Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Móni
vasárnapig leszünk,ők kényeztetni engem??? :-) ugyan má

kérésed számomra parancs :-)

jah a hálózsákotokon úgy elméláztam,emlékszem Majánál valahogy nem vettünk,mondom mindek,aztán valahogy rájöttem,hogy mégis kéne takaró helyett.amikor két hetes volt mentünk venni egyet,a legkisebb 56os is olyan nagy volt ár :-) az unokatesóm egy játékbabájáét hozta el :-) Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Na, én léptem. Bekell mennem 3-ra az irodába, azt lerendezem, majd reklamálás, elromlott a hajszárítom, Megrázott és felforrósodott a műanyag. Remélem kicserélik. :evil: :evil:

Timi:
cukik a ruhák. :)

Este jövök. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Most egy kicsit más téma lesz, és nem akarok senkit terhelni a problémáimmal terhelni, de azt hiszem jót tesz a kibeszélem.

Szóval kedden délután vihar volt gödöllőn és hívott a kolléganőm, hogy anyuék utcájában becsapott a villám és kigyulladt egy lakás. Már pont hívni akartam anyukámat mikor ő hívott, hogy ne idegeskedjek, de kiégett a lakásunk (én nem ott lakom már). Abban a pillanatban elkapott a bőgés, aztán ő próbált nyugtatni (azért szólt, hogy ne mástól halljam). Aztán hívtam a kolléganőmet aki rögtön hazavitt (nem engedett vezetni). Nagyon durva volt, mint a filmekben, kb 5 tűzoltóautó locsolják a tetőt, mentő, polgármester, após, szüleim, a farnciaországban élő unokatesóm férje (azt se tudtam hogy került oda), bámészkodók, összes szomszéd. Ablakon benézek és csak a fekete falak. Ez egy 4 lakásos társasház, mind a 4 tető kiégve.
Aztán nemsokára mondják a tűzoltók, hogy fel lehet menni, szedjük össze ami menthető, meg a vizet fel kell szedni, hogy ne ázzanak az alsók. Lépcsőházban csomó tűzoltó, tömlők meg ezer törmelék, plafonról meleg, kormos víz csöpög. És bementünk és képzeljétek el csak egy szoba égett ki! Tudom idétlenül hangzik, de ez nagyon jó érzés volt! Gyerekkori fotók, örökölt bútor...stb mind megmaradtak! Ma lehet elkezdeni a romok eltakarítását, aztán jöhet az építkezés!
Egyébként anyukám tök véletlen nem volt otthon, mert hogy jött az unokatesóm férje és emaitt lement a mamámhoz, na mindegy bonyolult.

Köszi mindenkinek aki meghallgatott.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Na hello, újra itt, olyan jót aludtam! :oops:

Ciripke, hát nem semmi... a lényeg, h anyukád jól van!! Most nálatok lakik vagy vmi rokonnál?

Gabcii, no para, írd csak a dolgokat, legalább felkészültebbek leszünk, páran meg még emlékeznek az előző terhességükre! :wink:
Tényleg jósló fájások, vagy azok csak később esedékesek? Jó-jó nem értek ehhez még, de az első ilyenem után ennek is jól nekiolvasok... Móni én már csak ilyen vagyok jobb tudni, mint megijedni a dolgoktól ezért én bármi bajom van utánanézek, bár tehesség előtt semmilyen ilyen dolgot (mármint pl. betegségekről szóló) soha nem olvastam, tehát anyai aggódás vagy mi lehet ez nálam, mert én NEM voltam hypohonder...

Hajni, bevallom és a császármorzsát porból szoktam csinálni... :oops:
De ne kísérts ezzel, mert rögtön kirohanok a konyhába!

Timi, a csajoknak már annyi cuccuk van.... :lol: :lol:
Az az első gatya nagyon tuti!
Lassan én is elkezdek mosni-vasalni, de megvárom a 34. hetet... nem tom miért, addig nem...

Jutta

KépKép
jutta

Nálunk itt most dörög-villámlik, erre olvasom amit Ciripke írt...jajjj....nekem mindig azt mondta anyukám, hogy házakba nem csap be a villám, ezért amikor gyerek voltam, sose féltem...erre "nagykoromra" kiderül, hogy ez csak mese és igenis van félnivalóm....
Szegény Ciripke...ez nagyon durva....

Móni
Semmi izgalmasat nem vettünk csak a parkettázáshoz mindenféle dolgot...

Én is tök jót aludtam, de most meg fáj mindenem, asszem hidegfront....

Viszont most kikapcsolom a gépet, mert vihar van/lesz...

marek

Jutta!

Nekem a 32. héten volt "próbautam" a kórházba, mert fél napig görcsöltem, de először nem akartam bemenni, mondván ez a jóslófájás. Este csak bementünk. Jól lebaltáztak, hogy miért nem jöttünk elöbb, mer mi van ha megszülök! Én meg attól paráztam, hogy azt mondják majd mi a fenének mentünk be!

Anyu a barátjánál lakik, ez volt a legkevesebb.

