Jutta
kell ám ennek a nöstényördögnek a gönc, a tavalyi cumói közül szinte semmi nem jó neki,ezek 3-4 éves méretűek
úgyhogy semmit sem jelent a kis születési súly,hossz
meg hát ha valamibe beleszeretek és az ára is jó,ide vele
épp a sogornőmmel beszéltük,hogy hol vegyen az ember gyerekruhát, a kínai nem jó a jó súlyban lévő gyerekeire a bababoltos drága a tescos is.Mondtam neki,hogy én nem is veszek semmit csak neten,csak tudni kell hol.Erre azt mondta ,hogy ő használtat skolába,oviba nem ad rájuk.Most szerinted ezek közül látszik vaalmelyiken hogy használt?élőben egyiken sem ,az egy piki egeres kardi kicsit bolyhos azt rendbe szedem ,de a többi akárha a boltba vettem volna és az egész pakk volt 8000 ft,ezért a a babboltba kb a két nadrágot kaptam volna meg (ezek jobban Majci ruháira vonatkoznak).
Bibinek meg akartam egy farmert meg egy kardit ,erre lett neki 3 gatya meg két kardi
DEhát kitudna ellenállni annak a felhajtósnak nem ?
Móni
köszi
a body egyenesen amcsiból jön
az még nincs nálam
Hát nekem ez a sorsom mindenkinek nyalom a seggét az enyémet meg senki sem akarja.
Maja is olyan kis hedonista tud lenni
újabban idefekszik idetolja az arcát,aztán puszilgassam meg simogassam,ha abbahagyom visszahúzza a kezem.Mondjuk ő viszonozza is,nagyon profin tud hátat masszírozni,tegnap meg úgy megpuszilgatott
Én bizti hülye vagyok,de ezt a 3 évet Bibivel is kihúzom itthon aztán dolgozhatok kedvemre nyugdíjig,ha megérem egyáltalán.Na nehogy azt higyjétek,hogy nekem nincsenek bekattanásaim ,hogy nem bírom meg ilyenek,de itt nincs arra lehetőség,hogy napi 2-3 órában dolgozzak.Pedig tök jó lenne,de itt még rendes munkát is nehéz találni nem ám ilyet.Valami tanfolyamot kéne csinálnom amíg itthon vagyok csak nem tudom minek lenne haszna.Én is gondolkodtam bababoltba,de ahhoz tőke is kéne:-( az meg aztán végképp nincs,pedig olyan szép kis terv volt.Bárcsak rám szakadna egy pár milla.Majd valhogy kihúzzuk ezt a Bibi 2-3 éves kora közti időszakot anyagilag is aztán meglátjuk.Van egy igencsak közeli ismerősőm akit az anyja ráruházott a nagyikra és kiment külföldre dolgozni,onnan jött nyugdíjba,sok pénzt haza adott,lett belőle nagy lakás,szemszájingere autó stb. DE amikor megkérdeztem tőle hogy mi lett volna jobb ha itthon marad és éldegélnek középszerűen vagy így azt mondta jobb lett volna ha az anyja neveli fel.És milyen igaz
Ciripke
jajj de sajnálom ,remélem mihamarabb rendeződnek a dolgok és lesz segítségetek.
Galamb vágóhíd van a konyhába,ezért ebédem:sportszeelt,túrórudi,3 barack,1 banán ,gravidia ,magneb6