Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Én is kicsit megnyugodtam a műsortól....attól is féltem, hogy durva lesz és kikapok, hogy egyáltalán szóltam....De szerintem jó volt....ez a műsor amúgy is elég hasznos néha...érdemes hallgatni....
Uramnak kell a gép, úgyhogy megyek feküdni.... :lol:
Andi
A film szerintem jó nagyon....

marek

Timi: valld be őszintén, nem nagyon szeretsz te ott anyóséknál?!...
A szülésig nem lehetnél anyukádéknál majcistól?
Kórházi motyót, be kell dobálnom a táskába, amúgy a slozi papíron kívül, mindent megvettem. (legalábbis remélem)
hazahozós cucc: Ádámka ruhája csak, vagy neem?
A gyerek sarkot, meg hétvégén akarjuk összerakni. Addig tuti nem szülök, meg addig sem, amig utóljára ki nem takarítom úgy rendesebben a lakást. Ablakpucolásra én is gondoltam, tehát megértem Mónit, hogy megcsinálta, mert nem bírta elnézni.
Marek: szerncse, hogy ennyire fitt a nagymamád, hogy tud segíteni. Próbálkozz meg vele, hogy lightosan takarítgatsz.
Zsu: élvezd ki a "szabadságodat" amíg lehet. Fel fogod magad találni hidd el. Ennyi babaruhát rendberakni, amennyi Pankának van... :P :wink:
Hajni: szupi lesz Lilla szobája. A kiságyat, mikor rakjátok össze?
Andi: nem lesz gond a koraszüléssel hidd el. Ha elöbb is érkeznek Hubáék, akkor sem. Egyenként, vannak akkorák, mint az egyedül fejlődő babák. Tudják ők a dolgukat.
Móni: mi volt a dokinál?
Jolka: üdv újra itthon! Látom, egész jól állsz energia terén. bírod a folytonos utazásokat. Nem gondoltál még arra, hogy kicsit lassíts? vagy csak mi első szülő banda vagyunk így megrogyva?
Jutta: téged is elkapott a fészekrakás? :lol:
Mosás: baba mosószerrel, öblítő nélkül fogok mosni. Ádám ruháit külön a miénktől, vasalni is fogom őket (ki tudja meddig)

Kép
Kép
gabcii

Gabcii, ez aranyos! Ádám tessék szótfogadni, nincs ugri-bugri, amíg anya nem készül el! :lol:

Ja én a szeptember 24-25-öt álmodtam meg többször is, tehát szólok Dorkának én is! :wink:

Na a gyerek is jobban értékeli a májkrémes szendót és a Kinder maxi Kinget, mint a gyüminapot! Én se ájuldozom, és ő is pörög, no még egy lightos kávé... 8)

Én Ariellel (normál), Coccolino Sensitive öblítővel és némi Vanishsel mosok... Lesz ami lesz... A családban csak Anya alergiás, ő is csak a porra és vegyszerre nem, remélem a gyerkőc is ezt örökli, éshát elvileg uccsónak az öblítő van, tehát azzal "találkozik" a gyerek!

Jutta

KépKép
jutta

Gabci
mindegy kivülálló úgysem érti meg
itt lakunk,nem akarok én anyáméknál se élni

rakj magadnak is rucit amibe haza jössz :-)

Jutta
én falun nőtem fel,igaz nem voltak állataink max 5 tyúk,de a mamámnál igen.de ami itt van az állatkert :-) egyrészt jó,hogy Maja látja ismeri őket,csak ne tojnának annyit.Meg mondjuk öngyilkosok lennének,kibeleznék magukat meg minden és önként bemennének a hűtőládába.
kis unokatesóm azt hitte a nyuszi tojja a tojást :-)
sok mindent nem ennétek meg ha látnátok,hogy élnek,halnak az állatok
Vendég

