Új privát üzeneted érkezett!

Rima,
havazottt??????????? Azta mindenit. Mi az a scan, bocsi a tudatlanságomért, de tényleg nem tudom. Az az ultrahang? Mióta nem jött már meg? Mondjuk lehetne több ötlete a dokinak az biztos :?

Hát igen fizetés több, de ahogy néztük az állás - albérlet arányokat, annyira sajna nem érte volna meg :? Vásárlási inger itt is van keményen, iszonyatos leárazások, és természetesen áru dömping, de van egy reális Uram, aki visszafog :lol: :lol:

Igen, már gyermekkel utazunk, már nézegettem, hogy 1 év alatti gyermeknek mennyit kell fizetni, kell-e egyáltalán stb...

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


Szia Purc,

Bizony havazott, de csak London egyik reszen, ez abbol erdekes, h telen sincs itt nagyon ho, csak eso :evil:
igen, ultrahang... az itteni dokikhoz inkabb nem szolok :(
nalunk meg inkabb a parom koltekezik, de azert normalis keretek kozt es igy legalabb sok ajandekot kapok :D
van vmi rokon kint veled a ferjeden kivul? vagy teljesen egyedul leszel a picurral?

vigyazz magadra meg a babokra :wink:
rima
 
 


Sziasztok!

Hazaugrottam, mert le lett zsirozva egy inszemi a Kaaliban (csokosok vagyunk szerencsere, van ismeros doki) de sajna, a peteeres 2 nappal hamarabb megtortent :( de azert 2 nappal hamarabb (ereztem is a szurast bal oldalaon, ahogy az UH is mutatta) egyutt is voltunk, szerencsere. Lehet, hogy a gyerek termeszetes uton akar foganni? :)
Mar itt vagyok ujra Bergenben, de jovo hetvegetol ujra otthon, mert akkor kezdodik a rendes nyari szabim. Mar nagyon varom, mert most 2 napig, amig otthon voltam, igazi strandido volt, vegre felvehettem egy ket nyariruhamat es papucsomat. Itt viszont esik es hideg van.
Rima, azert nem talaltalak az iwiw-en, mert nem is gondoltam, hogy 20 ev alatt vagy, 20 es 30 kozotti korhatarral kerestelek. De igy mar ok, te talaltal meg engem. Csini csaj vagy, a parod is jokepu. Nem hazasodtok? O milyen nemzetisegu? Hallom, hetek ota esik Angliaban, jo kis nyar...
Purc, meg 6 het! De jo lesz nektek! Babucival... keszulodtok mar, babaagy, babaszoba kesz?
katavirag
 
 

 
 

Szia Katavirag,

Nagyon drukkolok :wink: !
Koszi szepen, hazassagrol beszelunk eleg gyakran, csak van egy oriasi problemank, ami miatt nem lehet :cry: ! o Albaniabol szarmazik, es augusztus elejen megyunk oda "nyaralni" :?
Bizony, holnap leszek 20 eves, de ugy erzem magam mint 75 :oops:
Itt junius elejetol nem vot olyan nap, h ne esett volna.....

mennyi ideig voltal otthon? jajjj, de jo volt nektek :wink:
rima
 
 


Rima, csak azért kérdeztem mert itt simán ultrasound, semmi keccmecc :) Nincs itt senki rokon, egyedül leszek, de ennek is megvan az előnye úgy gondolom, legalább nem szólnak bele :lol: Holnap lesz a szülinapod????? Nekem ma van :lol: Akkor Boldog Szülinapot nekünk!! Jó fiatal vagy akkor még, én már visszafelé számolok, főleg ettől a ponttól :lol: :lol:

katavirág, dejó, hogy voltál otthon, az nem jó, hogy lekéstetek az inszemről :cry: De ha elkaptátok, akkor tényleg nem is kell lehet az inszem :lol: :lol: Hát itt marha meleg van, mondjuk még mindig jobb, mint a hideg, nem bírnám. Kitartás hozzá! :oops:
Már csak 6 hét, ne is mondd, pánikroham már van rendesen. A bútorok megvannak, de nincsenek összeszerelve a hétvégére van tervbe véve. Átadtunk most egy projektet, és talán lesz időnk. A gyerekülést is be kell szerelni a kocsiba, meg nagyjából összerakni a szobát, amihez apa feltétlen kell. Utána majd én csinosítgatom. :lol:

Pusssz mindkettőtöknek

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


Jujjjj, de jo!!!! Akkor BOLDOG SZULINAPOT nekunk :D !!!!!
rima
 
 


Boldog szulinapot mindkettotoknek! A ferjemnek most lesz csutortokon, meg jo hogy eszembe jutott :)

Rima, attol, mert alban, te meg magyar vagy, miert nem lehet hazasodni? Vallasi oka van?

Purc, ez egy edes panik, nem? En mar arra varok a legjobban, hogy vegre vehessek babaruhat, pelenkazoasztalt, terhescuccokat. Tudom, sokan babonabol mindezt az utolso honapokra hagyjak. En bar babonas vagyok, de ez nem erdekelne.
:wink:
katavirag
 
 


szia Katavirag!

