Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

én is el. elzsibbadt a fenekem itt egy óra alatt, míg lefordítottam félig fekve egy fincsi kis szennyvizes szöveget (reggeli előttre kiváló :lol: )
ma még leszek, de csak ha nem sza*akodik a gép, mint most..

Jutta, jó picsogást (mióta kontaktlencsém van, mindenhol, minden helyzetben én pucolom a hagymát... tökéletes védelem). hm, és tök jó, h befőztök. micsoda előrelátás! ez már két piros pont a leendő szülőknek. bezzeg mi... :oops: Apuka még alszik, én meg felelőtlenül gépelgetek... 8)

többieknek is szép vasárnapot randa idő ide vagy oda :D
:arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok!
Na én jó sz*rul aludtam...
Jutta, hogy hogy nem jársz pisilni? A magzatvizet kiizzadod? 3-4 óránként cserélődik! Neked ekkora hólyagod lenne? Már hogy ennyi elfér benne? :roll:
Igaz én is csak egyszer max. kétszer járok, de azt menetrendszerűen!
Andi! Tényleg jobb az izomtónusod! :lol: Ez tűnt fel nekem is a rövidgatyóban! :lol:
Marek! Hajrá parketta!
Hajni! Milyen a gyerekszoba bútor? Nem mutatod meg?
Nagyon szurkolok Ritának, h ha már benntartották, akkor már hamar túl is legyen rajta!
Na megyek főzőcskézni, bár nagy a kísértés, h az izmos fiúkat nézzem a kajak-kenu vb-n!
Pedig a kacsa nem repül a sütőbe! Remélem... :roll:

Kép
ermoni

Ja, lecsóbefőzés!
Hát én pont a jövő hétvégére tervezem, mert ugye tegnap ablakot tisztítottam, és már nem fért bele! Nem bírtam már kivárni, h a férjem vagy a húgom május óta megcsinálja... Megcsináltam én! Ez van!

Kép
ermoni

Főzni el, majd este! Remélem addigra többen előkerülünk!

Kép
ermoni

Na a hagymával is készen vagyok, a párom közben boltban!

Áááá ez az új turmix / szeletelő gép egy csoda! A hagyát is azzal daraboltam, tehát pik-pak kész...

És Andi, életünk első "befőzése" tehát azért nem kell rögtön szentté avatni minket...

Jutta

KépKép
jutta

Hogy itt milyen szorgos kis hangya mindenki! Befőzés, forditás, sütés-főzés, gyerekszoba rendezgetés, hűűű!

Andi, ne panaszkodj, csini vagy még mindig! Bár a második képet te is teljes egészében kitöltöd :lol:

Mivel holnaptól már nekem is VAKÁCIÓ, több időm lesz fotózni is. Van is egy csikos pólóm, úgyhogy a gyűjteménybe passzol majd :wink:

Jutta, vannak gyerekcuccok a piacon, de nem túl jók sztem. Én csak zoknikat vettem.

És képzeljétek, este még volt egy Cora-járatunk, mert már üres volt a hűtő, és elkezdtem vásárolgatni a listáról is. Van eldobható bugyim, óriás undoritó betétem, melltartó betét, Pannának kisolló, popsitörlő,pelenka, nedves wcpapir, bimbóvétdő,stb. Nem is tudom még mi minden. Egy vagyont otthagytam. :roll: De csökken a lista!

Andi, 4D-n is egyértelműen lánynak nézték Pannát 2x is, hát nagy döbbenet lenne, ha mégis fiú :lol: :lol:

Mai menü: olasz marhahús leves és túrógombóc.

Marek, hogy áll a parkettázás?

Andi, nincs még nálatok a kocsi?

Jutta, tényleg hogy birod pisilés nélkül az éjszakát??? 2x legalább nekem is mennem kell. De azt leszámitva sem tudok már aludni 2 óránál többet egyhuzamban, valahogy a hasam mindig vagy nyom, vagy feszit, vagy valami.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

délutáni bejelentkezés, míg Apuka a boltot járja és diabetikus sütit hajt fel nekem a Zsu által emlegetett horváth cukrászdában...
megnéztük a minden6ó c. filmet, és bár utálom Jim Carrey-t, legalábbis eddig utáltam, többször kaptam röhögőgörcsöt. olyan igazit, h folyt a könnyem is... jól esett.