Jutta 24én robbantunk :-) nekem is az az egyik kiírás,nem is bánnám :-)
Vendég

Jutta, nyugodtan beszéld csak meg Dorkával, hallgatni fog rád :lol:
Konkrét időpontot, nem szemeltem ki a szülésre, de azt érzem, hogy hamarosan itt lesz :shock: Nem tudom, igazam lesz, vagy nem (utólag megmondom), de sztem nincs már 28 napom vissza...
Be vagyok fosva rendesen mindenesetre.
Timi: öngyilkosok lehetnének :lol: :lol: . Ez jó! DE akkor már lehetne önjáró porszívó és gondolatra is elkészülő, bármely házimunka. Ez lenne az igazi könnyebbség :wink:

Na jóvan, ledőlök kicsit, mert Ádámka feje eléggé nyomja a hólyagomat ismét.
Jaaa és Jutta, még annyit, hogy eszembe jutottál az éjszaka (nem kell rosszra gondolni azér). Valóban jó arra ébredni, hogy az ember lányának görcsöl a csípője és zsibbad a feneke (mert igenis, nekem a fenekem is zsibbad Andi)

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!
Labor ltudva, szerdán eredmény csütörtökön cukros dokinéni+nődoki!
A f*szom tele van ezzel a huza-vonával, orvostól orvosig rohangálással!
Nincs is kedvem írni! Megyek, talán este!
(És koraszülős műsort hallgattatok? Normálisak vagytok? :roll: NA erről végképp nincs kedvem beszélgetni! :? )
Tovább morgok! :arrow:

Kép
ermoni

Móni, nemáááááááár
a műsor tök jó volt. megnyugtató. a huzavonával nekem is tele van...
:evil:

Jutta, már nincs para. eddig sem volt, csak kicsit, de még kezelhető.

a film, Marek, tényleg tök jó volt. ilyet csak az angolok tudnak csinálni... 8)

Timi, én mindent tudok a vidéki élet "árnyoldaláról". de bírom a vért, ezért nem vagyok vegetáriánus... :wink: :twisted: :twisted:

programozott szülők: én is csatlakozom. bár kissé lazábban: én 30 évesen szeretnék szülni. még van egy hónapom/-unk... :wink:

most pedig összeütök egy primkó kis salátát

Kép
an°°di

Móni
Tudtam, hogy te kiakadsz, hogy ilyen műsort hallgatunk...ez semmi volt ahhoz képest amiknek Jutta már utánaolvasott :lol: És én személy szerint tényleg megnyugodtam a műsortól...semmi horror nem volt benne... Persze 22. héten nem biztos, hogy jó meghallgatni, de szerencsére mi azon már túlvagyunk...
Viszont a sok orvoshozjárásból nekem is elegem van...szerdán megint vérvétel, és cukros doki... Gondolom megint magas lesz...persze a stressztől is lehet magas, márpedig nekem az egy stressz, hogy egy normális értéket kéne produkálni...

Megyek vissza feküdni, nagyi felmosott, letörölte a port, rendberakta a teraszt...többet nem is érdemes csinálni, mert csütörtökön újra jönnek és befejezi a műveleteket... Hétfőn pedig nagytakarítás...persze segítséggel...és utána már mutatom is a babaszobát... :lol:

marek

Hali!

Marek, hát tényleg szupernagyid van!!!

Csajok, eddig azt hittem terhes vagyok, de lassan azt hiszem inkább klimaxolok... Beraktam a második mosást és olyan hőhullámom van... :shock:

Zsu,munkások egész nap szórakoztatnak, hogy eltűntél?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
nekem is hőhullámjaim vannak

Marek ezt választottam,időtől függően :-)

a mi szobánkba még kupi van Kép Kép Kép
Vendég

Timi! Jesszusom, ennyi ruha? :shock: :lol:
Te aztán nem hagyod a véletlenre!

Jutta

KépKép
jutta

aszta, működik a billentyűzet...hurrááááá :D :D :D
Timi, nekem nincs ennyi ruhám :shock: ez mind Bibié???

ha már szóba került a ruha: beleolvastam a tavsziakba. épp ez a téma, h adjuk-e kölcsön vagy sem. nekem kb úgy tűnik, h senki sem adja szívesen. bezzeg annak örülnek, h kaptak (már aki). és a barátnőm is írt. és ki is akadtam rajta... :( :( tudom, h nem kellene, de már késő... legszívesebben visszaadnám neki az összes cuccot, amit adott.
na, mindegy. majd beszélek vele, de most épp nem tudok... csak úgy elkámpicsorodtam. hiányzik az a hangulatilag kiegyensúlyozott időszakom. mikor lesz olyan legközelebb???? :? :roll: :roll: :roll:

