Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

már napok óta csak olvasgatlak Titeket,mert megint rámjött a nagy fáradtság. Ma viszont végre kicsattanó formában vagyok:) Meló után bevásároltunk párommal, majd nekiálltam paprikáskrumplit főzni.

Blongyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Ne izgulj! Bár úgyis hiába mondjuk, de minden okés lesz holnap! ;)

Mi jövő héten hétfőn megyünk 4D-s ultrahangra. Már nem bírtam magammal :D hátha kiderül, hogy ki is lakik bennem:) Amúgy uram is olykor Aliennek hívja. ez úgy tűnik ilyen pasis dolog...:D

Vörösbegy, Sleepin: de jó nektek, hogy már ilyen konkrét mozgásokat érezhettek. Én is úgy várom már, hogy határozottan azt mondhassam, na rúgott a gyerek :) Olykor érzek némi pillangó szárnycsapásokat, de nem merném 100%-ig azt állítani, hogy a baba volt az:)

Én holnap megyek afp-re, hepatitisre meg terheléses akármire. Mennyi idő szokott meglenni az eredmény?

bingii
 
 


Jah, egy kérdés!

Úgy látom mintha hámlana a mellbimbóm. Ez vajon normális? Ti nem tapasztaltatok ilyet?

bingii
 
 


Szia Bingii!
Ne kend be semmivel, mert felpuhul és a szoptatáskor kisebesedik!
Vendég
 

 
 

én miért nem érzek semmi mozgást ? :( mindjárt én is el kezdek aggódni.

blongyi nagyon izgulok értetek, remélem mire ezt olvasod, már fellélegezhetsz.

szeretnék venni terhestorna dvd-t, nem tudom a munkámmal összehozni, h eljussak tornara. ti kipróbáltatok már vmilyet? és egyaltalan hol lehet kapni, eddig még nem találtam egyet se?

Kép
boci1234
 
 


Boci, én sem érzek semmit....pedig mozog, nem is keveset, ezért nem sikerült a 4d...........dztem egyénfüggő
Vendég
 


Hajrá Blongyi! Hajrá Blongyi!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Alien: Sztem nem pasis dolog, mert én is így gondoltam/gondolom... test a testben... :) én sokat gondolkodok azon, hogy nincsa világon két ilyen egysejtű sejt, ami egy komplett világot megváltoztatni tudó szervezetet tud létre hozni... egyesülnek és páff... két picuri sejtből egy ember lesz... addig addig osztódnak míg szív, tüdő, gerinc, gondolkodó agy nem keletkezik belőlük... Szóval ez a világ nagy csodája.
De hát ez a test, a testben és alien dolog... azért érdekes. De örülök, hogy más is gondolta ezt így, mert engemmindig idiótának néztek... végülis Rubint Réka és Dr. Hous is mondta már, hogy a bébi egy élősködő...

Az én babám:tegnap az afp előtt imátkoztam, aztán megmozdult... aztán egész nap kevert és estére bazi izommláza lett a hasamnak - olyan megjövős fájdalomhoz hasonló, csak föntebb volt már... ráadásul túlóráztam is :( de azért örültem, hogy ilyen kis aktív volt.

Szép napot csajok!

Hajrá Blongyi!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Blongyi???????drukk+++++++++++
Vendég
 


Helloka!

Nagyon köszönöm a drukkokat :lol: Lányok csak fél 1 és 1 között tudom meg az eredményt. Akkorra kell bennt lennünk, ott odaadják az eredményt, aztán csücsülünk az UH-on. :wink: Valamikor délután már jövök és megírom,hogy mi lsz velünk.
Ha minden jól megy akkor jövő héten nekünk is "kinéz" a genetikai UH.
De most legutóbb a szúrásnál egy rövid időre láthattam, olyan szépen sorakoztak a csigolyák, a bordák, láttam az ujjcsontokat. Valahogy ezen az UH-on nagyon látszódtak a csontok. :roll: Vadul kerestem a szívecskét, már nem láttam körvonalakban, csak a mozgást. Tegnap megint megnéztem a 13 hetes UH-ot, láttam az orrcsontot, az orrot és nem volt lapos az arc sem. A nyaki redőt is 1,8-2,1 ig mérte a doki.Igy tegnap a szokásos 1 órás sétámra egy kicsit jobb kedvvel mentem. :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Blongyi: várjuk délután a visszajelzéseket, én ma próbálok egész nap pozitív energiákat küldeni nektek! Fejben is és így is!:) +++++++++++

Vörösbegy: tényleg hihetetlen, hogy mennyire múlik az idő, nemsokára félidőben járok/járunk! A hasam azért már elég jól növekszik, de még mindig nem olyan hűdenagy! Tegnap muris volt, mert valami zenei adót néztünk a tvben és a baba egész végig mocorgott, mondtam is apukájának, muzikális gyerekünk lesz! Ja, és fürdésnél is mindig aktívkodik, biztosan neki is jó érzés!

