Cső Csajok!
Most írhatom újra az irományom, mert nyomtam egy frissítést...
Bingii: gratula! Ééééén isz kiszlánt szeretnék! Bár most megint a mindegy állásponton vagyok. Mondtam az uramnak, hogy én adig szülök míg lány nem lesz, mint az arabok, csak ők fiúban...
De én előbb szeretném a lányt mint a fiút, nem akarom, hogy elkényeztetett kiskirálylány legyen, mondjuk 5 fiú után, csak egy picit kényeztetném, most! Azonnal!
Az az érdekes, hogy most nem is tudom eldönteni magamban se, hogy mi lehet, de úgy érzem, hogy ez így van jól. És úgy szeretem, ha mozog. Így már igazi kapcsot érzek kettőnk közt, és néha mikor előbújik meg os tudom mutatni másoknak is. Az szeretem, ha meg tudom simogatni. És tudom hogy ő is szeret, mert nem megy el ha simogatom. De ez a gyerek nagyon balos. Mindig ott matat. Tegnap vásárlás után ki voltam készülve, úgy fájt a bal oldalam, hogy még a lábamba is kisugárzott.
De Apa megpróbálta kézrátételellel gyógyítani.
Fú tegnap kaptam két nacit, olyan boldog vagyok, mert olyan kényelmesek! A Corába vettük, farmer 9000, csininaci, szövet 6500, a farmert is ennyiért megvehettük volna de abba volt egy plussz varrás és így nem tetszett annyira. Nagyon örültem neki. Drágák voltak, de ez már jó lesz talán végig is, ráadásul csinik is és nagyon kényelmesek. (talán vonalkód átragasztással olcsóbbá tehettem volna őket...
) A Brendonba 16 volt ami igazán tetszett. Sajna már a régi rucik átalakítása se jöhett szóba. Alig tudtam eldönteni, hogy ma mit vegyek fel. Aztán átálltam a francia bugyikra is már egy ideje. Ja és láttunk a corába kocsit 30ért, hordozóval, bár a kereke gyagyi volt. De arra gondoltam, hgy érdemes lesz a kocsit ilyen boltokban is megnézni... + a fórumok, + védőnőnél a gondozóba + kiállítási darabok leárazva + kuponos akciók...
Zita üdv!
Lafi: én is rózsaszín csíkot szeretnék magamnak, de hát ez még csak álom!!!
Boci: nagyon vagány a vonalzód!
Ja amúgy Aliz nem volt az Ózban... ő csak csoda országban járt, Óznál "Doroti" járt...
Mi a Papp nevű haverunkat úgy csseztettük, hogy legyen a gyerek neve Lan (paplan
), mikor meg nekem volt Fehér nevű pasim, akkor azt mondták, h legyen a gyerek Lófia...
Aztán egy másik párnál már el volt döntve, h Kira lesz a gyerek neve (már úton is volt), mindenki tök nyugis volt, már így is becézték. Aztán egy ismerősük szólt, hogy hát az nem lesz jó. Vezeték névvel együtt nem gondolták át: Szarka Kira ... (szarkakira)
Nekem apa nagyon tiltakozik az Eszter Lina ellen. Én azért választottam ezeket, mert anyu Eszternek szeretett volna hívni, amúgy meg Linának becézett. (a Liza/becézve Lizi is tetszene, de arra azt mondták, hogy farkaskutya név
) Szóval ha kiderül, hogy Prüntyi lány, akkor lehet, hogy nem Linus lesz.