Sziasztok!
Élek, vagyok és olvasni is szoktalak Titeket néha! Nem mindig jutok géphez, eléggé fáradékony lettem, hiába a 2. trimeszter. Amikor tudok pihenek , elég sokat állok/ megyek/ ülök és bizony jól esik a fekvés.
Boo: gratula a szuper eredményekhez!
Blongyi: szintén! Bár nekem nem meglepetés, hogy minden rendben.
Fiú V lány kérdés: sztem is hülyeség preferálni a fiút. Én is lányt szeretnék, sztem lány lesz
. Én tök érzem a mozgásokat 5 napja, de nekem van, ogy akkorát rúg, hogy kivülről is érezni simán. Rettentő ficánkolós, Boti kb hetene mozgott ennyit mint ő 1 nap alatt. Remélem majd szüléskor is aktiv lesz, Boti nulla együttműködést tanúsított (legalább nem állt ellen, de nem is segitett).
Név kérdés: fontos, ogy mondogassátok ki egyben a tervezett nevet. Amúgy én hiszek abban, hogy a baba választ, mi totál meg voltunk zavarodva anno, hetente változattuk és egyik nap egyszerre azzal jöttünk, hogy új nevet találtunk: Botond. És ez úgy belülről jött valahogy, nem volt utána kérdés, hogy biztosan ez-e.
Férjem kérdés: egyelőre nulla haladás
. Még mindig nem érti, azt hiszem, hogy mi is a gond. Mindegy, végül is időm mint a tenger. De sztem ebből sok jó nem lesz. Sajnos ott elrontottam a dolgot, hogy elég sok mindenről lemondtam a kedvéért meg túl sokszor disztingváltam magam , pedig egyáltalán nem vagyok egy nyugodt típus. Ő ehhez van szokva és azt hiszem nem is komálná ha megmutatnám a régebbi arcomat.
Most már remélem lány a pocaklakóm, mert ennyi fiúra muszáj lenne
.
Jó hétvégét!!
Norma