Boci: ne izgulj, hogy nem érzed még a mozgást, mondom, az én esetem erre a legjobb példa, végig vártam, vártam, vártam, aztán egyszer csak egyértelműen éreztem! Az egyik barátnőm mondta megnyugtatásul: "ez nem lóverseny" :lol:
Terhestorna dvd ügyben nálam is megállt a tudomány. Megnéztem a Rubint Rékáét, de az nem tetszett, mert irritál az a szegény nő, meg a hangja. Állítólag jó a Kállai Ildikóé, asszem! De ha rákeresel a neten több találatot is kidob rá. Nem is olyan nagyon drágák, ha jól emlékszem és netes is meg lehet rendelni!

Alien dolog: tényleg nem pasi függő, én már más kismamáktól is hallottam, ahogy ezt mondják mókásan a bébire!:)

Engem most kicsinál ez a párás meleg! Megyek, iszom egy enyhe cappuccinot.

KépKép
Kép
sagi1
 
 


Lányok! TAKE IT EASY :wink:

Mindenkinek mozog a babája!!!! Aki nem érzi, az csak azért van,mert még kicsit kisebb, vagy nagyobb a méhe, és így több a hely a babának, ezért, még nem ér hozzá a méhfalhoz, amikor mocorog, vagy forgolódik.

Inkább azt üzenjétek neki, hogy növekedjen hamar, akkor egyre kevesebb helye lesz, és érezni fogjátok ahogyan mozgolódik!

És tessék sok zenét hallgatni, főleg, amit imádtok! ez őt is ösztökélni fogja a mozgásra!
boo
 
 


Hajrá Blongyi!
Hajrá Blongyi!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Kínai leves!
Kínai rizs!
Kínai tésza!

Ez az ebéd! hmmm! fini, fini!

(azért a csípősséget kerülöm)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri nagyon odavagy a kínai cuccért! :lol:

Nekem tészta volt uncle bens öntettel.........
Vendég
 


Anyám ennyi kínai cuccot... :D

Nekem spenót volt, de fura íze volt, pedig ugyanúgy csináltam, ahogy eddig...

Csajok, konditeremben mit lehet nekünk csinálni? Bicikli? Taposás? Ellipszis? Valami muszáj csinálnom (úszáson kívül - azt űzöm-), mert nő a seggem! :shock: :evil:

BLONGYI!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
sleepin
 
 


Blongyi elvileg már tudja az eredményt!!!! Azóta már biztosan nagyon happy, mert úgyis minden oké!++++++++++++++

Sleepin: konditeremben meg kellene kérni valami ott dolgozó, 'okost', hogy állítson neked össze edzéstervet! Ne csak úgy a vakvilágba ám!!! Asszem Marsi Anikó pl. az utolsó pillanatokig a futógépen gyorsgyalogolt. Az jó a popóra is! :wink:

KépKép
Kép
sagi1
 
 


Blongyi jöhetne már... !!!

Hajrá Blongyi Baba! Hajrá Blongyi Baba!

Aha szeretem a kínai kaját, ezek a halolajos cuccok nagyon megfogtak. A húst ott is kerülöm.
Én nem tom mi lesz velem hús nélkül - régen imádtam a grillcsirkét, most meg...

Nekem ez a Marsi Anikós szerelem, esküvő, élet, baba... sose volt szimpi. Valahogy azt láttam rajta hogy olyan egészségtelenül imádja a Palikot. Meg ez a sok tökély az életükben: tökéletes szülés, hangnélkül, (de a férje ne lássa, mert az túl intim dolog), aztán Palik Vilike, a tökéletes baba, aki nem sír éjjel, Marsi Anikó, aki szülés után is úgy nézett ki mint a fókuszban... Olyan túl mézes-mázos volt ez az egész nekem. Ez az 1000% happy élet számomra túl misztifikus.

Come on Blongyi!

Norma hol van? Vele mi van?

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Blongyi???????????????????
Vendég
 


Blogyinka!

:?: :?: :?: úgy várunk már, hogy mi van!!!! de biztosan örömödben elmentél venni vagy valami kék, vagy valami rózsaszín rucit az egészséges kisbabádnak :!: :!: :!:

Bingii! itt kecskeméten 2 hét múlva lett eredmény, pedig az afp szinte 3 nap múlva benne volt a számítógépben (mint kórházi dolgozó, hozzáfértem) de a hepatitis van meg 2 hét múlva és gondolom együtt adják ki, azért kell kivárni ezt a két hetet...lassan biztos leszel a babád mozgásában!

