Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi is megvagyunk ám, csak kicsit összezsúfolódik időnként az életem, amióta ez a munka van.

Erzsó!

Gyönyörűek a lányaid! Gratulálok az első pihentető éjszakátokhoz, mi erre kb. 13 hónapig vártunk. :D Bár szerencsére az utóbbi időben tényleg lett alvókája a Máténak, gondolom annak is köszönhetően, hogy annyira elfárad a játszótéren, hogy gyakorlatilag este beájul fürdés után az ágyba.

Viki!

Már akartam kérdezni Tőled, hogy nálatok volt -e a bilizésben visszaesés? Nálunk most az a helyzet, hogy eddig (kb. múlt hétig) hajlandó volt napközben ráülni és pisilni, kakilni a bilibe a Máté, de az utóbbi napokban viszont nem akar ráülni, én meg úgy gondolom nem erőltetem, annyira kicsi még. Este viszont fürdés előtt mindig a bilibe pisil és hatalmas örömmel viszi a wcbe kiönteni. Igazából nem tudom mi történt, a mama is csak azt mondta, hogy nála egyáltalán nem akar bilizni.

Monee!

Hajrá babaproject! :lol: Nálunk is az augusztus, szeptember az ünneplős hónap, mert ilyenkor van apukám, testvérem, anyukám és a férjem szülinapja. A Máté lett a "fekete bárány" a téli születésével, bár ezzel sem lóg ki annyira a sorból, mert a nővérem gyerekei viszont téliek. Szóval tényleg csoportosulnak a családokban az ünnepek.

Zsanna!

Üdv köztünk! Velem Hartmann doktor 1 hétig foglalkozott a 40. héten, amikor az én dokim külföldre ment. Nagyon normális volt, annak ellenére, hogy nem ő kísérte végig a terhességemet, hanem csak átadott neki a dokim arra az esetre, ha pont akkor született volna meg a kisfiam. Nagyon sok betege van szerintem, ezért rengeteg a munkája, kicsit hangulatember is, de én azt tapasztaltam, hogy az anyukákkal mindig nagyon türelmes, nem rajtuk vezeti le a feszültségét. Szakmailag semmi kifogásom nem volt ellene, nagyon alaposan vizsgált meg mindig, a lehető legkisebb kockázat vállalására törekszik, legalábbis nekem ez volt a benyomásom. Én csak ennyit tudok róla írni, mivel végülis nem nála szültem, mert a kisfiam megvárta a mi doktorbácsinkat. :)

Rólunk is próbálnék írni, bár nem igazán sokminden történik velünk mostanában. Kicsit taposómalom lett az életünk, gyerek, munka, építkezés, háztartás. Lelkiismeretfurdalásom is van, mert úgy érzem nem tudok eleget foglalkozni a Mátéval, de a munkakezdés előtt meg azért volt lelkiismeretfurdalásom, mert nem volt hozzá elég türelmem. Most jóval több türelmem van mindenhez, csak éppen az idő lett kevesebb, amit a családommal tölthetek. Kezd egy egész jó napi ritmus kialakulni, amit a Máté is nagyon jól felvett. Talán ő könnyebben alkalmazkodott a változásokhoz mint mi. Csütörtökön visszük oltásra, akkor megmérik gondolom hosszát, súlyát. Kíváncsi vagyok mekkorát nőtt, mert nagyon régen volt mérlegelés.

Mindenkinek jó éjszakát!

Netty

Kép
netty11
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a "befogadást".

Pár szót akkor még magamról. 1 éve vagyunk házasok a párommal. Februárban sikerült vennünk (igaz hitelre) egy panelt Kertvárosban. Így a picit már saját szoba várja.

Ha minden jól megy gyes után számítástechnika - technika tanárként fogok dolgozni. De eetől még 12 kredit, egy szakdolgozat és egy államvizsga választ el. :D

Szeretek kreatívkodni. Most lenne rá időm az utolsó hónapban, csak éppen türelmem nincs sok hozzá. Szeptember 14re vagyok kiírva, de ha ilyen melegek lesznek, szerintem előbb leszek anyuka. Úgy néz ki, hogy kislányunk lesz és a Dóra nevet fogja kapni. Legalábbis remélem, hogy a 4d-s uh nem tévedett a nemét illetően.

VAn egy spániel kislány kutyusunk. Így a nők vannak és lesznek túlsúlyban. Szegény párom :D :oops:

Mit írjak még? Kérdezzetek, ha valami érdekel.

Megpróbálok mindenkit szép lassan megismerni.

Köszönöm Hartmann dokiról a leírást. Azt már észrevettem, hogy kicsit hangulatember, de szakmailag ezek szerint bízhatok benne.

Erzsó! Lenne majd egy -két kérdésem még, ha nem gond. Összeszedem őket és írok majd privit. Előre is köszönöm.

Most visszaolvasgatok egy kicsit. Igyekszem minél többet jönni.

Kép
zsanna20
 
 


Sziasztok!

Zsanna!

Jó az a szeptember, Peti szept. 16-án született, és 15-re volt kiírva! :D

Netty!

Ne aggódj a visszaesés miatt, Emlékezz csak vissza, én is írtam, már korábban, hogy Peti bilibe kakil, pisil stb. azt egyszer csak elvágták az egészet, kicsi még, pelusozd vissza, aztán majd pár hónap múlva újra jelzi, ha igénye van a bilire. Végülis hol vannak még a 3 éves kortól! Anyukám (aki óvónő) mondta, hogy mostanában még van aki ovis korban sem szobatiszta, úgyhogy nagyon ügyesek a gyerkőceink, hogy így haladnak. Ha kell, adj rá pelust, ha szól, akkor vedd le, de ne törődj azzal, hogy most kicsit "visszaesett" A korához képest nagyon szupi kis teljesítményt nyújt, csak így tovább! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 

 
 

Viki!

Köszi a megnyugtatást, és később újra próbálkozunk, ha majd ő megint rá akar ülni a bilire.


Nem tudja valaki, hogy mikor lesz megint bababörze? A Máté akkorát nőtt most hirtelen 3-4 hét alatt, hogy a pólók, pulcsik, nadrágok nagy része kicsi rá. Most vettünk neki egy 25!!!-ös szandált, úgy, hogy a 23-ast két hónapja kapta és kilóg a nagylábujja mindkét szandiból. Remélem augusztus végén, szeptember elején lesz vásár, hogy feltöltsem a ruhatárát.

Üdv Mindenkinek!

Netty

Kép
netty11
 
 


Sziasztok!
Zsanna!
Üdv köztünk! Én a Hartman dokit nem ismerem, csak hallottam róla jót is rosszat is.(de többségben van a jó)

Egy kicsit eltüntem, de ez köszönhető a kánikulának, meg a törpördögeknek. Egyszerűen nem lehet bírni velük. Estére már teljesen zizi vagyok. Hiszikét már kellett volna vinnem dokihoz, de a mi dokink szabin volt és megbeszéltem a helyettesel, hogy mivel nincs semmi baj vele, nem kell neki oltás majd leviszem 31.-én. Hááát nekem este jutott eszembe, hogy úristen, 31.-e van :lol:
Nem tudom mi ütött a kiscsajba, de szinte csak a tápszert hajlandó elfogadni. Eszik mást is, de csak nagyon keveset és utána addig üvölt amíg nem kap tápot. Próbáltam neki adni szörpöt, teát, vizet...csak a táp kell. Egész nap jár a szája, egy-két szót lehet érteni, de a többit csak találgatjuk. Az éjszakák többé kevésbé nyugodtan telnek, most már előfordul olyan is, hogy este 7-8 órától reggel 7-ig is alszik.