Kepzeld szombaton megkerte a kezem :D , csak sajna ez nem ilyen egyszeru, ugyanis o meg mindig nos :cry: es ez nm olyan hazassag mint a tobbi, ugyanis a novel megegyeztek, h csak azert hazasodnak ossze h a parom megkapja a papirokat, de ez miatt meg 5evig hazasoknak kellene maradniuk, amit o nagyon nem akar....az egyetlen kiut, ha o most elval es engem elvesz, de ahhoz 3-4 honapig Albaniaban kellene elnunk..ami per pillanat egyikunknek sem jo :( ... persze ez az egesz hihetetlnul bonyolult es nem is tudom, h tudtam az egeszbe igy belekeveredni...
rima
 
 


Szia Rima,

akkor beletrafaltam a problemak kozepebe :D Ezek szerint a parod alban es egy angol not vett el erdekbol. Nem is voltak tarsak?
A helyzet valoban bonyolult. Azt nem ertem, miert kellene Albaniaban elnetek.
Mindenesetre a lenyeg, hogy egyutt vagytok es szeretitek egymast. Ahhoz pedig kulon gratulalok, hogy megkerte a kezed! :P

Purc, gondolom elfoglalt vagy. Mar csak 5 het es jon a kisfiatok!

Velem semmi kulonos. Varom a hetveget, szabira megyek, hazautazom. :D A ciklusom bo masodik feleben jarok es nem erzek az eg vilagon semmit. Azt hiszem, most sem leszek terhes. Kovetkezo ciklus terve a lombik, amire olyan keseredesen gondolok. Valahogy en nem igy akarok teherbe esni. :(
katavirag
 
 


Szia Katavirag,

ez egy nagyon hosszu story, lenyeg a parom 19eves volt mikor eloszor taliztak, a no 30, parom illegallis, a nonek lakasa, vegulis ok egymast hasznaltak ki, a nonek jo volt, h egy fiatal sraccal van, Marionak, meg h ingyn lakas, kaja, van aki mos, foz ra, de a baratom mondta neki, h o ot nem szereti es h o tovabbra is fog csajozni....aztan egyik nap a baratom hazaakart menni, mert a huga ment frjhez, de azt mondtak neki, h nem johet vissza, erre a no, h akkor hazasodjanak ossze, igy megkapja a papirokat, ez olyan 2evvel ezelott volt....a no nem angol, hanem litvaniabol van(van egy 14eves kislanya, akit evente egyszer ketszer latogat), ezert is 5evet kell hazasoknak maradniuk, amugy csak 3ev lenne, de ezt akkor egyikuk sem tudta.... aztan tobb mint egy eve jottem en, es megtortent, h egymasba szerettunk, osszekoltoztunk, persze en akkor meg nem tudtam, h van felesege, mert szegyelte bevallani, persze mindig mondta, h vmit elkell mondania...szoval 8honap utan egy holgy felhivott es bejelentette, h a baratom az o ferje....aztan egy honapig hivogatott ejjel nappal, mert akkor jott ra, h szerelmes a baratomba(de a baratnojenek azt mondta, h neki csak az faj, h Mario vegleg elhagyta es h ot meg pasi nem hagyta el)....hat roviden ennyi a storym, de azota jol megvagyunk :)


amugy megertem a lombikos dolgot, nekem se nagyon tetszik a gondolat, de ugy erzem, h en is ott fogok majd kikotni, de nehogy meglepodj a honap vegen :lol:

Purc! mar alig varom a babas fotokat :D ! ha itt lennel, mar tuti vettem volna neked egy csomo babarucit :D
rima
 
 


Szia Rima,

hat a sztory kacifantos. Fiatal vagy meg, gondolom a parod is 20 egynehany. Mivel gyereket szeretnetek (gondolom mindketten) arra a kovetkeztetesre jutok, hogy a kapcsolatotok komoly. Remelem, nem csak te akarod es nem csak azert, hogy ezzel is megerositsd a szalakat kettotok kozott.
Tudod, en mint tapasztalt tyuk (bocsi, de megiscsak 13 evvel vagyok idosebb) azt mondom, adj ennek a kapcsolatnak meg idot erosodni. Meg siman van 5 eved bulizni, szorakozni, lazitani. Az a ferfi, aki 19 evesen mar ilyen tortenetekben el, 20 egynehany evesen ilyen multja van, hat szoval, szerintem kell meg ernie a fiunak.
Persze ezzel nem josolni akarok, hiszen most kerte meg a kezed! Csak talan feltelek igy ismeretlenul is.
A litvan not nem is kommentalom, aki ugyebar a gyermeket otthonhagyta. Milyen anya az ilyen?
katavirag
 
 


Rima, katavirággal tök egyet értek, van még időtök. És 19 évesen azért még a lombik szerintem messze van. Először is azt lenne jó kideríteni, hogy miért van ez a mensi kimaradásos rész. PCOS-ra nem gondoltam a dokik. van egy oldal ww.pcos.hu azt hiszem. Ott tök sok minden le van írva róla. Annyit tudok az is mensi kimaradásokkal jár, persze lehet nálad tök más a gond.