Móni, ablakot pucolsz??? :shock: :shock: :shock: nem kellene, nem gondolod. én is azt tettem múlt héten (nem bírtam már elnézni), de lehet, h nem kellett volna.. és ti is befőztök. aszta!!! meg kacsasült.. nyami... meg szemétkedsz velem..de nem érdekel. izmos vagyok és kész! :wink: :lol: :lol: :lol:

Zsu, ahhoz képest, h nem akarsz szoptatni (még mindig nem?) elég jól bevásároltál (bimbóóóvédőőőő..hihi). a kocsi még nincs nálunk (de ugye nekem tök mindegy, mivel úgysem mehetek sehová... tényleg szerintetek vérvételre se menjek akkor holnap? tudjátok, az aktuális hétfői vicces délelőtti programom), mivel a kereskedés intézi az átíratást (egy csomó időt megspórolunk vele aszongyák). talán kedden, de legkésőbb szerdán. gondolom Apuka már alig várja.

és hazaért. és természetesen nincs diabetikus süti. bassszus :evil: :evil: :evil: tiszta poén lehet cukorbetegnek lenni :x :? :x :evil:
most pedig, szegénykém főzni fog. de sajnos az én emberem nem tud. így gyorsrizs lesz fagyasztott zöldkörettel és egy kis lesütött csirkemellel... (folyton éhes vagyok..persze, kisebb lesz a gyomrom, mi? a fenét lesz..)
még jövök

Kép
an°°di

Andi, azért a vizsgálatokra csak el kell menni, nem? És nem is kell messzire menned, ugye? Gondolom majd ctg-re is fogsz járni hamarosan.
És a horváth-ban van diabetikus süti? Nem is tudtam. Viszont egy jó fagyit onnan hű de benyomnék most!
Lelkileg nem akarok szoptatni még mindig, de fizikailag fel kell készülni, hátha :lol:
És főz az urad, hihi, vicces lehet, enyém semmit nem tud, ezért megbecsül mindent, amit csinálok. És hát néha félresikerülnek a dolgok, de akkor is megeszi :lol:
Az első minden6ó-t néztétek, vagy ami most megy a moziban? Ja, gondolom dvd-n néztétek az elsőt, de hülye vagyok, hiszen ki se mozdulhatsz...bár veresi piacon már lehetett kapni a kalóz dvd-jét a második résznek :roll:

Látom mindenki pihizik, este még bekukk!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na, hazaértünk az ebédről.

Marci fél 1 helyett 3 kor feküdt így, hát...... :roll:

Móni:
majd csinálok képeket a szobáról, bútorról.

Jutta:
jaja, a szokásos mozi+vacsi. :)
Evan, a minden6ó-t néztük. Vicces volt, bár nekem annyira nem jött be. :? De a többi normális filmet már láttuk, meg a nem normálisakat is. Az az elveszett szoba mekkora egy szar. :shock:
Ma meg Marcussal megyünk mozizni. Vagy L'ecsó vagy Simpson család. Még nem döntöttük el. :wink:

Zsu:
milyen az az olasz marhahús leves?

Na, este én is jövök, most pihizek kicsit. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!
Hát ezt az egésznapi pisigyűjtést már qrvára unom! És olyan macerás, na mindegy!
Holnap mennem kell a kórházba a cukros cuccra. Mostmár csak az hiányzik, h valami pajzsmirigy valami más nyalánkság, probléma kerüljön elő!
Hajni! Várjuk a fotókat!
Zsu! Tőled is! De jó neked, h már ennyi mindened megvan. Rá kéne hajtanom nekem is!
Andi! Küldjek a kacsából? Fini lett!
A karod meg nem lehet, h a római könyökléstől izmosodik? :lol: Na jó, nem akarlak magamra haragítani! :wink: :roll:
És most mit csináljak? Valakinek meg kell csinálni ezeket a melókat is! Hiába izélgetem a családot, van nekik más dolguk, betegek, vagy még életükben nem csináltak ilyet!

