Na vagyok én is, csak voltam csavarogni,mert a burkolók flexeztek egész nap és már az agyamra mentek.
Andi, az újpesti Kenguru tényleg szar, ami meg akciós, az különösen! Még mielőtt nekem esnétek, nem Pannának akartam vásárolni, hanem vasárnap megyünk barátokhoz babalátogatóba, nekik akartam venni valamit.
Most mondták, hogy ők is adnak cuccokat, a mérleget már tuti odaadják, még jó, hogy nem vettem eddig!
Móni, ez az unokatesód elég fura, hogy nem adja oda a kisruhákat. Még ha lesz is neki még egy, tudná még használni, ha nektek oda is adja
Timi, ennyi ruhát!!!
Erre már egy vállalkozást lehet alapozni! Szólj Hajninak és ha Bibi kinőtte, nyiss egy butikot
Hajni, nagyon cuki mind a két szoba, tök jól álltok! Ilyenkor érzem, hogy le vagyok maradva. Még a festővel se beszéltem, azt se tudom, hogy milyen legyen Panka szobája
Ja, és a 2 hét minuszt én megszavazom neked
Gabci, hűűű, 28 nap!
Andi, nincs is a világon ennyi film, amennyit te megnézel
Szegénykém, szar lehet egész nap feküdni, ráadásul még sok van hátra! De a kis szarosok megérik, nemde?
Anyukámmal ma kicsit összezördültem. Hülyének tart, hogy éjszaka 3 óránként fel akarok kelni szoptatni. Ő annak a hive, hogy az első éjjel hagyni kell sirni, aztán már átalussza az éjszakát. Hát nem hiszem, hogy lesz szivem sirni hagyni