Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vera, ezt nem ertem :shock: :o Mas okbol nem tettetek v van vmi koze ahhoz, h kesobb babat akartatok? bar nem latom az osszefuggest... :roll:

Lego!
Hat, igen. Holnap is megyek es holnaputan is. De te miert kell menjel tavaly oktober ota? :shock: En probalom minel hamarabb elintezni a dolgot, alig varom, h legyek tul rajta. Mig hazajon a ferjem (aug 19), remelhetoleg tul is leszek :) Hetfon pl. 4-et is tomettem, tobb mint masfel oraba telt... De nem akarom megszokni! :? Inkabb elfelejteni 8) :lol:

Magi!
Szep lesz az a csaladi album :wink: Es a ti eskuvotokrol :?:

Jim!
ne felejts el meg feltenni kepekety magadrol, hadd gyonyorkodjunk! :wink:

Edoci!
Kitartast! Bar en nem tudom mirol szol ez a gyomortukrozes, sok erot hozza es drukk, h ne legyen semmi komoly! Elvegre arrol volt szo, h egyutt babasodunk! :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betti!
:?: :?: :?:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Bangham

Háát akartam petedonor lenni de mire kiderült hogy a lábam miatt nem lehetek addig eltelt egy kis idő. És én e miatt éreztem veszélyben a dolgot ha sexeltünk volna de azért megtaláltuk a módját másképp:)

harivera
Budapest XXI. kerület

Móni
De aranyos vagy! :wink: Majd holnap kiderül minden,de ha megint kb egy hónap gyógyszer következik,akkor világgá megyek....Bár ha belegondolok inkább most teszem helyre a gyomrom ,mint ha kismamaként hányok és még rosszabb lesz....
Tényleg,nálatok mikor is jön már haza apa? :wink:

Jimm
Jó a kép amit felraktál,jajj de irígy vagyok :D
Örülök hogy sikerült dokit találnod! :D

Magi
Szépek a képek,tényleg nagyon szép kép a nagymamádról!
Remélem sikerül kiíratnod magad a dokival!
Féltékenység:Ugyan már,amikor most a férjed is a fellegekben jár hogy jön a következő baba?! :wink:

Csajok,holnap nagyon drukkoljatok nekem!Már tiszta ideg vagyok a gyomortükrözés miatt! :oops: :cry:

Úgy látom nálunk jön a vihar! :? :shock:

edoci

Edoci sok sikert miatta. És hamar túl leszel rajta. Ahoyg tudsz gyere.

Elmesélem az én súlytörténetemet a terhességeim alatt.

Én a terhességeim alatt semmit nem híztam. Sőőőt fogytam e miatt csak az a gond hogy megszültem és visszajöttek a kilók.
Ez azért van nálam így mert nekem fordítva van a hormonháztartásom vagy mim. Antibogyóval a legerősebbel amit már ki is vontak a forgalomból e miatt azzal fogytam. Akkor voltam 80 kiló. Abbahagytam mert az első babát szerettük volna és rögtön fél év alatt visszahíztam a versenysúlyomra 95 kilóra. Terhes lettem és 6 hónapos terheskorig lefogytam 85 kilóra. De mivel vizes lettem vagy is toxémiás így 95-tel mentem szülni. A többit már mondtam hogy utána rögtön visszajöttek a versenysúlyra a kilóim.
A többivel csak annyi volt hogy annyival mentem szülni amennyivel kezdtem a terhességet.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok lányok, búcsúzom, mert 18-kor megy a vonatom Kelenföldről és én még sehol nem vagyok!
edoci, drukkolok neked holnapra nagyon!
puszi, vigyázzatok magatokra
Vendég

Lego! Émelygésre is jó a Rennie? És tuti lehet szedni babásan is?

Magi!
Szerintem nyíltan beszéld meg a férjeddel a csajszi-dolgot, valószínűleg ki fog nevetni, gondolom, csak a hormonjaid parádéznak aljasul veled is, de ha nem derül ki, csak belelovalod magad és még rosszabbul is leszel az ideg miatt.