Kép
an°°di

Jutta
már mint a szekrényre gondolsz ? :-) az akasztós is tele van alul van még két fiók az egyik teli bodyval a másik a hálócumókkal,plusz egy téli adag van még :-)de ezek 74es méretig vannak válogatva :-)
Vendég

más: mobiltelefon-ajánlatot kérek. hátha közületek vki jobban ért hozzá és/vagy jobban érdekli, mint engem... nem kell semmi extra, max fényképező és sms és esetleg rádió/mp3...

Kép
an°°di

Timi:
Azttttaaaa. Ez aztán a ruhamennyiség. Nekünk családilag nincs ennyi. :lol: :lol: :lol:

Andi:
ne kámpicsorodj el. Én adtam kölcsön, én is kaptam. sztem ez így normális. :wink:
Unokatesóm pl. most adta vissza az egyik részét, frissen mosva-vasalva. :wink: Még előnyöm is lett belőle. hihi. :lol: :lol:

Csináltam Marci szobájáról is. Ha sok vagyok szóljatok. :oops: :shock: :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
h@jni

Hajni, irtó klasszak a falfestmények!!!!!
nem a kölcsönzés ténye szomorított el, inkább a stílus, vagy nem is tudom. mindegy. ez nem is tartozik ide meg rátok. bocs. sztornó

Kép
an°°di

Andi
látod,látod a net szépségei :-(
De ne törődj vele,bár nem tudom pontosan mit írta barátnőd ,ha már oda adta a rucikat biztos jó szívvel adta,és gondolom a pici méreteket adta azt meg szerintem annyira nem lehet leamortizálni
nekem akkor lesz kiegyensúlyozott időszakom a mikor nyugdíjas leszek :-) ha megérem :roll:

egyébként én nem fogok senkinek sem adni ruhát kölcsön,mert nekem kell a lóvé és eladom,nincs olyan rokony aki szerintem a közeljövőben lebabázik én meg évekig nem fogom tantargatni,ahogy növi ki őket Bibi adom el mindet amit tudok.
Persze ha valmelyik unokatesóm közbe mégis babát vár akkor adok neki valószínű.De nem kérem vissza.Egy barátnőmtől kaptam pár icipici ruhát amit vissza is adtam amikor Maja kinőtte,esetleg még neki adnák.Amúgy Maja komplett ruhatárat örökölt az unokatesóktól úgyhogy én csak rágyúrtam a szebb darabokra :-)
Csak az a baj,hogy a kiscsaj egy mérettel van fentebb nálunk vagy inkább féllell így már nem nagyon öröklünk,de a ruhatár itthoni része nagyrészt tőlük van
Vendég

na ne már kihiszi el,hogy senkinek nincs ennyi rucija?????????? :-)
nem létezik,most akkor mutassam meg Majáét? 8)

Hajni
nagyon szuper a szba,és megnyugtatással tölt el a gyerekszoba rendje :-) akár a mi szobánk ,csak kicsit fiúsabban :-)

nagyon jók a képek is
Vendég

Andi:
hihi, matrica. Bricoban vettem. Becsapós mi? :wink: :lol: :lol:
Értettem, h mi miatt szomorodtál el. Ne törődj vele. :? :oops:
Bár vszinű engem is mellbevágott volna.

Kép
Kép
h@jni

Timi:
jaaa, kupi van, de hiába pakolok akkor is ez van...
Már nem is pakolok. :lol: Meg valamivel csak kell játszania nem. :oops:

Muti Majáét. :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!
Luxus gyereklakosztályok (Hajni), megtömött szekrények(Timi)! De jó ezeknek a Ti lurkóitoknak! Na remélem az enyémnek is lesz majd ennyi lomja!
Andi! Hát én meg kezdek úgy járni, h mindenki igérgetett, de senki nem ad holmikat! (Mondjuk már az igérgetésnél is gyanúsak voltak, de én hiszékeny vagyok! :lol: ) Hát lesz*rom, megveszem. Mit csináljak! Mondjuk nem tudom én fogom-e továbbadni valakinek! Most rohadék leszek: olyannak, aki nem szimpi, de momdjuk rokon, csak azért mert rokon nem fogom átadni a cuccot! (Mesélhetnék azokról az unokatesókról, akik csak azért akarták, h a gyerekük keresztszülei legyünk, mert meggyőződésük, h nálunk hegyekben áll a lóvé... Na, mindegy, hagyjuk!)
De a barátnédat meg mi lelte? Nem lehet, h valamit félreértettél?

