Rima, igen a vetélés jele a nagyon erős görcs, és a vér, de az nem barna, hanem vér, mint mikor mensizik az ember, csak annál valamivel több vér, ha nem figyelsz oda, hogy babát akarsz fel sem tűnik egy korai vetélés. Nagyon sokan észre sem veszik pont amiatt, mert egy erősebb menstruációnak felel meg. Én is csak azért tudom hogy baba volt nálunk is, mert ugye nagyon akartuk, és teszteltem mint a hülyegyerek. Különben meg ha nem néztem volna ennyire, akkor csak az tűnt volna fel, hogy késik egy két hetet.
A görcs önmagában nem rossz a méhed készül a babára. Fészkelődik a drága. A méhenkívülinél nagyon kemény görcsök vannak, tényleg szinte rosszullétes, de azt már látniuk kellett volna. A görcsök ellen magnéziumot szedjél, 250 mg simán mehet egy nap. Ha nem összeszarom magam görcseid vannak, és nem vér jön, akkor nagyon jók az esélyek
Különben tényleg nem tudnak mit tenni a korai vetélés ellen, esetleg progit tudnának adni... de ha már vetélsz, tehát a folyamat beindult, akkor nem tudják megmenteni. De a jó oldala ennek is az lenne, teherbe tudsz esni, csak progeszteron kell.
Én drukkolok, pihenj, relaxálj, és magnézium.
na nem tudom mennyire voltam érthető, de annyira felcsigáztad a kíváncsiságom, hogy tiszta izgatott lettem, bocs, ha nem összeszedett, amit írtam
A lényeg, hogy ha nem nagyon erősen görcsölsz, hanem megjövősen, nem egyfolytában egész nap, hanem időszerű, és nem vér van, hanem barna, az nem jelent feltétenül rosszat. De ha kétnaponta tesztelsz, és azt látod a csík erősödik vagy ugyanolyan erős minden reggel, és nem halványodik, akkor nincs gond az aggódásra. (nem ürül HCG)
Azért nálatok sem semmi ez az eü rendszer de komolyan