Boci, Lafead! Donátnál én a 20.hétnél éreztem biztosan, hogy ez babamozgás! első babánál később jön a felismerés :roll:

Sagi! a babavárás idejére hangfalazzátok be a fürdőszobát és fürdés közben hallgass zenét :lol:

Blongyi gyere már!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Blongyi, én még 20 percig vagyok bent, aztán majd csak este 9 felé jutok géhez legközelebb, szóval addig nem tom meg, mi van veletek!!!!!!!!!!!!
De ha vettél szép rucit, akkor ugye elvárhatjuk ennyi körömrágás után, hogy a ruciról készített képet felteszed????????
Vendég
 


Vörösbegy: nem is rossz gondolat! :lol:
Biztosan hülyének fogtok nézni, de arra gondoltam, hogy megíratok egy-két gyerekeknek szóló cd-t (rajzfilmslágerek, mint a Mézgacsalád, Pom-pom meséi, Halász Jutka, stb.) és azt hallgatom otthon, hogy amikorra megszületik Bogi/Marci addigra már ismerje és szeresse ezeket! A párom kicsit hülyén nézett rám, mikor ezt közöltem vele :wink:

Marsiék szerelme engem is eléggé hidegen hagy :), mint minden médiasztár élete, nekem már kicsit sok a Szulák kislányából, a Gesztesiék kislányából, stb. Pedig aranyosak, csak hát túl vannak már kicsit sztárolva szegények!
Csak a példa kedvéért hoztam fel őt, hogy lehet talán ilyesmit sportolni! Egyébként Palik Vilike tényleg elég viccesen néz ki, furi a fejformája neki :D

BLONGYI! :?:

KépKép
Kép
sagi1
 
 


Sziasztok!

túlvagyok a mai kétszeres vérvételen, azt mondták másfél hét múlva lesz eredmény. Úgyhogy mire visszajövök szabiról már meglesz, addig meg úgyse gondolok rá,mert lesz elég tennivalóm. Na meg úgyis minden rendben lesz, nem de?! :D

Blongyi hun vagyol máááááááár????

Csajok!

Blongyinka azt javasolja, hogy ne kenjem a bimbómat, de akkor mit csináljak, hogy ne hámoljon? Vagy ez normális?

bingii
 
 


Sziasztok!

Eredmény: 46, XY-azaz férfi :D

Drágáim! nagyon köszönöm a szorítást, el is sírtam magam mikor megtudtam.
A lányok akik előbb odaértek aranyosak voltak, ahogyan megláttak szinte egyszerre mondták,hogy a genetikán azt mondták már 1 hete nem láttak rossz eredményt.
Persze még ekkor sem nyugodtam meg, csak akkor amikor leültünk és a nő elmondta az eredményt. Azt is mondta, hogy legközelebb ne menjek arra a bizonyos klinikára, rögtön a Söfiben kezdjek.
Utána megvártuk az UH-ot: íme az adatok:
BPD: 37 mm, OFD: 48 mm, AC: 121 mm, FL: 23 mm, Magzati súly: 200 g. 17 hét.
Telt gyomor és hólyag.Vesék mindkét oldalon ábrázolódnak, zár hasfal és mellkasfal.Ép rekesz. Négy üregű szív, jó szívműködés. Ép koponyacsontok, gerinccsatorna.Anomália nem látható. Végtagok ábr. Köldökzsinórban három ér. Medence fekvésű.

BOLDOGOK VAGYUNK! ÉÉÉééééés annyira szeretlek Benneteket.Most elvonulok bőgni :lol:
Vendég
 


Blogyinka gratulálok :!: :!: :!: Gratulálok a kisfiadhoz :!:
az uh lelet is tökéltes, végre fellélegezhetsz! bőgd ki magad nyugodtan!!!!!!!!!!!!! Mi is szeretünk :P

Bingii! én úgy tudom, hogy a mellbimbót tényleg nem szabad piszkálni...ha előtej szivárog, azt is csak lemosni szabad, nem lehet nyomkodni, kenegetni! a természet teszi a dolgát, frissíti a "csapot" a kisbabádnak :lol: :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Blongyi, nem mentem talizni barátnőőmmel a vihar miatt, így rohantam ide!Grat a kistökihez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Éljen!Bőgj egy sort!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Blongyi: nem bírtam ki, még mielőtt befejezem a melót, gondoltam benézek, hátha itt vagy már!
NAGY GRATULÁCIÓ AZ EGÉSZSÉGES KISFIADHOZ! :D :D
Látod, látod.... Na mostmár aztán tényleg csak a megkönnyebülés miatt bőghetsz, aztán sírás elfelejtve, de végig! :lol:

KépKép
Kép
sagi1
 
 


ááááá Lányok! Ahogyan olvaslak Benneteket rámjön a sírás :oops: :wink:
Annyira jó felszabadulni, és persze azt is tudom,hogy a kistöki is érzi a hangulataimat.
Délelőtt itt ültem és kisebb megszakításokkal éreztem a rugdosást majd' fél percig. Megismogattam a pocakot azon helyen és mindig kaptam választ. :lol:

A Söfi után megjutalmaztam magam egy fagyival. Isteni cukrászda van nem messze, de miután a parányi asztalka mellett 2 fiúka falatozott, gondoltam nem ülök oda hozzájuk 3-nak. :D Pedig olyan krémesek voltak, hogy csak na. Lesétáltam a Ráday-n, de szerintem cammogtam, mert még én is meglepődtem mennyire lassan haladok. :(

Ahogyan láttam a Párom megint bevásárolt a somlóihoz.... :D

Ja, és gyerekek annyira örül az újabb fiúnak. Én nem tagadom,hogy csak egy hangyányit kislányt reméltem, de a lényeg az egészségen volt. Engem otthagyott a Söfiben, rögtön hívta Anyumat. Anyum meg engem,hogy a Zolinak bezzeg fülig ér a szája.
Azt mondta a párom,hogy csak miattam jobb lett volna a kisány, mert lenne kivel babáznom. De nekem van!!! A Vini is egy kedves bújós, szerettel tele kisfiú. Persze tisztában vagyok vele, hogy ez már csak egy darabig tart, de szerintem a nevelésen múlik. Mennyire sikerül neki megtanítani, hogy az érezlemeit merje kimutatni, hogy szabadon tudjon szeretet adni és tudjon kapni. Az érzelmeink kimutatása nem szégyen még egy férfinak sem.
Vendég
 


Szia Blongyi!

Gratulálok az egészséges kisfiadhoz!!! :lol: Vince mit szól hozzá? Mondtátok már neki a testvérét?
Én a múlt héten voltam ultrahangon pont akkor töltöttem be a 17. hetet és majdnem pont ennyik lettek az én adatim is, szóval úgy tűnik ebben a korban még nincs eltérés a babákban. Vagy mind a ketten pont tökéletesek. Ja és ő is fütyis lesz. Egyébként az a jópofa, hogy nekem is egy 5 éves 5 hónapos kisfiam van és egy hajszálnyit talán én is kislányt vártam pont azért amiért te, de amióta tudom hogy kisfiú lesz nagyon örülök és már azt gondolom jobb is ez így. Szerintem jobb testvérek lesznek amiért azonos neműek, a kisfiam is olyan boldog már egy csomó autóját elrakta a kistesónak amit neki szeretne adni.
Még mindig ezen mosolygok, hogy gyakorlatilag majdnem napra egyidős fiaink lesznek.

Kép
barbi5
 
 


Blongyiiiiiiiiiiiiiiiii!

Nagy gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Itt ülök és apa meg kiröhög,mert tiszta könny a szemem és szipogok:)))))))))
Hogy fogják hívni a kislegényt?:))

Vörösbegy, lehet, hogy igazad van és ez a természet dolga:)

Barbi, neked is gratula a kiskukishoz:)

bingii
 
 


Na akkor asszem itt minden rendben mindenkivel!!!!!!!!!!Olyan jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Sleepin, drukk neked holnapra, de minden okés lesz nálad is.

Amúgy az normális, hogy nekünk 18 hetesen a lába, kb akkora volt, mint Blongyinak 17 hetesen???Nekünk FL = 23,7........a többi adatunk több volt, de a láb közel akkora..........
Vendég
 


BLONGYI!!!!!!!!!!!!!!! Dolgoztam, így csak most tudtam jönni, rohantam szó szerint a géphez!!!!!!!!!! Iszonyatosan gratulálok a kis tököshöz!!!!!!!!!! Csajok, mennyi pasi fog születni??? Azt iszem visszahozzuk a statisztikát egyenlőre! (nem értelmes, de úgyis tudjátok miről beszélek)

Basszus!!!!!!!!!! Hihetetlen milyen jó, hogy mostmár tényleg tuti (bár számomra eddig is az volt) hogy MAKK EGÉSZSÉGES!!!! :D

Mégegyszer gratula!