Kép
ermoni

Na megyek tavaszi topikot olvasni, meg várom az egyik haveromat, aki meg akar látogatni! És fiú! Mit szóltok? :wink: Látni akar nagy pocakkal (kicsivel már látott!).
Még egy félórát vagyok!

Kép
ermoni

Hajni, látom már Apukát, ahogy matricákat keres a Bricoban :wink: :lol:

Móni, nem tudom... fura.. sztem inkább az írásbeli kommunikáció hátulütőjének estem áldozatul. meg annak, h totál unalmas itthon dögleni egész nap. ingerszegény, hiába is próbálkozom. de már jobb... kösz Csajok az érdeklődést és együttérzést...
én sem akarom továbbadni nem szimpi vkinek a cuccokat. meg persze, visszaadom, amit kaptam, ha lehet, jó állapotban. egy másik barátnő már csomagolja az elektromos mellszívóját. jaj de jó lenne!!! próbálok amúgy már most kompenzálni: egyiknek a saját ruháimat adtam kölcsön, meg veszek a gyerekének is cuccokat (jó lesz az kölcsönbe ugye :? ), a másiknak meg a nagyobb fiának próbálok értelmes ajándékokat szerezni... nem azért, mert elvárják, hanem, mert szívesen adok..
sztem csak hülye vagyok. gond egy szál se. csak csinálom... jajjj :? :oops: :oops: :oops:

Kép
an°°di

Sziasztok!!

Megvagyunk mi is...,még egyben!!!

Ma voltam nst és uh-on.
Minden okés!!
36+1 hetes adatok:
bpd:88mm
ac:310mm
fl:68mm
Súly:2604g

A lepény 1.fokban érett!!

Én kb.akkora babára számitok,mint Meli volt,mert majdnem egyformák az ő egykori 36 hetes adataival.
Meli 2950g-mal és 53cm-rel született!!

A hátam-derekam egyre jobban fáj... :( :(

Na felkelt Melcsike.... :D

Vigyázzatok magatokra!!

ancsi26

nekem is ígérte fiúhaverom, h megnéz a héten... kíváncsi vagyok... :roll: :roll: remélem, ha jön, elhozza a másik, közös és szintén fiú haverunkat is..
hehe, lesz nálatok (is) nagy szemmeresztgetés, Móni :shock: :shock: :shock:

úgy nézem, ma mégsem tanítok...
akkor keresek egy újabb filmet. se fordítani, se olvasni nincs kedvem. Apuka meg strandröpizik...amíg teheti..
itt van az ősz. észrevettétek? még nem iagzából, de a reggelek, meg a sárguló levelek azért nem hazudnak...
imádom az őszt. szeptemberi gyerekeket akarok. mint én. :oops: :wink: :lol:

Kép
an°°di

ööööö, asszem Hubánknak valóban nagy a feje. neki múlt héten mért 85ös bpd-t a doki. :shock: :shock: :shock: csak remélni tudom, h kicsit elmérte... utána kell olvasnom ennek a gátvédelemnek, asszem :wink: :roll:
Ancsi :D

