Sziasztok!
Vasárnap mi is kirándultunk egyet,felmentünk négyesbe a Kékestetőre,a Mátrába.Olyan jó volt
Visszafele pont azon gondolkodtunk,hogy nem lett volna jobb a Szalajkavölgybe menni,de a képet elnézve,lehet,hogy nem lett volna jobb
...akkor a pisztrángoknak is annyi? Vagy azért a tó megvan?
Olyan szép volt a Mátra!Voltatok már?(Nika és Niki gondolom elég sűrűn
)
na jó ez nem ide tartozik,de úgy meg tetszett(virágmániás vagyok
)
Mági,hát nem panaszkodhatsz apára
Zsuzsu,pogi recept jöhet a Yahoo-ra
Bacilivi!
Biztos jó volt a koncert. Nem is tudtam,hogy jön Pink
ennyire sokat nézek tv-t
Takarítás,főzés????Nem egyszerű....
Én se tudtam beosztani az időmet annak idején mikor Dávid pici volt,ide oda kapokodtam,mégse haladtam semmivel...aztán csináltam egy táblázatot amire felírtam egy hétre lebontva a feladataimat,és mikor végeztem velük akkor kihuztam őket.Persze mindig jöttek hozzá újak,de ha már a tervezett dolgaimat sikerült megcsinálni már boldog voltam...elég jól bevált.
aszem megint kell kreálnom egyet
Második gyerek (Őzi
Livi )
Nekem is rengeteg kérdésem volt mielőtt teherbe estem a Rékával,pedig tervezett baba volt,sőt előbb is akartam csak kicsit nehezen jött össze (talán a szopi miatt)
hogy fogom bírni két kisgyerekkel,így is kevés a 24 óra egy nap mi lesz ha még lesz egy kis bögő csomagunk,hogy fogom őket etetni,ha egyszerre éhesek? vagy hogy fogom őket pelenkázni? akkor még Dávid is pellusos volt...stb...meg egyáltalán....nemcsak gyakorlati kérdések..
bevallom az elején nagyon féltem tőle,tudtam hogy nehéz lesz,mert tényleg nem könnyű,de azért annyira nem nehéz ahogy elképzeltem.
És minden jött magától,annyira ösztönösen.....persze ehhez azért jól jön egy olyan férj,aki azért besegít néha
meg a nagyszülők is itt vannak,bármikor bevethetők....de úgy voltam vele,hogy más is végig csinálta,én is megtudom csinálni....
Na meg a munkahely szempontjából is így azért egyszerűbb,gondolom azért nem minden munkahelyen örülnek,ha visszamész pár évre,aztán megint bejelented,bocs,de terhes vagyok,és megint nem leszek egy darabig...
Az első hat hét volt nehezebb,mire mindenki megtanult alkalmazkodni a másikhoz,de mivel karácsonyi babák vagyunk így az összeszokás pont olyan időre esett,hogy mindenki itthon volt. Így ez se volt olyan vészes. Mindig vannak rosszabb napok,de ez előtte is volt
Dávid hamar megszokta,hogy anya nemcsak az övé,sőt pár nap után természetesnek vette,hogy ott van a Réka. (Igaz az csak az anyáé volt,másnak nem szabadott vele semmit csinálni,de azon is túl vagyunk
)
És a picur annyira alkalmazkodó,hogy az csoda. Magától elalszik,ha álmos. (Na ezt Dávidnál nem tudtam elérni
)vagy elvan egyedül és játszik. De többnyire úgyis együtt játszunk,vagyis mikor Réka szopizott én félkézzel Dáviddal legoztam vagy puzzle-tunk vagy éppen mesét olvastam. És minden időt kihasználtam amikor csak vele lehettem. Este mikor a kicsi elaludt akkor már csak az övé voltam, vagy az angol is,tudom,hogy az csak a mi programunk kettőnkké.
Most meg ha Dáviddal játszunk vagy altatom, akkor csak leteszem őt a szőnyegre és felfedezi Dávid szobáját.(Persze ez nem mindig tetszik a szoba úrának,de működik az az elv,ha valamit elvesz tőle mindig adjon helyette másikat)
Biztos kevesebb időm van rá,mint volt,de nem hiszem,hogy kárára van,mert kapott helyette egy csodálatos kis hugocskát,akivel majd később játszani fog majd sok sok év múlva támaszkodni tud .
És Rékának se érzem,hogy hátránya származna abból,hogy "csak" második,mivel ő már eleve több eséllyel indul,van egy tapasztaltabb anyukája,aki magabiztosabban csinálja a dolgokat,és van egy erős,okos bátyuskája,aki megvédi őt majd később.
Szóval vannak előnyei is meg hátrányai is a kevés korkülönbségnek,mindenkinek saját magának kell mérlegelnie.
Én nem érzem,hogy sokkal nehezebb lett az életem,mert két gyerekem lett ilyen rövid idő alatt
akkor se lett volna könyebb,ha több idő van köztük szerintem,sőt.
Ante! ez nem semmi jó zűrős hétvégétek vol:(
Mennek a gyógytündérkék nektek is!
Rena! Gratula a térdeléshez!
Miért akarsz teljes kivizsgálást?Nem lehet,hogy a hormonok kavarnak be?
Mi Lujzinak hívjuk vagyis apa.
( a mgépet)
Valami édesebb gyümit tegyél hozzá vagy tejcsit,talán jobban megeszi.
Ma nálunk is kaja bojkot volt.;végre főztem neki fini kaját erre nem kifintorgta?
Pedig Dávidnak is kellett adnom belőle annyira tetszett a színe.
(Cékla volt krumplival-olyan pinkes lett
)
Niki,hát arra a rucira tiszta kiváncsi vagyok.Azért ez durva,nem? Hogy hogy ők döntik el,hogy mi legyen bele hímezve?
Sziszka! Nagyon szép helyen kirándultatok.
Szerencsére Réka elvan a babakocsiban,főleg ha mozgatom,így nincs gond a sétával
A barátnőm annak idején mindenféle színes dolgokat varrt bele,és így tudta meghosszabbítani a séták idejét.
Nika,Gege tényleg nagyon vagesz abban a napszemüvegben!!!!!
Noémi !
Olyan aranyos Veronika ahogy ott ácsorog!Micsoda kis gatyája van!
És a pasizos képek.......!Nagyon ott van a csaj!
Sajnos nem tudom,hogy lehet feltenni a Yahoo-ra zenét,de van egy két oldal ahova fellehet,ha gondolod előkeresem neked. Melyik Babazenére gondolsz? (Amit itt reklámoznak a főoldalon)
Réka is nagyon szereti én a második cd-t szeretem a legjobban,de a komoly zenei is olyan aranyos
CsNiki!
Örülök,hogy Kiara ilyen jól viselte a megpróbáltatásokat,gondolom te nem annyira. Szegénykék,mostmár csak jobb jöhet.
Roni nagyi!
Örüllök,hogy "sokat" írtál már.Édes lehet Laurababa!
Olyan kedves vagy,köszönjük szépen!
Marslakócska,Ihianya írjatok valamit!!!!!
Szép estét!!!
Ildikó