Új privát üzeneted érkezett!

Bee, nagyon örülök, hogy ilyen hamar megszületett Leila! Kíváncsi vagyok a születéstörténetre, ez tényleg expressz volt :)

Bogesz, lassan Te is sorra kerülsz.. Szopi egész jól megy, tejcsi is alakul.

Pattogó még nálam sem jelentkezett, szegény, úgy látszik, neki is hosszú lesz...

Huni, ne izgulj, a baba a doki nélkül is kibújik :) persze nyugodtabb az ember, ha az van ott, akire számít. Papás szülésetek lesz? Cuki vagy, hogy megálmodod a kismamatársak sorsát. :) Én az utóbbi időben nem nagyon álmodtam.

Egy kérdés: a babát szopi előtt, vagy után teszitek tisztába? Ugyanis azt mondták, jobb előtte, de én így mindig duplán dolgozom, mert szopi alatt rendesen rotyog a kiscsaj :lol:

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Pattogó üzenete!
A doki nem enged haza csak 2 részletben!Puszi mindenkinek! Pattogó!
10.08 perckor küldte!

KépKép
dudu_84
 
 


Bee! Gratulálok és sok tejecskét!

KépKép
dudu_84
 
 

 
 

Sabine, az szerepel rajta, hogy "vércsoport meghatározás: 0RH POZ" összesen csak ennyi. A régi papíromat nem találom, ez kb. 5 éves, amin meg ABRH+ van. Szóval nem tudom, valószínű a mostani a jó eredmény, de azért elég furának tartom!

Sziszike, örülj neki hogy szunyáltál egy jót, sokáig úgysem teheted meg..... :wink:

Ági, örülök neki, hogy jól vagytok, ügyes legyél! Micsoda kis csokigép a csjszi, hogy közben is durrogtat :P

Pattogo, remélem hamar túl lesz rajta! Nincs is rosszabb mint várni, várni. Sztem olyan lassan telhet ilyenkor az idő!

Olyan kellemes hűvös van, kicsit kiállok a szélbe, lehűtöm magam!

Szivacstok!

Kép
h.bogesz
 
 


Sziasztok!

Még egyben vagyunk. Hajnalban nagyon görcsölt a hasam lent, de egyfolytában. Igazából nem is tudom, milyen fájások azok, amik már az igaziak lesznek... Úgy görcsölt, mintha mensi szerű lenne, de nem 10 v. 20 percenként, hanem egyfolytában több órán keresztül. Nekem is csak akkor lett jobb, ha felkeltem és járkáltam. Most már nem érzek semmit. Azon kezdtem el most parázni, hogy ha nem úgy indul a szülésem, hogy elfolyik a magzatviz, akkor honnan fogom felismerni, hogy ezek már azok a fájások???

horvviki
 
 


Sziasztok Csajok!!

Először is Bee-nek nagy-nagy gratula Leila babához!!!!!! :D

Jucu, Sabine - én három-négy óránként fejek, szopi egyelőre nálunk nincs, cumisüvegezünk. Többet egyszerűen nem bír ki a mellem, feszít, fáj, majd szét durran, és folyamatosan csöpög belőle a tej, mint amikor nem zárod el jól a csapot... :)

Ági - Én kaja után, mert Babszika is rotyog. Ezzel csak az a gáz, hogy óvatosnak kell lenni, mert ha tele a pocak, akkor a popsiját emelgetni nem lehet túl jó érzés neki.....

mikegirl
 
 


Szopiztatós anyukák, szerintetek mi igaz abból, hogy ha felfújódást okozó zöldséget eszek, az hat Babszira is? Elképzelhető, hogy hasfájást okoz neki?

mikegirl
 
 


Huni, Sziszike,
hát mi nem vagyunk frontérzékenyek, az tuti... :roll:

Bogesz,
gyanús vagy te nekem - lehet, hogy te leszel a következő befutó? Végül is hosszú szünet után Bee elindította az újabb spontán babaesőt, szóval hajrá! :wink:

