Sziasztok!
Timi!
Csak ámulok és bámulok rajtad. Mi lenne, ha nem csinálnál semmit? Szerintem egyszer csak megcsinálná valaki helyetted. De én is pont ilyen vagyok, állandóan jár az agyam, tervezek, mit, mikor, hogy kellene megcsinálni. Mint a férfiaknál, a majd szócska nem jön be.
De, ha kiságy nem lenne rendbe, csak megcsinálják mire hazamentek...nem? Konyha közös, nem? Akkor közös a takarítás is. Vagy csak mosogass a kis családod után. Egyszer csak megunják, ne áldozz fel magad. Tudom könnyű ezt mondani, de próbáld ki. Tudnék mesélni, de nyílt fórumon inkább nem.
De ez a vizes, gyümileves sztori....
Te aztán mindent megtervezel. CSak lenne annyi esze a családnak, hogy vigyenek be neked. Remélem végrendeleted még nincs. Bocsi, rossz poén...
Andi!
Nagyjából visszaolvastam. Sajnálom, hogy ágy nyugalomra vagy ítélve. Vigyázz nagyon magatokra! Sajnálnám, ha be kellene feküdnöd, de a babák az elsők most. Hiányoznál, komolyan. De, ha még is menni kellene, akkor apa csak irogatna nekünk pár sort, nem?
Képeket megnézegettem. A szobák szuperek, nálunk ládában vannak a játékok, nem szeretem, ha kirakatban vannak, elég összeszedni őket.
Marek!
Nincs is nagy pocid, mint ahogy írni szoktam pont ideális. Nekem kb. 103cm az átmérő, na jó én nem vagyok olyan törékeny anyuka.
A csíkos pólóddal meg nincs semmi gond.
Móni!
Neked is nagyon jó a pocis képed. Nekem nem sikerült a kastély előtt képet csinálni, mert zuhogott ez eső.
Bent megittunk egy kávét, aztán irány Tihany. Anyósék nem akarták megnézni a kastélyt, fel is voltam háborodva, hogy lehet kihagyni. Én már láttam jó pászorr.
Hasonlóan gondolkodunk, én is inkább szívesebben adok, mint kapok.
Rucik!
Én nem kaptam semmi használtat, nem volt kitől, első voltam a családban. De nem is szívesen fogadtam volna. Mert én akartam, akarok mindent megvenni a gyereknek. Na jó, az új dolgokat szívesen fogadom, még akkor is, ha olcsó, nem az ára számít. Az uncsiméknak most van kisgyerekük, mindent oda adtam volna nekik, de felénk sem néztek anno, azóta sem érdeklődnek Manó iránt, tehát semmit sem kaptak. Pedig jól jártak volna. Én rucit nem várnék vissza. Hiába a márkás cucc, mi nagyon elhasználtuk a miénket, nem bírna ki több generációt.
Zsu!
Szoptatás, mégis?
Majd meglátod, nem mindig lesz szüksége a babának a három órás szopira, főleg, ha nem kel fel, akkor nyugodtan lehet hagyni aludni. Manó 22 óra körül szopizott utoljára, majd legközelebb hajnalban. Volt olyan délután, hogy 5 órát aludt egyhuzamban, nem zavartam miatta. De, ha sírt 3 óra előtt, adtam neki, tejcsit.
De, erre még visszatérünk szülés után, kinek mi jön be.
Sírni hagyni a babát én sem pártolom. Ezért lesz a tesónak cumi (Manónak nem volt, nem kellett neki). Tehát, ha a tesó csak cuminak használ, akkor irány a cuszli a szájába.
Mindenestre kipróbáljuk, hátha bejön, Manó mellett már rá nem lesz annyi időm, mint a bátyára anno.
Ciripke!
Szüleid? Sajnálom ami történt. Elkezdték már a rendbe tételt? Biztosítás?
Nálunk jövő7-en jönnek a festők. Hurrá, egyszer csak rend lesz.
Marek!
Pisijárat nálam is beindult. Detto, mindig arra kelek, hogy feszül a pocak, kell egy kis idő míg rájövök mi a baj.
Na még valami, és lelövöm magam, holnap folytatom.
Tehát tessék büszke lenni a pocakra, bármi megjegyzést is tesz valaki. Mosolyogni és lesz@rni a hülye embereket.
Jutta!
Én csak mosószerrel mosom a babaruhákat, öblítő nélkül. Egy darabig külön, úgy is sokat kell majd rá mosni. És vasalok. Mindig mindent kivasaltam, ma már lustább vagyok, de 1 éves koráig minden élire lesz vasalva, remélem sikerül is betartani. Ez a legjobb fertőtlenítő, na meg jobban néz ki a kisruha is.
Szép álmokat mindenkinek!