Edoci! Egy barátnőmet bekísértem egyszer gyomortükrözésre, mert nagyon félt. Befújják a torkod Lidocainnal, majd ledugnak egy csövet, ami közben nyelni kell. Azt mesélte a csajszi, hogy egyáltalán nem durva, csak az volt a kaki, hogy nem érezte, hogyan nyeljen... De állítólag egyáltalán nem kell tőle félni.

Babatervezők! Ne a hányingert irigyeljétek!!!!!!!! Abban semmi jó nincs, hacsak az nem, hogy van egy folyamatos visszajelzés a baba állapotáról. NAgyon szurkolok Nektek, hogy sikerüljön, és egyúttal tiszta szívből kívánom, hogy a hányingert megússzátok!!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!
Edoci!
Szorítok nem lesz semmi gond!
Rosszullévők!
Kitartás!

Én 52 kg kezdtem a terhességet és 60 kg val szültem reméllem most is így sikerül majd!

Rékám jól van nem látom megviseltnek én is bírom a melót bár sok dolgom van de ez van!
Levágattam a hajam tök picire a hátközépig érőről sajnos nem tudok fotót feltenni de nekem tetszik bár furi olyan kölyökképű

Móni!
Örülök hogy hiányoztam!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magi
Ne féltékenykedj,szerintem nincs rá okod.Gyönyörű nő vagy és a férjed szeret.Ez nyilvánvaló még egy kívülálló számára is.
:wink:

Edoci
Drukk.Gyere majd a hírekkel.

Jim
Jó utat. :D

Pati
Kimondottan émelygésre nem tudom,hogy használ-e,de ált az émelygést is a gyomorsav túltengése okozza...Az tuti,hogy lehet szedni.Egyik ismerősöm ajánlotta nekem is,ő kb 4 dobozzal evett meg a terhessége alatt.
Próbáld ki.
DE mint írtam érdemes a gyömbért is...nekem -ugyan csak enyhítette- de bevált.

Megy a buli itt ezerrel....néha be-bekapcsolom a gépet.

Betti
Ha elküldöd nekem mail-ben szívesen felteszem. :wink: Én kiváncsi vagyok áááááám. :lol: :wink:
a.vikke@gmail.com (ha tényleg szeretnéd megmutatni)

Pusz Csajok,szép estét.
Vendég

Legó!
Küldtem a képeket!
Köszi:Betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Legó!
Azt írja nem jó a cím!VAGYmegkaptad?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Vera!

Nahat, h mik vannak :o Megis hogyan mukodik ez, kovetik a folyamatot, majd leszivjak? Meddo paroknak kell? Es neked hogyan jott ilyen otlet? Mi a baj a labaddal?
Nem semmi 32 evesen tervezni az otodiket! Nagyon ugyesek vagytok! :wink: :D 8)
Azt elhiszem, h feltalaltatok magatokat :lol: :oops:
Hogyhogy semmit sem hiztal, a gyerekeket hova tetted :?: :shock: :lol:

Betti!
Varjuk a fotot! :wink:

Edoci!
Apa aug 19-en jon :D

Patricia!
Engedd meg, h irigyeljem azt is toletek! Max majd szidjal le a sarga foldig amikor panaszkodom! :wink: :lol:

Ha mar mindenki leirta:
En 56 kg-rol indultam, elso ket honapban fogytam vagy kettot, majd 71-ig meg sem alltam. Most 63-64 vagyok es nem birok ennel alabb tornazni :cry: (persze torna es fogyokura nelkul szeretnem :lol: :oops: )

bangham

Edoci!

Neked holnapra ++++++++++++++++++++++++++++
Gondolok rad es szoritok neked nagyon, hogy minel jobban kibird es ne talaljanak semmit.

Lanyok!

Rajottem, hogy nagyon jol birom, ha orankent csipegetek par szem szolot es orankent eszem par kocska dinnyet.

Az a baj, hogy semmit nem kivanok enni es inni.
De ugye enni es inni is kene, mert akkor meg az ehisegtol leszek rosszul.

Szoval most ugy probaltam ma, hogy szolo es dinnye, mert azt meg kivanom is egy picit. Egesz jol bejott.
Vettem rennie-t es nem jott be a nyalzasra. :(
Nem tudom mi lesz majd penteken bent a melohelyen.