Bekukkantottam a babaszoba.hu-ra és azt olvastam lassan össze lehet szedni a cuccokat. Még nem kerestem fel a gyerekorvost sem, meg anyakönyvi kivonatért is lassan elmegyek!

"Dolgozni vagy sem" téma. Anno én sem tudtam mit kezdeni azokkal akik tök korán visszamentek dolgozni (persze más aki anyagi szempontból). 3 évig hangoztattam, hogy baromira élvezem a "babázást" Egy hetünk így telt: hétfő zenebölcsi (Barnu 1 hónapos korától jártunk, persze nem miatta) , kedd angol, szerda játszóház, csütörtök babaklub. Közben főzés, háztartás és pár hetente bababulit rendeztem a kisgyerekes barátnőimnek. És mindenhova gyalog jártunk, nem úgy mint most, hogy kocsi nélkül megáll az életem! Persze közben le-le passzoltam a gyerekeket nagyszülőkhöz, mert ott volt az aerobic meg az énekkar. Szóval pörögtem rendesen, aztán jött a bababolt ötlete amibe a másik 2 csajt is bevontam. És tök jó volt csinálni valamit. És sokkal jobb fej anya tudtam lenni, mert éreztem, hogy közben ember is vagyok! De tévedés ne essék 8 órában nem nyomulnék, és ez benne a jó. Így amikor otthon vagyok sokkal jobban értékelem az együtt töltött időt. Tegnap egész nap legóvárost építettem! De szerintem is az első gyereket érdemes maximálisan kiélvezni!!!! De egy kis részmunkaidő csak jót tesz!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke! Az volt a jóslófájás? Hülyegyereknek szájába kell rágni... :oops:
no gondolom, ha az lesz akkor már nem fogok rajta gondolkozni, ha jól értem nem olyan egyszerű kis "2x megkeményedtem" élmény volt...
azért nem vágyom ám rá, Titeket meg azért kérdezlek mert a nővéremnek nem volt, de még keményedni se nagyon keményedett... hallani se hallott még a magnéziumról se.

Jutta

KépKép
jutta

Hát ez az, hogy igazából nem tudom "hivatalosan" ez az volt-e. Szerintem ha nem tart fél napig, de párszor fáj (értsd: menstruációszerű fájdalom párszor egymás után) az szerintem az, de gondolom egyből nem kell berohanni, de ez délben kezdődött én meg csak este 9-kor mentem be. Persze benn akartak tartani, de nem éltem a lehetőséggel. Csináltam flowmetriát meg ctg-t azt hazamentem. Reggelre elmúlt. Ha most lenne ilyen akkor is bénáznék meg nem tudnám, hogy mit is csináljak.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Timi!
Cukik a holmik! Mondjuk a piros, buggyos ujjú body a kedvencem! És a keki felhajthatós is bejön!
Nem kényeztetnek? Nem akarom elhinni, h Téged senki nem akar kényeztetni!
Hajni! Remélem lesznek jó képek, mert én is nagyon kíváncsi vagyok rá!
Ciripke! Hát itt is dörög, meg ilyesmi most... Ahogy olvastam a történeted nekem is biztos a személyes holmik lettek volna a fontosak! Mer' falat lehet húzni újat, de egy-egy fénykép az pótolhatatlan! Gondolom a biztosító fizet, leginkább a macera ami sz*r ilyenkor!
És hát 20 éves koromban én sem nagyon tudtam volna elképzelni, h itthon vagyok egy gyerekkel 3 évig! Most meg nagyon is el tudom képzelni! Sőt! Ez a részmunkaidő... És kire bizzam a gyereket? Az anyámra, aki 250 km-re lakik és nem emelhet...bölcsi...ahová a helyi cigányok és alkeszok gyerekei járnak, mert ott legalább kapnak enni? Hát... és nekem itthon is van mindig dolgom...Gondolom építkezés után is lesz! Lakásszépítgetés, kert megcsinálása stb. És ugye az én férjem itthon dolgozik (mégha lassan külön épületben is!), de ha valahová megy én vagyok a telefonügyeletes, internet kukkoló stb. Főznöm is kell, mert ennünk kell és ugye még itt lesz Janka is. Nekem a 24 órám ki lesz töltve simán. Olvasni, filmet nézni, hímezgetni, varrogatni, festegetni már időm sem lesz!
Nyilván lesz egy-két szakmai dolgom is... Előadások, stb. Majd meglátjuk mi fér bele!
Ja, a kórházban én is házikoszton fogok élni. Ezt már én is szervezem... :wink:
Jutta! Hát csak olvasgass! Időd van rá! Legalább nekünk nem kell! :wink:
Gabcii! 3 hét múlva már én is kisebb pánik rohamokon leszek túl! Szorítok Neked! Is! Minden kész van már? Minden megvan már?

