Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Érdekes nekem volt ismerősöm és neki a férje be mehetett az ultrahangra.Csak szolni kell,hogy bemehet-e és akkor csak te meg a párod megy be!Vagy csak ismerősnek vagy jó kedvük volt!

ENN: voltatok ma szülésfelkészitőn?Merre ültetek?





Kép
mogyoland
 
 


B.lin
közben már rájöttem, de még Ádám és Gréti is kisebb, mint hogy tejpépet egyen. Vagy ha mégsem, és használjátok, továbbra is áll a felajánlásom :D

Falevél,
szerintem nst-re nem mehet be apa, ott négy nő van egyszerre, nem biztos, hogy örülnének, ha egy idegen férfi nézi a pocakjukat. Amúgy az ajtó általában nyitva van, bekukucskálni betud, ha nincs elhúzva a függöny. De a folyosón is fog hallani mindent, max. nem tudja, melyik az ő babája :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Igen, voltunk tegnap. Elől ültünk, nagyjából a vetítő mellett.

Jövő héten 15-re megyünk. Ti az 13 vagy a 15órásra??

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 

 
 

Sziasztok,

Falevél,

Juhászról ált-ban jókat hallottam. Az ex-angol tanárom is odahordja leánykáit és totál meg vannak vele elégedve.
Ja, a vonalzó, sajna defektes, de nincs időm másikat keresni. Még csak 16, lassan 17 hetesek leszünk. A vonalzó a hátralévő heteket mutatja.
De most szívat, mert a pörgés miatt, nincs annyi időm befelé figyelni, és nagyon lusta egy babó, a kis drágám. Nem nagyon akar érezhetően mocorogni. Gergővel annak idején sokkal nagyobb volt az összhang, persze akkor még nem volt egy nagyobb, aki lassan 2 hete beteg és nyűgös. Nekem minden nyárra jut egy ilyen hosszú betegeskedés. Remélem a jövő nyár nem ilyen lesz.


Manófalvi,

Nagyon gyorsan végeztem, szerencsére, mert ha aznap kész beutalót, bár nektek ez már nem léyneg, amikor a vizsgálat van, akkor nem kell a betegkapunál sorban állni, hanem lehet(ne) menni a vizsgálatra. Beutalónál 2en voltak előttem, de közben más jó nagy pocakosok is jöttek, akik mintha nem ismernék a rendszert, megpróbáltak tolakodni, de nem volt jó napom, így nem engedtem. Ezek után a portás közli velem, hogy nem mehetek be Gergővel a vérvételre, pedig próbáltam olyan gyorsan pörgetni, hogy ne kelljen vele sokáig emberek között lenni, mert bár nem cseppfertőzéses a szalmonella, azért nem szeretek sokat sok ember közt lenni. Mikor kiakadtam, mondtam, hogy oké, akkor vigyázzon rá addig, amíg levetetem a vért. Ő persze nem vigyáz rá, de nem is érti meg, hogy sem akkor, sem máskor nem tudom kire hagyni a fiam, bedurrant az agyam, kimentem, és bementem hátul, senki sem volt vérvételen, gyorsan beugrottam, mire kijöttem már 6-8 kismama üldögélt a folyosón.
Szóval jó kis tortúra volt.

geli08
 
 


Sziasztok!

Geli, a lényeg, hogy megoldottad! :D :D
Erről eszembe jutott, hogy amikor voltunk szülésfelkészítőn, akkor is egy pár hozta a kb 2 éves gyerekét is, mert nem tudták kire hagyni hétfőn 1 órakor. Erre valami biztonsági őr szólt nekik, hogy nem vihetik be... :( Persze vigyázni ő sem volt hajlandó rá...

Tegnap nem tudom, mi volt, de szinte egész nap feküdtem és aludtam. Annyira kiütöttem magam, hogy nem győztem pihenni.
Szegény Apának meg sem ebéd, sem vacsora... :( De türelmes volt és megértő!!! :D

Szép napot mindenkinek!
Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Most látom csak, hogy a vonalzó a pocakméretemmel is foglalkozik... :lol: :lol: Ami igaz, igaz, az elmúlt 1-2 hétben szinte naponta nő... :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziasztok!