Ja es mar csak kettot kell aludni az UH-ig.

Betti!
Latod, hogy nem is olyan veszes a munka, foleg, ha ilyen jol megtudtad oldani a Réka elhelyezeset.

Magi
Vendég

BANGHAM

Húzz bele, hogy szavadon foghassalak végre!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Kép

mpatr

Jó reggelt!

TEgnap már nem tudtam jönni...

Betti
Most néztem,nem érkezett meg a kép.:( A cím jó,de nem jött rá levél.:(
Próbáld meg mégegyszer,ha lesz időd.

Kicsit ma én is szarul vagyok.Nem esett jól a reggeli kávém se,tegnap elfáradtam.
A vssalás is elmaradt,jobb lesz ha nekiállok.

Magi
Dinnye-szőlő jó párosítás. :wink: Két kedvencem. :lol:
Vendég

Sziasztok

Jim jó utat nektek.

Betti de jó hogy jöttél, már régen voltál, örülök hogy megy a munka:) Én is látni kaarom a képet:)

Magika szerintem is beszéld meg a pároddal amit érzel, már csak azért is mert így kiadhatod neki a bánatod, és legalább te is megnyugodsz., És szerintem is inkább a hormonok játszanak veled,én állandóan sírtam, minden hülyeségen. Még azon is ha a férjem épp tévét nézett és nem a kezem fogta naphosszat, pedig terhesség előtt nem volt ilyen bajom.

Lányok állandóan fáj a hasam, éjjel olyan rosszul aludtam e miatt, jó lenne ha megjönne már és akkor vége lenne a hasfájásnak, de annyira félek hogy ömleni fog belőlem:(

Én a kilókkal úgy álltam hogy :

Bettit 43 kilóval kezdtem és a végére lettem 57 kilóval szültem. Majd szülés után lement 48-ra, ez szupi volt mert így legalább nem voltam annyira sovány.
Norbit 48-al kezdtem 62-vel szültem, szülés után hamar lement rólam 49,5-re.
Rékát 49,5 el kezdtem 61 voltam a végére. Szülés után lement 54-re aztán idővel szépen felkúszott 58-ra legnagyobb bánatomra, pedig egyáltalán nem eszem sokat, ha neki állok tornázni vagy fogyizni akkor lemegy 57-ig de tovább nem, és ez annyira idegesít, egyáltalán nem érzem magam jól. Nyaralás előtt 57 voltam, de ott Balcsin feljött rám újra az a 2 kiló. És most meg már nem merek neki állni fogyizni mert mi van ha akkor leszek terhes, meg a dokim sem ajánlotta.
Nagyon remélem hogy nem fogok rengeteget hízni a terhesség alatt legalább is meg próbálok vigyázni.

Tervezem hogy szülés és szoptatás után elmegyek egy lézeres akupunktúrás fogyásra, úgy fogyott le egy ismerősöm is 12 kilót, és tartja is a súlyát.

Gabi

Kép
lieglgabi

LEGO! ARANYBA FOGLALOM A NEVED! :D :D

Ez a Rennie nagyon jó. Nem állítom, hogy megszüntette az émelygést, de javított rajta és mostanában ez is óriási dolog!!!!

KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Pati!!
Húú,nagyon örülök,hogy bevált. :wink:
Köszike a szép szavakat,dagad a mellem. :lol: :lol: :lol:

Lányok nálam elkezdődött az éjszakai vádligörcsölés... :? Kéne egy kis Mg,de a gyógyszer nem megy le...a pezsgőtabit meg úúúútálom....marad az "elviselem és kész"...
Vendég

Sziasztok!

Vera!
ezek szerint komoly hormonos kezeles :shock: :o Nem arultad el, h miert :roll: Persze nem akarom forszirozni a dolgot...
Sajnos en is hajlamos vagyok ra, egyelore meg nem veszelyes, de felek, mert anyumnak is a terhessegeinel jott elo... :roll:

Pati!
Meg van egyezve! :wink: :lol:
Azert orulok, h megtalaltad az ellenszert! :wink:

Gabi!
milyen magas vagy? Mert az adatokbol nem tunsz egyaltalan soknak... :roll:

bangham

Edoci!
:?: :?: :?:
Lassan mar egyebre is kene keszulodni... :wink: :lol: Hogy alltok az eskuvovel?

