Új privát üzeneted érkezett!

Sleepin: szuper, hogy minden rendben van:)
Már én is örülnék ha megkapnám az eredményeket, de nekem még 1,45hét van addig.

Boo: hihetetlen vagy! A doki is tuti azért emlékszik Rád és az eredményeidre,mert annyira fantasztikusak vagytok ;)

konkri: köszi az üzenet tövábbítást :D
Drukkoljunk együtt, hogy mindkettőnknek kiscsajszija legyen :)

Lányok, én most nem tudom mi törtét,de 3hét alatt 2kilót híztam. Csak azért érdekes, mert nem eszem többet és hízlalósabbat sem.

Blongyi: a Milán jó név, nálunk is felvetődött:) A Mór az nagyon furcsa nekem. Mondd meg apának, hogy a csajok leszavazták :lol:

A Kárpátihoz milyen fiú név illik szerintetek? Nekem a Dávid vagy Bence tetszene nagyon, de apának meg nem jön be annyira és semmi más fiú nevünk nincs....annyira lányban gondolkozunk :D

bingii
 
 


Sagi: magam vágya a lány. mi 3an vagyunk lányok + mivel mindenkép szeretnék egy lányt, ezért bebiztosítanám magam az elsővel... valahogy úgy érzem, hogy egy lánynak örökké lehet közös dolga, témája az anyjával + ami fontos nálam a testi kapcsolat. Én nagyon szeretek odabújni anyuhoz, apuhhoz, hugaimhoz... még mindig, de azt hiszem ha fiam lenne, akkor 20-30-40 évesen már nem fog hozzám bújni, vagy nem megyünk el közösen vásárolni, nem dumálhatunk csajos témákról... Tudom nem ez számít, de én szeretnék egy lányt, valami olyasmi okból, amiért mondjuk a pasik a fiút... hogy vihesse focizni, megtanítsa csajozni... Bosszú nincs bennem apósom iránt... :) szeretem...
Bánt hogy így állok hozzá, hogy lányt szeretnék és nem azt mondom, h mindegy - de végülis tényleg csak egészséges legyen!

Jó szabit, jó hétvégét!
Én ma 6ig dolgozok és holnap is kettőg :(

Ja és ma kiderült, hogy költözök... lehet hogy elszakítanak a legjobb barátnőmtől, akivel 7 éve együtt dolgozunk, együtt vonatozunk. De ha azzal kerülök egy szobába akire én gondolok, akkor szeptembertől betegácsi, az biztos. Az a nő klimaxos és egész nap a klímát nyomatja, én meg nem bírom + egész nap rágózik csámcsogva, és folyton szuszog, mert az orra tele van fekete szőrrel... fú és egy nagy mammut az egész nő, magas és nagy darab... Na most Isten biztos megver azért mert így beszélek róla, de hát nem szívlelem... Ja és ráadásul már vagy 20 éve itt él Magyarországon, (ő nem erdélyi, ő román) de még mindig nem tud rendesen magyarul, csak nyökög...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Halihó!!!

Sleepin: hurrá! Magyon örülök,most már Te is nyugodtabb leszel, de tudtuk, hogy nem lesz baj!!! (Ez vajon miért nem működik saját magunkon?)

Boo: szupi vagy!! Pikk-pakk lemegy az a fránya hormon, és nagyon örülök a negtív burjánzásnak is. Semmi akadálya nem lesz a következő babusnak.

Szép lassan mindenki kommunikál a babsival :D

A fiú kérdésre: nekem van 1 majdnem rokonom. Az előző terhességnél egyszerre vártuk a feleségével a babát. Mivel már volt egy lányuk mindenáron fiút akartak. A második is kislány lett. Mikor megtudták,hogy a miénk fiú lesz, onnantól állandóan vizslattak, méregettek. Bezzeg nekem milyen kicsi a hasam, milyen fiú lesz ebből stb. Mikor koraszülött lett,akkor azzal jöttek, hogy miért nem tudtam tovább bennt tartani a babát, bezzek ők. Aztán mikor kikerültünk a kórházból akkor a babák méretét kezdték el forszírozni. Vini 2,5 kilós 50 sm-es baba volt, az övék jóval nagyobb. De tudjátok, hiába mindig is irígyek voltak a kisfiunkra. Képzeljétek ez tart a mai napig. Az elmúlt hetekben, napokban valaki mindig ide telefonált, hogy na hogy vagy? De olyan pikírt hangsúllyal. Miért titkolózol? Tegnap megtudták,hogy fiú, na és hogy egészséges, alig bírták kinyögni, hogy gartulálok. Ma a majdnem rokonom is itt volt, ő sem tudta tiszta szívből ezt megtenni. Jó, mi?
Azt hittem, hogy az a világ már elmúlt, hogy a lánygyerek nem gyerek! Tiszta baromság. Én tiszta szívből örültem volna a kislánynak is.
Vendég
 