Horvviki,
én sem tapasztaltam még, milyenek azok az igazi fájások, de eddig még mindenkitől azt hallottam, hogy nem lehet nem felismerni. :wink:

italoman
 
 


Mikegirl, azt hiszem, én is megpróbálom most az evés utánit. Amikor Apja beszélget hozzá tisztába tételkor, egy nyikkanás nélkül tűri :lol: Egyébként a szülőszobán örök szerelem szövődött köztünk, mert fürcsi után vagy 1 órát Apjánál volt. Szemeztek, meg minden... :lol: :lol: :lol:

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Ági, nálunk a fürdetés horror. Olyan visítást én még nem hallottam. Pedig bedobunk mindent :D Pelenka a kádba, nehogy hideg legyen az a gumis rész, takargatjuk a kis testét folyamatosan, hogy ne legyen meztelen, rekord idő alatt lemosdatjuk, ketten gügyögünk hozzá, és mégis......
Egyébként a fürdés hogy viszonyul a kajához? Mi próbáltuk előtte, utána, de sehogy sem jó....

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Vége a kajak-kenu vb-nek,úgyhogy itt vagyok :D .

Hát Ildi,Sziszike kiváncsi leszek melyikünk szül előbb,bár időben én hátrébb vagyok :D .MA sokat keményedtem,meg mensi szerű görcsieim is voltak,de áááá....

Márkanyukával viszont egyidősek vagyunk,és ma még ő nem írt...CSak nem beelőzött :shock: :D ???

Ági apás szülés lesz igen,már ha nem császi lesz megint.Neked hogy viselte a párod?

Mikegirl,nálunk is rémálom volt a fürdés Gáborral egy jó ideig,de aztán szép fokozatosan hozzászokott,és imádott fürdeni.Minden csupa víz volt,annyira tudott pancsolni :D

Kép
Kép
huni
 
 


Csajok, szülni mentetek? :D
Mi ez a pangás?

mikegirl
 
 


Hello!

Jelentem én még megvagyok!:)

Pattogo ugye kórházban...többiek meg még élvezik a szabadságot gondolom!:D

Ilyet vettünk a picurnak...ha fiú lennék én ezért tuti kibújnék!:D

Kép

Judit

mamiblue
 
 


Bogesz
Valamikor tévedés történt... :cry:

Ági
Pelenkázás... nálunk általában evés után van...

Mikegirl
Miért kell cumisüvegeznetek? :roll:
Nem lenne egyszerűbb lenne neked a szopiztatás?
Ha nekem nem két koraszülött babám lenne, inkább a szopit részesíteném előnyben... így is igyekszünk inkább szopizni, bár van mikor cumisüvegből kapnak kiegészítésként tápszert...
Mami evése: puffasztó gondot okozhat a babánál...
Fürdés: nálunk két etetés köztes idejében van... akkor még nem nagyon türelmetlenek, akkor még nincs teli a pocakjuk, hogy visszajöjjön a kaja...
Az tellett pár napba, míg kitapasztaltuk, hogy milyen vízben érzik jól magukat... Felipe melegebben szereti, Valentin meg inkább a langyosat...

Mamiblue
Nagyon szuper az a járgány! Én lány létemre is kibújnék érte....
:wink:
Vendég
 


Mamiblue
Nem lehet elég korán kezdeni..... :D

Sabine
Valószínűleg a rossz technika miatt kikészültek a bimbóim, és most gyógyítom őket. Annyira fájt minden egyes szívása Babszikának, hogy sírni tudtam volna. A fejőgép :D kíméletesebb... Szóval meggyógyítom a bimbóimat, aztán lehet szopi.
Vízhőmérséklet - okos :) Én eddig mindig olyan vizet csináltam, ami 37 fokos - itt van nevető fej a hőmérőn. Nem is gondoltam rá, hogy hidegebbel, vagy melegebbel próbálkozzak....

mikegirl
 
 


[quote="agnesgoboly"] írta:agnesgoboly Egyébként a szülőszobán örök szerelem szövődött köztünk, mert fürcsi után vagy 1 órát Apjánál volt.
Szemeztek, meg minden... :lol: :lol: :lol:


ez mennyire tündéri volt!