Kép
ermoni

na jó, akkor ha ennyire nem lehet rá felkészülni, akkor majd jöjjön aminek jönnie kell! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
kell ám ennek a nöstényördögnek a gönc, a tavalyi cumói közül szinte semmi nem jó neki,ezek 3-4 éves méretűek :shock: úgyhogy semmit sem jelent a kis születési súly,hossz :-)

meg hát ha valamibe beleszeretek és az ára is jó,ide vele :-) épp a sogornőmmel beszéltük,hogy hol vegyen az ember gyerekruhát, a kínai nem jó a jó súlyban lévő gyerekeire a bababoltos drága a tescos is.Mondtam neki,hogy én nem is veszek semmit csak neten,csak tudni kell hol.Erre azt mondta ,hogy ő használtat skolába,oviba nem ad rájuk.Most szerinted ezek közül látszik vaalmelyiken hogy használt?élőben egyiken sem ,az egy piki egeres kardi kicsit bolyhos azt rendbe szedem ,de a többi akárha a boltba vettem volna és az egész pakk volt 8000 ft,ezért a a babboltba kb a két nadrágot kaptam volna meg (ezek jobban Majci ruháira vonatkoznak).
Bibinek meg akartam egy farmert meg egy kardit ,erre lett neki 3 gatya meg két kardi :-)DEhát kitudna ellenállni annak a felhajtósnak nem ? :wink:

Móni
köszi :-)
a body egyenesen amcsiból jön :-) az még nincs nálam :-)
Hát nekem ez a sorsom mindenkinek nyalom a seggét az enyémet meg senki sem akarja.
Maja is olyan kis hedonista tud lenni :-)újabban idefekszik idetolja az arcát,aztán puszilgassam meg simogassam,ha abbahagyom visszahúzza a kezem.Mondjuk ő viszonozza is,nagyon profin tud hátat masszírozni,tegnap meg úgy megpuszilgatott :-)

Én bizti hülye vagyok,de ezt a 3 évet Bibivel is kihúzom itthon aztán dolgozhatok kedvemre nyugdíjig,ha megérem egyáltalán.Na nehogy azt higyjétek,hogy nekem nincsenek bekattanásaim ,hogy nem bírom meg ilyenek,de itt nincs arra lehetőség,hogy napi 2-3 órában dolgozzak.Pedig tök jó lenne,de itt még rendes munkát is nehéz találni nem ám ilyet.Valami tanfolyamot kéne csinálnom amíg itthon vagyok csak nem tudom minek lenne haszna.Én is gondolkodtam bababoltba,de ahhoz tőke is kéne:-( az meg aztán végképp nincs,pedig olyan szép kis terv volt.Bárcsak rám szakadna egy pár milla.Majd valhogy kihúzzuk ezt a Bibi 2-3 éves kora közti időszakot anyagilag is aztán meglátjuk.Van egy igencsak közeli ismerősőm akit az anyja ráruházott a nagyikra és kiment külföldre dolgozni,onnan jött nyugdíjba,sok pénzt haza adott,lett belőle nagy lakás,szemszájingere autó stb. DE amikor megkérdeztem tőle hogy mi lett volna jobb ha itthon marad és éldegélnek középszerűen vagy így azt mondta jobb lett volna ha az anyja neveli fel.És milyen igaz :-)

Ciripke
jajj de sajnálom ,remélem mihamarabb rendeződnek a dolgok és lesz segítségetek.

Galamb vágóhíd van a konyhába,ezért ebédem:sportszeelt,túrórudi,3 barack,1 banán ,gravidia ,magneb6
Vendég

És Majci mit evett??? Ő is Gravidát? :lol: Végülis benne van minden, ami egy fejlődő szervezetnek kell... :lol:
Én már nem szedek vitamint...még mindig kellene? Vasat is csak most írtak fel nekem....magnéziumot meg nem szedhetek...viszont vettem calciumot hátha segít az allergiámon....
Dr Jutta....milyen vitaminra van nekem most szükségem (már a magnéziumon kívül)?

marek

Marek
mielött bekerültek a dögök a konyhába csináltam paprikás krumplit és annyit megevett hogy győztem nézni :-) én meg akkor szeretk enni ha elaludt ,megint elhúzta majd fél 3ig addigra megellepték a lények a konyhát én meg ilyenkor tényleg arra se megyek,max. csipesszel az orromon,de akkor meg lehet kihívják rám a hátulkötőseket.

Én Majcival is végig szedtem az elevitet most is végig akarom,sőt szopi közben is.Elég kaotikus az étkezésem egyrészt ,másrészt meg szerintem nem árt :-) Az első vérképem tökéletes volt a másik már nem annyira akkor is aszonták csak szedjem nyugodtan.
Vendég

Timi, ti mekkora mennyiségeket raktok el? Már gyanús, hogy kereskedelni célból van nálatok zugvágás! :wink:

Hát... nekem a gyerek ugyebár akkora v. kicsit kisebb, mint amekkorának kell lennie, ezért még szedem a magzatvédő vitamint én is.

Marek, ha a gyerek inkább nagyobb UH szerint, akkor semmit, csak ha a vérképed miatt kell vmi (pl. vas), dehát te vérvételre úgy jársz mint más boltba, tehát tuti mindenedet nézik... JA jelentem nekem még nem nézték a koleszterinemet, de nem is vagyok rá kiváncsi!!!