 
 

Bingii: a Levente nem lenne jó? :roll:
Vendég
 


a románt nem előítéletesen írtam... csak bosszant, hogy nem tud még mindig beszélni... bocs!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Blongyi: anyum is a Leventét ajánlotta,de nekem nem tetszik annyira. Vszínű csak amiatt, mert ismertem egy nagyon hülye Leventét:)

Sajnos társítom a neveket az ismerősökkel és nagyon nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy ha vki hülye....

konkri: mamádra visszatérve....ő is nőből van, akkor meg mi baja a női utóddal?

bingii
 
 


Bingii: az apósom szeretne fiút...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Sziasztok!

Élek, vagyok és olvasni is szoktalak Titeket néha! Nem mindig jutok géphez, eléggé fáradékony lettem, hiába a 2. trimeszter. Amikor tudok pihenek , elég sokat állok/ megyek/ ülök és bizony jól esik a fekvés.

Boo: gratula a szuper eredményekhez!

Blongyi: szintén! Bár nekem nem meglepetés, hogy minden rendben.

Fiú V lány kérdés: sztem is hülyeség preferálni a fiút. Én is lányt szeretnék, sztem lány lesz :). Én tök érzem a mozgásokat 5 napja, de nekem van, ogy akkorát rúg, hogy kivülről is érezni simán. Rettentő ficánkolós, Boti kb hetene mozgott ennyit mint ő 1 nap alatt. Remélem majd szüléskor is aktiv lesz, Boti nulla együttműködést tanúsított (legalább nem állt ellen, de nem is segitett).

Név kérdés: fontos, ogy mondogassátok ki egyben a tervezett nevet. Amúgy én hiszek abban, hogy a baba választ, mi totál meg voltunk zavarodva anno, hetente változattuk és egyik nap egyszerre azzal jöttünk, hogy új nevet találtunk: Botond. És ez úgy belülről jött valahogy, nem volt utána kérdés, hogy biztosan ez-e.

Férjem kérdés: egyelőre nulla haladás :(. Még mindig nem érti, azt hiszem, hogy mi is a gond. Mindegy, végül is időm mint a tenger. De sztem ebből sok jó nem lesz. Sajnos ott elrontottam a dolgot, hogy elég sok mindenről lemondtam a kedvéért meg túl sokszor disztingváltam magam , pedig egyáltalán nem vagyok egy nyugodt típus. Ő ehhez van szokva és azt hiszem nem is komálná ha megmutatnám a régebbi arcomat.

Most már remélem lány a pocaklakóm, mert ennyi fiúra muszáj lenne :).

Jó hétvégét!!

Norma

Kép
Kép
normajeane
 
 


Na, jól van.. alakulnak a családi kötelékek, úgy legyen Norma, hogy lányod lesz!!!!

Norma, én úgy gondolom,hogyha szeretitek egymást (persze eléggé elcsépelten hangzik),akkor mindenen túl lehet jutni. Nekünk is volt egy hullámvölgyünk pár éve, de megoldottuk.
Azt viszont én is vallom,hogy nem szabad magunkat feladni senki kedvéért, valahogyan a másiknak is engednie kell.
Vendég
 


Szép napot csajok!

Én dolgozok... :(

Amúgy látom punnyadás van.

