Na még én is egy uccsó bejelentkezés, aztán szunya.
Jolka, üdv megint itthon, várjuk az élménybeszámolókat, aztán mostmár neked is jobb lenne egy kicsit nyugodtan a popódon maradni, ahelyett, hogy jössz-mész meg még lakás felújitás is???
Móni, tuti minden ok lesz, hiszen állandóan méred és mindig okés a cukker. És a beszerzendők miatt se aggódj, van még időnk, és egyszerre annyi mindent meg lehet venni!
Marek, nem csodálom, hogy kifáradtál, hiába na, már az is fáraszt minket, ha talpon vagyunk egész nap.
Ez az éjszakai dolog meg nálam is igy van, felébredek, forgolódom, feszit a hasam, nem tudom mi bajom, aztán rájövök, hogy ja, pisilni kell. De az igaz, hogy igy legalább ráhangolódunk a későbbi 3 óránkénti kelésre
Jutta, nekem sincs gyomorszűkülés, viszont a gyomorsavam mostanában megint kezdem érezni. Még a terhesség elején volt ilyen, de aztán okés lett, most meg megint.
És olyan jó ilyen kis apróságokat is venni, mint popsitörlő, nem?
Timi, nemá, hogy megint rossz kedved van! Ne kimélj minket, jobb, ha kiadod magadból!
Na én is el, megyek aludni. Még nem igazán hiszem el, hogy holnaptól nem kell bemennem dolgozni...fura érzés. Nem tudom, hogy mit fogok kezdeni ennyi szabadidővel. Bár reggel 8-ra már jönnek a burkolók, befejezik a fenti fürdőt.