Geli, Manófalvi, Mogyoland, Falevél és Lin! Nagyon köszönjük a kedves szavakat!

Lin! Akkor Gréti nálatok még nyugisabb volt! :) Ádám csak egyszer nyikkant meg a keresztelőn, de a cumival megoldottuk. Mekkora már a lánykád?

Manófalvi! Amikor én voltam így a finisben, mint te most, én is egyfolytában aludni akartam. Ne is törődj vele, ezzel jár! :wink: Kíváncsi vagyok mekkora babát jósolnak neked, mikor mégy UH-ra?

Geli, már te is mindjárt félidős leszel?! :shock: :D

Linácska! Aranyos vagy, de mi még szopizunk, van elég tejcsi. A tápszer is fennt virít a szekrény tetején már vagy 2 és fél hónapja. :)

Mogyoland! Én szerintem biztos ismerős volt, hogy beengedték, mert általában négy-öt nőcit is behívnak egyszerre, és van hogy mindnyájan bugyira vannak vetkőzve. Van olyan ismerősöm, akinek még a babáját sem engedték megnézni mondván, hogy nem érnek rá mutogatni, mert sokan várnak odakint. :?

Most ennyi fért bele. Legyen szép napotok!

Adri

Kép
Kép
mandula82
 
 


Voltam a dokinal es felirattam mind2 oltast neki.Kurva draga,elnezest a kifejezesert de nem talaltam szavakat.Hat ez van,Atticy-ert mindent!Osszesen 21 143 fizettem.
Hamarosan jonnek a szuleim,mert kozeleg a nagy nap. A szuletesnapom,es fel akarnak koszonteni,mivelhogy mi nem megyunk haza,de ha maggondolom magam lehet Atticy-val egy idore hazamegyek veluk,mert itt megesz a penesz.Legalabb ott van a baratnom,akinek 2 honappal idosebb a kisfia,es egyutt mennenk setalgatni.

Nagyon aranyosan es szepen fejlodtok kismamak.Annyira tetszik.Imadtam terhesnek lenni,csak uatana ami jott,azt kellene kihagyni,es akkor minden okes lenne.
Hat most egyenlore ennyit!


KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


sziasztok!


Enn: mi a 13 órásira megyünk!


Tegnap voltam a terhes gondozóban minden eredményem okés :lol:

Azt mondta a védőnő, hogy még a vérképem is jobb mint múltkor volt bár akkor sem szólt ,hogy milyen! :oops:

Timcike akkor isten éltessen még sokáig!

Amugy nekem szombaton volt és Apa megint a forma1-en volt mint tavaly is de nem baj jövőhét vasárnap megtartjuk a családommal


Kép :P
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Anita: akkor jó, mert mások is jókat mondtak róla, úgyhogy maradok nála (ő a körzetis gyerekorvosunk...), így legalább közel lesz és a védőnőm is kapcsolatban lesz vele. :D

Timcike: milyen oltásokat vettél Atticynek? Tényleg nagyon drága...

Manófalvi: addig aludj, ameddig tudsz... :D én szinte minden nap alszom délután is (mondjuk a várandósság előtt is nagy alvó voltam...)

Manófalvi, Pálfinoémi: nektek volt már jóslófájásotok? Nekem tegnap volt egy menstruációszerű görcsöm, kb. 1 percig, aztán elmúlt... Kíváncsi vagyok, hogy hétfőn mit mondanak az NST-n...

Egyébként most kezdem érezni, hogy miért mondják terhességnek a terhességet. Állandóan pisilni kell, és már alig mozdulok ki, mert nagyon hamar elfáradok (még szerencse, hogy a belvárosban lakunk, így minden közel van...) , a járásom meg kb.olyan mint egy pingviné... :D Hiába, Sára baba szépen növekszik, és ez a lényeg...
És egyre izgatottabb vagyok, nagyon várom már a szülést!!!!!!!