Normának nagyon szurkolok azért! Én úgy érzem, hogy biztos tartod magad és látod a hibákat a házasságodban, azért nagyon szeretnéd ezt a kibékülést. Én így érzem. Én is voltam padlón a volt férjem miatt, még gyógyszert is szedtem, de így gyerekekkel biztos nehezebb. És talán minden nőnek és talán minden pasinak is a lelke mélyén a család fontos és szent dolog. És ilyen esetben tanácsot se lehet adni - amit mondanék az talán nem is tanács számba megy, de bízz magadban, bízz abban, hogy boldog leszel, és higyj abban, amire vágysz a lelked méllyén és úgy lesz.
Persze én is átmentem sok szenvedésen és most sokszor mondom azt hogy sajnálom, hogy Nyuszit nem előbb ismertem meg (mert nem sok választott el minket egymástól) de az időn már nem kesergek, mert ez az amin nem tudunk változtatni. De ha hiszünk a saját boldogságunkban, akkor egyszer úgy is eljön. A boldogság hordereje pedig az idő múlását úgy is megszépíti.
Nagyon szurkolok Neked és megértem, hogy nincs kedved írni, de Veled együtt kívánom a boldogságod - szerintem ugyan úgy mint a törpiek itt mind! Addig is kitartás és mindig állj oda, ahol süt a nap! :)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Blongyi, valaki ígért valami fotót vagy nem jól emlékszem?

Mi itt szét szorítjuk magunkat, te meg se pocak fotó, se bébi kép?

Sarkoba fogsz állni és kukoricán fogsz térdepelni!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Blongyi, Konkrinak igazat kell adnom!!!!!!!!Fotót kérünk! :lol:

Norma, sajnálom, de bízom benne, hogy hamarosan minden megoldódik!
Vendég
 


Sziasztok Kismamaik! :D

Sleepen,Blongyika:
Örülök az eredményeiteknek! :D Most már ne izguljatok,élvezzétek a babavárást!:)

Boo:
Na,még pár hét,és 0 lesz,aztán meg mindent bele :D

Csajok,a múlt héten voltam a védőnőnél,2 kg-ot híztam,így össz-vissz 3 kg jött rám eddig :)

mazsolasyl
 
 


Konkri:
Én is festem a hajam.Nem tudom pontosan,valahol a neten olvastam róla,ha bírod a szagát akkor nyugodtan festheted a hajad!Nem káros a babára.Ha az lenne,akkor fel kellene tüntetnie a gyártónak a dobozon figyelmeztetésként.

Hát,nem tom,mindenesetre ritkábban festem!

mazsolasyl
 
 


Mazsola, az nagyon jó, hogy csak ennyit híztál!!!!Én is óatos vagyok nagyon...

Festés:
festetni nem merem, pedig feketére szoktram, azt hagyom lenőni, úgysem feltűnő a barna hajamhoz, de a kék csíkaimat belerakatom, a melír nem érintkezik a bőrrel, sztem az nem gon....
Vendég
 


Lafead:
Olvastam ám,hogy szépen betartod a diétát,minden renben van,ééés,csak gratulálni tudok!! :D Csak így tovább!!
Tök jóóó,már a 20. hétben vagyunk :D :D


Vörösbegy:
Most olvastam a blogod,hááát......elakadt még a szavam is :D Annyira,de annyira.......nem is tom mit írjak......annyira jóóóóóóóó :D Már alig várom,hogy írj még :D

mazsolasyl
 
 


sziasztok! :lol:

köszönöm szépen a blog bókokat :lol: :oops:
A Milán nagyon szép név, sajna a családunkban már foglalt volt...a Levente nekem is nagyon tetszik, de Ákos főnőke is Levente :?

Norma! sajnálom, hogy nem alakul a dolog a férjeddel...az soha nem jó, ha csak az egyik fél enged...remélem azért megoldódik :!:
Botond nagyon szép név, nálunk az is van a családban :? és igen, beszélve a babához érezni lehet, hogy illik-e rá a név...Barnabás először Martin volt, de mikor így becézgettem furi volt...a Barnabás rögtön olyan természetes volt :lol: remélem nem tévednek a genetikán, mert lánynevünk nincs :lol:

Mazsolasyl! köszi, ha arra jársz (blogban) nyugodtan hozzá is szólhatsz :lol: én is 3 kg-nál járok, szerintem ez természetes, majd csak most fogunk megindulni :shock: Gratulálok a félidős kismaminak! :!: :!: :!:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Hello Lányok!
Ma eléggé elfoglalt voltam, de most....

Na, jól van, Szóval csinálok majd képet, de ne rettenjetek meg, mert elefánt vagyok. Láttam ma egy képet magamról és elborultam :( puffadt vagyok és vízes. :cry: No, ennyi baj legyen, igaz?