Most mennem is kell, szép napot mindenkinek!

Marcsy
marcsy
 
 


Sziasztok!

Zsanna!
Várom a prividet!!!

Netty!
Nálunk is volt visszaesés, igaz Adél már nagyobb volt! Pont ovikezdés előtt 2-3 héttel!!!! Nagyon kétségbe voltam esve, de szerencsére hamar helyre állt a dolog.
Hajrá építkezés! Hogy álltok a házzal?

Viki!
Gábor már most aggódik, hogy mi lesz ha a lányok felcseperednek.
Azt mondta hogy felfog adni mejd egy újsághírdetést :D , ami a következő:
"Megkímélt fényképezőgépemet vadászpuskára cserélném!
Jelige: Megnőttek a lányok! " :lol: :D

Marcsy!
Jó hogy jelentkeztél!
Sokat gondoltam rád az elmúlt napokban, hohy bírod 3 gyerköccel.
De látom stramm csaj vagy :wink: !

Rólunk:
Az elmúlt 2 nap kicsit megviselte az idegrendszeremet. A lányok nagyon frontérzékenyek (meg én is). Alíz egyfolytában kézben akart lenni, ha letettem bömbölt ezerrel. Adél meg folyton rosszaságokon törte a buksiját. Apánk természetesen estig dolgozott, anyukám elutazva, ugyhogy no segítség! Na de lesz még jobb is! :wink:

Jevi, Monee!
Merre jártok?

szép napot nektek!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Még valami!
Tegnap este nem vágytam másra, csak higy nyugodtan megtudjam nézni a híradót! Természetesen Adélnak be nem állt a szája!
-Anya kérsz kávét?
- Nem kislányom, én egy kis nyugalmat kérek!
- Akkor főzök neked egy nyugalmas kávét!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Sikerült mosolyt csalni az arcomra :wink: !

Na tényleg lépek!
Sziasztok

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Én is pécsi vagyok! küzdünk a babáért!
orvosban tudtok segíteni? pcos vagyok,babát szeretnénk!


Léni
léni
 
 


Sziasztok!

Léni!

Üdv. köztünk! Gyere gyakran és mesélj magadról! A PCO-ban nem tudok segíteni. Dokihoz én a klinikán járok Dr. Panka Tiborhoz. Meg vagyok vele elégedve, csak ajánlani tudom bárkinek.

Erzsó!

Párod hirdetése csúcsszuper, gratulálok, jót nevettem! :lol: :lol: :lol: de igaz lehet. Adél lányod csúcsédes lehetett ezzel a nyugalmas kávéval! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Erzsó!

A párod hirdetésén jót mosolyogtam! Akárcsak apukámat hallottam volna olyan 14-15 éves koromban! :lol: Adél nyugalmas kávéja még munka közben is mosolyt csalt az arcomra, pihenésképpen munka közben is rá szoktam nézni a webre és nagyon jót tett a lelkivilágomnak ez a történet.

Léni!

Üdv köztünk, orvosként dr Varga Pétert ajánlom, én hozzá jártam, bár nem tudom, hogy fogad -e mostanában betegeket, mert a Veress E. úti rendelése megszűnt. Ő a Megyeiben dolgozik a terhespathológián. A pcoban én sem tudok segíteni.

Ma kapott a Máté két oltást. Szegénykémet igen megviselte így estére a dolog, fáj nagyon a combja, ahova a bárányhimlő ellenit kapta. Szerencsére a karját nem fájdította, azonban belázasodott délutánra, még most is 38 fokos láza volt. Mondta a doktornéni, hogy előfordulhat láz így, hogy két oltást kapott egyszerre. Képzeljétek, oltás után a doktornénihez bújt, nem is akart hozzám sem pedig a férjem ölébe mászni, csak a doktornéni nyakát szorította. :shock: Aztán 2 perc múlva már játszótérnek használta a rendelőt és minden játékot szétpakolt, nyitogatta az ajtókat és képeket kunyerált. Szépen be is gyűjtött 3 darabot! :)
Megmérték a súyát, 14 kg 15 dkg, szépen gyarapodott ismét. Viszont ortopédiára el kell mennünk, mert a bal lábán kezdődő lúdtalp jelei mutatkoznak. Hiába jár rengeteget mezítláb, úgy látszik a hajlamot azért mégiscsak örökölte a férjemtől, neki a mai napig van lúdtalpa.
Hétvégén megyünk Fehérvárra, így majd csak jövő héten jelentkezem ismét.

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Netty

Kép
netty11
 
 


Sziasztok lányok!!!

Talán nem is emlékeztek rám, olyan régen írtam már!! :D :oops:
Próbáltam valamelyest visszaolvasni, de nem nagyon sikerült!
Erzsó!!!
Tiszta szívből gratulálok Neked a gyönyörű kislányodhoz! Jó egészséget, sok szerencsét és örömet kívánok az egész családodnak!

Nem nagyon jutok mostanság géphez, mert vagy nem vagyunk itthon, vagy a fiúk elfoglalaják.
Egyébként jól vagyunk, Ádi már rengeteget nőtt, 76 cm és 10,66 kg volt az 1 éves vizsgálaton. Már egy hónapja megy, azóta csak cunaminak hívjuk, mert csúcs, milyen eleven, pakol ezerrel, kedvencei a lábosok a konyhaszekrényből!! 8 foga van és most is bújik több is, ettől az alvással vannak éjszaka gondok, de nem vészes, ennél rosszabb éjszakák is voltak, amíg pici volt. Azért nem mondom, hogy nem tudnék 1 napig durmolni egyfolytában!

Még nem voltunk nyaralni, csak 1-1 napra a Balcsin, de augusztus 2. felében szeretnénk egy Horvátországot még beiktatni, még nem is voltunk külföldön együtt a fiúkkal!

Igyekszem gyakrabban jönni, de a nagyok és számos barátjuk folyton találnak valami életbe vágóan szupi fontos játékot, aminek lejátszása nem tűr halasztást!!!

Szép napot Nektek!
Ja, üdv az újaknak!!!

Évi
Kép
Kép
Kép
mamavica
 
 


Sziasztok!

Rólunk: Ma apa elvitte Petit a balatonra! Engem meg itthon hagytak pihizni! :) Most már majdnem kitakarítottam teljesen a lakást,már csak a frittőzt kell kipucolnom, meg a tv-t letörölnöm, és tök kész vagyok, aztán pihizek egy kicsit (nem mintha most nem azt tenném ; ) Tegnap meg elvitt vacsizni, minden alkalom nélkül! Shocked Igaz, mostanában egy kicsit többet veszekszünk, meg ordítunk egymással, mint eddig..... :?

Mamavica!

Szia! Én emlékszem rád! Gyere, amikor tudsz! És jó nyaralást majd horváto-ban!

Netty!

14150 g, az nem semmi, Peti 12500 még mindig!!!:) Két oltás egyszerre, szegény Máté, remélem kár túl vagytok rajta! Én ezzel a bárányhimlőellenivel olyan kétkedő vagyok, meg nekünk a dr.néni sem nagyon ajánlgatta, persze azt mondta, ha akrom, szó nélkül beadja, de aztán mégsem kértük! Én most 2 évesen akarom neki beadatni a Prevenart (pneumococcus ellenit) kíváncsi vagyok hogy viseli majd, mert már egy ideje, nem volt nyúzgálva ilyesmivel (18 hós volt az utsó) .

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Köszi a kérdést, vagyok vagyogatok!
Voltunk a múlt héten a Forma 1-en és ezért nem tudtam írni.
Bocs ha nem tudok tisztán fogalmazni, még mindig teljesen hulla vagyok.

