nem is baj.........szte én nagyon modern nő vagyok, sztem meg csak örülök, hogy élek.....(bár a terhesség alatt én lettem a lustább. állandóan alszom és nincs kedvem szórakázni járni)
Na de nagyon érdekes tényleg, amiket írtál..............lehet, hogy van benne valami (még tán abban a buzis részben is....???)

Sagi, nekem nagy a súlyom, a betegségem miatt alakult így, és mivel a teherbeesés feltéle a gyógyulás volt, amit sikerült elérni, mert végre oly sok év után terhes lettem, a gyógyulás meg maga után húzta a fogyást, kettőt egy csapásra.
De sajna írtó kövéren estem teherbe, így ahhoz, hogy ne hízzak, muszáj diétáznom...........
Csak annyit tarts be és hidd el, rengeteget segít, hogy napi 5x eszel keveset, du. ehetsz gyümit, reggel meg kevesebb szénhidrátot, és inkább több parizert, a tejet, kakaót felejtsd el!!!!!
Ennyi és máris jobb, hidd el, tudom!
Vendég
 


SKACOK! IGY NEM TUDOK DOLGOZNI :lol:
SZÓVAL JÓL OLVASOM , HOGY KONKRIÉKNÁL ESKÜVŐ LESZ?

LAFI: NAGYON JÓ PIHENÉST :D

NEM TUDOM,HOGY MIKORRA VAGYOK KIÍRVA, EDDIG MIND A 2 DOKI CSAK CSÓVÁLTA A FEJÉT :) DE OLYAN JANUÁR 12-E KÖRÜL.

BLONGYI, BAJCSYBAN SZÜL, KISFIÚT VÁROK, A NEVE MILÁN. VAN EGY KISFIUNK MÁR 5 ÉVES VINCE.

ASZEM ENNYI KELL A TÁBLICSKUBA
Vendég
 


Blongyi, a korod még kéne........a város ahol laksz, gondolom, bp.......
Vendég
 


Parizer???? Pfuj, én továbbra se bírok húst enni! tegnap a mekibe csak egy szaros sültkrumplit tudtam kérni... :( Szombaton irtóra fájt a hasam a párizsitól. Pedig sose voltam vega! Ez a terhesség tényleg jól kicsavarja az embert.

Lafi, én is kemény bulizós voltam. Valahogy ezeket hiányolom most az életemből. Pfúúú mi apával olyanokat csináltunk, hogy hajnalba buliból hazafele gyalog - őőőőő hát picit gömbölyű volt a cipő talpa - a játszótéren még megálltunk csúszdázni, hintázni, úgy mentünk haza, hogy tiszta homok volt a seggem, de hát akkor már én mostam... Hááát szégyenlem, de az elmúlt egy-két évben jól kiéltem magam, de kb 6 évet kellett pótolnom szórakozás terén. Mentségemre szolgál, hogy mindezt úgy hogy heti 6 napot dolgoztam és építkeztem... Kemény volt. A jager és a mézes pálesz nagyon ment, most pedig egy korty pezsgőtől v. bortól kipirulok. Azért örülök, hgy apával így szórakozás terén megtaláltuk a közös hangot. Úgy érzem ez elég fontos, jobb mint ha külön utakon járnánk.
Mondjuk most: néha ha összeszedem magam, akkor jól elhatározom, hogy hétvégén veszélybesodrom az éjszakát és elmegyek a haverokkal. Na ennek az a vége, hogy 8-9 körül már lefeküdnék, minden bajom van, aludnék, fáradt vagyok... És szépen hazacsattogok babussal a tollasbálba. Szombaton is lesz egy buli, de mi sztem megkezdjük délután, aztán remélem apa is velünk tart haza ha én kifáradok. Már várom, főleg h van új ruhám, de tudom mi lesz a vége... 10kor haza.