Kép
ermoni

Látom mindenki pihenget és csak néha bekukk, illetve egyesek ablakotmosnak :shock:

Voltam a gödöllői Tescoban, de itt nagyon nem volt szinte semmi babacucc... Bár gondolhattam volna, szerintem ez az ország leskisebb Tescoja...

Hát nem tudom, napközben én is óránként pisilek, de éjszaka valahogy kimarad - nem mintha hiányozna...

Andi, amióta nem lehet azóta kívánod az édeset? Csak mert mintha pont asszontad volna, h Te nem kívánod...

Ja és ez a gyomorszűkülés nekem is kimaradt eddig... semmi jele, bármit meg bírnék enni, max nem hagyom magamnak... :oops: :oops:

Hajni, ilyenkor nem borul fel Marci napirendje? főleg az éjszakai alvás? vagy már nagyfiú?

Móni, tényleg kellene neked egy takarítónő... Meg Timinek vmi kis segítség, mondjuk a családból? Mareknak meg egy kis nyugi...
Valakit kihagytam? A többie már egy kicsit lassítottak...

Éljen-éljen Zsu! Vakációóóóóó!!!

No el... :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, a legkisebb Tesco Üllőn van! :lol:
Én a gödöllői tescoban vettem az egyenhálózsákot! Már az sem volt?

Kép
ermoni

sziasztok
megjöttünk,már beis depiztem,asszem sírok egy jó nagyot,visszakell rázódnom

hajrá Rita!

szépek a pocikák :-)

Andi
áh nem feküdtem ,mertt a 36ik héten lett ennyi a méhszáj+ beilleszkedett fej,így tettem-vele még 5 hetet

na megyek,kezdek valamit magammal
Vendég

Szia Timi!
Na mi van már? Mér vagy magad alatt?

Kép
ermoni

Móni, az csak nagyobb mérteben volt...
De mindegy, vettünk popsitörlőt, kanalat ill. fültörlőt a gyereknek, az is valami... lealább a kakis popsija már ki lesz törölve!

Jutta

KépKép
jutta

Na, az is valami Jutta! Nekem még ilyen sincs!
Hát gondoljatok rám holnap, h ne találjanak semmi új marhaságot! :roll: :evil:
Most megyek, ma már nem leszek!

Kép
ermoni

Drukkolok Móni
cska szokásos,vissza kell szoknom
Vendég

Hazaértünk, mozi jó volt. Marcus egy mukk nélkül nézte, evett-ivott. :)

Timi:
:cry:

Mára kidőltem, megyek aludni. Jóéjt. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok

Máris itt...dög fáradtan, pedig semmit nem csináltam. :? Barátném főzte a marhapörit, meg mosogatott, meg minden, fiúk meg szorgoskodtak, tisztára mint a hangyák....De felével se lettünk kész, úgy volt, hogy az összes bútort összerakják, meg felfúrják a felfúrni valót, meg teljesen berendezzük a szobát, erre csak a parketta lett kész, meg az egyik komód. Kis zavar volt az elején ... a régi ház csodái...ezek mindig tudnak meglepetést okozni......

Most meg úszik a ház, majd holnap nekilátok....

Egyébként nem hagytak semmit csinálni, de annyira terhes vagyok, hogy nekem már az is sok, ha egész nap nem kerülök ágyba.
Mondjuk a lányokkal megengedtünk magunknak egy kis heverészést, de most már érzem, hogy sok volt ez a hétvége :cry:

Na mindegy, a héten majd pihenek, vérvételre is csak szerdán kell mennem, úgyhogy hétfő, kedd szigorú diéta, hátha a szerdai eredményem végre nem lenne magas... :?