Igen, én is arra gondoltam, hogy ott kérdezősködök (barátnőm is ott dolgozik, mint személyi edző :lol: ) csak gondoltam, hátha tudtok valamit, amit mi nem! :D Ő azt mondta persze hasprés tiltva, meg a külső és belső comb... többi elvileg szabad... No majd meglátjuk! :)

Köszönöm Lafi! :) Hát nagyon bízom benne! Bár elvileg nem lehet baj, jó lett az előző is, csakhát ha eredményre vár az ember mindig beparázik...
Te pedig ne aggódj a combcsont miatt, 1. Lehet elmérés is. 2. Még annyit fog nőni, hogy simán behozhatja! :) Tuti nincs baj!!! Tudod, hogy nincs két egyforma baba! :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sziasztok!

Barbi: fel sem figyeltem a gyermekeink korára :shock: hát, ez tök jó, komolyan. Vini inkább kislányt szeretett volna. ma félve mondtam neki,hogy kisfiú lesz. Először elkomorodott, aztán mégis azt mondta,hogy az nagyon jó lesz, majd használhatja az ő babakocsiját. :roll: De amióta tudja,hogy lesz kistesó nagyon boldog és nagyon várja, sőt szereti. Komolyan féltem mi lesz,ha nem egészséges....De ezen már túlvagyunk, hála Istennek!

Bingii: Neked is köszönöm,hogy végig aggódtad velem ezt az időszakot. :D

Lafi: nem tudom,hogy normális-e, de lehet,hogyha 18 hetesen megnézik a mi fiúnkat is,akkor a mi lábunk is uennyi marad :roll: Ki tudja? Sleepin-nek igaza van, nincsen 2 egyforma terheség, pocaklakó és szülés... :wink: Szóval ne izgulj már léci! Tuti,hogy minden rendben.

Sleepin: Neked is köszi a kitartást , aggódást. Egyébként én a Zalán streeten lakom.

Vörösbegy: beleolvastam a blogodba :lol: Tudod, ritka az olyan ember,mint Te vagy.

Száz szónak is 1 a vége Lányok! Tőletek sokkal többet kaptam ebben az egy hónapban,mint attól akit a barátomnak hittem. Az a helyzet,hogy nem először csalódom benne, de aszem lezártam. Most. Amikor először csalódtam benne, akkor is megtalált valaki, akivel továbbra is levelezünk, sőt már randit is beszéltünk meg, de mindig közbe jött valami. Örülök, hogy megnyílt nekem és én is neki. És most nagyon örülök,hogy idekeveredtem ebbe a fórumba.
Kösz csajok!!!! :D
Vendég
 


Blongyi !
hát ez csodálatos ! :P kicsit irigyellek is , én még reménykedve várom, h kinőjjön a kukija.


mi azért nem érezzük még a ficánkolást, mert annyira erős a hasizmunk :)

Sagi ! koszi a tippet , a kállai nem is jutott eszembe! a rubint nekem is visszataszító, a hangját meg végképp nem bírom.

Sleepen ! béres alexandra a taposást ajánlotta a kismamáknak

Konkri ! én olajat tartalmazó testápolóval kentem és 4-5 nap múlva elmúlt a hámlás

Kép
boci1234
 
 


Sziasztok!

Ugye jól emlékszem, hogy biztosan kislánya még senkinek nincs? mert ennek a sok kis tökös legénynek azért kellenek majd mennyasszonyok is :lol:

Blongyi! jót aludtál éjjel, végre megnyugodva? olyan szépen leírtad azt az összetartozást, ami egy fórumon köttetik emberek között...valóban így van, de hisz ez természetes is, hiszen egy kismami örömét-nyűgét ki is érthetné meg jobban mint sok-sok másik kismami...bíztatjuk, nyugtatjuk, követjük húzzuk, visszük egymást egészen januárig...sőt onnan meg majd sok sok hasznos tanácsot adunk egymásnak gyereknevelés terén :lol:
Nem tudom hogy érted a ritkaságomat :lol: semmivel nem vagyok én különb bárki másnál :P de köszi, hogy benéztél...

Boci! hamarosan biztos kapsz egy egyértelmű "rúgást" :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Halika!

Vörösbegy: most ezt inkább nem fejtem ki, mert nagyon "nyálas" lenne :lol:
Egyébként meg tényleg jót aludtam, leszámítva a térdfájásomat. Nagyon régi sport sérülés ez, egy darabig jártam vele röntgenre, de semmi traumásat nem mutatott ki. Valószínű, hogy az a kocsonya már nincs meg, ezért gyulladásban van, ill. időjáráskor eléggé fáj. Hideg borogatást teszek rá, meg kenegetem. Úgy elviselhető.