Hajfestés: azt olvastam,hogy nyugodtan lehet festeni , gyantázni stb.Sajna már nem emléxem melyik oldalon, de kérdéseket lehetett feltenni egy nőgyógyásznak és az mondta.

Lehet,hogy a hétvégén nem leszek......

Pusszantok mindenkit, jó gömbölyödést!
Vendég
 


Csajok, én fodrászatban dolgozom, és megkérdeztem a fodrászokat a hajfestésről.Azt mondták, nyugodtan lehet festetni, hiszen a festék nem ivódik bele a bőrbe, csak a felszínét érinti, és egyáltalán nem káros a babára. Én eddig még nem híztam semmit, a leadott 3 kilóból egy jött vissza, nagyon örülök neki. Tegnep megpróbáltam egy kismamanadrágot, de nem mertem megvenni, mert a hasamról még leesik, és attól tartok, ha a fenekemre is jön esetleg egy kevés, akkor meg nem lesz jó. De még jók a régi nacik, úgyhogy nincs gond. Én pénteken megyek afp-re, de nem aggódom, inkább majd a következő uh-t várom. Nagyon szeretném tudni, hogy kislányunk lesz-e vagy kisfiúnk. Lánynevünk van (Szófia), de fiúnévvel mi is bajban vagyunk. Pedig a vezetéknév egyszerü: Papp, de mégis alig van valami ami illik hozzá.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


csibe!
azért szerencsés alkat lehetsz, hogy a 3. gyereknél a 16. héten még jók rád az eddigi nadrágjaid!
gondolom a két fiú mellé jó lenne egy kislány, persze csak azután, hogy egészséges :!:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Jó lenne egy kislány, persze, de a fiú is jó lesz, most valahogy úgy vagyok, hogy tényleg mindegy. Az első kattőnél fiút akartam. Az alkatomról meg annyit, hogy nagy súllyal indulok neki a terhességnek, 92-ről kezdtem, lement 89-re, most 91 vagyok. Ami pocakben feljött, az lement máshonnan, elég nagy a pocim a 16. héthez képest.
Olvasgatom ám a blogodat, tök jó, hogy így leírod az érzéseidet. Még nem értem a végére, mert nem sok időm van, de majd olvasom tovább.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Sziasztok Csajok!

Hajfestés téma... (fodrász vagyok) Igazából mindenki maga dönti el. Tény és való, nem károsítanak ezek a festékek már annyit, hogy sokat árthassanak. A sötét hajszíneket nem szokták ajánlani. Bevallom én is inkább kihagytam. Szerencsére barna a hajam és barnára volt festve (mert se színe volt és most még rosszabb...) De 2. trimesztertől már méginkább lehet festeni. Van aki 1.-ben nem ajánlja, van aki egyáltalán, van aki bármikor! Melírt teljes nyugalommal lehet, hisz' nem ér fejbőrhöz. Amúgy sokan azt mondják, nem a festék maga az ártalmas, hanem a szaga. Na, ebben nem hiszek, elég sok fodrász végigdolgozza a terhességét és semmi baja a babának. Én is dolgozom, szerintem nincs olyan fodrász, aki megtehetné, hogy ennyi ideig ne dolgozzon! Persze visszafogtam magam, elég hamar elfáradok, így kevesebbet járok be.

Voltunk egy bababoltban (KIZÁRÓLAG NÉZELŐDNI!). Hát a babakocsiknál feladtam! Sejtelmem sincs melyik jó, melyik kevésbé... Hogy fogok én dönteni... :? :shock: :roll: Már előre félek! Tippek Anyucik? Vagy aki már most jobban ért hozzá, mint én :?:

Kép
Kép
sleepin
 
 


hát én a babakocsi témában úgy vagyok, hogy mivel 6 hónapig használjuk majd kb. azt a nehéz szart, így nem veszünk drágát, valszeg használtat veszünk. ráadásul Pesten nem is nagyon tudnék hova menni max az utcában, de ha meg bedöglik a lift, a 9. emeletre fel kell cígelni, túl nehéz.........szóval minél könnyebb legyen, és olcsó, aztán a 6. hónaptól majd sportkocsit ill. esernyőre összecsukható kocsit veszünk.
tán azt is használtat. vannak jó állapotban lévők.........

amire viszont nem sajnálom a pénzt, az az autósülés.........jót akarunk és kényelmeset, amiben könnyen elalszik és könnyen kivehető és észre sem veszi, mivel sokat fogunk Kecsóra hazajárni....

ráadásul 2 db babakocsi kell, mert hát nem cígelem le anyámékhoz a kocsinkat, ott is lesz egy.........így nagyon olcsót akarunk és asszem használtat nézünk.
Vendég
 


sziasztok!