Mamavica!

Hú de jó hogy jöttél! :D Gondolom van pörgés a 3 gyerekkel ezerrel! :wink:
Nagyon szép lehet Ádi, b*sszus és már 1 éves. Mióta járok én ide fórumozni?! :lol:

Léni!

Én is pcos vagyok és szintén (majdnem) pécsi. A pcos fórumon szintén fogunk találkozni, csak mint írtam nem voltam itthon pár napig és nem tudtam írni.
Doki ügyben nem tudok neked ajánlani senkit, én nem járok senkihez.
Az én pcos-m a magas inzulinom miatt alakult ki, kb. 4 hónapja szedem rá a metmorfint és ahogy a hőgörbéimen látom, javul az állapotom. Szeretném kivárni a fél évet mielőtt orvosilag továbblépnénk, én meg szeretném adni az időt a testemnek a regenerálódásra. Utána valószínű elbaktatok Vizer doktorhoz (asszem őt ajánlotta Rambóka), a sarlatánok (mármint a mi betegségünkkel kapcsolatban) eddig elkerültek és remélhetőleg ez után is így lesz.
Én diabetológusnál kezdtem a kivizsgálást, mert mint mondtam, nálam gyanús volt hogy a cukor csinálja a pcos-t. Így is lett, a doktornő szerencsére ez ügyben képben van és felírta nekem a metet. Nekem szerencsém volt hogy egyből a jó helyre mentem, nem mindenki van ebben a szerencsés helyzetben. A diabetológus doktornő elérhetőségét meg tudom adni.
Nem tudom mit ajánlottak a többiek a pcos fórumon, de szerintem vagy diabetológushoz vagy endokrinológushoz el kéne menned kezdésnek. A nőgyogyik (többnyire) csak a tüzet akarják oltani a mindenféle stimulálásokkal meg műtétekkel, nem a baj okát keresik. Van akinél bejön, van akinél nem, de akinél nem annál nagyon nagyon nem. Szóval először a metabolikus problémát kéne megoldani ami a pcos-t csinálja és ha az megvan, pitty-putty jön a baba is. Írj ha van kérdésed! :D

Marcsy!

Nem irigyellek! :D
Nem is csodálom hogy nem tudod hol áll a fejed. Örülök hogy a gyerekekkel minden oké van! :wink:

Viki!

Apáék mikor jönnek haza?!
Kistesó project?

Jevi!

Nektem megy már a Kistesó biznisz?!

Erzsó!

Ez a hirdetés JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! :lol:
Nyugalmas kávé rendel nekem is! :D

Rólunk:

Hihetetlen, de igaz. Volt szép tiszta peteérésem.
Még fent voltunk Pesten, nem tudtam tölteni a fertin a táblázatot és tök el voltam kenődve hogy túl alacsony értékeket mértem. Aszittem nem volt semmi, hogy ez a hónap megint semmit sem ért, stb. aztán tegnap amikor éjjel még bepötyögtem az értékeket, rajzolt nekem szép piros keresztet. Azért még vannak dolgok aminek lehet örülni. :)
Nagyon nem történik velünk semmi izgalmas. Taposómalom van. Pénteken általában azt veszem észre hogy nini már megint hétvége és autóverseny van. :oops:
Katának kiműtötték az egyik fogát (szerencsére jól van), folytatjuk a felújítást, megszülettek a kiscicáink, lett gardróbszekrény és végre ezen a hétvégén otthon lehetünk.

Erről jut eszembe:
Két kiscica (akár egyenként is) ajándékba megkapható!
Akárkinek nem adom, de nektek igen, ha van aki szeretne. Egy fekete és egy hamu színű van. 3 naposak még nem tudtam őket megfogni, de ma lecsekkolom a nemi kérdést. :D

Szép napot!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Monee!

Örülök, hogy volt igazi pé-d! Hajrá augusztus!!!!
Apáék már tegnap este megjöttek, ez csak olyan lemegyek, meg hazajövök balatonozás volt, férjem dolgozott ma, meg a héten is fog minden nap, így hosszabb távra nem tud most elmenni! Viszont Peti annyira fáradt volt tegnap, hogy megváltás volt neki a fürcsi meg a kakaó! (aludt is jó nagyot)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Monee!

Örülök, hogy volt igazi pé-d! Hajrá augusztus!!!!
Apáék már tegnap este megjöttek, ez csak olyan lemegyek, meg hazajövök balatonozás volt, férjem dolgozott ma, meg a héten is fog minden nap, így hosszabb távra nem tud most elmenni! Viszont Peti annyira fáradt volt tegnap, hogy megváltás volt neki a fürcsi meg a kakaó! (aludt is jó nagyot)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


ez a lüke babanet az előbb azt írtaki, hogy valami hiba van, erre elküldöm még egyszer, most meg 2x ment el!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Erzsó!

Köszi a kérdést, az építkezés nagyon jól áll, már állnak a falak a háznál és ezen a héten már elkezdték rakni a tetőtér falait is. A garázs már készen van, cserép, ablakok és ajtók is a helyükön vannak és lassan vakolják. A ház ablakai is megérkeztek, még a kereskedőnél vannak, mert a rendelési határidőhöz képest 1 hónappal előbb !!!! hozták. Eddig még minden határidőben és nagyobb probléma nélkül zajlik, köszönhetően annak, hogy a férjem rengeteget jár ki és ellenőrzi az embereket.

Viki!

A bárányhimlő elleni oltás leginkább a férjem miatt adattuk be, mert ő nem volt bárányhimlős. Próbáltuk kérni, hogy csináljanak egy tesztet neki, de ő nem veszélyeztetett réteg ezért nem csinálják meg ezt a tesztet, amiből kiderülne, hogy valójában volt -e bárányhimlős vagy sem. A körzeti orvos azt mondta, hogy felnőtt korban ez a betegség nagyon súlyos következményekkel járhat, így inkább beoltattuk a Mátét, hátha nem hozza majd haza a bölcsiből, oviból.

Mamavica!

Gratula Ádám 1 éves szülinapjához! Jó, hogy jöttél megint, gondolom három gyerkőc teljesen leköti minden szabad percedet.

Monee!

Örülök, hogy volt peteérésed! :)

Rólunk: jól sikerült a fehérvári kiruccanás, szerencsére a Mátét mostmár nem viseli meg ez a környezetváltozás. A mamánál is jól aludt, ott sem kellett hozzá felkelni éjjel. Kicsit pihentünk mi is, bár sokat segítettün anyukámnak, mert apukám a térdprotézis műtét után még nem tud rendesen járni, bár a vezetést erőlteti. Nem hagyná ki a horgászatot semmi pénzért.
Képzeljétek, elkezdtük terhelni a Mátét tejes dolgokkal, és eddig úgy tűnik szerencsénk van, mert a hypoallergén tápszert teljes mértékben tolerálta a szervezete és most azt beszéltük meg a doktornővel, hogy megpróbáljuk a sajtot, joghurtot és túrót. Tegnap és ma kapott 2-3 falat sajtot, amennyit kért és eddig nem lett tőle baja! :lol: :lol: :lol: Remélem sem hasmenés és kiütések sem fognak jelentkezni és akkor végre ehet normális kajákat.

Mindenkinek jó éjszakát!

Netty

Kép
netty11
 
 


Sziasztok!

Netty!