Aranyos vagy, hogy sok babarucit vennél :lol: :lol:

Katavirág de jó, hogy mész haza :cry: Még ne temesd a ciklust, nem feltétlenül kell érezni bármit is, főleg ilyenkor még. Majd utána mikor jön a rosszullét :lol: :lol:

tegnap voltunk dokinéninél picur 2232 gramm, állítólag átlagos súlya van. Kettes fázisú a méhlepényem, többen azt mondták nem húzom ki a 40. hetet :shock: Uram pánikban. Már nem enged egy kupakot sem lecsavarni, nehogy beinduljon a szülés :lol: :lol: Teljesen készen van szegény :lol:

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


Ja tegnap még annyir fűztek hozzá, hogy már csak a jobb veséje nagyobb a picurkának, igaz minimálisan, de mennünk kell szülés előtt egy urulógus gyerekorvoshoz :? Megmutatni neki a leleteket, aztán megbeszéljük, hogyan tovább.

Tényleg eldugultam

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


A babat mind2en nagyon akarjuk, sot o volt az elso, aki ezt ki is mondta...
tudjatok, en azt a not nagyon sajnaltam, de aztan rajottem, h nincs mit sajnalni, mert egy no eloszor is anyanak van teremtve es amikor en azt mondtm, h nem erdemli meg a lanyat, azt valaszolta, h o nagyon jo anya, mert minden nap felhivja es a bankszamlajan nem tudom mennyi ezer font van, szegyen, h ilyen nok anyanak nevezik magukat :(
en csak attol tartok, h a parom vegul visszafog hozza menni, nem tudom, h miert de van egy ilyen erzesem :( amugy o mar lassan 26 lesz, szoval mar eleg erett arra szerintem, h eldontse mit is akar :?

Purc! neztem a weboldalat, hat meg 2 het es megyek kivizsgalasra, aztan kiderul mi is a gond, nem tudom miert kell ilyen sokat varni....
te mar biztos nagyon izgatott lehetsz! Bizti nagyon jo erzes, h nemsokara mar 3 lesztek, ill mar vagytok :wink: ott mennyi ideig lehetsz otthon a babaval?

Katavirag! de jo neked! akkor egy jot szabizol es mikor ujra irsz, mar csak jo hireket :wink: !
rima
 
 


Purc,
de jo, hogy vegre jelentkezel. Ez jo, hogy meg egy kupakot sem csavrhatsz le... :lol:
Rima,
ha van egy olyan erzesed, hogy vissza fog hozza menni, az nem jo jel. Lehet, hogy szeretne gyereket, de egy no akkor legyen anya, ha van ferfi mellette szilardan. Aztan meg van aki igy is elvalik. De egydul nevelni egy gyereket baromi nehez lehet.
katavirag
 
 


Sziasztok,

Rima, huuh az nagyon régen volt, kár hogy abba kellett hagynom. Itt gyakorlatilag ameddig akarok :lol: Nem vállalhatok munkát, nincs munkaengedélyem, de van otthon egy vállakozásunk, abba szoktam dolgozni, azt meg akkor kezdem majd, ha már érzem hogy tudom csinálni a gyerektől.

Kata, mindjárt mész haza, de jó neked :cry: Egyél sok túró rudit helyettem is. Még mindig olyan borús hideg van nálatok? Van esély egyáltalán, hogy kiderül kicsit?

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


Purc,
a junius nem volt olyan veszes, de julius 1-gyel beallt az eso. Itt teljesen mindegy milyen evszak van. Tavaly osszel 80 napig esett. De engem ez nem erint, holnap megyek haza :lol:
Drukkolok, hogy a picurka jobb vesejevel ne legyen semmi gond.
Igerem, eszem helyetted is turo rudit.
Rima,
szerintem is erdemes ezt a renszertelen ciklust kivizsgaltatni. Valami oka csak van. Meg ha nem is PCOs.
katavirag
 
 


Purc! akkor csak babazz egy jot es hosszut :wink: :D !!!!ugy izgulok erted, mar alig varom a picurodat! en mindig ugy orulok, h ha vknek babaja szuletik :D !

Katavirag! turorudizz helyettem is, de azert ne annyit, mit a Purc helyett, mert tudod ok ketten vannak :wink: ! ciklusom, tenyleg nem gyerekjatek, az itteni dokim azt mondta, h 3het mulva mennyek vissza, az otthoni, meg h azonnal uljek a gepre, de a munkahelyemrol nem engednek haza, ennyit az angolokrol, marmint h oket mennyire erdekli mas helyzete :roll: ! na mind1 te erezd magad nagyon jol otthon, napozz helyettem is :wink:!
rima
 
 


Na na, azert a magyar dokik tudod miert olyan segitokeszek. Mert kell a love :lol:
De azert en nem itelek el senkit, csak dolgoztam otthon 4 evet. Azert egy evek ota rendszertelenul fennallo menszesz nem akut eset. Mindenesetre erdemes egy kivizsgalas, hormonokkal, ultrahanggal. Remelem megtalajak a megoldast.

Most elmegyek szabira :lol: ma meg dolgozom, delutan megy a gepem. Otthon kanikula lesz :!:

Mensim valoszinuleg lesz, ugyhogy probalok lelkileg keszulni eletem elso (remelhetoleg utolso is) lombik babajara.

Most 3 hetig nem fogok jelentkezni, csak akkor, ha valami fenomenalis, eletbevago, csoda tortenik!