Gyerekek! Mi van Normával?! :shock:
Vendég
 


Fú Csajok... kezdek rohadt ideges lenni... még mindig nem hívtak... Esküszöm mindjárt odatelefonálok... na jó nem fogok, de azért eddig húzni... Nem hiszem, hogy pont most csinálnák... ha délutánig sem hívnak, akkor viszont telózok! Már kitakarítottam a fél konyhát, hogy lefoglaljam magam...

Ma levették a kórházban is az AFP-t. 1 hét mire kész, és nekem küldik! Micsoda fejlődés! :D Csak a hepa B-t küldik a védőnőnek.

Blongyi :) Tényleg nem lakunk messze egymástól! :) Amúgy én is térdfájós voltam. Ezért lettem vegetáriánus (hosszú sztori), és azóta nem fáj. Most hogy babát várok, próbálok húst enni, eléggé nehezen megy. Ha láttátok volna a térdemet az első pár hétben... Akkora dudor volt rajta, és annyira fájt, hogy fásliznom és kennem kellett. Most már jobb egy fokkal...

Na majd még jövök...

Kép
Kép
sleepin
 
 


nyugi, lehet, hogy sokan vagytok!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Olyan jó most már azt látni, olvasni, hogy mindenki jól van a körülményekhez képest:) Persze páran még aggódunk kicsit, hogy jók legyenek az eredmények, de biztos minden rendben lesz:)

Sleepin: most vettem csak észre, hogy nekünk egyidős a babánk:)

Hétfőn remélem avval a hírrel jöhetek, hogy nekünk kislányunk van :lol:

Végreeeeeeeee péntek!!!!! Nekem 2hét szabi jön!!!!! :D

bingii
 
 


Sleepin: ne aggódj, léci! Lehet,hogy ott is szabi van, ill. tudod,hogy a papírmunkával hogy vannak az emberek! :) De egyébként meg ha izgulsz akkor nyugodtan telózz oda.

Bingii: akkor szorítunk a kislányért, nem utsó sorban önző érdekektől vezérel. Ahogyan Vörösbegy is írta, kellenek a menyasszonykák! :wink: Gondold el a lányod hány kispasi közül választhat!!! :D

Névválasztás: az Kedvesem tegnap már azzal hívta az Anyumat,hogy ő megtalálta a legtutibb nevet, legyen a gyerek Mór :shock: Hát egyikünk sem tért magához egy pillanatig. Én inkább a Milánra szavazok. Óóóó mennyire jó a babavárás :D
Vendég
 


Blongyi
Őszintén gratulálok és örülök, hogy egészgésesek vagytok Nagyon izgultam érted/tek, de én is biztos voltam benne, hogy minden rendben lesz!
Mi lesz a neve a kisfiadnak?

Vörösbegy
Majd mi gyártunk apával kislányt, és akkor meg lesz az ideális korkülönbség a gyerekekhez! :)

De még lehet, hogy Konkrinak kislánya lesz - nyuszikám és Neked szurkolok, le vannak tojva a pasik az elvárásaikkal! Majd ha ők hordják ki kívánjanak akármit.

Én is egész délelőtt a kórházban voltam, megint vérvétel, de még mindig nem ment le nukkára, 150-nél járunk és azt mondta a doki, hogy innentől lassabban esik le, mert a nyagyja már lement. És a szövettan szerint jóindulatú volt a burjánzás :)
Amúgy annyira édes volt a doki, mert 3 hétig szabin volt, én vittem a kis leleteimet, hogy beszámoljak neki az eredményekről, amíg nem volt itt, és képzeljétek fejből nyomta az adataimat. Teljesen elájultam! Mondtam is neki, hogy szuper doktorbácsim van :) na erre tiszta zavarba jött, mert egy fiatal és jóképű pasi (nem tudom mitől ilyedt meg, nem fogom megkérni a kezét :wink: )

szóval jövő héten hátha nullások leszünk.
viszont annyi gyönyörű csöppséget láttam, kis mazsolák. Nagyon vidám dolog a szülészeten ücsörögni (én ma 3 órát), mert tök vicces, ahogy jönnek az idióta családtagok, és fényképeznek, a gyerekek rohangálnak. Akkora élet van, hogy elképesztő :D

Remélem mindannyian nagyon jól vagytok, tényleg sok kukis lesz a termés. (ja és voltam egy nagyon komoly asztrológiai elemzésen, ami azt mondta, hogy kislányunk lett volna) de most már nem vagyok szomorú! nagyon várom az újra kezdést

ennek örömére hétfőn mehetek dolgozni :evil:

szép napot mindenkinek
boo
 
 


Boo, annyira örülök neked!!!!!!!Mert megkérted volna a kezét???? :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Na leeresztek Csajok!!!!!! Felhívtak végre!