Kép

Kép
falevel2
 
 


Timcike, Mogyó [img][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/070527/1175192599.67_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu[/img]

Tényelg, a terhesgondozó mikortól van nyitva és meddig??? Mert lassan nekem is aktuális lesz a beutaló kérés. Lehet, h jövő hétfőn ha megyünk le megint, akkor el kellene intéznem. Én mindig aznap szoktam, de mivel olyankor a doki is megnéz, mindig be kell csekkolnom a szülészetre is.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


ennn: 8-tól van nyitva a terhesgondozó, de van mikor hamarabb is ott van a nőci. Pontosan nem tudom meddig van, de délig biztosan.

Kép

Kép
falevel2
 
 


Sziasztok!

Timcike, ez tényleg elég drága... És ez a kötelező oltás??????? :?
És akkor boldog szülinapot Neked, Timcike!
Meg persze Neked is Mogyoland! :D

Mandula, köszi, igyekszem aludni, főleg hogy az éjszakai alvás eléggé töredezett a sok pisilés miatt. Apa rendes volt, mert múltkor többen is kerestek telefonon, míg aludtam, és bonyolította a hívásaimat. felveszem személyi titkárnak... :lol: :lol:

Timcike, én is nagyon szeretem ezt az állapotot, bár most már tényleg egyre terhesebb a dolog. De azért remélem, Atticy kárpótol(t) azért, ami "utána" jött.

Falevél
, nem tudom, hogy jóslófájás volt-e vagy sem, de tegnap nekem is olyan napom volt, hogy felkelni sem bírtam. Egész nap szinte csak aludtam... Állandóan fájdolgált a pocim. NEm tudom, hogy Manócska nem fér már el és azért, vagy ez már jóslófájás volt-e.
Mindenesetre én is inkább itthon vagyok, és csak Apával mozdulok ki, ha nagyon muszáj.
És végre elkészült a babaszoba!!!!! :D :D Apa nagyon ügyes volt! :D Megvan a szőnyeg, a bútorok a helyükön... :D MÁr csak a függönyt kell megvarrni, (de ez is folyamatban) felakasztani és kész!!!!!! :D Olyan jó érzés bemenni... :D

Falevél, Noémi, ti vesztek/vettetek valami haskötőt vagy hasleszorítót? Nekem több anyuka ajánlotta, hogy valamilyet érdemes, hogy a szülés után a hasi bőrt egy kicsit összetarsa. Lányok, (Geli, B.lin, Timcike, Mandula) nektek van valamilyen tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Köszi Falevel!
És a becsekkolásos "iroda" mikortól van???
Mert a vv az reggel 7től. ami nekünk jó is lenne. De ha nem aznap szerzem a beutalót, akkor be kell csekkolnom. Viszont ha az csak 8tól van, akkor kár lemenni.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!

Timcike! Nagyon boldog szülinapot! :D
Milyen oltás kerül ennyibe?! :shock: Én majd a pneumococcus ellenit szeretném beadatni Ádámnak. Állítólag annak az ára is ekörül mozog, ha nem drágább. :roll: Láthattam ma Atticyt délután az Alföldi és a Domus körül? Olyan volt mintha őt láttam volna talán apukáddal.

Manófalvi! Mivel császáros voltam, és ez esetben kifejezetten tiltott dolog, így sajnos nem tudok nyilatkozni. Felveszed személyi titkárnak? Ez jó! :lol: Tényleg nagyon rendes, ha még a telefonokat is lerendezi. :) A fájásod pedig szerintem is jóslófájás lehetett.

Mindenkinek további szép estét!

Adri

Kép
Kép
mandula82
 
 


Mogyoland! Neked is boldog szülinapot!
mandula82
 
 


Köszönöm a születésnapi köszöntést,de az majd csak aug.2o-án lesz :D 8) :oops: .Monyó-neked is sok boldog születésnapot,minden vágyad teljesülését!!!! :wink:

Milyen oltást?Neis Vac-C és Rotarix.Nem,nem kötelező.
Puszi nektek!És jó pocakosodást,meg jó babázást! :wink:


KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Mandula, köszi a választ. Akkor ez már jóslófájás... Hhhhhmmmm. Akkor jelzem Apának, hogy ha hívom, akkor jöjjön... :D Addig meg intézze a telefonjaimat! :lol: :lol: :lol: :wink:

Szép napot mindenkinek!

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


sziasztok!