Purc, meg mielott szulsz, jovok :!:

Puszi mindkettotoknek :!:
katavirag
 
 


katavirag,

Jó utat, és mennek a drukkok a lombikhoz. Nagyon sokat gondolok rátok, azért ha tudsz tényleg jelezd mikor van a lombik, meg hogy érzed magad, utána meg a teszt eredményt :lol: :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

nem mindegyik magyar doki annyira segítőkész sajna, még a pénz ellenére sem. :oops: Persze tisztelet a kívételnek :wink:

Rima, 3 hét tényleg hosszú idő :twisted: Aranyos vagy, hogy város a picurt, én még azt mondom maradjon egy icuri picurit, csak pár hetet :lol: Félek mi lesz utána :shock:

Jó hétvégét nektek!

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


Szia Purc :) !

Hogy vagytok? Milyen erzeseid vannak igy az utolso hetekben? Vegulis melyik nev mellett dontottetek? meddig tervezitek a kintmaradast? Itt vegre sut a nap, de meg mindig nem az igazi :( !
rima
 
 


Rima,

Hát eléggé be vagyok szarva, de az Uram még jobban. :lol: Próbálom rendbetenni a szobát, az a baj, hogy sokmindenben én sem vagyok biztos, hogyan legyen. A név még nincs eldöntve de szerintem vagy mindkettőt megkapja, vagy Bálint lesz. Nem igazán tudom meddig maradunk, első körben jövő szeptemberig, de ha meg tudjuk hosszabbítani a vízumot, akkor tovább. Sajna a ház ára még nem jött össze, amiért kijöttünk :oops: Kaptam hétvégén egy tök jó szoptatós széket, marha kényelmes, teljesen be vagyok telve vele. Ma meg megyek vásárolni egy pár cuccot még, remélem sikerrel végzek :lol:

Te hogy vagy? Mensi?

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


Purc,

Ez azert aranyos, h a ferjed jobban izgul :) , ott lesz o is a szulesnel? az a szek nagon jo lehet, az egyik barinomnek is van, de szerintem csak en szoktam hasznalni, de pssszt :wink: !
Mi jot vettel tegnap? Babcinak mar minden meg van veve? egyik baratnom szinten babat var es mikor 3honapos terhes volt teherauoval mentek haza Lengyelbe babacucokert :) !
Hol szeretnetek hazat venni?
rima
 
 


Rima, igen ott lesz, mivel itt nincs senki más aki ott lehetne, ezért nem volt választása. A baby már majdnem mindent megkapott egy dolog hiányzik az meg a légzésfigyelő, azt hétfőn veszem meg. De különben már a ruhái, ágya minden kész állapotban, csak ha megjövünk fel kell húzni a friss lepedőt, és kész is.

Házat építeni szeretnénk, és Vértesszőlősön, van ott egy telkünk, de persze ez jövő zenéje még. Ki tudja mi lesz addig :?

Veled mizu?

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


Szia,

velem semmi kulonos, ezen a heten mindig ugy ebredek, h gorcsol a hasam es eleg rosszul erzem magam egesz nap, jovo heten megyek dokihoz... aztan augusztus elsejn nyaralni:))))!

Nektek mar csak 28nap :D ! Szuleitek nem szomorkodnak, h nem fogjak latni a babat? Nekunk meg se baba, se semmi, de mar most megy a veszekedes a "nagyszulok" reszerol, h melyik nyarat hol fogja tolteni a gyerek, meg hasonlok, neha olyan jot nevetek rajtuk :D !
rima
 
 


Dejóóóó, hova mentek nyaralni? Hát itt nincs vita, anyósomék jönnek ki szeptemberben. Azt sajnálják, hogy nem lehetnek itt mindig, dehát ez van sajna.

Na jövőhéten drukkolok a doki miatt, remélem valami okosat fog mondani.

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


Szia,

Hogy vagytok? Mi Albaniaba megyunk vagy mennenk a jovo heten, csak eleg nagy gondok vannak vagy nem tudom, majd a doki ma megmondja, mar vmi 2hete nagyon gorcsol a hasam, hetfon felhivtam a dokimat, h kedden mehetek e, erre o, h inkabb szerdan, de h elotte csinaljak terhessegi tesztet, gondoltam magamba, h minek, de azert vettem egyet es pozitiv lett :roll: , na gyorsan rohantam venni egy masikat, csak azert is a legjobbat, h na majd ez... hazamentem, ismet pozitiv, hupsssz, megvolt a nagy orom, parom ugralt mint a kisgyerek, erre ma reggel elkezdtem verezni, nem nagyon, sot mar nem is verzek, csak olyan barnas vmi volt, de aztan azt hallottam, h a veteles elso jelei a hasi gorcsok es a verzes :( pedig mar ugy orultunk :(
rima
 
 


Te rima
A terhesség jelei is ezek. Ha nem piros a vér, hanem barna, és nem együtt van a kettő. Hanem a görcs az időszerű, és nem folyamatos, akkor inkább pihenj relaxálj, és várd a babót, meg a dokival a találkát.
Különben hozzáteszem, én is elvetéltem kis lurkónk előtt, de ott lehett tudni, hogy sajna nem marad meg a baba, mert kemény mensi volt, szóval sok vérrel, és nagyon nagy görcsökkel. Mostani terhességemnél, meg vártam a mensit, mert mensi jósló görcseim voltak, meg barnáztam. És aztán csak nem jött meg azóta sem :wink:
Ha nem piros, én remélek, és drukkolok!!! Írd meg majd mivolt dokinál, és hogy vagy, mik a fejlemények egyből.

