most egyedül maradtam itthon, a párom elment egy utolsó utolsó ...... vadászatra, anyuék elmentek repülőnapra, anyósék pedig névnapoznak. ha bármi történik mindenki 1 órára van tőlem, lehet hogy magamat viszem be :::::::D:D:D:D:D: vagy majd Huni te úgysem vagy annyira messze tőlem, és hátha te is kedvet kapsz maradsz benn velem
:D
mikegirl: a barinőmnek is angyon fájt a melle, és jól kimasszírozta mert szinte bevolt csomósodva, azt mondta kellemetlenebb volt mint a szülés, de azóta csodálatosan jön belőle a tejci.
ma szinte egész nap csak LUSTÁLKODTAM, úgy érzem volt az utolsó olyan szombatunk amikor ketten vagyunk/voltunk a párommal, most elment ilyenkor egy picit Hangázom (lelkizem vele).
Annyira jó nektek mona, ági és a többiek hogy már otthon babáztok. mi meg itt epekedünk, mire mi elérünk oda hogy szülünk addigra már szinte 1 hónaposak a gyerköcök és szinte már scak az itt a téma, hogy mennyire jól beszoktak stb.
Még mindig nem válaszolt senki arra, hogy mi az amit feltétlenül nehogy otthon felejtsünk !!!!
bogesz: én is kiszoktam állni a kertbe hűsölni, meg a lábamat a hideg vízzel locsolni
Dincuska üzije:
"Pattógónak drukk, Beenek meg gratulálok! 3 napja jön a nyák, keményedés is van némi rendszerességgel, remélem hamar itt lesz. Fejecskéjét már nem bírták mérni, mert nagyon lent van a drága. MIndenkit üdvözlök, puszika!"
Hunika: nemhogy frontérzékenyek nem vagyunk, de semmire nem reagálunk. Na hátha most majd a nagy melegfrontra