Kép
sziszike77
 
 


most egyedül maradtam itthon, a párom elment egy utolsó utolsó ...... vadászatra, anyuék elmentek repülőnapra, anyósék pedig névnapoznak. ha bármi történik mindenki 1 órára van tőlem, lehet hogy magamat viszem be :::::::D:D:D:D:D: vagy majd Huni te úgysem vagy annyira messze tőlem, és hátha te is kedvet kapsz maradsz benn velem :D:D

mikegirl: a barinőmnek is angyon fájt a melle, és jól kimasszírozta mert szinte bevolt csomósodva, azt mondta kellemetlenebb volt mint a szülés, de azóta csodálatosan jön belőle a tejci.

ma szinte egész nap csak LUSTÁLKODTAM, úgy érzem volt az utolsó olyan szombatunk amikor ketten vagyunk/voltunk a párommal, most elment ilyenkor egy picit Hangázom (lelkizem vele).

Annyira jó nektek mona, ági és a többiek hogy már otthon babáztok. mi meg itt epekedünk, mire mi elérünk oda hogy szülünk addigra már szinte 1 hónaposak a gyerköcök és szinte már scak az itt a téma, hogy mennyire jól beszoktak stb.

Még mindig nem válaszolt senki arra, hogy mi az amit feltétlenül nehogy otthon felejtsünk !!!!

bogesz: én is kiszoktam állni a kertbe hűsölni, meg a lábamat a hideg vízzel locsolni

Dincuska üzije:
"Pattógónak drukk, Beenek meg gratulálok! 3 napja jön a nyák, keményedés is van némi rendszerességgel, remélem hamar itt lesz. Fejecskéjét már nem bírták mérni, mert nagyon lent van a drága. MIndenkit üdvözlök, puszika!"

Hunika: nemhogy frontérzékenyek nem vagyunk, de semmire nem reagálunk. Na hátha most majd a nagy melegfrontra :D

Kép
sziszike77
 
 


Na sziasztok

Gratula Bee-nek a kiscsajhoz,jó gyors szülés volt.Sok tejcsit nekik.!

Mi egyenlőre úgy állunk ,hogy Bálintom ma egész nap cicin ló,szinte 1.5-2 óránként.Nem elég neki kajcsi.Mérem és most is szopizott egyikből 40 másikból 30 at és már nyekereg és öklét szopizza.Lehet mindjárt odaadom amit ma lefejtem 50-*et.Anyukám közben megvette nekem is a More Milk Plusz tablettát azt mondták scodát tesz a tejcsivel.Jó lenne ,mert nagyon szomorú lennék ha máris pótolnom kellene. :cry: :cry: :cry:

Ti mit tennétek ,még tápi sincs iratva ha esetleg gáz lenne estére :shock: akkor ordítani hagyom vagy majd cicit nyúzza éjjel.BÁr a mai lógás eredménye is bimbivédővel is fájó cicik,pedig csak 1-2× szopiztunk védő nélkül.Szóval bármennyire is optimistán állok hozzá ,most nem látszik túl jónak a cicibúvárunk helyzete.

Kép

Kép
jucu
 
 


garnastan kenőcs. nekem is az elején sebes lett, de elmúlt és azóta minden okés. figyelj arra,hogy jólt tedd rá a gyerkőcöt a cicire!!! mi nemtom mennyit szpounk, amikor lemérem mindig keveset mutat a mérleg, csak idegesítem magamat rajta. szerintem szar a mérlegünk....volt olyan,hogy éves után kevesebb volt a gyerek....no komment. egyébként mennyire könnyebb volt terhesnek lenni :)
mi az a more milk plusz tabletta???
nálunk az elalvással vannak gondok. mindennap máskor van nyűglődés. vmikor este, és 5 órát sír, csak rajtunk alszik el. ma délelőtt volt sírás. tegnap délután. nem értem..... :? szegényke zaklatott. és csak napi kettőt kakil. normális az??? de pisil eleget.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Bee
Ez gyors volt...
Gratulálok!