Nem tennél fel képet a házról?
Jó lenne látni épülés közben és utána készen is. A terv alapján biztosan baromi jól fog kinézni!
Előbb jöttek az ablakok?! Ez szupi!!!! Minden ilyen dolog késni szokott... :D
Tejcsi terhelés hogy áll? Bírja Máté az iramot?
A munka dologgal kapcsolatban akartam még írni, hogy szerintem ez miatt ne stresszeld magad. Ha Neked, mint nőnek szükséged van a munkára ahhoz hogy teljes értékű embernek érezd magad, akkor így leszel Máténak is a legjobb anyukája. Inkább kevesebb de nyugodtabb időt tölts vele, mint feszültséggel, türelmetlenséggel teli napokat. Szerintem. :D
Milyen egyébként a munkahely? Tetszik?

Viki!

A céldátum – 2008. április 22. :D
Ki van ragasztva a monitorra elém, hátha pszihésen is lehet segíteni a természetnek. :D
Még 4 nap... ezt az időszakot utálom a legjobban. Legyen már kedd azt vagy jöjjön meg, vagy ne, de ettől a „talán”-tól kikészülök. :)
Hogy van Peti?

Cica ügy:
Bár nincs tolongás a cicákért, azért felírom, hátha, hogy a szürke cicánk kisfiú, a fekete cicánk pedig lány.
(Látom már „rossz” sorsunkat, ugyanis Norbi lestoppolta a szürkét, hogy azt tartsuk meg mert olyan szép. A feketére meg sztem Kata fog lecsapni -vagy én :lol:- és akkor tripla cica tulajdonosok leszünk. :D:D:D:D) Anya cicát meg szopiztatás lejárta után visszük kipakoltatni, megelőzve az újabb gyermekáldást. :)

Többiek?

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Monee!

Akkor drukkolok ahoz az április 22-höz! :) Már csak 4 nap, aztán kiderül, tök izgi! Én szorítok! :D

Peti jól van, virgonckodik, és rosszalkodik és kiakaszt. Viszont nagyon szépen szól, ha pisilni kell, és szépen kajál is!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Mááár jó régen írtam, de végig olvastalak benneteket. :lol:

Monne!

Megy a drukk!!! :P :oops: Édik lehetnek a cicák!

Erzsó!

Tündériek a kislányaid! :P

Viki!

Gratula Petihez, hogy ilyen ügyi már kaki pisi ügyben! :P :roll: :P

Mi jól vagyunk Andris rosszcsontkodik ezerrel!
Hét elején lázas volt de egy nap alatt átment rajta. :wink:
Andris még szopizik 3X (most, hogy beteg volt többször adtam neki s most kérne megint többször). Szeretném szopiztatni még 2 éves koráig de most egy kicsit aggaszt a dolog, hogy -hogy fogom leszoktatni róla mert annyira akaratosan követeli a cicit s fokozatosan akarom de egyenlőre nem találom a megoldást.
:cry:
Viki? Erzsó? Tudom ti sokáig szoptattatok/ szoptattok, nálatok hogy ment a csökkentés/leszoktatás? Néha már olyan megterhelő! :oops: Kérek szépen tanácsot!
Na, dobok fel pár képet!

Kép
Kép

Kép
zóra
 
 


Sziasztok!

Zóra!

Szépek vagytok a képeken! Tényleg jó rég voltál már! :)
Én 21 hónapig szoptattam Petit. Ő úgy volt vele, hogy szinte állandóan rajtam lógott volna ha tehette volna! Aztán amikor elkezdett többféle kaját enni, a délutni szopi kitolódot olyan 17 óra utánra, de akkor meg állandóan elaludt rajta, így egy idő után már nem adtam neki akkor, csak 19 órakor fürcsi után. Pár nap alatt megszokta, nem volt nagy gond. Aztán Napközben már nem is igen kellett neki(na jó, ha valami baja volt, elesett, stb... kellett volna, de vigasztalásnak meg már nem adtam) És nagyon sokáig maradt a reggel, este, éjjel 2x mennyiség! Majd leszokott az estiről, ami engem nagyon meglepett, mert nem erőltettem, csak elkezdett az apjával elaludni esténként és hát rajta nem volt cici! :lol: Majd elmaradt az egyik éjjeli, mert csak akkor adtam neki, hogyha nem volt jó a víz. (ez jó sokáig tartott) Legutoljára a reggeliről szokott le, de ezt már én akartam. Volt, hogy nem is kellett neki, csak kétnaponta és akkor úgy döntöttünk, hogy legyen vége! Azt egyszre csak nem kapott reggel sem. 3 éjjel kereste (hogy miért éjjel, azt nem tudom megmondani) és azóta elvágták. Azóta néha előveszi, megnézi,mondja, hogy cici nem, nem. meg mutatja a száját, hogy ugye neki az nemrég még a szájában volt ! :) haláli édes, de egész könnyen megúsztuk, nem gondoltam, hoy ilyen könnyen fog menni! Sok sikert nektek is!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Köszi Viki! :P

Tehát akkor Peti mágától is elhagyott pár szopit. :lol:
Peti lefekvés előtt s a szopik helyett mit iszik/eszik? Mert nálunk az a gond, hogy Andris a cicin alszik el este délben s ha felébred hajnalban (mióta beteg volt éjjel is) s mikor próbálkoztam a tejcsivel abból meg nem iszik annyit, hogy azzal megteljen a pocakja s kitartson reggelig. Hozzátartozik még, hogy a cumisuveget nem ismeri egyáltalán nem volt neki. Most szoktassam rá másfél évesen?! :cry:
Sziasztok
Zóra

Kép
zóra
 
 


Peti kakaót, tejeskávét, vagy gyümölcsjoghurtot iszik este és reggel is, persze kap egy szelet kenyeret sajttal, szalámival, de ennek nagyjából a negyede sem mindig fogy el. Általában 2,5 -3 dl körül lenyom a kakaóból, nekünk sem volt cumisüvegünk soha, na jó 4 hós korában igen, de akkor is csak víznek. :) Mi szívószálas pohárból adjuk neki a kakaót, és ilyesmit, de már szépen iszik pohárból isvizet! Éjjel a vizet, ha kell a Kubu Play üvegéből kapja, az nem folyik, és nem is cumi! :)

Igen, szerencsém volt, mert Peti nagyon sok szopit magától elhagyott, vagyis alakította a kis napirendjét, így annyira nem volt nehéz dolgom belátom :lol: :lol: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Köszi szépen!
Megpróbálozunk majd ezekkel! :lol:
Andris is csőrős üvegből iszik, már jó régóta, teát üdcsit s pohárból szokott vizet inni igaz néha tiszta víz lesz a bodyja, de sebaj! :lol:
Üdv Mindenkinek!!!

Kép
zóra
 
 


Sziasztok!

Dobok pár Peti képet, az első már jó régi, de nekem annyira tetszik, ja és szinte az összesen alszik, mert csak akkor tudom itthon egyedül fotózgatni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!


Viki!

Nagyon arik a Peti képek! :P
Olyan szépek amikor alszanak! :wink:
Én is imádom fotózni Andrist alvás közben, olyankor olyan nyugodt.


Elég nehéz éjszakánk volt megint, Andris éjfél előtt felébredt s követelte a szopit.
Nem akartam neki adni, de úgy ordít mostanában érte, hogy egyszerűen nem bírtam tovább s megszopiztattam. Ez most egy hete megy, amióta lázas beteg volt, mert akkor temészetesen kapott mikor csak akart.
Nem tudom mit csináljak már jó pár hónapja nem szopizott éjjel s most semmi mással nem tudjuk megnyugtatni. :cry:
Olyan kimerült s tanácstalan vagyok. :cry: :roll:


Legyen szép hétvégétek!!!


Egy kép Róla:

Kép

Kép
zóra
 
 


Sziasztok!