Jutta...mi az, hogy nincs pisijárat éjjel???? :shock: :shock: Most már direkt nézem az órát amikor indulok...pontosan kétóránként megyek és ez nem vicc :shock: Olyankor mindig felébredek, hogy meg kéne fordulni, mert kemény a hasam, aztán rá kell jönnöm, hogy más baj van... :? Én legalább jól felkészülök arra, ha Bálint éjjel is minden két órában enni szeretne :roll:

Na most megyek, nem ártana egy kicsit pihenni...

Jó éjszakát mindenkinek!!!

marek

Sziasztok!

Újra itthon. :)
Már hiányoztattok. :)

Egyelőre még nem tudtam visszaolvasni. De szívesen venném, ha valaki pár mondatban leírná, 1 hét eseményeit. :D

Egyelőre örülök, hogy itthon vagyunk, holnap jön a festő, lehet már kedden Mutiék leszünk, apa meg segít a lakás körül. :D Állandóan úton vagyunk. :) Azért néha már fárasztó.

Élménybeszámoló nincs. Ma egyelőre...Holnapra igérem összeszedem magam.

Most gyorsan visszapörgettem a fórumot.

Szép estét mindenkinek!

Nagyon remélem, hogy mindenkivel, minden ok.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Na még én is egy uccsó bejelentkezés, aztán szunya.

Jolka, üdv megint itthon, várjuk az élménybeszámolókat, aztán mostmár neked is jobb lenne egy kicsit nyugodtan a popódon maradni, ahelyett, hogy jössz-mész meg még lakás felújitás is??? :roll:

Móni, tuti minden ok lesz, hiszen állandóan méred és mindig okés a cukker. És a beszerzendők miatt se aggódj, van még időnk, és egyszerre annyi mindent meg lehet venni! :wink:

Marek, nem csodálom, hogy kifáradtál, hiába na, már az is fáraszt minket, ha talpon vagyunk egész nap.
Ez az éjszakai dolog meg nálam is igy van, felébredek, forgolódom, feszit a hasam, nem tudom mi bajom, aztán rájövök, hogy ja, pisilni kell. De az igaz, hogy igy legalább ráhangolódunk a későbbi 3 óránkénti kelésre :lol:

Jutta, nekem sincs gyomorszűkülés, viszont a gyomorsavam mostanában megint kezdem érezni. Még a terhesség elején volt ilyen, de aztán okés lett, most meg megint.
És olyan jó ilyen kis apróságokat is venni, mint popsitörlő, nem? :wink:

Timi, nemá, hogy megint rossz kedved van! Ne kimélj minket, jobb, ha kiadod magadból!

Na én is el, megyek aludni. Még nem igazán hiszem el, hogy holnaptól nem kell bemennem dolgozni...fura érzés. Nem tudom, hogy mit fogok kezdeni ennyi szabadidővel. Bár reggel 8-ra már jönnek a burkolók, befejezik a fenti fürdőt.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jó reggelt!

Korareggeli ébredésem oka: a csipőm, szokásos... :evil:

Nem tudom, hogy bírom ki pisi nélkül éjszaka (kb. 8 órát), pedig nappal én is járok ám rendesen...

Zsu, hidd el jó lesz, főleg, h te jöhetsz-mehetsz amennyi jólesik...

Marek, akkor ma NE a romokat takarítsd, hanem pihi... Majd holnap..

Jolka, üdv újra itthon!! 1 hét zanzásítva? Hááát, max annyi, hogy úgy tűnik a többség elkezdett egy kicsit lassítani... Rita talán szül. Dióhéjban ennyi!

De te mesélj, látom te még pörögsz! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok
éjjel már azt álmodtam, h vérpettyes a lepedő, és hívni kellett a mentőket :? hát, nem mondhatnám, h irtó jókedvűn ébredtem...
vér, az lesz ma megint. én nem diétázom pluszban előtte, úgyis tartom az előírásokat... ettől függetlenül mindig izgulok, h jó legyen, de az lesz, reméljük, most is, és Móni, neked sem lesz gáz semmivel, a pisimixszel sem :wink:

Zsu, meglátod, milyen sok apróságot lehet csinálni otthon.. ruhákat már mind kimostad?? pl.