Jucu
Lucas is folyamatosan cicizik... én nem is fejek...
Napi átlagos tejmennyiség, ami szükséges, az 150ml/kg...
Én a mérleget eltenném a legbelső szekrénypolcra... az állandó méricskélés csak mami stresszelő...
A legjobb tejszaporító, a szopi...
Nyekergés, kézszopi... nem csak éhség miatt van...
Vendég
 


Garmastan és társai kenőcs helyett inkább babanyál+anyatej a bimbóra vagy Lanolin...
A kenőcsök pörköt képeznek a seb felszínén, az a következő szopinál megint bereped...
Vendég
 


Mit NE tegyél, ha sebes lett a mellbimbód?

*
Ne használj szoptatás közben bimbóvédőt, mert rossz szopási technikához vezethet, és meghosszabbodik a mellbimbó alkalmazkodási ideje is. A fájdalom bimbóvédő akalmazása mellett is jelentkezik. Használata nem gyorsítja a gyógyulást. Ha csecsemő megszokta a bimbóvédőt, nehezen szokik vissza a csupasz mellre.
*
A hámosító kenőcsök használatát mellőzd. Hatásukra pörkös sebfelület képződik, amely a szopások során újból és újból bereped. Az egyszerű mellbimbókenőcs nem gyógyít, hiszen nem képes megszüntetni az okot, ami a sebesedést létrehozta.
*
A szoptatást sebes mellbimbók esetén sem célszerű abbahagyni, mert így csak elhúzódik az az időszak, amely alatt a mell megszokja az újfajta ingert. A babát vérző mellbimbóval is szabad szoptatni, de feltétlenül meg kell keresni az okát, hogy miért sebes a bimbó, miért nem gyógyul?
Vendég
 


Hogyan szoptass?

*
Mindannyiszor szoptasd meg a csecsemődet, ha igényli, éjszaka is. Ezt csak akkor tudod megtenni, ha együtt vagy vele és észreveszed a jelzéseit. Az igény szerinti szoptatás biztosítja, hogy a kisbaba elegendő anyatejhez jusson, mivel a tejmennyiséget a kereslet-kínálat törvénye határozza meg. Minél többet szopik, annál több termelődik.
*
Hagyd szopni a csecsemődet mindaddig, amíg magától elengedi a mellbimbót. A szopás ugyanis nem csak étkezés számára, hanem megnyugtató, elandalító, vigasztaló cumizás is. Ne ijesszen meg, hogy eleinte akár másfél órát is igénybe vehet egy-egy szoptatás, ez az időtartam a későbbiekben csökkenni fog. Ha ezt a bizonyos, jobb híján komfortszopásnak nevezett szopási szakaszt is lehetővé teszed gyermekednek, cumira sem lesz szüksége. A cumi használata nem csak felesleges, hanem ronthatja a kisbabád szopási készségét is, mivel túlságosan lerövidítheti a mellen töltött időt.
*
Ne kínáld a csecsemődet semmi mással, csak anyatejjel és lehetőleg csak anyamellből. A cumisüvegből történő etetés megzavarhat egyes csecsemőket, mivel a gumi cumi szopása másfajta technikát igényel. A már kialakult cumizavar az anyatej mennyiségének csökkenéséhez, a mellbimbó rossz szopástechnika miatti kisebesedéséhez és emiatt túlságosan korai elválasztáshoz vezet. A víz és a tea kispohárból itatva is, nagy melegben is felesleges, mert a csecsemő pici gyomrát megtölti, s elveszi a helyet az értékesebb anyatejtől. Az anyatej szomjoltásra is kiválóan alkalmas, mert a szoptatás elején hígabb tej ürül. Ha a baba csak szomjas, nem szopik hosszasan.
*
A testi-lelki feszültség, az aggályoskodás kedvezőtlenül hat a tejleadó reflex működésére. Ezt a fontos reflexet elég különbözőképpen élik meg a nők. Miután �rákap� a mellre a csecsemő, egy-két percig még nem folyik, legfeljebb cseppenként ürül a tej. Hirtelen megkeményednek és kiemelkednek a mellbimbók, s az egész mellen robbanásszerű, bizsergető érzés hatalmasodik el. Ettől a pillanattól fogva a tej több csatornából is folyni, spriccelni kezd, abból a mellből is, amelyikből éppen nem szopik a baba. (Készíts oda egy tiszta textilpelenkát!) Ekkor kezd el ütemesen szívni, nyelni. Van, aki csak ebből érzékeli, hogy a reflex kiváltódott, s a bizsergető, eleinte sokaknál kissé fájdalmas érzet elmarad. A tejleadó reflex zavartalan működése igen fontos, enélkül ugyanis akkor sem jut elegendő tejhez a csecsemő, ha a szopási technikája jó. Talán segít az esetleges gondok megoldásában, ha tudatosítod, hogy a tejleadó reflex működése nagyon hasonló az orgazmuséhoz. Mechanikus inger váltja ki, de ez önmagában nem elegendő, a lelki ráhangoltság, a lazítás is kulcsfontosságú.
*
A szoptatás során nemigen lehet jóvátehetetlen hibákat elkövetni. Minden bajra van orvosság is, legalábbis, ha időben érkezik.
Vendég
 