Viki!

Nagyon arik a Peti képek! :P
Olyan szépek amikor alszanak! :wink:
Én is imádom fotózni Andrist alvás közben, olyankor olyan nyugodt.


Elég nehéz éjszakánk volt megint, Andris éjfél előtt felébredt s követelte a szopit.
Nem akartam neki adni, de úgy ordít mostanában érte, hogy egyszerűen nem bírtam tovább s megszopiztattam. Ez most egy hete megy, amióta lázas beteg volt, mert akkor temészetesen kapott mikor csak akart.
Nem tudom mit csináljak már jó pár hónapja nem szopizott éjjel s most semmi mással nem tudjuk megnyugtatni. :cry:
Olyan kimerült s tanácstalan vagyok. :cry: :roll:


Legyen szép hétvégétek!!!


Egy kép Róla:

Kép

Kép
zóra
 
 


Sziasztok!


Viki!

Nagyon arik a Peti képek! :P
Olyan szépek amikor alszanak! :wink:
Én is imádom fotózni Andrist alvás közben, olyankor olyan nyugodt.


Elég nehéz éjszakánk volt megint, Andris éjfél előtt felébredt s követelte a szopit.
Nem akartam neki adni, de úgy ordít mostanában érte, hogy egyszerűen nem bírtam tovább s megszopiztattam. Ez most egy hete megy, amióta lázas beteg volt, mert akkor temészetesen kapott mikor csak akart.
Nem tudom mit csináljak már jó pár hónapja nem szopizott éjjel s most semmi mással nem tudjuk megnyugtatni. :cry:
Olyan kimerült s tanácstalan vagyok. :cry: :roll:


Legyen szép hétvégétek!!!


Egy kép Róla:

Kép

Kép
zóra
 
 


Sziasztok!


Viki!

Nagyon arik a Peti képek! :P
Olyan szépek amikor alszanak! :wink:
Én is imádom fotózni Andrist alvás közben, olyankor olyan nyugodt.


Elég nehéz éjszakánk volt megint, Andris éjfél előtt felébredt s követelte a szopit.
Nem akartam neki adni, de úgy ordít mostanában érte, hogy egyszerűen nem bírtam tovább s megszopiztattam. Ez most egy hete megy, amióta lázas beteg volt, mert akkor temészetesen kapott mikor csak akart.
Nem tudom mit csináljak már jó pár hónapja nem szopizott éjjel s most semmi mással nem tudjuk megnyugtatni. :cry:
Olyan kimerült s tanácstalan vagyok. :cry: :roll:


Legyen szép hétvégétek!!!


Egy kép Róla:

Kép

Kép
zóra
 
 


Bocsi! Csak egyszer akartam........ :roll: :oops:

Kép
zóra
 
 


Sziasztok!

Monee!

Teszek fel képet a házról és a garázsról, bár a házból még nem sok minden látszik. A férjem rengeteg fotót csinál/t de azok inkább szakmai jellegű szemszögből készülnek/tek, így nem látványosak. Ha majd felkerül a tető is a házra, majd akkor biztos több fotót csinálunk, főleg, ha majd a belső munkálatok is megkezdődnek.
A tejterhelés nagyon-nagy örömünkre jól halad, már egy hete eszik sajtot a Máté, és eddig nem volt tőle semmi baja! :lol: :lol: :lol: :lol: A túrórudival próbálkozunk most, illetve sima túróval, de ez nem ízlik neki. Ma kapott 2 falat tejszínhabot, mert annyira könyörgött érte, bár igazából nem kaphatott volna, mert csak 3 naponta kaphat újfajta tejterméket, de eddig ettől sem volt semmi baja. Holnap reggel már normál tápszert kap reggelire, igaz ma reggel nem arattam vele túl nagy sikert, pedig szerintem finomabb, mint a másik, és úgy tűnik ez is rendben van. Ha megbírja inni és fizikailag sem lesz tőle semmi baja, akkor egy hónap után bepróbálkozhatunk majd a tejjel is a dokinéni szerint.
Munka: az biztos, hogy így jobban érzem magam és úgy tűnik, hogy a Mátéhoz is több türelmem van. Magáról a munkáról inkább nem írok, de azt hiszem ezzel mindent el is árultam. Addig jó amíg nem tudok valami jobbat, de leginkább rugalmasabbat találni. Igazság szerint baromira zavar, hogy nem tudok egy csomó dolgot elintézni, mert nem lehet kicsit rugalmasabb munkaidőbeosztásba járni, amit eddig az előző munkahelyemem megtehettem. Bár gondolom ez csak szokás kérdése, de nekem eddig nem sikerült megszokni sem ezt, sem pedig sok mást..... Talán így majd könnyebb lesz később váltani, ha már nem gyedről szeretnék visszamenni dolgozni. Meglátjuk, aztán lehet, hogy megtalálom majd itt is azt a valamit amiért érdemes hosszú távon maradni.

Viki!

Nagyon jók a képek Petiről! Én szinte már meg is feledkezem a fényképezésről, és megnéztem kb. 1 hónapja készült az utolsó fotó a Mátéról. Amit most is felteszek az is legalább másfél hónapos. Szeretnék róla több fotót, de majd szerintem télen, ha többet leszünk a lakásban, akkor megint beindulok.

Zóra!

Örülök, hogy jelentkeztél újra. Andris jól megnőtt az elmúlt időszakban! Nálunk is volt olyan időszak a Máténál, amikor újra elkezdett enni éjszaka, de ő elfogadta aztán a teát és később a vizet evés helyett. Mostmár elég régóta már ivás sincs éjjel. Nem tudom mi lesz, amikor már nem kell egye este a sinlacot, hogy a szilárd kaja és a tápszer, illetve tej elég lesz -e neki éjszakára. Nálunk egyébként a bőséges vacsora és utána a kellemes meleg fürdő nagyon bejött, mindkettő jól "elkábította" és nagyon könnyen altatható este és éjjel sem ébred fel már jópár hónapja.

Mindenkinek szép napot és esőmentes vasárnap délutánt!

Netty

Kép Kép Kép

Kép
netty11
 
 


Sziasztok!

Gyorsan bekukkantottam, most már vagyok, csak Orfűn voltunk a nyaralónkban, és ott nem volt netezési lehetőségem!

Néhány kép rólunk, és majd visszaolvasok, jövök reagálni is!
Kép
Kép Kép
Kép

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Peti éjjel nem aludt itthon, most először! Anyósomnál aludt és este 21.10-reggel 7-ig, csak hajnali 4-kor kelt fel anyát keresni, de ivott és visszaaludt! :D Amúgy nagyon hiányzott Nekem, de ez az élet rendje, el kell kezdeni valamikor a maminálalvást is! Pláne, hogy szeptemberben megyünk lagziba, haminden igaz, és oda nem vinnénk Petit magunkkal! Ja és még valami, képzeljétek el, három napja egyetlen egy pisi sem ment a bugyiba, sőt a pelusba sem, mert ma voltunk tescoban, és adtam rá pelust, nehogy baj legyen, erre mikor hazaérünk, szól, hogy pisi, és a pelus száraz volt, a bimbi meg majdnem tele, tehát jól összegyűjtötte! :D A kaka még mindig bemegy, de ez most egyáltalán nem zavar! ;)

Jevi!

Szia, már hiányoztál! :) Jók a képek nagyon, remélem jól sikerült a nyaralás is!

Netty!
Máté nagyon édesa képen! A ház meg szép nagy lesz!

Zóra!

Andris is édi a képen!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Zóra!

