Cső Csajok!
Blongyi: gratula mi is, de persze itt mindenki biztos volt bennetek, persze érthető, hogy te féltél.
Boci: köszi a mellbimbó tippet, de nem nekem kell...
Bingiinek. Az én mellbimbómmal összvissz az a probléma, hogy folyton kiesik a mellartóból (mármint nem a földre, nem lesz poros), utatör magának...
erre a legjobb megoldás a nagyobb melltartó lenne, de még várok.
Bingii: Boci üzeni, hogy ő olajjal kenegeti a bimbit
Vörösbegy: én is beleolvastam a naplódba. 3 dolgot, de tényleg - fura, különleges, szép, szívmelengető, kedes... volt olvasni. A díszeket miből csináltad? Nagyon jók! A többi meg... szavat se találni rá.
Boo: kösz a drukkot a lányomért. Hál istennek még tudom őt semlegesnek kezelni, mert nem szeretném a tudatommal a nemiidentitását bezavarni. De rászántam magam, hogy 21-én megtudjam, ha Isten és a Prüntyi is úgy akarja, hogy a mi kis nyuszink lány legyen.
Hát jó volna ennyi fiú után egy kislány.
Viki, szólj, ha van valami eredmény!
Norma: még mindig lapít?
Tegnapóta extra boldog vagyok. Este lefekvéskor felkeményedett a hasam és én is megérinthettem őt. Ő olyan balos baba, mindig balra kepeszt, de tegnap este valamilye ott húzódott balról jobbra lefele. Nyuszi is kitapogatta. Tuti a babus volt, hát más szervem nem lehetett. Én is a hátára tippeltem, mert egy kis határozott cipódarab volt. De olyan megnyugtató volt -most is rugot egyet, hát persze h balra - és boldogságos érzés volt megfogni végre - megint, tudja hogy róla van szó
- kis füles. szóval tegnap biztos szembe fordult velem...
aztán így aludtunk el. Én simogattam, ő -most is - pedig ott szundikált bent. És ez a tegnap este így hármasban csodálatos volt. Kár hogy ma csak ketten leszünk - Nyuszi éjszakás - így ma bezsákolom a rucijaimat.
Két kérdés:
-Ki festi a haját? én sajnos igen, de már nem olyan sűrűn mint korábban... Sajnos a szőke fejemmel nem tudok mit tenni, barnával is be kéne festenem egy csomószor, mert azt is ledobja 1-2 hét alatt... Minden egyéb káros szenvedélyem eldobtam, de ez nem megy.
-Ha valaki tud/lát olyan újságot, amiben kupon van szóljon! Mármint babakupon, brendon, kenguru... akármi bármi. Köszi!