Vendég
 


http://www.szoptatasert.hu/belso.php?inf=hova

Itt vannak címek, telefonszámok, hogy hova lehet segítségért fordulni....
Vendég
 


Ha már a szoptatásnál tartunk, az imént írta Bee:

"Leila már profin cuppan rá a cicire, csak még nem jön semmi. Mindenkinek nagyon drukkolok, puszilom a kismamatársakat!"

Huni,
neked legalább már vannak mensiszerű görcseid, de nekem... Amúgy engem is beelőzött Bee, akivel egy napra voltunk kiírva. :lol:

Lányok,
biztos hülye kérdés, de normális az, hogy tegnap este óta tök halvány, szinte teljesen vízszínű a vizeletem? :oops: Volt valakinek ilyesmi? Vagy Betsy, Sabine, van rá tippetek?

italoman
 
 


Ildi
Pisi lehet olyan, ha nagyon híg... sokat ittál, a szervezetedből ürül ki a víz...
Ingerrel ürül? Érzed, hogy kell menni, mész és akkor ürül?
Vendég
 


De még mennyire, hogy érzem! :oops: :lol: Csak nem értem, mert nem tűnt fel, hogy többet ittam volna, mint máskor. Bár lehet, hogy most nem izzadom ki, mint 40 fokban.

italoman
 
 


Sziasztok!
Pattogó írt!
Elkezdtem belázasodni,remélem lejjebb megy és beindítja a szülést!Majd ha fejlemény van üzenek!Pusz

KépKép
dudu_84
 
 


Jó estét mindenkinek!

Még megvagyok, csak délelőtt nem éreztem magam túl jól. A vérnyomásom rendben volt, de szédelegtem, homályosan láttam és iszonyatosan fájt a fejem, úgyhogy inkább feküdtem. A fejem még most is fájdogál, pedig állítólag nincs front, csak itt nálunk még mindig nem bírt esni az eső és nagyon nyomott a levegő. Amúgy a babó mocorog eleget.

Délután pedig elmentünk meglátogatni a Márkot és anyósomat, nemrég jöttünk haza, csak visszaolvastam.

Bee: gratulálok Leilához, nagyon ügyesek voltatok.

Pattogo: szorítok, hogy minden rendben legyen.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Gyanúsan eltűnt mindenki

elkezdett a derekam görcsölgetni, hát nem tudom mi várható reggelre

Kép
sziszike77
 
 


hello!

Sziszike: Látom Te se tudsz aludni!

Én meg szerintem úgy jártam mint Rita...fájások, de semmit nem tágulok, mert ha tágulnék már megszültem volna. De lassan azért elindulunk a kórházba!

Majd jelentkezem!

Judit

mamiblue
 
 


mamiblue, mi van veled? Nagyon drúkkolok!
Már lehet előbújt Sebi?

Kép
mona76
 
 


Ildi
csak azért kérdeztem, mert ha nem éreznéd és úgy folydogál, akkor lehet magzatvíz is...