Jolka és Timi, de jó, h újra itthon. meséljetek Ti, h mi történt, míg nem jártatok errefelé. képek is jöhetnek sztem :D

Jutta, édesség: csak azóta kívánom, miótanem lehet. pontosan. :? gyarló, gyenge ember vagyok. és önző dög: kezdem úgy érezni, h ennyi áldozatot nem kellene meghozni. dehát kiért, ha nem a mi két kis szarosunkért, nem? kezdődik az anyaság, mi? 8) 8)

Hajni, végül mit néztetek? engem mindkét mesefilm érdekel.

megyek, megpróbálok életet lehelni a vezeték nélküli billentyűzetbe...

Kép
an°°di

Sziasztok!

Gyors kérdés gyakorló anyukákhoz ill. jobban emlékezőkhöz...

Tudom, hogy már volt róla szó, de akkor hogy is kell mosni a babruhákat? Ariel + vmi sensitive öblítő az jó? És Vanisht lehet hozzá rakni?

Andi :cry: , nem lesz semmi gond! Nekem is volt egy időszakom, kb. amikor el kezdtem parázni, h állandóan a bugyim néztem... minden kis folyást elemeztem, h nem magzatvíz -e, meg hasonlók, de nem szabad!!!! Optimizmus, a kis szarosok tuti jól elvannak odabent!! És pihivel nem lesz gond!!! Tuti minden ok lesz!!!! :lol:

Vérvétel? Már megint? Jujj!

Én ezen a héten mosom-vasalom az örökölt ruhákat, jövőhéten Anyukámmal beszerzünk néhány dolgot, utána pedig a párommal...
És már el is jön a szeptember! Onnantól csak jobbról - balra rakosgatást és némi kikapcsolódást tervezek!
Persze addig is mindent komótosan, ha nem ma, akkor majd holnap módszerrel... :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok

Iszonyatos, hogy mi van nálunk...nemtom ki fog kitakarítani, ha én nem :? De úgy feszül a hasam...megint jelzi, hogy sok volt a hétvége.... :? Egyébként ezt hülyeség jeleznie, mert én is tudom.... De ez a feszülés csak annyi, hogy megint elkezdtünk nőni....nem???
Tegnap este Bálint úgy körbe pofozott, hogy jaj.... Nemtom miért kaptam, de fájt..... lehet, hogy szólt, hogy le kéne állni? :?

Jolka, Timi
Üdv itt!!! Ti hogy bírjátok ezt a nagy pörgést???? Vagy az első baba előtt ti is ilyen korán kidőltetek, mint az itteni banda??? Gondolom most halkan mosolyogtok és nem akartok minket felvilágosítani, hogy ez már csak nehezebb lesz, jó lenne, ha mindenki összeszedné magát.... :roll: Jól gondolom???

Na jó...megyek...pakolok egy kicsit, de asszem a nagyját meghagyom holnapra.... vagy nemtom mikorra.....inkább most feküdnöm kellene....

marek

újra itt..
már a laboros csaj is megkérdezte, h már megint? nemtom, mit gondol. h poénból járok? v vmi hüje perverz vagyok, és élvezem, ha szurkálnak? ha ez is ezerdmény is jó lesz, én többet nem megyek ám. 8) csak akarok még egy friss papírt vinni szerdán a dokimnak. hadd örüljön, h milyen lekiismeretes vagyok. :roll: :wink: :twisted:

Jutta, nem azt mondtad, h csak a 34. héttől? :roll: :roll: mondta a barátnőm, h a nők többsége kb 2 héttel a kiírt időpont előtt szül. hm. lehet, h okos ötlet már most elkezdeni a végső ísimításokat. mindenesetre mondtam Apukának tegnap este, h legalább az egyik kiságyat rakja össze. nagyon cuki... még kell fejvédő vagymi, de azt majd a kenguru outlet-napokon.

Marek, lazíts légyszi. nem kell vagánykodni (mondom én :oops: ), elhisszük, h stramm csaj vagy. a betegségeddel eddig talpon és jól... már ez is komoly teljesítmény, enm gondolod?

na,íolvasgatok egy kis szakirodalmat (lakáskultúra és női lapok 8) :wink: ). még leszek ma...