Azért még Minimanó várjon még ne siessen annyira van még ideje. :D

Hát nekem meg ha álldogálok most már fájdogál a hátam eddig ilyen nem volt nyilván a poci kezd már nehezedni :lol:



Kép
mogyoland
 
 


Éjszaka megint fent dekkoltam 2 órát kb. és Mogyobaba meg dolgozott anyukája hasában éjszaka éli aktivitását 8)


Szombaton megyek repülősnapra!!!Kicsit tartok a nagy hangzavartól.A párom bent dolgozik és bent leszünk a telephelyén mert kaja pia minden lesz.Ott azért nem annyira hangos.
Vasárnap meg Búcsú lesz nálunk oda is szeretnék kijutni hát nem tudom mi lesz ezekkel a nagy tervekkel! :P

Lányok :nektek is szokott sűrűn csuklani a babátok?


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Mogyoland: hát merész vagy, hogy bevállalod a repülőnapot, mi idén kihagyjuk... ugyanis Sára baba a mozit sem bírta (vagy inkább én?), végig ugrált a hasamban... szóval most már kerüljük a hangos helyeket...
Kb.2 naponta nekem is csuklik a kis drágám...

Manófalvi: én még nem vettem hasleszorítót. Ti hol veszitek? Tudtok lelőhelyeket, hogy hol mennyiért lehet kapni?

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
falevel2
 
 


Manofalvi,
haskötővel kapcsolatban: szerintem a legtöbb anyukának nem volt, szerintem anélkül is nagyon szépen helyreáll a dolog. DE: pl. nekem annyira gyorsan jött ki Lili, hogy leesett a rekeszizmom, és ahogy felálltam, és ugye nem tartotta semmi, mint ülésnél, gyakorlatilag nem kaptam levegőt. Erre a 11-es nagyvizitnél az osztályvezető főorvos jött rá, már majd frászt kaptam, hogy gyakorlatilag végig röhögcsélve megszülök egy 4 kilós gyereket, aztán meg nem tudok felállni...
Na mindegy, a lényeg, hogy szalasztották a férjem haskötőért, mert az tartotta, és így fel tudtam állni. A Medidentbe vette, 2-3000 Ft körül van.

Timci,
ezek milyen oltások? Még nem is hallottam róluk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Nekem volt és szerintem megéri megvenni. Nekem nagyon szépen helyrehozta a hasam. Én az SZTK alatt vettem (alaksorban, ahol a terhestorna is van, van egy egészségügyi cuccokat áruló bolt.)

Linácska: A rota az hányásos, hasmenéses vírus elleni oltás. Állítólag sok kisgyerek elkapja és csak 6 hónapos korig lehet beadni. Másikat nem tudom.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Ja kihagytam: Haskötőm volt

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


B.lin,
ez a rota akkor nekünk kimaradt, de tényleg szinte minden kisgyerek átesik rajta. Lili már kapott meningococcus, pneumococcus, bárányhimlő ellenit. A pneumococcus tényleg nagyon drága, 16000 Ft egy, és még Lilinek is kettő kell, egy év alatt meg talán 3.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Mogyoland, tényleg bátor vagy, hogy ilyen hangzavart bevállalsz... :D Mi is úgy jártunk a múlt héten, mint Falevél, hogy a moziban is végig püfölt, és nyomta a hólyagomat rendesen. Ki is kellett mennem közbe... :oops:

Csuklás: nálunk naponta legalább 2X előfordul. Ezt élvezi a családom, ahogy ütemesen ugrál a hasam. A bordarúgások nekik semmit nem mondanak... :wink:

Haskötőt ma néztem a Medidentben, és lehet kapni 2e pár száz HUF, de mivel ez is méretfüggő, így az eladó azt ajánlotta, hogy szülés után vegyük meg, mikor már megszületett a baba, és meg tudjuk mérni, mekkora is kell... 5 cm-ként van méret. Ez is Apára marad. :D Néztem fehérnemű boltban is, de ott bugyis változat van 4-5-6 e-ért. És szintén nem tudjuk most felpróbálni, és utólagos beszerzést igényel. :? Falevél, Te tudsz még egyéb helyen ilyet?

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziasztok!