Magi!
En is imadom a szolot es a dinnyet! :wink:

bangham

Móni 154 cm vagyok, nem vagyok kövér, de a hasamon és aderekamon van felesleg, ezt lenne jó leadni.

Gabi

Kép
lieglgabi

Éljen az ellenszer!

Annyira jól voltam délelőtt, hogy elfelejtettem enni :shock: , cukrom szokás szerint ment a pinyőbe.... :oops:
Azóta a Rennie se segít. :cry:
Olyan egy elcseszett konstrukció vagyok!

Nem baj Lego, akkor is nagyon hálás köszi a mkai délelőttért Neked!!!!!!

Tényleg, ki tudja, a hcg szintek hogyan alakulnak (konkrétan mikor csökkennek) az első harmad végén?

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok lanyok!

most sikerult felkelnem. Hihetetlen tegnap este 11-tol mostanaig aludtam, csak reggelizni keltem fel, de ugy mint a holtkoros.

Ja es olyan faradt vagyok, hogy mindjart fekszem vissza.
A kerdes, hogy fogok holnap dolgozni. :shock:

Ja lanyok holnap megyek UH-ra.
REmelem halljuk majd a kicsi szivet.

Nem ertem a vonalzom, a naptaram szerint mar a 7. hetben jarok.

Edoci!
Remelem jol vagy es mielobb jelentkezel.

Magi
Vendég

Magika, a 7. (hetedik) hétben vagy, csak még nem vagy 7 (hét) hetes. Tehát 6+4 vagy, vagyis 6 hetes, 4 napos. Amikor 7+1 leszel, az már a 8. hét eleje.
Ilyen egyszerű.
Vagy nem is az? :shock:

Pihikézzél, rád fér. Téged is nagyon nyúz a babó a rosszullétekkel.

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok, még uj vagyok, még csak most regisztráltam....mi is 2008-ra szeretnénk babót...még csak 2 hónapja próbálkozunk, eddig sikertelenül..... Ti hogy tudtátok "megoldani" hogy ne mindig a babatémán járjon a fejetek? Mert azt mondják akkor még nehezebben jön össze a dolog! Válaszokat előre is köszönöm!
d.dodó

Szia d.dodó!
Üdv.közöttünk!

Jól vagyok és olvaslak benneteket de Réka most is itt csüng rajtam úgyhogy megyek!
Szóval rajtatok tartom a szemem!

Sok puszi mendenkinek és vigyázzatok magatokra és a babókra! :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Dodó Üdv itt!!!
Aki nagyon akarja a bébit nem is tud másra gondolni.Talán a munka kicsit elvonja a figyelmet róla.Dolgozol???Mesélj magatokról.Svédországban laktok?

Betti!
Elfáradtál?Már kérdeztem,kórházban dolgozol?
Képet megpróbálod mégegysze vagy feladtad? :roll: :(

Magi
Holnapra kitartást!UH-hoz-szívhanghoz drukk!!!

Edoci
Hogy vagy????

Móni
Bocsi,elfelejtettem tegnap írni,hogy azért járok tavaly óta fogdokihoz,mert végre rászántam magam és a pocsék fogaimat rendbehozatom...Sajna Dorkával való terhességem alatt totál tönkrementek... :cry: De már csak apró javítások vannak.És amilyen mázlista voltam:tavaly decemberben úgy nézett ki az összeset sikerült rendbehozni,majd a betömött fogak egyesével fájni kezdtek...4 fogamat kellett gyökérkezelni.Január után 5 hónapot kihagytam,csak most juniusban kezdtem újra...
(ez kicsit hosszu lett :oops: )
Vendég

Betti
Most olvasom...bocsi... :oops:
Megnézem
Vendég

Réka és Betti.:):):):):):):):):):)

Kép

Kép

Kép

Nagyon szépek vagytok.:):)
Vendég

Köszi Legó!
Én nem annyira mert nem vagyok ám ilyen haragos csak nagyon néztem hogy benne legyek a képben!
Egyébként Hévízen a Hémoriba dolgozom!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lego!