Ja és tej / tejtermék függők figyelem: a Danon össes terméke guargumi szempontjából okés, no azoknak tegnap járt le a szavatossága nálam :?
Amire a Milli eredménye is meglesz, addigra tuti azok is lejárnak (mármint az itthoni készlet) :roll:
Friesland sárgabarackos cuccokat meg nem enni, mert teli van ddioxinnal!!! De pl. a túrórudijuk okés!! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Akkor nem az Elevittől szoktak óriásbabákat szülni :lol: :lol: :lol:

Ma bementem a zöldségeshez, és mondta a csaj, hogy látja, nem sok van már hátra....mondom téved...akkor biztos ikrek....nem ikrek....fiú vagy lány....mondom fiú....ja, a fiúk azok mindig nagyok :shock: :shock: :shock: Ezt meg honnan vette....gondolom már neki is kínos volt és valamit még akart mondani, amivel segít a helyzeten, de sokat nem segített...
Lehet, hogy nem kellene ezt a csíkosat hordanom??? :shock: Mert már úgy sajnálnak az emberek.... :lol:

marek

Nekünk nagyon sok turis ruhánk van, és tök vagányak és büszkén adom rá az oviba is! Persze mostanában nagykerből is vannak cuccok, és nálunk igenis olcsó cuccok vannak, mert mi sem vagyunk hívei a body többezerért kategóriának. Vannak nagykerek ahol nagykeráron nem vennék ruhát olyan sokba kerül! Arról nem beszélve, hogy hogy tönkre tudják vágni ha leeszik, nincs az a mosópor!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Marek
hát én állítom,hogy genetika a babasúlya,mi mindketten pici babák voltunk Maja is azlett,pedig amint két csíkos lett a tesztem szedtem a bogyót.

mit akarsz nekem a múltkor apénztáros kérdezte ,hogy gye kislány lesz?én meg pillogtam,hogy vajon röntgen szemei vannak vagy mi van...

a csíkos szépen kihozza a poci nagyságát :-) szerintem a nemek közt is megoszlik a nagybabák száma :-)

Jutta
tudod hogy szaporodnak ezek a dögök?állandóan kefélnek vagy mi.A takarmány meg dárga így most kihullanak a galambok,azért pesze marad is legyen ami össztojja az udvart.aztán jönnek a csirkék,kacsák,rengeteg van.De ahogy elnézem az anyós is unja a béka nagyságú galambok feldologzását úgyhogy remélem nem lesz többé ilyen sok.állandóan jönnek nekem a galmblevessel hát akkorát tudnák még a gondolattól is hányni,blááá

hát Jutta megmondom őszintén ez a guargumis sztory nem nagyon hat meg,szemetet eszünk ez van,ha nem pont ebből akkor amabból,minden tele van ebetüvel kitudja mikor melyiket mi érte.hmmm
Vendég

Bizony Ciripke nincs aza mosópor :-) és mi amerre megyünk dícsérik Maját milyen csinos ,vagyány cuccia vannak úgyhogy én is jószívvel adom rá majd oviba is.Bodyt mondjuk szoktam venni prince olivert ,azokat szeretem,de most az utolsó méretet nem is haszáltuk úgy raktam el Bibinek.
Vendég

na lépek húzok bugyit meg egy kis réteget a képemre aztán megyünk

jók legyetek,semmi görcs meg ilyenek,relax

Kép
Vendég

Hát nálunk a lány örökölni is fog, meg kap is majd rucit...
Ahogy elnézem sokat fog örökölni... kicsi cuccokból is annyit kaptunk!!

Ja és majd 10 ezerért veszek neki pólókat, méretenként 10-et és 2 havonta új garnitúrát mert kinőtte... na azért álljon meg a nászmenet... Tartósabb cuccokból ok, meg majd ha nagyobb lesz, gondolom akkor már ő is divatozni fog vagy mi, de addig tök cuki kis cuccai lesznek de nem ám aranyáron és nem feltétlenül mind új!

Jutta

KépKép
jutta

Itt ez az óriási has, amivel holnap szülök...mondjuk valóban nem kicsi, hogy lehet, hogy centiben ez nem látszik?
Kép Kép

Nem kiakadni....így nézek ki...és akkor mi van?? :lol: :lol: :lol:

marek

Csajok!

Rám is rám csodálkoznak, mikor mondom, hogy még 2 hónap!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Marek! Ugyanilyen polóm van! És mostanában nem szeretem, mert olyan nagydarab lettem benne! Na meg a szép fehér len, elől hímzett felsőmet sem! Optikailag csalnak! (A férjem így szokott vígasztalni!)
Timi! Jó utat, és azért pihenj is!
A turis cuccokkal semmi baj, én magam is hordok olyanokat! Bár még jó gyerekruha turit nem fedeztem fel! Amit Andi írt, az meg nem esik útba!
Azért én veszek (mer' ugye nem mindenki örököl) cuccokat is! Mondjuk az nem nagyon teccik, h drágábbak a cuccok, mint amennyiért magamra vásárolok egy-egy leárazáson! De ez van!
Na, megyek vasalni!
Majd később!