Megvagyok, csak rokonok voltak nálunk, így egy kicsit el voltam veszve.

Ezen a haskötő dolgon még nem is gondolkodtam. Kellhet?

Én repülőnapra már nem megyek, mert az Uram "nem enged ki" :-), bár, ezzel én is tökéletesen egyetértek. Én már a 37. hétben vagyok, bármikor elindulhat a Baba, így nem merem kockáztatni, hogy esetleg ott kint történjen meg, és a közlekedési dugók miatt ne érjünk be a kórházig. Még, ha mentővel is jönnénk befelé.

Az én babám is szokott csuklani. :-)

Kedves Falevél!
Szerintem sem túl jó ötlet, ha a férjed elkísér egészen be az nst-re. Engem zavarna egy férfi ott. Nem vagyok sem szégyenlős, sem prűd, de ez elég intim dolog. Csupasz hassal, szabadon, szerintem más sem örülne neki. Remélem nem haragszol.

Holnap megyünk az utolsó uh-ra! Szurkoljatok, kíváncsi vagyok, mekkorának saccolják Babamacit! :-)

Geli!
A portás/biztonsági őrrel nekünk is meggyűlt a bajunk Linácskával tegnap. Tündér volt, mert bevitt, sőt be is kísért Lilivel együtt, mert előtte nekem is fájt a hasam. A fickó meg minősíthetetlen hangnemben és stílusban közölte, hogy nem lehet a Picikével felmenni! Nagyon agresszív és ellenséges volt!

Az nst némi jóslófájást nálam is mutatott, de nem éreztem belőle semmit. Az előtte lévő hasfájás valószínűleg a Kicsi helyezkedése miatt volt. :-)

Puszi Mindenkinek!
Noémi

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Az egyik agyhartya gyulladas ellen,a masik meg mindenfele gonosz baci ellen,ami hasmenest meg lazt,hanyast okozna... :roll: :oops:

Csuklas-igen Atticy is egy nap min.3x csuklik,de adok kiskanallal neki egy kis citromlevet es egybol elall vagy adok egy kis didit.Mikor mit... :lol: 8) Nem akarom,h.a kicsi szivet kifarassza.


KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Pálfinoémi: már lemondtunk arról, hogy bejöjjön az NST-re a férjem. Először azt hittem, hogy egyedül leszek bent, azért kérdeztem, de így hogy többen vagyunk már ő sem akar bejönni..meg persze én sem szeretnék senkit kellemetlen helyzetbe hozni...
Hogyhogy mész UH-ra? az nem a 38.héten van? Már én is úgy mennék...

Haskötő: én egyelőre akkor nem veszek, majd szülés után kiderül, hogy kell-e és hogy egyáltalán mekkora kell...

Kép

Kép
falevel2
 
 


Szerintem meg az orvosok szerint sem ajánlatos a haskötő.Nekem is van,még a növéremtől,de nem használtam.Miért?Mert akkor a pocak tiszta flötyi lesz,mikor már nem fogod hordani,mert nem öneröből húzodik vissza.Még nekem is van igy is pocak,de azt könnyen le lehet idővel edzeni.Még nem igen merem megeröltetni,de hamarosan elkezdek felüléseket csinálni. :oops:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Hello!

Hát a moziban én is igy jártam azért merem bevállalni a repülősnapot mert a telephelyük kicsit messzebb van de nem szokott olyan nagy hang lenni mint ott közelben.Hát reméljük semmi baj nem lesz .Apa is azt mondta,hogy sok a mentő (hát köszi)gondoltam magamban. :lol:



Kép
mogyoland
 
 


Haskötő akkor egyelőre nem lesz. :wink:
Mogyoland, azért vigyázz magatokra! És készülj fel minden szükséges dologgal, ha esetleg történik valami. De nem fog! Fő a ++++! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


hú nagyon pangunk ma!

Mindenkinek jó hétvégét majd jelentkezem! :lol:




Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Fú tök állat volt a repülős nap igazából nem volt hangzavar valahogy úgy oldották meg ,hogy abszolúlt ne volt hangos csak a grippenek meg a mig29-es volt hangos de bent nem lehetett annyira érzékelni!
Mogyokám sem volt rosszul mert szinte meg sem mozdult csak mikor csuklott!Meg azért egy két moccanás de amugy alukált! :lol:

További jó hétvégét!