Csibe! köszi, jó olvasgatást! :P drukkolok a kis puncishoz! :lol: én most 72 kg vagyok, Donáttal szülés előtt voltam ennyi, most meg innen kezdem :? de fogyózni ráérünk majd jövő tavasszal, remélem még akkor is együtt leszünk itt és megosztjuk egymással a trükkjeinket :P

Sleepin! én pár oldallal ezelőtt írtam egy babakocsi ajánlást Pandácska kérdezte...nálunk is a minőségi autósülés az első, így olyan kocsit nézek, amire rácsatlakoztatható...ami a leglényegtelenebb, az a mózeskosár...bőven elég, ha csak textil, mire vége a télnek, már úgysem azt használjuk...én is megnézem a használtakat...

Lafead! egyszer találkozhatnánk, ha erre jártok! :lol: akár még pocakosan is...de jó lenne!

drukkoljatok csajok, mindjárt indulunk UH-ra! :shock: remélem minden rendben van a kisfiammal :!:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Igen, én is néztem a használtakat... Csak úgy félek, nehogy tiszta kocs legyen, vagy szakadt, és persze nem szólnak róla... Tehát ezért nagyon félek tőle... És mit szóltok a sport kocsihoz, ami vízszintesig dönthető? Ja és persze mi ne feledkezzünk el a jó meleg lábvédőről sem! :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Vörösbegy! Drukk ezerrel!!!!!!!!!!!! Dehát itt mindenkinek tök egészséges a babája, úgyhogy nincs mitől félned! :D

Megkeresem a babakocsi ajánlást!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Megtaláltam! Pontosan ilyet néztem én is, vagyis ilyet kerestem, de 99000.-ért találtam, így gyorsan lemondtam róla! Ez milyen márka és típus, amiről a képet feltetted?

Kép
Kép
sleepin
 
 


ez az a kocsi, amihez az augusztusi anyák lapjában van kupon és azzal 69.000 forint...de csak ha augusztusban veszed meg...

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =4&whid=25

ezen az oldalon megtalálod :) persze ebben a kivitelben ez a csúcs, de nagyon remélem lehet ilyet olcsóbban is kapni...amit írtam, nekem még az a tapasztalatom, hogy nagyon hasznos, ha két irányból tolható...a baba hangulatától függően :lol:

köszi, persze rendben lesz minden, de azért ilyenkor bennem van a para... :roll:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


ja még annyit, hogy 69.000-ért is elég drága, de egy jó autósülés is kb. 30.000... :?

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


okés, talizhatunk, na mi kb szept elején vagy közepén megyünk ismét haza, szólok, jó???!!!Drukk de semmi gond nem lesz max annyi, hogy annyit ugrál , hogy nem látod teljesen :wink: mint ahogy én sem láttam, még jó, hogy az uhus doki tudta mit kell nézni!!!!Mert én a kukira azt hittem, láb, és tök örültam, hogy az egy láb, végre látok valamit és erre kuki........... :lol:

Sleepin, figyu, én úgy csinálom majd, hogy elmegyek, megnézem, senki sem kötelez arra, hogy megvegyem!!!!!!!!!99000 ft-ot ki nem dobok arra a fél évre, az tutti, nem vagyunk multimilliomosok........sajnos...........meg így is lesz mit elkölteni.........szóval ezért ne aggódj, én úgy kb 20.000 Ft-ig gondolkodom használtban is!!!!!!!!!!Oszt jó napot!Hidd el, a gyereknek tök mindegy milyen színű, árú.......a lényeg,hogy 6 hónapig használja és ennyi, de azért gondolj arra, hogy te is pesti vagy, és hát a bkvzás nem leányálom, ha nehéz , nagy kocsit veszel...............
Vendég
 


kérdés:

hogyan álltok az őssejt levételével kapcsolatban???????mi asszem levetetjük, nem ezen spórolunk, ha majd az egügy 1x úgy áll, akkor legyen esélye............
ti hogyan gondoljárok????
Vendég
 


Teljesen ugyanígy! Mi is levetetjük! Nem csak rajta, rajtunk, és másokon is segíthet vele! Mert neki úgysem lesz rá szüksége!!!!!!!!!!!!!!!!! De nekünk is segíthet! Eszméletlen amiket elértek vele!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Cső Csajok!