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


Akkor most egy kis napsugarat hoztal elkeseredett eletembe :wink: !
Azt hiszem dokit valtok, mikor elmondtam neki ma, h mi a baj azt valaszolta: 3 lehetoseg van:A, h a baba mehen kivul van
B, h elfogsz vetelni
C, minden rendben lesz,
na en nem tudtam, sirjak v nevessek, hat nem vagyok doki de ennyit en is tudtam, meg h ha gondolom latogassak el a korhazba is... na a parommal kb 5orat ultunk ott is a nagy semmiert, kb 45 percenkent megjelent egy nurse, vett vizeletet, vert, megmerte a lazamat es a vernyomasom, aztan kb 2,5 ora varakozas a dokira, na mar azt hittuk h vmi csodat fog tenni, erre csak jol megmotozott, kijelentette h a mehem v mim zarva van, ami jo jel, de nem lehet tudn mi lesz holnap v holnaputan, majd h napokban felhivnak h pontositsak az ultrahangra a datumot, ennyi... meg h szerintuk nem verzek annyira, mondjuk ez nm is ver csak inkabb barna vmi, es eddig semmi gond nem volt, ma kezdodott, mondjuk a gorcsoket erzem mar egy ideje... meg h nem tudjak megallapitani, h hany hetes terhes vagyok max 11het, de lehet, h csak 2 :roll: es h csak relaxaljak, ok majd jelentkeznek ha vmit talalnak...te h voltal a gorcsokkel? en azt olvastam, h a veteles fo jelei a verzes es a gorcs :( , meg nem tudom elhinni h babas lehetek :?
bocsi, h ennyit irtam :oops:

Babuciddal mi van? nem akar mar kibujni :wink: ?
rima
 
 


Rima, igen a vetélés jele a nagyon erős görcs, és a vér, de az nem barna, hanem vér, mint mikor mensizik az ember, csak annál valamivel több vér, ha nem figyelsz oda, hogy babát akarsz fel sem tűnik egy korai vetélés. Nagyon sokan észre sem veszik pont amiatt, mert egy erősebb menstruációnak felel meg. Én is csak azért tudom hogy baba volt nálunk is, mert ugye nagyon akartuk, és teszteltem mint a hülyegyerek. Különben meg ha nem néztem volna ennyire, akkor csak az tűnt volna fel, hogy késik egy két hetet.

A görcs önmagában nem rossz a méhed készül a babára. Fészkelődik a drága. A méhenkívülinél nagyon kemény görcsök vannak, tényleg szinte rosszullétes, de azt már látniuk kellett volna. A görcsök ellen magnéziumot szedjél, 250 mg simán mehet egy nap. Ha nem összeszarom magam görcseid vannak, és nem vér jön, akkor nagyon jók az esélyek :lol: Különben tényleg nem tudnak mit tenni a korai vetélés ellen, esetleg progit tudnának adni... de ha már vetélsz, tehát a folyamat beindult, akkor nem tudják megmenteni. De a jó oldala ennek is az lenne, teherbe tudsz esni, csak progeszteron kell.
Én drukkolok, pihenj, relaxálj, és magnézium. :wink:

na nem tudom mennyire voltam érthető, de annyira felcsigáztad a kíváncsiságom, hogy tiszta izgatott lettem, bocs, ha nem összeszedett, amit írtam :lol: A lényeg, hogy ha nem nagyon erősen görcsölsz, hanem megjövősen, nem egyfolytában egész nap, hanem időszerű, és nem vér van, hanem barna, az nem jelent feltétenül rosszat. De ha kétnaponta tesztelsz, és azt látod a csík erősödik vagy ugyanolyan erős minden reggel, és nem halványodik, akkor nincs gond az aggódásra. (nem ürül HCG)
Azért nálatok sem semmi ez az eü rendszer de komolyan :shock:

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


Ja el is felejtettem, gyermek nagyon jól érzi bent magát :lol: MÉg nincs kint :lol:

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


Es milyen erzes igy az utolso napokban :) ? Te rogton elhitted, h babad lesz, mert en vhogy nmtudom elhinni, mondjuk a noverem azt mondta, h o csak akkor hitte el mikor megmozdult :D ! Milyen gyakran volt az a barnas folyasod? Nekem tegnap foleg mikor a dokik parszor megmotoztak,de az is csak tegnap max 4szer egy par masodpercre, es azota ma koran reggel,de csak egy ici picit, csinaltam ma is tesztet, meg mindig olyan eros a teszt csik mint volt, sot a teszt csik sokkal erosebb mint a controll csik, remelem ez jo jel :) !
Reggel hivott dokim, h h vgyok, meg h pihenjek, mondjuk a parom eltiltott a munkahelyemtol egy idore :( ! Szerinted repulhetek ilyen korai terhesseg alatt?
Jajjj most ugy lennek a helyedben, vagy inkabb adjanak egy kesz babat es kesz :lol: ! Ferjecsked szamolja a napokat?
rima
 
 