Kép
ermoni

Én szinte semmit nem kapok, minden cuccot meg kell vennem, viszont a turihoz béna vagyok....asszem meg kell majd tanulnom....meg ezt az internetes vásárlást is....veszek majd leckéket Timitől meg Zsutól....

Hogy ez a póló optikailag csalna? :? Ugyanmár :lol: :lol: Én most már azért is használom...most már úgyis mindenki sajnál .... :lol: :lol:

Képek?!!? Ne csak beszéljünk a hasunkról, mutassuk is meg!!!! Mindenki keresse elő a csíkos pólóját és hajrá....

Andi nem kapott még új billentyűzetet? :? Mert gondolom moziba nem ment el, meg azt se hiszem, hogy a Szigeten van :roll:

marek

No, hazaértem.

Marek:
csini vagy, sztem nem nagy a hasad. :)

Jutta:
én is porból csinálom a császármorzsát, de még úgy is túl macerásnak véltem. :oops: :lol:

No megyek vacsit csinálni. Gombakrémes melegszenyó a rendelés. :? Ez is macera....

Kép
Kép
h@jni

Megyek filmet nézni, meg amúgy is ki kellene kapcsolni, mert jön a vihar, és ez nagyobb lesz, mint a délutáni....
Jó pihit mindenkinek....remélem nekem is meglesz végre, és kimarad a 10 pisijárat...tegnap kb. annyi volt :shock:

Na el, nehogy belémvágjon....

marek

Halihó

Látom egyedül maradtam.... Hol vagytok lányok??? Mindenki jól van???
Már megyek is bevásárolni, mert egész hétvégén vendégek lesznek, nemtom mikor fogok pihenni...
Ma jönnek barátok, holnap a férjem rokonai jönnek pingpongozni, vasárnap meg padlólerakással egybekötött ivókúra...
Szóval én egész hétvégén etetek meg itatok.... Mondjuk a barátok segítenek, sőt, inkább ők csinálnak mindent, csak a rokony fiúk.... de megmondtam, hogy nem fogom az egész családot kiszolgálni így 31 hetesen....jó, de azért főzzek valamit, de azt persze még nem lehet tudni, hogy hányan jönnek.... :evil: :evil: :evil:

Na majd jövök, addigra lesz sok kép...ugye????

Zsu
Minden rendben..ugye???

marek

hellóóóóó
mától vagyok. féloldalasan, egy kézzel, fekve, mint a rómaiak kajáláskor, de vagyok :wink:

mindenki ezzel az ikerterhességgel jön :evil: na, majd csinálok képet, h az mekkora ilyenkor. ill. ez 8)
Marek, sztem okés ez a poci. abba senki nem hiszem, h belegondol, h nem 180 centi vagy :roll: :? :wink: neked ez nagyít optikailkag, Mónit meg a fehér.

Hajni, köszi a melegszendvics ötletet. finom volt! :wink:

Timi, annyira klasszak ezek a cuccok is, h rá fogok szokni a netes vásárlásra. :D vmi tipp kezdőknek?
galamb: tudom, h vidék, meg más a szitu, de a fejemben a galamb=koszos, mint a patkányok... broáf :? :?

Ciripke, micsoda borzasztó sztori és micsoda isteni szerencse, h senkinek és semmi fontosnak nem esett baja. pfűűűűűű

turi: mi amúgy is éhenhalunk, tehát a turi tutira bejátszik a jövőben is, de csatlakozom Mónihoz, a) már eddig is, magamnak is b) kevés cuccot örököltünk és főleg fiúsakat, így Petrának kell, meg a nagymamák is nyugodtabban alszanak sztem, ha vásárolhatnak :wink: :lol:

Kép
an°°di

nyílt méhszáj: vicces, h Timi és Hajni és Jutta 3 eltérő dolgot írt. meglátjuk jövő szerdán....
Timi, te fekve húztad Majcival még 5 hétig v mostál és vasaltál? amúgy én nagyjából készen állok (még van egy adag vasalnivaló, meg hazahozós ruhát kell választani... v az nem mindegy?), csal lelkileg kell még készülnöm.... :shock: :shock: :shock: és köszi a linket (eddig nem láttam :oops: )

olvasnivaló: Jutta, nem tudom, h vagytok képesek Zsuval ennyi terhességes dolgok olvasni. én tegnap két oldaltól majdnem koraszültem... :? inkább Dosztojevszkij.
Móni, suttogóval mizújs?

Zsu, dokinál mi volt????? :roll:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Hajni, ezt a melegszenyát hogy csinálod? MErt jól hangzik!!
Hétvégén megcsinálnám!

Ja a nagyik tuti vásárolnak, ha kell -ha nem! Bár nálunk még nem tört ki a láz... de gondolom idő kérdése... :wink:

Marek, ifjú népnek nem elég ha pizzát rendelsz? Legalább a haveroknak!