Ja most jövök rá, hogy ez az új iroda nem jó móka: az ablak pont a 4es metró építkezésére néz, és elég hangos a szoba tőle. A rezonanciáról nem is beszélve.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri, hát igen, valami hasonló volt nekem is.........gondolhatod, egyetemi élet, haverok-buli-mézes pálesz-és anyámék 90 kmre.........édes élet......mi külön buliztunk, a férjem otthon volt, ő otthon bulizott, én meg Szegeden.........de jó volt így, mert valahogy nem tudtam volna ugyanúgy élvezni a dolgokat........volt, hogy együtt buliztunk, nem volt gond, csak így más azért, egyedül, haverokkal..........
na ja, mára kiégtünk, inkább én vagyok álmosabb, korán kelek, így korán fekszek....de asszem, semmit nem hagytunk ki.........így volt jó.
Vendég
 


Asszem ma szófosásom lesz, kihasználom, hogy Boti mamázik! :lol:

Blongyinka :)
Sajnos még hiányosak voltak az infóim a topik lakóiról, ezért nem nagyon értettem, amit Boo-ról írtál, de visszaolvastam..... :( :(
Remélem nagyon gyorsan beköltözik egy egészséges baba a pocakjába!!

Lafi :)
Köszi! :wink:
Ma vették le mindenhez a vért: teljes vérkép, AFP, Hepatitis, toxoplasma, Wasserman teszt (vagy mi), vércsoport meghatározás.
Ettől függetlenül nekem is baromi soknak tűnt a 8 kémcső! :shock:

Diétával ügyes vagy, le a kalapom. Tudom, a muszáj nagy úr, de akkor is... Bele se merek gondolni, mi lenne, ha engem is diétára fognának, bele tudok betegedni, ha nem ehetem azt, amit kívánok! :oops: :oops: (valószínűleg ez volt az oka annak is, hogy Botival a terhesség alatt 17 kilót híztam :oops: )
Most ugyanannyi vagyok, mint Botival az elején, szerencsére sikerült lefogynom, de tuti megint gurulok a végére........

Sagi :)
Igaz, Boti egy örökmozgó, mint minden 1,5-2 éves, de be kell hogy valljam, írtó jó gyerek!! :lol: Sokan írigykednek, és ilyen gyerekről álmodoznak (anno én is, és valóra vált :lol: )
Símán végzem tőle a napi teendőket, mert nagyon kiszámítható napirendje van, ami igaz, közös érdem, de főleg az ő jó természetének köszönhető!
Reggel fél8-8 kor kel, délben alszik 2-2,5 órát, és este 8 fél9- kor szószerint beájul az ágyba.
Ha éppen nem megyünk semerre, és itthon vagyunk, nagyon jókat tud egyedül is játszani, sőt, néha kifejezetten egyedül szeretne - na ilyenkor tudok netezni :lol:
Emellett a nagyszülők is elkényeztetnek, hetente többször is lenyúlják, ilyenkor házimunkázok.
Az első 3 hónap volt nehéz, mert reggeltől estig hányingerem volt, meg aludtam volna, olyan voltam mint egy zombi. De ez szerencsére elmúlt, szóval mostmár minden a régi! :D


Most hirtelen ezt a képet találtam Róla, ami viszonylag friss, és látszik rajta a pofija! Kép :D

Kép
Kép
zituska28
 
 


LAFIKA: 37 ÉVES VAGYOK, BUDAPEST XVIII.KER :D
Vendég
 


ZITUSKA: NAGYON BÍROM A SZŐKE, BARNA SZEMŰ PASIKAT :D
Vendég
 


Zita , a kiscsávó nagyon szép, helyes kis pali lesz!!!!
Vendég
 


Zita: tényleg, olyan igazi jó képű kispasi, tuti szívtipró lesz!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Aztaaaaaaaaaa Zita!!!!!! Micsoda szívtipró!!!!!!!!! Ezek a szemek... Ha lányom lesz nem mehet Szegedre!!! :lol:

Gyerekek, mi ez a "régi szép idők" siratás... :) Boldogok vagyunk, babát várunk!!!!!!!!! :D Amúgy olyan vicces/fura leírni, hogy terhes/kismama vagyok, babát várok, ilyenkor fogom fel... Néha még most sem hiszem el... Ez normális??? Jó, habár rettenetesen vártuk már, igen váratlan volt, hogy sikerült... :D Fel kéne már fogni... lassan... :D Valahogy agyban vagyok még máshol... :) Amikor meg újságoljuk valakinek, aki még nem tudná, és nem látná, olyan vörös leszek, mint az fene... :oops: (mondjuk hajlamos vagyok rá...) Egyik barátnőm reakciója: Hogy és mikor? Hát mondom, tényleg el kell mesélnem??? :lol:

Bocs a monológért...

Kép
Kép
sleepin
 
 


Ja mozgás/félidő szindróma... nekem 6 héttel jönne korábban, ha eszerint számolnánk... Bár ez is érdekes, mert ugye én kívülről éreztem először...