Nekem is van egy babakocsi ajánlásom, 40.000.- zsákkal és állítható fekvőre és ülöre is, a nyele is állítható így is, úgy is... nekem szimpi, én azt hiszem ezt veszem meg.

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


igen, ezt néztem én is, az újak közül ez volt a szimpi nekem is!
Vendég
 


Szép jó reggelt minden Kismaminak! :D

Vörösbegy:
Ugyi hozol képet is? :D Jó randizást a babóval!Apa biztos élvezni fogja,az én párocskámat alig lehetett kirángatni a monitor elől :D Kb. háromszor szóltam Neki,hogy készen vagyok,mehetünk! :D

Lafead,Sleepin:
Egyenlőre én is csak nézegetem a babakocsikat :) fogalmam sincs melyik lenne megfelelő!Én nagy kerekűt szeretnék,mert nálunk eléggé rossz az út az utcában.Az autósülésre mi sem fogjuk sajnálni a pénzt,főleg,hogy mindenhová kocsival megyünk :)

mazsolasyl
 
 


Csajok:

Nekem ez a kettő is bejön! :D Kép Kép

mazsolasyl
 
 


ez is brendonos???vagy hol láttad???mennyiért főleg???
Vendég
 


Lafead:
Ez is Brendonos,a sárga-s.kék az első oldalon van 27 990 Ft,a bordó a következőn 49 990 Ft.

mazsolasyl
 
 



az 50 rugós akkor jó, ha a hordozója megfelelő, bár nem tudom, egyáltalán kell-e hordozó vagy ugyanolyan felesleges mint a mózes????Mert sztem akkor az első megéri, a második nem.......Szerinted, szerintetek kell ilyen hordozó egyáltalán???
Vendég
 


sziasztok, megjöttünk az UH-ról :lol:
Kép

íme Barni ufó-arca :lol:
BPD: 44 mm
AC: 150 mm
FL: 28 mm
HC: 163 mm
OFD: 56 mm
Súlybecslés: 313 g
Hum: 25 mm
és minden más rendben, egyedül a lepényem kicsit mélyebben fekszik, azt mondta a vizsgáló, hogy ne parázzak, a következőn már biztosan az is rendben lesz...
na egy kismama meg a nem parázás :?: :!: :P
22-23 hét körül megejtünk egy 4D UH-ot, akkor már kerekedik a pofija :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Lafi! a hordozó az autósülés is egyben, azt írtad az nektek kell!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Ja ez az.......... :oops: Ezt nem tudtam, hogy ez az, ami nekünk kell, én csak annyit tudtam, hogy olyan autósülés, ami kényelmes, könnyen kivehető, ha elalszik benne.........Köszi Vörösbegy, akkor már képben vagyok!Na ja, akkor ilyen kell majd nekem........Hú most elképzelem, ahogy ezt magyaráztam volna az eladónak és kb röhög rajtam, mert elmagyarázni szépen tudtam, de hogy miről van szó igaán, arról lila gőzöm sincs.........ciki....... :oops:

Grat Barnabáshoz!Szép nagy!!!!Basszus, nekem is már ilyen nagy, ill. ennél nagyobb????Még 1 hete alig volt több 220 grammnál......akkor néhány nappal kevesebb voltam, mint te most......szóval akkor most jó nagy lehet Huni.
Vendég
 


Vörösbegy!!! Szuper!!! Gratulálok!!! 313 g... az már felvágottból is sok! :D Ügyik vagytok!

Na jól feldobtam a babakocsi témát! Látom más is bizonytalan... :)

Annyi féle fajta babakocsi van, hogy én már komolyan nem tudom, melyik jó, melyik jobb...
Lafi szerintem ez a féle hordozó azért jó, mert bekötöd kocsiba, és ha csak be akarsz ugrani valahova, kikapod úgy ahogy van, és nem kell babakocsiznod... Szerintem praktikus, de segítsetek ki, ha rosszul látom, ezt csak logika szerint mondom... Lehet a gyakorlat tök más...