Kép
an°°di

Andi!
Nem tudom ki a barátosnéd, de semmi komoly beszólás nem volt! Vagy én legalábbis nem olvastam... :wink: Sztem Te is most (én is!) túlérzékeny vagy, oszt hello!
Pedig jó lehet kapni cuccot, de mit csináljak, ha az igaz barátaimnál már nagyok a gyerekek, a többiek meg komolytalanok...
Én úgy fogom fel, h legalább olyan cuccai lesznek, amiket én választok... És még szerencse, h ki tudom fizetni! Na ennyi! (Gondolj bele, én attól az unokatesómtól nem kaptam semmit, akinek most múlt 2 hónapos a lánykája! Pedig ott dicsekedett, h mekkora nagy és a kicsi cuccokat már nem tudja hová tenni! Én meg ott álltam nagy hassal...)
Mondjuk amúgy is önzőek az emberek! És én is az vagyok! Bár nem mindenben és nem minden áron!
Ma embergyülölő kedvemben vagyok! Így még leírom: mindenki nagyon szeret potyázni, meg kapni. Én gyűlölök potyázni és inkább adni szeretek! Most mit csináljak!
Ha tudnátok milyen potyázó ismerőseim vannak a filmes szakmában? Hát hánynom kell tőlük... Na abbahagyom!

Kép
ermoni

Én is szeretem az őszt! Színkavalkád! És olyan jókat lehet sétálni az erdőben, meg pecázni....
Timi! Én is vidéki lány vagyok! És bizony volt nekünk is baromfi, disznó! (Még tavaly is!) De én szeretem a húst, és hidd el, a házi az házi! Amúgy egy-egy disznóvágás után én a Belga assziszem Hús című számát mindig röhögve hallgattam! "Hús, hús, hús, egyél húst, a zöldségektől leszel olyan mélabús... "

Kép
ermoni

Halihó
Micsoda képek....
Timi
Ennyi ruha :oops: nagyon le vagyok maradva...és le is leszek azt hiszem... Az én gyerkőcöm nagyon minimálban kezdi az életét....
Hajni
Azta...Bálint szobája még fejlődhet....ennyi cucc... :shock: :shock:

Móni
Engem fiú haverok nem látogatnak meg :cry: viszont akik jönnek a férjemhez, azok vagy nagyot néznek (nagy hasat hihi) vagy megkérdezik, hogy mit etttem... :shock:

Egyébként szupernagyi takarításával nem vagyok annyira elégedett :oops: de azért hálás vagyok, mert ma ennyire se lettem volna képes, viszont baromira idegesített volna...
Ha holnap jobb állapotban leszek, egy kicsit még javítok rajta :lol: :lol: :lol: Ő meg mondta, hogy eljön holnap is, mert nem tetszik neki az udvar...hát az nekem se, de arra aztán már végképp nincs energiám... :oops: Nem vagyok én Timi... :lol: :lol:

Egyébként Bálint nagy kegyesen engedélyezett nekem egy óra alvást ... többről ne is álmodjak, utána elküldött pisilni :shock: Nálam úgy látom szépen cserélődik a magzatvíz... :lol: :lol:

Andi
Most mit nézel...???/ill. néztél???

marek

ja, ja, túlérzékeny. tudomén.
és hagyd is abba... Timi már itthon van... :D
én meg lépek lefele....
uzsonnaidő van mááááár!!!! és amúgy is elleptem a topikot.. :? bocs. ez van. azaz volt. ma eddig.
azért később még jövök ám :lol: 8) :wink:
:arrow:

Kép
an°°di

Na leléptem, talán este!

Kép
ermoni

Én kaptam a barátnőmtől ruhákat, de csak korlátozott mennyiségben, mert lánya van...ki is volt akadva, amikor mondtam, hogy Bálint :lol: És szerintem én is fogok kölcsönadni, de nagyon megnézem, hogy kinek...
Csak azért nem adok kölcsön, mert rokony ( :oops: :oops: :oops: ), önző dög vagyok... Illetve más oka van, de azt itt nem....
Viszont barátoknak biztos adok...mármint igazi barátoknak...olyanoknak akik este kilencig dolgoznak nálunk vasárnap és még a pörököltet is megfőzik maguknak.... :lol: Szerintem erről szól....ha ez nincs, akkor nem barátság...ha a rokonyok is megcsinálnák, nekik is biztos adnék, de rájuk nem feltétlen számíthatok.... :roll: Ez van....

marek

Sziasztok!