Kérted, hogy kicsit meséljek magunkról.....hát idén április 30-án költöztünk ki Svédországba a párommal...jött neki egy kedvező munkalehetőség! Én még nem dolgozom, meg kell hogy legyen a svéd alapfokú tanfolyam hogy dolgozhassak....párom azért tud dolgozni anélkül, mert magyar a főnök, neki elég az angol.....
A tanfolyamot még csak most jövő héten fogom kezdeni, én is abban bízom, hogy ez talán majd kicsit elvonja a figyelmemet a babyről.... és mivel alapfok után mennék tovább közép és felsőfokra, ezért döntöttünk ugy, hogy közben jöhetne a baby, hisz egy darabig nem fogok dolgozni igy.... És itt nem is feltétel semmiféle juttatáshoz, hogy előtte egy bizonyos időt dolgozzon a nő. Nagyon család és gyerekcentrikus ország. És meg lehet élni egy fizetésből is jól!

Hát röviden ennyi. Ja, amúgy én idén töltöm a 23.életévem, a férjem (egy éve vagyunk házasok) már betöltötte múlt hónapban a 33-at!
d.dodó

Sziasztok

Betti csini vagy te is és a lányod is nagyon szép.

dodó üdv itt is:)

Én ma annyira bekajáltam, régen ettem ilyen sokat. gomba levest főztem és azt imádom. Réka is megevett 2 tányérral, utána alvás után
megevett 2 tányér rizst fokhagymás tokánnyal.

Gabi

Kép
lieglgabi

Sziasztok.
Visszaolvastam egy kicsikét az elejétől és naggyon jó látni ahogy izgultatok ,izgulunk egymásért hoyg zebrás legyen a teszt:)

Van ugye egy táblázat ha jól láttam. Belekerülhetek én is?

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok lanyok!

Hogy vagytok ma?

Nekem sikerult nagyon nehezetn bejonni dolgozni.
A kocsiba bekeszitettem ket zacsit a biztonsag kedveert es mit ne mondjak, majdnem hasznaltam is.

Betti!
Szupik a kepek. :lol: :lol: :lol:
Nagyon jol neztek ki.

Dobo!
Udv kozottunk.
Szupi lehet Svedorszagban.
A ferjem imadja azt az orszagot.

Harivera!
Minden elismeresem a tied ennyi gyerkoc.
Ugy tisztelem az ilyen anyukakat es apukakat, akik ennyi gyerkocot vallalnak.

Gabi!
De jo neked.
Nekem most ez az allapot a legjobb fogyi.
1 kg minusznal jarok most, annyira nem birok enni.
Igaz azert eszegetem, de ugy vettem eszre, az 3-4 ora mulva szerencsere alul ki is jon.

lego!
Neked is elismeres a fogdoki miatt.
Kevesen jonnek hozzank is ugy mint te, hogy mindent rendbe.
Mindig csak azt, ami faj es latszik.

mpatr!
ertem akkor amit irsz. Szoval mar a 7. hetben vagyok. :lol:

bangham!
Merre vagy?

Lexa!
Remelem jot pihensz es nyaralsz.

Lanyok!
Nagyon izgulok az UH miatt.
Bar semmi verezgetesem nem volt, rosszul vagyok almos vagyok, fajnak a melleim, ezek a tunetek mellett csak nem lehet gond.
Zolinal nem voltak ilyen rosszulleteim es faradtsag rohamaim.