Mamiblue
Drukk... gyors és szép szülést kívánok!
Vendég
 


Hello!

nem hiszem el! Miután írtam visszafeküdtem és elaludtam! Lehet ha bemegyünk már sokkal elöbb a kórházba és kapok oxitocint már meglenne Sebi! De vhogy annyira éreztem, hogy semmit nem tágulok, pedig nagyon rendszeresen jöttek a fájások, csak az elsők voltak 10 percesek, utánna 1 óra 4-5 perc, utánna több órán keresztül 2 percesek...ha tágulok ennyi idő alatt már megszültem volna az tuti! Lehet, hogy ez a 3. lesz a legnehezebb szülésem???Remélem nem!

Aki olyan szerencsés, hogy már a kórházban van, annak sok sikert a szüléshez, én egyenlőre itthon dekkolok! :cry:

Judit

mamiblue
 
 


Jó reggelt csajok

Jupppi reggelre olyanok voltak a cickók mint a duda :P
De tegnap már annyira kétségbe estem Bálint óránként cicin volt és sírt,tehát tuti éhes volt,nem volt olyan nyugodt cici után amilyen szokott lenni.6-7-8-9-15-10.30 este és akkor már lefejt tejcit adtam neki utolsó két etetésnél.....és bealudt a drága.Én meg elmentem patikába éjjel 12 kor és kértem pici doboz tápszert legyen itthon,mert annyira kétségbe estem. :cry: Nem akartak adni recept nélkül de végülis kaptam.
Utána hazafelé jövet a kocsiba szugiztam magam nem lehet így és nem szabad idegeskedni max kap egy pótlást és utána nem kötelező adni.Lefeküdtem és reggelre láss csodát nekem kellett keltenem BÁlintot mert 5.45 kor durrantak szét cicik.Lehet hatott a more milk plusz is. :lol: én meg már azt hittem nekem elment tőle a tejem.hülye vagyok mi???????
De tuti az idegeskedés sem tesz jót,látom már nem szabad görcsölni,de annyira rossz hogy látod eddig mennyiket szopizott most meg ha gyötri sem jön több.És mindez stresztől is...tehát nyugi van megbeszéltem magammal :D :D Haj nalba csak úgy nyelte mint kacsa a nokedlit........és utána 8.45 kor keltenem kellett megint mert pukkadtak a lufik ismét.......
De sajna mi bimbivédőzünk is....elég sokat......de lényeg mellette jól szopizik

Judit
Drukkolok neked! Jaj mielőbb legyél túl rajta és gyönyörködj te is a bébikében.:)

Kép

Kép
jucu
 
 


Mamiblue!
Ami késik, nem múlik... pár nap mulva rád is mindenképpen sor kerül. :)

Tegnap én is nagyon el voltam kenődve. Nagyon felvizesedtem, úgy éreztem alig bírok mozogni. Teljesen kész voltam és úgy éreztem, sokat már nem bírok így tovább. Éjszaka pontosan félóránként pisijárat volt, így azért elég sok víz eltávozott.
Ennél azt hiszem, jobb lenne kétóránként szoptatni. Másszóval, leánykám megkönyörülhetne már rajtam. De nem. Ő lusta és kitartó.

Ma meg szar egy idő van. Fiúkat hagyom aludni, kiváncsi vagyok meddig bírják. :)

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Na tessék, Mamiblue, te vagy az első a topikban, aki elalszik tágulás közben. :D :D

Betsy,
nem hiszem, hogy magzatvíz, mert tényleg ingerre jön, ráadásul gondolom, hogy a magzatvíz ennél jóval több is. Számomra csak az a lényeg, hogy ne jelezzen semmi kórosat. Ha azt mondod, hogy csak a sok folyadék ürül belőlem, máris megnyugodtam. :lol:

Sziszike,
mi újság? Bementél szülni, vagy most alszod ki magad éjszaka helyett? :lol:

Lányok,
mindenki, aki vészesen közel áll a szüléshez, jelentkezzen be néha, különben gyanakszunk... Robcsi, te például hová tűntél :?: :?: :?:

italoman
 
 