Kölcsön cuccok... én 2 helyről kaptam, egyrészt tesóm sógórnőjétől (ők anno tesómtól kapták a készlet nagyobbik részét) ez a stokk ált. 3 - 4 gyereket kiszolgált, és 1-2 db-ot válogattam ki, ezeket - főleg a nagyobb dolgokat, mint overall stb. megjegyeztem -és szerintem vissza is adom. A másik részét barátnőtől (a híres szomszéd :lol: ) kaptam, és szerintme marad nálam méret szerint rendberakva, ha kinövi Dorka. Ha jön a következő baba náluk vagy a közös barátiköreben vkinél (ez a együtt lakásfelújítós, tényleg összetartó barátikört jelenti) akkor meg megy oda tovább! Szerintem mindenki tesz hozzá, ill. amortizál egy részt és ez így igazságos...

A nagyobb dolgokat - babakocsi, kiságy, pelenkázó, mellszívó - szerintem majd akkor passzolom le, ha már nem tervezünk több babát...

Marek, azért akkor se semmi agy nagyitól! És javítgatni mindig kisebb meló... meghát amire futja - futja, amire nem - nem... Ha már nagyjából ki van takarítva, akkor csak azt tökéletesítsd, ami nagyon szúrja a szemed!

Andi, te meg ne legyél hiperérzékeny, tudom én túl sok időd van agyalni, mióta otthon vagy!

Akkor én vagyok az egyetlen abszolut "városi"? :oops: :oops:

Jutta

KépKép
jutta

Na vagyok én is, csak voltam csavarogni,mert a burkolók flexeztek egész nap és már az agyamra mentek.

Andi, az újpesti Kenguru tényleg szar, ami meg akciós, az különösen! Még mielőtt nekem esnétek, nem Pannának akartam vásárolni, hanem vasárnap megyünk barátokhoz babalátogatóba, nekik akartam venni valamit.
Most mondták, hogy ők is adnak cuccokat, a mérleget már tuti odaadják, még jó, hogy nem vettem eddig! :roll:

Móni, ez az unokatesód elég fura, hogy nem adja oda a kisruhákat. Még ha lesz is neki még egy, tudná még használni, ha nektek oda is adja :evil:

Timi, ennyi ruhát!!! :roll: Erre már egy vállalkozást lehet alapozni! Szólj Hajninak és ha Bibi kinőtte, nyiss egy butikot :lol: :lol:

Hajni, nagyon cuki mind a két szoba, tök jól álltok! Ilyenkor érzem, hogy le vagyok maradva. Még a festővel se beszéltem, azt se tudom, hogy milyen legyen Panka szobája :(
Ja, és a 2 hét minuszt én megszavazom neked :wink:

Gabci, hűűű, 28 nap!

Andi, nincs is a világon ennyi film, amennyit te megnézel :lol: Szegénykém, szar lehet egész nap feküdni, ráadásul még sok van hátra! De a kis szarosok megérik, nemde? :lol:

Anyukámmal ma kicsit összezördültem. Hülyének tart, hogy éjszaka 3 óránként fel akarok kelni szoptatni. Ő annak a hive, hogy az első éjjel hagyni kell sirni, aztán már átalussza az éjszakát. Hát nem hiszem, hogy lesz szivem sirni hagyni :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jutta, én is városi vagyok, még a dédnagyim is Pesti volt :lol:
Sose voltam disznóvágáson, de nem is vágyom :shock: És nincs egyetlen vidéki rokonom se, mindenki pesti!

Nem tudjátok, hogy a tökfőzelékben miért barnult meg a tök? Túlfőztem? Az mindig fehér szokott lenni, nem??? :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
anyukád téged hagyott sírni?vagy már ő is elfelejtette mi hogy volt.Újszülöttett szerintem kínzás sírni hagyni meg nem enni adni neki

na jól van nem is mutatok akkor több ruci képet,majd ha kész lesz a szoba akkor becsukott ajtókkal megmutatom a szobát

jajj léányok én annyira terhes vagyok,nem kapok levegőt,nyom a hasam,úgy érzem megfulladok,a lábaimat és mindenemet ólomnak érzem

Marek
nyugi nem kell a mini Bálintnak 74es méretig mindent megvenni :-)

Móni
én nem szeretem a húst,a sisznóvágást meg pláne.Sose felejtem el amikor a papáméknál hajnalba bőgve néztem az ablakból ahogy a disznó visítva rohan körbe nyakába a nagykéssel.Utána meg a részeg rokonyok..........Itt azért másképp zajlik,após hentes úgyhogy egy disznót készreszelve tálal úgy délután négyre,de alapból nem szerteem az ilyet.