Az éjjeli szopival nem sok ötletem van, Petinél visszaesés nem volt, ő szinte végig szopizott éjjel 2x, aztán egyszer adtam neki vizet, ha elfogadta jó, ha nem kapott cicit, nem bírtam hagyni sírni! Aztán szépen alakult a dolog magától, mint azt feljebb már leírtam. Sok sikert!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Hú, de jó! Megint belendültünk kicsit! :D

Zóra!

Sok +++ Nektek!

Netty!

Hú, tényleg jó nagy ház lesz! :D
Az lesz az igazi majd ha ebből a szemszögből nézve lefényképezitek akkor ha kész lesz. :wink:
Munka ügyben hasonló véleményen vagyunk, bár nekem nincs annyira kötve a kezem, gondolom ez más-más szervezeti egységeknél máshogyan van. Szeretnék már babás lenni, mert ez a monoton munkavégzés totál kihullasztja a hajam. Egész nap a gépet bambulom és ennyi az össz történés. Remélem sikerül hamar mást találni Neked!
Hogy vagy most egyébként ott? A GYED mellett dolgozol vagy azt lemondtad? Ez a mikor mennyit lehet dolgozni gyerek mellett dolog még kicsit nem átlátható. :D
Írj majd hogy hogy megy a tejes dolog Máténál. Aranyos kis pasi... én még nem is láttam képet itt róla. :oops:

Viki!

Örülök neki hogy jól sikerült a mamázás.
Hajrá! Így lehettek apával kettesben is egy kicsit és ha a kistesóval kórházba kell menned majd, akkor sem lesz akkora törés Petinek! :wink:
Április 22. valszeg nem a mi időpontunk. :) DE, még nincs konkrét jele, csak én érzem. No akkor a május 20 is jó lesz! :D
Anyukám május 14-én született, Kata 18-án és én 29-én. Ezen kívül van még névnapozás is bőven, azt inkább nem sorolom fel. :D

Jevi!

Jó ez a szőke haj! :wink:
Kistesó ügyben van nálatok valami? Minnyá szeptember...
Ha jól emlékszem ez volt kitűzve dátumnak... :D Violka is mindjárt 3 éves. :shock: :D

Nálunk semmi extra nem történt. :D

Üdv mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!
Visszaolvastam, gyorsan írok, amíg Violka fürdik!

Rólunk: szóval a nagy meleg idején kiköltöztünk Orfűre, van ott anyóséknak nyaralójuk, nagyon jól elvoltunk, férjemnek volt egy hét szabija is, az külön jó volt, mentünk mindenfelé!

Üdv az újaknak! Írjatok bővebben magatokról, gyertek gyakran!

Reku!
Mizujs veled? Talán már meg is érkezett a kis csöppség...

Monee!
Igen, rajta vagyunk, vagyis inkább ebben a hónapban kezdődik! Nagyon drukkolok neked! Kiscica ma született nekünk is három, kettő hófehér, egy pedig tiszta vörös. Ha nem kell senkinek, kiviszem őket a vásárba, szerintem szép cicák lesznek!

Mamavica, Marcsy, Zóra!
Örülök, hogy jelentkeztetek, gyertek gyakran, ha van egy kis időtök!

Netty!
Nagyon szép lesz a házatok, hol is építkeztek? Elfelejtettem... :oops: Máté hatalmas kiskölyök, Viola még csak 23-as cipőt hord, és csak 12 kg.

Sajnos most mennem kell, holnap fo!lytatom a reagálást, örülök, hogy végre fellendült megint a topik!

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!
Sajna megint csak egy gyors bejelentkezés, majd talán hét vége felé lesz időm visszaolvasni is :oops:
A nagyok megint nyaralnak, csak Hisztike maradt itthon :) Egész nap jár a szája, persze még nem lehet érteni és ha végkép nem értem és ráhagyom olyan hisztit levág, hogy csak nézünk :) 2 hónap alatt 20 dekát hízott, de a dokinéni már ráhagyja, ő is látja amikor ott vagyunk, hogy nem marad meg fél percig sem. Minden érdekli amit nem szabad, sokszor a babakonyhába több edény van mint a konyhaszekrénybe :) Tudom, hogy ez nem jó, de enni is úgy eszik, hogy megy egy kört, jön egy falatér...próbáltam már erélyes lenni és igenis ülve egyen a gyerek, de abból meg csak hatalmas hiszti van.

Na, most mennem is kell, ígérem majd visszaolvasok, csak megint pakol...

Marcsy
marcsy
 
 


Sziasztok!

Akkor megpróbálom folytatni:

Netty!
Még neked akartam írni, hogy szept. 9.-én lesz legközelebb börze a vásárcsarnokban. Asszem te kérdezted! :oops:

Viki!
Peti milyen nagyfiú már, és nagyon ügyes a szobatisztasággal, főleg, hogy a fiúk ált.ban később lesznek azok! Minden elismerésem! Ha szabad kérdezni, ti hogy álltok babaügyben? A másik topikba már nem írok, egyszerűen nem bírok, olyan kevés a szabadidőm! Mi lesz két gyerek mellett? :o

Erzsó!
Nagyon szépek vagytok, Alíz is szép kislány, akárcsak a nővére!

Marcsy!
Krisztike most mennyi idős is? Kivel nyaralnak a nagyok?
Képzeld, Violka is tiszta hisztis lett, ha valami nem úgy van, ahogy ő elképzelte, dobálja magát, és a férjemmel csak nézünk, hogy mennyire behergeli magát! Próbáltam már ilyenkor mindent, nem tudomást venni róla, elmagyarázni szépen a dolgokat, majd végül én is néha kiabálok vele, sőt már vízzel is lelocsoltam az arcát, de semmi, ezekre ált.ban még jobban hergelődik! Te, mint tapasztalt anyuka, szerinted kinövi ezt? Néha nagyon kiborít! :(
Mai műsor: reggel már üvöltve ébred, kéri az innivalóját, amit adok nem jó, kimegyek másikért, azért üvölt, bejövök azért üvölt, végül már mindenért üvölt, és dobálja magát! :shock: Amikor később megnyugszik, és rákérdezek, mi volt a baj, nem ad egyértelmű választ... :(

Jó pocsék idő volt a hétvégén, azért szombat délután tudtunk kicsit kirándulni, megnéztük a siklósi várat, és voltunk Majson, ahol fincsi réteseket lehetett kapni!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Zóra!
Én az elválasztást elég drasztikusan csináltam :oops: . 19 hónaposan még kelltünk éjjel szopizni. Amikor közeledett a Mikulás akkor azt mondtam neki, hogy a Télapó elvitte a ciciket és csak reggel fogja visszahozni.Gagyi duma de bevált :wink: ! 2-3 nap után már átaludta az éjszakát.
Aztán 25 hónaposan egy teljes álló nap nem kérte. Másnap reggel már megint akart szopizni, de akkor azt mondtam, hogy a cicike beteg és nem tud tejcit adni. Kb. 1 hétig jött, hogy mikor lesz cici aztán szépen elfelejtette. Kicsit bánt, hogy így alakult de akkor ezt láttam a legjobb megoldásnak!

Netty!
Szépen halad a házatok!
Nemsokára költözhettek :D .

Monee!
Kiscicák :)
Már bizti hogy április nem a Ti hónapotok???

Viki!
Petike nagyon ügyi! Jó korán lesz szobatiszta!

Réku!
Merre jársz? Lehet hogy már tényleg babázol?
Hogy bírod az utolsó hónapot? Tessék jönni helyzet jelenteni :lol: !