Andi, no akkor Te is leszel!! Tök jó!!! De tessék ám pihizni! Mert én meg a Mónit küldöm rád! :lol: (emléeim szerint ő zavart el lefeküdni, azért őt)

Jutta

KépKép
jutta

Andi, Timi feküdve? Szeriinted ez mennyire valószínű? Szerintem tuti mosott / vasalt / takarított! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

hehe, sztem sem... de most látom, h nincs otthon.. na, majd válaszol.
és fekszem, már mondtam. miért hiszi vajon mindenki, h én teljes mértékben felelőtlen vagyok? :roll: :roll: :roll:

hű, éjjel úúúúúúgy fájt a fejem, h 2 körül be kellett vennem egy algopyrint. pedig nem akarom fölöslegesen mérgezni a két kis szarost... már elmúlt a fronthatás, ugye-?

na, fordítok egy kicsit. fekve (csak Mónit neeeee :o :o :o !!!!!!)
:lol:

Kép
an°°di

Sziasztok. :)

Gombakrém:
Ráma kockán hagymát pirítok, mikor már üveges akkor bele a szeletelt ( én apróra szoktam) gomba és a fűszerek ( só, bors). Enged egy kis levet, mikor már csak a ráma van alatta és a gomba is puha akkor megszórom lisztel és felöntöm tejjel, majd bele egy los petrezselyemzöld.. Ettől besürüsödik. A kívánt állagig sűrítem.
Én nagyobb mennyiséget szoktam és fagyasztom. :)

Andi:
igaz nem tőlem kérdezted, de én ugye Marcival 31 hetesen 2.5 ujjnyira nyíltam. Én feküdtem a 38. hétig, szval betartottam amit a doki mondott. Igaz a 36. héttől már lazábban, mert akkor már a lakásban mászkáltam. :)
41+4-nél szültem, pedig a 38. hét után már nem kíméltem magam. :wink:
Szval sztem feküdj, pihenj. :)

Kép
Kép
h@jni

Hajni, h micsoda optimista sztori!!!! ez kell nekem!
fekszem tovább, mint a kisangyal (Úristen, legalább 6 hétig... másfél nap után rosszul vagyok.. majd belejövök, ugye?) :o :? :shock: 8) :roll: :wink:

Kép
an°°di

Hali Csajok!
Voltam tegnap dokinál, szép zárt a méhszáj :D Irt papirt a körzetinek, hogy vegyen fel betegállományba, ma azt is elintézem, hétfőtől pihi!

Megint ufo-sat játszottam a Baross utcában, csak azon csodálkozom, hogy a hirekben nem mondták be, hogy ufo-t láttak a környéken. Most komolyan, nem hiszitek el, az emberek kiguvvadt szemekkel és tátott szájjal bámultak. Tök szar volt. :evil: Valszeg Mareknak igaza volt és az alacsony termetűeknek arányaiban nagyobbnak hat a pocak :shock:

Viszont a dokira 2 órát várni kellett, közben egy szar kemény padon ültem, dög meleg volt, majdnem elájultam, keményedtem, Panka is feszitett végig, begörcsölt a seggem és a bal lábam. Utána alig tudtam hazajönni, szabályos időközönként kb fél perces görcseim voltak 2 órán keresztül, hiába vettem be 2 Magne B6-ot. Én már azt hittem, hogy megyek is vissza szülni, de szerencsére elmúltak a görcsök. Utána még egész este keményedtem és Panna is feszitette magát végig, de kb éjfélre rendbejöttem. Egész este feküdtem, mondanom se kell :(

Na most visszaolvasok!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Andi!
Suttogó... az van, h a tesóm taknya-nyála egybefojik. Elkapott valami dzsungelvírust, így nem jön hozzánk. Kénytelen vagyok szépirodalmat olvasni. De ma más terveim vannak!
És feküdj, én már írtam! :wink:
És, h mumus lettem? Ez jó! :lol:
Pont azon gondolkodom, h valami program kellene a 20-ás hétvégére, de lehurrogott a húgom és a férjem is, h örüljek, h luk van a s*ggemen és tudok rajta .... (bocs!). Mer' ugye már megint mennék világgá! Meg hogy mindenhol tömeg lesz, meg 10 perctől többet nem is bírok menni, meg ilyenek...
Ez Zsuról jutott az eszembe! Szegénykém! De jó hogy már jobban vagy!
És rájöttem, h a szűk cuccokban nem vagyok akkora! Így hanyagolom az egyenes szabású, nem szűk cuccot! És mi van már? Nehogy assziggyétek, h mindig élveztem, h 180 cm vagyok! Kamaszlánykoromban nem volt fiú, aki felért volna hozzám! :lol: Csak kosarasokkal, röpisekkel "barátkoztam"! (Bár be kell valljam, h ha megint választhatnék, akkor megint bevállalnám megint a 180 centit! :wink: )
Már gondolkodtam azon is, h ha igaz a tendencia, h a gyerekek magasabbak a szüleiknél, akkor hány centi lesz Janka :roll: . Hogy röpizni fog, az bizti! :wink:
Ja, és tegnap nem volt front! Direkt megnéztem az orvosmeteorológiát!

Kép
ermoni

Jaj, ugye nem baj, ha egyre több a hejjesírási hiba... fojik...hihihi...
Remélem volt tanítvány nem jön rá ki vagyok...Gáz! :oops:
Kevesebbet írok, de legalább helyesen!

