Sziasztok!
Köszi a kérdést, vagyok vagyogatok!
Voltunk a múlt héten a Forma 1-en és ezért nem tudtam írni.
Bocs ha nem tudok tisztán fogalmazni, még mindig teljesen hulla vagyok.
Mamavica!
Hú de jó hogy jöttél!
Gondolom van pörgés a 3 gyerekkel ezerrel!
Nagyon szép lehet Ádi, b*sszus és már 1 éves. Mióta járok én ide fórumozni?!
Léni!
Én is pcos vagyok és szintén (majdnem) pécsi. A pcos fórumon szintén fogunk találkozni, csak mint írtam nem voltam itthon pár napig és nem tudtam írni.
Doki ügyben nem tudok neked ajánlani senkit, én nem járok senkihez.
Az én pcos-m a magas inzulinom miatt alakult ki, kb. 4 hónapja szedem rá a metmorfint és ahogy a hőgörbéimen látom, javul az állapotom. Szeretném kivárni a fél évet mielőtt orvosilag továbblépnénk, én meg szeretném adni az időt a testemnek a regenerálódásra. Utána valószínű elbaktatok Vizer doktorhoz (asszem őt ajánlotta Rambóka), a sarlatánok (mármint a mi betegségünkkel kapcsolatban) eddig elkerültek és remélhetőleg ez után is így lesz.
Én diabetológusnál kezdtem a kivizsgálást, mert mint mondtam, nálam gyanús volt hogy a cukor csinálja a pcos-t. Így is lett, a doktornő szerencsére ez ügyben képben van és felírta nekem a metet. Nekem szerencsém volt hogy egyből a jó helyre mentem, nem mindenki van ebben a szerencsés helyzetben. A diabetológus doktornő elérhetőségét meg tudom adni.
Nem tudom mit ajánlottak a többiek a pcos fórumon, de szerintem vagy diabetológushoz vagy endokrinológushoz el kéne menned kezdésnek. A nőgyogyik (többnyire) csak a tüzet akarják oltani a mindenféle stimulálásokkal meg műtétekkel, nem a baj okát keresik. Van akinél bejön, van akinél nem, de akinél nem annál nagyon nagyon nem. Szóval először a metabolikus problémát kéne megoldani ami a pcos-t csinálja és ha az megvan, pitty-putty jön a baba is. Írj ha van kérdésed!
Marcsy!
Nem irigyellek!
Nem is csodálom hogy nem tudod hol áll a fejed. Örülök hogy a gyerekekkel minden oké van!
Viki!
Apáék mikor jönnek haza?!
Kistesó project?
Jevi!
Nektem megy már a Kistesó biznisz?!
Erzsó!
Ez a hirdetés JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Nyugalmas kávé rendel nekem is!
Rólunk:
Hihetetlen, de igaz. Volt szép tiszta peteérésem.
Még fent voltunk Pesten, nem tudtam tölteni a fertin a táblázatot és tök el voltam kenődve hogy túl alacsony értékeket mértem. Aszittem nem volt semmi, hogy ez a hónap megint semmit sem ért, stb. aztán tegnap amikor éjjel még bepötyögtem az értékeket, rajzolt nekem szép piros keresztet. Azért még vannak dolgok aminek lehet örülni.
Nagyon nem történik velünk semmi izgalmas. Taposómalom van. Pénteken általában azt veszem észre hogy nini már megint hétvége és autóverseny van.
Katának kiműtötték az egyik fogát (szerencsére jól van), folytatjuk a felújítást, megszülettek a kiscicáink, lett gardróbszekrény és végre ezen a hétvégén otthon lehetünk.
Erről jut eszembe:
Két kiscica (akár egyenként is) ajándékba megkapható!
Akárkinek nem adom, de nektek igen, ha van aki szeretne. Egy fekete és egy hamu színű van. 3 naposak még nem tudtam őket megfogni, de ma lecsekkolom a nemi kérdést.
Szép napot!
Monee