Rólunk:
Semmi különös :? ,zajlik az élet igaz elég egyhangúan.
Adél mamánál, férj dolgozik, én meg édeskettesben Alízkával.
Holnap megyünk tanácsadásra és megkapjuk a 2 hós oltásunkat.
Az éjszakáink nagyon tutkóssak. Ált.-ban 10 körül van az utólsó szopi, aztán reggel fél 6-ig alszunk.
A lakásunk sokszor olyan mint egy csatatér :oops: , de már kezdek beletörödni
:roll: :twisted:

Pénteken volt az 5. házassági évfordulónk. voltunk vacsizni a Rácz tanyán, természetesem a gyerköcökkel együtt.
Apától nagyon szép ajándékot kaptam teljesen meghatódtam! :lol:
Háááát röviden ennyi!
Jó éjt mindenkinek!

Erzsó

dobok pár képet, már úgy is régen voltam :P :wink: :D Kép Így tudok nevetni Kép ....és így sírni Kép no comment

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!
Tegnap lemaradt a "hiszti téma".
Szóval: Adél is hisztis, de szerencsére elég ritkán jön rá az 5 perc.
Próbáltuk mi is szép szóval, hangos szóval de semmi hatás.
Aztán javasolták hogy locsoljuk le vízzel. Úgyan az a hatás mint Jeviéknél......
Aztán végül rálottyintottam egy fél pohár vizet Azóta ha műsor van elég ha leteszek az asztalra egy pohár vizet
Igaz, halkan sírdogál meg hüppög de mégsem üvölt! :oops:


A gyerekek nagyon szépek és rengeteget változnak. Úgy hogy jöhetnek az újabb képek :lol: !!!!

Ha megjöttünk a doki nénitől majd még jelentkezek!

Szép napot mindenkinek!

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Jevi!
Anyukám vitte el a 2 nagyot Vasasra, de holnap már jönnek haza, több mint egy hétig voltak, most már nagyon hiányoznak. Violka meg szerintem ki fogja nőni, vannak ilyen hisztis korszakok. Az is lehet, hogy ez a változékony időjárás az oka. Én is próbáltam már mindent, lelocsoltam, kiabáltam semmi változás. Én ha akármelyik hisztizik egyszerűen rácsukom a szobaajtót. Hiszikét berakom a kiságyba és otthagyom. Ha a nagyok hisztiznek egyszerűen kimegyek és becsukom magam utána az ajtót. Lehet, hogy még 10-20 percig veri magát, de aztán rájön, hogy nem foglalkozok vele és abbahagyja.
A legutóbb amikor nyaralni voltak a nagyok és hazajöttek, a Domcsi volt nagyon dilis. A pici örült neki, ment utána, ölelte puszilta, a Domcsi meg elég durva módon lerázta, persze a pici nem értette és akkor is ment, a Domcsi meg elkezdett egyhelyben ugrálni és torka szakadtából üvöltött :( Na, nekem sem kellett több, megfogtam a kezét elvezettem a szobából és hagytam had tomboljon. 10 perc után saját magától ment a picihez és játszott vele.

Erzsó!
Nagyon jók a képek, nagyon szépek a lányok!

Netty!
Hol építkeztek? Nagyon szép nagy házatok lesz. Máté tényleg nagyon aranyos.

Most megint mennem kell, felébredt Hisztike...
Marcsy
marcsy
 
 


Sziasztok!

Erzsó, Marcsy!
Köszönöm az ötleteket, akkor talán van remény... :?

Erzsó!
Adél a képen mennyire nagylányos már! Alízka nagyon édes, úgy babáznék már én is! :) Persze ami késik, nem múlik...

Violka szerencsére ma kevésbé frontos, már el is aludt, szerencsére időben. Fincsi máglyarakást csináltam, nesze neked diéta! Már nem érdekelnek a kilók, viszont a köv. terhességnél jobban odafigyelek majd! :oops:

Monee!
Most már biztos, hogy ápr.-i nem lesz a babó? Én azért a bizt. kedvéért felhívom ma a dokim, hogy kell-e szünet! Ha igen, azért elég szomorú leszek... :(

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Erzsó!

Gyönyörűek a lányaid! Alíz annyira de annyira hasonlít nekem Adélra hogy az már hihetetlen. Én ugyan nem tanultam genetikát, de azt hallottam valahol hogy elvileg ez a furcsább dolog hogy a testvérek hasonlítanak egymásra.
Örülök hogy jól telnek a lányokkal a napjaitok! :)

Jevi!

Az én hatalmas gyereknevelési tapasztalatom azt mondja hogy az a jó megoldás amit Marcsi ír. Megkérd szépen csendben a gyereket hogy ezt hagyja abba, mert amit szeretne ezért meg azért nem lehet és ha ezzel nem érsz el semmit, akkor otthagyod ahol van, vagy rakd be egy üres szobába. Ha nem foglalkozol vele az szerintem sokkal jobb, mert ugye a hisztivel a Te figyelmedet akarja kicsikarni és így nem éri el a célját. Ha kiabálsz, akkor is „foglalkozol” vele, tehát szerintem ez nem jó megoldás. Próbáld ki valamelyik dolgot amit itt a lányok javasoltak. Kapd el a kiscsaj grabancát, mert a végén még ő veszi át az irányítást. :wink:
Baba ügyben Nektek egy nagy kalappal!
Mit mondott a doki? Mehet a project?! :D

Jevi, Erzsó!

Köszi az érdeklődést, egen sajna megjött, uh ez nem a mi hónapunk. Az 5. ciklust kezdem meg, mióta a gyógyit szedem és mióta a babázással foglalkozunk. Őszintén megmondva, tehetnénk sokkal többet azért, hogy „legyártódjon” a baba, de én egyenlőre ezt nem szeretném. A hőmérőzés az egyetlen dolog, ami most mesterségesen befolyásolja a folyamatot, de mint tudjuk ez amolyan eső után köpönyeg dolog, ettől nem lesz babánk. Szeretném kivárni az 1 évet természetes úton és ha így nem megy, akkor jöhet az LH teszt, átjárhatósági vizsgálat, időzített együttlét, stb. :) De szerintem sikerülni fog, csak türelmesnek kell lenni. :D

Jaj, lányok! Tegnap turkáltam egy olyan de olyan édes játszószőnyeget, hogy.... :D
Ha kimostam, rakok fel képet róla. No meg egy rab csíkos baba fölsőt, az is haláli. A vásárlást-turkálást nem bírom addig megállni, ezt azért be kell vallanom. :oops: :lol:

Rólunk:
Jövő héten folytatódik a glettelés nálunk. Utána természetesen lesz még csiszolás és festés is. Véééééégre! A gyerekszoba és a nappali is kész lesz. Utána már csak parketta kell és ha más nem, legalább tisztaságot lehet tartani a lakásban! :lol: Már alig várom!!!!!!!!!!
A gyerekszoba fala egyébként mintás lesz... Birka mintás, én fogom csinálni. :D
Jah és hogy legyen valami kevésbé jó is. Van egy határidős munkám, ami miatt jövő héten mindennap túlóráznom kell, uh valszeg ideköltözök az E.Onhoz. :? :)

Minden jót mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Szabadságon vagyok ma, így kicsit ki tudok kapcsolódni. Megyünk ebédelni a férjemmel édeskettesben. Olyan régen voltunk már együtt így valahol, mostmár nagyon ránk fér egy kis kikapcsolódás.

Évi, Marcsy!

Rózsadombon építkezünk, a legutolsó utcában. Most még csak egy szomszédunk van, de pár éven belül majd beépül a környék.

