Sziasztok!
Timcike, ez tényleg elég drága... És ez a kötelező oltás???????
És akkor
boldog szülinapot Neked, Timcike!
Meg persze
Neked is Mogyoland!
Mandula, köszi, igyekszem aludni, főleg hogy az éjszakai alvás eléggé töredezett a sok pisilés miatt. Apa rendes volt, mert múltkor többen is kerestek telefonon, míg aludtam, és bonyolította a hívásaimat. felveszem személyi titkárnak...
Timcike, én is nagyon szeretem ezt az állapotot, bár most már tényleg egyre terhesebb a dolog. De azért remélem, Atticy kárpótol(t) azért, ami "utána" jött.
Falevél, nem tudom, hogy jóslófájás volt-e vagy sem, de tegnap nekem is olyan napom volt, hogy felkelni sem bírtam. Egész nap szinte csak aludtam... Állandóan fájdolgált a pocim. NEm tudom, hogy Manócska nem fér már el és azért, vagy ez már jóslófájás volt-e.
Mindenesetre én is inkább itthon vagyok, és csak Apával mozdulok ki, ha nagyon muszáj.
És végre elkészült a babaszoba!!!!!
Apa nagyon ügyes volt!
Megvan a szőnyeg, a bútorok a helyükön...
MÁr csak a függönyt kell megvarrni, (de ez is folyamatban) felakasztani és kész!!!!!!
Olyan jó érzés bemenni...
Falevél, Noémi, ti vesztek/vettetek valami haskötőt vagy hasleszorítót? Nekem több anyuka ajánlotta, hogy valamilyet érdemes, hogy a szülés után a hasi bőrt egy kicsit összetarsa. Lányok, (
Geli, B.lin, Timcike, Mandula) nektek van valamilyen tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?
Manófalvi