Majszi szobája alapállapotba,a lámpát anyukám cisnálta :-) Kép Kép Kép
Vendég

:shock: :shock: :shock: Minden gyerekszobában ennyi cucc van???? :shock: Jesszusom!!! HOgy lehet itt rendet tartani??? :shock: Vagy mit nekünk rend???

Zsu
Ugye ezt nem mondta komolyan anyukád??? Nekem ez olyan fura...

Andi
Szóval mit néztél????

Merre van Ebi???? Tudja valaki???

marek

És ne izéljetek már itt disznóvágással, annak olyan rossz szaga van...nekem csak a szag maradt meg a gyerekkoromból, szerencsére, már leszoktunk róla...bár az a töltöttkáposzta amit utána ettem...nyammmmm :lol: Ráadásul nulla szénhidrát :lol: :lol: :lol:

marek

Marek
hát egy két éves szobája ilyesmi,rend ugyan má,an ott két kb. egy méteres játéktároló abba mindent bele aztán helló

jaja Ebi merre van?
Vendég

Na végre egy másik igazi városi csaj! Már kezdtem cikinek érezni a dolgot! Zsu, te vagy az én emberem! :-)
És merre csavrogtál még? Dunakeszi Kenguru bolt? Az tök nagy!

Timi, hát a kiscsajok nem panaszkodhatnak, bababirodalom az van nálatok! :lol:

Disznóvágás... hát lett volna rá alkalmam, de kihagytam...
Anno (nagyon rég) nagyiéknál volt pár tyúk - max 10 - hát nekem még a tyúk tollfosztása is kiverete a biztosítékot... bár csak 10 éves korom körül lettem ilyen érzékeny...
5 évesen megcsípet pl. egy kakas -na azt felpofoztam :lol: :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
szegény kakas:-) én féltem még a tikoktól is :-) olyan hülyén tudnak pislogni meg szemet forgatni nem?
Vendég

Hát elvileg 2 elmélet van ugye, az egyik, hogy ha az első éjjel kicsit sirni hagyja az ember a gyereket, akkor másnap már átalussza az éjszakát. Ha meg mindig felveszi, akkor még hónapok múlva is ugrálhat éjszakánként. Állitólag én csak az első éjjel sirtam egy kicsit, akkor hagytak és néhány perc múlva már aludtam megint. Igy éjjel 5-6 órát átaludtam.

Timi, ennyi játék :lol: Ezek is mehetnek majd a bababoltba :lol:

Most összefutottam a szomszéd csajjal (3 napja találkoztunk utoljára!) erre azt mondja, hogy "jesszusom, mekkorát nőtt már megint a hasad!". Mondom 3 nap alatt? Aszongya igen, szemmel láthatólag. Na most én akkor óriás bébit fogok szülni vagy mi van??? :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja, és utána az erdőben arccal belegyalogoltam egy hatalmas pókhálóba, alig birtam lehámozni magamról :lol:

Jutta, körzetinél voltam még, felvetettem magam táppénzre.
És mit hivsz előtejnek? Magától szivárog valami, vagy csak ha megnyomod a cicidet egy kicsit?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

szép estét!
vmi amerikai rajzfilmet néztem (flushed away, nem tudom a magyar címét), aranyos volt. egynek jó. hugh jackmannek még a hangja is jó :oops: :oops:
utána telefonálgattam barátoknak...
és Apukát várom. nem siet haza vmi nagyon :cry:

Zsu, még van egy csomó film, amit nem láttam. elég sokfélét megnézek... van pár kurosawa is talonban, de most asszem azokhoz túl terhes vagyok...
Anyukád meg úgy nevel gyereket, ahogy ő szeretne, nem?Pankát te meg úgy, ahogy te szeretnéd. vagy tévedek? :roll: barna tökfőzelék: fogalmam sincs. kakaópor? :wink: :roll: :?

