Sziasztok, lányok!
Az éjjel értem haza.....
Virág, üdvözöllek én is köztünk! Boldog babásodást kivánok! Örülök, hogy bővül a csapatunk, mert nagyon le vagyunk lassulva....
Drága Mo, nem voltam itthon, igy nem is tudtam válaszolni a kérdéseidre. Tehát, kúrzuson voltam, amit köztisztviselőknek tartanak. Inkább komunikációról volt szó, de szerencsére nagyon megértőek voltak, hogy napozni is szeretnénk, igy nem volt túl sűrű a program
Általában csak a déli időben tartottak bent, amikor amúgy sem tudtunk volna a Napon ülni. Jó kis pihenés volt
Te mos a hányadik napon is vagy? Jó lenne, ha nem lenne szükséged már a hormonprofilra
A férjed hogy érzi magát?
Én pénteken szeretnék elmenni a dokihoz, hogy jövő hónapra el tudjon küldeni hormonprofilra. Holnaptól megint nekikezdek hőmérőzni.
Krisz, sajnálom, hogy megjött a mensid
- pedig annyira szép görbéd volt! Ne add fel a reményt! Tudod, sokszor eszembe jutsz, hogy Manód ripsz-ropsz összejött, most pedig mennyire meg kell kűzdj....Az 1 év várakozás után most már itt lenne az ideje, hogy jelentkezzen a második babád is!!! (persze, bagoly mondja a verébnek
)
Ind, hú - milyen nagy a pocid
Sajnálni fogom, ha nem lesz netetek, és nem fogsz tudni irni....
Zora, augusztus végétől majd minden nap várunk
Éva, még nem volt időm olvasni, hogy miért van Balázskád a kórházban, de remélem nem veszélyes! Mindenképp gyors gyógyulást kivánok neki.... Sajnálom, hogy ennyi mindenen végig kellett menj....
A vizsgálatnak mi volt az eredménye?
Panda, nagyon szép babád van!
Sheila, veled mi van? Nagyon rég irtál!
Andi, hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Hátha végre összejött!
puszi mindenkinek!