Jucu!
Micsoda jó hírek! :)
Örülök, hogy jobb a helyzet. A bimbóvédő miatt meg ne aggódj, az a lényeg, hogy szopizik. Mi is 5 hónapig bimbóvédőztünk annó, aztán kisfiam egyszer csak megfogta, hogy mi ez az izé, és többet nem kellett. Előtte meg nélküle nem volt hajlandó szopizni. Ki érti ezeket a csirkefogókat? :)

Kép
Kép
pfranciska
 
 


nekem szerintem a szülés napján már szivárgott a magzatvíz. a betéten olyan víztiszta volt a fényes. gondoltam,hogy az, mert ilyenem még sosem volt :)

nektek mennyit kakil a gyerkőc egy nap alatt. nekünk csak egyet, max. kettőt. pisi az van. hm.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Sziasztok!

Ma sem érzem sokkal jobban magam, mint tegnap. A fejem megint fáj, de olvastam a vérnyomi csökkentő papírjában, hogy az adag emelésekor előfordulhat fejfájás. Meg ez az idő is biztosan közrejátszik. A lényeg ma sem fogok túl sok mindent csinálni. Azért néha bekukkantok és bejelentkezek, hogy ne aggódjatok!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Hello!

Jucu: hajrá! az nagyon stresszes mikor úgy érzed nincs éjjelre elég tejcsid a gyerkőc mieg éhes.:( De ha sokat alszik van idő tejcsi termelődésre!:)

Benézek a kórházba, mert reggel 8 óta 5 percenként fájok. Elviselhetőek, de egyértelműen nézem őket! Lehet most kicsit örülnék ha elmenne a magzatvíz, az eldöntene mindent! Remélem tudnak csinálni 1 CTG-t.

Márkanyuka: Pihenj sokat!:) Gondolom Te is mennél már szülni! Attól félek sokan vannak most a kórházban a hidegfront miatt!

Majd jelentkezem, ha nem szülök még akkor nem maradok bent!

Judit

mamiblue
 
 


Sziasztok!

Bee, gratulálok Leila babához!

Én per pillanat úgy állok, mint Mamiblue kb. 3/4 órája figyelem, jönnek a fájások, de elég lájtosak, úgyhogy várakozó állásponton vagyok.
Már nem vagyok annyira kiakadva, mert érzem, hogy valami azért csak elindult.

Ritának kitartást kívánok, ha esetleg valaki ír neki, vagy beszél vele.

Drukkoljatok, hogy ma kibújjon a kisasszony. Ha bármi van és esetleg megyünk a kórházba megpróbálok előtte belépni, ha nem tudok Ildinek jelentek.

Pussz

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Mamiblue
Hát már igazán eldönthetné Sebi, hogy kibújik vagy marad... nem egy határozott gyerek :lol: :lol: :lol:

Jucu
Fog menni, csak nyugi...

Dimet
Változó... anyatejes babánál elég széles skálán mozog a normális... napi 5-6-7-től a heti 2-3-ig... Az a lényeg, hogy babszi fejlődik, jókedvű...

Ildi
:lol:
Vendég
 


Mamiblue megy a drukk!

Jucu szorítottam neked a tejci miatt, és renbe jött szupi!

Bee nagyon ügyi voltál gratula!

Ágnesbagoly gyönyörű a pici manó csoda szép hajacskája van!

PATTOGÓÓÓ MIZU????

Mi jól vagyunk, Geri is rendben....ki szül ma :?:

Kép
Kép
zeze
 
 


Sziasztok!

Nálunk semmi történés. Tegnap elmentünk a kórházi befekvés előtt még egy nagyot vacsizni. Úgyis koplaltam az elmúlt három hétben, bár eredménytelenül, mert a víz rengeteg rajtam. Gondoltam egy vacsi már belefér a kórházi hét előtt. Tartok a császártól... :cry:
Holnap mindenképp bejelentkezem kórházba indulás előtt!