megnéztelek, Marek és Jolka megint benneteket a wiwen. Marek, h milyen komoly képed van fönn :D vagy én gondollak másnak, mint amilyen vagy.
Jolka, a családi kép nagyon tuti :wink: :D

rend: próbálok én is új definíciót keresni erre a szóra, mert ugye kinek van kedve ettől idegbajt kapni? :lol:

és rájöttem, miért esett rosszul a rucis nem-is-beszólás: a tesóm férjének a nagyon kedves rokonai tökre örültek, h babákat várunk, és küldtek nekünk egy zsák gyerekruhát (4 gyerekük van :shock: ). csak közben a sógorom, drága rájött, h mégsem szeret ő engem annyira, h kölcsönadja őket. inkábbíőrizgeti a rucikat, pedig nem a mérete és gyereket sem terveznek mostanában. mikor ezt a tesóm elmondta (iszonyúan szégyellte magát emiatt), azt hittem, nem is érdekel. ezek szerint azért mégis maradt vhol egy tüske bennem... :?

Kép
an°°di

Én most mértem....még mindig 8 kiló, viszont már nem 90, hanem 94cm a hasam... :shock: :shock: :shock: De érzem is, hogy egyre erősebb a gyerek....akkorákat odasóz, hogy csak nézek nagyot, hogy ezt most mér' kaptam.....

Ja, én már inkább nem megyek utcára, mert nem bírom hallgatni, hogy jesszusom mekkora a hasad... :lol:

Egyébként én mindig vidéki voltam, angliában mégis beszartam, amikor rámnézett a liba...azok milyen rondán tudnak nézni :lol: És rettegek a tehenektől meg a lovaktól is, jó volt nekem a farmon... :lol:

Zsu
Még nem láttuk a csíkos felsőt azzal az óriási pocakkal...és tudod...úgy kell fényképezni, hogy ne legyen tele veled a kép, mert az optikailag segít...állítólag :roll: :wink:

marek

Milyen képem van??? Ja tudom.... De láttad, hogy én milyen komoly tudok lenni néha.... :roll: néha meg nem... :roll: itt mindenki azt hiszi, hogy én szeleburdi vagyok?....oppá...

marek

köszi Marek :-) most rötyögtem ma először :-) a libákon :-)

khm a hasam 117 cm.
bühühü olyan vagyok,semmi se jó egyik pillanatba sírnák meg a másikba is minden bajom ,nyivákoljatok már ti is

Zsu
ez szerintem akkor is kínzás újszülöttnél :-)
gondold el az én 2,5 kilós Majababámat akinek óránként kiürült a kis gyomra ,mert nem tudott egyszerre sokat enni........

na megyek fürdeni Majával

én most depis vagyok?vagy csak terhes?brühühünyáúúúúúúúúúú
Vendég

Na én is megyek filmet nézni...a férjem mindenképpen meg akarja velem nézni a Sátántangót....dehát annyi idő alatt el is lehet újra olvasni :roll: Meg mindenféle Aki Kaurismaki(vagymi) filmeket akar velem nézetni és nem hiszi el, hogy egy terhes nőt ilyennel nem lehet szórakoztatni :roll: Ez már szerintem kínzás, bár lehet, hogy Móni nem így gondolja.... :roll: Bocs, most aztán látjátok, hogy milyen kis vidéki p*csa vagyok, nem dobnak fel a művészfilmek... :oops: Pedig az uram mindent megtesz.... :roll:

marek

Köszi Andi, a kakaóporra nem is gondoltam :lol: :lol: És tök igazad van, mindenki úgy nevel, ahogy akar.

Andi, ha valaki küld személy szerint neked babaruha csomagot, azt egy 3. személy (drága sógorod) hogy tarthatja vissza??? Nem is az övé! És a rokonok mit szólnak ehhez? Hiszen neked küldték! Vagy valamit félreértek?

Marek, gondolkodtam rajta, hogy beszerzek egy Micimackós jelmezt és abban megyek ki az utcára. Akkor legalább nem ismernek meg :lol:

Csikos pólós kép majd jön, de most a burkolók egész nap flangálnak a lakásban, inkább majd utána :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?