Rima, nem is tudom mennyit barnáztam. Vizsgálat után szerintem tök természetes, hogy barnázol, megbolygatott ott mindent.
Az hogy a mai csíkod erősebb lett, jó-e?????????? Viccelsz!!!!! ne idegelj fel, hogy a fostosba ne lenne jóóóóóóóóóóóóó :lol:
Igazán én sem hittem el egyből, ahogy teltek a napok, hetek, úgy lettem egyre biztosabb, hogy akkor most van valami.
Ja azt akartam írni, ha futni szoktál, akkor most ne tedd. ne cipekedj nehezet, ne fürödj forró vizben, inkább zuhanyozz, ne jakuzziz, ne szaunázz. ezek mind alhasi vérbőséget okoznak, és vetélést okozhatnak (a futás, a mozgás mivoltja miatt nem jó a le föl való szögdelés, én ilyenkor gyorsgyalogoltam). Ne aggódj, neked is lesz ekkora hasad :lol:
A repülés jó kérdés, elvileg semmi akadálya, de a dokit kérdezd meg előtte. UH-ra mikor mész?
Görbét nem vezetsz? Mert ugye neked most régen jött már meg, és nem tudni hány hetes lehetsz, talán egy görbéből lehetne következtetni a baba korára. Mondjuk az Uh-n lesz becsült kor...
Már alig várom :lol:

Apuka már várja a babát, csak nagyon ideges, hogy mi lesz utána :lol: Már visszaszámlálás van :lol:

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


Sajna gorbem nincs, es ezzel gondban is vagyunk, de hetfon megyek UHra es szerdan repulnenk, ami nagyon jol jonne, 2het napsutes es tenger :wink: !
Te dolgoztal terhesseg alatt? Nekem a szerzodesem augusztus vegen lejar es ugy volt, h szeptembertol egyetemre megyek(azt hittem, h nekem aztan babam sose lesz :roll: ) es majd az melett vmit dolgozok, de igy? Most nem tudom, h mit csinljak, az egyetemen azt mondtak,h csak vagjak bele, de en nem tudom :roll: ...... nekem aztan mindig kell vmi hulyeseget kitalalnom :lol:
Mitol tart apuka ennyire :lol: ?
rima
 
 


Na ha hétfőn mész Uh-ra, akkor ott a korát is meg tudják mondani, meg hogy repülhetsz-e. De szerintem semmi akadálya a repülésnek, az úton max sokat kell sétálni a gépen a trombózis vezsély miatt, meg ne te cipeld a 20 kilós pakkod :lol:
Én dolgoztam, de itthon. Még most is sokszor dolgozok, és én ülő munkát végzek, szóval ezzel nem volt gond. Meg mivel itthon csináltam,fel tudtam a lábam pócolni, és le tudtam feküdni vízszintbe ha soknak találtam. De ezzel együtt is napi 10 óra biztosan megvolt sokszor. De ez más azért mint egy kötött munkahely.
Apuka a megváltozott élethelyzettől tart, hogy itt lesz egy kis bömbölő gép, és nem tudunk vele mit kezdeni. Meg azért az sem mindegy, hogy nem tudunk azt csinálni, amit csak akarunk, igazodnunk kell egy gyerekhez :roll: Nagy változást hoz az életünkbe az tuti. :lol: :lol:

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


Szia anyuka:)))!
Hogy vagytok? Hat az en menedzerem nem ngyon orul, h most nem vagyok hajlando par napig dolgozni :roll: ! Meg most attol tartok, h GYESt sem fogok kapni :? !
Anyosodek mikor latogatnak es meddig maradnak? Hat ha nagyon tarsasagi eletet eltetek, akkor fog egy picit hianyozni, de azert a babazas jobban fog erdekelni :lol: , mondjuk nalunk a parom napi 18orat dolgozik, vasarnap kivtelevel :( , remelhetoleg ez azert megfog valtozni... vagy egyedulallo anyuka leszek :lol: , amugy is o csak idegesiteni az allando feltesevel :lol: ...
Mar olyan kivancsi vagyok a babadra aztan majd tegyel fel sok sok kepet :wink: !
Hianyzik Katavirag, remelem eszi helyettunk a turorudikat :lol: es elvezi a jo idot, meg a csalad szeretetet :wink:

Ti meg vigyazzatok magatokra!
rima
 
 


Rima,
Köszi jól vagyunk, még 2 in 1. Anyósomék szeptemberben jönnek 3 hétre. Kicsit szűkösen leszünk, de remélem azért nem lesz rossz. MI kell a gyes-hez, hogy kapd?
Annyira nagy társasági életet nem éltünk, inkább otthon barátoztunk sokat. Itt annyira nem. Ami hiányozni fog, hogy volt olyan, hogy gondoltunk egyet, és elutaztunk a tengerhez, vagy bárhova, na ez azért meg fog változni, bár nem akarom ezt sem feladni, a gyerek jön velünk és kész :lol: Nem lesz más váalsztása. Meglátjuk hogyan bírjuk majd :lol:
Nagyon vigyázz magadra, és mondd a fejleményeket.... Nem lehet semmi baj! Hétfőn UH, marha izgis, majd tegyél képet azért.