Eredmény: NEGATÍV! B-hcg felére csökkent, de így is magas a MoM-ja, de azt mondta, összességében teljesen jó! :) És mivel csökkent (ahogy mindenkinél) a b-hcg, nem lehet baj! :D :D :D Fúúú anyám, megláttam a telefonszámot, remegett kezem lábam, tiszta idióta vagyok! :) Sajnos konkrét számokat nem mondott, mi mennyi, de a b-hcg-n kívül minden jó, gondolom, akkor az AFP is! :)

Majd Hajdu Krisztinához megyek genetikai UH-ra. Lafi majd mesélsz mi mennyi merre? Ugyanúgy DVD-re rögzítik, 2, vagy 3d-s? Mennyibe kerül? Istenhegyin voltál az UH-n is ugye? Képet adnak? Vagy lehet kérni? Azt hiszem, most nincs több kérdésem! :)

Na megyek leereszteni! :) Még jövök! :)

(Ja: Mi is kislányra gyúrunk, de fiú-gyanús a dolog... :D )

Kép
Kép
sleepin
 
 


Jajj, közben nem is válaszoltam senkinek... :oops:

Blongyi a Mór tényleg elég brutális! :D (Szomszédunk Artúr lett...) Szóval nálunk is van 1-2 "érdekes" név a tersolyban, ami nagyon tetszik, de nem tudjuk, merjük-e. Pl.: Bendegúz. Milán szép név! :)

Boo!!! Csúcsszuper vagy! Csak így tovább! Fog az még nullázódni meglásd! :) És milyen csudiszép baba jön majd utána! :) Én is helyes nődokit akarok, az enyém idősödő bácsika... :)

Na megyek elújságolom páromnak a hírt! :)

PUSSZANCS NEKTEK A HÉTVÉGÉRE, ha már nem jönnék...

Kép
Kép
sleepin
 
 


Cső Csajok!

Blongyi: gratula mi is, de persze itt mindenki biztos volt bennetek, persze érthető, hogy te féltél.

Boci: köszi a mellbimbó tippet, de nem nekem kell... :) Bingiinek. Az én mellbimbómmal összvissz az a probléma, hogy folyton kiesik a mellartóból (mármint nem a földre, nem lesz poros), utatör magának... :) erre a legjobb megoldás a nagyobb melltartó lenne, de még várok.

Bingii: Boci üzeni, hogy ő olajjal kenegeti a bimbit :)

Vörösbegy: én is beleolvastam a naplódba. 3 dolgot, de tényleg - fura, különleges, szép, szívmelengető, kedes... volt olvasni. A díszeket miből csináltad? Nagyon jók! A többi meg... szavat se találni rá.

Boo: kösz a drukkot a lányomért. Hál istennek még tudom őt semlegesnek kezelni, mert nem szeretném a tudatommal a nemiidentitását bezavarni. De rászántam magam, hogy 21-én megtudjam, ha Isten és a Prüntyi is úgy akarja, hogy a mi kis nyuszink lány legyen. :)
Hát jó volna ennyi fiú után egy kislány.

Viki, szólj, ha van valami eredmény!

Norma: még mindig lapít? :)

Tegnapóta extra boldog vagyok. Este lefekvéskor felkeményedett a hasam és én is megérinthettem őt. Ő olyan balos baba, mindig balra kepeszt, de tegnap este valamilye ott húzódott balról jobbra lefele. Nyuszi is kitapogatta. Tuti a babus volt, hát más szervem nem lehetett. Én is a hátára tippeltem, mert egy kis határozott cipódarab volt. De olyan megnyugtató volt -most is rugot egyet, hát persze h balra - és boldogságos érzés volt megfogni végre - megint, tudja hogy róla van szó :) - kis füles. szóval tegnap biztos szembe fordult velem... :) aztán így aludtunk el. Én simogattam, ő -most is - pedig ott szundikált bent. És ez a tegnap este így hármasban csodálatos volt. Kár hogy ma csak ketten leszünk - Nyuszi éjszakás - így ma bezsákolom a rucijaimat.

Két kérdés:
-Ki festi a haját? én sajnos igen, de már nem olyan sűrűn mint korábban... Sajnos a szőke fejemmel nem tudok mit tenni, barnával is be kéne festenem egy csomószor, mert azt is ledobja 1-2 hét alatt... Minden egyéb káros szenvedélyem eldobtam, de ez nem megy.
-Ha valaki tud/lát olyan újságot, amiben kupon van szóljon! Mármint babakupon, brendon, kenguru... akármi bármi. Köszi!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Viki!