Lányok! Valahogy csak átesünk már ezen az utolsó napokon! Nagyon gondolok Mindenkire! Mamiblue, Robcsi remélem eredményes lesz a mai kórházi kiruccanás!

Kép
nap12
 
 


jucu mi az a more milk plusz, és hol lehet kapni? A napokban nekem is kevesebb a tejem, eddig szopi után még 60-80ml-t tudtam fejni, 2 napja pedig csak 10-20-30ml jön. :cry: De vettem alkoholmentes sört, ma bevetem, hátha bejön :shock:

Kép
mona76
 
 


Jelen, jelen, még mindig! :(

Sabine, hát ez em jó hír, hogy valahol tévedtek, de az legalább megnyugtató, hogy bármilyen beavatkozás előtt megnézik újra!

Lányok, úgy irígylem a már otthon lévő szopiztatós anyukákat!

Mamiblue, én is attól félek mi lesz ha nem ismerem fel időben a szülés jeleit?? Bár itthon mindenki azt mondja, hogy ne izguljak már, azt nem lehet nem felismerni. Remélem neked már igaziak a fájások!

Pattogoról van valakinek híre??

Több leányzónak elmentettem a telefonszámát, úgyhogy ha eljön a várva várt pillanat, mindenképpen küldök sms-t!

Kellemes hűs napot mindenkinek!

Kép
h.bogesz
 
 


Jó reggelt Csajok!!!

Ma lustálkodtunk egy kicsit :) Babszika is édes volt, aludt és evett, aludt, és evett. Csak fáj a pocija, állandóan nyögdécsel még álmában is, és látszik rajta, hogy erőlködik. Pukizni vagy kakílni szeretne...... Én meg minden kis neszre fent vagyok, hogy felsír-e.

Betsy
Köszi a sok infót a szopival kapcsolatban. :D Tegnap este már ciciztünk - bimbóvédővel :oops: ugyan. A bal cicim nagyjából ok, a jobb az már most iszonyatosan fáj. :( Szóval marad csak a bal ciciből szopi, a jobbat pedig fejegetem, és várom, hogy gyógyuljon, hogy később újra megpróbálhassam. Annyira jó lenne, ha nem kellene fejegetni. Csak két cicim van, és nem bír ki egyik sem hat órát.....szétdurranok. Hogy lehet beállítani a normál működést? Miért nem annyi tejcim van, amennyi kell?

Bee
Nagyon ügyes a kis Leila baba :D :D :D

Csajok, Pattogo írta: "Elkezdtem belázasodni......." Ez így szokott lenni? Mitől van? Minden rendben lesz, ugye? :shock:

Márkanyuka
Vigyázz magadra, jobbulást. Egyébként tegnap biztos volt valami, mert a páromnak is fájt a feje, mint állat. Pedig neki nem szokott. Hiába vett be akármit is.....nem segített.

Sziszike Mizujs? Szülni mentél? :) Akárcsak Mamiblue és Robcsi ? :) Hajrá csajok!!!!! :D :D :D

[/b]Jucu
Üdv a tejcsárdások táborában :D Ezek szerint akkor már Te is Pamela Anderson-osra vetted a figurát? :D Párocskám csak ámuldozik, hogy mekkora cicik!!! Mindezt úgy, hogy háton fekszem az ágyban, és már a gravitáció sem hat rájuk....kicsit szilikonos benyomást keltenek :D :D :D És persze egy tavalyi felsőm se jön rám....

Na megyek vasalni, ez az idő most tökéletesen alkalmas erre (is) :D :D :D
Bárkinél bármilyen történés van, írjatok!!!!

mikegirl
 
 


itt vagyok, a derekam még mindig majd leszakad, de nekem nincsenek fájások

egész éjjel nem aludtam annyira fájt a derekam, meg olyan volt mintha beakarnék pisilni, de az sem jött, azaz jön a vizelet, csak szinte már önálló életet él

de jó neked mamiblue, jelezz már hogy mi a helyzet

rohadt fáradt vagyok, a melleim ezerrel feszitenek, szúrnak mostmár jó lenne túllenni

Kép
sziszike77
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?