Kép
mogyoland
 
 


Mogyoland: akkor jó! Holnap is kimész a repülőnapra?

Borsika: a látogatási rend hogy van a kórházban (gyermekágyas részlegen a baba-mama szobákban?) Ugye a szobába nem jöhetnek be a rokonok? Egész nap bármikor jöhetnek a rokonok, vagy van valami időintervallum meghatározva erre?
Előre is köszönöm a válaszodat!

Kép

Kép
falevel2
 
 


Sziasztok!

Falevél!

Oké, bocsi az nst miatt, csak gondoltam fontos lehet. :-) Az uh-t meg 36-38. hétre írják és mivel a férjem főnöke ezen a héten nem volt, én meg már a 37-ben vagyok, így most mentünk. :-)))

Babamaci jól van, bár, várhatóan kisebb lesz, mint az átlag, mert a cukordiéta eléggé lekorlátozza a bevitt tápanyagmennyiséget. A lényeg, hogy most 2424 g. Nagyon bízunk benne, hogy azért a 3 kg-t eléri!

Puszi Mindenkinek!
Noémi

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Pálfinoémi: még van pár hete a babónak nőni!
Tök jó, akkor én is a jövő héten elmegyek UH-ra is. :D Hétfőn reggel megyek az első NST-re... kíváncsi vagyok milyen lesz.

Kép

Kép
falevel2
 
 


falevél

Probáltam vissza olvasni de nem megy. A legfrissebekre válaszokok bocsánat attól akinek nem válszoltam, írjátok le mégegyszer igérem válaszolok! Szabin voltam holnap megyek haza most több időm lesz válaszooni.

Na szóval elvileg egésznap beengedik a látogatókat, a babákat hétköznap 17-17:30 ig muatatjuk meg, vasárnap és ünnepnap 11-11:30-ig. Az nap mikor megszületett a baba látogatási időn kívül is megmutatjuk.A gyereágyas szobákba be lehet menni ha épp nincs szoptatás. A bábás szobába nem mehetnek be látogatók, elvileg de kevesen tartják be, ha észre veszzük szoktunk érte szólni!

Olvastam többen is jöttök hétfőn felkészítőre, ha jöttök hozzánk is köszönjetek rám dolgozok délután.

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


Köszi Falevél! :-) Aranyos vagy! :-))) Az NST tök izgi szerintem! :-)

Tegnap kirúgtunk a hámból az Urammal és rendeltünk pizzát! :-))) Csak keveset ettem belőle /mert ugye, nem szabad/, de azért remélem Babamaci is "építkezik" belőle! :-))))))))))

Szép napot Mindenkinek!
Noémi

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Borsika: köszi a választ! Megnyugodtam, mert én majd szeretnék baba-mama szobába menni, viszont annak nem örülnék, ha a látogatók ki-be járkálnának a szobában.

Ja, és megírnád a neved ide vagy priviben? Ha megszületett Sára, akkor remélem találkozunk a kórházban... :D

Holnap megyek NST-re!!!!!!! Már úgy várom!!!!!!!!

Kép

Kép
falevel2
 
 


Mogyoland, örülök, hogy élveztétek a repülős napot! :D A városban mi sem nagyon hallottuk a zajt. :) Tegnap jó idő volt rátok, ma már nem volt olyan kegyes az időjárás, egész délelőtt szakadt... :(

Falevél, majd írd meg, mi volt az NST-n! Mi pénteken megyünk. Utána meg akkor megyek UH-ra. Bár nekem a védőnő a 38.hetet mondta, de akkor ez is változó (36-38.hét). :D

Noémi, szerintem se aggódj a baba mérete miatt :D , egyrészt ez csak egy becslés, amiben akár 20-40 dkg eltérés is lehet. Meg még van ideje nőni a kis babamacinak! :D És ilyenkor raktározzák el a zsírtartalékaikat... :D A lényeg, hogy minden rendben van vele! A többi alkat és egyén függő! Már most!!!!! :D

Tegnap mi is kirúgtunk a hámból... Bementünk a Borutcába eső után, mert jól esett a levegő. De annyian voltak, meg is lepődtem, hogy így eső után egy szabad asztal+pad nem volt!