Évi, köszi az infót a bababörzéről, remélem el tudok menni, mert erőteljes ruhatárfrissítésre van szükségünk. :) A hiszti ügyben nálunk is az a megoldás, hogy hátat fordítok neki. Az elején még elég sokáig kiabált, de megtanulta, hogy nem ér el vele semmit. Már csak 1-2 percig csinálja a fesztivált és utána megy tovább az élet. Violka nagyon aranyos, jók a képek róla!

Monee!

Munkát gyerek mellett úgy lehet vállalni, ha már elmúlt 1 éves a baba, akkor lehet 8 órát dolgozni, de akkor csak a gyes jár. A gyedet hivatalból megszüntetik, ha valaki kereső tevékenységet folytat, de nyilatkozni kell, hogy mikortól áll az ember munkába. Munkába álláskor kell a gyest igényelni, vagy a munkahelyen, ha az tb kifizetőhely vagy pedig a MÁK-nál a családtámogatási irodában, ha a munkahelyen nem segítenek az elintézésben. Az E-On tbkifizetőhely, így ott nagyon egyszerűen a munkaügy elintézi. Azt nem tudom pontosan, hogy mi a helyzet akkor, ha még nincs 1 éves a baba és visszamegy az anyuka dolgozni, de ha ilyesmi felmerülne, akkor ki tudom deríteni, ha érdekel.
A babához szorítok, és szerintem sem kell egy évnél hamarabb egyéb mesterséges eszközökkel befolyásolni a dolgot, mert a görcsös várakozás szintén megnehezítheti a fogantatást. Nálunk is igazából akkor jött össze a baba, amikor nem is igazán számítottunk rá. Elsőre nem sikerült, de szerintem azért mert elég görcsösen akartam teherbe esni, aztán úgy gondoltam, hogy jobb lesz, ha mindent természetesen kezelünk és lesz ami lesz, akkor jön a baba amikor gondolja. És jött is a második próbálkozásnál.... :))))

Erzsó!

Tündériek a lányaid! Ilyenkor azért mégiscsak előtör belőlem az az érzés, hogy mégiscsak kellene egy testvér a Máténak. :)

Mindenkinek további szép napot!

Netty

Kép
netty11
 
 


Sziasztok!
Bocs, hogy ennyire eltűntem, csak nem volt jó a gépünk...
Jelentem még egyben, de már nagyon szeretném h kibújjon a csöppség!!! A védőnő szerinti időpont holnap van, Borsay egy héttel későbbre írt ki. Nem gondoltam volna, hogy teljesen a végéig kihúzzuk. A babával és velem is minden rendben, ő nagyon mozgékony még mindig (én már kevésbé... :D ) Szerencsére nem vizesedem, semmi bajom, csak az éjszakákat viselem nehezen (óránkénti kijárás, mindenhogyan kényelmetlen stb.) Remélem már hamarosan megismerkedhetünk a pocibabánkkal!
Sok puszi mindenkinek!
Reku
reku
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy csak most tudjátok meg, de egy korábbi esetből okulva addig nem akartam ide megírni, amíg nem voltunk túl a 12. hetes uh-n. Jelentem túl vagyunk rajta, minden ok-s, crl: 60,7mm nyaki redő 1,2mm, lepény hátsó fali, tehát az is okés! :D

Még valami, ami miatt a legelején nem írtam meg, két nappal a + teszt után barnás vérzésem lett, meg fáj a pocim, stb, elmentünk dokihoz, aki azt mondta, hogy méhen belül nem lát semmit, viszont a hasüregben van majd 1 dl szabad folyadék, így méhenkívüli terhesnek lettem nyilvánítva! 2 naponta uh-oztak, majd láttak egy petezsákot, de az állítólag álpetezsák volt, viszont a folyadék tűnni kezdett a hasamból, a tesztem, meg erősebb lett a kontrollcsíknál, na akkor kaptam még haladékot, hogy hátha van ott még valami. És igen, egy hét múlva volt egy 5mm és egy 7mm -s petezsákom, majd a 8. héten már csak 1 szívhang. Azóta sokat vagyok rosszul, denem baj, mert Picurka úgytűnik jól van. Még egyszer ne haragudjatok, hogy nem írtam meg korábban, de a melóhelyemen sem tudja még senki, és még a saját nagyanyám sem tudja, egyik sem.!

Röviden most ennyi, majd jövök még!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Viki!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D
Azért nem lehetett semmi ami keresztül mentetek mire kiderült hogy az a babó mégiscsak ott van ahol lennie kell! Sajnálom. :(
No de a lényeg a lényeg, Picurka 12 hetes és 2 napos. :D:D
(Most olvasom el rendesen, két babó volt?! :oops: Volt iker nálatok egyébként a családban?)

Bőgök egy kicsit ha nem baj. :)

Jevi!

Most Te jössz! :wink:

Réku!

Jó hogy jöttél!
Ez a mindenórás állapot annyira izgi! Remélem értesítesz majd róla minket is ha meglesz a babóca. Én személy szerint kíváncsi leszek a születéstörténetetekre is, ha megosztod velünk, érdekel milyen szülésnél Borsay. Úgyhogy légy résen. :lol: :lol:

Netty!

Norbi főnökééknek is arra felé készült el nem rég a házuk. Remélem Ti is szerettek majd ott lakni!
Köszi amit leírtál a gyerek mellett dolgozásról. Bővebben nem érdekel még a dolog, csak azért nem rossz ilyen infokat előre begyűjteni. :)

Marcsy!

Megjöttek a gyerekek? Volt élménybeszámoló? :D

Zóra!

Ti hogy vagytok? Andris?

Erzsó!

Mizu a lánykákkal?
Mit kaptál a férjedtől az évfordulóra? Persze ha el lehet árulni... :wink:

Kimosott a mosógép, mennem kell.
Viki, Réku! Nektek külön sok sok +++++ küldök!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Monee!

Köszi! :) Nem, nincsenek ikrek a családban!

Réku!
Megy a drukk! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Tyűűűűűűű, micsoda hírek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
VIKI! Szívből gratulálok! :D :D :D
Pontosan mikorra vagy kiírva?


Reku!
Ti már nagyon a finisben vagytok.
Értesits ám valakit a csapatból ha meg van a csajszika! :wink:

Monee!
Persze hogy nem titok mit kaptam apától, de inkább dobok róla képet mert úgy az igazi :lol: !

Mi tegnap megkaptuk a 2 hós oltást. Szegény Alízkám annyira sírt, hogy a végén már levegőt sem vett. Szerencsére csak pár másodpercig tartott. 4350gramm és 55 cm. Kicsit lassú a súlygyarapodás de a lényeg hogy hízik.
Ja, és képzeljétek egy tök idős doktornéni volt, mert a milyenk szabin van. Említettem neki, hogy Alizka egy héten csak egyszer kakil. Azt mondta hogy már nyugodtan adhatok neki egy két kanál őszibaracklevet :shock: :shock: :shock: :? . mondanom sem kell hogy eszem ágában sincs. A védőnő azt javasolta hogy dugjunk a popsijában lázmérőt :oops: . Biztos nagyon beijedt a kis csaj mert ma már kettőt kaksizott :lol: !
Mennem kell mert Adél még mindig fent kukorékol!

Jó éjt mindenkinek!

Erzsó Kép Íme amit apától kaptam!

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Erzsó!

Nagyon szép ajándékot kaptál! :D

Szegény Alizka, remélem azért nem lett láz, vagy hasonlók a oltás miatt! Őszibararacklé egy két hónaposnak :shock: :shock: :shock:
Még nincs hivatalos időpont, mert nekem elég problémás ciklusaim voltak, saját szímítás alapján február 25!
(melóhelyen még nem publikus a dolok, oksi!!!
:wink: )

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?