Kép
an°°di

Ez nem vagánykodás, de megőrülök a kosztól...márpedig nálunk most ez van...apuka meg már elment tanítani, este jön haza... :? Más meg most nem tud segíteni... :?

marek

Csajok, senki ne aggódjon, tegnap kicsit beleolvastam az aug-i topikba Rita miatt, és általában mindenki kihúzza a kiirt időig, sőt, még tovább! Már alig várják a szülést! Szóval no para, mi is simán húzzuk addig, vagyis még mindenkinek van jó pár hete a készülődésre, de a lényeg, hogy addig pihi!

Andi, mikor lesz a Kenguruban outlet napok???

Ma tökfőzeléket csinálok meg sült virslit. Régen utáltam a tökfőzit, de most úgy megkivántam, ahogy a piacon megláttam. Csak tejföl nincs itthon, azért el kell mennem :(

Reggel óta megy itt a csempevágó, hát ma se lesz nagy pihenés :roll:

Jutta, muszáj vasalni a kisruhákat? Szerintem egyébként jó a normál folyékony Ariel és Sensitive öblitő. De nyilatkozzanak erről a nálam hozzáértőbbek!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

kiárusítás az újpesti kicsi, és ezért szar kenguruban 13 vagy 14-től...

Kép
an°°di

Sziasztok. :)

Andi:
a Simpson családot néztük. :)

Jolka:
üdv újra itthon. :wink:

Jutta:
én persil sensitive és coccolino sensitive-vel mosok/mostam.
Sztem amugy bármelyik jó, de mosóporból is célszerűbb a sensitive. A dm-ben van direkt babaruháknak való, dícsérik, én még nem próbáltam.
Mosóporról jut eszembe, Marci nem bírta a kórházit, tiszta vörös lett tőle.Így ha engedik célszerű bevinni saját ruhát és takarót.

Zsu:
én szeretnék a kiírt időpont előtt szülni 2 héttel. :lol: :lol: Marcival úgyis ráhúztam ennyit, most kérem vissza. :wink: :wink: Na jó, azzal is kiegyezek ha most nem húzok rá. :oops:

Marek:
pihiiiiiiiii

Kép
Kép
h@jni

Jutta:
ja igen, én folyékony mosószerrel mostam, nem szeretem a port, de az is jó. :wink:
Bár bevallom hősiesen és kb csak elsőzsör vasaltam mindent ( gyűlölök vasalni :? :shock: ), meg kb 1-2 hónapig mostam külön. Ok, nem raktam a bugyimhoz a kisruhát, de az ingekkel simán egybe mostam. Felelőtlen vagyok, tudom.... :oops:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Ritának írtam sms-t (még a tali előtt adta meg a számát), ma derül ki, hogy mikor indítják meg nála a szülést! (pár napon belül)

Akkor mosóporból is sensitive? És az kihozza a foltokat? És a Vanish? Vasalás.... Anyukám mindig mindent vasalt - vasal... na én max 6 hónapig, de lehet, hogy lentebb adom... :oops: :oops:

Első körben vasalok...

Ja és előtejem van... :shock: nem sok, de van... ez most normális? Ilyen korán? :shock: :shock:

Andi, nekem már a 34. hét (tudod a 33- betöltöttől már 34. hét van...) de még csak itthon vigéckedek és mondjuk 1 óra aktívkodás után leteszem a seggem, és olvasok... meg bármikor ha feszül a poci!

Jutta

KépKép
jutta

ja én is folyékonnyal szoktam mosni! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
Vanishből a klórmentes mehet.
most én is vasalok mindent, csak majd mikor megszületett és vagy vasalok vagy alszok... :roll: :wink:
Azéééé én is vasaltam ám, csak nem mindent. :?