Ma reggel meg elég rosszul ébredtem. Hánytam... :( Pedig erre már nem volt példa ... (most gondolkodom, de) legalább 4-5 hónapja... :( Remélem, nem szedtem össze semmit, csak nem kellett a gyomromnak a kajcsi... Talán mostanra jobb egy kicsit, de csínján bántam az ebéddel is...
A hányás összefügghet a szüléssel már, vagy inkább csak nincs hely a gyomromban, szerintetek???

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Borsika, ok. Majd rádköszönök ( ha megismerlek, de remélem igen :D ) Én a 3órás turnusban leszek majd. :wink:
Ha jól értettem a babás szobákba nem mehet be látogató. Ez akkor azt jelenti, h apuka sem. :? És a babát ki kell tolni a folyosóra? Vagy csak én mehetek ki beszélgetni???? Nem teljesen vili. :roll:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Manófalvi: Én az elején és a végén is hánytam. Szrintem itt már köze van annak is, hogy nyomja a pici a gyomrod.

Ennn: Elméletileg az apuka se mehet be, van egy nagy ablak az ajtón és azon keresztül lehet megmutatni. A folyosóra se lehet kivinni, főleg, hogy sokszor nyitva van az ablak és nehogy huzatot kapjon, meg sokan mozognak ott.
Ez mind azért van, hogy nehogy véletlen is elkapjon a baba valamit.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


sziasztok!

Hát igen ma is voltunk bent a repnapon jó volt kivéve,hogy esett egy párszor az eső és egyszer elkapott minket is de annyira nem áztam el! :?
Volt utánna melegedés meg ne fázzak!


Szerintem kevés a hely a gyomrodban és lehet ,hogy valamit nem bir a gyomrod nekem a paradicsomtól fáj és hányok mire rájöttem két éjszakát is igy töltöttem el. :?

Jó éjszakát mindenkinek!
Sziasztok! :D
mogyoland
 
 


Elvileg nem mehetnek be a babás szobába apuka se. Úgy szolták az anyukák csinálni hogy ki viszik a babát az ajtóba és ott mutatják meg.

Falevél

A nevem Borsosné Kati Vörös vállig érő hajam van!

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


Sziasztok!

Mogyoland, remélem, nem fáztál meg!!!!

B.lin köszi a megnyugtatást. Akkor nem aggódom vírusok miatt! :D egyébként azóta semmi. Le is kopogom... :D

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Manófalvi!

Neked is köszönöm a biztató szavakat! :-)))

A hányás szerintem is a gyomrod "kisebbedésével" függhet össze, de azért kérdezz rá az orvosodnál!

Szép napot Mindenkinek!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sziasztok!

Csak azert irok,h.ertesitselek benneteket,jovo honaptol mar Nagykoroson fogunk lakni.Sikerult vennunk egy csodas hazat. :wink: Egy par kep rolla.




KépKép

Kép

Kép
Kép Kép Kép Kép

Meg Atticy-rol is 2 kep. 8)
Kép Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timcike!
GRATULÁLUNK!!!!!!!! Nagyon jól néz ki! Nem is kell semmi festés, felújítás!!!!
:D És Atticy még mindig egy kis zabálni való portéka! :D :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziasztok!

Na, túl vagyunk az első NST-n és az utolsó ultrahangon is...
Az NST jó volt, bár Sárának nem nagyon tetszett, hogy rámkötöztek mindenfélét, úgy fickándozott az első negyed órában mint még soha...
Az orvosom szabadságon van, így a Bakó doki nézte meg az eredményt, azt mondta nagyon szép , minden rendben van és egy hét múlva kell mennem újra...

UH: itt is minden ok, bár egy kicsit betojtam, mert Sára becsült súlya 3409 gramm, ami vagy azt jelenti hogy nagyon közel a szülés, vagy azt hogy legalább 4 kilós lesz, ha kivárja a szeptembert...

Borsika: Köszi!

Timcike: gyönyörű a ház! :D

Kép

Kép
falevel2
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?