Kép
ermoni

Ja, még annyi, hogy a vérnyomásom 137/74 volt. Eddig meg mindig 90/valamennyi. A doki szerint 140-ig ok, de azért ez elég határérték.
:roll: És már elő vagyok jegyezve az első CTG-re Aug 30-ra! Ezt már úgy vártam, ilyenkor már közel a szülés :wink:

Ciripke, tényleg fura, hogy egy házba becsap a villám. A környéken senkinek nincs villámháritója? Nálunk anno a villanyszerelő megnézte, hogy a környéken lévő házakon van-e, azt mondta az a lényeg,hogy egy magasan fekvő házon legyen, és volt is. Sajnálom nagyon anyukádat és nem csodálom, hogy kiboritott a dolog. Ilyenkor szerintem amúgy is érzékenyebbek vagyunk!

Most akkor mi az a jósló fájás??? Valaki, akinek volt el tudja mondani? Lehet, hogy nekem tegnap az volt??? :roll:

Turis cuccal nincs gond, attól nem lesz elhordott egy babaruha, hogy egy gyerek horja pár hétig. Olyan gyorsan kinövik! Amiket én a neten rendeltem, az 90%-ban tök újnak néz ki!

Marek, ezen a hason kiakadnak??? Abszolút nem látom nagynak! Még a csikos ellenére sem! Szép kis pocak :wink: Ma reggel én is összefutottam a szomszéddal, aszongya na látom, már nem sok van hátra. Mondom 7 hét. Erre kiguvvadt a szeme és csak hümmögött. :evil:
Megmértem a hasam, 95 cm a körfogata. Hát nem kicsi, az biztos.
Dokim tegnap még mondta, hogy folytassam az Elevitet, Magnéziumot, Kalciumot, Vasat és Folsavat. Szóval én ennyi mindent szedek, de azt mondta, hogy ezekből a felesleg úgyis távozik, szóval nem lehet túladagolni.

Móni, ebben a mennyit legyünk otthon és dolgozzunk-e közben témában nagyon egyre jár az agyunk. De ahogy irtuk mindketten, dolgoztunk mi vének már eleget :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Vénjeink, közlökm, hogy én 5 év meló után is úgy érzem jól ellennék itton, főleg ha lenne vmi kis melóm - heti 3X4 óra, mondjuk amikor már kicsit nagyobb a gyerek. Jó, tuti nem itthon ülnék állandóan, hanem mennék gyerekkel jobbra-balra, de amúgy a 8 órás meló nem vonz annyira... :oops:

Vagy ha nagyon aranyból lenne a kerítés akkor mindenféle non-profit cuccot intéznék, meg ilyenek...

Erről csak annyit, hogy mindenki jön itt azzal, h tőlünk nyugatabbra sincs 3 év GYED/GYES... Ja, de ott egy átlag középvezető/ értelmiségi férfi nagy házzal 2-3 gyerekkel és minden jóval eltartja anyut, aki max fél állásban dolgozgat gyerek mellett, kivétel ha karrierista... és ezt ám nem 3 évig, hanem az első gyerek megszületése után kb. nyugdíjig, de tényleg.... Niki ha nem így van szólj, e én ezt láttam Brüsszelben banki alkalmazottaknál (nem ám igazgatói pozícióval)...

Gombakrémet kipróbálom!! Jól hangzik!! Vmi hasonlóan lehet a tojáskrémet is csinálni esetleg? Bár az nem meleg szendó... na jó az ilyen krémekhez ált. nem értek!v :oops:

Zsu, nem tudom, h ez jósló vagy nem, de rosszul hangzik! :cry:
Gondolom 1x-2x elmegy, és nem okoz gondot, de mondjuk tuti azt jelzi, h tényleg itt az ideje nálad is a pihinek!
Jupppiii! Utsó munkanap ugye? :lol:

Móni, Panka max modell lesz! Hosszú combok, húúú... Kosaras fiúk mindig vannak, tehát majd kijár meccsekre! :wink:

Hajni, ilyen pozitív sztorikat akarunk még!!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, tőlünk nyugatabbra ez igy van, ahogy irod, USA-ban is, a nők nem mennek általában vissza, apuka eltartja őket. Nade azért ez rettentően uncsi lehet, nem? A sok unatkozó háziasszony...brrrr!

Tojáskrém csak annyi, hogy a főtt tojásokat összenyomkodod villával (én sajtreszelőn le szoktam reszelni :lol: ), teszel bele vajat, mustárt, sót, borsot meg snidlinget és kész. Az nem nagy cucc!

És igen, uccsó nap a melóhelyen, de laptop még marad aug-ban nálam, 1-2 dologgal még besegitek, de ez max heti 3x1-2 óra. Az meg direkt jól is fog jönni, legalább az IQm talán nem csökken 100 alá :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Dee az uncsi, de egy fél állás vagy vmi más ami hasznos és 3X4 órára ad elfoglaltságot az szerintem elég lenne, amíg a legkisebb csemete nincs 4-5 éves, utána meg vissza, de nálunk a 8 óra meg a semmi van általában...