Kép
Kép
h@jni

:lol: :lol: :lol: Eddig pihentem, közben ugrasztottam a nagymamámat, aki már itt is van, gyors rendbevágjuk a lakást ketten...főleg ő. Tudom ciki, de most nem mertem nekifogni egyedül, szarul ébredtem...de jót tett a pihi, meg az, hogy tudom, nem egyedül kell csinálnom.... :lol: :lol: :lol:

marek

Na, közben csináltam ám szoba képeket. Ferde lett, szar lett, de lusta vagyok újra. 8)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A pelenkázó és a kiságy még nincs összerakva. :?

Kép
Kép
h@jni

Hajni, köszi a mosási szaktanácsadást! 8)

Nagyon jó a szoba! Mi még ezen nem filózunk, 6 hónapot a mi szobénkban lesz Dorka, tehát van még időnk, persze én már kitaláltam dolgokat.... de még mindig nem tudjuk megyünk- e januárban külföldre, tehát addig felesleges bármit is csinálni... :?

Na megyek veszek sensitive cuccokat és megnézem a Vanish összetételét! Aztán mosok!

Marek: éljenek a nagyik!!!

Jutta

KépKép
jutta

Fél tizenkettőkor a koraszülésről lesz szó a Kossuthon...márha valakit érdekel...remélem nem a paráinkat fogják még növelni, de lehet egy két érdekes adat... :roll:

marek

hallgatom is. jesszus, 23 hetesen született baba :shock: :shock: :shock:

Kép
an°°di

Ez durva...de mi már mind 30 hét fölött vagyunk....ez jó...

marek

Hali

Babruci mosás vasalás:Majával mindent ariellel és szenzitív öblítővel mostam,mindent vasaltam kivül-BELÜL :-) ,most dreft babamosószerrel mostam ,fehér öblítővel ,de a végére elfogyott és sima mosóporral mostam öblítettem.Igazából,ha érzékeny lesz a bababőre valószínű az ariel is kicsapja,ha meg nem akkor mindegy neki :-) Vasalni most csak azt vasaltam amit nagyon muszály :-)így is órákat vacakoltam vele.Külön én sosem mostam ill. most először :-)Úgy gondolom ,hogy az itthoni ruhánk ha csak nem nagyon gázos mehet a lecsóba,mindent úgyse tudunk lesterilizálni :-)

Hajni
cuki a szoba,nagyon jó ez a szekrény

Marek
igazi szupernagyikád van :-)

Onnantól,hgy terhes az ember váltják egymást a jó és rossz időszakok,valamikor fáradtnak érzed magad és nincs kedved még élni sem (én most épp ebben vagyok) másnap meg körbe nyalod a lakást,főzöl és rendezgeted a ruhákat.Egyik nap szülni akarsz már a másikba inkább mégsem.Ha megszületik örülsz és egyszerre félsz,megijedsz majd megnyugszol.Kicsit kitudod magad pihenni aztán éjsszakázol.Szerintem az anyaság az igazi felnőttség.
Én is parázok mindentől ,de azt is tudom,hogy most sok mindent lazában fogok venni.Visszont lesz egy csomó új probléma ami újdonság lesz.

Jutta
vaalkinek az elejétől van előteje :-) nekem hol van hol nincs
Vendég

Andi
képek nem készültek,igazából "otthon" nem kell semmin se agyalnom,csak magammal és Majcival meg a babával foglalkozom,nem kell minden pillanatban arra gondolnom épp hogy áll a szemem,jól teszem-e amit teszek.
Pénteken csaviztunk délelött vettem víz-hőmérőt,hajkefét,cumit az üvegre ez a 3 dolg majdnem 4000 pénz volt,katsztrófa.Jönnek mennek a rokonyok,ismerősök,itt meg nincs senkim..........
Majszikám játszott a keresztlányommal meg a másik unokatesóval
Vendég

na, vége is..
a 30. hét után egy baba született csak. neki kb semmi baja nem volt, csak a tüdőérettsége nem volt tökéletes... :)
azt hittem, paráztatós műsor lesz, és NEM!!!!! köszi, Marek! :D sokkal nyugodtabb vagyok. és a stressz, mint mondták, a legrosszabb. mondjuk, ezt tudtuk :wink:
rekreációs karrier...bassz...micsoda szakkifejezések..
asszem, nézek egy filmet pihenésképp (a botrány részletei jóvót?)