Magi
Vendég

Sziasztok,
Újra itt. Amikor Pécsre mentem, még útközben is kidobtam a taccsot háromszor, azt hittem, soha nem érek oda. A férjem vett vmelyik nap a gyógyszertárban B6 injekciót (szerintem csak receptre kaphatta volna, de csak úgy simán adták). Tegnap reggel megittam egy kis vízzel egy ampullát és csodák csodájára 11 óra tájékában semmi bajom nem volt!!! Még Fornettis pogit is ettem, sőt a vasútállomáson benyomtam egy hambit :oops: Este sem volt hányingerem. Viszont ma reggel megint rosszul vagyok, megittam a B6-ot, várom a hatását. Remélem nem csak egyszer segített :shock:

A fiamnak meg akkora árpa van a szemén, hogy alig lát, naponta 5x kell kenni, meg 8x cseppenteni....Mérges vagyok az apjára, mert tegnap reggel vitte el szemészetre és úgy hozta vissza a gyereket, receptekkel a kezében. Arra nem képes, hogy kiváltsa...no meg az árpa nem 1 nap alatt lesz ilyen, simán elvihette volna a hét elején....(sokszor volt már szegény Milánnak árpája)
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

magika!
Mi is nagyon szeretjük ezt az országot...már kezdjük megszokni itt.
De azért hiányoznak az otthoni dolgok, az otthon saját kis házikónk, a család, és a barátok!
Remélem minden rendben lesz az UH-n!
d.dodó

dodó, üdv 8)
Vendég

Jim!

Javulast a fiadnak.
Sajnalom, hogy arpa nott a szemen.

Na szolok en is az uramnak az ampullas MGB6 miatt.
Ha nem adjak recept nelkul, majd felirja nekem. :lol:

Dodo!
Gondolom, hogy hianyzik, de bizti nagyon jo ott, igy az kompenzalja a honvagyat.

Magi
Vendég

magika!

Igen, gyönyörü helyen is vagyunk, és nagyon szeretünk itt....szóval ez egy kicsit tényleg kompenzálja a honvágyat....
d.dodó

Sziasztok!

Dodo, üdv! Nekem ugyan (ismét) elsőre sikerült a baba de már az is tajtékos volt, amennyi idő a fogantatástól a tesztig eltelt. Gőzöm sincs hogyan lehet mással foglalkozni.... :oops:

Jimm, mitől jobb az ampullás B6 a tablettásnál? (kivéve ha szúrod :lol: ) Írt fel a dokim tablettát egy raklappal ki is váltottam de másnapra már olyan savat csinált hogy attól hánytam :(
Ampullás jobb?
HAMURGER!! ÁLLOMÁSI!! NYAMI-NYAMI :D :D

Magika, dokihoz hányra (már megint ez a HÁNY szó :shock: :lol: :lol: :lol: )mész?

Kép
Kép

mpatr

mpart!

19:30-ra megyek.

Munka utan haza megyek alszom egyett, hogy el tudjak menni az urammal, visszuk Zolit is, mert elmagyaraztuk neki, hogy lesz kisteso, a mama pocakjaban van.
Sokszor van, hogy odajon, felhuzza a polom, odaszol, hogy szia kisteso, megolel, ad ra puszit es mondaj, hogy szeretlek.
szoval visszuk ot is, hogy megnezhesse.

Magi
Vendég

mpatr!

hát ez az, mondták, hogy próbáljam terelni a figyelmemet, de hát ugy meg aztán végképp elég nehéz, hogy én még azt is megérzem mikor van ovulációm, mert olyankor nagyon szúr az egyik oldalam....tehát ilyenkor nem tudok nem arra gondolni, hogy épp lehetőség van, hogy megfoganjon...... :?
d.dodó

Dodó! Teljesen megértelek!!!!! A dolgot súlyosbítja, hogy végtelenül rosszul tűrök mindent, ami türelmet igényelne. Általában minden szabályt áthágok, hogy sürgessem a dolgokat.
Amúgy már akkor is csináltam minden nap a teszteket, amikor még tuti negatív volt, csak teljen az idő!! :oops:
Kész anyagi csőd volt...

MAgika! Fél 8? Az még messze van :shock: , bírd ki valahogy!! Ha ennyire pocsékul vagy (sorstárs...) akkor miért is nem iratod ki magad?? A vizsgálatnál (hüvelyi!!!) bent lesz a fiad???

Jimm hogy vagy? B6 ma is működik? Bíztató lenne. A vonaton elág gáz lehetett hányni, meg sem tudsz mosakodni utána rendesen... A fiad hogy viseli a rosszulléteidet?