Amit Hajni csinál, az tök jó! A gyerekkel is foglalkozik, de más is van az életében!

Inkább csak azt irigylem a tőlünk nyugatabbra lévőktől, hogy szívük szerint választhatnak és h a munkaerő piacuk már hallott a távmunkáról és a félállásról... ez azért errefele, hát van...de ritka....

Mondjuk MArek és Andi is elő tudja majd állítani ezt a szitut, ha jól értem! Móninak meg a családi vállalkozás tuti ebbe az irányba fog hatni.

Jutta

KépKép
jutta

Na, hazaértem. :)
Közben már az ebéd is megfőtt, ügyes vagyok mi?! :lol: :lol: :lol:

Jutta:
tojáskrémet nem csináltam még. :) Ja, közben látom, h Zsu már leírta. :)

Ma amugy fél 10-től 11-ig dolgoztam. Ez kell nekem. Későn megyek, korán jövök. Dehát péntek van. :wink: :lol:

Móni:
én olyan irigy vagyok a 180 cm-re. Na nekem 170 is elég lenne. :lol: Bár apuka se nagy, szval érdekesen néznénk ki. De sebaj. 8)

Zsu:
gratula a zárt méhszájhoz. :)

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!!!

Megvolt a nagybevásárlás, meg az ebéd is... Most várom a tanítványt, aztán egy kicsit rendbeszedem a házat...
Este hamburgert csinálunk a haverokkal...mindenki összerakja magának...egyszerű :wink:
Holnap spagettit kapnak a fiatalok, a vegák meg sajtszószos tésztát....meg esetleg palacsintát...ennél többre nem vagyok hajlandó....főleg, hogy ők mikor etetnek engem... :?
Vasárnap meg marhapörit főzünk, de azt én nem tudok, úgyhogy a srácok rakják le a padlót és közben főzik a pörit.... :lol: :lol: :lol:

Ja, szombat este meg anyukám szülinapi bulija, délután már ott segítek...50 éves :lol: :lol: :lol:

Hogy mikor pihenek?? Majd ha valaki nagyon megijeszt...szerintem addig nem...ilyenek vagyunk sajnos.... :cry:

Legyetek jók...majd jövök.... :lol:

marek

Most rossz leszek és pletykálok. :)

Mit olvastam az augusztusiaknál, na mit??

"Elküldve: 2007 Augusztus 10 Péntek - 11:34

--------------------------------------------------------------------------------

na itt vagyok.

Nem tudom, hogy jóslók-e vagy nem..
10:36, 10:46, 10:55, 11:02, 11:16, 11:20, 11:22, 11:26, 11:29, 11:32. Na? Asszem várok egy órát és hívom a dokit.. "

"Elküldve: 2007 Augusztus 10 Péntek - 12:11

--------------------------------------------------------------------------------

Na érzékeny búcsút veszek tőletek és megyek a kórházba. A doki azt mondta, h akár mi van már nem enged haza. Apa elindult.

Puszi nektek. "

Hajráááá Rita és Lala. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

:D :shock: :D :shock: :D :shock: de jóóóóóóó
remélem, a malteros lapát már nincs a kezében :wink:

Kép
an°°di

éljen éljen Rita!!! De nekünk miért nem irt??? :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Tök jó...jönnek a babák :lol: A barátnőm tegnap szült meg, szerdára volt kiírva....

Most egy időre be is fejeződhet a gyermekáldás... :roll:

marek

Hajni, mi történt? :shock: :roll: :wink:
már reagáltunk is erre...

Kép
an°°di

Sziasztok!
Megvolt a bevásárlás, de holnap még piac! Ja, ha valaki érintett: elég jó olasz cuccokat/kajákat (tészták, szószok stb.) lehet most kapni a Lidl-ben!
Jutta! Ez a Panka név beragadt úgy látom! De gondolom Jankára gondoltál! :wink:
Hajni! A férjem mellett én magassarkút is szoktam hordani! :wink: Szerencsére, szép magas ő is! :lol:
Hű, Rita! Kis hűtlen! Hajrá! Gyors és könnyű szülést! Aztán meg sok tejet! :wink:
Szombaton jön a tervező- állítólag már van valami terv is! Nagyon kíváncsi vagyok!
Veletek?
Marek! Ugyan nem hívtál, pedig tudok ám marhapörit!
Ja, kajaötlet! Én palóclevest akarok főzni (ha jó az idő bográcsban!), meg kacsát akarok sütni!
Andi! Hogy megy a fekvés?
Gabcii! Hogy bírod?
Jolka! Még mindig anyuka/anyósnál nyaraltok?

Kép
ermoni

Móni
Szinte gondoltam, hogy rajtam kívül mindenki tud marhapörit főzni.... :oops: De én ilyen kis béna vagyok :oops: Eddig nem is volt alkalmam kipróbálni, mert valahogy eszembe se jut, hogy pörköltet főzzek apukának...az ilyenfajta igényeinket anyukám tökéletesen kielégíti, jobbat úgyse tudnék főzni, többet meg nem akarnék enni....

marek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?