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin, ez csak olyan múltidéző volt..........emlékek ennyi.
Én sem fogtam még fel, hogy babás vagyok..........tök ciki, hogy még mindig nem fogtam fel....

Na mocorgás-születés:
akkor nekem ritka későn születne meg ez a gyerek, holott janu elejére vagyok kiírva, de mivel nem érzem még mindig ami persze dühít és idegesít is, és már félidős vagyok, szóval nem hiszem, hogy ezen múlna............
Vendég
 


Sziasztok!!!

Nagyon rég nem írtam... :oops: :cry: Annyira sajnálom,hogy kimaradtam jópár oldalból,örömökből,szomorúságból :cry: ,de szó szerint nem volt kedvem írni.Egy másik topikba ímmel-ámmal benéztem,de rájöttem én IDE VALÓ VAGYOK!!!! Mindennap olvastalak,olvaslak benneteket.Tudom az eredményeket,a "méretváltozásokat",kivel mi,mikor,hogyan történt.Olyan jó olvasni a hetekig tartó aggódás utáni negatív leleteket.
Egyszóval gratulálok minden anyukának,kismamának,kispapának. :wink: Egészségesek vagytok,vagyunk és élvezzük a hátralevő időt!!! :wink:

Boo
Először Hozzád írok pár sort:megrendített a történeted,nagyon sajnálom,hogy ezt át kellett élnetek.Erős nő vagy,remélem hamar sikerül túltenned magad a tragédián.Remélem nem bolygatom fel a lelked,csak azt akartam tudd,hogy Veled éreztem.Erőt és sok örömet kívánok.Örülök a jobb eredményeidnek. :wink:

Vörösbegy
Nagyon megható a blogod,több hónapot sikerült végigolvasnom.LE a kalappal,szuper nő vagy. :wink: Mindenkihez,mindenhez van egy-egy jó szavad. :D

Lafi,Konkri
Az élet csak úgy teljes ha mindent kipróbálsz,kipróbáltál ami szerinted kell Neked/Nektek! Én nagyon szeretem a pörgős,"modern" embereket!Úgy gondolom nem tudnak elveszni a világban.

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
pihenő,túl csöpögős lettem......
folyt.köv :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


küldjetek a fenébe ha untok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No
Kicsit rólunk:hétfőn volt a genetikai UH,amin sajna szégyenlős volt a Kistücskünk,nem árulta el kilétét.DE sebaj,legalább tovább folyik a névvadászat.Jelenleg nálam a BARNA és a HÉDI a favorit.Apa még nem nyilatkozott.Szept.14én megyünk 4D UH-ra,akkor már biztos kiderül,addig TALÁN kibírom.Bár én se a türelmemről vagyok híres.Már gondolkodtam,hogy valahová el kéne menni előtte... :lol: :lol:
Bébivel minden rendben,szépen fejlődik.Pocakom rendesen gömbölyödik,és TEGNAP éreztem először a mozgását!De ez olyan igazi "HÉ ANYA ITT VAGYOK" mozgás volt. :D :D Dorkát anno a 20-21.héten éreztem (3 éve aug10-én:),szerintem se félidő függő.Bár tény,hogy Dorka rá 4és fél hónapra született. :lol:

Viki
Olykor én is azon kapom magam,hogy elpirosodom,ha valaki meglát vagy rákérdez a pocimra.Pedig annyira jó és természetes érzés,de mégis furcsa kicsit!Pedig nálunk nem is az első bébi. :lol:

Babakocsi téma felvetődött...
Nekünk van egy kocsink:graco ultima ts (bkocsi+hordozó),amit most szeretnék lecserélni... :? Jó kocsi,nem volt vele gondom,kivéve talán,hogy elég szűk...Elméletileg nem ajánlott egészen újszülött kortól.És felöltöztetve,télen,pléddel,lábzsákkal...hááááát elég szűkös volt.Pedig akkor Dorka még igencsak pindurka volt.
Most egy mózeskosaras,hordozós,ülős résszel ellátott kocsit szeretnék,amit TUTI,hogy NEM Mo-on vásárolok meg...Borzalmas árak vannak itt!Ausztiában bő 50ezer Ft-al kevesebbért lehet megvenni egy-egy modellt.


NA egy kicsit eldugulok...sok lesz belőlem.Remélem aktív résztvevő leszek ezentúl.
Sziasztok!
Lego
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?