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin, igen, én is így gondolom, csak kevertem ill. nem tudtam , mi micsoda pontosan, minek mi a neve, elnevezése :oops: ........
Vendég
 


sZIASZTOK!
CSAK BEKUKKANTOK, MERT ELÖNTÖTT MELÓ (SAJNOS, HÁL'ISTENNEK) :lol:
VÖRÖSBEGY: NAGYON KLASSZ A KISFIAD :D ÉS UGYEN NEM IS PARÁZOL ,MINDEN RENDBEN.

AZ ÉN DOKIM SZABIN VAN, TELCSOIN BESZÉLTÜNK,HOGY VOLT EGY 17.HETI UH, OTT MINDEN RENDBEN, KROMOSZÓMA RENDBEN..
VISZONT CSAK A 21.HÉTRE KAPTAM GENETIKAI UHU-RA IDŐPONTOT. A DOKI AZT MONDTA, HOGY NEM BAJ, HA 20-21 HÉTRE CSINÁLJUK :roll: NA, UGYE MOST EZEN NE KEZDJEK EL IZGULNI?!!!

BABAKOCSI: ÉN KERTVÁROSBAN LAKOM, NEKEM MÓZESES BABAKOCSIM VAN, TEREPJÁRÓS KERÉKKEL. VISZONT NAGY BAJBAN VOLTUNK ,MERT A HORDOZÓT SEMMIRE SEM TUDTUK RÁTENNI, JOBB HÍJÁN A WEST ENDBEN BEVÁSÁROLÓKOCSIT TOLTUNK AZ EMELETEN :shock: AKKOR MÉG NEM SZÓLTAK RÁNK.....

HA NEM LÁTNÁTOK,AKKOR BETEMETETT A MELÓ

TSÓKOK
Vendég
 


Blongyi, ne kezdj el izgulni!!!!!!!!18-20 hét között van genetikai uhu, a 21. hét csak 1 héttel van utána, bőven belefér, sőőőőt többet látsz majd, mert nagyobb!(na majdnem odaírtam,hogy a neme is biztosabb, de asszem most nem mérvadó ez a szempont :lol: )
Vendég
 


Vörösbegy:
Nagy gratu a kis-nagyfiadhoz :D Már én is alig várom hogy mehessünk DVD-t csináltatni :D Apának hogy tetszett amit látott? :)

Lafead:
Azt hiszem igazad van,jobb amihez hordozó is van,mert éppen számolgatom,ha külön veszed többet fizetsz!

mazsolasyl
 
 


Hali Csajok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje!

Vörösbegy: a képen ez a kis buksija???:) Lehet, hogy hülye kérdés, de ilyenkor hol van a többi része? :oops:

Norma: örülök, hogy megkerültél. Sajnálom, hogy a kapcsolatotok jelenleg itt tart, de ahogy Blongyi is írta, hátha nálatok is ez egy hullámvölgy, amiből talán kilábaltok. Azért ne add fel magadat senki kedvéért!

Mazsola: tök jó, hogy újra hallok felőled, már hiányoltalak!

Babakocsi téma: mi is valószínűleg használtat fogunk venni, de törekszünk arra, hogy jó állapotú legyen! Bébihordozóból, ami egyeben autós ülés is, használtat veszünk, ismerőstől vesszük, tehát arról biztosan tudom, hogy jó állapotban lesz! A későbbi, kétkerekű, sportbabakocsit pedig kapjuk egy barátnőmtől, hála az égnek erre már nem kell költenünk!

Én holnap megyek a védőnőhöz gondozásra, már előre félek a mérlegeléstől :? Aztán csütörtökön uh., amin a párom is benn lehet, sőt képet is kapunk! Kicsit izgulok az újabb randitól a gyerekkel, de nem tudom miért... :D

KépKép
Kép
sagi1
 
 


köszönöm a drukkokat! a lepény miatt azért izgulhatok a következő UH-ig...22 hetesen kell mennem...francba...remélem megoldódik :?
Mazsolasyl: igen tetszett neki a látvány, főleg ahogy a kukacát mutatták :)
Sagi: egy egy sík, a többi része "lejjebb" volt...a jobb oldalon látszik a két lába, a térdei...

Én még arra vagyok kíváncsi babakocsi ügyben, hogy mennyivel drágább az, amikor a hordozó rá is csatlakoztatható a babakocsi vázára...vagy lehet, hogy mindre rálehet? a héten elindulok nézelődni...

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?