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


Akkor ketten vagyunk 2in1 :D ! Ma voltam ultrahangon, meg csak 6hetes, de en maris szerelmes vagyok, ahogy a kis szivecskeje vert :D , most mar csak izgulhatok, h minden rendben legyen, es megmaradjon a kis draga :) !
Mar szeretnk ott tartani, ahol te vagy(nem a turelemrol vagyok hires :lol: )...
Sajna a kepet a doki meghagyta maganak :evil:
A picur bizti fogja elvezni a kirandulasokat, szerintem errol nem kell lemondanotok :) ! Te jo eg, mar csak 18nap, na ez nagyon izgi! Feletek mennyi idot kell a korhazban maradni a szules utan?
Vigyi magatokra :wink:
rima
 
 


Huuuuh Rima, hogy én mennyire örülök, el sem hiszed. Ezek nagyon jó hírek. :lol: És mit mondott a doki a repülésre? Mehetsz?
Azért vitamint szedj :wink: Vigyázz magatokra nagyon! Mostantól kényesztessen az Urad, meg te is magadat :lol:
Mi még egyben....

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


En egesz nap pakolok :) ! Ma is voltam dokinal es jovahagyta a rep ulest :wink: !
csak azon vannak elkepedve, h az utolso menstruaciom majus elsejen volt, nekem meg sikerult teherbe esnem junius 18an az ultrahang szerint, ami erdekes :lol: !
Epp azon gondolkodtam, h mikor visszajovok ti mar lehet, h ketten fogtok nkem potyogni :wink: ! Ha ez igy lesz, akkor sok szerencset es kitartast :) !
megyek tovabb pakolni :(
puszi
rima
 
 


Hat sziasztok anyukak! Rima, 1000 gratula, bar most el vagy utazva, de majd csak olvasod.
Purc, ti meg mindjart szultok. Vagy mar talan szultel is, hiszen ide jo egy hete irtatok.

Hat rolam annyit, hogy nekem nem megy olyan siman minden. A 3 hetes szabim otthon egyebkent csucs szuper volt, amig itt zuhogott az eso, en otthon a 42 fokos kanikulaban a 30 fokos Balatonban enyhultem.

Megvolt az elso lombik is. Nagyon tutin produkaltam petet, 16 db-ot szivtak le. Aztan ebbol majdnem mind meg is termekenyult, 2-ot kb 10 napja beultettek, 3 szepen osztodot lefagyasztottak. A tobbi sajna nem osztodott szepen, valoszinuleg ez lehet az oka, hogy 3 eve probalkozunk.

Beultetes utan 4-5 nappal lufira duzzadtak a melleim, na mondom, akkor ez bejott vegre, de aztan szep lassan, meg is puhultak, es tegnap egy kis piros mensi elojel is volt. A tesztjeim halvany pozitivak, de en mar lemondtam az egeszrol. Nagyon szeretnem, ha 2 het mulva hazaugorhatnek 2 masik embryoert. Ez valahogy furin hangzik, de most ugy erzem, egy honapot sem tudok varni. Nem beszelve arrol, hogy a jovo nyari koltozesunk miatt surget az ido. Meg mar nagyon akarom!
katavirag
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!!!

Mar ugy hianyoztatok :wink: !

Katavirag! A halvany pozitiv is pozitiv es nekem is a melleim csak par napig duzzadtak, en nagyon bizom benne, h most osszejon nektek!!!!!

Purc!!!!! Hol vannak a babucirol a kepek :wink: ? Remelem jol vagytok es azert nem irsz, mert mar babazol :wink: !

Velem semmi kulonos, szerintem nem is vagyok terhes, vagyis en mindenben a negativumot latom, legszivesebben minden nap a dokm utan mennek, h nyugtason meg, h minden rendben van odabent! Tegnap kitalaltam, h tul pici a baba a korahoz, pedig a doki ket hete azt mondta, h a szivecskeje erosen ver es minden rendben van, na de ez ket hete volt.... parom nem tudja, h sirjon vagy nevesen rajtam...

Ti is ilyen panikolosak vagytok :) ? En annyit gondoltam ratok, az elmult ket hetben :wink: !
Nagyon szep vasarnapot!
rima
 
 


Sziasztok lanyok, ANYUKAK!

Rima, milyen volt Albaniaban? Ne aggodj, tutira terhes vagy. Orulj, hogy nem erzed es nem emelyegsz egesz nap, mint egy rakos beteg, mert ilyen is van.

Purc, olvastam a nagy hirrol a homerozos topicban, gratula!
Most kezdodik eleted legszebb es legnehezebb resze, de ez igy van rendjen! Kepzeld milyen boldogtalan eletet el az, akinek sosem lesz utodja. Olvastam a szulesed is. Anyukam 4-et szult, es azt mondta, mind olyan borzalmas volt, hogy nem is beszel rola, mert elmegy a kedvem tole, es ugy is at kell esni rajta.

Nalam is az a nagy helyzet, hogy megiscsak terhes vagyok. Semmit nem erzek, de kesik mar 1-2 napja a mensim es a teszt mar egeszen pozitiv. A vervetel is jo, de ultrahang meg nem volt, ugyhogy csak azutan merem teljesen elhinni.
katavirag
 
 


Sziasztok,

Bocsi, csak most tudtam jönni, elég sűrű itt minden. Aug. 8-án megszületett Bálint koma 2920 grammal és 47 centivel. Kis picurka aza egész gyerek.
Na igen a szülés nem volt könnyű, és tudjátok az a szörnyű, hogy mindenki úgy mesélt eddig róla, mint élete legszebb órái. Najó ami utána van az tényleg a legcsodálatosabbak :lol: De mivel én másképp éltem át, azt hittem, bennem van a hiba, azt kiderült mindeki így éli meg...

dejó katavirág, akko nálatok is jön a baby. Kis barnától min vértől nem kell betojni, nekem is volt...