Timi, nekem nincs előtejem. csak néha hidegebb a mellbimbóm... mintha nedves lenne, de nem az.. :?

Kép
an°°di

Andi
így a 31ik héten simán megnyugodhatsz :-) ha előbb is jönnek az ikrek minden rendben lesz :-)

az se baj ha nincs előtejed,Majával nekem se volt ,szülés után 3ik nap durrant be addig éhezett szegény kölke,csoda hogy bőgött???
Vendég

hát, ha ennyire megnőttek a melleim, és nem lesz benne tej :evil: ilyen leszek... :wink: minek cipelek plusz vagy 2 kilót, nem? hihi
de akkor, Timi, kipihented magad, ugye? Bibike is jól van? te is kisimultál egy kicsit? kitisztult az orrodból a galambszag? messze laknak anyukádék?

Kép
an°°di

Sziasztok!

Nem vesztem el, megvagyok én is.
Szombat, barátnőzés, vasárnap alvás, főzés, semmittevés volt a program.
Voltam védőnőnél, és megvolt az első NST is :lol:
Lányok, én nem értem teljesen ezt a vizsgálatot. Ugye, nézik a magzati szív frekvenciát, a magzatmozgást kell közbe számolni, meg a méhösszehúzódásokat mérik. Namármost. 20-as fájástevékenységnél, nekem a már jól megszokott mensi szerű görcsöm volt. A 80ast, meg nem is éreztem. Ki érti ezt???
20 perc helyett, fél órát tuti bent voltunk, mert az én kisfiam, le sem akart állni, pörgött forgott szinte folyamatosan. A védőnővel együtt nevettünk Ádámkán, hogy miket művel :lol:
Holnap Uh, meg vérvétel, aztán kicsit békén hagynak.
Úúgy utálom ezt az orvoshoz járást, mostmeg már télleg alig vánszorgok. Hát nem ilyenkor kell a leggyakrabban menni?
Most ennyi. Visszaolvasok!

Kép
Kép
gabcii

Jézusatyaúristen, 30 nap alatt vagyok!!! :shock: :shock:

Kép
Kép
gabcii

Andi
galambszag :-)
inkább hagyjuk,ja tényleg te írtd hogy galambok koszosak ügye??? na szívem,nem koszosabbak minta csirkék,disznók a kacsákról ne is beszéljünk,hogy azok milyenek,rosszabbak minta disznók,állandóan a szaros pocsolyába hemperegnek :-)

simultam kicsit aztán tegnap fél óra alatt visszajött az összes morcom.Bibike sokat prög,elég fájdalmasan teszi mindezt.Sokszor akkorákat nyílall m indenem ,hogy majd betojok.30 kmre laknak anyumék meg az igen tágas rokonyságom nagy része.
Vendég

Gabci
az nst hülye :-)nekem se akkor fájt amikor a gép mutatta :-)
bizony 30 nap,kórházi motyókát,hazahozós cumót összekészíteni :-)
Vendég

Sziasztok!

Na akkor megnyugodhatunk dr. Andi, így a 30. héten túl?

Az jóóóóó.... akkor te is nyugodj meg, nem ám állandóan vérzésről álmodni! Én meg itt a betöltött 33 hetemmel gondolom már nagyon boldog lehetek... valahogy én tényleg a 30-31. hét körül kezdtem el megnyugodni, mert éreztem én - vagy a sok-sok szakirodalomból kiolvastam - leszürtem - hogy mostmár csak okés lesz!!

Timi, tessék mostmár jókedvűnek lenni... Jaaaa és én is lenni nagyon városi... galamb, kacsa, tyúk, disznó? no ehhez én hüje vagyok kéremszépen! Pedig Anyám még falun született, én meg most költöztem vidékre... :oops: :oops: :oops:

Gabciii, húha! 28 nap? :shock: :shock:

Ma gyümi nap lett volna, de úgy leesett a vércukrom, hogy feladtam... no mindegy!

Jutta

KépKép
jutta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?