Tényleg! GYerkőcösök, hogy oldjátok meg, hogy ne legyenek ott, amikor hánytok? A hangokra odaszalad a gyerek, hogy mi baj, anya, aztánj bugyborékold ki neki, hogy semmi, kicsim....
:? :shock:

Pandi is jöhetne már a képekkel, úgy izgulok érte.

Remélem legalább Lexa jól érzi magát a nyaraláson!!!

Csajok, én néha már ott tartok, hogy számolom a napokat, meddig tart még ez a rémálom. Nagyon remélem, hogy egészséges, mert nem bírom ki még egyszer ezt a több hetes rosszullétes kínlódást. Már testileg-lelkileg önmagam árnyéka vagyok.
Ne haragudjatok, babatervezők, tudom, hogy nincs túl nagy véleményetek ezek után rólam, de már totál kész vagyok. :( :( :(

Kép
Kép

mpatr

Magi!

Vagyok, csak folyton fogorvosnal! Ugyanis en is mindent rendbe akarok tetetni, meghozza rekordsebeszeggel, mig a ferjem hazajon. Remelem nem lesznek kozben plusz gondok... :roll: Az elso foghuzas ota jol birom, azota mar 7 (het! :shock: ) fogamat tomtek be! 8) Mar csak ketto van hatra 8)
Drukk az esti UH-ra, olyan jo, h viszitek Zolit is! Biztosan elvezni fogja :wink:

Vera!
A tablazattal meg kell varni Lexat, o a fonok! :wink: Akkor majd "bediktalod" az adataidat! :)

Dodo!
Udv kozottunk, ti vegervenyesen mentetek ki, v csak nehany evre?

bangham

mpart!

Visszuk Zolit, majd a fejemhez all.
Amugy meg sokszor furdunk egyutt, igy nem hiszem, hogy zavarna, hogy nincs rajtam bugyi.
Az orvost is ismeri, mert mindig szokott velunk jonni, ha rakszures van, vagy egyeb.
Szoval minden keppen visszuk, had oruljon.

Magi
Vendég

Csak meglepődtem, de oké, értelek.
Sőt egyetértek, nem szabad burokban nevelni egy ekkora gyereket.

Volt erről egy jó sztorink:
Éppen mensiztem amikor Gordon bejött a wc-be és látta a véres wc papírt és betétet. Rögtön ijedten kérdezte: Anya te vérzel??? Mondtam neki, hogy igen, de ne ijedjen meg, ez természetes dolog, az anyukák időnként véreznek a puncijukból, hogy lehessen kisbabájuk.
Na eltelt kb 3 hét, a dolognak nem volt semmi visszhangja. Egyik reggel Csipesz kutyánk elkezdett tüzelni. Gordon meglátta, majd rohant be az apjához lélekszakadva: Apa, apa, képzeld, a Csipinek vérzik a puncija! De apa, ne ijedj meg, ez természetes dolog, az anyukáknak is szokott lenni.
Hát úgy röhögtünk!!!!!!!
Azóta is ha nem akartam éppen vele fürdeni, mindig rákérdezett: anya, azért mert vérzik most a puncid?
Szóval ők nagyon gyorsan megértik, ha nem ködösítesz.

Kép
Kép

mpatr

mpart!

Ez nagyon jo.
Nalunk csak azt kerdezte, mikor latta, hogy anya bekakaltal a pelusodba?
Persze en mitmondtam, hogy persze kisfiam, anya butos volt es bekakalt.
Jon haza az apja, odamegy es vihogva ujsagolja neki, hogy anya bekakalt a pelusba.

Magi
Vendég

Edoci!

Mi van veled?
Eredmenyek?
Hogy vagy?

Jelentkezz!!!

En lassan megyek haza.

Magi
Vendég

Aztaa ti aztán futtatjátok a topikot. Én egyellőre csak bekukkantó vagyok míg itthon a csipet csapat:)

Bangham Okés:)

Én utálok itt élni. ha lenne módom fognám a családot és el innen. Hogy hova? Ausztráliába. Ott van a barinőm is

harivera
Budapest XXI. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?