Rima, ott az a gyerek, ne várd a rosszulléteket, nekem voltak :? Nem olyan jó :lol:

Íme a kis terroristánk: :lol:
Kép

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


Sziasztok!

Akkor mindenkinek nagy nagy gratula!!!!

Katavirag! ez fantasztikus! ugy orulok neked ill akkor mar nektek :wink: ! Tudom nehez azt elhinni, en majd csak akkor hiszem, ha a pici focizni fog odabent :) ! Mikor lesz az ultrahang?

Purc! Oriasi gratula nektek is! Balint gyonyoru baba es a meretei... pont ekkora babat szeretnek en is :wink: ! En is olvastam a tortenetedet, hat nem semmi, amin keresztul mentel, de a jo dolgokert megkell szenvedni, ez meg a vilag legjobbja....De konnyu azt mondani, igaz? es milyen baba ( eves, alvas)? Ferjecsked, h viselkedik?
rima
 
 


Purc, orulok, hogy itt is jelentkezel, azert mi is fontosak vagyunk, nem? :D
A szules megeleserol annyit, hogy mindenkiben utolag a szep dolgok maradnak meg.
Egyik noverem olyan horrorkent elte meg a szulest, hogy kikonyorogte a masodiknal a csaszart, ami elmondasa szerint nem emlitheto a szulessel egy lapon. Pedig ott is vagnak, szurnak, stb.
Ugyhogy csak ne legyen semmi lelkiismeretfurdalasod.
Ja, es az epidural meg arra van, hogy csokkentse a szenvedest. Ezert kerni kell, azert van. Meg azzal egyutt is borzalmas, de azert segit. Senki nem fogja kerdezni kesobb, kerted-e.
Nagyon szep a kis dragatok! Most jon meg egy kis nehezebb idoszak, kialvatlansag, ugy erzed, a gyerek szettep, a melled tiszta seb...stb (ahogy elmondjak), de aztan meg a vilag legcsodalatosabb idoszaka. Magunkat latni sajat gyerekunkben.
En meg csak 2 napja tudom, hogy terhes vagyok, de maris a vilag legtermeszetesebb dolganak tekintem.
Ultrahangom jovoheten csutortokon lesz, elotte allitolag nincs ertelme.
Elorelathatolag aprilis 20 korul fogok szulni.
Te Rima?
Ha hanyinger jelentkezik, az mikor varhato?
En nem erzek semmi ilyet, a melleim viszont szep lassan novogetnek. Meg a kave is jol esik. Kar, hogy nem gyujthatok ra hozza... :lol:
katavirag
 
 


Katavirag!
Nalam a hanyinger hetfon jelentkezett es tegnap meg az autobuszt is osszehanytam, nem birom a tomegkozlekedest... szegeny parom taxist csinalhat nekem :lol: !
Nekunk meg az idoponttal is gondok vannak, de az Uh szerint marcius 20korul, de majd meglatjuk....
Neked hasfajasod nincs?
rima
 
 


Hu, te szegeny. Akkor ezek szerint a hanyinger a 7 heten is elindulhat. Azt mondjak, ha hideg vizet iszik az ember, az jo. Meg, hogy naponta tobbszor kell keveset enni. Purc ebben biztosan tud segiteni.
A hasam nem faj, inkabb erzem, hogy van ott valami, valaki :D
Ja, neha szurkal, de ha nem tudnam, hogy terhes vagyok, szerintem nem ereznek semmi kulonoset egyelore. Allitolag a 6. hettol egyertelmuek a tunetek.
katavirag
 
 


Sziasztok,

katavirag legkozelebb tutira kérek epit az biztos, úgy fogom kezdeni, hogy epivel akarok szülni :lol: Bár nem tudom mennyire veszi el a fájdalmat. bálint baba kicsit hasfájós, de nem lehet egy szabam sem, mert igazán tudunk aludni, szóval azért van lehetőség a pihenésre, ha nem is sok.

Nálam a hányinger már nagyon korán jött 6. héten kb, alig tudtam meg, hogy terhes vagyok már rosszul is lettem. Nagyon rosszul voltam, de különben a hideg gyömbér az nagyon jó volt, sokak a limcsire esküsznek. Mindeképp hideg legyen. Sokszor keveset enni, bár nekem semmi nem esett jól, de pl a háztartási keksz szerű keksz, az jó volt. Azért mondom, hogy szerű, mert pl itt sincs még hasonló sem. Meg a B6 vitamin jó rá, azt érdemes külön enni, de szerintem ez is egyénre szabott dolog, sajna ki kell tapasztalni.

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


Friss kepeket majd idovel remelem felraksz kis Balint bebirol.
Alulrol hogy erzed magad? Ilyenkor varratot mikor szednek? Azert jo, hogy tudsz aludni valamit. Es tejci?
Remelem, en meguszom a hanyingert. Allitolag a 12. hetig tart. De nem mindenkinel egyforman rossz. Novereimnel pl. egyik terhessegnel sem volt.
En egyelore semmit nem kivanok jobban vagy kevesbe. Gondolom, ez majd fokozatosan alakul ki.
Erdekes dolog ez az egesz.
katavirag
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?