Bocs, elkerült a levelem, mire megkreáltam, gratula és szu-szá-szu-szá... nyugi! (mondom én) :)

Hajrá Boo! Sztem a következő kislány lesz, "egy Boo"-nak mi mása is lehetne? egy rosszcsont Boo.

Nekem is legyen egy szőke göndörhajú kékszemű örgögfiókám (két copffal) :)!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Sleepin: végre akkor megnyugodhatsz, gratulálok a jó eredényekhez! :)

Boo: mindig örülök, hogy milyen optimistán és vidáman állsz a dolgokhoz, a szülészetes dolog is: teljesen pozitívan írtál róla, mindenféle szomorúság nélkül (ne is legyél az :!: ) Hamarosan lehet készülni a kis Boo-ra :D

Konkri: Neked van valami kimondott oka,hogy lányt szeretnél?? Vagy csak a nagypapinak szeretnél 'ellentmondani'? Én egyébként ilyen megfontolásból várok (hajszálnyival jobban) fiút, mert a párom mamája (aki egy vasmatróna) folyton azt jósolgatja, hogy lányunk lesz, persze ezt ilyen tök lemondóan, mintha az már nem is lenne ember! Én meg nem akarom, hogy bejöjjön a jóslata, csak azért sem :twisted:
Én nem festem a hajam, de szerintem nincs a festékben annyira káros anyag, hogy az valami rosszat csinálna.
Nem úgy, mint a dioxidos gumi-izék, amik benne vannak a kajánkban :( Én eddig egy csomó túróvarázst megettem! Kb. egy hónapja álltam le vele, valami miatt. Még szerencse...


Blongyi: a Milán tök jó név! Nekem még a becézett formája is tetszik (Milo)!

Bingii: jó szabizást! Mi jövőhéten bazinagy munka előtt állunk a melóhelyen, így hétvégén szeretnék kicsit pihenni!

Norma tényleg eltűnt... :?: :?:

KépKép
Kép
sagi1
 
 


Sleepin, nagy grat!!!!!!!!!!Majd írd le az eredményeket, de asszem alacsonyabb az afpd ha magas a hcg, de nem gond, nekem is ez volt!
Vendég
 


Köszönöm Csajok! Boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!! Már csak a nagy gen. UH-t várom, és lehet lassan vásárolok is valamit.......... hihi!

Puszi!!!!!!!!!!!!!!

Jó hétvégét!

Ja ma megint alkotott a kis drága! Ülök, és éreztem egy rúgást. Gyorsan odatettem a kezem, mégegy, pár másodperc mégegy... Aztán szabályos időközönként jöttek, így azon gondolkodtam, lehet nem is rúgás volt, hanem csuklás... :D Minden esetre nagyon nagyon jó volt! És higyjétek el, csak a semmi hasizmom miatt érzem ennyire... Gyakorlatilag nincs hasfalam... :?

Na pusz!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin! Gratulálok!
Boo! Neked, hogy ilyen szépen javulsz. Hát ennyi fütyis után lehet, hogy tényleg te leszel az első a kiscsajjal.
De tényleg, hogyhogy ennyivel több a fiúcska? Valami fura holdállás volt? Vagy lehet, hogy még meglepődünk a szülésnél?
Mindenkinek szép hétvégét!
Barbi

Kép
barbi5
 
 


Sleepin!
gratulálok a jó eredményhez és a rugdosáshoz! :lol: életem első komoly kapcsolatában a fiú már 19 évesen elhatározta, hogy ha lesz fia, csakis Artúr, Alfréd, vagy Brunó lehet...sokáig azt hittem ő lesz a férjem és reménykedtem, hogy kislányunk lesz :) pár napja találkoztam vele és a hatalmas pocakú feleségével...pár hét múlva kisfiuk születik, akinek Artúr lesz a neve :lol:

Bingii! remélem én is, hogy lesz már puncis baba is a topicban :lol: mit csinálsz a szabi alatt? elutaztok valahova?

Boo! grat a csökkenő eredményhez! úgy legyen, minél hamarabb várjuk a Boo-kislányt :lol:

Köszönöm Konkri a blogdícséretet...nagy naplóíró vagyok kislány korom óta :P a díszt egyszerű polifómból készítettem, 4 színben lehet kapni...a pillangót készen vettem a Baumax áruházban :lol:
Én festem a hajam...barna színű, de a biztonság kedvéért a 12. hétig nem csináltam...

Sagi! a családban nálunk egyedül az anyósom hajtogatta, hogy biztosan kisfiú lesz...és neki lett igaza...ezt most nem riogatásként mondtam :o

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?